Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-10-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2006
  • [02] Προγράμματα απασχόλησης
  • [03] Παιδεία
  • [04] Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές
  • [05] Νομαρχίες
  • [06] Δ' ΚΠΣ-Περιφέρεια
  • [07] Ακίνητα
  • [08] Συνταξιοδότηση-Εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων
  • [09] Καταστροφές
  • [10] Υπόθεση Αλεξ
  • [11] Υπόθεση παιδεραστίας

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2006

    Οι εξελίξεις στο θέμα της Παιδείας και οι δηλώσεις της υπουργού Μαριέττας Γιαννάκου, οι καταστροφές από τις πλημμύρες και η απόφαση της κυβέρνησης το 82% του Δ' ΚΠΣ να διατεθεί στην περιφέρεια, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εφάπαξ μέχρι 54.300 ευρώ. Τι κερδίζουν όσοι συνταξιοδοτηθούν σε λίγους μήνες.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: 36,5 δισ. ευρώ για έργα και υποδομές. Στην περιφέρεια το 82% από τα κονδύλια της ΕΕ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 38 δισ. ευρώ για την ελληνική περιφέρεια! Πακτωλός χρημάτων στην Ελλάδα από την Ευρώπη για την ανάπτυξη.

    Η ΑΥΓΗ: Σιδηρογροθιά Γιαννάκου κατά μαθητών με έγκριση Καραμανλή. Δυναμική απάντηση δασκάλων, καθηγητών και μαθητών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Όλα τα λεφτά για έργα στην περιφέρεια. Μήνυμα Καραμανλή με πολλούς αποδέκτες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μαριέττα Γιαννάκου: "Η κυβέρνηση δεν μασάει". Απροσδόκητες δηλώσεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συνέπεια και υποκρισία. Τι έλεγαν τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τις καταλήψεις.

    ΕΘΝΟΣ: Καραμανλής εναντίον... Καραμανλή. Νέα αποκαλυπτήρια από επικοινωνιακή γκάφα Ρουσόπουλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ζήσε... μαύρε μου τον Μάη να φας τριφύλλι. Το 82% των πόρων του Γ' ΚΠΣ αλλά και του Δ' ΚΠΣ για την περίοδο 2007-2013, υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός για έργα στην περιφέρεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: 5.520 νέες θέσεις απασχόλησης. Ποιες επιχειρήσεις υπάγονται στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κι όμως... όλοι θέλουν να γίνουν δάσκαλοι! Τα στατιστικά των Πανελλαδικών δείχνουν προτίμηση στα... 950 ευρώ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εμπρησμός από τη Μαριέττα. Μίλησε για "φασιστική συμπεριφορά" καθηγητών-δασκάλων.

    ΕΣΤΙΑ: Χρειάζονται οι Νομαρχίες; Τι ανέδειξαν οι πρόσφατες πλημμύρες.

    ESPRESSO: Σοκ: Βίαζε το μωρό του, το βιντεοσκοπούσε και τα έδειχνες όλα στο Internet.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε πλήρες αδιέξοδο η Παιδεία. Ανυποχώρητη η κυβέρνηση, εγκλωβισμένοι οι δάσκαλοι.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Μηνύματα" στους εκπαιδευτικούς. Ανυποχώρητη η κυβέρνηση στο ανοικτό μέτωπο με δασκάλους και μαθητές.

    ΤΑ ΝΕΑ: Αμόκ Μαριέττας αυτογκόλ Καραμανλή. Τρικυμία στην κυβέρνηση για την Παιδεία.

    Η ΝΙΚΗ: Δεν μασάει η νεολαία. Εκπαιδευτικοί και μαθητές απαντούν στον τσαμπουκά.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Μαυρίστε τους Μαυρογυαλούρους, τους κουμπάρους, τα λαμόγια, τους Πανάγους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λαϊκό μήνυμα ελπίδας και καταδίκης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση χτες στην Αθήνα.

    TRAFFIC NEWS: Μου "έκλεψαν" 3,5 χρόνια από τη ζωή μου. Η απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία του Δημήτρη Χτενά.

    City Press: Καταρρέει η υποδομή. Κατολισθήσεις στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου έκλεισαν προσωρινά την εθνική οδό και έκοψαν τη χώρα στα δύο.

    Metro: "Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω". Ανυποχώρητη δηλώνει η υπουργός Παιδείας, την ώρα που οι εκπαιδευτικοί ζητούν την παραίτησή της.

    Metropolis: Νέα αύξηση στα ακίνητα "βλέπουν" οι Έλληνες. Αύξηση τιμών στην αγορά κατοικίας προβλέπει για το προσεχές διάστημα η κοινή γνώμη, σύμφωνα με έρευνα σε δείγμα 605 νοικοκυριών.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φουσκώνει η αγανάκτηση. Κακοκαιρία... και στην εκπαίδευση.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Εξασφαλίσαμε 4.022 θέσεις εργασίας". Τη δράση του γραφείου εύρεσης εργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσίασε ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Φυματίωση απειλεί ξανά τη Β. Ελλάδα. Ανήλικη μαθήτρια στην Αλεξανδρούπολη το τελευταίο θύμα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στους εργολάβους πάλι τα λεφτά για υποδομές με έργα ανασφαλή. Με χθεσινή κατανομή του υπουργικού συμβουλίου.

    [02] Προγράμματα απασχόλησης

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι Β«το "πράσινο φως" για την υλοποίηση νέου προγράμματος απασχόλησης 5.520 ανέργων έδωσε χθες ο ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση του βασικού κορμού της Οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κυρίως στον τομέα του εμπορίου που δεν έχουν προσωπικό ή απασχολούν έως τρία άτομα, προβλέπει τη μερική απασχόληση ανέργων ηλικίας έως 50 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικού επιπέδου. Το 60% των θέσεων θα καλυφθεί από γυναίκεςΒ».

    [03] Παιδεία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι Β«επιτείνεται το αδιέξοδο στην εκπαίδευση, καθώς και οι δύο πλευρές εμφανίζονται ανυποχώρητες. Η μεν κυβέρνηση αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των δασκάλων, εκτιμώντας ότι τυχόν υποχώρησή της θα πυροδοτούσε αλυσιδωτές διεκδικήσεις από πολυπληθείς επαγγελματικές ομάδες, που είναι έτοιμες να εγείρουν ανάλογες οικονομικές απαιτήσεις. Οι δε δάσκαλοι, συνεπικουρούμενοι από τους καθηγητές και τους καταληψίες των σχολείων, έχουν εγκλωβιστεί σε μακρά απεργία, που δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενάΒ».

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι Β«με τη γόμα των μαθητών επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ να "σβήσει" τις ευθύνες του από τη μνήμη του ελληνικού λαού, για την απαξίωση του εκπαιδευτικού συστήματος, συνεχίζοντας την πολιτική συκοφαντία και υποδαύλιση κινητοποιήσεων και καταλήψεων. Η κυβέρνηση, τραβώντας χθες γραμμή άμυνας στην πολεμική που αναπτύσσεται εναντίον της μετά την εκδήλωση της αποφασιστικότητάς της για αναβάθμιση της Παιδείας, κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει τις ευθύνεςΒ».

    Η METRO εκτιμά ότι Β«νέο, σαφές μήνυμα για τις διαθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις των εκπαιδευτικών έστειλαν χθες οι υπουργοί Οικονομίας και Παιδείας, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριοΒ».

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι Β«"η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω. Ας το καταλάβουν" δήλωσε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν "συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες που θέλουν κοινωνική αναταραχή. Στηρίζουν μία υπόθεση που ξεφουσκώνει". Αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις των μαθητών ανέφερε ότι το ποσοστό των υπό κατάληψη σχολείων δεν υπερβαίνει το 5% αν και αυτό, όπως είπε, δημιουργεί πρόβλημα"Β».

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει οτι "μαθήματα" μετριοπαθούς διαχείρισης της κρίσης στα σχολεία έδινε ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη το 1999. Μαθήματα που ξεχνάει όμως τώρα, με αποτέλεσμα η Παιδεία να έχει μετατραπεί σε ηφαίστειο".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "την οδό της σύγκρουσης με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές επιλέγει η κυβέρνηση. Η υπουργός Παιδείας εμφανίστηκε και χθες αδιάλλακτη προκαλώντας πάλι τους εκπαιδευτικούς με τη φράση "η κυβέρνηση δεν μασάει". Την ίδια στιγμή οι καταλήψεις στα σχολεία παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας ξεπερνώντας τις 400 σε όλη τη χώρα, ενώ δάσκαλοι και καθηγητές συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "μολότοφ εκσφενδόνισε χθες η Μαριέττα Γιαννάκου, αποδίδοντας φασιστική συμπεριφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα, που γέμισε και χθες το κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση "δεν μασάει", δήλωσε. Ο Καραμανλής ωστόσο υπόσχεται χρήματα από το Δ' ΚΠΣ τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές. Στις 400 οι καταλήψεις. "Υποκινούμενες από καθηγητές και οικοδόμους", κατά την υπουργό. "Είστε βαθιά νυχτωμένος αν πιστεύετε ότι οι νέοι άνθρωποι καπελώνονται από κόμματα ή οργανώσεις", έλεγε ο Καραμανλής στις 11/1/1999 στον Κ. Σημίτη".

    Τα ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πλέον πάρει η κρίση στην Παιδεία. Το αδιέξοδο συνεχίζεται καθώς από τη μια πλευρά η κυβέρνηση εμμένει στις σκληρές θέσεις της, ενώ από την άλλη δεν υπάρχουν σημάδια εκτόνωσης των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες προστέθηκαν τις τελευταίες ημέρες και καταλήψεις εκατοντάδων σχολείων σε όλη τη χώρα από μαθητές. Μέσα στο εκρηκτικό αυτό κλίμα η κυβέρνηση προχωρεί σε άστοχες κινήσεις και αυτογκόλ, που επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι Β«σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζει η κυβέρνηση επιχειρώντας να ανακόψει τη μαχητική εκπαιδευτική πανστρατιά και κυρίως να χτυπήσει τις μαθητικές καταλήψεις. Η κυβέρνηση δεν μασάει, δήλωσε η υπουργός Παιδείας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου εκλαϊκεύοντας τις κατευθύνσεις Καραμανλή: Βαδίζουμε απαρέγκλιτα στον δρόμο της ευθύνης. Και σ΄αυτόν τον δρόμο της... ευθύνης η κυβέρνηση δια στόματος Γιαννάκου προανήγγειλε ότι οι καταλήψεις θα χτυπηθούν με σιδηρογροθιάΒ».

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται ότι Β«η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε χθες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αλλά και από την εμπρηστική φρασεολογία της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου, επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στο χώρο της Παιδείας, ο οποίος θυμίζει ολοένα και περισσότερο "ηφαίστειο"Β».

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σχολιάζει ότι Β«την ώρα που η ΔΟΕ συνεχίζει την απεργία, ζητώντας αυξήσεις, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων έχουν ως πρώτη προτίμηση να γίνουν δάσκαλοι. Εν τω μεταξύ, εν όψει του αδιεξόδου από την απεργία, τα συλλαλητήρια και τις μαθητικές καταλήψεις, η υπ. Παιδείας κ. Μ. Γιαννάκου έστειλε χθες νέο μήνυμα σκληρής στάσηςΒ».

    [04] Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υπογραμμίζει ότι Β«η χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ, της "Συμπαράταξης για την Αθήνα" και όλων των αγωνιστικών συνδυασμών στους 45 δήμους της Νομαρχίας Αθήνας μετατράπηκε σε μια μεγαλειώδη διαδήλωση. Οι χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν χτες στο Πεδίον του Άρεως έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα: Όλοι με το ψηφοδέλτιο στο χέρι μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την κάλπη!Β».

    Σύμφωνα με ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Β«έφτασε η ώρα της κάλπης για τις φετινές δημοτικονομαρχιακές εκλογές και οι περισσότεροι, αν κρίνουμε από τη συμμετοχή σας στο προεκλογικό παζάρι, δεν μας φαίνεστε τρελά ενθουσιασμένοι. Όμως οι εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν είναι ασήμαντες, όσο κι αν δεν φαίνεται να σας συγκινούν ιδιαιτέρως. Σύμφωνοι, δεν κρίνονται πολλά κρίσιμα κεντρικοπολιτικά, αλλά μην ξεχνάτε ότι η ψήφος είναι ένα από τα πιο σημαντικά "όπλα" που έχουν μείνει στα χέρια μας για να επηρεάσουμε όσα συμβαίνουν στη ζωή μαςΒ».

    [05] Νομαρχίες

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται Β«όσο λοιπόν και αν αυτό ακούγεται ριζοσπαστικό, εκεί που έφθασαν τα πράγματα δεν υπάρχει παρά μία λύσις: Η κατάργησις των Νομαρχιών. Το κεντρικό κράτος να εκπροσωπείται από τους Περιφερειάρχες, και από εκεί και ύστερα να υπάρχουν μόνον οι Δήμοι. Ώστε να είναι ξεκάθαρο που αρχίζουν και πού τελειώνουν οι ευθύνες του καθενόςΒ».

    [06] Δ' ΚΠΣ-Περιφέρεια

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σχολιάζει ότι Β«να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας επιχειρεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας τη μερίδα του λέοντος από τα κονδύλια του Δ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στις περιοχές που πραγματικά έχουν ανάγκη για την δημιουργία υποδομών, αλλά και για αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους. Η μεγάλη ευκαιρία είναι μπροστά μας. Η Ελλάδα μπορεί να ξεφύγει από τους ουραγούς και να βρεθεί στους πρωτοπόρους της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΒ».

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι Β«στις πρωτοβουλίες που παίρνει η κυβέρνησή του για την ανάπτυξη της περιφέρειας αναφέρθηκε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής μιλώντας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι το 82% των χρημάτων από το τέταρτο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης θα κατευθυνθούν στην περιφέρεια και στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη. Μετά από μακρά και σκληρή διαπραγμάτευση, υποστήριξε ο κ. Καραμανλής, εξασφαλίσαμε από τα τρία Διαρθρωτικά Ταμεία πόρους 20,4 δισ. ευρώΒ».

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι Β«στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επανάσταση στην Περιφέρεια, τις υποδομές, την τεχνολογία, την Παιδεία και τη μικρομεσαία επιχειρηματική δραστηριότητα εισήλθε από χθες το μεταρρυθμιστικό πλαίσιο της Νέας Διακυβέρνησης, που θα αρχίσει να υλοποιείται από τον προσεχή Ιανουάριο και θα διαρκέσει μέχρι το 2013. Όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής το 82% των πόρων από το Δ' ΚΠΣ θα πάει στην περιφέρεια και το 14% για την παιδείαΒ».

    [07] Ακίνητα

    Η METROPOLIS αναφέρει ότι Β«αύξηση τιμών στην αγορά κατοικίας προβλέπει για το προσεχές διάστημα η κοινή γνώμη, αν και σε μικρότερο ποσοστό απ΄ότι το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας σε δείγμα 605 νοικοκυριών. Εντύπωση προκαλούν οι απόψεις για τα γήπεδα ΠΑΟ και ΑΕΚΒ».

    [08] Συνταξιοδότηση-Εφάπαξ δημοσίων υπαλλήλων

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι Β«εφάπαξ μέχρι 54.300 ευρώ πρόκειται να πάρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που συνταξιοδοτούνται το 2007, με 35ετή συντάξιμη υπηρεσία. Τα νέα ποσά του βοηθήματος που καταβάλλει το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), σε όλους όσοι συμπληρώνουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, προβλέπεται αυξημένο για το 2007, μέχρι και 2.460 ευρώ, σε σύγκριση με φέτοςΒ».

    [09] Καταστροφές

    Η CITY PRESS αναφέρει ότι Β«στα δύο κόπηκε χθες η Ελλάδα και εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν για περισσότερες από δέκα ώρες στην ε.ο. Αθηνών - Λαμίας, καθώς, λόγω κατολισθήσεων από το βροχόπτωση, έκλεισε ο δρόμος στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για πρώτη φορά στις 2 χθες τα ξημερώματα, όταν υπερχείλισε χείμαρρος, μεταφέροντας στο οδόστρωμα τόνους λάσπης από τα έργα που εξελίσσονται περιφερειακά της πόληςΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι Β«σε... πλωτή πόλη έχει μετατραπεί ο Άγιος Κωνσταντίνος, στη Φθιώτιδα. Από τη σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή, πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα και όλη τη νύχτα, δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα προσπαθούσαν να αντλήσουν τα νερά και οι κάτοικοι να διασώσουν με κάθε τρόπο τις περιουσίες τουςΒ».

    [10] Υπόθεση Αλεξ

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι "μετά τις εκλογές θα δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του Αλεξ, ισχυρίζονται κάποιοι, ωστόσο, φαίνεται ότι ο ειδικός εφέτης ανακριτής ακολουθεί τη δική του τακτική, και σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καλέσει νέους μάρτυρες που προκύπτουν από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί".

    [11] Υπόθεση παιδεραστίας

    Η Espresso αναφέρει ότι "μια απίστευτη υπόθεση παιδεραστίας και παιδικής πορνογραφίας, που ήρθε στο φως πριν από ενάμιση χρόνο εκδικάζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό κακουργιοδικείο Χαλκίδας. "Πρωταγωνιστής", ένας σαραντάχρονος πατέρας που ασελγούσε στην επτάχρονη κόρη του και σε μια φίλη της, ένα χρόνο μεγαλύτερη! Και, σαν να μην έφτανε αυτό, βιντεοσκοπούσε τις εμετικές πράξεις του και τις διοχέτευε στο διαδίκτυο, λες και καμάρωνε για όσα έκανε στο παιδί του".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 13 October 2006 - 7:48:35 UTC