Read the Treaty of Lausanne (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 00-02-09

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣ
  • [02] ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
  • [03] ΔΙΟΡΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩΣΕ Η Ε.Ε. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ
  • [04] ΜΑΤΙΤΣ: ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΙΤΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣ
  • [05] ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΛ - ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ
  • [06] ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
  • [07] Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
  • [08] ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΔΥΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΛΟΒΕΝΟΣ
  • [09] ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 4,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
  • [10] ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΡΙΣ ΤΡΑΪΚΟΦΣΚΙ
  • [11] ΤΣΟΒΟΛΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
  • [12] ΣΕ ΔΙΣ ΙΣΟΒΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

  • [01] ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣ

    Βελιγράδι, 9 Φεβρουαρίου 2000 (14:26 UTC+2)

    Φωτογραφία: Πάβλε Μπουλάτοβιτς

    Δεκαεπτά σφαίρες δέχθηκε ο Γιουγκοσλάβος υπουργός Αμυνας, Πάβλε Μπουλάτοβιτς, ο οποίος δολοφονήθηκε την Δευτέρα το βράδυ σε εστιατόριο του Βελιγραδίου, όπως σημειώνει σήμερα η εφημερίδα Vecernje Novosti.

    Ο Μπουλάτοβιτς υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τη μεταφορά του στο στρατιωτικό νοσοκομείο της γιουγκοσλαβικής πρωτεύουσας και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί δεν μπορούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία από το λαιμό, την καρδιά, τους πνεύμονες, το συκώτι και τη σπλήνα.

    Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η εφημερίδα, ο δολοφόνος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, πυροβόλησε τον Γιουγκοσλάβο υπουργό από τη τζαμαρία του εστιατορίου, που θεωρείται σημείο συνάντησης των Μαυροβούνιων υποστηρικτών του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

    Σ.Π.

    [02] ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

    Βουκουρέστι, 9 Φεβρουαρίου 2000 (12:23 UTC+2)

    της Ιωάννας Ράντου

    Το Σύμφωνο Σταθερότητας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη θα υπογράψουν οι πρωθυπουργοί των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το ερχόμενο Σάββατο στο Βουκουρέστι, με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας στην περιοχή.

    Ο Ρουμάνος πρόεδρος, Εμίλ Κονσταντινέσκου, θα είναι επικεφαλής της συνάντησης καθώς η Ρουμανία έχει αυτό το διάστημα την προεδρία αυτής της πρωτοβουλίας συνεργασίας.

    Στην υπογραφή του Συμφώνου Σταθερότητας, Ασφάλειας και Καλής Γειτονίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα παραστεί και ο συντονιστής του Συμφώνου Σταθερότητας για τα Βαλκάνια, Μπόντο Χόμπαχ.

    [03] ΔΙΟΡΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΔΩΣΕ Η Ε.Ε. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ

    Βρυξέλες, 9 Φεβρουαρίου 2000 (21:10 UTC+2)

    Η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε διορία ένα μήνα στους εξαγωγείς αμερικανικών κρεάτων να προσπαθήσουν να πετύχουν τα στάνταρτ της ΕΕ για κρέατα που δεν προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με ορμόνες, ανακοίνωσε αξιωματούχος της ΕΕ.

    Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπονται ήδη από την ΕΕ οι εισαγωγές αμερικανικού κρέατος, που προέρχεται από ζώα στα οποία έχουν χορηγηθεί φάρμακα με ορμόνες, οι οποίες παρουσιάζουν κινδύνους για την υγεία του ανθρώπου και έχουν συνδεθεί με την καταστροφή των αντισωμάτων στα παιδιά.

    Η ΕΕ θα περιμένει μέχρι τις 15 Μαρτίου για να διαπιστώσει αν οι ΗΠΑ τηρούν τις υποσχέσεις τους για περισσότερα τεστ στα κρέατα τους ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι καθαρά.

    Ο.Κ.

    [04] ΜΑΤΙΤΣ: ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΙΤΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΠΟΥΛΑΤΟΒΙΤΣ

    Βελιγράδι, 9 Φεβρουαρίου 2000 (21:09 UTC+2)

    Ο υπουργός Πληροφόρησης της Σερβίας Γκόραν Μάτιτς διέψευσε τις κατηγορίες του νεοεκλεγμένου πρόεδρου της Κροατίας, Στίπε Μέσιτς ότι το Βελιγράδι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σέρβου υπουργού Αμυνας Πάβλε Μπουλάτοβιτς.

    Ο κ. Μάτιτς δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι αυτό είναι εντελώς παράλογο και αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το ζήτημα.

    Ο κ. Μέσιτς καητηγόρησε τον Γιουγκοσλάβο πρόεδρο, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ότι προσπαθεί να εξαφανίσει πρώην φίλους και συμμάχους, που ενδέχεται κάποια μέρα να αποκαλύψουν στοιχεία για το παρελθόν του.

    Ο.Κ.

    [05] ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΛ - ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΦΣΚΙ

    Σκόπια, 9 Φεβρουαρίου 2000 (21:09 UTC+2)

    Στα Σκόπια συναντήθηκαν σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Λιούμπτσκο Γκεοργκίεφσκι, και ο ανώτερος επίπτροπος για θέματα μειονοτήτων του ΟΑΣΕ, Μαξ Βαν ντερ Στουλ.

    Ο ανώτατος επίτροπος δήλωσε πριν ακόμη από τη συνάντηση ότι κύριο θέμα των συνομιλιών του με τον πρωθυπουργό θα είναι η ανώτατη εκπαίδευση της μειονότητας των Αλβανών και πρόσθεσε ότι δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά εξετάζει τις διαθέσεις των διαφόρων πολιτικών κομμάτων, ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. "Πιστεύω ότι υπάρχει καλή θέληση από όλους" είπε ο κ. Βαν ντερ Στουλ, ο οποίος θα επιστρέψει στη χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν βρέθηκε τρόπος χρηματοδότησης του αλβανόφωνου πανεπιστημίου του Τετόβου, ενώ οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων διαφέρουν στο συγκερκιμένο ζήτημα.

    [06] ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

    Θεσσαλονίκη, 9 Φεβρουαρίου 2000 (21:09 UTC+2)

    Στολίδι για τη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε ο υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό.

    Επιπλέον επισήμανε ότι η διοργάνωση του φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ στο γήπεδο θα αποτελέσει μεγαλειώδης και ιστορική στιγμή για την αθλητική ζωή της Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Τσοχατζόπουλος επισκέφθηκε το γήπεδο σήμερα το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γεώργιο Βασιλακόπουλο. Διαπίστωσε ότι όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση, ενώ εισέπραξε τη διαβεβαίωση της κατασκευάστριας εταιρίας ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν ολοκληρωθέι οι εργασίες

    Μιλώντας, εξάλλου, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου της ΕΟΚ και της οργανωτικής επιτροπής του φάιναλ φορ, όπου και παρουσιάστηκε το σήμα της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στη συμβολή της πόλης στην εξέλιξη του αθλήματος.

    Ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Γιάννης Μαγκριώτης, στην ίδια εκδήλωση, επισήμανε ότι η Θεσσαλονίκη και η πολιτεία κατέκτησαν το στόχο, που ήταν το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, και διαβεβαίωσε ότι μέχρι το 2004 θα είναι έτοιμο και το Αθλητικού Κέντρου της Θέρμης, που αποτελεί τον επόμενο στόχο.

    Υπογράμμισε, επίσης, ότι από σήμερα μέχρι το 2004 πρέπει να ολοκληρωθεί η αθλητική υποδομή της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας. Ελλάδας και ευχήθηκε η νίκη στο Fύnal Four να είναι ελληνική

    [07] Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

    Αγκυρα, 9 Φεβρουαρίου 2000 (21:09 UTC+2)

    Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας Ιτσίτα Γιαμαμότο παραβρέθηκε σήμερα στη παράδοση γιαπωνέζικων λυόμενων σε σεισμοπαθείς της Τουρκίας στην πόλη Σακάρια μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    Ορισμένα από τα σπίτια είχαν χρησιμοποιηθεί στο Κόμπε της Ιαπωνίας για να φιλοξενήσουν σεισμοπαθείς το 1995 όταν η περιοχή χτυπήθηκε από φονικό σεισμό.

    Ο κ. Γιαμαμότο είπε ότι η χώρα του θα βοηθήσει την Τουρκία που γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα κράτος μετά από μια φυσική καταστροφή και πρόσθεσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για ανκούφιση των σεισμοπαθών.

    Η Ιαπωνία θα δώσει στην Τουρκία ακόμη 1.100 λυόμενα για σεισμοπαθείς στη Σακάρια και στο Ντούτζε ανακοίνωσε ο Γιαπωνέζος πρέσβης στη Τουρκία.

    Ο.Κ.

    [08] ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΔΥΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΛΟΒΕΝΟΣ

    Θεσσαλονίκη, 9 Φεβρουαρίου 2000 (20:49 UTC+2)

    Ηλεκτρονικές συσκευές, με πλαστή πιστωτική κάρτα, "αγόρασαν" από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Θεσσαλονίκη, δύο Σκοπιανοί και ένας Σλοβένος, που παραπέμπονται σε δίκη για απάτη και για πλαστογραφία με χρήση.

    Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι υπήκοοι ΠΓΔΜ Μπόρις Τοντόρ και Ντίλε Τζόσε, κάτοικοι Σκοπίων, και ο Σλοβένος συνεργάτης τους Ντάντε Μούσα, τον Ιανουάριο του 1998 επισκέφθηκαν το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών "Σαραφίδη", στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Οι αλλοδαποί φέρονται ότι πήραν ηλεκτρονικές συσκευές, αξίας 3 εκ. δραχμών, και το μεγαλύτερο μέρος του ποσού χρεώθηκε σε πιστωτική κάρτα καναδικής τράπεζας, η οποία -όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια- ήταν πλαστή.

    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς σε ξενοδοχείο, στην περιοχή Πολυκάστρου Κιλκίς, όπου είχαν καταλύσει, ενώ κατηγορούνται ακόμα ότι συνέταξαν πλαστά έγγραφα εξαγωγής με σφραγίδα του τελωνείου Ευζώνων Κιλκίς.

    Γ.Χ.

    [09] ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 4,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Αγκυρα, 9 Φεβρουαρίου 2000 (20:49 UTC+2)

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην επαρχία Κοκαελί στην Βορειοδυτική Τουρκία προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

    Το επίκεντρο του σεισμού βρισκόταν στην πόλη Γκιολτσούκ και ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Κωνσταντινούπολη ανακοίνωσε ο επικεφαλής του σεισμολογικού Ινστιτούτου της πόλης Αχμέτ Μετέ Ισίκαρα.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα και υλικές ζημιές ενώ ο κ. Ισίκαρα είπε ότι πρόκειται για αναμενόμενο μετασεισμό και κάλεσε τους κατοίκους να είναι ψύχραιμοι.

    Ο.Κ.

    [10] ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΡΙΣ ΤΡΑΪΚΟΦΣΚΙ

    Σκόπια, 9 Φεβρουαρίου 2000 (20:49 UTC+2)

    Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Μπορίς Τράικοφσκι, επέστρεψε στα Σκόπια μετά από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στο Νταβός, στη Λισαβώνα, στις Βριξέλες και στον Καναδά, ενώ σε συνέντευξη τύπου που έδωσε δήλωσε ότι προκειται για μία εντατική διπλωματική δραστηριότητα που ανέπτυξε στις χώρες αυτές.

    Όλα αποσκοπούσαν, όπως είπε, στο να ενταχθεί η χώρα στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, όπως είχε ο ίδιος υποσχεθεί στην προεκλογική του εκστρατεία.

    [11] ΤΣΟΒΟΛΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2000 (20:49 UTC+2)

    Τις θέσεις του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος στον τομέα του πολιτισμού της παιδείας και της απασχόλησης ανέπτυξε ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Τσοβόλας, σε ομιλία του στην αίθουσα του συλλόγου Ποντίων στην Αγία Βαρβάρα.

    Ο κ. Τσοβόλας κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας και καταλόγισε ευθύνες στο κυβερνών κόμμα για την αύξηση της ανεργίας στην Ελλάδα.

    [12] ΣΕ ΔΙΣ ΙΣΟΒΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

    Θεσσαλονίκη, 9 Φεβρουαρίου 2000 (20:48 UTC+2)

    Σε δις ισόβια κάθειρξη και σε χρηματική ποινή σαράντα εκατομμυρίων δραχμών καταδικάστηκε από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, νεαρός, ελληνικής καταγωγής, που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Βούλγαρου μεγαλέμπορου ναρκωτικών, Ογκνιάν Ατανάσοφ.

    Πρόκειται για τον Άγγελο Τερζόγλου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο από αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που βρήκαν στο αυτοκίνητο περίπου ένα κιλό ηρωίνη. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε επίσης, για την ίδια υπόθεση, το Δημήτρη Λατσαρνό (σε 20ετή κάθειρξη και χρηματική ποινή 10 εκ. δραχμών), για τη μεταφορά ναρκωτικών από τη Βουλγαρία, τη Μαρία Κυριζάκη -σε φυλάκιση 4 ετών- για αγορά ηρωίνης από τον Τερζόγλου και τον Θωμά Γκανάτση σε ένα χρόνο φυλάκιση για κατοχή ηρωίνης.

    Στην απολογία του ο Τερζόγλου υποστήριξε ότι γνωρίστηκε με τον Ατανάσοφ πριν από τέσσερα χρόνια στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια όταν αποφυλακίστηκε ο Βούλγαρος, τον ζήτησε να μεταφέρει στην Ελλάδα δέματα, χωρίς όμως να γνωρίζει -όπως ισχυρίστηκε- ότι μέσα σ' αυτά υπήρχαν ναρκωτικά.

    Να σημειωθεί ότι ο Ατανάσοφ, που έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια τις διωκτικές αρχές στη Βόρεια Ελλάδα για υποθέσεις εισαγωγής ναρκωτικών από τη χώρα του -κατάφερε να αποδράσει το Νοέμβριο του 1998 από τις φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Wednesday, 9 February 2000 - 19:13:41 UTC