Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-10-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Αθήνα 2004
  • [03] Ακτοπλοϊκές εταιρίες
  • [04] Ναυάγιο "Σάμινα"
  • [05] ΠΑΣΟΚ
  • [06] Κράτος - Εκκλησία
  • [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [08] Ευρωχρηματιστήρια

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η απόφαση ακτοπλοϊκών εταιριών να ακινητοποιήσουν τα πλοία τους, οι πληροφορίες για αλλαγές στο "Αθήνα 2004", ο αντίκτυπος της συνεργασίας στελέχους του ΠΑΣΟΚ με τη "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ", η διαμάχη κράτους - Εκκλησίας και η συνεχιζόμενη έρευνα για το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα" είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Σάλος με τους διορισμούς χωρίς..πτυχία! Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε η ΝΔ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Επνιξαν 24 ναυτικούς. Εδώλιο-κοροϊδία σήμερα για Ελληνικό Νηογνώμονα-εφοπλιστές.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Εκβιάζουν οι "Μινωικές". Λίγα 24ωρα πριν καταθέσουν Σφηνιάς, Κληρονόμος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στο ΙΚΑ όλα τα ταμεία. Ενιαίο όριο ηλικίας για έξοδο από τη δουλειά. Καταργούνται οι πρόωρες συντάξεις.

    Η ΑΥΓΗ: Πρωτοβουλία για το 35ωρο. από 500 προσωπικότητες οι πρώτες υπογραφές.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εως εδώ κα Γιάννα. Τελειώνουν τα παιχνίδια με το ...υπουργείο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σύστημα τριών συντάξεων: κύρια, επικουρική, ιδιωτική. Το ασφαλιστικό σύστημα που θα ισχύει μετά τη μεταρρύθμιση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η εκδίκηση του "κουλοχέρη". Επεσαν οι μάσκες της διαπλοκής.

    ΕΘΝΟΣ: Ωρα του Σημίτη να βάλει τάξει στο "2004". Η εικόνα μας, δίνει άλλοθι στους ξένους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σε ρόλο...Αλη Πάσα ο Θεόκλητος Ιωαννίνων. Ενώ συμφώνησαν όλοι, εκτός αυτού, για το Δημοψήφισμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξηλώνει υπουργούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ακίνητα: τα δάνεια ανεβάζουν τις αντικειμενικές. Πιέσεις από τις τράπεζες για εξίσωση με τις εμπορικές τιμές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ανταρσία εφοπλιστών. Εδώ καράβια χάνονται, κι αυτοί κάνουν λόκ άουτ!

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Αξιος, άξιος πολιτικός αρχηγός. Διάγγελμα Χριστόδουλου και επίθεση στον Σημίτη.

    ΕΣΤΙΑ: Σαλαλές και σαλαλούμ! Υπόδειγμα ευαισθησίας ο αξιότιμος "σύντροφος".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τα τρία επιθανάτια σενάρια για την ΟΑ. Το προσωπικό θα επιλέξει το πλέον "ανώδυνο, ανεπαίσχυντο και ειρηνικό".

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οχι στα τελεσίγραφα. Δυσφορία στην κυβέρνηση από τις δηλώσεις Ρόγκ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ζητούν ρέστα οι πλοιοκτήτες και δένουν τα καράβια. Βάζουν σε καραντίνα τα νησιά στις 27 Οκτωβρίου.

    ΝΙΚΗ: Υπουργός Ολυμπιάδας ο Κώστας Λαλιώτης. Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον "Αθήνα 2004".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ωμός εκβιασμός των εφοπλιστών. Ακινητοποιούν τα πλοία.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Η αλήθεια για τα "πούμα". Ο μηχανικός Σορόκος μιλάει για πρώτη φορά στο "Κ".

    Η ΧΩΡΑ: Εμφύλιος για το 2004. Ολονύχτιο θρίλερ μεταξύ πλατείας Κοτζιά και Μαξίμου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ναρκωτικά: 81,5% αύξηση θανάτων σε μια 5ετία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης η κατάσταση επιδεινώνεται στην Ελλάδα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Απειλούν νέα ναρκωτικά. Εκθεση ΕΕ: πύλη η Ελλάδα για το λευκό θάνατο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Προκαλεί η Αλβανία. Κλιμακώνουν την ένταση εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ελληνοαλβανική μάχη. Με αποτέλεσμα 2-0 υπέρ της Αλβανίας.

    [02] Αθήνα 2004

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "σε συνάντηση που είχαν σύμφωνα με πληροφορίες αργά χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός με τον Δ. Αβραμόπουλο προτάθηκε στο δήμαρχο Αθηναίων η ανάληψη καθηκόντων προέδρου του "Αθήνα 2004" ενώ η κ. Αγγελοπούλου φαίνεται ότι οδηγείται σε παραίτηση".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "την έντονη δυσαρέσκεια, στελεχών της κυβέρνησης προκάλεσε, η "άκομψη" παρέμβαση του αντιπροέδρου της ΔΟΕ Ζάκ Ρόγκ, με την οποία εμμέσως αξίωνε την υπουργοποίηση της Γιάννας Αγγελοπούλου ενώ παράλληλα υπέδειξε τετραετή ανακωχή μεταξύ κυβέρνησης και "Αθήνα 2004" ώστε να διοργανωθούν με επιτυχία οι Ολυμπιακοί Αγώνες".

    Σύμφωνα με ΤΟ ΚΑΡΦΙ, "η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να καλέσει χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ύστερα από αίτημά του, το μέλος της πενταμελούς Επιτροπής του "Αθήνα 2004", Πέτρο Συναδινό, τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα, αλλά και την καθ' ύλην αρμόδια της ΝΔ Φάνη Πετραλιά, προφανώς δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ως μια τυπική κίνηση ρουτίνας ή ως μια επίδειξη ευγένειας. Προφανώς, ο κ. Σημίτης θέλησε να έχει άμεσα και μια "δεύτερη γνώμη" γύρω από την εμπειρία-φυσικά και τα τυχόν παρατράγουδα- του Σίδνεϊ μετά και τις σχετικές καταγγελίες για "σκανδαλώδεις συμβάσεις" της Οργανωτικής Επιτροπής".

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "η εικόνα που εμφανίζουν στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής του "Αθήνα 2004", αλλά και της κυβέρνησης, δίνει άλλοθι στους καραδοκούντες άσπονδους φίλους μας στη ΔΟΕ. Τους επιτρέπει να συντηρούν το κλίμα αμφισβήτησης για την ικανότητα της Ελλάδας να οργανώσει με επιτυχία την 28η Ολυμπιάδα . Ο Κ. Σημίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι ενήμερος για όλες τις πτυχές του προβλήματος. Πλησιάζει η ώρα να βάλει τάξη, ώστε να εκλείψουν φαινόμενα εσωστρέφειας και εγωκεντρισμού".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "ανακατατάξεις και "τακτοποίηση λογαριασμών" φέρνουν οι αιτιάσεις του Ρόγκ, αφού ο πρωθυπουργός φαίνεται πως προχωρά στη δημιουργία του υπουργείου Ολυμπιάδας, με υπουργό τον Κώστα Λαλιώτη, ενώ ο Γιώργος Σουφλιάς αναλαμβάνει το ΥΠΕΧΩΔΕ. Κίνηση από αποσκοπεί στην ικανοποίηση της ΔΟΕ, στην εκτόνωση των εντάσεων ανάμεσα στη Γιάννα Αγγελοπούλου και τον Θόδωρο Πάγκαλο".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "οι προειδοποιήσεις του "πολύ" Ζάκ Ρόγκ και ο φόβος της ΔΟΕ οδηγούν κυβέρνηση και "Αθήνα 2004" σε συμβιβασμό. Η Γιάννα Αγγελοπούλου , που συναντάται εκ νέου τη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό, παραιτείται από την φιλοδοξία της να γίνει υπουργός Ολυμπιακών, αλά κερδίζει τον πλήρη έλεγχο του όλου εγχειρήματος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται οι σχέσεις της κυβέρνησης με την κ. Αγγελοπούλου, μετά και τις ερμηνείες που δόθηκαν στις "συστάσεις" που απηύθυνε προς την Αθήνα ο Ζ. Ρόγκ, υιοθετώντας τις προτάσεις του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004".

    [03] Ακτοπλοϊκές εταιρίες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "αυτό πια παραπάει. Οι πλοιοκτήτες δένουν στις 27 Οκτωβρίου (εορταστικό τριήμερο) τα πλοία τους επειδή, λένε, δυσφημούνται. Την απόφαση για να μην εκτελέσουν τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους προς όλα τα ελληνικά νησιά, τα 350 περίπου "ποστάλια" πήραν 18 ναυτιλιακές εταιρίες (δεν συμμετέχει η "Στρίντζις Λάινς").

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "τεράστιες ευθύνες απέναντι στο νησιώτικο πληθυσμό, στους ναυτεργάτες, συνολικά στους επιβαίνοντες στα πλοία, επωμίζονται η κυβέρνηση και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις (ΝΔ και ΣΥΝ), γιατί με τις θέσεις τους, για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη κατάργηση του "καμποτάζ", αποθρασύνανε τους εφοπλιστές οι οποίοι με πληρωμένη καταχώρηση στον Τύπο, από θύτες - εκατόμβης νεκρών- έχουν το θράσος να εμφανίζονται και ως θύματα! Εχοντας πάρει το σήμα από την κυβέρνηση, για άμεση απελευθέρωση των εσωτερικών γραμμών, 18 εφοπλιστικές εταιρίες (το χορό σέρνουν οι "Μινωικές") ανακοίνωσαν ότι θα "δέσουν" τα πλοία στις 27 Οκτώβρη γιατί, δήθεν, διασύρονται από τα μέσα ενημέρωσης, μετά το ναυάγιο του "Σάμινα".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "τα ρέστα ζητούν οι πλοιοκτήτες στην ακτοπλοΐα και αποφάσισαν να δέσουν στις 27 Οκτωβρίου τα καράβια τους. Θέτοντας έτσι εν όψει του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου σε καραντίνα τα νησιά και ιδίως αυτά της άγονης γραμμής, με πρόσχημα την εικόνα που έχει δημιουργηθεί μετά το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα".

    [04] Ναυάγιο "Σάμινα"

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι "η συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της "Minoan Flying Dolphins" μέχρι του ποσού των 3,3 δις δρχ ζητούν 18 συγγενείς έξι θυμάτων του μοιραίου ναυαγίου αλλά και τρεις διασωθέντες , με αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν χθες στη Γραμματεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον πρώτο λόγο για το πότε αλλά κυρίως για το ποιοί θα συνεχίσουν τις έρευνες στο βυθισμένο κουφάρι του "Εξπρές Σάμινα". Ηδη οι εισαγγελικές αρχές του Πειραιά εξετάζουν εξονυχιστικά τα ποινικά μητρώα όλων όσων εμπλέκονται στις έρευνες που διενεργούνται προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ναυάγιο".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμά ότι "πάνω από τα κεφάλια ανώτατων στελεχών των Μινωϊκών Γραμμών κρέμεται πλέον η δαμόκλειος σπάθη του ειδικού εφέτη-ανακριτή Σύρου, ο οποίος και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ενός 24ωρών να προσωποιήσει τις κατηγορίες. Πρώτος στη "μαύρη λίστα" του εφέτη - ανακριτή, Νίκου Παπαδημητρίου- ο οποίος σε καμία περίπτωση και μετά τις μηνύσεις 18 διασωθέντων και συγγενών θυμάτων δεν θέλησε να επιδοθεί σε αλεξανδρινισμούς και προχώρησε κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος-φέρεται να βρίσκεται ο πρόεδρος της MFD, Παντελής Σφηνιάς".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζος), "μετ εμποδίων συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για την υπόθεση του τραγικού ναυαγίου του "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ" ύστερα από το θέμα που προέκυψε με τον έναν εκ των δύο πραγματογνωμόνων, την εξαίρεση του οποίου έχει ζητήσει ο συνήγορος υπεράσπισης του υποπλοιάρχου Αναστάσιου Ψυχογιού, με τον ισχυρισμό ότι το άτομο αυτό έχει καταδικαστεί για αξιόποινες πράξεις στο παρελθόν".

    [05] ΠΑΣΟΚ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "τα "ξόρκια" του πρωθυπουργού στη διαπλοκή δεν έπιασαν τόπο. Η χιονοστιβάδα γεγονότων και καταγγελιών τον εκθέτει και προσωπικά, αφού στελέχη που παρέλασαν από τον κρατικό μηχανισμό και απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του, όπως ο Χ. Σαλαλές, άμεσα συνδεδεμένος με το "κόλπο του κουλοχέρη" προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν άμεση εμπλοκή με τον κρατικό κορβανά".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "η υπόθεση του πρώην γενικου διευθυντή του ΟΠΑΠ κ. Χρ. Σαλαλέ τάραξε το κυβερνών κόμμα και γέμισε ανησυχίες το πρωθυπουργικό περιβάλλον για τις επόμενες υποθέσεις, που μπορεί να έλθουν αν πάσα στιγμή στο προσκήνιο. Εμφανής ήταν χθες η προσπάθεια αποστασιοποίηση και χαρακτηριστικές ήταν οι διευκρινήσεις ότι ο κ. Σαλαλές απομακρύνθηκε εγκαίρως από τον ΟΠΑΠ και τώρα από το κόμμα με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη".

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι "έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο - ακόμη και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ - η παραίτηση του πρώην διευθυντή του ΟΠΑΠ, Χρήστου Σαλαλέ, από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, για να αναλάβει νομικός σύμβουλος στην εταιρία "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" που ανήκει στον Πέτρο Κόκκαλη, γιό του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "κάνουν λάθος όσοι θεωρούν ότι η διαπλοκή αφορά το ΠΑΣΟΚ. Διαπλέκονται μόνον κάποια στελέχη του. Οπως ο αξιότιμος "σύντροφος" Σαλαλές, μέχρι προχθές εκλεκτό μέλος του Κινήματος και πρώην γενικός διευθυντής του ΟΠΑΠ".

    [06] Κράτος - Εκκλησία

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "δια βοής οι ιεράρχες εξέφρασαν την υποστήριξή τους στις αρχιεπισκοπικές "πολεμικές" διακηρύξεις περί αναγκαιότητος της εκκλησιαστικής ακαμψίας στο θέμα των ταυτοτήτων. Ο κ. Χριστόδουλος επετέθη λάβρως κατά του πρωθυπουργού και των "κύκλων της άθεης ιντελιγκέντσιας που απέκτησαν κυβερνητική δύναμη".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "ηχηρό ράπισμα για τα εκσυγχρονιστικά σχέδια του Καίσαρος ο οποίος μέσω των αποφάσεών του έχει ως στόχο τον θρησκευτικό αποχρωματισμό του Εθνους μας αλλά και τις επιδιώξεις της ιντελιγκένσιας ήταν η χθεσινή απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος να συνεχισθεί η Δημοψηφισματική Πρωτοβουλία των ΠΟλιτών για την αναγραφή ή μη του θρησκεύματος στις νέες ταυτότητες".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος ήταν αποφασισμένος ενώπιον της Ιεραρχίας να διακηρύξει ότι η Ελλαδική Εκκλησία δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα των ταυτοτήτων αλλά και να θέσει όλους τους Ιεράρχες προ των ευθυνών τους, ενώ προέτρεψε τους πιστούς δίπλα στην υπογραφή τους να γράφουν Χριστιανός Ορθόδοξος (Χ.Ο.)".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι " μανιφέστο 65 σελίδων του Αρχιεπισκόπου στη συνεδρίαση της Ιεραρχίας. Για δυόμισι ολόκληρες ώρες σφυροκοπούσε συλλήβδην - δίκην υπέρτατου κριτή - την πολιτεία, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και τους διαφωνούντες με το "αλάθητό " του Μητροπολίτες".

    [07] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Φρένο" στις επιδοτήσεις. Η ΕΕ κλείνει τη δίοδο για ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων από το κράτος".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "11 κολοσσοί στη μάχη για τον ΟΤΕ. Σήμερα οι επιστολές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Μπίζνες στη Σερβία με κυβερνητική αρωγή. Στο Βελιγράδι ο Γ. Παπαντωνίου επικεφαλής επιχειρηματιών".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ενεση 3,5 τρις. ευρώ στα ασθενή ευρωχρηματιστήρια".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Εικόνα σήψεως. Απλώνεται η γάγγραινα της διαπλοκής".

    [08] Ευρωχρηματιστήρια

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Το αστρονομικό ποσό των 3,5 τρις. ευρώ αναμένεται να επενδυθεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με βάση πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία προβλέπει την άρση των περιορισμών στις διασυνοριακές επενδύσεις των αυτοχρηματοδοτούμενων ιδιωτικών συνταξιοδοτικών ταμείων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 12 October 2000 - 16:10:43 UTC