Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Communities of the Diaspora Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/5/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ιράκ-Ισραήλ
  • [04] Πτυχία κολεγίων
  • [05] Επίσκεψη πρωθυπουργού στις ΗΠΑ
  • [06] Συνταξιούχοι
  • [07] Ανεργία-Μέτρα καταπολέμησης
  • [08] Υπόθεση Σταθέα
  • [09] Δίκη ΕΛΑ
  • [10] ΕΣΡ-Εβερτ
  • [11] Ενοπλες Δυνάμεις
  • [12] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [13] Εκκλησιαστικό
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [15] ΙΟΒΕ-Προτάσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/5/2004

    Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η επαγγελματική αναγνώριση αποφοίτων ελληνικών κολεγίων που συνεργάζονται με ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και οι αιματηρές επιθέσεις σε Ιράκ και στα κατεχόμενα της Παλαιστίνης, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ισότιμα επαγγελματικά τα πτυχία των ΚΕΣ. Η Ευρώπη ψήφισε "ΝΑΙ" και δεσμεύει τα κράτη-μέλη.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ανακαλούνται οι παράνομες αποστρατείες αξιωματικών. Υπήρξαν θύματα του κομματισμού του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αναγνωρίζονται τα ιδιωτικά πτυχία. Η Ευρωπαϊκή Ενωση πήρε χθες την οριστική απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Αναδρομικά και αυξήσεις για τους απόστρατους. Αίρονται οι αδικίες ετών. Με 10+1 δώρα η πρόταση νόμου.

    Η ΑΥΓΗ: Διπλή σφαγή παιδιών και γυναικών. Αποκορύφωμα βαρβαρότητας του αμερικανικού και του ισραηλινού στρατού.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Λέει ψέματα η ΔΕΗ. Αμεση παρέμβαση Σιούφα μετά τις αποκαλύψεις της "Αυριανής".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τι Αθήνα, τι Οξφόρδη! Το Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ ενέκρινε την έκδοση Οδηγίας. Ελεύθερα τα ευρωπαϊκά ΑΕΙ στην Ελλάδα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Κίνητρα για προσλήψεις ανέργων στον ιδιωτικό τομέα. Τι αλλάζει στα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

    ΕΘΝΟΣ: "Κρύβουν" αναδρομικά από τους συνταξιούχους. Αποκλειστικό: Η κυβέρνηση προσπαθεί να γλιτώσει επιστροφή 300 εκ. ευρώ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βυζάντιο, πίστη και δύναμη χθες, πίστη και ελπίδα σήμερα στη συνάντηση Καραμανλή-Μπους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Καίνε τον πρώην υφυπουργό. Τρία υψηλόβαθμα στελέχη του υπ. Οικονομικών. "Θρίλερ" σε πολιτικό φόντο η υπόθεση της Ρουμπίνης Σταθέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επίδομα εργασίας για 150.000 ανέργους. ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης εργοδοτών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γκουερνικα 2. Παιδοκτονία: Ρουκέτες Ισραηλινών σε άμαχους Παλαιστίνιους.

    ΕΣΤΙΑ: Οι υψηλότεροι φόροι στην Ευρώπη. Η Ελλάς κατέχει τα πρωτεία στην φορολογία επιχειρήσεων.

    ESPRESSO: Αμύθητο θησαυρό ζητάει πίσω Φιλιππινέζα. 200 εκ. δολάρια και 20 τόνους χρυσού. Πρόκειται για χρήματα του δικτάτορα Μάρκος, που έφερε η ίδια στην Αθήνα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ειρήνη στην Ορθοδοξία. Χριστόδουλος-Βαρθολομαίος συμφώνησαν σε λύση με τη διαμεσολάβηση της υπουργού Παιδείας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων ...στο επίκεντρο των επαφών. Συνάντηση Καραμανλή-Μπους σήμερα στο Λευκό Οίκο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Υποχρεωτική αναγνώριση των κολεγίων. Απόφαση-βόμβα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Η ΝΙΚΗ: Κρίσιμη συνάντηση. Σήμερα στο Λευκό Οίκο ο Καραμανλής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εγκλημα διαρκείας σε Παλαιστίνη και Ιράκ. Ωμή ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα.

    TRAFFIC NEWS: Ο νέος έρωτας του Σάκη. Ρουβάς-Ρουσλάν μαζι στην ίδια πίστα. Αφησε τη Ρεμπέκα και βρήκε άλλη αγκαλιά.

    Η ΧΩΡΑ: Τι θα πει ο Κώστας στον Μπους. Σημαντικές συνομιλίες του Ελληνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.

    City Press: Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας ΕΕ: Αναγνωρίζονται τα πτυχία κολεγίων.

    metroRAMA: Λύση στο Εκκλησιαστικό. Απέδωσε καρπούς η παρέμβαση της υπουργού Παιδείας για έξοδο από την κρίση στις σχέσεις του Φαναρίου με την Ελλαδική Εκκλησία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Που θα γίνουν νέα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ειρήνη υμίν. Λήγει η κρίση μεταξύ Πατριαρχείου και Αρχιεπισκοπής.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εκτροχίασαν την οικονομία. Καταπέλτης η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    [03] Ιράκ-Ισραήλ

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι "την ίδια μέρα, χθες, σφαγή αμάχων στο Ιράκ, σφαγή αμάχων στην Παλαιστίνη. Δεκάδες παιδιά και γυναίκες έχασαν τη ζωή τους γιατί... διαδήλωναν στη Γάζα και γιατί πήγαν σε... γάμο σε πόλη του Ιράκ! Η αμερικανική κυβερνηση συνέστησε... αυτοσυγκράτηση στο Ισραήλ, ενώ ακόμη ερευνά τι έγινε στον γάμο".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι "το βάρβαρο έγκλημα διαρκείας του ισραηλινού στρατού συνεχίστηκε χτες με μια εν ψυχρώ μαζική δολοφονία. Ισραηλινά ελικόπτερα και τανκς άνοιξαν πυρ κατά χιλιάδων διαδηλωτών, που διαμαρτύρονταν για τις συνεχιζόμενες ισραηλινές επιχειρήσεις στην περιοχή της Ράφα".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "αν ζούσε ο Πικάσο, θα ζωγράφιζε μια νέα Γκουέρνικα μετά τη χθεσινή σφαγή. Με παιδικό αίμα βάφτηκαν τα χέρια του Σαρόν στη Ράφα, όπου γκρεμίζονται σπίτια και κορμιά μαζί. Διαδήλωση με γυναικόπαιδα πνίγηκε στο αίμα, με οβίδες και ρουκέτες να βάλλον εναντίον τους. Δέκα νεκροί, οι περισσότεροι παιδιά και δεκάδες πεθαίνουν στα νοσοκομεία".

    [04] Πτυχία κολεγίων

    Η City Press γράφει οτι "και με τη... βούλα του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας υιοθετήθηκε η πρόταση Οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων, η οποία περιείχε την επίμαχη "τροπολογία Χατζηδάκη", μέσω της οποίας αναγνωρίζονται τα πτυχία που χορηγούν πανεπιστήμια από χώρες-μέλη της ΕΕ και συνεργάζονται μέσω franchising με ελληνικά εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, τα γνωστά κολέγια".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει οτι "στην υιοθέτηση της πρότασης-οδηγίας που αφορά στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προχώρησε με ειδική πλειοψηφία κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση στις Βρυξέλλες, το Συμβούλιο των Υπουργών Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ, παρά την αρνητική ψήφο της Ελλάδας και της Γερμανίας. Η ελληνική πλευρά υπέβαλε 5 προτάσεις, επιδιώκοντας τη διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "με μια απόφαση-σταθμό η Ευρωπαϊκή Ενωση προχωρεί στην αναγνώριση των πτυχίων των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών που συνεργάζονται με εγνωσμένης αξίας ξένα πανεπιστήμια. Από τις αρχές του επόμενου έτους το σκηνικό στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας αλλάζει άρδην".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "μόλις η απόφαση μετατραπεί σε κοινοτική οδηγία η χώρα μας θα πρέπει πλέον να αναγνωρίζει υποχρεωτικά τα πτυχία των συνεργαζόμενων με διάφορα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια ΚΕΣ, χωρίς να έχει το δικαίωμα να ελέγχει την ποιότητα των σπουδών που προσφέρουν αυτά τα κέντρα".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν οτι "αναγνώριση των τίτλων σπουδών που παρέχουν τα ελληνικά κολέγια σε συνεργασία με ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια επιβάλλει με χθεσινή της απόφαση η ΕΕ. Μόλις εκδοθεί η σχετική Οδηγία, οι απόφοιτοι των κολεγίων αποκτούν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους πτυχιούχους των ΑΕΙ-ΤΕΙ".

    [05] Επίσκεψη πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει οτι "οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, το Μεσανατολικό και τα Βαλκανικά κυριαρχούν στη σημερινή κρίσιμη συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τον Τζορτζ Μπους στον Λευκό Οίκο. Ο Ελληνας πρωθυπουργός αναμένεται οτι θα αναφερθεί και στην πρόοδο των ελληνοτουρκικών σχέσεων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "θεαματικά αποτελέσματα δεν αναμένονται φυσικά από τις συνομιλίες Καραμανλή-Μπους. Η συνέχιση, όμως, των προσπαθειών λύσης του Κυπριακού, η ακόμη καλύτερη συνεργασία των δύο χωρών στο κορυφαίο θέμα της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων και η συνολική εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ στο ανώτατο δυνατό πολιτικό επίπεδο, αποτελούν κάθε άλλο παρά αμελητέα οφέλη για τη χώρα".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει οτι "με εκπεφρασμένη πολιτική διαλλακτικότητα, ως προς το πλαίσιο συζήτησης για τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ως προς την επαναφορά στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, του σχεδίου Ανάν, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, θα συναντηθεί σήμερα στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "με πολλή προσοχή χειρίζεται τα εθνικά θέματα και ιδίως τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής στις επαφές του με τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ. Οι αναφορές του στο καλό κλίμα που εμπεδώνεται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με στόχο την υπέρβαση των υπαρχόντων προβλημάτων προκάλεσε ικανοποίηση".

    [06] Συνταξιούχοι

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "με νομικά τεχνάσματα προσπαθεί η κυβέρνηση να αποφύγει την επιστροφή ενός συνολικού ποσού 300 εκατομμυρίων ευρώ στους συνταξιούχους. Κρύβει τον δρόμο που τους οδηγεί να εισπράξουν αναδρομικά ποσά, τα οποία δικαιούνται λόγω παράνομης παρακράτησης".

    [07] Ανεργία-Μέτρα καταπολέμησης

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "Ευκαιρίες εργασίας σε 150.000 επιδοτούμενους ανέργους προσφέρει το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ. Οι άνεργοι θα μπορούν να προσλαμβάνονται με πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ η αμοιβή τους θα βαρύνει τον ΟΑΕΔ κατά το ύψος του επιδόματος ανεργίας που δικαιούνται και κατά το υπόλοιπο τον εργοδότη, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη της ασφαλιστικής κάλυψης."

    ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "Με βάση την προωθούμενη προς έγκριση ρύθμιση, ο άνεργος ο οποίος λαμβάνει την τακτική επιδότηση ανεργίας θα μπορεί να προσλαμβάνεται ή να τοποθετείται σε θέση εργασίας με πλήρη ή μερική απασχόληση για όσο χρόνο διαρκεί η επιδότηση ανεργίας. Η αμοιβή του προσλαμβανόμενου ή τοποθετούμενου θα βαρύνει τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού κατά το ύψος του επιδόματος ανεργίας που δικαιούται και κατά τα λοιπά τον εργοδότη, ο οποίος έχει και την ευθύνη της ασφαλιστικής του κάλυψης. Ο προσλαμβανόμενος ή τοποθετούμενος δεν θα ασφαλίζεται στην περίπτωση αυτή για ανεργία."

    [08] Υπόθεση Σταθέα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ κάνει λόγο "Γαϊτανάκι ευθυνών από πολιτικά πρόσωπα για την υπόθεση των αυθαιρέτων και την αναστολή των κατεδαφίσεών τους που οδήγησαν τη Ρ.Σταθέα στην απόφαση να αυτοκτονήσει. Επιρρρίπτουν όλες τις ευθύνες στη νεκρή."

    [09] Δίκη ΕΛΑ

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, στη δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα (ΕΛΑ),λόγω απουσίας του βασικού αυτόπτη μάρτυρα στην επίθεση εναντίον του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιώργου Ραυτόπουλου."

    [10] ΕΣΡ-Εβερτ

    Η Traffic news τονίζει οτι "υπήρξε ένταση χθες στη Βουλή και αποχώρηση του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ, κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο κ.Έβερτ εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του ΕΣΡ, λέγοντας ότι εργολάβοι και προμηθευτές κατέχουν τα κανάλια και έφυγε από την αίθουσα φωνάζοντας "ντροπή."

    [11] Ενοπλες Δυνάμεις

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ "Αυξήσεις που θα κυμαίνονται από 50 έως 200 ευρώ θα λάβουν από τις αρχές του 2006 οι συνταξιούχοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς η κυβέρνηση κάνει πράξη μία από τις βασικές προεκλογικές της δεσμεύσεις με την οποία αίρονται οι ανισότητες στο συνταξιοδοτικό καθεστώς των απόστρατων. Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπ. Σπηλιωτόπουλος, προτίθεται να καταθέσει στη Βουλή σχέδιο νόμου στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα περιέχονται έντεκα μέτρα - τομή για το στράτευμα."

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει οτι "Πάνω από διακόσιοι ανώτατοι αξιωματικοί που αποστρατεύτηκαν αδικαιολόγητα από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ενώ είχαν αξιόλογο φάκελο θα ανακληθούν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από τη σημερινή ηγεσία του Πενταγώνου για να αναλάβουν εκ νέου καθήκοντα."

    [12] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "Την αισιοδοξία του για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων εξέφρασε χθες τα ξημερώματα στο αμερικανικό δίκτυο CNN ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο Κ. Καραμανλής τόνισε ότι έχουν ξοδευτεί 1,2 δισ. δολάρια για τη θωράκιση των Ολυμπιακών Αγώνων, ποσό πολλαπλάσιο εκείνου των Ολυμπιακών της Ατλάντα, και ότι 70.000 άνθρωποι εργάζονται στην ασφάλεια της διοργάνωσης."

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "Παρά τους ισχυρισμούς του κ. Νέζη ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος και ότι δεν υπάρχει περίπτωση για μπλακ-άουτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες η εφημερίδα μας όχι μόνο διατηρεί τις ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις της, αλλά και καταθέτει δημοσίως τους λόγους για τους οποίους η "Αυριανή" εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ και για μπλακ-άουτ, είναι ακόμη μεγαλύτερος."

    [13] Εκκλησιαστικό

    Το Metrorama τονίζει οτι "Απέδωσε καρπούς η παρέμβαση της υπουργού Παιδείας για έξοδο από την κρίση στις σχέσεις του Φαναρίου με την Ελλαδική Εκκλησία."

    Η Espresso γράφει οτι "Φινάλε αναμένεται στο εκκλησιαστικό θρίλερ που δίχασε την ελλαδική εκκλησία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Πληροφορίες από έγκυρες πηγές, διαβεβαιώνουν οτι οι κύριοι Βαρθολομαίος και Χριστόδουλος είναι έτοιμοι να δώσουν και πάλι τα χέρια, αφήνοντας στο παρελθόν την έχθρα που ξέσπασε τους τελευταίους μήνες και κινδύνεψε να οδηγήσει την ορθοδοξία σε σχίσμα."

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Τολμηρές προτάσεις. Για το φορολογικό σύστημα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "ΙΟΒΕ: Τολμήστε τη φορολογική επανάσταση. Σκληροί χαρακτηρισμοί για "φορομπήχτες" στη μελέτη του Ινστιτούτου".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κερδοσκοπούν τα funds με τις τιμές του πετρελαίου. Καπέλο 10 δολαρίων από τα χρηματιστηριακά παιχνίδια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σκληρά λόγια από το ΙΟΒΕ για το φορολογικό σύστημα. Τροχοπέδη για επιχειρήσεις-επενδύσεις ο κρατικός μηχανισμός".

    [15] ΙΟΒΕ-Προτάσεις

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει οτι "Ριζικές αλλαγές σε όλο το φορολογικό σύστημα και όχι τροποποιήσεις και συμπληρώσεις προτείνει με μελέτη του το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, ενώ επιτίθεται στους "γραφειοκράτες".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 20 May 2004 - 13:57:35 UTC