Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 98-10-01

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το χτύπημα του σκληρού πυρήνα του πληθωρισμού που αντιστέκεται, η οικονομική πολιτική όπως θα αποτυπωθεί στον προϋπολογισμό του 1999 και η πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών και των ιδιωτικοποιήσεων, αποτέλεσαν τα βασικά αντικείμενα τρίωρης σύσκεψης του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο, υπό διευρυμένη σύνθεση. Μετά τη λήξη της σύσκεψης, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας τόνισε ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει, για να πετύχει τον βασικό στόχο της για μείωση του πληθωρισμού στο 2%, στο τέλος του 1999, πράγμα που θα αποτελέσει και το "εισιτήριο" για την ένταξη της χώρας μας στην ΟΝΕ. Ο υπουργός είπε ότι ο πληθωρισμός έχει επανέλθει στην καθοδική του πορεία, μετά απο την πρόσκαιρη άνοδό του λόγω της υποτίμησης και εκτίμησε ότι η πορεία θα επιταχυνθεί το 1999. Ο κ. Παπαντωνίου, έσπευσε πάντως να διευκρινήσει για άλλη μια φορά ότι στον προϋπολογισμό του 1999 δεν θα περιλαμβάνονται νέοι φόροι.

Στην κοινοπραξία της γαλλικής εταιρίας "Σαρέσκο", με τους Ελληνες επιχειρηματίες Σαράντη και Παπαέλληνα, κατακυρώθηκε τελικά η πώληση του 67% των μετοχών των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών. Η κοινοπραξία κατέθεσε την εγγυητική επιστολή, που της είχε ζητηθεί. Η γαλλική κοινοπραξία προσέφερε τίμημα 3. 250 δραχμών ανά μετοχή και το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 81,6 δισ δρχ. Για ερασιτεχνικούς χειρισμούς κατηγόρησε την κυβέρνηση ο υπεύθυνος του τομέα οικονομικών της ΝΔ, Γιώργος Αλογοσκούφης και άφησε να εννοηθεί ότι η διαδικασία πώλησης των ΚΑΕ, ενδέχεται να οδηγήσει και σε δικαστική αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Με τη στρατιωτική παρέλαση, ενώπιον του προέδρου της Κύπρου Γλαύκου Κληρίδη και του Ελληνα υπουργού Αμύνης Ακη Τσοχατζόπουλου, κορυφώθηκαν στη Λευκωσία οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 38η επέτειο Ανεξαρτησίας της Κύπρου. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος θα παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει απόψε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της Κύπρου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζήτησε πλήρη αποσαφήνιση της θέσεως που διατύπωσε ο Ραούφ Ντενκτάς, σχετικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης των διακοινοτικών συνομιλιών.

Στη δίνη της διαμάχης μεταξύ γιατρών και υπουργείου Υγείας, βρίσκεται για τρίτη εβδομάδα ο πολίτης, η πρόσβαση του οποίου στα νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης είναι προβληματική, ενώ πολλές φορές προπηλακίζεται και από απεργούς γιατρούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Τζάννειο του Πειραιά, οι γιατροί όχι μόνο εμπόδιζαν την είσοδο των ασθενών, αλλά έκαναν και επιλεκτική εισαγωγή στο νοσοκομείο. Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου γιατρού για παράνομη βία και διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Παράλληλα τη σύλληψη όλων όσων εμπίπτουν στα αδικήματα αυτά και την παραπομπή τους στο αυτόφωρο. Το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Κώστας Γείτονας είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία των γιατρών στη διάρκεια της οποίας διαφάνηκε και από τις δύο πλευρές πρόθεση να πέσουν οι τόνοι και να εξευρεθεί συμβιβαστική λύση. Ο κ. Γείτονας αποδέχθηκε το αίτημα να επανεξεταστεί το σύστημα των εφημεριών από την ειδική επιτροπή που θα συσταθεί, γεγονός που χαρακτήρισαν θετικό οι γιατροί και αύριο συνεδριάζουν εκτάκτως για να αποφασίσουν αν θα αναστείλουν τις απεργίες. Το κράτος βρίσκεται σε αποσύνθεση και χρεωκοπία, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής και ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού για να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις. Παντελώς αδικαιολόγητη χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την απεργία των γιατρών και απαράδεκτη τη συμπεριφορά ορισμένων απεργών που εμποδίζουν την προσέλευση πολιτών στα νοσοκομεία.

Η Πάτρα, θα είναι το 2006 η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ανακοίνωσε το μεσημέρι ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος. Επίκεντρο του εορτασμού για το 2006 θα είναι, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, όπου και θα μεταφερθεί τμήμα των εκδηλώσεων, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο. Στις 13 Οκτωβρίου, ημέρα που συνέρχεται το Δίκτυο Πολιτιστικών Πρωτευουσών, θα ανακοινωθεί και επίσημα στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα το όνομα της πόλης που θα έχει το χρίσμα της Πολιτικής Πρωτεύουσας το 2006.

Τριγμούς στους κόλπους της εκκλησίας έχει προκαλέσει το πόρισμα για οικονομικά, στο οποίο, μεταξύ άλλων, επιρρίπτονται ευθύνες στον Μητσοτπολίτη Θηβών Ιερώνυμο, για οικονομικές ατασθαλίες, πολλών εκατομμυρίων δρχ. Ο κ. Ιερώνυμος έστειλε στους ιεράρχες αντιπόρισμα, στο οποίο απαντά λεπτομερώς σε όσα του έχουν προσάψει κατά καιρούς ενώ αύριο σχεδιάζει να υποβάλει το σχέδιο μήνυσης εναντίον του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου και ταυτόχρονα αίτηση στην Ιερά Σύνοδο για να την καταθέσει στα δικαστήρια.

Νέα επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 25χρονης Αμαλίας Γκινάκη, η οποία, ωστόσο, συνεχίζει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στο νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν γίνεται λόγος για πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω σηψαιμίας, γεγονός που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους γιατρούς.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινική δίωξη για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του 22χρονου Τρύφωνα Παναγόπουλου, δράστη της χθεσινής αιματηρής ληστείας στην Τράπεζα Εργασίας στο Μοσχάτο. Ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη από τα θύματά του, αρνήθηκε ότι επικαλέστηκε ως πρότυπό του τον Σορίν Ματέι και επανέλαβε τις απειλές του εναντίον της Τράπεζας Εργασίας την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την χρεωκοπία του πατέρα του. Στο μεταξύ, φαίνεται να διέφυγε τον κίνδυνο ο 32χρονος τεχνικός του ΣΚΑ`Ι` Λάμπρος Τσακίρης, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Τζάνειου Νοσοκομείου, μετά το σοβαρό τραυματισμό του από το νεαρό ληστή.

Το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στο Καλαμάκι ήταν ο σημερινός στόχος ένοπλου ληστή, ο οποίος, αφού ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους, πήρε από τα ταμεία περίπου 5 εκατ. δρχ. και διέφυγε. Ο ληστής καταδιώχθηκε από υπάλληλο της τράπεζας, αλλά κατάφερε να εξαφανιστεί.

Iσόβια χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο στο Καρπενήσι, τον 23χρονο Ξενοφώντα Τσαπάρα, μετά από μια ακροαματική διαδικασία που κράτησε δύο εβδομάδες. Ομόφωνα το δικαστήριο επέβαλε τη συγκεκριμένη ποινή, ενώ οι συγγενείς του θύματος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Τσαπάρας είχε σκοτώσει με ξιφολόγχη τον 18χρονο Αλέκο Αθανασόπουλο, στις 19 Σεπτεμβρίου του 1997, στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Στην Τροχαία Ιωαννίνων εμφανίστηκαν οικειοθελώς οι δύο Αλβανοί, οι οποίοι παρέσυραν και σκότωσαν με τα αυτοκίνητά τους δύο άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αρτας. Πρόκειται για τον Ηλία Κοδρά, 32 ετών, από τους Αγίους Σαράντα και τον Ανδρέα Κέντρο, 45 χρόνων, από το Δέλβινο, οι οποίοι δήλωσαν ότι εγκατέλειψαν τα θύματά τους και διέφυγαν στη χώρα τους, φοβούμενοι ότι θα τους κακοποιήσουν οι συγγενείς των θυμάτων. Και οι δύο οδηγηθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος.

Αλλο ένα κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών εξάρθρωσαν άνδρες του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί με 378 γραμμάρια κοκαϊνης, που ήταν τοποθετημένη σε εξάρτημα διατρητικής μηχανής και έφθασε στην Αθήνα από τη Βραζιλία με το ταχυδρομείο.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οχι μόνο διαφύλαξε το 2-0 του πρώτου αγώνα, όχι μόνο πήρε άνετα την πρόκριση στον β' γύρο του κυπέλλου κυπελλούχων, αλλά ο Πανιώνιος χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην χώρα μας, περνώντας σαν ``σίφουνας`` από την Φιλανδία και νικώντας με 3-1 την Χάκα στον επαναληπτικό του α' γύρου της διοργάνωσης. Οι ``κυανέρυθροι`` πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και πήραν την μεγάλη νίκη χάρη σε γκολ των Φύσσα (32'), Κούβαλη (45') και Σαπουντζή (56'). Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Χάκα, που μόλις πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε πρωταθλήτρια Φιλανδίας, ήταν να μειώσει στο 75' με τον Σάλι.

Στη Γερμανία, την Αλμπα Βερολίνου κέρδισε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας με σκορ 85-83.

Αναβλήθηκαν για τις 18 Νοεμβρίου οι αγώνες των εθνικών μας ομάδων ποδοσφαίρου Ανδρών και Ελπίδων με τις αντίστοιχες της Αλβανίας, που ήταν προγραμματισμένoι να διεξαχθούν 10 Οκτωβρίου στα Τίρανα, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την απόφαση αυτή πήρε η αρμόδια επιτροπή της UEFA λόγω της ασταθούς κατάστασης που επικρατεί στη γειτονική χώρα.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Οι επίσημες τιμές πώλησης των ξένων νομισμάτων, που δίνει η Τράπεζα της Ελλάδος είναι: δολάριο ΗΠΑ προς 289,25 δραχμές, γερμανικό μάρκο προς 175,26, γαλλικό φράγκο προς 52,27, λίρα Αγγλίας προς 493,18, ελβετικό φράγκο προς 212,25, τις εκατό ιταλικές λιρέτες προς 17,73, τα εκατό γιεν Ιαπωνίας προς 213,48, τη λίρα Κύπρου προς 582,65 και την ECU προς 344,49 δραχμές.

Στη δίνη της νέας μεγάλης χρηματιστηριακής κρίσης βρέθηκε σήμερα η Σοφοκλέους ενώ η πώληση των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τη μεγάλη υποχώρηση των τιμών των μετοχών. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στα χαμηλότερα επίπεδα απο τις 2 Απριλίου του τρέχοντος έτους και προσέγγισε "επικίνδυνα" το φράγμα των 2000 μονάδων. Εκλεισε στις 2. 042, 19 μονάδες σημειώνοντας πτώση 3,71%. Η αξία των συναλλαγών έφθασε τα 41,7 δισ. δρχ. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες πτώση 4,24%, Ασφάλειες πτώση 3,94%, Επενδύσεις πτώση 3,50%, Λήζινγκ πτώση 5,18%, Βιομηχανικές πτώση 3,78%, Κατασκευές πτώση 4,32%, διάφορες πτώση 1,91%, Συμμετοχών πτώση 2,97%. Ο δείκτης Παράλληλης Αγοράς υποχώρησε κατά 3,08%.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο στόχαστρο της διεθνούς κοινότητας βρίσκεται πάλι η Σερβία. Νέα προειδοποίηση κατά του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, εξαπέλυσε ο γγ του ΝΑΤΟ, οτι εάν δεν σταματήσει τις εχθροπραξίες στο Κοσσυφοπέδιο, θα επέμβει η συμμαχία με στρατιωτικά μέσα. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο γ. γ του ΝΑΤΟ, Χαβιέ Σολάνα, απηύθηνε έκκληση να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, να σταματήσει τις εχθροπραξίες στο Κοσσυφοπέδιο, ειδάλως θα αναγκασθεί να επέμβει το ΝΑΤΟ. Υπέρ της στρατιωτικής λύσης εδώ και τώρα τάσσεται η Βρετανία, ενώ στον αντίποδα βρίσκεται η Ρωσία, υποστηρίζοντας οτι μία νατοϊκή επέμβαση δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα. Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος υποστήριξε οτι δεν πρόκειται να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα με μία στρατιωτική δράση, πριν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια διαλόγου.

Τις πρώτες δυσκολίες στο ήδη βαρύ έργο που πρόκειται να αναλάβει, αντιμετώπισε σήμερα ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Αλβανίας, Παντελί Μάϊκο. Οι αντιδράσεις προήλθαν από τους βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, εταίρου του πεντακομματικού κυβερνητικού συνασπισμού, στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Ο Μάϊκο επιθυμεί τον διορισμό ενός σοσιαλιστή στο αξίωμα του υπουργού Δημοσίων Εργων, επιθυμία που προσκρούει στην αντίδραση των σοσιαλδημοκρατών που επιμένουν οτι πρέπει να παραμείνει στη θέση του ο απερχόμενος υπουργός, μέλος του κόμματός τους. Στο μεταξύ, η αστυνομία του Αργυροκάστρου συνεχίζει τις έρευνες για την σύλληψη των δραστών που χθες βράδι έρριξαν μία χειροβομβίδα στο σπίτι της γραμματέως του έλληνα προξένου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Αύριο αρχίζουν επίσημα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Σοσιαλδημοκρατών και Πρασίνων για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Γερμανίας, ήδη όμως στο παρασκήνιο οι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι εφημερίδες δημοσιεύουν τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με αυτές, ο αρχιτέκτονας της προεκλογικής εκστρατείας του νέου καγκελάριου, Μπόντο Χόμπαχ, θα αναλάβει το πανίσχυρο υπουργείο της Καγκελαρίας, στο υπουργείο Εξωτερικών επικεφαλής θα τεθεί ο ηγέτης των Πρασίνων, Γιόσκα Φίσερ και στο υπουργείο των Οικονομικών, ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών, Οσκαρ Λαφοντέν.

Κλιμακώνεται η ένταση στις σχέσεις Συρίας-Τουρκίας. Ο τούρκος πρόεδρος Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ προειδοποίησε ότι η χώρα του διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει στη Συρία, η οποία, όπως υποστήριξε, ακολουθεί εχθρική πολιτική και στηρίζει τους κούρδους αντάρτες. Η Συρία από την πλευρά της, απορρίπτει τις κατηγορίες και προσάπτει στην Αγκυρα ότι της παίρνει το νερό του Ευφράτη με την κατασκευή φραγμάτων και ότι έχει στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, η οποία πιστεύει ότι στρέφεται εναντίον της. Στο μεταξύ, πάνω 5000 τούρκοι στρατιώτες, υποστηριζόμενοι από αεροπορικές δυνάμεις, εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον κούρδων ανταρτών, σε ορεινή περιοχή της ανατολικής Τουρκίας.

Στον αποκλεισμό του παλαιστινιακού τμήματος της Χεβρώνας, προχώρησε σήμερα ο ισραηλινός στρατός μετά την χθεσινή επίθεση με χειροβομβίδα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθούν 14 Ισραηλινοί και 11 Παλαιστίνιοι. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου κάλεσε για μία ακόμη φορά τις παλαιστινιακές αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα κατά της τρομοκρατίας. Από την πλευρά τους, οι παλαιστινιακές αρχές πιστεύουν οτι η επίθεση αποτελεί μάλλον πράξη αντεκδίκησης της ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς για επιδρομή της αστυνομίας, κατά την οποία κατασχέθηκαν πολλά όπλα και μισός τόνος εκρηκτικών.

Με ένα άρθρο-καταπέλτη απαντά ο νομπελίστας της Οικονομίας, καθηγητής Μίλτον Φρίντμαν, στην παντοδυναμία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο οποίος ζήτησε ακόμη και τη διάλυση του. Σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα, ο Φρίντμαν, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει οτι το ΔΝΤ είναι αντιπαραγωγικό και απέτυχε παταγωδώς, καθώς όπως υποστηρίζει, ευθύνεται για την πρόσφατη οικονομική κρίση στην νοτιοανατολική Ασία. Ιδιαίτερα επικριτικός όμως ήταν και για το Ευρό, το οποίο χαρακτηρίζει "επικίνδυνο παιχνίδι". Οι δηλώσεις αυτές είναι ιδιαίτερα επίκαιρες, καθώς σήμερα τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ένιωσαν "σε απόσταση αναπνοής" τους κινδύνους της παγκόσμιας ύφεσης, μετά τις χτεσινές ανακοινώσεις του ΔΝΤ για περιορισμένη ανάπτυξη στον κόσμο, τα επόμενα δύο χρόνια.

ΚΑΙΡΟΣ

Αλλάζει από αύριο ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες, που αρχικά θα σημειωθούν στα δυτικά και βαθμιαία μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στην Πελοπόνησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι στο Ιόνιο μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί 11 με 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 14 με 29 και στα νησιά 17 με 28 βαθμούς Κελσίου. Τοπική συννεφιά, ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία 16 με 29 βαθμούς θα έχει αύριο η Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται το βράδυ να βρέξει, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στην πολή θα κυμανθεί 13 με 25 βαθμούς Κελσίου.
Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.03d run on Friday, 2 October 1998 - 0:12:06 UTC