Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Επίσκεψη Ερντογάν
  • [04] Γιαννάκου - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [05] Εκρηξη βόμβας-Αστυνομικό τμήμα
  • [06] Συμβασιούχοι
  • [07] Δίκη ΕΛΑ
  • [08] Καύσιμα
  • [09] Οικονομία
  • [10] Ασφαλιστικό
  • [11] Ελληνοαλβανικές σχέσεις
  • [12] Στρατός-Θανατηφόρα ατυχήματα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Η έκρηξη των τριών ωρολογιακών μηχανισμών στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας,η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού κ. Ερντογάν, η συνάντηση της υπουργού Παιδείας κυρίας Γιαννάκου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και το θέμα των συμβασιούχων είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Χρυσές ευκαιρίες για αγορά κατοικίας. Σε Αθήνα, Πειραιά, προάστια.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μεταθέσεις 9.994 δασκάλων-καθηγητών. Ολα τα ονόματα. Που θα πρέπει να παρουσιασθούν.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στα ίχνη των βομβιστών. Επίκεινται συλλήψεις μετά το χτύπημα στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Που πάνε 9.994 δάσκαλοι και καθηγητές. Οι μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

    Η ΑΥΓΗ: Εκρήξεις τρομοϋστερίας με στόχο τους Ολυμπιακούς. Τρεις βόμβες προχθές το βράδυ στην Καλλιθέα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ούτε φρένα δεν είχαν τα σαράβαλα άρματα που χρυσοπληρώνουμε. Σκότωσαν 2 αξιωματικούς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Φωτιά στην αγορά! Τα καύσιμα εκτοξεύουν τον πληθωρισμό.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Που μετατίθενται 9.994 εκπαιδευτικοί.

    ΕΘΝΟΣ: Παγκόσμιο παραλήρημα για την... Καλλιθέα. Μπαράζ επιθέσεων από Νέα Ζηλανδία μέχρι Νέα Υόρκη κατά της Αθήνας, με αφορμή τις 3 εκρήξεις στο αστυνομικό τμήμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Κακή θέα θέλησαν με το... φουρνέλο τους, από την Καλλιθέα!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εφιάλτης το Ασφαλιστικό. Προς σύνδεση κύριας και επικουρικής ασφάλισης και εισφορών-συντάξεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κίτρινη ....τρομοκρατία με στόχο το 2004. Προβοκάτσια: Πώς οι βόμβες έγιναν πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και... έριξαν τα Χρηματιστήρια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Υστερία με τρομο-φαντασία. Ξεσάλωσαν τα διεθνή ΜΜΕ κατά Ελλάδας και ''2004''.

    ΕΣΤΙΑ: Τραγικές αλήθειες για την Οικονομία. Τι αποκαλύπτει το επίμαχο δημοσίευμα του Newsweek.

    Espresso: Αγωνία για την υγεία του Μητροπάνου. Είναι στο νοσοκομείο δεκαπέντε ημέρες.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Υστερία ασφάλειας για τους Αγώνες. Μικροεκρήξεις στην Καλλιθέα προκάλεσαν υπεραντιδράσεις σε διεθνή Μέσα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Προβληματισμός για τις εκρήξεις στην Καλλιθέα. ''Καμιά σχέση με τους Αγώνες'', υποστηρίζει η κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οι 3 βόμβες στο Αστυνομικό Τμήμα πυροδότησαν... Τρομο-υστερία σε παγκόσμια μετάδοση!

    ΝΙΚΗ: Ζήσε Μάη μου... Ο Καραμανλής αναβάλλει την υλοποίηση των δεσμεύσεων του.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Αντιδρούν στο ΠΔ οι συμβασιούχοι.

    Traffic News: ''Γίνομαι σκύλα για τους άνδρες μου''. Η συνέντευξη της Μενεγάκη στον Χατζηνικολάου προάγγελος της μεταγραφής της στον ALPHA.

    Η ΧΩΡΑ: Μεγάλη προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης Καραμανλή. Με αφορμή τις τρεις βόμβες στο Τμήμα της Καλλιθέας.

    City Press: Αυξήσεις επί 3 στα καύσιμα. Η αποτυχία της στρατηγικής Μπους στο Ιράκ αυξάνει τη διεθνή τιμή του πετρελαίου.

    MetroRAMA: Ελληνικό μέτωπο κατά της υστερίας των ξένων ΜΜΕ. Ασχετο με τους Αγώνες το τριπλό χτύπημα, λένε κυβέρνηση, αντιπολίτευση και ΔΟΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τι γίνεται με το Στρατό; Σοκ από τις νέες τραγωδίες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πάγιος φόρος για όλες τις εταιρείες. Ποιές αλλαγές μελετά η κυβέρνηση για τη φορολογία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στο φως της δικαιοσύνης η λεηλασία στο Χρηματιστήριο. Επιτέλους με ευθύνη Παπαληγούρα.

    [03] Επίσκεψη Ερντογάν

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''μια ημέρα πριν από τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν, στο μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρουσίασε μιλώντας στο συνέδριο του ''Εκονομιστ'' το πλαίσιο αρχών εντός του οποίου θα κινηθεί η κυβέρνηση αναφορικά με τις σχέσεις της με τις γειτονικές χώρες. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο Κυπριακό και στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, επαναλαμβάνοντας ότι θα είναι ασφαλείς, ενώ παρουσίασε τους βασικούς άξονες στους οποίους θα στηριχθεί η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης''.

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''το μήνυμα ότι η Ελλάδα θα ''στηρίξει μέχρι τέλους την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας'' θα μεταφέρει ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής στον Τούρκο ομόλογό του Τ. Ερντογάν ο οποίος φθάνει το βράδυ στην Αθήνα για διήμερη επίσημη επίσκεψη από την οποία δεν αναμένονται θεαματικά αποτελέσματα''.

    [04] Γιαννάκου - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''με το βλέμμα στραμμένο στο Φανάρι βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος ο οποίος παρακολουθεί από πολύ κοντά τη μεσολαβητική προσπάθεια της υπουργού Παιδείας κ. Μαριέττας Γιαννάκου . Χθες λίγες ώρες πριν από την αναχώρησή της για την Κωνσταντινούπολη η κυρία Γιαννάκου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο ο οποίος συμφώνησε με την πρότασή της για την έναρξη ενός διαλόγου ο οποίος θα οδηγήσει σε απεμπλοκή από την κρίση''.

    [05] Εκρηξη βόμβας-Αστυνομικό τμήμα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''κρίσιμα στοιχεία που ''δείχνουν'' τους ενόχους έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Τα ευρήματα της Καλλιθέας - όχι μόνο -οδηγούν σε συλλήψεις''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''τρεις εκρήξεις βομβών έξω από το Αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας 100 μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, που πιθανότατα προέρχονται από το νέο πόλο εσωτερικής τρομοκρατικής δραστηριότητας του ''Επαναστατικού Αγώνα'' σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, απασχολούν από χθες τα ξημερώματα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ειδικότερα τη Διεύθυνση Ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (ΔΑΟΑ) και έχουν δημιουργήσει δυσμενέστατες εντυπώσεις από διαστρεβλωμένα και υπερβολικά δημοσιεύματα των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι '' περιθωριακοί ανθέλληνες ή προβοκάτορες; Οι δράστες της τριπλής βομβιστικής επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας επιχείρησαν να αμαυρώσουν τη διεθνή εικόνα της χώρας μας 100 ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Πάντως, διεθνείς προσωπικότητες της Πολιτικής και του Αθλητισμού εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στα μέτρα ασφαλείας''.

    Σύμφωνα με το metroRAMA,''κοινό μέτωπο κατά της ''υπονόμευσης'' που επιχείρησαν διάφοροι παράγοντες του εξωτερικού σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, με αφορμή το χθεσινό μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας συγκρότησαν η κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα και οι φορείς της χώρας''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''προβοκάτσια ολυμπιακών διαστάσεων δείχνουν ο χρόνος που επελέγη για την τριπλή βομβιστική επίθεση σε αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας αλλά και ο υπερβολικός θόρυβος που δημιούργησαν αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι ''όποιοι κι αν είναι ό,τι και αν ισχυρισθούν (με τη συνήθη προκήρυξή τους) βέβαιον θεωρείται οτι με τις εκρήξεις που προκάλεσαν στην ''πλάτη'' του ΑΤ Καλλιθέας οι βομβιστές κατόρθωσαν να λειτουργήσει πλήρως για μια ακόμη φορά ο ανθελληνισμός στο έπακρον. Αρχής γενομένης από τα γνωστά για την ....''αντικειμενικότητά τους '' CNN στις ΗΠΑ και SKY στο Λονδίνο η Αθήνα παρουσιάσθηκε περίπου σαν ...Ιράκ και ήδη οι γνωστοί επίσης για την ...''αντικειμενικότητά τους'' αναλυτάδες τους θέτουν θέμα ασφαλείας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βεβαίως η κυβέρνηση και οι αστυνομικές αρχές παρουσιάζουν το γεγονός ως μεμονωμένο και ότι εν ουδεμία περίπτωση είναι δυνατόν να επηρεάσει την ασφάλεια των Αγώνων αλλά ...άντε να πείσεις τη διεθνή κοινότητα οτι δεν έχει δίκιο το CNN που φρόντισε να κάνει πρώτη είδηση το συγκεκριμένο γεγονός''.

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι ''έκρηξη παγκόσμιας τρομο-υστερίας πυροδότησε η χθεσινή τριπλή βομβιστική επίθεση στην Καλλιθέα. Αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να συνδέσουν την υπόθεση με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων κάνοντας λόγο ακόμη και για εμπλοκή της ...Αλ Κάιντα τη στιγμή που η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για καθαρά ''ελληνική τρομοκρατία''. Η κυβέρνηση απουσίασε ολοκληρωτικά τις πρώτες κρίσιμες ώρες''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''εκρήξεις τρομοϋστερίας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης προκάλεσαν οι τρεις βόμβες που εξερράγησαν προχθές το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας. Η αρνητική δημοσιότητα μέσω πρακτορείων ειδήσεων και διεθνών καναλιών κατά της ικανότητας της Αθήνας να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες επηρέασε ακόμη και την αμερικανική χρηματαγορά αλλά προκάλεσε καθησυχαστικές δηλώσεις του προέδρου Σιράκ και του Τ. Μπλερ καθως και της ΔΟΕ''.

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι '' προκλητική και αήθης επίθεση κατά της ελληνικής κυβέρνησης από τα διεθνή ΜΜΕ με αφορμή τις τρεις βόμβες στο τμήμα της Καλλιθέας. Οργίασαν τα ξένα κανάλια μετά το προβοκατόρικο χτύπημα το οποίο έσπευσαν να καλύψουν αμέσως. Η κυβέρνηση επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για μεμονωμένο χτύπημα ενώ ιδιαίτερα συγκρατημένο χθες το βράδυ ήταν και το Στειτ Ντιπάρτμεντ παρά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα. Πρωτοφανής η προσπάθεια να συνδέσουν το χτύπημα με την ασφάλεια των Αγώνων''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι '' σε ποσοστό 78% σύμφωνα με το βαρόμετρο που διενεργεί η εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC για λογαριασμό του ΣΚΑΙ 100,3 και της ''Κ'' οι Ελληνες πιστεύουν ότι δεν θεωρούν πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μόνο το 16% των ερωτηθέντων υπολογίζει ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια δυσμενής εξέλιξη. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο η κοινή γνώμη ήταν πιο επιφυλακτική και απέκλειε ένα τρομοκρατικό χτύπημα σε ποσοστό 64%''.

    [06] Συμβασιούχοι

    Η Espresso εκτιμά οτι "την καλύτερη δυνατή λύση στην αγωνία χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα έδωσε το προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο δίνεται το πράσινο φως για τη μονιμοποίησή τους".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "αντιμέτωπη με την άμεση αντίδραση των ίδιων των συμβασιούχων, που χρόνια και χρόνια δουλεύουν στα διάφορα επίπεδα του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά τελικά απολύονται με το προωθούμενο Προεδρικό Διάταγμα βρίσκεται η κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, από τις ταξικά προσανατολισμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις εγείρεται συνολικότερα το θέμα των ελαστικών εργασιακών σχέσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα".

    [07] Δίκη ΕΛΑ

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "τον Αγγελέτο Κανά, ως τον άνθρωπο που νοίκιασε το διαμέρισμα, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως κρησφύγετο του ΕΛΑ, αναγνώρισε χθες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ο ιδιοκτήτης της γκαρσονιέρας στον Αγιο Παντελεήμονα, Ξενοφώντας Καϊμάκης".

    [08] Καύσιμα

    Η City Press ισχυρίζεται οτι "σε μια περίοδο κατά την οποία η εθνική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση ασταθούς ισορροπίας, μια τριπλή αύξηση στον τομέα των καυσίμων κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποτελεσματική δημοσιονομική και οικονομική διαχείριση".

    [09] Οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει οτι "όπως προκύπτει τώρα από τα στοιχεία του Newsweek, η συγκριτική θέσις της χώρας μας έχει επιδεινωθή σοβαρώτατα. Αν μάλιστα αληθεύη οτι ως προς τα κριτήρια της Λισσαβώνος μας έχουν ξεπεράσει η Εσθονία και η Σλοβακία -ασφαλώς δε και η Κύπρος-αυτό σημαίνει οτι στην καλύτερη περίπτωση βρισκόμαστε στην 21η θέση της Ευρώπης των 25. και ότι οδεύουμε ταχύτατα προς την 24η θέση".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει οτι "για μετά το 2008 αναβάλλει η κυβέρνηση την υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων που αφορούν στην ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών".

    [10] Ασφαλιστικό

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "στο ιλιγγιώδες ποσό των έξι δισεκατομμυρίων ευρώ ανέρχονται οι ετήσιες απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων. Οι όποιες -σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης- οφείλονται μεταξύ άλλων στην εισφοροδιαφυγή, την εκρηκτική αύξηση των δαπανών Υγείας και τη σταθερά υψηλή ανεργία. Παράλληλα, η πλειοψηφία των συνταξιούχων λαμβάνει χαμηλές συντάξεις εξαιτίας των ανισοτήτων του συστήματος, με συνέπεια τη δημιουργία συνταξιούχων πολλών.... ταχυτήτων".

    [11] Ελληνοαλβανικές σχέσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει οτι "την έμπρακτη διασφάλιση των δικαιωμάτων της εθνικής ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία ζήτησε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τον Αλβανό ομόλογό του Φάτος Νάνο στη συνάντηση που είχε μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα ο κ. Καραμανλής χαιρέτισε τη συμμετοχή του κόμματος της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον κυβερνητικό συνασπισμό της Αλβανίας, η οποία, όπως είπε, αποδεικνύει την ενεργή συμμετοχή της μειονότητας στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει οτι "οι καλές σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας επιβεβαιώθηκαν στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Αλβανό ομόλογό του Φάτος Νάνο, χθες στην Αθήνα. Ο κ. Καραμανλής τόνισε οτι οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν μπει σε μια σταθερή και αμετάκλητη πορεία και πως υπάρχει κοινή βούληση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής, μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν ετέθη θέμα "τσαμουριάς".

    [12] Στρατός-Θανατηφόρα ατυχήματα

    Η ΑΥΡΙΑΝΉ υποστηρίζει οτι "με αίμα συνεχίζουν να πληρώνουν οι Ενοπλες Δυνάμεις την ανεπάρκεια κάποιων και τα παιχνίδια που παίζουν όσοι λυμαίνονται τις προμήθειες στις Ενοπλες Δυνάμεις".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει οτι "απίστευτη τραγωδία χθες στο Στρατόπεδο Περάματος Ιωαννίνων. Ακυβέρνητο τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού έπεσε πάνω σε στέγαστρο εκπαίδευσης στο οποίο βρίσκονταν ανθυπολοχαγοί της Σχολής Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας μηχανικός σμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας βρήκε το θάνατο επισκευάζοντας ένα "Μιράζ 2000".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 6 May 2004 - 21:32:25 UTC