Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-05-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/5/2006
  • [02] Διεθνή Χρηματιστήρια - Σοφοκλέους
  • [03] Πανελλαδικές εξετάσεις
  • [04] Χαρίλαος Φλωράκης
  • [05] Εκλογικά σενάρια
  • [06] Eurovision
  • [07] Point System
  • [08] Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • [09] Τατόι
  • [10] Υπερνομαρχία
  • [11] Άτοκα δάνεια
  • [12] Εθνική Τράπεζα
  • [13] Προσλήψεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/5/2006

    Το αρνητικό κλίμα στις διεθνείς αγορές, η κάθετη πτώση των τιμών των μετοχών στη Σοφοκλέους, τα σύννεφα πάνω από την εξαγορά της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα και οι προσλήψεις για την κάλυψη 2.022 θέσεων μονίμων και εποχικών είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες υποψηφιότητες για δημοτικές - νομαρχιακές μετά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Οι μπουκ "άρπαξαν" τα λεφτά. Με τη νίκη των "τεράτων" στη Γιουροβίζιον.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πόιντ σύστεμ: αναδρομικά οι ποινές. Κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος πολλοί οδηγοί.

    Η ΑΥΓΗ: Διπλό κόλπο με την Εθνική Τράπεζα. Μείον 5,9% η Σοφοκλέους. Στο περιθώριο τα ταμεία - Σχέδιο εκποίησης σε ξένη τράπεζα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μας πήραν πάλι τα λεφτά οι ξένοι και την κοπάνησαν. Βουτιά 5,92%. Τα κερδοσκοπικά funds εγκαταλείπουν τη Σοφοκλέους, αφού πενταπλασίασαν μέσα σε δύο χρόνια τα κεφάλια που επένδυσαν.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: "Μαύρη Δευτέρα" για όλα τα χρηματιστήρια. Ντόμινο στις αγορές από τον φόβο του πληθωρισμού και των επιτοκίων. Άγγιξε το 6% η πτώση στη Σοφοκλέους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Άτοκα στεγαστικά σε χιλιάδες στρατιωτικούς. Πρόγραμμα-μαμούθ προωθεί το ΥΕΘΑ.

    ΕΘΝΟΣ: Θύελλα στη Σοφοκλέους. Βουτιά 5,92% χθες - 22,8 δισ. ευρώ χάθηκαν σε 10 συνεδριάσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χθες το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έτεκεν δημάρχους ζορίζεται για Υπερνομάρχη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στο "κόκκινο" το Χρηματιστήριο. Η μεγαλύτερη πτώση και καταστροφή που έγινε τα τελευταία χρόνια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις: Οι προκηρύξεις για 2.022 θέσεις. Και νέο πακέτο 658 εποχικών σε νομαρχίες, Εν. Δυνάμεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τέρατα και στη Σοφοκλέους. Κόλπο γκρόσο από τα funds ρίχνει και τη μετοχή της Εθνικής.

    ΕΣΤΙΑ: Εκλογικός νόμος και σενάρια ακυβερνησίας. Απίθανο το ενδεχόμενο να απαιτηθή η συνεργασία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

    ESPRESSO: Βίντεο πορνό με μαθητές σε σχολεία. Απίστευτες εικόνες κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό στιγματίζοντας παιδιά.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σύννεφα πάνω από την εξαγορά της Finansbank. Τουρκική κρίση και εγχώριες τριβές εμποδίζουν την επέκταση της Εθνικής.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 98.140 υποψήφιοι στη μάχη των πανελλαδικών. Αρχίζει ο Γολγοθάς των εξετάσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μαύρη Δευτέρα για Σοφοκλέους, Εθνική. Χάθηκαν 20 δισ. ευρώ από τις 8 Μαΐου.

    Η ΝΙΚΗ: Γκρίζα Δευτέρα. Στο "κόκκινο" τα διεθνή χρηματιστήρια - Πτώση 5,92% στο ΧΑ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ένας χρόνος χωρίς τον Χαρίλαο Φλωράκη: Σταθερά προς το ξέφωτο που έχει ανάγκη ο λαός, το σοσιαλισμό.

    TRAFFIC NEWS: Με πίκραναν οι συνεργάτες μου στην εφημερίδα. Μέσα στην εβδομάδα η τελική απόφαση του Μάκη.

    Η ΧΩΡΑ: Μίνι κραχ στο Χρηματιστήριο. Βουτιά του Γενικού Δείκτη στις 3.649,02 μονάδες (-5,92%).

    City Press: Μίνι κραχ στη Σοφοκλέους. Προβληματισμός για τη χθεσινή πτώση του χρηματιστηριακού δείκτη κατά 6%.

    METRO: Μαύρη Δευτέρα στο Χ.Α. Η Σοφοκλέους απώλεσε όλα τα κέρδη που σημείωνε από την αρχή του 2006.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σήμα κινδύνου για τα νοσοκομεία. Θεσσαλονίκη: καμπανάκι από τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Η εφαρμογή του "10" στις Πανελλήνιες "αδειάζει" τα ΤΕΙ. Σήμα κινδύνου για μείωση του αριθμού των σπουδαστών στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της Β. Ελλάδας εκπέμπουν οι πρόεδροί τους καθώς πέρυσι περίπου 15.000 υποψήφιοι εισήχθησαν σε αυτά με βαθμό κάτω από τη βάση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σίγουρη η ΝΔ ανήγγειλε τους υποψηφίους της για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    [02] Διεθνή Χρηματιστήρια - Σοφοκλέους

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "ο εφιάλτης της "Μαύρης Δευτέρας" ξύπνησε και σκόρπισε νέους φόβους. Η επιδείνωση του επενδυτικού κλίματος που άρχισε να παίρνει διαστάσεις κρίσης στα χρηματιστήρια μετά και τη συνεχιζόμενη υποχώρηση όλων των δεικτών της Ευρώπης προκάλεσε χθες συνθήκες "κράχ" σε αρκετές περιφερειακές αγορές. Η Σοφοκλέους έκλεισε με πτώση 5,92% χάνοντας 9 δισ. ευρώ σε μόνο μία ημέρα".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "Μαύρη Δευτέρα" χθες για τη Σοφοκλέους με τις μετοχικές αξίες να καταρρέουν υπό το βάρος, κυρίως, εξωγενών παραγόντων. Οι πτωτικές συνεδριάσεις των τελευταίων ημερών, έλαβαν χθες την μορφή χιονοστιβάδας, η οποία συμπαρέσυρε στο διάβα της το σύνολο σχεδόν των μετοχών, διαμορφώνοντας εικόνα γενικού ξεπουλήματος".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "ο χρηματιστηριακός εφιάλτης επέστρεψε χθες και στη Σοφοκλέους, η οποία βρέθηκε όπως και όλα τα διεθνή χρηματιστήρια, στη δίνη μιας κάθετης πτώσης που θύμισε την περίοδο μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Η συνολική κατάρρευση των διεθνών αγορών σε μία στιγμή που υποτίθεται ότι οι μεγάλες οικονομίες της Δύσης έχουν εισέλθει σε τροχιά ανάκαμψης μετά τη μεγάλη κρίση που προκάλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, συνιστά ένδειξη της βαθύτερης κρίσης που αντιμετωπίζει το μοντέλο της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης".

    H metro αναφέρει ότι "δυσάρεστες μνήμες ξύπνησε στους επενδυτές η χθεσινή πτώση - σοκ της Σοφοκλέους, με τις απώλειες των τιμών των μετοχών να λαμβάνουν διαστάσεις "γενικού ξεπουλήματος" στον "ναό" του χρήματος".

    H City Press γράφει: "προβληματισμός για τη χθεσινή πτώση του χρηματιστηριακού δείκτη κατά 6%. Το Χρηματιστήριο Αθηνών μεταξύ προσωρινής διόρθωσης και μεγάλης πτώσης. Κρίσιμες η σημερινή και οι επόμενες συνεδριάσεις. Οι χρηματιστηριακές αναταράξεις είναι σε μεγάλο βαθμό εισαγόμενες, αλλά κάνουν πιο δύσκολη την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, ιδιαίτερα τις μετοχοποιήσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. Η μεγάλη επένδυση της Εθνικής Τράπεζας στην Τουρκία καθίσταται εξαιρετικά σύνθετη".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "καπνός έγιναν χθες στη Σοφοκλέους περί τα 7,5 δισ. ευρώ καθώς ο πανικός έφερε κάθετη πτώση των τιμών των μετοχών. Ο ...λογαριασμός των απωλειών εξακοντίζεται στα 22,8 δισ. αν λάβουμε υπόψη μας την υποχώρηση της αγοράς κατά 15,5% από τις 8 Μαΐου. Δηλαδή, μέσα σε μόλις 10 εργάσιμες ημέρες χάθηκε περίπου το 10% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος ή περίπου τα μισά έσοδα του προϋπολογισμού για το 2006. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης δήλωνε από το Παρίσι ότι είναι πρώιμο να μιλάμε για κρίση στις αναδυόμενες αγορές και έκανε λόγο για διορθωτικές κινήσεις".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "μια ολόκληρη Εθνική Τράπεζα αξίας 10 δισ. ευρώ "ρούφηξε" χθες η Σοφοκλέους, που δέχτηκε τη μανία των τεράτων της διεθνούς κερδοσκοπίας χάνοντας 230 μονάδες (-5,92%). Μεγάλες απώλειες δέχτηκαν και τα ξένα χρηματιστήρια. Κόλπο γκρόσο στήθηκε γύρω από τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, που έχασε 8% καθώς σφυροκοπείται ώστε να γίνουν φθηνότερες οι μετοχές για τους ξένους εν όψει της αύξησης κεφαλαίου".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "πέταξαν" 9 δισ. ευρώ χθες από τη Σοφοκλέους, που έκανε βουτιά- ρεκόρ 5,92%. Στη Μαύρη Δευτέρα του Χρηματιστηρίου πρωταγωνιστής ήταν η μετοχή της Εθνικής, που δέχεται έντονη αμφισβήτηση για την εξαγορά της Finansbank".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, "στο "κόκκινο" και χθες το ελληνικό Χρηματιστήριο . Μόνο που στη χθεσινή του συνεδρίαση ξεπέρασε κάθε όριο στην ξέφρενη πτωτική του πορεία, αγγίζοντας το -6%".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "κάθετη πτώση στη Σοφοκλέους και αγωνία για την επόμενη ημέρα, αφού τα επιθετικά επενδυτικά κεφάλαια αποχωρούν αιφνιδίως από την ελληνική κεφαλαιαγορά, η οποία αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό τις συμφωνίες της Εθνικής και της Cosmote".

    [03] Πανελλαδικές εξετάσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ρίχνονται από την σήμερα 98.140 υποψήφιοι, διεκδικώντας την είσοδό τους στα ανώτατα και τα τεχνολογικά ιδρύματα. Το πρώτο μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι είναι η νεοελληνική γλώσσα γενικής παιδείας, ενώ οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιουνίου. Οι βαθμοί θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου και τα αποτελέσματα στα τέλη Αυγούστου".

    [04] Χαρίλαος Φλωράκης

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "ένας χρόνος φυσικής απουσίας του Επίτιμου Προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη συμπληρώθηκε χτες. Στα δύο του "σπίτια", αυτό που εκείνος επέλεξε ως τελευταία του κατοικία στον Αϊ Λια, στο Παλιοζογλώπι και σε εκείνο το σπίτι που έζησε στο Χαλάνδρι, το κόμμα του και η ΚΝΕ διοργάνωσαν στο διήμερο που πέρασε δύο εκδηλώσεις τιμής και μνήμης".

    [05] Εκλογικά σενάρια

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει στο πρωτοσέλιδό της μεταξύ άλλων τα εξής:"....είναι επομένως φανερό ότι τα σενάρια που βλέπουν τελευταίως το φως της δημοσιότητας είναι ανυπόστατα. Θέμα ακυβερνησίας δεν τίθεται. Αν τίθεται κάποιο θέμα , αυτό είναι η συγκυβέρνησις ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα με κάποιο μικρότερο. Το δε ενδεχόμενο μεγάλου συνασπισμού τύπου Γερμανίας, μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη πιο απίθανο. Για να συμβή αυτό, πρέπει προηγουμένως να προκύψει ακυβερνησία. Και με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, αυτή λογικά αποκλείεται".

    [06] Eurovision

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ τονίζει ότι "η απόλυτη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, διέψευσε τις προσδοκίες που την ήθελαν να κατακτά την πρώτη θέση και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, όντας σε όλα τα διεθνή στοιχηματικά πρακτορεία, αλλά και στον ΟΠΑΠ το πρώτο φαβορί. Η εντύπωση που είχε καλλιεργηθεί, τόσο από τα ΜΜΕ όσο κυρίως από τις στοιχηματικές εταιρίες ήταν πως η χώρα μας θα έπαιρνε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρωτιά. Έτσι, λοιπόν, δεν ήταν λίγοι εκείνοι (αφελής, κερδοσκόποι αλλά και απλοί παίκτες) που έσπευσαν να ποντάρουν στην Άννα Βίσση σε αποδόσεις 3,50-4,00. Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά αναμενόμενο, με τους book να εισπράττουν τεράστια ποσά, αφού καθ' όλο το διάστημα πριν το διαγωνισμό, είχαν πονταριστεί πολλά εκατομμύρια ευρώ στην εκπρόσωπο της χώρας μας".

    [07] Point System

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "αναμορφώνεται επί το αυστηρότερον και επιτέλους εκσυγχρονίζεται το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών (ΣΕΣΟ ή Point System), προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εγκληματική ατιμωρησία που ελέω γραφειοκρατίας απολάμβαναν, εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, οι επικίνδυνοι οδηγοί. Από το ερχόμενο φθινόπωρο μέσω συστήματος μηχανογράφησης θα αρχίσουν να καταλογίζονται αναδρομικά οι ποινές του Point System που εδώ και πέντε χρόνια έμεναν στα χαρτιά ελέω γραφειοκρατίας".

    [08] Τοπική Αυτοδιοίκηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "τα ονόματα αρκετών υποψηφίων δημάρχων και νομαρχών που θα στηρίξει στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανακοίνωσε χθες η Ρηγίλλης. Συστάσεις για προεκλογικό αγώνα μακριά από την πόλωση και την οξύτητα έδωσε ο Κώστας Καραμανλής, κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "όχι στη στρατηγική της πόλωσης που έντεχνα καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ λέει η ΝΔ εν όψει των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση. Αυτό ξεκαθάρισε χθες και ο πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, το οποίο υπό την προεδρία του έδωσε το πράσινο φως για την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στις εκλογές του Οκτωβρίου".

    [09] Τατόι

    Η Traffic News επισημαίνει ότι "ένας πολύτιμος χάρτης βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα χέρια της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χάρτης κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, καθώς για όποιον μπορέσει να τον αποκρυπτογραφήσει θα του αποκαλυφθεί ένας ανεκτίμητος θησαυρός που βρίσκεται -όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές- θαμμένος εδώ και χρόνια στα πρώην ανάκτορα του Τατοϊου. Το έγγραφο αυτό βρέθηκε στην κατοχή του αντισμήναρχου εν αποστρατεία, ο οποίος φέρεται "εγκέφαλος" της σπείρας των χρυσοθήρων που συνελήφθη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, και σύμφωνα με πληροφορίες υποδεικνύει το σημείο στο οποίο είναι θαμμένο το σεντούκι με τις χρυσές λίρες Αγγλίας".

    [10] Υπερνομαρχία

    Η Espresso εκτιμά ότι "αναθερμαίνεται το πολιτικό "φλερτ" της ΝΔ με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γερ. Αρσένη για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς, ενώ αίσθηση έκανε η εμφάνιση του γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Παν. Φούρλα στη Ρηγίλλης, την ημέρα της ανακοίνωσης των "γαλάζιων" υποψηφίων σε 41 νομαρχίες και 35 μεγάλους δήμους".

    [11] Άτοκα δάνεια

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "οριστικό τέλος στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσει μέσα στο προσεχές διάστημα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΥΕΘΑ συνεργάζεται στενά με το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προκειμένου μέσα στο καλοκαίρι να είναι σε θέση να ανακοινώσουν μία ρύθμιση-σταθμό, τη χορήγηση αρχικά επιδοτούμενων και εν συνεχεία άτοκων δανείων".

    [12] Εθνική Τράπεζα

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "υπό ισχυρή πίεση, από την εξελισσόμενη οικονομική κρίση στην Τουρκία αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα, βρίσκεται η προσπάθεια της Εθνικής Τράπεζας να ολοκληρώσει τη συμφωνία εξαγοράς της τουρκικής Finansbank. Με αφορμή και τη διεθνή πτώση των αγορών, η μετοχή της Εθνικής έπεσε χθες κατά 7,89% στα 31,04 ευρώ".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "φρένο στο διπλό κόλπο της κυβέρνησης βάζουν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Με εξουσιοδοτήσεις από τα ασφαλιστικά τους ταμεία, που φθάνουν στο 6,2% του μετοχικού κεφαλαίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κούκος θα ζητήσει σήμερα αναβολή της συνέλευσης των μετόχων, δικαίωμα που δίνει ο νόμος σε μετόχους που έχουν πάνω από 5%. Έτσι θα μπει φρένο στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΕ μετά την εξαγορά της τουρκικής Finansbank, που αποσκοπεί στον περιορισμό του ποσοστού των ασφαλιστικών ταμείων, αλλά και στην πώληση σημαντικού πακέτου σε ξένη τράπεζα".

    [13] Προσλήψεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "σε δημόσιες υπηρεσίες, δήμους, νομαρχίες, ΔΕΚΟ, νοσοκομεία, στην Πυροσβεστική και τις Ένοπλες Δυνάμεις γίνονται δεκτές αιτήσεις για την κάλυψη 2.022 θέσεων μονίμων και εποχικών που έχουν προκηρυχθεί".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 23 May 2006 - 21:22:18 UTC