Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-11-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/11/2003
  • [02] Eurobank
  • [03] Εκλογικός νόμος
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] ΣΔΟΕ- Ελεγχοι
  • [06] Δημόσιες δαπάνες - έλεγχος
  • [07] Δασικό νομοσχέδιο
  • [08] Ελληνική Εκκλησία- Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
  • [11] Ελληνοτουρκικά
  • [12] Τρομοκρατικές επιθέσεις
  • [13] ΝΔ
  • [14] Πορείες
  • [15] Μισθοί - Ελεγχοι
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/11/2003
  • [17] EUROBANK

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/11/2003

    Ο εκλογικός νόμος, η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, οι καταγγελίες της ΝΔ για διαφθορά και οι σχέσεις Ελληνικής Εκκλησίας και Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    Τίτλοι Εφημερίδων:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 2.528 θέσεις σε οργανισμούς και υπουργεία. Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κάθαρση τώρα!..Η ΝΔ επιβάλλει-μέσω Βουλής- σειρά μέτρων ελέγχου και διαφάνειας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Από κόσκινο μισθοί-επιδόματα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι καλούνται να πληρώσουν τις σπατάλες του κράτους.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Ποιοι θα πάρουν τα 2.300 σπίτια του 2004. Θα δοθούν αμέσως μετά τις εκλογές.

    Η ΑΥΓΗ: Φόρος αίματος στον Μπους. Το μακελειό επεκτείνεται στους ''πρόθυμους''.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ανώνυμες εταιρίες όλα τα νοσοκομεία. Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Στο ΣΔΟΕ ο έλεγχος ακίνητης περιουσίας. Ειδική νομοθετική ρύθμιση για να παταχθεί η φοροδιαφυγή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα 15 κλειδιά για το νέο ασφαλιστικό. Τι αλλάζει στην κοινωνική ασφάλιση με το σχέδιο νόμου.

    ΕΘΝΟΣ: Ηλεκτρονικές ταυτότητες σε 3 εκατομμύρια σκύλους και γάτες. Εφαρμόζεται σε 6 μήνες -Θα κοστίζουν 50 ευρώ η μία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οπως το πάνε θα τους πάρουν με τις ....πατάτες! Μπροστά στον κυκεώνα της ακρίβειας που έχει ενσκήψει τα μέτρα για την πατάτα θεωρούνται ανεπαρκή και προσωρινά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέα θύελλα στην Οικονομία. Αποκαλύψεις για την χρεοκοπία και την κατάρρευση από το ''Εκόνομιστ''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσοχή μη γίνετε σαν την Ελλάδα! Ευρωπαϊκή Ενωση: Η χώρα μας παράδειγμα προς αποφυγήν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πανικός στον Λευκό Οίκο. Αγριεύει η κατάσταση- Ψάχνουν οδό διαφυγής.

    ΕΣΤΙΑ: Η 20ετία της αποκλίσεως. Γιατί δεν αξιοποιήθηκε η ένταξις στην ΕΟΚ.

    Espresso: Διαβολογυναίκα τίναξε στον αέρα δέκα ισχυρούς του χρήματος! Ερωτες- Ιντριγκες - Απάτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δεν πείθει η οικονομία την Ευρώπη. Αρνητικά σήματα από την αποχώρηση Deutche Bank και τη νέα έκθεση Economist.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ο πόλεμος που δεν τελείωσε...Σκηνές χάους στην Νασιρίγια του νότιου Ιράκ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στριμώχνουν τις πορείες στο πεζοδρόμιο! Στον εισαγγελέα όσοι δεν ''πειθαρχούν''.

    ΝΙΚΗ: 85% απλή αναλογική. Δικαιότερος ο νέος εκλογικός νόμος. Κυβερνητική αυτοδυναμία με 41%.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κλοιός αδιεξόδων για τους κατακτητές. Δυναμώνει καθημερινά η αντίσταση στο Ιράκ.

    Traffic News: Ο Κακέτσης φεύγει από τη νύχτα και γράφει βιβλίο για τη ζωή του. Ανοίγει το μεγαλύτερο εστιατόρια της Αθήνας.

    Η ΧΩΡΑ: Γιατί έφυγαν οι Γερμανοί από τη Eurobank. Ανησυχία και ερωτηματικά για την αποχώρηση μεγάλων επενδυτών από την Ελλάδα.

    City Press: Κομματική αναμέτρηση για τους φτωχούς. Μεϊμαράκης: Να συζητήσουμε το θέμα του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

    MetroRAMA: Από πέντε ''κόσκινα'' οι δημόσιες δαπάνες. Ειδικά κέντρα ελέγχου συστήνει το υπουργείο Οικονομίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πεθαίνουν περιμένοντας τη σύνταξη. Πόρισμα καταπέλτης του Συνήγορου του Πολίτη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η Νέα ΔΕΘ. Ποιοι αναλαμβάνουν την Εκθεση. Με σφραγίδα Καστανίδη τα δυο διοικητικά συμβούλια.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί το μεγάλο ''στοίχημα'' της EXPO 2008. Με τη σύνθεση νερών ΔΣ σε ΔΕΘ και HELEXPO.

    [02] Eurobank

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι ''σημαντικές εξελίξεις οι οποίες πιθανόν να αγγίζουν και το πολιτικό σκηνικό της χώρας, δρομολογούνται μετά την απόφαση του γερμανικού κολοσσού Deutsche Bank να αποσύρει τη συμμετοχή του από την τράπεζα Eurobank του ομίλου Λάτση . Ο γερμανικός όμιλος ρευστοποιεί το 9,3% της συμμετοχής του προσδοκώντας οικονομικά οφέλη της τάξης των 400 εκατ. ευρώ. Η κίνηση ερμηνεύεται και ως αποστροφή των ξένων επενδυτών στην ελληνική αγορά''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι ''H Deutsche Bank ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά χθες το πρωί ότι αποχωρεί από την εγχώρια Eurobank την ίδια στιγμή που σπεύδει στη Ρωσία να αγοράσει το 40% της United Financial Groop μεταφέροντας κύματα ανασφάλειας σε ολόκληρη την τραπεζική αγορά και ταυτοχρόνως ο αγγλικός Economist έρχεται να καταρρίψει μύθους για την ελληνική πρόοδο από την ένταξη στο σώμα της Ευρώπης και να μεταδώσει στις νέες χώρες πως ''η ελληνική περίπτωση αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, ''η αποχώρηση της Ντόιτσε Μπανκ από το χαρτοφυλάκιο της Eurobank πυκνώνει τη φημολογία για νέες συνεργασίες και εξαγορές στην ελληνική αγορά, ενώ παρέχει εμμέσως στήριξη στα κυβερνητικά σχέδια για να ενεργοποιηθούν δυνάμεις τζόγου στο χρηματιστήριο πριν από τις εθνικές εκλογές''.

    [03] Εκλογικός νόμος

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι '' ενίσχυση της αναλογικότητας, η οποία φθάνει το 85% με ταυτόχρονη όμως παροχή στο πρώτο κόμμα δυνατότητας σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης με ποσοστό 41% προβλέπει ο νέος δικαιότερος εκλογικός νόμος για τον οποίο θα υπάρξει σήμερα πολιτική δήλωση από τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι ''ο υπουργός Εσωτερικών στο πακέτο των αλλαγών για το νέο εκλογικό νόμο και την περιφερειακή ανασυγκρότηση της χώρας θα προτείνει την κατάτμηση της Β Αθήνας σε τρεις μικρότερες καθώς και το σπάσιμο στα δύο των εκλογικών περιφερειών Α Θεσσαλονίκης και Υπολοίπου Αττικής''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, είναι προφανές ότι η κυβέρνησις τυπική και μόνον νομιμοποίηση έχει να τροποποιήσει το εκλογικό σύστημα. Πολιτική νομιμοποίηση όχι μόνο δεν διαθέτει αλλά οι γενικώτερες συνθήκες μάλλον πολιτικό κώλυμα δημιουργούν για τέτοιες νομοθετικές πρωτοβουλίες''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) εκτιμά ότι '' σε άτακτη υποχώρηση υποχρεώνεται ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης σε ο,τι αφορά τον εκλογικό νόμο''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι ''στο ''κόκκινο '' έχει φτάσει η κινητοποίηση στο ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη τη χώρα καθώς η Χαριλάου Τρικούπη έχει θέσει σε διάταξη μάχης αλλά και επιφυλακής όλα τα στελέχη του Κινήματος. Σήμερα θα ανακοινωθούν στη Χαριλάου Τρικούπη τα μέλη που θα συγκροτούν την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα. Ανάμεσά τους θα είναι αρκετά στελέχη του Κινήματος που είχαν αποστασιοποιηθεί όμως σήμερα θα βρίσκονται στο πλευρό του πρωθυπουργού στη Χαριλάου Τρικούπη''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) σημειώνει ότι''με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη τη χώρα εκτός φυσικά των περιφερειών του λεκανοπεδίου και της Θεσσαλονίκης. Οι τελικές κρίσεις θα γίνουν στις 21 Νοεμβρίου ωστόσο δεν υπάρχει ιδιαίτερη προθυμία από πλευράς στελεχών για συμμετοχή τους στην εκλογική προσπάθεια''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''εκτός ψηφοδελτίων αφήνει , σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Κυριάκο Σπυριούνη, ενώ από σήμερα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων εξετάζει τις υποψηφιότητες ανά νομό, ώστε την ερχόμενη Τετάρτη να παραδώσει την τελική του εισήγηση στο Εκτελεστικό Γραφείο''.

    [05] ΣΔΟΕ- Ελεγχοι

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''ειδικό τμήμα που θα λειτουργεί στο πλαίσιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ιδρύει η κυβέρνηση για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Πεδίο δράσης της νέας ελεγκτικής ομάδας θα είναι τα ακίνητα και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία των πολιτών, όπως και οι τραπεζικές καταθέσεις. Τα πάντα θα ερευνώνται από το νέο τμήμα του ΣΔΟΕ που με τη σειρά του θα ελέγχεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Ετσι όσοι κρίνονται πλουτίσαντες με τρόπο ο οποίος δεν δικαιολογείται από την οικονομική δραστηριότητά τους και από τη φορολογική δήλωσή τους, θα ελέγχονται εξονυχιστικά : ο,τι αποκτούν (σπίτια, αυτοκίνητα , σκάφη κλπ)''.

    [06] Δημόσιες δαπάνες - έλεγχος

    To metroRAMΑ γράφει ότι`` "Φρένο" στις αδικαιολόγητες δαπάνες όλων των φορέων του Δημοσίου επιδιώκει να βάλει το υπουργείο Οικονομίας με το νομοσχέδιο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης,. Το νομοσχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία πέντε κέντρων δημοσιονομικού ελέγχου``.

    [07] Δασικό νομοσχέδιο

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι ``για να μην αφήσει και την παραμικρή αμφιβολία, για το ποιος πραγματικά οπλίζει το χέρι των εμπρηστών, καταπατητών κλπ η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στον αποχαρακτηρισμό εκατομμυρίων στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων με την ταυτόχρονη απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Δημοσίου επί αυτών των εκτάσεων. Στο νομοσχέδιο, που κατατέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, προστέθηκαν μερικές επιπλέον διατάξεις, που το κάνουν ακόμη πιο αποκρουστικό``.

    [08] Ελληνική Εκκλησία- Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι `` Στο φανάρι είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, καθώς εκεί μεταβαίνουν σήμερα οι μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος και Ξάνθης Παντελεήμων, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τον γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, αρχιμανδρίτη Κύριλλο Μισιακούλη, προκειμένου να επιδώσουν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, την απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.``

    [09] Κυπριακό

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ``Εκτός από την Άγκυρα και ο Ντενκτάς επεξεργάζεται μία νέα φόρμουλα επίλυσης του Κυπριακού. Το αποκάλυψε χθες ο ίδιος ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό στα Κατεχόμενα, σημειώνοντας ότι τόσο η δική του εργασία όσο και αυτή που γίνεται στην Άγκυρα θα ενοποιηθούν για να προκύψει μία νέα πρόταση για την επίλυση του προβλήματος``.

    [10] Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ``Επανέρχεται στην επικαιρότητα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, καθώς στελέχη της Ρηγίλλης πιέζουν να ενταχθεί το μέτρο στο πρόγραμμα της Νέας ΔΗμοκρατίας, ανησυχώντας για την περίπτωση να υιοθετηθεί από το ΠΑΣΟΚ, όπως πρότεινε η Άννα Διαμαντοπούλου``.

    Η City Press προσθέτει ότι ``Τα "μυστικά" στοιχεία των γκάλοπ τα οποία δείχνουν ότι οι μεγάλες μετακινήσεις ψηφοφόρων, που μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών,. δεν αφορούν τόσο στα λεγόμενα μεσαία στρώματα όσο στους φτωχούς των πόλεων, των ημιαστικών περιοχών και της υπαίθρού, συντηρούν τη σύγκρουση των κομμάτων γύρω από τη στήριξη του εισοδήματος αυτού του είδους των μη προνομιούχων``.

    [11] Ελληνοτουρκικά

    H ESPRESSO γράφει ότι ``Ορατός παραμένει για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου ο κίνδυνος θερμού επεισοδίου κυρίως στο Αιγαίο. Κατά τη χθεσινή ενημέρωση-συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που αποφασίστηκε πρόσφατα στο ΚΥΣΕΑ, ο υπουργός άφησε κάθε ενδεχόμενο στις σχέσεις μας με την Τουρκία``.

    [12] Τρομοκρατικές επιθέσεις

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι ``Οι επιθέσεις από νέες τρομοκρατικές οργανώσεις και από πυρήνες αναρχικών ομάδων που δεν το έχουν σε τίποτα να μετατρέψουν σε "πύρινες" τις νύχτες της Αθήνας, έχει σπείρει την ανησυχία στην πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ιδιαίτερα μετά την τοποθέτηση βόμβας στο υποκατάστημα της τράπεζας Σίτιμπανκ στου Ζωγράφου``.

    [13] ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν πάρει η αυθαιρεσία και η διαπλοκή, ενώ εντείνεται η επιχείρηση συγκάλυψης από την πλευρά της κυβέρνησης, καταγγέλλει η ΝΔ και επαναφέρει στο προσκήνιο τα ζητήματα της διαφθοράς και της αδιαφάνειας".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι ``Με πρόταση νόμου που θα φέρει η ΝΔ στη Βουλή, βάσει οριστικά τέλος στη διαπλοκή και την αδιαφάνεια ενώ αποκλείει από τα ΜΜΕ τους εργολάβους και τους προμηθευτές του Δημοσίου```.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ διερωτάται " τελικά τι είναι η Νέας Δημοκρατία; "Σαφώς, ένα όχι δεξιό κόμμα", όπως υποστήριξε στους "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" ο πρόεδρός της Κώστας Καραμανλής; ΄Η μήπως ένα σαφώς δεξιό κόμμα το οποίο όμως θέλει να μεταλλαχθεί σε κεντροδεξιό για εκλογικές σκοπιμότητες όπως δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS στην οποία οι ερωτώμενοι τοποθετούν στην κλίμακα αριστερά-δεξιά (1-10) τη ΝΔ στο 8 και το ΠΑΣΟΚ στο 5".

    [14] Πορείες

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "στο πεζοδρόμιο ή σε μια λωρίδα του δρόμου στριμώχνει τις μικρές πορείες διαταγή - βόμβα της Αστυνομίας. Για τους "απείθαρχους" διαδηλωτές επιστρατεύεται πλέον η απειλή του εισαγγελέα".

    [15] Μισθοί - Ελεγχοι

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "εξονυχιστικό έλεγχο σε αυξήσεις μισθών και σε επιδόματα ετοιμάζεται να κάνει το υπουργείο Οικονομικών με νομοσχέδιο. Ο στόχος είναι να εντοπισθούν όσοι παίρνουν παράνομα τις όποιες ενισχύσεις ούτως ώστε αυτές να επιστραφούν".

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/11/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Γερμανική έκπληξη!..Η Deutsche Bank παραχωρεί το μερίδιο της στη Eurobank''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Το παρασκήνιο του διαζυγίου DB-Eurobank. Γιατί αποχώρησε η Deutsche Bank''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Τι σηματοδοτεί η έξοδος των Γερμανών από την EFG. Αιφνιδιασμός χθες στη Σοφοκλέους με τη μετοχή της Τράπεζας να υποχωρεί σημαντικά''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Το ''βελούδινο διαζύγιο'' Eurobank-Deutsche Bank. Πως λύθηκε η πρώτη συνεργασία ελληνικής και ξένης τράπεζας''.

    [17] EUROBANK

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι " ξάφνιασε χθες την αγορά η ανακοίνωση της Deutsche Bank να διαθέσει σε Ελληνες και ξένους θεσμικούς επενδύτες το 9,3% των μετοχών που κατείχε στη Eurobank, αν και ήταν περίπου γνωστή η πρόθεση από καιρό, αφού η γερμανική τράπεζα ρευστοποιεί διεθνώς τις μειοψηφικές μετοχικές συμμετοχές της" .
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 14 November 2003 - 9:18:04 UTC