Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/5/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Λαϊκή Αγορά-Τιμές
  • [04] Παιδεία
  • [05] Ερευνα-Χρηματιστήριο-Πλαστά τιμολόγια
  • [06] ΗΠΑ-Επίσκεψη Καραμανλή
  • [07] Μεταλλαγμένα προϊόντα
  • [08] ΕΛΑ
  • [09] Οικονομία
  • [10] Καύσιμα
  • [11] Εκκλησιαστικό
  • [12] Πανελλαδικές εξετάσεις
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/5/2004

    Η συνάντηση που είχε με τον γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, οι πανελλαδικές εξετάσεις, η πορεία της οικονομίας, οι τιμές των καυσίμων και οι έρευνες για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Διορισμός για όλους τους αναπληρωτές. Ρύθμιση-έκπληξη του υπ. Παιδείας δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Φοροδιαφυγή μαμούθ 40 δισ. δρχ. Την ανακάλυψε το ΣΔΟΕ και είναι στα χέρια της Εισαγγελίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αννάν-έωση με εγγυήσεις. Ο Καραμανλής ζήτησε νέα προσπάθεια για την επίλυση του Κυπριακού.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Μόνιμοι και οι ωρομίσθιοι καθηγητές. Δέσμευση για όσους έχουν 30 μήνες υπηρεσία.

    Η ΑΥΓΗ: Η Κομισιόν "πλασιέ" των μεταλλαγμένων. Σήμερα εγκρίνει το καλαμπόκι ΒΤ-11 της SYNGENTA.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 40 δισ. έφαγαν τα λαμόγια στα υπουργεία Εξωτερικών, Γεωργίας και άλλα... ευαγή ιδρύματα του Δημοσίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα κρυφά σχέδια για νέους φόρους. Θολό το τριετές κυβερνητικό "πρόγραμμα σταθερότητας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στο σκαμνί οι σκιές των υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Ανοίγει ο φάκελος της απάτης στο Χρηματιστήριο.

    ΕΘΝΟΣ: Πρεμιέρα με "αγκάθια" στις Πανελλαδικές. Φυσική: Τα πιο δύσκολα θέματα των τελευταίων χρόνων. Ιστορία: Σαφείς ερωτήσεις, αλλά για καλά προετοιμασμένους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Επιστροφή στον "ξεχασμένο κύκλο" της Τρομοκρατίας. Καταγγελία για ασύλληπτα μέλη της 17Ν και του ΕΛΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το γλεντάνε οι ένοχοι της μεγάλης απάτης στη Σοφοκλέους. Παραγράφηκαν τα εγκλήματα των πολιτικών πρωταγωνιστών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εκπαιδευτικοί: Ομηρία τέλος για τους αναπληρωτές. Υπ. Παιδείας: Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μαφιόζικη φορο-απάτη 40 δισ. Έστησαν "πολυεθνική φοροδιαφυγής" με εικονικά τιμολόγια.

    ΕΣΤΙΑ: Ευάλωτη η οικονομία. Δύσκολα αντέχει στην πετρελαϊκή κρίση.

    ESPRESSO: Πήρε τη Σεμίνα και "κλείνει" Μικρούτσικο. Φουλάρει τις μηχανές ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Θρίλερ με Μενεγάκη και Αρναούτογλου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συστάσεις της ΕΕ για το έλλειμμα. Αρχίζουν ουσιαστικά από σήμερα με την έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πρώτη και καλή για τους μαθητές... Με τα μαθήματα της Ιστορίας και της Φυσικής.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μαφίες τιμών και στις λαϊκές αγορές! Πώς κερδοσκοπούν σε βάρος των καταναλωτών.

    Η ΝΙΚΗ: Νέο κύμα ακρίβειας. Προβλέψεις για εκτίναξη του πληθωρισμού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αστρονομικά κέρδη πίσω από τα καύσιμα. Στηρίζει τα κερδοσκοπικά παιγνίδια η κυβέρνηση.

    TRAFFIC NEWS: Καυτά ράσα εναντίον "Shake it". Ο Αμβρόσιος επιτίθεται στην ΕΡΤ και κατηγορεί τον Βαρθολομαίο γιατί δέχθηκε τον Ρουβά.

    Η ΧΩΡΑ: Στο σκαμνί τα λαμόγια της Σοφοκλέους. Ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για το σκάνδαλο της ΔΕΚΑ.

    City Press: Εξαμηνιαία έκθεση ΥΠΕΘΟ: Επιδείνωση της Οικονομίας.

    metroRAMA: Η ώρα των ευθυνών για τις "φούσκες" της Σοφοκλέους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ποινική δίωξη για παράνομη μετεγγραφή. Κατά καθηγητών της αρμόδιας επιτροπής.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κακούργημα στη Σοφοκλέους. Ασκήθηκε δίωξη για την υπόθεση της ΔΕΚΑ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αγκάλιασαν Καραμανλή Αρχιεπίσκοπος-ομογένεια. Χθες στη Νέα Υόρκη.

    [03] Λαϊκή Αγορά-Τιμές

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "μαφίες τιμών κυριαρχούν -και- στις λαϊκές αγορές, επιβάλλοντας τεράστιες ανατιμήσεις στα προϊόντα στην πορεία από τον παραγωγό ώς τον καταναλωτή, αλλά και ίδιες τιμές σε όλους τους πάγκους".

    [04] Παιδεία

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει ότι "δέσμευση του υφυπουργού Παιδείας Γ. Καλού ότι όσοι την 30ή Ιουνίου συμπληρώσουν 30 μήνες πραγματική υπηρεσία, θα διοριστούν το αργότερο μέχρι το σχολικό έτος 2007-8. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ερχόμενο σχολικό έτος οι διορισμοί εκπαιδευτικών θα γίνονται κατά 60% από όσους επιτυγχάνουν στον πίνακα του ΑΣΕΠ και κατά 40% από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ή ωρομισθίων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "με ανακούφιση έγιναν δεκτές οι χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για τον τερματισμό της ομηρίας χιλιάδων αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών. Εντός τριετίας θα διοριστούν στα σχολεία όσοι συμπληρώσουν στο τέλος Ιουνίου 30 μήνες προϋπηρεσία, ενώ ανοίγει η πόρτα του ενιαίου πίνακα και με μηδενική προϋπηρεσία".

    [05] Ερευνα-Χρηματιστήριο-Πλαστά τιμολόγια

    Το Metrorama σημειώνει οτι "σε πρώτο πλάνο έρχεται το περιβόητο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε χθες σχετικά με την υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Κρατικών Αξιών (ΔΕΚΑ) η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνα Πιστόλη".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά οτι "άπλετο φως στο μείζον θέμα του εγκλήματος του Χρηματιστηρίου ρίχνει η Δικαιοσύνη. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη κατά παντός υπευθύνου για το σκάνδαλο της ΔΕΚΑ, σε βαθμό κακουργήματος, σχετικά με την αγοραπωλησία μετοχών κρατικών εταιριών και τραπεζών κατά την προεκλογική περίοδο του 2000. Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση να μη μείνει τίποτα στο σκοτάδι, ενώ ο Μιλτιάδης Εβερτ δήλωσε χθες στη "Χ" οτι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "σαν μπούμερανγκ μπορεί κάλλιστα πια να παρομοιαστεί το μεγάλο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και ειδικά η "αμαρτωλή ιστορία" με την εταιρία Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών (ΔΕΚΑ) και τις χρηματιστηριακές παρεμβάσεις της κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει οτι "παραγράφονται τα εγκλήματα των ενόχων στο Χρηματιστήριο. Παραπέμπονται τα... όργανά τους, δηλαδή οι συμμέτοχοι στη μεγάλη καταστροφή της Σοφοκλέους. Οι αμνηστευθέντες γελάνε τώρα με τον ελληνικό λαό και κυρίως με τους εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπενδυτές που έχασαν τα χρήματά τους στο Χρηματιστήριο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται οτι "με πόρισμα-κεραυνό που παραδόθηκε χθες από επιτελικό στέλεχος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, επιβεβαιώνονται σε απόλυτο βαθμό και σημείο προς σημείο οι αποκαλύψεις της "Αυριανής" για το μαφιόζικο κύκλωμα-φάμπρικα εικονικών τιμολογίων δισεκατομμυρίων δρχ τα πλοκάμια του οποίου είχαν απλωθεί σε υπουργεία, Οργανισμούς του Δημοσίου και δημοτικές επιχειρήσεις και οργανικά μέλη του οποίου αποτέλεσαν μανδαρίνοι της λοβιτούρας που αλώνιζαν χρόνια σε υπουργικά γραφεία και ενεργούσαν ως καλοθελητές της μίζας".

    [06] ΗΠΑ-Επίσκεψη Καραμανλή

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει οτι "η ελληνική κυβέρνηση και δι' αυτής και η Λευκωσία διεμήνυσαν χθες στον γεν. γραμματέα του ΟΗΕ, οτι επιθυμούν να εξακολουθήσει η διαδικασία εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας με βάση το σχέδιο Αννάν. Τη θέση αυτή μετέφερε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής στον ίδιο τον Κόφι Αννάν κατά την ημίωρη σχεδόν συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει οτι "επανεκκίνηση της διαδικασίας για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος με βάση το Σχέδιο Αννάν ζήτησε από το γγ του ΟΗΕ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά τη συνάντησή τους. Επέμεινε ιδιαίτερα στις εγγυήσεις ασφαλείας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει οτι "σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ η συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή με τον γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν, στις ΗΠΑ. Η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για την εξέλιξη του Κυπριακού για το οποίο έχει δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα σε διεθνές επίπεδο, μετά το αποτέλεσμα των δημοψηφισμάτων της 24ης Απριλίου".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) "ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχε στον 38ο όροφο του ΟΗΕ με τον κ. Αννάν επιχείρησε να κάνει κατανοητές προς τους συνομιλητές του τις ενστάσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς αλλά και να αιτιολογήσει πλήρως το "όχι" των Ελληνοκυπρίων στο δημοψήφισμα, ενώ παράλληλα ζήτησε από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για την επανέναρξη του διαλόγου αλλά και την επίτευξη μιας βιώσιμης και δίκαιης λύσης με βάση πάντα το σχέδιο Αννάν".

    Η Espresso γράφει οτι "η επίσκεψη Καραμανλή ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές. Και αυτό γιατί ένα εικοσιτετράωρο πριν από το ραντεβού Μπους-Καραμανλή στον Λευκό Οίκο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με δήλωση του εκπροσώπου του Ανταμ Ερελι έσπευσε να ξεκαθαρίσει οτι "η αμερικανική κυβέρνηση έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ελλάδας να φιλοξενήσει ασφαλείς αγώνες κάτι άλλωστε που οι ελληνικές αρχές είναι αποφασισμένες να πράξουν".

    [07] Μεταλλαγμένα προϊόντα

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει οτι "το "πράσινο φως" στο μεταλλαγμένο καλαμπόκι Bt-11 της εταιρείας Syngenta αναμένεται να δώσει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απόφαση που θα σηματοδοτήσει την άρση του μορατόριουμ κατά των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Η απόφαση θα ληφθεί με πλειοψηφία, ενώ ο Ελληνας επίτροπος Στ. Δήμας αναμένεται να είναι στους μειοψηφούντες".

    [08] ΕΛΑ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει οτι "ο "ξεχασμένος κύκλος" της Τρομοκρατίας βγαίνει και πάλι στην επιφάνεια, μετά την κατάθεση του κ. Γεωργίου Ραυτόπουλου, πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ στην δίκη του ΕΛΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων οτι "υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17Ν και του ΕΛΑ, για τα οποία ενώ γνώριζε -ειδικά για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του" δεν προέβη στις "απαιτούμενες ενέργειες". Ο κ. Ραυτόπουλος χαρακτήρισε επίορκους τους αξιωματικούς που ήταν τότε ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, υποστηρίζοντας οτι θα έπρεπε να παραπεμφθούν για παράβαση καθήκοντος".

    [09] Οικονομία

    City Press γράφει οτι "Η εξαμηνιαία έκθεση του υπουργείου Οικονομίας για την πορεία της ελληνικής Οικονομίας καταγράφει την επιδείνωση της προοπτικής της για το 2004."

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει οτι "Την ανησυχία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για επικείμενο σαρωτικό κύμα ανατιμήσεων στην αγορά, επιβεβαιώνουν και οι προβλέψεις της Διεύθυνσης Μακροοικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας."

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ οτι "Με την έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, που δίδεται σήμερα στη δημοσιότητα, ενεργοποιείται ουσιαστικά η διαδικασία των συστάσεων για τη μείωση των υπερβολικών ελλειμμάτων και διατηρείται διαρκής η προσπάθεια αποκάλυψης αυτών, καθώς δεν θεωρείται οριστικό το προσφάτως αναθεωρηθέν ύψος του δημοσίου ελλείμματος στο 3,2% του ΑΕΠ το 2003. Εκτιμάται ότι η όλη κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, αλλά θα προηγηθεί στις 5 Ιουλίου η σύσταση προς την κυβέρνηση να λάβει μέτρα ώστε να μειωθεί το έλλειμμα κάτω του 3% στα τέλη του 2005."

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι "Κρυφά κρατάει η κυβέρνηση τα πλάνα της για τα έσοδα του κράτους, αλλά η πρόθεσή της να ρίξει νέους φόρους στις πλάτες των μεσαίων εισοδημάτων είναι φανερή. Το τριετές "πρόγραμμα σταθερότητας" επιφυλάσσει οδυνηρές για τους πολλούς εκπλήξεις:αλλαγές στη φορολογική κλίμακα, στις φορο-απαλλαγές, στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων και στον ΦΠΑ της οικοδομής."

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει οτι "Την τελευταία οκταετία δεν αποτολμήθηκαν οι διαρθρωτικές τομές που χρειαζόταν η ελληνική οικονομία. Δεν βελτιώθηκε η ανταγωνιστικότης της, ούτε τέθηκαν οι βάσεις για να εξασφαλισθή η μακρόπνοη ανάπτυξίς της. Διότι απλούστατα, οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις δεν υπάρχουν για να παράγουν πλούτο, αλλά για να τον σπαταλούν."

    [10] Καύσιμα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται οτι "Τα αμύθητα κέρδη, τα οποία τσεπώνουν κάθε χρόνο οι επιχειρηματικοί όμιλοι που κάνουν κουμάντο στο κύκλωμα των πετρελαιοειδών, είναι κύριος υπεύθυνος για τα πανάκριβα καύσιμα. Απλές αριθμητικές πράξεις αποδεικνύουν ότι τη στιγμή που εκατομμύρια εργαζόμενοι τραβάνε τα πάνδεινα για να τα φέρουν βόλτα, τα δύο διυλιστήρια που αλωνίζουν το χώρο (ΕΛΠΕ-ΠΕΤΡΟΛΑ και ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ), αυξάνουν κάθε χρόνο τα υπερκέρδη τους με ιλιγγιώδεις ρυθμούς."

    [11] Εκκλησιαστικό

    Η Traffic news γράφει οτι "Η υπουργός "Η υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου μπορεί να εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη σε ό,τι αφορά την εξομάλυνση των σχέσεων ανάμεσα στο Πατριαρχείο του Φαναρίου και την Αρχιεπισκοπή της Αθήνας... Παρ΄όλα αυτά χθες ο μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι αν η Σύνοδος αποφασίσει να κάνει πράξη την αντικατάσταση, τότε θα οξυνθεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση."

    [12] Πανελλαδικές εξετάσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν χθες το πρωί οι εξετάσεις για χιλιάδες μαθητές της Β΄Λυκείου στο μάθημα της Φυσικής και για τους τελειόφοιτους της Γ΄ΛΥκείου στο μάθημα της Ιστορίας, σε όλη τη χώρα. Ξεκάθαρα, εντός ενοτήτων διδακτέας ύλης και επαρκή χαρακτηρίστηκαν τα θέματα της Ιστορίας της Γ΄Λυκείου από τους φιλολόγους, που επισήμαναν, ωστόσο, ότι "τα ζητήματα απαιτούσαν και συνδυαστική και κριτική ικανότητα των εξεταζομένων".

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "Εμπόδια για τους υποψήφιους φοιτητές επιφύλασσε η χτεσινή πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Η Φυσική ήταν το "αγκάθι" για τη Β΄Λυκείου".

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Εκθεση κόλαφος για την οικονομική πολιτική 1999-2003. Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σε καθεστώς επιτήρησης τίθεται η οικονομία. Εκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κηρύσσει την έναρξη των διαδικασιών".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την ελληνική οικονομία. Τι καταγράφει η εξαμηνιαία έκθεση του υπουργείου Οικονομίας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επτά πληγές" αποκαλύπτει η έκθεση για την οικονομία. Το υπουργείο Οικονομίας καταγράφει και τα αντίδοτα".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 19 May 2004 - 15:09:12 UTC