Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-02-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/02/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Ελληνοτουρκικά
  • [05] Παράνομος τζόγος
  • [06] Ολυμπιακή
  • [07] Συμβασιούχοι
  • [08] Τιμές προϊόντων
  • [09] Δημοτικές εκλογές
  • [10] ΝΔ-Δημοτικές εκλογές
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Χρηματιστήριο-Αλλαγές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/02/2002

    Οι δημοτικές εκλογές, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία με τον Συνασπισμό, ο παράνομος τζόγος και τα μέτρα που μελετά η κυβέρνηση, καθώς και η δρομολόγηση διαδικασιών για τη μονιμοποίηση των εκτάκτων του δημοσίου και των ΟΤΑ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι 20 ημέρες που ανησυχούν τον Τσελέντη. Που φοβάται ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ο γνωστός σεισμολόγος.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Χαραμάδα ελπίδας για 30.000 εποχικούς. Μελετούν τη μονιμοποίησή τους σε Δημόσιο, Δήμος και ΔΕΚΟ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αποκάλυψη τώρα. Ο τζόγος κλονίζει την κυβέρνηση.

    Η ΑΥΓΗ: Λόγια για την Αριστερά, έργα όμως με τη Δεξιά! Ο Ν. Κωνσταντόπουλος απαντά στον Κ. Λαλιώτη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αλλάζει το σκηνικό ο Αβραμό-πουλος. Μονόδρομος η συνεργασία και για την Αριστερά.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα πάνω κάτω στο Χρηματιστήριο! Θα αλλάξει ο τρόπος διαπραγμάτευσης των μετοχών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πρόσθετος φόρος σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων.

    ΕΘΝΟΣ: 2.089 νέες προσλήψεις σε Νομαρχίες- Εφορίες. Αποκλειστικό: Δύο μεγάλες προ-κηρύξεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Από τούρμπο αεροπλάνο την ... εκάνανε διπλάνο! Μετά το ναυάγιο της ιδιωτικοποίησης, χωρίζουν την "Ολυμπιακή" στα δύο!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μόνιμοι 40.000 συμβασιούχοι. Δικαιώνονται όσοι εργάζονται πάνω από 24 μήνες σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι προκηρύξεις για 4.246 νέες προσλήψεις. Η ρύθμιση για τους συμβασιούχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μονιμοποίηση 8.000 τώρα. 7.000 προ των πυλών. 10.000 "αγοράζουν" ελπίδες και μόρια. Αποφάσεις χθες για τους συμβασιούχους.

    ΕΣΤΙΑ: Σχέδιο αλώσεως της Αριστεράς. Για να αφανισθούν ΔΗΚΚΙ-Συνασπισμός.

    Espresso: Καθηγητής έκανε σέξ με φοιτήτριες. Ανάστατοι οι Ελληνες φοιτητές με το περιεχόμενο των βιντεοκασετών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Διάσταση ΗΠΑ-ΕΕ. Το Βερολίνο θεωρεί επικίνδυνη περιπέτεια τυχόν εμπλοκή στο Ιράκ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τεχνητή ένταση στο Αιγαίο. Συνάντηση υπουργού Εθνικής Αμυνας με τον Μ. Εβερτ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μισή ... ευκαιρία για 30.000 συμβασιούχους του Δημοσίου. Μόνο 8.000 μονιμοποιούνται-μπόνους στους υπόλοιπους.

    ΝΙΚΗ: Ιδού ο "Σουσλώφ" του εκσυγχρονισμού! Εκθέτει την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Μ-Θ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καμπανάκι κινδύνου για το Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Περιοδεία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Traffic News: "Θα πέσουν σφαίρες ..." Ενώ ο σάλος γενικεύεται σε όλα τα κανάλια, εκβιασμοί και απειλές από ανθρώπους του καταζη-τούμενου Τεκτερίδη τρομοκρατούν τα Γιαννιτσά.

    Η ΧΩΡΑ: Θέλουν να κλείσουν στόματα για τις σχέσεις Πασχαλίδη-Τεκτερίδη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 40.000 οι έκτακτοι που μονιμοποιούνται. Αφορά στους συμβασιούχους Δημοσίου, ΔΕΚΟ και ΟΤΑ που έχουν σχέση 24 μηνών συνολικά.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 2.923 θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Οκτασέλιδο ένθετο για την απασχόληση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Να πατάξει τη διαφθορά ο κ. Σημίτης. Επιτακτική, πλέον αναγκαιότητα.

    [03] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "με τη συζήτηση του Εδαφικού, του Προσφυγικού και των περιουσιών, ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη ο πρώτος κύκλος των απευθείας συνομιλιών στο Κυπριακό που θα επαναρχίσουν την 1η Μαρτίου. Η συζήτηση κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης θα επικεντρωθεί στις θέσεις που έχουν εκατέρωθεν κατατεθεί με την υποβολή την περασμένη Πέμπτη εγγράφων επί του Εδαφικού και του Προσφυγικού (περιουσίες)".

    [04] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "για προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει τεχνητή ένταση στο Αιγαίο κατηγόρησε την Τουρκία ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον τέως πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδη Εβερτ, ο οποίος τόνισε ότι τα εθνικά θέματα δεν αντέχουν σε κομματικές αντιδικίες. Ο κ. Παπαντωνίου ανέφερε ότι τα εθνικά θέματα πρέπει να ενώνουν όλους τους Ελληνες, ώστε να προωθήσουμε μια κοινή εξωτερική πολιτική".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "η ισπανική προεδρία θ΄ απαντήσει εξ ονόματος της ΕΕ στην επιστολή που έστειλε στους ομολόγους του των 15 χωρών - μελών ο Τούρκος υπουργός Εξωτε-ρικών Ισμαήλ Τζεμ εξηγώντας τη θέση της χώρας του ως προς την επίλυση του Κυπρια-κού. Δεν πρόκειται για ένα διμερές ελληνο-τουρκικό πρόβλημα που ν΄ απαιτεί ειδικό χειρισμό από την Ελλάδα, δήλωσε αρμόδια δι-πλωματική πηγή στις Βρυξέλλες, και για το λόγο αυτό η απάντηση, όταν αυτή υπάρξει, θα προέρχεται από την προεδρία της Κοινότητας".

    [05] Παράνομος τζόγος

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "ιδιαίτερο προβλη-ματισμό προκάλεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι διαστάσεις που έλαβε η υπόθεση του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης Γιώργου Πασχαλίδη και η φωτογραφία του με τον "νονό" του παράνομου τζόγου Γιώργο Τεκτερίδη. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται να απαντήσει στα όσα καθημερινώς βλέπουν το φως της επικαιρότητας τον παράνομο τζόγο, με εξαγγελίες πρόσθετων αυστηρότερων μέτρων που κατά πάσα πιθανότητα θα εξετασθούν στη συνεδρίαση της ΚΕ την Πέμπτη".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "ισχυρές δονήσεις προκαλούν στην κυβέρνηση οι αποκαλυπτόμενες σχέσεις μελών της αλλά και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος με τους βαρόνους του τζόγου και της παρανομίας".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "στην πλήρη απαγό-ρευση όλων των ηλεκτρονικών παιχνιδιών που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε παράνομα τυχερά προσανατολίζεται η κυβέρνηση μετά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από τα "φρουτάκια" το τελευταίο διάστημα. Αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν κατά τη συνεδρίαση, μεθαύριο της Κυβερνητικής Επιτροπής. Την ίδια στιγμή το ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας επιστρατεύει χάκερ για να "σπάσουν" του κωδικούς προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολο-γιστών μέσω των οποίων διεξάγονταν τα παράνομα στοιχήματα".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "μετά από τις νέες απο-καλύψεις για τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Γιώργο Πασχαλίδη και την προσωπική, φιλική σχέση του με μεγαλοπαράγοντα του παράνομου τζόγου, ήρθε η κυβερνητική κάλυψη αντί της παραίτησης του υπουργού ή της απόφασης για αποπομπή του, αφού ο υπουργός κατάφερε να εκθέσει με τα "έργα" του ολόκληρη την κυβέρνηση".

    [06] Ολυμπιακή

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει ότι "το νέο φιάσκο μιας ακόμα απόπειρας πώλησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αλλά και το ζήτημα της διαφθοράς, το οποίο ανεξάρτητα από τις αμφιλεγόμενες αποκαλύψεις τηλεο-πτικών εκπομπών εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, είναι τα ζητήματα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της ΝΔ στην παρούσα χρονική συγκυρία".

    Η Traffic News σημειώνει ότι "στο τέλος της εβδομάδας πρόκειται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του νέου σχεδίου για την αναδιάρθρωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, σύμφωνα με τον Χρήστο Βερελή. Η κυβέρνηση μελετά ένα επιχειρηματικό σχέδιο για την αναδιάρθρωση της Ολυμπιακής που θα προβλέπει το διαχωρισμό των υπηρεσιών του εθνικού αερομεταφορέα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "όλα τα παρα-πάνω, πάντως, φαντάζουν άκρως επισφαλή, καθώς αναμένεται εμπλοκή της ΕΕ. Σημερινό δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει ότι στις 27 Φεβρουαρίου η Κομισιόν θα αξιολογήσει καταγγελίες και θα κρίνει αν θα ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την ΟΑ και κυρίως αν συνεχίζονται παράνομες ή αφανείς κρατικές ενισχύσεις προς την εταιρεία. Αν κάτι τέτοιο διαπιστωθεί, η εταιρεία θα κληθεί να τις επιστρέψει και τότε προφανώς θα καταρρεύσει. Κάτι που φαίνεται να ευνοούν τα λόμπι των Βρυξελλών που υπολογίζουν ότι στην Ευρώπη θα μείνουν 5-6 μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, χωρίς βεβαίως την ΟΑ".

    [07] Συμβασιούχοι

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "κάτω από την πίεση των διεκδικήσεων για μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων και των επιταγών της ΕΕ, η κυβέρνηση σε έκτακτη σύσκεψη χθες στο Μαξίμου επιχειρεί να ρυθμίσει το θέμα των συμβασιούχων. Σύμφωνα με τις αποφάσεις: πράσινο φως για άμεση μονιμοποίηση πήραν μόνον 8.000 συμβασιούχοι που έχουν συμπλη-ρώσει δυο χρόνια συνεχούς υπηρεσίας. Αλλοι τόσοι περίπου θα πριμοδοτηθούν με "μόρια προϋπηρεσίας" σε διαγωνισμό. Υποψηφιότητα για θέση στο Δημόσιο θα βάλουν και περίπου 10.000 συμβασιούχοι, που θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς για 30.000 θέσεις. Μεγάλο αγκάθι, οι 5.500 συμβασιούχοι γιατροί του ΙΚΑ, οι οποίοι κατέβηκαν σήμερα σε νέες απεργίες, ενώ το Ιδρυμα προσφεύγει στη Δικαιοσύνη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι "το όνειρο της μονιμοποίησης γίνεται πραγ-ματικότητα για περίπου 8.000 συμβασιούχους του Δημοσίου εκ των οποίων οι 5.200 είναι γιατροί του ΙΚΑ, ενώ οι υπόλοιποι έχουν δικαι-ωθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις. Πα-ράλληλα, ανοίγει μετά τη χθεσινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Κώστα Σημίτη, χαραμάδα ελπίδας για το σύνολο των εποχικών του Δημοσίου, οι οποίοι υπολογίζονται σε περίπου 30.000 και θα πριμοδοτηθούν στους διαγωνι-σμούς με ευνοϊκή διάταξη. Η νομοθετική ρύθμιση θα κατατεθεί στη Βουλή εντός της Ανοιξης".

    [08] Τιμές προϊόντων

    Η Espresso αναφέρει ότι "το γάντι πέταξαν στην κυβέρνηση οι βιομήχανοι, ξεκαθαρίζοντας ότι στο εξής δεν πρόκειται να συνάψουν καμία "συμφωνία κυρίων" για συγκράτηση των τιμών. Η δυσμενής αυτή εξέλιξη στις σχέσεις κυβέρνησης - επιχειρηματιών δημιουργεί νέες έντονες ανησυχίες στο οικονομικό επιτελείο για την πορεία των τιμών στους επόμενους μήνες αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, οπότε θα αποσυρθεί η δραχμή από την αγορά".

    [09] Δημοτικές εκλογές

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "τα συνεχή ανοίγματα του γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ κ. Κ. Λαλιώτη κερδίζουν διαρκώς έδαφος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι πάντες τώρα δηλώνουν υπέρμαχοι του ανοίγματος στην Αρι-στερά και δεν κρύβουν την κρυφή τους επιθυμία ακόμη και για κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές. Οσο για κυβερνητική συνεργασία στο μέλλον, αυτό πια έχει φθάσει να θεωρείται αυτο-νόητο από τα στελέχη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, τα οποία όμως δεν θέλουν να "πνίξουν" - από τον σφικτό εναγκαλισμό - πρωτίστως το ΣΥΝ και δευτερευόντως τα άλλα κόμματα και κινήσεις της Αριστεράς".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "το ΠΑΣΟΚ επιμένει, ο ΣΥΝ... ανθίσταται, η συζήτη-ση όμως για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο κομμάτων έχει ήδη ανοίξει. Τη "σφραγίδα" του Μεγάρου Μαξίμου φέρει η πρόταση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που πυροδότησε νέο κύκλο συζητήσεων στην πολιτική σκηνή για τη στρατηγική του κυβερνώντος κόμματος, εν όψει και των επερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. επισήμως η Κουμουνδούρου εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτική στην επίθεση φιλίας του ΠΑΣΟΚ, αν και στελέχη του ΣΥΝ και χθες υπεραμύνθηκαν της προοπτικής σύγκλισης των δυο κομμάτων".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "η αλλαγή του εκλογικού νόμου, η καθιέρωση της απλής αναλογικής και η αλλαγή των νεοφιλελεύθερων κυβερνητικών πολιτικών αποτελούν την προϋπόθεση του διαλόγου με το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον ΣΥΝ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "τον ασκό του Αιόλου άνοιξε για τον Συνασπισμό η πρόταση του Κώστα Λαλιώτη για συνεργασία της Αριστεράς με το ΠΑΣΟΚ, καθώς για μια ακόμη φορά φέρνει στο προσκήνιο αντικρουόμενες απόψεις, διαφορετικές στρατηγικές και διαφωνίες που στο παρελθόν προκάλεσαν σοβαρούς τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "άνθρακες ο θησαυρός για το ΠΑΣΟΚ και τον Κώστα Λαλιώτη η πολυπόθητη συνεργασία με την ευρύτερη Αριστερά, όπως αποδεικνύεται καθημερινά. Η πρόταση του γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία του κυβερνώντος κόμματος με την Αριστερά, με δόλωμα... το αναλογικότερου του εκλογικού νόμου και την πολυκομματική κυβέρνηση, δεν έπεισε κανέναν και όπως όλα δείχνουν έπεσε στο κενό".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "ένας είναι ο στόχος του "ανοίγματος" που επιχειρεί ο κ. Λαλιώτης προς την Κεντροαριστερά: Να την αφανίση! Στις τελευταίες εκλογές τα τρία κόμματα που κινούνται "αριστερώτερα" του ΠΑΣΟΚ έλαβαν συνολικώς το 11,4% των ψήφων. Εκεί ακριβώς στοχεύει η στρατηγική Λαλιώτη. Στην "δεξαμενή" των αριστερών ψήφων".

    [10] ΝΔ-Δημοτικές εκλογές

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της "Ελεύθερης Ωρας" που πρώτη και μόνη απ' όλον τον Τύπο απεκάλυψε την περασμένη Πέμπτη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατεβάσει τελικά την κ. Ντόρα Μπακογιάννη ως υποψήφια για την Αθήνα, αλλά τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα. Χθες το μεσημέρι, η ίδια η κ. Ντόρα Μπακο-γιάννη μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Φλας 9,61" άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφια, γιατί μέσα στο 2003 θα έχουμε Εθνικές Εκλογές".

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Εμεινε στα λόγια!...Ενα χρόνο μετά τις εξαγγελίες για απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εισήγηση - σόκ για βαθμολόγηση των μετοχών".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Παίζεται" μέχρι το πάρα πέντε ο ΦΠΑ. Αύριο η συνάντηση των παραγωγικών τάξεων με τον Ν. Χριστοδουλάκη για τη "συνά-φεια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σχέδιο για μετοχές με τρεις ταχύτητες. Εκτός συνεχούς διαπραγμάτευσης οι περισσότεροι τίτλοι".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ανοδο των BLUE CHIPS προβλέπει η Salomon SB. Εκτιμά ότι είναι υποτιμημένα".

    [12] Χρηματιστήριο-Αλλαγές

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "τη δημιουργία αγοράς 3 ταχυτήτων συζητάει η διοίκηση του Χρηματιστηρίου, η οποία γνωστοποίησε χθες τη σκέψη της αυτή σε εκπροσώπους των φορέων της αγοράς. Με επιχείρημα την ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς, συζητήθηκε σχέδιο απόφασης που αφορά στην κατηγοροποίηση των εισηγμένων μετοχών, με κύριο κριτήριο την εμπορευ-σιμότητά τους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 19 February 2002 - 17:51:21 UTC