Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-08-13

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο για τη Siemens
  • [02] Νέο σοβαρό περιστατικό στη χώρα μας
  • [03] Μάχη με το χρόνο στην Ταϊβάν
  • [04] Α. Τσίπρας: Οριακή η κατάσταση στην αγορά
  • [05] Ισχυρό αναισθητικό λίγο πριν πεθάνει χορήγησε στον Jackson ο γιατρός του
  • [06] Τέλη για κινητά και αυτοκίνητα
  • [07] Ο θρυλικός τενόρος Χοσέ Καρέρας ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • [08] Τσάι αξίας 1.000 δολαρίων
  • [09] Χωρίς χρήματα η NASA για την παρακολούθηση των κομητών
  • [10] Οι αισιόδοξες γυναίκες ζουν περισσότερο
  • [11] Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών
  • [12] Ιταλία: αίτημα σεισμοπαθή να φιλοξενηθεί από τον Μπερλουσκόνι
  • [13] Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου
  • [14] Συλλήψεις ανηλίκων για διακίνηση ναρκωτικών

    [01] Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο για τη Siemens

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 19:18

    Στο κόκκινο η αντιπαράθεση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Siemens. Ένα 24ωρο μετά την απόφαση της γερμανικής δικαιοσύνης να εκδοθεί ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στην Ελλάδα, κορυφαία στελέχη και των δύο μεγάλων κομμάτων απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens ότι μπήκαν χρήματα στα ταμεία τους. Με κατηγορηματικό τρόπο ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης διαψεύδει ότι μπήκαν χρήματα στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως λέει όλες οι συμβάσεις της Siemens υπεγράφησαν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Ανυπόστατα και συκοφαντικά χαρακτηρίζει τα όσα λέει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας ο οποίος διαχειριζόταν το ταμείο του ΠΑΣΟΚ το διάστημα 2001-2004. Πριν από λίγο ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή στον Γραμματέα του Κόμματος Γιάννη Ραγκούση να ζητήσει από τους δικηγόρους του Μιχάλη Χριστοφοράκου αποδείξεις και στοιχεία απ' όσα λέει ο πελάτης του.

    Επιστολή θα στείλει το ΠΑΣΟΚ στους συνηγόρους του Μ. Χριστοφοράκου

    Με εντολή Παπανδρέου ο Γιάννης Ραγκούσης θα αποστείλει επιστολή στους δικηγόρους του Μιχάλη Χριστοφοράκου με την οποία θα τους καλεί να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του πελάτη τους, τα οποία αναφέρονται στην απολογία του στη γερμανική δικαιοσύνη.

    Σημειώνεται ότι τέτοια δέσμευση είχαν αναλάβει οι δικηγόροι του κατηγορουμένου με δήλωσή τους στην εφημερίδα "Το Βήμα", αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις που έγιναν από τη Siemens προς τη ΝΔ.

    Στην απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ότι είναι σταθερή η θέση για πλήρη διαφάνεια ώστε να απελευθερωθεί και το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρεία και τονίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου στο σκοτάδι και κανείς να μην μπορεί να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις.

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πρώην ισχυρού άντρα της Siemens, που περιλαμβάνονται στο ένταλμα επιβολής ποινής, ο ίδιος είχε έλθει σε συμφωνία με τον βουλευτή και τότε υπεύθυνο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Κώστα Γείτονα και τον πρώην γενικό διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βαρθολομαίο να ασκήσουν επιρροή για να αναλάβει η Siemens Ελλάς το σύστημα ασφαλείας Ολυμπιακών Αγώνων C4I.

    Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του επιμένουν να μην σέβονται την ελληνική δικαιοσύνη, η έρευνα της οποίας φέρνει συνέχεια στο φως πτυχές αυτής της υπόθεσης. Το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του επιμένουν να αποζητούν τον ανεπίτρεπτο διάλογο με τους συνηγόρους ενός υπόλογου φυγόδικου ο οποίος οφείλει να προσκομίσει στη δικαιοσύνη όσα στοιχεία τυχόν έχει για τους αστήρικτους ισχυρισμούς που διατυπώνει. Η θέση μας είναι απλή, ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη: Όλα στο φως. Να διερευνηθεί το κάθε τι από τη Δικαιοσύνη. Ας σταματήσουν επιτέλους το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του, που βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, να προσπαθούν να καλύψουν την αγωνία τους με μικροκομματικές κορώνες. Απαιτείται σοβαρότητα η οποία έχει εγκαταλείψει τον κ. Παπανδρέου και την ηγετική του ομάδα".

    Αντιπαράθεση στο κόκκινο

    Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχουν πυροδοτήσει οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Siemens.

    Ψευδείς χαρακτήρισε τις αναφορές η ΝΔ και σημείωσε ότι από το 1995 η διαχείριση των οικονομικών του γίνεται αποκλειστικά με διπλογραφικό λογιστικό σύστημα.

    «Έχουμε δηλώσει και το επαναλαμβάνω ότι δεν έχει υπάρξει εισροή χρημάτων από την Siemens στο κόμμα της ΝΔ.Tο διπλογραφικό λογιστικό σύστημα που χρησιμοποιούμε από το 1995 είναι απόλυτα αξιόπιστο και η διαχείριση των Γενικών Διευθυντών του κόμματος μας μέχρι σήμερα υπήρξε ανεπίληπτη.O κ. Χριστοφοράκος είναι υπόλογος ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία οφείλει να καταθέσει ό,τι γνωρίζει. Τα πάντα για τους πάντες. Για να ελεγχθούν τα όσα ισχυρίζεται, διότι προκειμένου να υπερασπισθεί τον εαυτό του χρησιμοποιεί ψεύδη. Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, όπως προέκυψε και από την υπόθεση του κ. Τσουκάτου, ούτε αξιόπιστα οικονομικά στοιχεία και βιβλία έχει, ούτε εμπιστεύεται τα εντεταλμένα κορυφαία στελέχη και τους στενούς του συνεργάτες. Γι΄αυτό καταφεύγει σε αλληλογραφία με τον κ. Χριστοφοράκο, ο οποίος είναι υπόλογος στην Δικαιοσύνη, παρακάμπτοντας την έτσι, και προσβάλλοντας για μια ακόμη φορά τους θεσμούς της χώρας» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης.

    Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Καρακλιούμη, απαντά:

    "Να έλθουν στο φως, στοιχεία και αποδείξεις. Όσο αυτό δεν γίνεται, όσο δεν ανοίγει ο φάκελος της SIEMENS, μοναδικός υπεύθυνος και γι αυτό έκθετος, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, για το γκρίζο πολιτικό τοπίο, που διαμορφώνεται στην Ελλάδα, από γερμανικού εδάφους, γιατί δεν δέχθηκε τη διερεύνηση του σκανδάλου από Εξεταστική Επιτροπή και γιατί μεθόδευσε έτσι τα πράγματα, ώστε να μην μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση σε όλες της τις πτυχές" αναφέρει η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, που επαναλαμβάνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναστείλει άμεσα την κομματική ταυτότητα από οποιοδήποτε στέλεχός του, σε περίπτωση κατά την οποία προκύψουν στοιχεία για την εμπλοκή του σε υπόθεση διαφθοράς.

    Ο Κώστας Γείτονας χαρακτήρισε ανυπόστατα όσα του προσάπτονται για την περίοδο που ήταν υπεύθυνος οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

    Ο Ντίνος Ρόβλιας, κατηγορεί τη ΝΔ ότι ευθύνεται για το γκρίζο πολιτικό τοπίο, που διαμορφώνεται, καθώς δεν δέχθηκε τη διερεύνηση του σκανδάλου από Εξεταστική Επιτροπή ενώ μεθόδευσε έτσι τα πράγματα, ώστε να μην μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση για το χρονικό διάστημα 2004-2007.

    Απαντώντας ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι εμμένει να αναμειγνύεται στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης, και το καλεί να σεβαστεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και να αντιληφθεί ότι η υπόθεση της Siemens είναι αντικείμενο εν εξελίξει έρευνας, στην οποία πρέπει να προσέλθει και να καταθέσει την αλήθεια.

    Για κακή παράσταση συνενόχων, με σκοπό τη συγκάλυψη και τον αποπροσανατολισμό, κάνει λόγο το ΚΚΕ.

    Κοινοπραξία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με χορηγό της έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως τα στελέχη των δυο κόμματων που εμπλέκονται και ειδικότερα οι κομματικοί ταμίες δεν μπορεί να λειτουργούσαν έρημων των κομματικών τους στελεχών. Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τόσο τον κ. Καραμανλή, όσο και τον κ. Παπανδρέου να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις, καθώς, όπως είπε, οφείλουν να απαντήσουν στον ελληνικό λαό ποιος τα πήρε πόσα πήρε , τι τα έκαναν , και κυρίως πότε θα επιστρέψουν αυτά τα λεφτά στο ελληνικό δημόσιο.

    «Όπως είχε αποκαλύψει στις 30/06/09 ο Γ. Καρατζαφέρης στο Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1» του Πειραιά, ο κ. Χριστοφοράκος κατέγραφε τα πάντα μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει στο γραφείο του. Η αποκάλυψη αυτή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ αποδεικνύει ότι τα βίντεο που έχει στα χέρια του ο Χριστοφοράκος λένε πολλά. Ακόμα τα αποσιωπούν⦻ δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ.

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Siemens

    Είδηση: 25758

    [02] Νέο σοβαρό περιστατικό στη χώρα μας

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 15:35

    Άλλο ένα βαρύ περιστατικό της νέας γρίπης νοσηλεύεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού νοσοκομείου Αθηνών. Πρόκειται για έναν 28χρονο ναύτη ο οποίος αρρώστησε ενώ βρισκόταν σε διακοπές σε νησί του Αιγαίου, παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια και διακομίστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Εν τω μεταξύ περιστατικά εμπύρετου ίωσης διαπιστώθηκαν σε μέλη του πληρώματος της φρεγάτας "Ναβαρίνον" που συμμετέχει στη μόνιμη δύναμη του ΝΑΤΟ, η οποία επιχειρεί στον κόλπο του Άντεν. Για προληπτικούς λόγους το πλοίο διετάχθη να πλεύσει προς το πλησιέστερο λιμάνι για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης του υπόλοιπου πληρώματος.

    Εξασθενεί η νέα γρίπη στο νότιο ημισφαίριο

    Εν τω μεταξύ, εξασθενεί η νέα γρίπη στο νότιο ημισφαίριο όπου βελτιώνεται ο καιρός καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι.

    Σύμφωνα και με τον ΠΟΥ η δράση του πανδημικού ιού φαίνεται ότι κορυφώθηκε και τώρα αρχίζει να εξασθενεί σε πολλές εύκρατες χώρες του νοτίου ημισφαιρίου.

    Μεταξύ των χωρών, όπου ο ιός της νέας γρίπης εξασθενεί είναι η Αργεντινή, η Χιλή, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

    Αντίθετα, οι ασιατικές χώρες όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδία και το Βιετνάμ αντιμετωπίζουν τώρα μια έντονη διάδοση της ασθένειας, η οποία χαρακτηρίστηκε στις 11 Ιουνίου η πρώτη πανδημία του 21ου αιώνα.

    Με ανακοίνωση του ο ΠΟΥ επιμένει να συνιστά τη χορήγηση αντιικών φαρμάκων όπως το Tamiflu για την αντιμετώπιση "σοβαρών περιστατικών" της νέας γρίπης Α (H1N1), παρά τις μελέτες οι οποίες κάνουν λόγο για τον κίνδυνο να προκαλέσουν αυτά σημαντικές παρενέργειες.

    Αντίθετα, ο οργανισμός σημειώνει, "τα αντιικά σκευάσματα δεν πρέπει να χορηγούνται σε άτομα με καλή υγεία που εμφανίζουν ήπια συμπτώματα της γρίπης".

    Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα Βρετανοί επιστήμονες συνέστησαν να αποφεύγεται η χρήση ρουτίνας αντιικών σκευασμάτων όπως το Tamiflu σε παιδιά, εκτιμώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να τους κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό.

    Ο ΠΟΥ αναφέρει ότι έλαβε γνώσιν αυτής της μελέτης και υπογραμμίζει ότι αυτή αφορά άτομα που έχουν προσβληθεί από εποχική γρίπη και όχι από τον ιό της γρίπης Α.

    Η νέα γρίπη Α (H1N1) να επαναλάβουμε ότι σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό έχει στοιχίσει τη ζωή σε 1.462 ανθρώπους από τους 177.457 που έχει πλήξει συνολικά σε 170 χώρες.

    Εν τω μεταξύ στη Γαλλία η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να κλείσει όλα τα σχολεία σε περίπτωση γενικευμένης πανδημίας. Ο Γάλλος υπουργός Παιδείας έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κατά περίπτωση σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές αρχές και τους διευθυντές των σχολείων.

    Οι ινδικές αρχές αποφάσισαν τη διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολείων και κολεγίων του Μουμπάι με τον φόβο εξάπλωσης της γρίπης, ενώ στην Ινδία καταγράφηκε ο όγδοος θάνατος που συνδέεται με τον ιό.

    Στη Βραζιλία, ο απολογισμός των θυμάτων από τη νέα γρίπη αυξήθηκε προσεγγίζοντας τους 200 νεκρούς, αριθμός διπλάσιος από τις ανακοινώσεις της περασμένης εβδομάδας. Έτσι η Βραζιλία γίνεται η τρίτη χώρα του πλανήτη με τα περισσότερα θανατηφόρα κρούσματα μετά τις ΗΠΑ και την Αργεντινή.

    Όσον για την υγεία του πρόεδρου της Κόστα Ρίκα, Όσκαρ Αρίας ο οποίος είναι ο πρώτος ηγέτης κράτους που νοσεί από τη γρίπη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σύμφωνα με τις Αρχές της Κόστα Ρίκα, ο Αρίας που πάσχει από άσθμα παραμένει στην οικεία του όπου αναρρώνει και θα επιστρέψει στα καθήκοντά του τη Δευτέρα.

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8,ΑΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Εισήγηση να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία

    Είδηση: 25760

    [03] Μάχη με το χρόνο στην Ταϊβάν

    Ειδήσεις

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 19:37

    Αγώνα δρόμου δίνουν τα σωστικά συνεργεία στην Ταϊβάν, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους αγνοούμενους-θύματα του τυφώνα Μορακότ. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση κάνει έκκληση για διεθνή τεχνική βοήθεια για τη διάσωση των περισσότερων από 2.000 ανθρώπων που έχουν αποκλειστεί από τις κατολισθήσεις. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα έχουν φτάσει τους 107, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί δραματικά, ενώ σε 61 ανέρχονται οι αγνοούμενοι, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό. Φόβοι εκφράζονται ότι εκατοντάδες άνθρωποι έχουν θαφτεί ζωντανοί σε τουλάχιστον ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό.

    Πάντως σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο, τουλάχιστον 300 άτομα είναι πιθανό να έχουν χάσει τη ζωή τους σε χωριό στο νότιο τμήμα της Ταιβάν εξαιτίας των μεγάλων κατολισθήσεων που προκλήθηκαν λόγω του ισχυρού τυφώνα Μορακότ, ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τις τοπικές αρχές.

    "Περίπου 300 άτομα θεωρούνται μέχρι στιγμής αγνοούμενα και πιθανόν να έχουν ταφεί κάτω από χώματα και λάσπες στο χωριό Χασαολίν. Είμαστε εξαιρετικά απαισιόδοξοι για την τύχη τους", ανέφερε ο τοπικός αξιωματούχος Γιανγκ Σού-Χσινγκ.

    Ελικόπτερα μεταφέρουν συνεχώς κατοίκους που αποκλείστηκαν στα κατεστραμμένα χωριά τους και η κυβέρνηση αποφάσισε να προσθέσει άλλους 4.000 στρατιώτες στους ήδη 10.000 που επιχειρούν κάτω από δύσκολες συνθήκες τη διάσωση των πληγέντων.

    Σύμφωνα με το κέντρο διαχείρισης καταστροφών της πυροσβεστικής, 30 σοροί βρέθηκαν στην διάρκεια της νύχτας σε μια περιοχή της νότιας Ταϊβάν όπου υπάρχουν ιαματικά λουτρά.

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DA6T-n_McJPo',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/A6T-n_McJPo/default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Περίπου 6.500 πολίτες βρέθηκαν αποκλεισμένοι σε χωριό κοντά στην Άλισαν, μια γραφική ορεινή περιοχή που είναι δημοφιλής μεταξύ των ξένων τουριστών, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNA.

    Εκατοντάδες πολίτες αγνοούνται σε απομακρυσμένα χωριά στη νότια Ταϊβάν, και πολλοί πιθανότατα θάφτηκαν όταν μια τεράστια κατολίσθηση λάσπης και βράχων κάλυψε εξ ολοκλήρου το χωριό Σιάο Λιν την Δευτέρα.

    Ο τυφώνας χτύπησε και την Κίνα, όπου περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τις παράκτιες περιοχές. Οκτώ είναι τα θύματα από το πέρασμα του τυφώνα και πάνω από 10.000 σπίτια καταστράφηκαν.

    Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ Σχετικά άρθρα: Ταϊβάν: Ζωντανοί βρέθηκαν εκατοντάδες αγνοούμενοι BBC: Taiwan appeals for foreign help

    Είδηση: 25753

    [04] Α. Τσίπρας: Οριακή η κατάσταση στην αγορά

    Πολιτική

    Για οριακή κατάσταση στην αγορά η οποία όπως είπε ασφυκτιά έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Δημήτρη Ασημακόπουλο. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ χαρακτήρισε ως μεγάλο κραχ τις ακάλυπτες επιταγές και έκανε λόγο για οριακή επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    O κ. Τσίπρας χαρακτήρισε προεκλογικού χαρακτήρα τις παροχές της κυβέρνησης στους όρους όμως όπως είπε των οποίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι μικρές επιχειρήσεις και παρουσίασε μία δέσμη 6 μέτρων για την ανάκαμψη της αγοράς που συνίσταται στη γενναία ενίσχυση των επιχειρήσεων αυτών με κρατική επιχορήγηση, στο πάγωμα των δανειακών τους υποχρεώσεων για ένα τουλάχιστον χρόνο, στην κατάργηση της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ και στην αντικατάστασή της από μία δημόσια υπηρεσία, στο δημόσιο έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, στην αλλαγή νομοθεσίας για την εμπορική χωροταξία και στην ουσιαστική στήριξη του ασφαλιστικού ταμείου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    Για μεγάλη επιδείνωση στην αγορά έκανε λόγο και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος, μιλώντας για ασφυξία που δημιουργεί η έλλειψη ρευστότητας και οι ακάλυπτες επιταγές.

    Πηγή: NET,NET 105.8

    Είδηση: 25771

    [05] Ισχυρό αναισθητικό λίγο πριν πεθάνει χορήγησε στον Jackson ο γιατρός του

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 19:14

    Ο τελευταίος γιατρός του διάσημου τραγουδιστή Michael Jackson, Konrant Marey, συμβούλευσε "τον βασιλιά της pop" να πάρει μία ισχυρή δόση αναισθητικού φαρμάκου και εν συνεχεία τον άφησε μόνο του με τον ορό στο χέρι, τον οποίο βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του γυρνώντας αυτός, όπως γράφουν οι "Τάιμς του Los Angeles" επικαλούμενοι πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα για το θάνατο του Jackson.

    Σύμφωνα με τις πηγές αυτές ο 51χρονος γιατρός θεωρείται ένας από τους βασικούς υπόπτους για το θάνατο του 50χρονου star, που πέθανε μόνος στις 25 Ιουνίου από καρδιακή κρίση.

    Ο γιατρός λέγεται ότι προμηθεύτηκε το ισχυρό αναισθητικό Προποφόλ -που χορηγείται αποκλειστικά και μόνο σε νοσοκομεία- από ένα φαρμακείο στο Las Vegas και συμβούλευσε τον τραγουδιστή να το χρησιμοποιήσει για την καταπολέμησης της αϋπνίας, η οποία τον ταλάνιζε χρόνια.

    Ανακρινόμενος ο γιατρός είπε ότι άφησε μόνο τον τραγουδιστή στο δωμάτιό του, όπως έκανε πάντα, γιατί ποτέ δεν υπήρξαν προβλήματα με την υγεία του στο παρελθόν για να χρειάζεται να βρίσκεται δίπλα του την ώρα της θεραπείας.

    Είδηση: 25775

    [06] Τέλη για κινητά και αυτοκίνητα

    Ειδήσεις

    Με το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας του 2010 και των επόμενων ετών θα συνεισπράττεται ο ειδικός φόρος στου μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα άνω των 1929 κυβικών εκατοστών που αποφάσισε πρόσφατα η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης του προϋπολογισμού. Στην ίδια ερμηνευτική εγκύκλιο του υπ. Οικονομικών περιλαμβάνεται και η επιβολή του ειδικού τέλους στα κινητά και καρτοκινητά τηλέφωνα.

    Ο νέος ειδικός ετήσιος φόρος στα μεγάλα αυτοκίνητα κλιμακώνεται από 150 -650 ευρώ, ανάλογα με τον κυβισμό του οχήματος. Ο ειδικός φόρος είναι ενιαίος και αδιαίρετος και καταβάλλεται μαζί με την προμήθεια του ειδικού σήματος τελών κυκλοφορίας διευκρινίζει η εγκύκλιος.

    Το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας κλιμακώνεται από 12 έως και 20% ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού και ισχύει από την 1η Αυγούστου. Το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας υπολογίζεται στο 12% επί της αξίας του χρόνου ομιλίας ή επικοινωνίας των καρτοκινητών τηλέφωνων. Για τις εταιρείες οι οποίες θα αποδίδουν τα τέλη καθιερώνεται μεταβατικό χρονικό διάστημα έως τις 15/09/2009 εντός του οποίου μπορούν να διαθέτουν στον εμπόριο κάρτες ομιλίας , κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, χωρίς το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας.

    Πηγή: NET, AΠΕ

    Είδηση: 25766

    [07] Ο θρυλικός τενόρος Χοσέ Καρέρας ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ειδήσεις

    Μετά από τέσσερα χρόνια, επιστρέφει στο Ηρώδειο, ο διάσημος Ισπανός τενόρος, Χοσέ Καρέρας, που από το 1990, μαζί με τον Πλάθιντο Ντομίνγκο και τον εκλιπόντα Λουτσιάνο Παβαρότι, έφεραν στο προσκήνιο το λυρικό τραγούδι με τις κοινές τους εμφανίσεις σε γήπεδα και μεγάλους συναυλιακούς χώρους. Ο 62χρονος διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, θα δώσει μία συναυλία στο Θέατρο της Γης στη Θεσσαλονίκη, στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου θα τον συνοδεύει η Κρατική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης παρέα με τον μόνιμο συνεργάτη του, Ντέιβιντ Χιμένεθ, ενώ στη συνέχεια, στις 19 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί και στο Ηρώδειο, με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ.

    Θα ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, τη Σουίτα "Αρλεζιάνα" του Ζορζ Μπιζέ, απόσπασμα από την οπερέτα "Νυχτερίδα" του Γιόχαν Στράους, τραγούδια και συνθέσεις των Κάρλος Γκαρντέλ, Ρεβεριάνο Σούτουλο, Χουάν Βερτ, Χερόνιμο Χιμένεθ, Μανουέλ Καμπαλέρο, Νικόλα Βαλέντε, Σαλβατόρε Καρντίγιο, Λεό Ντελίμπ, Σαλβατόρε Γκαμπαρντέλα και Φιούριο Ρέντινε.

    Ο 62χρονος καλλιτέχνης, επονομαζόμενος ως "η φωνή της καρδιάς", έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι δεν αρκεί μόνο η καλή φωνή, αλλά ότι χρειάζεται να ακούς και την εσωτερική φωνή σου. Όσο για το πότε θα τερματίσει την καριέρα του, μετά από 51 χρόνια πλούσιας πορείας, δήλωσε ότι το κοινό είναι αυτό που θα τού πει πότε να σταματήσει...

    Δείτε τον Χοσέ Καρέρας να ερμηνεύει το "Nessun Dorma"

    <!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) starts here -->JavaScript is disabled! To display this content, you need a JavaScript capable browser.Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!

    swfobject.embedSWF('/plugins/content/avreloaded/mediaplayer.swf','avreloaded0','400','320','9.0.115','/plugins/content/avreloaded/expressinstall.swf',

    {file:'http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DypLmXmwRDa4 ',width:'400',height:'320',image:'http://i.ytimg.com/vi/ypLmXmwRDa4 /default.jpg',showeq:'false',searchbar:'false',enablejs:'false',autostart:'false',showicons:'true',showstop:'false',showdigits:'true',

    showdownload:'false',usefullscreen:'false',backcolor:'0xFFFFFF',frontcolor:'0x000000',

    lightcolor:'0x000000',screencolor:'0x000000',overstretch:'false'}

    ,{allowscriptaccess:'always',seamlesstabbing:'true',allowfullscreen:'true',wmode:'window',bgcolor:'#FFFFFF',menu:'true'},

    {id:'p_avreloaded0',styleclass:'allvideos'});

    Η ERTonline δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των προβαλλόμενων βίντεο<!-- AllVideos Reloaded Plugin (v1.2.4.1054) ends here -->

    Είδηση: 25767

    [08] Τσάι αξίας 1.000 δολαρίων

    Ένα φακελάκι τσαγιού 109 ετών διατέθηκε προς πώληση στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ τσαγιού του Χονγκ Κονγκ και πουλήθηκε 1.025 δολάρια, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μόλις 10 γραμμάρια ήταν το βάρος του τσαγιού "pu-ehr", το οποίο παίρνει το όνομα του από την κομητεία Πουέρ της επαρχίας Γιουνάν της νότιο-δυτικής Κίνας και κοστολογήθηκε 8.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ (1.025 δολάρια ΗΠΑ), σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post.

    Η εταιρία Sun Sing Tea διαθέτει επίσης προς πώληση δύο συσκευασίες τσαγιού 300 και 320 γραμμαρίων που κυκλοφόρησαν το 1950 προς 130.000 και 70.000 δολάρια Χονγκ Κονγκ, στη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης που ξεκινά σήμερα.

    Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Συμβουλίου Εμπορικής Ανάπτυξης Τσαγιού του Χονγκ Κονγκ Ρέιμοντ Γιπ Τσακ -Γιαν δήλωσε ότι η περιοχή έχει το προνόμιο να είναι το κομβικό σημείο διάθεσης του τσαγιού επειδή δεν επιβάλλονται δασμοί στις εμπορικές του συναλλαγές με την Κίνα.

    Ο Γιπ σχολίασε σχετικά "Το εμπόριο τσαγιού προχωρά πολύ καλά παρά την οικονομική κρίση γιατί ο κόσμος καταναλώνει τσάι για να χαλαρώσει από το στρες και το τσάι είναι το δεύτερο πιο διαδεδομένο ρόφημα διεθνώς μετά το νερό".

    Το τσάι είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα στο Χονγκ Κονγκ και η πόλη αυτή έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση από όλες τις πόλεις της Ασίας.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Παλαιοτερα αρθρα: Είδηση: 25770

    [09] Χωρίς χρήματα η NASA για την παρακολούθηση των κομητών

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 16:28

    Μελέτη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες, αποκαλύπτει ότι η NASA, η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, δεν διαθέτει τα απαραίτητα κεφάλαια για την παρακολούθηση κοντινών αστεροειδών και κομητών, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι και μπορούν να απειλήσουν τη Γη.

    Το 2005, το Κογκρέσο διέταξε τη NASA να παρακολουθεί το 90% των κοντινών στη Γη αστεροειδών, με διάμετρο περίπου 140 μέτρων, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό, λόγω μηδαμινής χρηματοδότησης.

    Επιστήμονες εκτιμούν ότι περίπου 100.000 αστεροειδείς και κομήτες βρίσκονται κοντά στη Γη. Από αυτούς, οι 20.000 πιθανολογείται ότι αποτελούν άμεσο κίνδυνο για τη Γη, σε μια μελλοντική επίσκεψή τους.

    Ωστόσο, η μελέτη επαναλαμβάνει ότι οι αστρονόμοι είναι σε θέση να παρακολουθούν τους αστεροειδείς και τους κομήτεςβ¦ εάν εξασφαλιστούν οι κατάλληλοι πόροι.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 25761

    [10] Οι αισιόδοξες γυναίκες ζουν περισσότερο

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 16:21

    Οι αισιόδοξες γυναίκες ζουν περισσότερο και με λιγότερα προβλήματα υγείας σε σχέση με τις απαισιόδοξες, αναφέρουν ερευνητές στις ΗΠΑ, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα "Γιατί είναι τόσο σημαντικό να είναι κάποιος αισιόδοξος". Το συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι η αισιοδοξία μας βοηθά να αντιδρούμε στις αντιξοότητες, λειτουργεί σαν ένας προστατευτικός παράγοντας της ψυχοσωματικής υγείας και αυξάνει τη διάρκεια της ζωής.

    Πιο συγκεκριμένα ισχυρίζονται ότι οι αισιόδοξες γυναίκες διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρδιακές νόσους και να πεθάνουν, ενώ αντίθετα, όσες είναι απαισιόδοξες έχουν υψηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης και χοληστερόλης, παράγοντες που επιβαρύνουν την υγεία της καρδιάς.

    Η έρευνα διεξήχθη από την καθηγήτρια του αμερικανικού πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, Χίλαρι Τιντλ και δημοσιεύθηκε στο Journal Circulation.

    "Η πλειονότητα των ενδείξεων δείχνει ότι τα αρνητικά αισθήματα είναι επικίνδυνα για την υγεία".

    Χίλαρι Τιντλ επικεφαλής έρευνας

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, οι γυναίκες που είναι αισιόδοξες είχαν 9% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα και 14% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα από οποιαδήποτε ασθένεια. Αντίθετα οι γυναίκες που είναι κυνικές, έχουν εχθρική διάθεση απέναντι σε τρίτους ή δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης, είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μέσα στη χρονική περίοδο των 8 χρόνων.

    Μια πιθανή εξήγηση για αυτό είναι ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι διαχειρίζονται τις αντιξοότητες με καλύτερο τρόπο και πιθανώς, για παράδειγμα, ενδιαφέρονται περισσότερο για τους εαυτούς τους όταν αρρωσταίνουν. Άλλωστε, η μελέτη έδειξε ότι οι αισιόδοξες γυναίκες ασκούνταν περισσότερο και είχαν χαμηλότερο σωματικό βάρος από τις απαισιόδοξες ή τις συνομήλικες εθελόντριες.

    Εκπρόσωπος τύπου του Βρετανικού Καρδιολογικού Ιδρύματος αναφέρει: "Γνωρίζουμε ότι τα αρνητικά συναισθήματα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση συγκεκριμένων χημικών ουσιών στο σώμα, τα οποία ενδεχομένως αυξάνουν τον κίνδυνο για νόσους της καρδιάς. Δεν ξέρουμε ακόμη με ακρίβεια πώς και γιατί συμβαίνει αυτό. Η αισιόδοξη ή απαισιόδοξη στάση ζωής μπορεί να συνδέεται με συγκεκριμένες συμπεριφορές, όπως με το κάπνισμα ή την κακή διατροφή, παράγοντες που πιθανώς επηρεάζουν την υγεία της καρδιάς".

    "Χρειάζεται περαιτέρω έρευνα προκειμένου να εξηγήσουμε με ποιόν τρόπο και γιατί οι ψυχολογικοί παράγοντες επηρεάζουν την υγεία", σχολιάζει η εκπρόσωπος τύπου του Βρετανικού Καρδιολογικού Ιδρύματος.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 25757

    [11] Ο Δεκαπενταύγουστος των πολιτικών

    Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 13 08 2009 17:23

    Παραμονές του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου και η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Στην Ιθάκη θα βρεθεί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, όπου και θα παραστεί στη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαρδελάκι. O πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Παναγίας στον ιερό ναό Θεοτόκου. Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Καραμανλής θα απευθυνθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής.

    Στην Πάρο και συγκεκριμένα στον ιερό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου.

    Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα βρίσκεται στη Νέα Μάκρη.

    Στα Χανιά θα βρίσκεται ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στην Αθαμανία Άρτας, τόπο καταγωγής του.

    Στον ιερό ναό Παναγίας στην Αρκίτσα του Νομού Φθιώτιδας, θα παρακολουθήσει την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

    Τέλος, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις για την κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όρος, που θα πραγματοποιηθούν παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

    Είδηση: 25764

    [12] Ιταλία: αίτημα σεισμοπαθή να φιλοξενηθεί από τον Μπερλουσκόνι

    Ειδήσεις

    Mε επίσημη αίτηση που κατέθεσε, σεισμοπαθής από την ιταλική πόλη της Λ' Άκουϊλα, ζήτησε από την πολιτική προστασία και το Δήμο της πόλης, να φιλοξενηθεί σε μια από τις βίλες του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Το σπίτι του σεισμοπαθή Αντόνιο Μπερναρνίνι και εδώ και έξι χρόνια απολυμένου, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, χαρακτηρίσθηκε από τους ειδικούς "μη κατοικίσιμο". Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική αίτηση ο κ. Μπερναρίνι επιλέγει και βίλα, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αν είναι δυνατόν θα προτιμούσα την Βίλα Τσερτόζα ή το Παλάτσο Γκρατσιόλι".

    Σχολιάζοντας το ασυνήθιστο αίτημά του στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι: "δεν πρόκειται για πρόκληση, αλλά για λογικό αίτημα που βασίζεται στα όσα είχε δηλώσει δημόσια ο Μπερλουσκόνι μετά τον σεισμό, στην υπόσχεση ότι θα φιλοξενούσε στα σπίτια του κάποιους σεισμοπαθείς. Θα μπορούσα να του δώσω πολύτιμες συμβουλές, βάσει της εμπειρίας μου, αφού τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχω ζήσει σε σκηνή, μέσα στο αυτοκίνητό μου και σε δυο ξενοδοχεία".

    Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημος σχολιασμός από την κυβερνητική πλευρά.

    Είδηση: 25762

    [13] Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου

    Ειδήσεις

    Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία μετά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις της «Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας», ότι η οικονομική δραστηριότητα είναι στον δρόμο της σταθεροποίησης.

    Στις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Σεπτεμβρίου κατέγραφε άνοδο κατά 55 σεντς, φτάνοντας στα 70,71 δολάρια το βαρέλι.

    Επίσης, ενισχυμένη κατά 56 σεντς ήταν η τιμή του Μπρεντ, φτάνοντας στα 73,45 δολάρια το βαρέλι.

    Στην Νέα Υόρκη, η τιμή του αργού έκλεισε ενισχυμένη κατά 71 σεντς στα 70,16 δολάρια.

    Η κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι διατηρεί αμετάβλητο το επιτόκιό της, στο εύρος του 0-0,25%, εκτιμώντας ότι η οικονομική δραστηριότητα "βρίσκεται στην οδό της σταθεροποίησης" ύστερα από τη μακρά περίοδο ύφεσης.

    Είδηση: 25765

    [14] Συλλήψεις ανηλίκων για διακίνηση ναρκωτικών

    Κοινωνία

    Δύο ανήλικοι αλλοδαποί που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Το βράδυ της Τετάρτης, συνελήφθη 16χρονος, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος είχε στην κατοχή του 25 γραμμάρια χασίς, τα οποία είχε τοποθετημένα σε σπιρτόκουτα. Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, συνελήφθη ένας συνομήλικος του, υπήκοος Νιγηρίας, με 34,3 γραμμάρια χασίς, τα οποία είχε επίσης τοποθετημένα σε σπιρτόκουτα. Και οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8

    Είδηση: 25756


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 13 August 2009 - 16:57:23 UTC