Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-07-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/7/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνική οικονομία
  • [04] ΕΕ-Τρομοκρατία-Μέτρα
  • [05] Ενδοοικογενειακή βία
  • [06] Προσλήψεις
  • [07] Τρομοκρατία-Βαλκάνια
  • [08] Έρευνα για ναρκωτικά-αλκοόλ
  • [09] Εργασιακές σχέσεις
  • [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [11] Χρηματιστήριο

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/7/2005

    Η σύγκλιση του συμβουλίου υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ για τη λήψη μέτρων κατά της τρομοκρατίας, ο διάλογος για τις εργασιακές σχέσεις και η ελληνική οικονομία, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 3.612 προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό σε υπουργεία, δήμους, ΕΚΑΒ, Ολυμπιακή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Το ξύλο βγήκε από τον... άνδρα! Πόρισμα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας που δημοσιοποίησε ο Προκ. Παυλόπουλος.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Σε ομηρία οι εργαζόμενοι. Το ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από την άρνηση της ΓΣΕΕ για διάλογο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Δεκάωρο υπό προϋποθέσεις. Ελιγμός Παναγιωτόπουλου για το διευθυντικό δικαίωμα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Σκοτώνουν τα παιδιά μας τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Καταναλώνουν μπίρα και κρασί από 13 ετών.

    Η ΑΥΓΗ: "Delete" στις ελευθερίες των Ευρωπαίων πολιτών μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Επέλαση της CIA στα Βαλκάνια. Με πρόσχημα την εξάρθρωση πυρήνων της "Αλ Κάιντα".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέα μέτρα λιτότητας προαγγέλλουν οι Βρυξέλλες τον Οκτώβριο αν δεν έχει αποδώσει το πρόγραμμα σταθεροποίησης. Στην ίδια μοίρα Ιταλία, Πορτογαλία και Γερμανία.

    ΕΘΝΟΣ: Ποιους χτυπάει η καθιέρωση του 10ωρου. Καίριο πλήγμα σε μη προνομιούχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ενώ το ωράριο του ωραρίου παραμένει "ανασφάλιστο" στο Εργασιακό γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο πακέτο μέτρων το φθινόπωρο προανήγγειλε ο κοινοτικός επίτροπος Χ. Αλμούνια. Εάν δεν αποδώσουν τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δρομολόγιο τρομοκρατίας Κόσοβο-Λονδίνο. Οι μυστικές υπηρεσίες Αγγλίας-Γαλλίας αναζητούν τις αποδείξεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Είδαν" τους 4 βομβιστές. Κάμερες κατέγραψαν τη συνάντησή τους στο σταθμό.

    ESPRESSO: Όλη η συμφωνία Μιλένας-Συγγελίδη. Αίσιο τέλος στο διαζύγιο της χρονιάς. Απέσυραν τις αγωγές, τα βρήκαν στη διατροφή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πτώση παραγωγής και καθυστέρηση νέας τεχνολογίας. Σε νέα οπισθοχώρηση η βιομηχανία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ευρωφακέλωμα και... αστυνόμοι χωρίς σύνορα. Πρωτοφανή μέτρα φέρνει το Λονδίνο.

    Η ΝΙΚΗ: Σε κλοιό οι ελευθερίες. Περιορισμό δικαιωμάτων προωθούν οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι του Μπους.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η κυβέρνηση "σπάει αυγά", ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ "τα κλωσάνε". Σε επιφυλακή καλεί το ΠΑΜΕ.

    TRAFFIC NEWS: Βουίζει η Σκιάθος. Για διακοπές στο νησί το ζεύγος Μπέκαμ.

    Η ΧΩΡΑ: Ναρκωτικά και ανεργία πάνε μαζί. Δραματική αύξηση των θανάτων.

    City Press: Ευρωπαϊκός τρομονόμος μετά το Λονδίνο.

    METRO: Σε απεργιακό κλοιό. Απειλούν με διαρκείς κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εργοτάξιο για 6 χρόνια. Δέσμευση Σουφλιά για 3 μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Καλοκαιρινές βουτιές με... δανεικά. Σε είδος πολυτελείας έχουν εξελιχθεί για πολλούς Έλληνες οι διακοπές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μεγάλη πρωτεύουσα η Θεσσαλονίκη εξήγγειλε χθες ο κ. Σουφλιάς με συγκεκριμένες ημερομηνίες.

    Σημείωση: Οι εφημερίδες ΒΡΑΔΥΝΗ, ΕΣΤΙΑ, και ΛΟΓΟΣ δεν είχαν φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Ελληνική οικονομία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι "η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλει έκθεση προόδου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για τον περιορισμό του ελλείμματος κάτω από το 3% όπως ορίζει το σύμφωνο σταθερότητας. Αν οι εκτιμήσεις δεν είναι θετικές, η Επιτροπή θα προχωρήσει στα "σκληρότερα" μέτρα κατά της Ελλάδος".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "η διαρκής υποχώρηση της βιομηχανικής παραγωγής συμπίπτει με σοβαρή τεχνολογική καθυστέρηση καθώς παρατηρείται σημαντική υστέρηση όλων των έργων που αφορούν έργα πληροφορικής. Η ελληνική οικονομία εξελίσσεται ταχύτατα σε "οικονομία υπηρεσιών", αλλά και πάλι κινείται σε επίπεδα χαμηλής παραγωγικότητας εξαιτίας του μεγάλου τεχνολογικού ελλείμματος".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "νέα μέτρα λιτότητας το φθινόπωρο προανήγγειλε χθες στις Βρυξέλλες ο αρμόδιος επίτροπος κ. Χοακίμ Αλμούνια, στην περίπτωση που δεν κριθεί ικανοποιητική η έκθεση που θα υποβάλει η Αθήνα. Ο κοινοτικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η Επιτροπή θα απονείμει εύσημα αν τα στοιχεία είναι θετικά, διαφορετικά θα εισηγηθεί την υιοθέτηση νέων μέτρων. Χθες πάντως οι υπουργοί Οικονομίας της ΕΕ ασχολήθηκαν και με τα ελλείμματα της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Πορτογαλίας".

    [04] ΕΕ-Τρομοκρατία-Μέτρα

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "σε καταιγίδα που απειλεί τις ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών εξελίσσεται η αντίδραση που προωθεί η βρετανική προεδρία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο. Σήμερα οι 25 υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συζητήσουν την προφορική εισήγηση του επιτρόπου Φρατίνι, που, μεταξύ άλλων, προβλέπει την παρακολούθηση όλων των επικοινωνιών και την αρχειοθέτηση για ένα χρόνο των στοιχείων που θα προκύπτουν από τα κινητά τηλέφωνα και το Ιντερνετ. Η ελληνική κυβέρνηση σύρεται χωρίς καμιά διάθεση κριτικής ή, έστω, επιφυλάξεων".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν ότι "η βρετανική προεδρία εισηγείται τη θέσπιση σκληρότερων αντιτρομοκρατικών μέτρων, τα οποία μάλιστα εάν υλοποιηθούν θα έχουν, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία και άλλες διεθνείς οργανώσεις, συνέπειες στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη. Οι προτάσεις της βρετανικής πλευράς έχουν βρει αντίθετη την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και ορισμένες χώρες-μέλη".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "σε κλοιό βρίσκονται οι δημοκρατικές ελευθερίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς, με πρωτοστάτες τους Βρετανούς, οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στη Γηραιά Ήπειρο προωθούν τη λήψη πρωτοφανών μέτρων αστυνόμευσης και παρακολούθησης των πολιτών".

    Η City Press σημειώνει ότι "η δυναμική εμφάνιση των τρομοκρατών στην ΕΕ οδηγεί στη λήψη ειδικών μέτρων που περιορίζουν και τα ατομικά δικαιώματα. Διαβεβαιώσεις Βουλγαράκη ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και γι' αυτό θα εφαρμόσει με το δικό της τρόπο τα σχετικά μέτρα. Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καθυστερεί την έγκριση του διορισμού του νέου Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον κ. Μαλλιά με το σκεπτικό ότι πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Διάψευση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών".

    Η Traffic News επισημαίνει ότι "η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα και δεν χρειάζεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, δήλωσε ο Γ. Βουλγαράκης έπειτα από σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη. Αντικείμενο της σύσκεψης διευκρίνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ήταν το κείμενο που προτείνεται να υιοθετηθεί από όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ και το οποίο θα συζητηθεί την Τετάρτη στη σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών".

    [05] Ενδοοικογενειακή βία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "πολύ σοβαρό αδίκημα που θα επισείει βαριές ποινές, θα θεωρείται ο βιασμός εντός του γάμου σύμφωνα με τις προτάσεις της ειδικής ομάδας εργασίας για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας που δημοσιοποίησαν χθες ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και η Γενική Γραμματέα Ισότητας Ευγενία Τσουμάνη".

    [06] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι "νέες θέσεις εργασίας που ανέρχονται στις 3.612 προκηρύχθηκαν υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ και του ΟΑΕΔ. Οι νέες προκηρύξεις αφορούν θέσεις: στο υπουργείο Υγείας, στο ΕΚΑΒ, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον ΕΛΓΑ, στο Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), σε δήμους, στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Αθήνα)".

    [07] Τρομοκρατία-Βαλκάνια

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι "με πρόσχημα κατευθυνόμενες πληροφορίες υπηρεσιών ασφαλείας, που θέλουν σύνδεσμο των τρομοκρατικών δικτύων του Κοσσόβου, να παρέδωσε στους καμικάζι των επιθέσεων στο Λονδίνο στρατιωτικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας για την κατασκευή των βομβιστικών μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν για να λουστεί το αίμα η καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, η αγγλοαμερικανική συμμαχία ετοιμάζει την οριστική εκκαθάριση στα Βαλκάνια".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "την εκδοχή να προέρχονται τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις βόμβες στο Λονδίνο από τα Βαλκάνια και ειδικότερα από το Κόσοβο ερευνούν οι διωκτικές αρχές. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία για εκρηκτικά και οπλισμό που διαθέτουν αυτές οι ομάδες είχαν προκύψει και από κοινή ελληνοαμερικανική επιχείρηση στο Κόσοβο".

    Η Espresso εκτιμά ότι "τα Βαλκάνια παίρνουν ξανά ρόλο στην υπόθεση της τρομοκρατίας, αφού διασυνδέονται με την επίθεση στο Λονδίνο, αποδεικνύοντας, κατά κάποιους, την παρουσία της "Αλ Κάιντα" στη βαλκανική χερσόνησο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομίας και στρατού οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι δράστες αναγνωρίστηκαν σε βίντεο την ώρα που έφθαναν στο σταθμό του Κινγκς Κρος μισή ώρα πριν από την επίθεση. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν επρόκειτο για επιθέσεις αυτοκτονίας. Τα εκρηκτικά λέγεται ότι έφθασαν από χώρα των Βαλκανίων. Στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λούτον εντοπίστηκε αυτοκίνητο που ίσως σχετίζεται με την επίθεση".

    [08] Έρευνα για ναρκωτικά-αλκοόλ

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "συγκλονιστικά τα στοιχεία για τους θανάτους από ναρκωτικά και για τον αυξημένο αριθμό των χρηστών. Οκτώ στους εκατό Έλληνες έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από μία φορά κάποια παράνομη ουσία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά ότι "βαρύ είναι το τίμημα της μάστιγας των ναρκωτικών και του αλκοολισμού. Τη χρονιά που μας πέρασε 1.356 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους λόγω της εξάρτησής τους. Οι θάνατοι από ναρκωτικά σημείωσαν αύξηση 4,1%. Εκατοντάδες άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ".

    [09] Εργασιακές σχέσεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "να δώσει λύση στο εργασιακό είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση. Ο υπουργός Απασχόλησης κάλεσε χθες τη ΓΣΕΕ να επιστρέψει στο τραπέζι του διαλόγου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο "απόσυρσης" του διευθυντικού δικαιώματος για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, που δεν θα υπερβαίνει τις δέκα ώρες την ημέρα".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "σε ομηρία από τη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκεται το συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς οι κορυφαίοι εργατοπατέρες προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά, οφέλη που μπορεί να έχει το ΠΑΣΟΚ, παρά να προστατεύσουν το μέλλον των εργαζομένων. Έτσι, η ΓΣΕΕ αρνείται πεισματικά το διάλογο, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε το εργασιακό νομοσχέδιο να περάσει με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σχολιάζει ότι "σκληρή ήταν η επίθεση του Υπουργού Εργασίας Π. Παναγιωτόπουλου, προς τη ΓΣΕΕ, για την άρνησή της να προσέλθει στον διάλογο. Ο υπουργός Απασχόλησης, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου αναλαμβάνοντας το κόστος και έστειλε σαφές μήνυμα προς τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του κόμματος, λέγοντας ότι το υπουργείο εκτελεί προσωπικές εντολές του Κώστα Καραμανλή".

    Το METRO τονίζει ότι "κοινό μέτωπο αντίδρασης στις ανυποχώρητες θέσεις της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί στο Εργασιακό αποφάσισε χθες να συγκροτήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στέλνοντας σαφείς προειδοποιήσεις στην κυβέρνηση για τις σκληρές αναμετρήσεις που έχει να αντιμετωπίσει και εξαγγέλλοντας απεργίες και κινητοποιήσεις πανεργατικού χαρακτήρα".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "κλιμακώνεται η επίθεση στα δικαιώματα της εργατικής τάξης, καθώς η κυβέρνηση αναμένεται άμεσα να καταθέσει το νομοσχέδιο για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας και τη μείωση της αμοιβής των υπερωριών, προκειμένου να ικανοποιήσει τις αξιώσεις των βιομηχάνων".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "παραδίδουν το κεφάλι των εργαζομένων στην ασυδοσία των εργοδοτών". Το σχόλιο για το νέο εργασιακό ανήκει στον επικεφαλής της ΣΑΚΕ Κ. Πουπάκη, ο οποίος από κοινού με τον Χρ. Πολυζωγόπουλο υπογράφει επιστολή που χαρακτηρίζει τον πολυθρύλητο διάλογο "επικοινωνιακό τρικ".

    [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Το ΔΝΤ υποβάλλει σήμερα το πόρισμά του στον Γ. Αλογοσκούφη και ζητεί: Φορολογική επανίδρυση".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Δέσμευση στις Βρυξέλλες για νέο πακέτο μέτρων. Η αποκαλυπτική συνομιλία Γ. Αλογοσκούφη με τον επίτροπο Χ. Αλμούνια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Η νέα Σοφοκλέους. Μαγνήτης η αγορά για τους ξένους παίκτες".

    H ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σαρωτικές αλλαγές στη Σοφοκλέους το φθινόπωρο. 80 τίτλοι σε 'Διεθνή' κατηγορία, οι υπόλοιποι στην 'Κύρια' ".

    [11] Χρηματιστήριο

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "διάπλατα 'ανοίγει' η Σοφοκλέους τις πύλες της στους ξένους θεσμικούς και διαχειριστές, με στόχο, όπως τόνισε χθες ο πρόεδρος του Χ.Α., Σπ. Καπράλος, να επωφεληθεί η εγχώρια κεφαλαιαγορά κάτι από τη μεγάλη ρευστότητα που παρατηρείται τελευταίως στα μεγάλα διεθνή χρηματιστήρια".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 13 July 2005 - 21:30:57 UTC