Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-02-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/02/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κόκκαλης-Δίωξη
  • [04] Υπουργείο Εξωτερικών- Εκκλησία
  • [05] Ολυμπιονίκες
  • [06] Μεγάλα έργα
  • [07] ΝΔ-Εκλογικός νόμος
  • [08] ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Αριστερά
  • [09] Ολυμπιακή
  • [10] Δήμοι-Προσλήψεις
  • [11] Κυπριακό
  • [12] Κυβέρνηση-Μέτρα-Παράνομος τζόγος
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Ολυμπιακή

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/02/2002

    Η ποινική δίωξη κατά του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και οι αντιδράσεις που προκάλεσε, η επιθεώρηση των μεγάλων οδικών έργων στην Αττική από τον πρωθυπουργό, τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση κατά του παράνομου τζόγου, οι προσλήψεις στους δήμους και οι συμβασιούχοι είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιχειρημα-τίες από τα σχολικά θρανία. Ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση των μαθητών σε επιχειρήσεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ερχονται αρρώστιες. Ερευνα-σοκ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Δίωξη-βόμβα προάγγελος εξελίξεων. Ο Κόκκαλης κατηγορείται για 4 κακουργήματα-2 πλημμελήματα.

    Η ΑΥΓΗ: Απρόσμενη τετραπλή δίωξη κατά Κόκκαλη. Αναταραχή χθες στο Χρηματιστήριο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Καταρρέει ο νονός του τζόγου και της διαπλοκής. Στη φυλακή ο Κόκκαλης για κατασκοπεία, απάτες, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αγριο παιχνίδι στο Χρηματιστήριο με αφορμή τη δίωξη του κ. Κόκκαλη. Ενας εισαγγελέας αιφνιδιάζει και προκαλεί αμηχανία στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ευνοϊκή ρύθμιση για 18.000 ανυπότακτους. Ριζικές αλλαγές και στο καθεστώς των αναβολών.

    ΕΘΝΟΣ: Βάζουν λουκέτο στα φρουτάκια. Οριστική απόφαση από την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παιδιά... σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους. Με "αντάρτικο" προ-ειδοποιεί η ΝΔ για τον Εκλογικό Νόμο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σύγκρουση συμφερόντων πίσω από τη δίωξη Κόκκαλη. Σε επικίνδυνη φάση εισέρχεται η πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οδηγός για τις συντάξεις του Δημοσίου. Οι αυξήσεις που θα δοθούν αναδρομικά σε ΙΚΑ-ΤΕΒΕ και Ταμεία Τραπεζών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 5 βαριές κατηγορίες. Ποινική δίωξη κατά Κόκκαλη προκαλεί θύελλα.

    ΕΣΤΙΑ: Διώκεται ο κ. Κόκκαλης. Για βαρύτατα ποινικά αδικήματα.

    Espresso: Πρέπει να φύγεις γιατί πήγαινες με τη σατανίστρια. Σκοτεινή επίθεση στον καλόγερο που "έσωσε" τη Μαργέτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ποινική δίωξη κατά Κόκκαλη. Κατηγορείται για κατασκοπεία, απάτη, ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκία, σε βαθμό κακουργή-ματος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Επιδημίες χτυπούν την Ελλάδα. Φυματίωση-Εχινοκοκκίαση-Οξυοκουρίαση-Αμοιβάδωση. Ανάγκη λήψεως μέτρων προστα-σίας και πρόληψης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σήκωσε θύελλα η δίωξη Κόκκαλη για 5 κακουργήματα. Οργιο φημών και ραγδαία πτώση των μετοχών.

    ΝΙΚΗ: ΞεΚΟΚΚΑΛΗΣμα. Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα. Αποστάσεις παίρνουν τα κόμματα από τον μεγαλοεπιχειρηματία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Και ψυχολογικός πόλεμος από τις ΗΠΑ. Ιδρυσαν γραφείο "Στρατηγικής επιρροής".

    Traffic news: Πουλάει τον Ολυμπιακό. Ξαφνικά στέλνουν στο σκαμνί για 4 κακουργήματα τον Κόκκαλη.

    Η ΧΩΡΑ: Κόκκινη κάρτα στον Σωκράτη με κατηγορίες που επισύρουν ποινές ακόμη και ισόβιας κάθειρξης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Υπάλληλοι τραπεζών και ΔΕΚΟ στο ΙΚΑ! Τη συγχώνευση των ισχυρών ταμείων στο "Μεγάλο ασθενή" σχεδιάζει η κυβέρνηση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χοντραίνει το παιχνίδι. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά Κόκκαλη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Για 4 κακουργήματα διώκεται ο Κόκκαλης! Ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατασκοπία και όχι μόνο...

    [03] Κόκκαλης-Δίωξη

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ των διαπλεκομένων συμφερόντων, φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την ποινική δίωξη που άσκησε χθες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Παπαγγε-λόπουλος, σε βάρος του επιχειρηματία κ. Σωκράτη Κόκκαλη και κατά παντός άλλου υπευθύνου".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "σε μια περίοδο πολιτικής αβεβαιότητας η εισαγγελική δίωξη εναντίον του μεγαλοεπιχειρηματία Σ. Κόκκαλη οδηγεί σε αναδιάταξη τις πολιτικές-επιχειρηματικές σχέσεις. Η δημοσιοποίηση της δίωξης έριξε κατά 16,6% την τιμή της "Ιντρακόμ" και συμπαρέσυρε χθες το Χρηματιστήριο. Εκφράζονται φόβοι ότι θα επιδεινωθεί το άσχημο οικονομικό κλίμα, ενώ δεν αποκλείεται επιτάχυνση πολιτικών εξελίξεων".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "θυελλώδεις εξελίξεις προκαλεί η εισαγγελική δίωξη κατά του επιχειρηματία κ. Σωκράτη Κόκκαλη, η οποία, όπως όλα δείχνουν, ανοίγει τον "ασκό του Αιόλου" και στη Σοφοκλέους. Το ΧΑΑ βυθίστηκε. Ο πανικός δεν περιορίσθηκε στους χιλιάδες μικροεπενδυτές, αλλά συμπεριέλαβε μεγάλους θεσμικούς επενδυτές. Το σοκ ήταν άμεσο και γενικευμένο, γεγονός που ερμηνεύεται όχι μόνο από την ευρεία "διαστρω-μάτωση" των συμφερόντων του Ομίλου Κόκκαλη σε σημαντικό αριθμό εισηγμένων εταιριών, αλλά και τις ποικίλες και παράπλευρες σχέσεις στο πλαίσιο του επιχειρηματικού γίγνεσθαι".

    Το ΒΗΜΑ σημειώνει ότι "η γνωστοποίηση των ποινικών διώξεων κατά του κ. Σ. Κόκκαλη έπεσε "ως κεραυνός εν αιθρία" και όλα δείχνουν ότι ακόμη και η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε, η οποία, όπως και η ΝΔ, αλλά και ο Συνασπισμός, έσπευσε να πάρει αποστάσεις από την ουσία της υπόθεσης. Ωστόσο, πέρα από τις αποστασιοποιημένες δηλώσεις, είναι γεγονός ότι στη ΝΔ επικρατούσε κάθε άλλο παρά κατήφεια. Εκτιμάται πάντως ότι η χθεσινή εξέλιξη θα έχει και σοβαρές επιπτώσεις, καθώς συμβάλλει στην ενίσχυση του νοσηρού κλίματος που επικρατεί τελευταία στη χώρα. Το βέβαιον είναι ότι οι συνέπειες θα είναι ακόμη βαρύτερες στο επιχειρηματικό πεδίο - αρκετοί επιχειρη-ματίες αισθάνονται "μουδιασμένοι" - και στην οικονομία. Ηδη χθες παίχθηκε ένα "άγριο παιχνίδι στο Χρηματιστήριο, όπου οι μετοχές του ομίλου Intracom κατρακύλησαν, και έπεσαν και πολλές άλλες".

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "η κυβέρνηση αντιμετώπισε με προφανή αμηχανία τη δίωξη και για πολλές ώρες απέφευγε να λάβει θέση. Ακόμη όμως και όταν το έκανε για να απαντήσει επί δηλώσεων του εκπροσώπου της ΝΔ Θ. Ρουσόπουλου, που άφηνε υπονοούμενα περί παρεμβάσεων στο έργο της Δικαιοσύνης. Η στάση αυτή της κυβέρνησης δεν είναι άσχετη με το όργιο των φημών που συνόδευσαν τη δίωξη κατά του κ. Κόκκαλη, και στις οποίες περιλαμ-βάνονταν εκτός των άλλων και... πρόωρες εκλογές. Είναι ενδεικτικό ότι η γνωστοποίηση της δίωξης προκάλεσε αλλεπάλληλες τηλεφω-νικές επικοινωνίες μεταξύ των συν-αρμόδιων υπουργών, ενώ έγινε γνωστό ότι ενημερώθηκε αμέσως ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος συνέστησε στα κυβερνητικά στελέχη να αποφύγουν οποιαδήποτε εμπλοκή. Ζήτησε επίσης να τηρηθεί αυστηρή ουδετερότητα, ως προς την ουσία του θέματος".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι "με την ασκηθείσα δίωξη κατά του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη για πέντε κακουργήματα, μπορεί να αποκαλυφθούν κρίσιμα στοιχεία στην ανάκριση και στη δίκη, ανεξάρτητα από την τελική της έκβαση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα φανεί το κλίμα που εξέθρεψε το φαινόμενο Κόκκαλη και τον κατέστησε άρχοντα της διαπλοκής, κυρίαρχο του τζόγου, που το κράτος του ανέθεσε τη διαχείριση, και παράγοντα της πολιτικής ζωής του τόπου".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "υπό το διακριτικό βλέμμα όλων των πολιτικών κομμάτων, που σπεύδουν να πάρουν αποστάσεις από το μεγαλο-επιχειρηματία, η Δικαιοσύνη βάζει στο στόχαστρό της τον Σωκράτη Κόκκαλη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "η δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του ιδιοκτήτη της "INTRACOM" δεν απειλεί μόνο τον Σωκράτη Κόκκαλη που κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή, αλλά ολόκληρο το σύστημα της διαπλοκής που εκφράζεται μέσα από εκατοντάδες επιχειρη-ματίες, πολιτικούς και τραπεζίτες. Η κατάρρευση του Σωκράτη Κόκκαλη αναμένεται να προκα-λέσει επικίνδυνους τριγμούς και στο πολιτικό σκηνικό με δεδομένες τις στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει ο αρχιερέας της διαπλοκής".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ ισχυρίζεται ότι "μορφή χιονοστιβά-δας παίρνουν πλέον οι εξελίξεις για την κυβέρνηση καθώς δίπλα στις τεράστιες πολιτικές διαστάσεις που έχει προσλάβει το θέμα του παράνομου τζόγου ("φρουτάκια") προστίθεται τώρα και ένα άλλο μείζον θέμα, αυτό που αφορά την υπόθεση του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, τόσο με τις ποινικές διώξεις που του ασκήθηκαν χθες, όσο και με το "πάγωμα" της σύμβασης της εταιρίας Intrasoft (συμφερόντων Κόκκαλη) με το ΙΚΑ για τη μηχανογράφηση του οργανισμού".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "απρόβλεπτες διαστάσεις τείνει να λάβει η υπόθεση της δίωξης που άσκησε ο εισαγγελέας Δ. Παπαγγελό-πουλος εναντίον του Σωκράτη Κόκκαλη. Το θέμα αποτελούσε κοινό μυστικό για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Παρ' όλα αυτά χθες ήταν έντονη η έκπληξη σε πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους".

    [04] Υπουργείο Εξωτερικών- Εκκλησία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "πλήρη στήριξη στον Αρχιεπίσκοπο Χριστό-δουλος στην προσπάθειά του να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία παρέχει το υπουργείο Εξωτερικών".

    [05] Ολυμπιονίκες

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "πολύ σημαντική η χθεσινή ενημέρωση που έκαναν οι Ολυμπιονίκες μας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής...Είναι αδιανόητο να αφήνουμε σε πρωτόγονες συνθήκες την αθλητική προετοιμασία όχι μόνον των Ολυμπιονικών, αλλά και όλων των αθλητών, από τους οποίους περιμένουμε διακρίσεις και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις".

    [06] Μεγάλα έργα

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "τη σπουδαιότητα των έργων που θα αλλάξουν την όψη της Αθήνας υπογράμμισε χθες το πρωί ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος τα έργα της Αττικής Οδού, ενώ επίσης τόνισε ότι όλα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και εγκαίρως για τους Αγώνες. "Η Αθήνα αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει", είπε ο Κώστας Σημίτης εκτιμώντας πως οι εργασίες κατασκευής των έργων υπακούουν σε όσα αναγράφονται στα χρονοδιαγράμματά τους. Ολα θα τελειώσουν όπως προβλέπεται είπε κάποια το 2002, άλλα το 2003 και το 2004- όλα, πάντως, θα είναι έτοιμα όταν η Ελλάδα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε".

    [07] ΝΔ-Εκλογικός νόμος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι "με δυναμικό τρόπο, ακόμη και κατεβάζοντας χιλιάδες οπαδούς της στους δρόμους είναι αποφασισμένη να αντιδράσει η ΝΔ σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιχειρήσει οποιαδήποτε Αλλαγή του Εκλογικού Νόμου".

    [08] ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Αριστερά

    Η Traffic News γράφει ότι "δεν υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που να μη δέχεται πως η Ελλάδα είναι ώριμη να αποκτήσει σχήματα συνασπισμού, εκτιμά ο Κ. Λαλιώτης. Ο οποίος, μετά τη χθεσινή επίσκεψή του στο Μαξίμου, τόνισε πως ο Δ. Αβραμόπουλος έχει θετική στάση για το ενδεχόμενο συνεργασίας".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "μερίδιο στη λεηλασία της Αριστεράς διεκδικεί η ηγεσία της ΝΔ η οποία από τη μια επιχειρεί να υπονομεύσει τις κινήσεις του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να εμφανιστεί ότι δεν υστερεί στην εξαγορά αριστερών που είναι βέβαια πρόθυμοι να "πουληθούν".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι "σε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ψη-φοφόρων της Αριστεράς επιδίδεται, με επιμονή και συστηματικότητα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτης".

    [09] Ολυμπιακή

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "μαίνεται η διαμάχη μεταξύ των Χρ. Βερελη και Ν. Χριστοδουλάκη για τις ευθύνες του ναυαγίου πώλησης της Ολυμπιακής. Ο πρωθυπουργός ζήτησε χθες από τους δύο υπουργούς να αποτραπούν πάση θυσία αιφνίδιος θάνατος της εταιρίας και κοινωνική αναταραχή. Ετοιμάζεται χρηματοδοτική ένεση, μέσω κρατικών τραπεζών και για τους εργαζομένους σχέδιο αλά Σκαραμαγκά".

    [10] Δήμοι-Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι "παράθυρο για προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τους δήμους προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Σε διάταξη του νομοσχεδίου για την πολιτική προστασία, το οποίο προγραμματίζεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή εβδομάδα, θα περιλαμβάνεται διάταξη με την οποία η πλειονότητα των προσλήψεων στους δήμους θα γίνεται εκτός ΑΣΕΠ, ενώ η ανεξάρτητη αρχή θα περιορίζεται σε δευτεροβάθμιο έλεγχο".

    [11] Κυπριακό

    Η Espresso αναφέρει ότι "ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας στον πρώτο γύρω των απευθείας συνομιλιών για το Κυπριακό ο Ραούφ Ντενκτάς. Παρ΄ ότι δέχτηκε ο ίδιος να συνομι-λήσει για το πρόβλημα στο διάλογο που άνοιξε στις 16 Ιανουαρίου, καταπλήσσει τώρα τους διεθνείς παρατηρητές με τη στάση του, αφού έφτασε να ζητάει για λογαριασμό του τον έλεγχο του 32% του κυπριακού εδάφους".

    [12] Κυβέρνηση-Μέτρα-Παράνομος τζόγος

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, "οριστικά τέλος στα "φρουτάκια". Η κυβέρνηση, με απόφαση που θα ληφθεί αύριο στην Κυβερνητική Επιτροπή, τα καταργεί. Θα λειτουργούν πλέον μόνο στα καζίνα. Πολύ αυστηρότερες θα είναι και οι ποινές για τυχόν μετατροπή ηλεκτρονικού ψυχαγωγικού παιχνιδιού σε τυχερό. Οι παράνομοι θα κλείνουν".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μεγάλη αναταραχή...Από την ποινική δίωξη κατά του Σ. Κόκκαλη".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ξηλώνονται οριστικά τα "φρου-τάκια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σόκ στην αγορά από τη δίωξη Κόκκαλη. Σ. Κόκκαλης: Θα καταρρεύσουν οι κατηγορίες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σε οικονομικό θάνατο οδηγείται η Ολυμπιακή. Ερευνα της ΚΟΜΙΣΙΟΝ για παράνομες ενισχύσεις από το δημόσιο".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ποινική δίωξη κατά Κόκκαλη ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Μάχη διαπλεκόμενων, μέχρι... τελικής πτώσεως".

    [14] Ολυμπιακή

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "πολύ χειρότερου του αναμενόμενου είναι η επόμενη ημέρα για την Ολυμπιακή Αεροπορία, αφού νέα έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παράνομες ενισχύσεις από το Δημόσιο την οδηγεί σε οικονομικό στραγγαλισμό".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 20 February 2002 - 17:57:38 UTC