Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-09-30

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δραματική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο χώρο της υγείας, καθώς πολλά από τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, έχουν αναστείλει τις εφημερίες, δεν λειτουργούν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και εξυπηρετούν μόνο επείγοντα περιστατικά, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των γιατρών για το θέμα των εφημεριών. Ο υπουργός Υγείας Κώστας Γείτονας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, χαρακτήρισε αδικαιολόγητες και αδιέξοδες τις κινητοποιήσεις των γιατρών, τονίζοντας ότι έχουν δοθεί λύσεις σε όλα τα αιτήματα του κλάδου. Ο κ. Γείτονας κάλεσε τους γιατρούς για άλλη μια φορά να επιστρέψουν στην εργασία τους, ώστε να μην ταλαιπωρούνται και οι Ελληνες πολίτες. Οι γιατροί της Θεσσαλονίκης φέρονται αποφασισμένοι να μην αποδεχθούν σε καμιά περίπτωση το νέο σύστημα των εφημεριών και να συνεχίσουν τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το αναθεωρημένο ελληνικό πρόγραμμα σύγκλισης, στόχος του οποίου είναι να ικανοποιήσει η χώρα μας τους όρους και τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει πλήρως στην ΟΝΕ και το ευρώ από το 2001. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ελληνικό πρόγραμμα βασίζεται σε μια φιλόδοξη πρόβλεψη αναπτυξιακών ρυθμών, η οποία δεν στερείται ρεαλισμού και αντανακλά το στόχο της κυβέρνησης για ικανοποίηση των όρων προς την ΟΝΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνιστά αύξηση των δημοσίων επενδύσεων, που θα χρηματοδοτηθούν από τη μείωση των τρεχουσών δαπανών, βελτίωση των διαδικασιών είσπραξης των εσόδων, αυστηρό έλεγχο των δαπανών, επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών.

Δύο προσφορές υποβλήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες για την εξαγορά του 67% των μετοχών των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών. Η μία προσφορά υποβλήθηκε από τη γαλλική εταιρία Σαρέσκο, η οποία προσφέρει 3. 250 δρχ ανά μετοχή, δηλαδή συνολικά περίπου 81,2 δισ. δρχ. Στην προσφορά περιλαμβάνεται και αντίγραφο εγγυητικής επιστολής από τη Δωρική Τράπεζα, σημειώνοντας ότι εφόσον ικανοποιηθούν οι όροι με τη γερμανική Χόχτιφ, που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο των Σπάτων, προτίθεται αμέσως να εμφανίσει το πρωτότυπο. Η άλλη προσφορά υποβλήθηκε απο την ολλανδική εταιρία ΚΑΠE, η οποία προσέφερε 3. 300 δρχ ανά μετοχή, δηλαδή 82,5 δισ. δρχ, αλλά ο φάκελος δεν είχε εγγυητική επιστολή, αλλά προσκομίσθηκε απόδειξη της Εθνικής Τράπεζας, όπου επιβεβαιώνεται ότι τα χρήματα στο συνολό τους είναι έτοιμα προς ανάληψη. Να σημειωθεί ότι το όριο που είχε τεθεί σχετικά με την κατώτατη τιμή που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή μια προσφορά ήταν το ποσό των 3. 100 δρχ. ανά μετοχή. Την απόφαση αν η πώληση κατακυρωθεί σε μια από τις δύο εταιρίες, ή ο διαγωνισμός κηρυχθεί και πάλι άγονος, αναμένεται να ανακοινώσει ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου.

Στην Κύπρο βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της νήσου. Ο κ. Τσοχατζόπουλος, συναντήθηκε ήδη με τον Κύπριο ομόλογό του και αύριο θα γίνει δεκτός από τον πρόδρο Κληρίδη, μαζί με τον οποίο θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση. Σε δηλώσεις του ο κ. Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι θα συνεχιστεί ανεμπόδιστα η ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Κύπρου και επανέλαβε πως η επεκτατική πολιτική και οι απειλές της Τουρκίας αντιμετωπίζονται αποφασιστικά.

Σε τεντωμένο σκοινί, ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, βρίσκεται η υγεία της 25χρονης Αμαλίας Γκινάκη, που συνεχίζει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο μακελειό της οδού Νιόβης, με πρωταγωνιστή τον κακοποιό Σορίν Ματέι. Η υγεία της 25χρονης, παρά τη μικρή βελτίωση που σημείωσε, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγγελος Γιαννόπουλος ανακοίνωσε ότι διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του Ελληνορουμάνου κακοποιού Σορίν Ματέι. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των πολιτών, ακόμα και αν είναι στυγνοί εγκληματίες, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας Πειραιά για τα παράνομα κυκλώματα που λυμαίνονται τις φυλακές Κορυδαλλού, αποφυλακίζοντας ή μετακινώντας παράνομα κρατουμένους. Ο εισαγγελέας Πειραιά έχει ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον 14 ατομών, μεταξύ των οποίων είναι οχτώ δικηγόροι, ο ιατροδικαστής Δημοσθένης Μπούκης, ο γιατρός Νίκος Παπαναστασίου, ο σωφρονιστικός υπάλληλος Γιώργος Παπαθεοφίλου και δύο κρατούμενοι. Οι κατηγορούμενοι θα κληθούν να απολογηθούν εντός των προσεχών ημερών στον αρμόδιο ανακριτή.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Τζάνειο και στο Ιατρικό Κέντρο αντίστοιχα, οι Λάμπρος Τσακίρης και Παναγιώτης Ζάχαρης, τους οποίους πυροβόλησε και τραυμάτισε ο 22χρονος Τρύφωνας Παναγόπουλος, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει αφού είχε ληστέψει την Τράπεζα Εργασίας στο Μοσχάτο. Σοβαρότερη είναι η κατάσταση του 32χρονου Λάμπρου Τσακίρη, τεχνικού τηλεόρασης, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη στο συκώτι, του αφαιρέθηκε η σπλήνα και φέρει τραύμα στον πνεύμονα. Ο νεαρός ληστής Τρύφωνας Παναγόπουλος, που συνελήφθη, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έχει ως πρότυπό του τον Σορίν Ματέι, πως ήταν μόνος του στη ληστεία και ότι επέλεξε την Τράπεζα Εργασίας επειδή είχε προηγούμενα, καθώς εξαιτίας της χρεωκόπησε ο πατέρας του.

Η ομάδα "Εμπρηστές Συνείδησης" ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινή βομβιστική επίθεση με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, που σημειώθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας, στου Ζωγράφου, στην Αθήνα.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από το μικροσκόπιο των ράμπο της εφορίας θα περάσουν τα βιβλία επωνύμων, μετά τις διαπιστώσεις ότι υπάρχει μεγάλη φοροδιαφυγή, από τρανταχτά ονόματα της δημόσιας ζωής. Το υπουργείο Οικονομικών φέρεται αποφασισμένο να βάλει βαθειά το μαχαίρι στη μάστιγα της φοροδιαφυγής και για το λόγο αυτό αναμένεται να δοθούν προσεχώς και νέες λίστες σαν τη χθεσινή, στην οποία περιλαμβάνοντο γνωστοί τραγουδιστές, γιατροί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι.

Μεγάλο κυκλωμα Αλβανών που διακινούσαν χασίς από τη χώρα τους στην Ελλάδα, με τελικό προορισμό την "αγορά" της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, εξάρθρωσε η Αστυνομία στο νομό Ημαθίας. Συνελήφθησαν 10 Αλβανοί, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους 102 κιλά χασίς. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως τόπο αγοραπωλησίας δασική περιοχή κοντά στην κοινότητα Ροδοχωρίου. Μετά από το μπλόκο των αστυνομικών, συνελήφθησαν 8 Αλβανοί, έξι από τους οποίους είναι ανήλικοι ενώ άλλοι δύο προσπάθησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη.

Αρχίζει από αύριο η εφαρμογή του χειμερινού κλιμακωτού ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων και δημοσίων υπηρεσιών στην περιοχή του λεκανοπεδίου. Ετσι, οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες, τις ΔΕΚΟ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα πιάνουν δουλειά στις 7. 30 το πρωί ενώ στις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρίες, στις 8 παρά τέταρτο. Τα καταστήματα τροφίμων θα ανοίγουν στις 7. 30, τα σούπερ μάρκετς στις 8 και τα υπόλοιπα εμπορικά και τα πολυκαταστήματα στις εννέα το πρωί.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί το εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών, έδωσε ο υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης, παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο που αφορά την οργάνωση και λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών στην Αττική. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, την αρμοδιότητα για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την κατανομή και τον έλεγχο του συγκοινωνιακού έργου απ'όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα έχει ο ΟΑΣΑ και όλοι οι άλλοι φορείς ΗΛΠΑ, ΕΘΕΛ και ΗΣΑΠ στο μέλλον θα γίνουν θυγατρικές εταιρίες του ΟΑΣΑ. Στο νομοσχέδιο προβλέπεται ακόμη η δυνατότητα μεταβίβασης του 40% των μετοχών του ΟΑΣΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Παράλληλα θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων προγραμματικές συμβάσεις, ύψους 134 δις δρχ μέχρι το 2002 για την προμήθεια 750 λεωφορείων, 192 τρολεϊ και 120 βαγονιών του ΗΣΑΠ.

Κανονικά γίνεται η τροφοδοσία των πρατηρίων υγρών καυσίμων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα, μετά την απόφαση των ιδιοκτητών βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως να αναστείλουν τις κινητποιήσεις, ύστερα από τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έδωσε ο υπουργός Μεταφορών για επίλυση των αιτημάτων του κλάδου τους.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη βραδιά η αποψινή γιά τον Ολυμπιακό ο οποίος νίκησε με 2 - 0 την Κροάτια με γκολ του Αλεξανδρή στο 22' και του Γκογκιτς στο 81'

Δεν είχε την ίδια τύχη στο Γουέμπλεϊ, ο Παναθηναϊκός που μετά από 27 χρόνια, έχασε κόντρα στην ισχυρή Αρσεναλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ με 2 -1.

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός, στον δεύτερο αγώνα του γιά τον Β' Ομιλο της Ευρωλίγκα, που έγινε στο κλειστό γήπεδο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 77-71 (ημίχρονο: 46-33) και σημείωσε την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτος σκόρερ των ``πρασίνων`` ήταν ο Ντίνο Ράτζα με 29 πόντους.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με σημαντικές απώλειες έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να επηρεάζεται αρνητικά απο τη σημαντική πτώση που σημείωναν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Επίσης οι επενδυτές έδειξαν επιφυλακτικότητα σχετικά με τις εξελίξεις στο διαγωνισμό για την πώληση των ΚΑΕ. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2. 120,90 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,80%. Η αξία των συναλλαγών για μια ακόμη συνεδρίαση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα φθάνοντας τα 30,7 δισ. δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες πτώση 1,74%, Ασφάλειες πτώση 0, 95%, Επενδύσεις άνοδος 0,48%, Λήζινγκ πτώση 3,22%, Βιομηχανικές πτώση 2,71%, Κατασκευές πτώση 2,07%, Διάφορες πτώση 3,25%, Συμμετοχών πτώση 0,99%. Με πτώση 1,21% έκλεισε ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαβουλεύσεις με την ηγεσία των πολιτικών κομμάτων για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης, άρχισε στα Τίρανα ο νέος πρωθυπουργός, διάδοχος του Φάτος Νάνο, Παντελί Μάϊκο. Ο 30χρονος Μάϊκο που είναι ο νεότερος πρωθυπουργός όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, δήλωσε οτι η νέα κυβέρνηση θα είναι ανοικτή για τυχόν διεύρυνση με ανεξάρτητους διανοούμενους ή εκπροσώπους άλλων κομμάτων και πρώτο μέλημά της είναι η έγκριση νέου συντάγματος, απαραίτητη προϋπόθεση, όπως υποστήριξε, για να καταστεί η Αλβανία κράτος δημοκρατικού δικαίου. Τόνισε επίσης, οτι θα αρχίσει διάλογο με την αντιπολίτευση και εξήγγειλε σημαντικές αλλαγές σε ορισμένα υπουργεία όπως Εσωτερικών, Οικονομικών και Δικαιοσύνης. Η Ιταλία όμως που αντιμετωπίζει την Αλβανία σαν να είναι αποικία της, μάλλον δυσαρεστημένη φέρεται με την εκλογή του Μάϊκο. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Ρεπούμπλικα, η Ρώμη που δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με το Νάνο, εξαιτίας της φιλοελληνικής του γραμμής, θα προτιμούσε κάποιον άλλον στο αξίωμα του πρωθυπουργού και όχι τον πιστό στο Νάνο, Μάϊκο, τον οποίο η ιταλική κυβέρνηση γνωρίζει ελάχιστα.

Βαριά κληρονομιά στο θέμα το Κοσσυφοπεδίου, άφησε ο απερχόμενος γερμανός καγκελάριος, Χέλμουτ Κολ, στο διάδοχό του Γκέρχαρντ Σρέντερ, καθώς μία τελευταία υποχρέωση της προηγούμενης κυβέρνησης, είναι η παράδοση 14 αεροσκαφών Τορνέϊντο στο ΝΑΤΟ, για να χρησιμοποιηθούν στην περίπτωση στρατιωτικής επέμβασης στη σερβική αυτή επαρχία. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Βελιγραδίου, που την χαρακτήρισε παράνομη, υποστηρίζοντας οτι είναι συνέχεια της κακής πολιτικής που εφαρμόζει η Βόνη απέναντι στο Βελιγράδι. Την ίδια ώρα, σύγχυση επικρατεί για το κάτα πόσον έχουν σταματήσει οι εχθροπραξίες στο Κοσσυφοπέδιο. Οι αλβανοί αυτονομιστές καταγγέλουν το Βελιγράδι οτι πραγματοποίησε νέους βομβαρδισμούς, χαρακτηρίζοντας επονείδιστο ψεύδος τη διαβεβαίωση του σέρβου πρωθυπουργού οτι σταμάτησε η στρατιωτική δράση στην περιοχή. Στο μεταξύ, ημέρα-ορόσημο θα αποτελέσει η 7η ή 8η Οκτωβρίου για τον πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, καθώς τότε θα εκτιμηθεί από τον ΟΗΕ εάν έχει συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Το Παρίσι επέλεξε για την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, ο εντολοδόχος καγκελάριος της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ. Κατά τη διάρκεια συνομιλιών με το γάλλο πρόεδρο Ζακ Σιράκ, το κέντρο βάρους εστιάσθηκε σε οικονομικά θέματα όπου μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε οτι πρέπει να ρυθμισθούν καλύτερα οι διεθνείς αγορές και η ροή κεφαλαίων, καθώς και οτι οι διασκέψεις της Ομάδας των Επτά πλουσιότερων χωρών του κόσμου πρέπει να ασχολούνται με τα παγκόσμια θέματα μακροοικονομίας. Ο Σρέντερ αρχίζει την Παρασκευή στη Βόνη διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.

Ισχυρός σεισμός 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε το πρωί τη Σερβία, νοτιοανατολικά του Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ηλικιωμένος και άλλοι τέσσερις να τραυματισθούν. Από το χτύπημα του Εγκέλαδου υπέστησαν ζημιές αρκετά σπίτια στα χωριά της περιοχής, ενώ έγινε αισθητός στο Μαυροβούνιο και την ανατολική Βοσνία.

Την κρατική παρέμβαση στον τομέα της οικονομίας, δήλωσε οτι επιθυμεί ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Γεβγένι Πριμακόφ, διευκρινίζοντας ωστόσο, οτι αυτό δεν συνιστά απομάκρυνση της κυβέρνησής του από τις μεταρρυθμίσεις προς την κατεύθυνση της οικονομίας της αγοράς. Τη δήλωση έκανε μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο στο Μινσκ. Ο Πριμακόφ επέλεξε τη Λευκορωσία, την πιο πιστή σύμμαχο της μετακομμουνιστικής Ρωσίας, για το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά το διορισμό του στη θέση του πρωθυπουργού.

Στην Τουρκία φαίνεται οτι το ξύλο αποτελεί προσφιλή συνήθεια, γενικώς, και όχι μόνο από τις αστυνομικές αρχές, ενώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου ισοδυναμεί με μία θέση στην ηλεκτρική καρέκλα. Αγρια ξυλοκοπημένος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ένας δημοσιογράφος τοπικού καναλιού, ο οποίος κάλυπτε τα εγκαίνια των γραφείων του ισλαμικού κόμματος της Αρετής, στο Ακσαράϊ, νότια της Τουρκίας. Το επεισόδιο ξέσπασε όταν ο δημοσιογράφος έκανε μία ερώτηση στον ηγέτη του κόμματος, Ρετσάι Κουτάν, η οποία χαρακτηρίσθηκε ως ανατρεπτική και αποσκοπούσα στην αποσταθεροποίηση του κόμματος. Βουλευτές του ζήτησαν να εγκαταλείψει την αίθουσα, εκείνος αρνήθηκε και τότε άρχισε να πέφτει το ξύλο σαν το χαλάζι, παρουσία μάλιστα του Κουτάν. Πρόκειται για την τρίτη επίθεση ισλαμιστών σε βάρος εκπροσώπων του Τύπου, σε διάστημα δέκα ημερών.

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός σ'όλη τη χώρα και μόνο στα βορειοδυτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί 9 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 12 με 29 και στα νησιά 17 με 28 βαθμούς Κελσίου. Αίθριο καιρό με ασθενείς έως μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 16 με 28 και 12 με 26 βαθμούς αντίστοιχα, θα έχουν αύριο Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03d run on Thursday, 1 October 1998 - 11:29:48 UTC