Browse through our General Nodes about Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Monday, 18 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Επίσκεψη Ερντογάν
  • [04] Εξοπλισμοί
  • [05] Δημόσιο - Μισθολόγιο
  • [06] Πολεοδομικές παραβάσεις - Ρύθμιση
  • [07] Μοτοσικλέτες- Ρύθμιση
  • [08] Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς
  • [09] Βομβιστική ενέργεια - Ερευνα
  • [10] Κυπριακό
  • [11] Γιαννάκου - Πατριαρχείο
  • [12] Ενοπλες δυνάμεις - Δυστυχήματα
  • [13] Τιμές καυσίμων

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Η επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα, η συνάντηση της υπουργού Παιδείας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τα θανατηφόρα ατυχήματα στον Στρατό και οι τιμές των καυσίμων, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι αυξήσεις στις συντάξεις όλων των Ταμείων. Πώς διαμορφώνονται οι συντάξιμες αποδοχές από 1/7/2004.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νέα εποχή στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Εφθασε χθες στην Αθήνα ο Ταγίπ Ερντογάν και φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Κ. Καραμανλή στη Ραφήνα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πρώτο πιάτο για συνεργασία, ευημερία. Ο Καραμανλής άνοιξε για τον Ερντογάν το σπίτι του στη Ραφήνα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κέρδη μέχρι 3.000 ευρώ με απόσυρση μοτό. Οριστική κατάργηση των τελών κυκλοφορίας.

    Η ΑΥΓΗ: Στη Ρώμη γεννιέται το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Αύριο και μεθαύριο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βρήκαμε τις μίζες που τσέπωσαν στρατηγοί. Η ''Αυριανή'' φέρνει σήμερα στο φως τους καυτούς λογαριασμούς πτέραρχου της αεροπορίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο Ερντογάν προτείνει ''συνεργασία παντού''. Αποκλειστική συνέντευξη του Τούρκου πρωθυπουργού προς το ΒΗΜΑ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Νέες εντάξεις στο σχέδιο πόλης. Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο ετοιμάζει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

    ΕΘΝΟΣ: Μισθολόγιο ανα κλάδο σχεδιάζουν για το Δημόσιο. Με ποιες προτάσεις κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κυβέρνηση και ΑΔΕΔΥ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αναψε το καντήλι της ελπίδας για καταλλαγή. Η Μαριέττα Γιαννάκου ότι η γεφύρωση του χάσματος Πατριαρχείου - Ελλαδικής Εκκλησίας είναι δυνατή!...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δίνει εξετάσεις ο Τούρκος πρωθυπουργός. Ζητάει εισιτήριο από την Αθήνα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εξετάσεις ευρωπαϊκής συμπεριφοράς. Επίσκεψη Ερντογάν: Η κυβέρνηση προσδοκά καλή διάθεση στα Ελληνοτουρκικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ραφηνάτη προσέγγιση. Μυστικός δείπνος Καραμανλή- Ερντογάν.

    ΕΣΤΙΑ: Την παραμονή παρεδόθη το Στάδιο! Τα ίδια συνέβησαν και στους Ολυμπιακούς του 1896.

    Espresso: Αγριο ξύλο τα ξημερώματα στο FAME STORY! Οι σκηνές που δεν θα δείξει η TV. Ηρθαν στα χέρια Αποστολία και Σαββίνα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σήμερα γενικής ανασύνταξης. Τα συχνά ατυχήματα στο Στράτευμα σύμπτωμα χαλάρωσης και απειθαρχίας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Βάναυση πρόκληση. Διαμαρτυρία της Λευκωσίας για την προσφώνηση Ταλάτ ως πρωθυπουργού από τον Πάουελ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Διπλή νάρκη από καύσιμα, απολύσεις. Χάνουμε 60.000 θέσεις εργασίας μετά τους Αγώνες.

    ΝΙΚΗ: ''Φωτιά'' στην κυβέρνηση. Εκτοξεύθηκαν οι τιμές των καυσίμων. Φόβοι για μεγάλη άνοδο του πληθωρισμού.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Βήμα συντονισμού των φιλειρηνικών κινημάτων. Συνέδριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.

    Traffic News: Πρόταση γάμου on air από επιχειρηματία. ''Θέλω να παντρευτώ τη Μηλιαρέση''.

    Η ΧΩΡΑ: Ακίνητα:Μόνον πρόστιμα για τις μικρές παραβάσεις. Για ποιες εργασίες δεν θα γίνονται κατεδαφίσεις.

    City Press: Παραίτηση για λόγους ευθιξίας. Αρχηγός ΓΕΣ.Ο αντιστράτηγος κ. Χαρβάλας δεν άντεξε την πίεση από τα αλλεπάλληλα θανατηφόρα δυστυχήματα στις Ενοπλες Δυνάμεις.

    MetroRAMA: Δράσεις για τη μείωση των τιμών στα καύσιμα. Αυστηροί έλεγχοι, βαριά πρόστιμα και κυρώσεις στους κερδοσκόπους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Απλήρωτοι από το Σεπτέμβριο. Θεσσαλονίκη: Πάνω από 3.000 εκπαιδευτικοί.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Στης ακρίβειας τον καιρό...Αλυσιδωτές παρενέργειες από την ''πυρκαγιά'' στα καύσιμα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ερντογάν στην Αθήνα (σήμερα). Καραμανλής στην Αγκυρα (αύριο).

    [03] Επίσκεψη Ερντογάν

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει οτι "υψηλές προσδοκίες από την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Αθήνα δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ώρες καθώς τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Ταγίπ Ερντογάν με το πλαίσιο του διαλόγου στο οποίο συμφώνησαν αλλά και με τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν, σήκωσαν τον πήχυ των προσδοκιών για την περαιτέρω πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει οτι "νέα δυναμική και προοπτική στην περαιτέρω βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων ανοίγει η σημερινή ελληνοτουρκική συνάντηση κορυφής στην Αθήνα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Τούρκο ομόλογό του΄Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Ελληνας πρωθυπουργός μάλιστα σε γραπτή δήλωσή του στο τουρκικό πρακτορείο ΑΝΑΤΟΛΗ, την παραμονή της άφιξής του κ. Ερντογάν, έκανε λόγο για μια "νέα σελίδα" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που ανοίγει με την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Ελλάδα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει οτι "ο Ελληνας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προϊδεάζοντας την Αγκυρα έστειλε το δικό του μήνυμα υποστηρίζοντας οτι η ελληνική πλευρά είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει την ενταξιακή προοπτική της γείτονος, ενισχύοντας παράλληλα και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στο σχόλιό της σημειώνει οτι "είναι ευτυχής η συγκυρία και για τις δύο χώρες. Στην Ελλάδα κυβερνά το κόμμα που έχει τη μεγάλη καραμανλική παράδοση της προσέγγισης με τη γείτονα και στην Τουρκία υπάρχει ένας πρωθυπουργός που επιτυγχάνει να σύρει το βαθύ κράτος στο δρόμο της δημοκρατίας και των ευρωπαϊκών παραδόσεων. Δεν είναι τυχαία ούτε συγκυριακή η πολιτική Ερντογάν και δεν έχει καταληκτικό όριο το Δεκέμβριο του 2004".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της εκτιμά οτι "η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα σηματοδοτεί τη συνέχιση της προσπάθειας των δύο χωρών για παραπέρα προσέγγιση προς όφελος των λαών τους, προσπάθεια που ξεκίνησε με την πολιτική Σημίτη-Παπανδρέου. Ηταν δύσκολος ο δρόμος της προσέγγισης, μετά από μακρά περίοδο εντάσεων και όξυνσης των σχέσεων, κατά την οποία οι δύο χώρες επιδόθηκαν σε μια δαπανηρή κούρσα εξοπλισμών. Και ήρθαν στιγμές που έφτασαν έως τα πρόθυρα πολεμικής σύγκρουσης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να συμφωνηθεί αναβολή των στρατιωτικών ασκήσεων το καλοκαίρι εν όψει των Ολυμπιακών (στην πραγματικότητα το σχετικό μορατόριουμ προβλέπεται στο μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ που σταθερά καταπατά η Αγκυρα), ενώ η ελληνική πλευρά θα θέσει το θέμα της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Αναμένεται να συζητηθεί το Κυπριακό υπό το φως του αποτελέσματος των δημοψηφισμάτων και να γίνει μια αποτίμηση του διαλόγου που διεξάγεται σε υπηρεσιακό επίπεδο για τα ζητήματα του Αιγαίου, με δεδομένη την προθεσμία που τέθηκε στο Ελσίνκι για επίλυση "μεθοριακών" διαφορών".

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "επέκταση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας "σε όλους τους τομείς" προτείνει ο τούρκος πρωθυπουργός κ. Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας αποκλειστικά στο "Βήμα" και επαναλαμβάνοντας την προσήλωση της τουρκικής κυβέρνησης στη σταθερή ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αποκαλεί "ελληνοκυπριακή διοίκηση" την κυπριακή κυβέρνηση και "ελληνοκυπριακή πλευρά" την Κυπριακή Δημοκρατία. Καλεί τη διεθνή κοινότητα και την ΕΕ να ενσωματώσουν απολύτως την τουρκοκυπριακή κοινότητα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται οτι "σκόπιμα ασαφής παραμένει από την ελληνική κυβέρνηση η βάση "εξομάλυνσης" των ελληνοτουρκικών σχέσεων, καθώς ξεκινά σήμερα η επίσημη επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν στην Αθήνα".

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει οτι "ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τότε, είναι συνυπεύθυνος της επαίσχυντης και αντεθνικής συμφωνίας της Μαδρίτης του 1997. Αυτής με την οποία η Ελλάδα δουλικώτατα ανεγνώρισε "ζωτικά συμφέροντα" της Τουρκίας στο Αιγαίο, χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση της Βουλής των Ελλήνων και χωρίς κανένα αντάλλαγμα".

    [04] Εξοπλισμοί

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι " στις 10-7-1995 πτέραρχος της Αεροπορίας άνοιξε λογαριασμό Ταμιευτηρίου με συνδικαιούχο την γυναίκα του και αμέσως μετά μπήκαν στον λογαριασμό του εξήντα πέντε χιλιάδες λίρες Αγγλίας που δραχμοποιήθηκαν την επόμενη μέρα. Οι 65.000 λίρες Αγγλίας έφθασαν στην Ελλάδα από δύο εμβάσματα Τραπεζας του Λονδίνου από λογαριασμούς της κ. Ι.Α. Πρόκειται για παλαιό χουντικό που "έγινε" Πασόκος και τώρα παριστάνοντας τον Νεοδημοκράτη, ετοιμάζεται να καταλάβει μεγάλη θέση στον κρατικό μηχανισμό".

    [05] Δημόσιο - Μισθολόγιο

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''νέο μισθολόγιο κατά κλάδο δημοσίων υπαλλήλων προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης. Ο σχεδιασμός του υπουργείου προβλέπει τη σύνδεση του μισθού με τον βαθμό και την άρση των μισθολογικών ανισοτήτων μεταξύ υπαλλήλων ομοειδών κλάδων που υπηρετούν σε διαφορετικούς φορείς του δημοσίου τομέα. Η πρεμιέρα των διαπραγματεύσεων για τα μισθολογικά θέματα μεταξύ κυβέρνηση και ΑΔΕΔΥ''.

    [06] Πολεοδομικές παραβάσεις - Ρύθμιση

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''εξαιρούνται με το νέο θερμικό πλαίσιο από την κατεδάφιση σημαντικές κατηγορίες μικρών προσθηκών που γίνονται σε σπίτια και άλλης μορφής ακίνητα. Σύμφωνα με αυτό οι παραβάσεις που δεν ξεπερνούν το 5% της αντίστοιχης επιτρεπόμενης διάστασης του κτιρίου δύνανται να νομιμοποιηθούν αφού πρώτα καταβληθούν από τους ιδιοκτήτες τα σχετικά πρόστιμα''.

    [07] Μοτοσικλέτες- Ρύθμιση

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει ότι ''οικονομικό όφελος από 65 μέχρι 3.000 ευρώ θα έχουν όσοι αποφασίσουν να αποσύρουν το δίκυκλό τους ανεξαρτήτως κυβισμού, μέσα στο καλοκαίρι. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται ταυτόχρονα γενναία οικονομικά κίνητρα για όσους επιλέξουν τα δημοφιλή σκούτερ και ''παπάκια''. Δημιουργείται και ανακοινώνεται την ερχόμενη εβδομάδα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με τρίπτυχο την καθημερινότητα του πολίτη, την οδική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος''.

    [08] Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι ''μια νέα ευρωπαϊκή προσπάθεια να επανέλθει η αριστερά στο προσκήνιο, ως η ανταγωνιστική δύναμη του νεοφιλελευθερισμού και δύναμη με σοσιαλιστικό όραμα, σηματοδοτεί η ίδρυση του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς αύριο και μεθαύριο στη Ρώμη, με τη συμμετοχή 14 αριστερών κομμάτων από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες. Από την Ελλάδα συμμετέχει ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Οικολογίας''.

    [09] Βομβιστική ενέργεια - Ερευνα

    Η TRAFFIC NEWS τονίζει ότι ''σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται δεκάδες ύποπτοι για την τριπλή βομβιστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας που προκάλεσε ένα νέο κύμα τρομοϋστερίας από διεθνή μέσα ενημέρωσης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, ενώ οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την έρευνα εκτιμούν ότι οι δράστες είναι άτομα χωρίς ιδεολογικά κίνητρα και επεδίωκαν να υπάρξουν θύματα''.

    [10] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ''πολύ εχθρικές ενέργειες θα θεωρηθούν από την κυπριακή κυβέρνηση η προσφώνηση του Κόλιν Πάουελ προς το Μεχμέτ αλί Ταλάτ ως πρωθυπουργού και η αναφορά του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Μπάουτσερ σε ''ελληνοκυπριακή κυβέρνηση '' εάν ήταν εσκεμμένα λάθη''.

    [11] Γιαννάκου - Πατριαρχείο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''το μήνυμα συμφιλίωσης του Οικουμενικού Πατριάρχη αλλά και τις προϋποθέσεις που θέτει ο κ. Βαρθολομαίος για να διευθετηθεί κρίση με την Ελλαδική Εκκλησία, κομίζει η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''την καλή διάθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου να ξεπεραστεί η κρίση με την Εκκλησία της Ελλάδος διαπίστωσε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου κατά τη συνάντησή της με τον κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι, χθες. Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Γιαννάκου πρόκειται να συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Χριστόδουλο ''με την ελπίδα ότι τα ζητήματα αυτά θα μπορέσουν να διευθετηθούν σε σύντομο χρόνο''.

    [12] Ενοπλες δυνάμεις - Δυστυχήματα

    Η City Press υποστηρίζει ότι ''ο αντιστράτηγος κ. Χαρβάλας δεν άντεξε την πίεση από τα αλλεπάλληλα θανατηφόρα δυστυχήματα στις Ενοπλες Δυνάμεις. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Σπηλιωτόπουλος τα χαρακτήρισε δημόσιο ''αδιανόητα και απαράδεκτα''. Η παραίτηση έγινε αμέσως δεκτή και πέρασε σαν μήνυμα ευθιξίας και προσπάθειας βελτίωσης μιας προβληματικής κατάστασης''.

    Η ESPRESSO τονίζει ότι '' θύελλα στο στράτευμα μετά τις συνεχείς τραγωδίες. Το βαρύ κλίμα στο Πεντάγωνο επιδεινώθηκε με την παραίτηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Παναγιώτη Χαρβάλα, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους ευθιξίας συνετάραξε την επιστολή και την παρέδωσε στον υπουργό Αμυνας λίγες ώρες μετά το θάνατο των τριών αξιωματικών στα Ιωάννινα και στην Τανάγρα''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι ''δεκατρία δυστυχήματα βαρύνουν τη θητεία του παραιτηθέντος αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστρατήγου κ. Παν. Χαρβάλα τα οποία τελικώς επέβαλαν και την παραίτησή του. Τη Δευτέρα πρόκειται να συνέλθει το ΚΥΣΕΑ προκειμένου να ορίσει τον διάδοχό του. Επικρατέστερος θεωρείται ο διοικητής Στρατιάς , αντιστράτηγος κ. Νικ. Ντούβας καταδρομέας μάχιμος αξιωματικός με γνώση στη διοίκηση μεγάλων σωμάτων και διεθνή εμπειρία''.

    [13] Τιμές καυσίμων

    Το metroRAMA αναφέρει ότι ''σχέδιο για τον έλεγχο των τιμών των καυσίμων θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει το τελευταίο κύμα ανατιμήσεων''.

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι ''με καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις που στερούνται ρεαλιστικού αντικρίσματος και κοινοβουλευτικά διαδικαστικά τεχνάσματα η κυβέρνηση επιχειρεί να υποβαθμίσει πολιτικά το ''καυτό '' πρόβλημα των υπέρογκων ανατιμήσεων στα υγρά καύσιμα που ''ροκανίζει'' το εισόδημα των καταναλωτών''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''δύο βόμβες στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας βάζουν η εκτίναξη των τιμών των καυσίμων που πλήττει ήδη τα εισοδήματα των καταναλωτών και οι απολύσεις περίπου 60.000 εργαζομένων, οι οποίες εκτιμάται ότι θα γίνουν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κυρίως στον τομέα των κατασκευών''.


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 7 May 2004 - 21:22:18 UTC