Find out about The HR-Net Group Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (AM), 98-04-07

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 12:19 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/04/1998

''Η παραβίαση κομματικής πειθαρχίας δεν μπορεί να μην έχει συνέπειες'' δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας ερωτηθείς για τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση της Ολυμπιακής Αεροπορίας και τόνισε ότι είναι αυτονόητο τι περιέχει ο κανονισμός της κομματικής πειθαρχίας. Σε σχετική ερώτηση για το κείμενο και τη στάση των έξι βουλευτών της εσωκομματικής αντιπολίτευσης ο κ. Ρέππας δήλωσε ότι οι έξι βουλευτές εκφράζουν τον προβληματισμό τους και την ανησυχία της για την Ο.Α. αλλά η πρόταση της κυβέρνησης είναι πλήρης και υπερκαλύπτει τις άλλες προτάσεις. Σε ότι αφορά στους έξι βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η πρόταση της κυβέρνησης δεν αρκεί και θα οδηγήσει την εταιρία σε χρεοκοπία, ο κ. Ρέππας είπε χαρακτηριστικά πως αν πιστεύουν ότι αυτό ισχύει τότε οδηγούνται σε καταψήφιση, όμως πρόσθεσε ότι δεν εννοούν κάτι τέτοιο. Σε ότι αφορά στο νομοσχέδιο της Ο.Α. ο κ. Ρέππας δήλωσε ότι ο πυρήνας των ρυθμίσεων θα παραμείνει ο ίδιος, ενώ η κυβέρνηση ακούει τις γόνιμες προτάσεις.

Σφοδρή επίθεση κατά της Ν.Δ. έκανε ο κ. Ρέππας σχετικά με όσα καταμαρτύρησε στην κυβέρνηση για τους εμπρησμούς δασών από Τούρκους πράκτορες λέγοντας ότι η αντιπολίτευση θα έπρεπε να επιδείξει υπευθυνότητα και να μην χρησιμοποιεί υβρεολόγια. Τόνισε ότι ο πρέσβης της χώρας στο ΝΑΤΟ είχε παραδώσει non paper για τη δράση της Τουρκίας που αφορούσαν στη λαθρομετανάστευση από διάφορες ενέργειες και δολιοφθορές. Αναφερόμενος στον Αμερικανό αξιωματούχο, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι πρέπει να κατανοήσει πως δεν μπορεί η Κύπρος να παραμείνει όμηρος της Τουρκίας και τόνισε ότι η Ελλάδα επιθυμεί τη συμβολή των ενδιαφερομένων προκειμένου να λυθεί το Κυπριακό στα πλαίσια του ΟΗΕ.

Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ, που από χθες το βράδυ έπεσε σε κατάσταση βυθιότητας, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 40 ημέρες νοσηλείας και ενώ ο οργανισμός του εμφανίζεται ιδιαίτερα καταπονημένος από το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας και τα γηρατειά.

Εντονος διαξιφισμός μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου και του προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη, σημειώθηκε στη Βουλή, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη, Νίκολα Μπερνς, σε οικονομικό φόρουμ της Θεσσαλονίκης, που θεωρήθηκαν υποτιμητικές για τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας. Αφορμή για το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών στάθηκε σχετική ερώτηση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, Ορέστη Κολοζώφ, που ζήτησε από τον υπουργό να προβεί στα αναγκαία διαβήματα, προκειμένου να σταματήσουν οι ωμές παρεμβάσεις του Αμερικανού πρέσβη. Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι ο κ. Μπερνς κάνει καλά τη δουλειά του, γεγονός που εξόργισε τον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος σε σκληρή γλώσσα παρατήρησε ότι ο κ. Μπερνς "είναι πρεσβευτής και συμπεριφέρεται ως ανθύπατος" και κάλεσε τον υπουργό να "συμμαζέψει" τον Αμερικανό πρέσβη. Η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής εκνεύρισε φανερά τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα του κοινοβουλίου πριν ακόμα ο πρόεδρος της Βουλής ολοκληρώσει την πρότασή του.

Το νέο πρακτικό συμφωνίας μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης της Ολυμπιακής παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του εθνικού μας αερομεταφορά, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων, ενώ στη συνέχεια συνεδρίασε και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΠΑ. Το πρακτικό αυτό προτείνει, μεταξύ άλλων, πάγωμα των μισθών για τρία χρόνια και περικοπή του επιδόματος τροφής κατά 8%. Είναι δε προϊόν του διαλόγου που έγινε επί του κανονισμού εργασίας στην Ολυμπιακή. Σήμερα αρχίζει στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση του εθνικού μας αερομεταφορά. Ονομαστική ψηφοφορία κατ΄ άρθρο θα ζητήσει η Νέα Δημοκρατία.

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ είχε η Γενική Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Η κ. Παπαρήγα σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση σχετικά με την Ολυμπιακή Αεροπορία και στις εργασιακές σχέσεις που την διέπουν. "Οσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις στην Ολυμπιακή και γενικότερα αναφερόμαστε πια στη μαύρη εργασία που πάει να γενικευθεί στην Ελλάδα. Αυτή είναι η αλήθεια", ανέφερε χαρακτηριστικά η Γ.Γ του ΚΚΕ. Αναφερόμενη στις αντιδράσεις που σημειώνονται, εξέφρασε την πεποίθηση ότι "υπάρχουν αναμφισβήτητα θετικές διεργασίες στη συνείδηση του λαού και αρκετές από αυτές έχουν θετικό αντίκτυπο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο, αλλά επηρεάζουν και τους κομματικούς χώρους των συντηρητικών και άλλων κομμάτων".

Με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας και ενημερώθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή των εργαζομένων στην ΥΠΑ, για τις θέσεις τους επί του νομοσχεδίου για την Ολυμπιακή Αεροπορία. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσοβόλας υπογράμμισε ότι "βρισκόμαστε μπροστά σε μια προγραμματισμένη ιδιωτικοποίηση των πάντων, με τελικό στόχο, όχι το πως θα εκσυγχρονίσουν τις αερομεταφορές ή την ελληνική οικονομία και την κοινωνία, αλλά το πως θα βελτιώσουν τους οικονομικούς ονομαστικούς δείκτες, εισπράττοντας χρήματα". Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας προγραμματισμός σε σχέση με την πορεία των αερομεταφορών στην Ελλάδα και προσαρμογή προς τα νέα δεδομένα, "με βάση όμως πρόγραμμα και όχι τελείως ευκαιριακά και με καθαρά ταξικά κριτήρια, που επιχειρείται τον τελευταίο καιρό".

Τον Πολωνό ομόλογό του, Αλεξάντερ Κβασνιέφκι, δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκαν οι άριστες σχέσεις των δύο χωρών, ενώ συζητήθηκε και η πορεία ένταξης της Πολωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών, στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, Εθνικής Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου και Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Κβασνιέφκι συναντήθηκε ακόμη με τον πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.

Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Αθανάσιο Τζογάνη, συναντήθηκε ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ισμαήλ, Χακί Καρανταγί, που βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να λάβει μέρος στη συνάντηση των αρχηγών των γενικών επιτελείων της Δυτικοευρωπαϊκής Ενωσης που πραγματοποιείται στη Βουλιαγμένη. Η συνάντηση διήρκησε μία ώρα και δέκα λεπτά. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ελληνικού Γενικού Επιτελείου επισημαίνει ότι οι κ.κ. Καρανταγί και Τζογάνης αντάλλαξαν απόψεις για στρατιωτικά θέματα και εξέφρασαν την επιθυμία να εκμεταλλευτούν παρόμοιες ευκαιρίες και στο μέλλον. Τόσο ο κ. Τζογάνης όσο και ο κ. Καρανταγί χαρακτήρισαν θετική τη συνάντηση, ωστόσο ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισήμανε ότι δεν επρόκειτο για στρατιωτικό διάλογο, αλλά τέθηκαν γενικά στρατιωτικά θέματα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο χωρών στο ΝΑΤΟ και τη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα, όσο και ο Γενικός Γραμματέας της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης, Χοσέ Κουτιλιέϊρο, έχουν ταχθεί υπέρ της έναρξης στρατιωτικού διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Εκατόν ογδονταμία ημέρες παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, θα πρέπει να δουλέψει ο Έλληνας καταναλωτής για να προμηθευτεί ένα καλάθι 185 προϊόντων. Την ίδια στιγμή, πάνω από ένα εκατομμύριο Ελληνες -το 75,2% των γυναικών και το 66, 9% των ανδρών άνω των 65 χρόνων- δυσκολεύονται να αγοράσουν τρόφιμα, λόγω των υψηλών τιμών ορισμένων ειδών. Με αφορμή τα ανησυχητικά αυτά στοιχεία, το Ινστιτούτο και η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος κήρυξαν πενθήμερο μποϋκοτάζ καταναλωτών στα μη τυποποιημένα τρόφιμα (οπωρολαχανικά, κρέατα, ψάρια και τυροκομικά). Ο πρόεδρος των δύο φορέων, Χαράλαμπος Κουρής, διατύπωσε την εκτίμηση ότι, το μποϋκοτάζ -που θα λήξει στις 9 του μηνός- θα δράσει ευεργετικά στις τιμές, λόγω της μείωσης της ζήτησης. Σημειώνεται ότι, οι τιμές των καταναλωτικών αγαθών είναι ακόμη πιο δυσπρόσιτες στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα τη Βόρεια Ελλάδα, από ό,τι στην Αθήνα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ Μακεδονίας, Κώστα Δρούτσα. Ροπή προς την κερδοσκοπία παρατηρείται και στα νησιά, αφού μερικές από τις ακριβότερες πόλεις της χώρας βρίσκονται στη νησιωτική Ελλάδα.

Σε δέκα χρόνια φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 18 εκατομμυρίων δραχμών καταδικάστηκε το μεσημέρι ο 53χρονος Τούρκος δουλέμπορος, Σαλίμ Αχμέτ, που συνελήφθη στη Σάμο, ενώ επιχειρούσε να αποβιβάσει στο νησί 40 Ιρακινούς λαθρομετανάστες. Εβδομήντα ένας λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στα Πρασονήσια που βρίσκονται στα βόρεια παράλια της Σητείας στην Κρήτη. Τους λαθρομετανάστες αντιλήφθηκαν σήμερα ψαράδες της περιοχής που ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές που στη συνέχεια τους περισυνέλεξαν. Εξάλλου στη Σύμη τέσσερις Τούρκοι δουλέμποροι αποβίβασαν εξήντα λαθρομετανάστες, κουρδικής καταγωγής. Οι λιμενικές αρχές συνέλαβαν τους Τούρκους δουλεμπόρους και τους παρέπεμψαν στον εισαγγελέα, ενώ οι λαθρομετανάστες θα προωθηθούν προς τη Ρόδο. Στη Σάμο τέλος εντοπίστηκαν άλλοι έντεκα λαθρομετανάστες.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα για τον εντοπισμό του οδηγού του Ι.Χ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και τραυμάτισε τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σιδέρη και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο σε περιοχή του νομού Χαλκιδικής. Οι αστυνομικές αρχές, επικεντρώνουν την προσοχή τους στα Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα μάρκας Audi, αφού μετά τις έρευνες που διενήργησαν εντόπισαν στο χώρο του τροχαίου, στοιχεία που τους οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 21ο χιλιόμετρο του δρόμου Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας, όταν ο κ. Σιδέρης χτυπήθηκε από το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο από πίσω, την ώρα που κατευθυνόταν στο εξοχικό του σπίτι, βαδίζοντας στο δεξί μέρος του δρόμου.

Για το αθλητικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή ενημέρωσε σε διαδοχικές συναντήσεις, στελέχη του Συνασπισμού και του ΔΗΚΚΙ, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Ανδρέας Φούρας. Στις συναντήσεις παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός. Η αντιπροσωπεία του Συνασπισμού, την οποία αποτελούσαν οι Πέτρος Κουναλάκης, Νίτσα Λουλέ, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Τζιάς, Ελένη Αυλωνίτου, Νίκος Ρεγκούκος και Απόστολος Τασούλα, υπογράμμισε στον υφυπουργό την αναγκαιότητα ενός νέου αθλητικού νόμου και επιφυλάχθηκε να διατυπώσει τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις της, αφού μελετήσει το σχέδιο νόμου. Λίγο αργότερα, αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ, με επικεφαλής το βουλευτή, Γιάννη Δημαρά ενημερώθηκε για το αθλητικό νομοσχέδιο. Για το νομοσχέδιο αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ενημερώσει το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας.

Το Ισραήλ διέψευσε δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου ότι θα πραγματοποιηθούν ναυλωμένες πτήσεις από το Τελ Αβίβ στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου. Εκπρόσωπος της Πρεσβείας του Ισραήλ στη Λευκωσία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ''δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το Τελ Αβίβ είτε από άλλη πόλη του Ισραήλ προς τα κατεχόμενα''. Το σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα ''Κίμπρις'' ανάφερε ότι θα γίνουν ναυλωμένες πτήσεις από το Τελ Αβίβ στην Τύμπου με σκοπό να μεταφερθούν Ισραηλίτες που επιθυμούν να παίξουν στα καζίνα του ψευδοκράτους.

Συνεχίστηκαν και στο Βελιγράδι οι διαβουλεύσεις της μικτής επιτροπής εκπροσώπων των υπουργείων Εξωτερικών της ΠΓΔΜ και της Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας για τον καθορισμό της συνοριακής γραμμής, μεταξύ των δύο κρατών. Οπως μετέδωσε ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός των Σκοπίων, η γιουγκοσλαβική πλευρά έχει αξιώσεις σε εδάφη της ΠΓΔΜ. Επίσης, εφημερίδες του Βελιγραδίου αναδημοσιεύουν αποσπάσματα από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη "Νόβα Μακεντόνια", ο Γιουγκοσλάβος πρέσβης στα Σκόπια, Ζόραν Γιανακίεβιτς. Ο κ. Γιανακίεβιτς, στη συνέντευξή του, είχε επιρρίψει ευθύνες στην ΠΓΔΜ για τη μη επίλυση του προβλήματος, αναφέροντας ότι "τα Σκόπια θεωρούν ότι τα πρώην διοικητικά σύνορα είναι και διακρατικά", κάτι το οποίο δεν αποδέχεται η Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας.

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης των "Ενωμένων Δημοκρατικών Δυνάμεων" για πάταξη της εγκληματικότητας στη Βουλγαρία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Ιβάν Κόστοφ, μιλώντας σε σεμινάριο με θέμα την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, το οποίο άρχισε στην πόλη Μπίστριτσα. "Τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν υπήρχε βούληση για καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Υπήρχαν κυβερνήσεις που δημιούργησαν την οργανωμένη εγκληματικότητα. Είναι μεγάλη η φιλοδοξία μας ως κυβερνώντες να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση", τόνισε ο κ.Κόστοφ. Βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Βουλγαρία, υποσχέθηκε ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης και βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Βιμ βαν Βέλτσεν.

Για πολλοστή φορά το συμβούλιο της "Ομόνοιας", της πολιτικής οργάνωσης των Ελλήνων της Αλβανίας, συζήτησε τις σχέσεις με το κόμμα "Ενωση για Ανθρώπινα Δικαιώματα". Το θέμα αυτό έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα μέλη της "Ομόνοιας". Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε προχθες, παρουσιάσθηκε λεπτομερή έκθεση της αντιπροσωπείας που συναντήθηκε πριν από μερικές ημέρες με τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Μέλιο. Μεταξύ των άλλων, στην έκθεση επισημαίνεται η ανάγκη επανεξέτασης των σχέσεων της "Ομόνοιας" με το κόμμα "Ενωση για Ανθρώπινα Δικαιώματα".

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς του αθλητικού δικαστή σε Ηρακλή και Ολυμπιακό για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στο παιχνίδι του Καυτατζογλείου στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο "Γηραιός" τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 300.000 δρχ, ενώ οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δώσουν δύο παιχνίδια μακριά από το γήπεδό τους και να πληρώσουν πρόστιμο ένα εκατομμύριο δραχμές. Και οι δύο ομάδες αναμένεται να υποβάλλουν έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ζεστός και υγρός καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 7 μέχρι 27 βαθμούς και στα νησιά από 10 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 μέχρι 24 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Tuesday, 7 April 1998 - 13:39:08 UTC