Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-07-24

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Οι πρόεδροι των ΤΕΙ στο Μαξίμου
  • [02] Πρώτοι αιχμάλωτοι
  • [03] Το αδιαχώρητο στην Κύπρο
  • [04] Στη Μ. Ανατολή η Κοντολίζα Ράις
  • [05] Έχασε στα... σημεία η Ελλάδα
  • [06] Άτυχοι ο ποδηλάτες μας στο φινάλε
  • [07] Ανεβαίνει η Δανιηλίδου

    [01] Πολιτική

    Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

    Οι πρόεδροι των ΤΕΙ στο Μαξίμου

    24/7/2006 9:32:00 πμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Τους προέδρους των ΤΕΙ, θα δεχτεί το πρωί της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Στο επίκεντρο της συζήτησης το μέλλον των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ειδικά μετά την εφαρμογή από φέτος της βάσης του δέκα για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ήδη η υπουργός Παιδείας έχει ανακοινώσει νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα υπάρξει ανακατανομή του αριθμού των εισακτέων υπέρ των περιφερειακών TEI. Επίσης ανακοίνωσε τη σύσταση επιτροπής η οποία θα μελετήσει και θα εισηγηθεί αναδιάταξη των αντικειμένων αλλά και των τμημάτων TEI όπου χρειαστεί.

    [02] Μ. Ανατολή

    Μαχητές Χεζμπολάχ στα χέρια ισραηλινών

    Πρώτοι αιχμάλωτοι

    24/7/2006 7:14:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 24/7/2006 9:03:34 πμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Πηγή: ΑΠΕ-Reuters-Associated

    Συνεχίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Λίβανο, κυρίως εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό, ενώ με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι μάχες κατά μήκος των συνόρων, μεταξύ ισραηλινών και μαχητών της ισλαμικής οργάνωσης. Ο Ισραηλινός στρατός πραγματοποιεί επιχειρήσεις ακριβείας εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου, ενώ προχωρά βόρεια του λιβανικού χωριού Μαρούν αλ-Ρας. Σύφωνα με τον ισραηλινό στρατιωτικό ραδιοσταθμό κατά τη διάρκεια των μαχών, συνελήφθησαν δυο μαχητές της Χεζμπολάχ. Για πρώτη φορά από την έναρξη των εχθροπραξιών βομβαρδίστηκε και στρατόπεδο παλαιστινίων προσφύγων στη πόλη Ρασιντίγιε, κοντά στην Τύρο, προκαλώντας τον τραυματισμό έξι ανθρώπων, ανάμεσα τους και ένα βρέφος.

    Επιθέσεις για πολλές εβδομάδες

    Ο διοικητής των ισραηλινών δυνάμεων στις βόρειες περιοχές της χώρας, στρατηγός Ούντι Ανταμ, προειδοποίησε πως οι επιθέσεις χ θα συνεχιστούν "για πολλές εβδομάδες", με στόχο την απομάκρυνση των μαχητών της Χεζμπολά από τα ισραηλινο-λιβανικά σύνορα, έτσι ώστε να μην έχουν την δυνατότητα να εκτοξεύουν πυραύλους, κατά πόλεων του Ισραήλ.

    "Οι ισραηλινές εισβολές στον νότιο Λίβανο δεν πρόκειται ν αποτρέψουν τη Χεζμπολάχ να εκτοξεύει πυραύλους εναντίον του βορείου Ισραήλ", απαντά ο ηγέτης της σιιτικής οργάνωσης Σαγιέντ Χασάν Νασράλαχ, ο οποίος όμως δηλώνει για πρώτη φορά ότι δέχεται να διαπραγματευτεί η λιβανική κυβέρνηση μια ανταλλαγή των αιχμαλώτων με το Ισραήλ.

    Την ίδια ώρα ο Σύρος υπουργός Πληροφοριών Μοχσέν Μπιλάλ, σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της ισπανικής εφημερίδας ABC προειδοποιεί, ότι η χώρα του θα εισέλθει στη σύγκρουση αν το Ισραήλ εισβάλει στο Λίβανο με χερσαίες δυνάμεις.

    "Αν το Ισραήλ εισβάλει στο Λίβανο από την ξηρά, οι Ισραηλινοί μπορούν να φθάσουν έως και 20 χιλιόμετρα από την Δαμασκό. Τι θα κάνουμε; θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Βεβαίως και όχι. Χωρίς καμία αμφιβολία η Συρία θα παρέμβει στην σύγκρουση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Ο Μπιλάλ υπογράμμισε όμως ότι η Συρία πάνω από όλα τάσσεται υπέρ μιας εκεχειρίας "το συντομότερο δυνατό", που θα συνοδεύεται με την ανταλλαγή κρατουμένων.

    Πάντως σύμφωνα με τον Ισραηλινό στρατηγό Αμος Γιαντίν, επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, το Ισραήλ θέλει να αποφύγει οι στρατιωτικές του επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ να προκαλέσουν μια κρίση στην οποία θα εμπλέκεται η Συρία και το Ιράν, που υποστηρίζουν την οργάνωση.

    Επίθεση στη Γάζα

    Στο μέτωπο της Γάζας, ισραηλινό αεροσκάφος έπληξε χθες μία αποθήκη, για την οποία ο ισραηλινός στρατός ισχυρίζεται πως χρησιμοποιείτο από παλαιστινίους μαχητές της Τζιχάντ για να αποθηκεύουν και να κατασκευάζουν όπλα.

    Πριν την αεροπορική επιδρομή είχε δοθεί προειδοποίηση σε έναν άνδρα, που κατοικούσε πάνω από την αποθήκη, να εγκαταλείψει το κτήριο.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στη Μ. Ανατολή η Κοντολίζα Ράις

    Βομβαρδίστηκαν πρόσφυγες

    Καταιγισμός ρουκετών

    [03] Μ. Ανατολή

    Απόδραση μέσω της Μεγαλονήσου

    Το αδιαχώρητο στην Κύπρο

    24/7/2006 10:47:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 24/7/2006 11:10:00 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Συνεχίζεται η φυγή των ξένων υπηκόων απο το Λίβανο, οι οποίοι επί το πλείστον χρησιμοποιούν ως ενδιάμεσο σταθμό τη Κύπρο για να φτάσουν στις χώρες καταγωγής τους. Τις επόμενες ώρες δεκατέσσερα πλοία προερχόμενα από τον Λίβανο είναι προγραμματισμένα να δέσουν στο λιμάνι της Λάρνακας, μεταφέροντας περισσότερα από 10.000 άτομα. Μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 24.000 ξένοι πολίτες έχουν χρησιμοποιήσει τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Νήσου, για να ξεφύγουν από την εμπόλεμη περιοχή.

    Την Τρίτη φτάνει ο Σταύρος Δήμας

    Από τις οκτώ χθες βράδυ και μέχρι τις έξι σήμερα το πρωί, πάνω από πεντέμιση χιλιάδες ξένοι υπήκοοι έφτασαν στο λιμάνι της Λάρνακας από το Λίβανο.

    Μεταξύ άλλων κατέπλευσαν το γαλλικό αρματαγωγό του γαλλικού πολεμικού ναυτικού "Sirocco", μεταφέροντας 1000 Γάλλους υπηκόους , το κρουαζιερόπλοιο "Ιεράπετρα", μεταφέροντας 1200 Γάλλους και Βρετανούς υπηκόους και τρία ινδικά πλοία με 300 Ινδούς υπηκόους το καθένα.

    Το αμερικανικό πολεμικό USS Nashville κατέπλευσε στο λιμάνι Λεμεσού, μεταφέροντας περίπου 1100 ξένους υπηκόους από το Λίβανο.

    Εν τω μεταξύ το αδιαχώρητο παρατηρείται στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου πολλοί ξένοι υπήκοοι συνωστίζονταν στους χώρους του για να εξυπηρετηθούν προκειμένου να επιστρέψουν στις χώρες προορισμού τους.

    Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, με πτήσεις τσάρτερ, πρόκειται να μεταφέρουν περίπου 1200 Αμερικανούς από τη Λάρνακα στη Βαλτιμόρη και τη Φιλαδέλφεια. Την συνδρομή της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας έχουν ζητήσει επίσης οι χώρες Γαλλία, Καναδάς και Βραζιλία.

    Τις τελευταίες μέρες το αεροδρόμιο Λάρνακας δέχεται τουλάχιστον 30 αεροσκάφη, ενώ υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να δεχθεί τα μισά.

    Κατόπιν αιτήματος της κυπριακής κυβέρνησης φτάνει την Τρίτη στην Κύπρο, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Σταύρος Δήμας, ο οποίος θα επιθεωρήσει το λιμάνι και το αεροδρόμιο Λάρνακας, απ όπου διακινείται ο μεγαλύτερος αριθμός των ξένων υπηκόων.

    Ο κ. Δήμας θα πάρει μέρος σε ευρεία σύσκεψη με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Λιλλήκα και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες με αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους ξένους υπηκόους, οι οποίοι φθάνουν στην Κύπρο από το Λίβανο.

    [04] Μ. Ανατολή

    Αναμένεται εντός των επόμενων ωρών

    Στη Μ. Ανατολή η Κοντολίζα Ράις

    24/7/2006 8:17:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 24/7/2006 11:05:50 πμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Πηγή: ΑΠΕ-Reuters

    Στη Μέση Ανατολή φθάνει εντός των επόμενων ωρών η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, η οποία θα έχει επαφές με αξιωματούχους της ισραηλινής κυβέρνησης και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, με σκοπό να αποτρέψει μία πλήρη πολεμική κλιμάκωση, στη Μέση Ανατολή. Για πρώτη φορά από την έναρξη των εχθροπραξιών, η κ. Ράις με δηλώσεις της πριν την αναχώρησή της, τάχθηκε υπέρ της εκεχειρίας, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει "άμεση" ανάγκη για κατάπαυση του πυρός, αρκεί να πληρούνται οι ορθές προϋποθέσεις. Πάντως επανέλαβε τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την οποία η εκεχειρία δεν θα διαρκέσει αν δεν αντιμετωπιστούν τα βαθύτερα αίτια των συγκρούσεων, δηλαδή η απειλή της Χεζμπολάχ και η υποστήριξή της από το Ιράν και τη Συρία.

    Υπέρ της ανάπτυξης ειρηνευτικής δύναμης

    Νωρίτερα μαζί με τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους είχε συναντηθεί στο Λευκό Οίκο, με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών πρίγκιπα Σαούντ αλ Φάισαλ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για άμεση "εκεχειρία" στο Λίβανο.

    Την ίδια ώρα, "ανάβει" η συζήτηση για την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στην περιοχή, με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Εχούντ Ολμέρτ, να τάσσεται, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με το γερμανό υπουργό Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ, υπέρ της ανάπτυξης στο Λίβανο μιας στρατιωτικής δύναμης που "θα σχηματιστεί από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

    Ωστόσο ο Λίβανος προτιμά ειρηνευτική δύναμη που θα έχουν συγκροτήσει τα Ηνωμένα Έθνη.

    Σύμφωνα με την "Washington Post", σε περίπτωση συμμετοχής του ΝΑΤΟ η ειρηνευτική δύναμη θα απαρτίζεται απο 10.000 ως 20.000 χιλιάδες στρατιώτες και επικεφαλής της θα τεθεί το γαλλικό ή το τουρκικό στράτευμα.

    Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, απο τη δύναμη θα απουσιάζουν οι Αμερικανοί στρατιώτες, αλλά θα συμμετάσχουν η Γαλλία, η Τουρκία, η Ιταλία , η Βραζιλία , το Πακιστάν, η Ινδία και η Γερμανία.

    Η τελική μορφή της δύναμης θα είναι το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών δήλωσε η Κοντολίζα Ράις.

    Έκκληση Αμπάς

    Άμεση κατάπαυση του πυρός και την έναρξη διαπραγματεύσεων, υπό διεθνή επίβλεψη, ζήτησε, με συνέντευξη του στην γαλλική εφημερίδα "L Humanite", ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος εξέφρασε τον φόβο ότι αν η διεθνής κοινότητα δεν επέμβει με αποτελεσματικότητα τότε θα υπάρξει γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή.

    Σύμφωνα με τον Αμπάς το ζήτημα της απελευθέρωσης Παλαιστινίων και Αράβων κρατουμένων από το Ισραήλ πρέπει να αποτελέσει βασικό κομμάτι της διαδικασίας με στόχο τον τερματισμό των συγκρούσεων στη Γάζα και το Λίβανο.

    "Καμιά ειρηνευτική συμφωνία ανάμεσα στο Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους δεν θα είναι επιτυχημένη χωρίς μια δίκαιη λύση στο πρόβλημα αυτό", τονίζει ο Αμπάς.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Στη Μ. Ανατολή η Κοντολίζα Ράις

    Διπλωματικές κινήσεις

    [05] Βόλεϊ

    Έχασε στα... σημεία η Ελλάδα

    24/7/2006 9:33:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Δεν κατάφερε χθες η Εθνική ανδρών στη Λαμία να κλείσει νικηφόρα την αυλαία της α φάσης του β τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λίγκ, καθώς ηττήθηκε με 3-2 (24-26, 25-22, 22-25, 25-22, 15-11) από την Κροατία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που πάλεψε κάθε πόντο στο παιχνίδι, είχε την ατυχία να χάσει στα τέλη του β σετ το διεθνής άσο της Λαμίας, Γιάννη Κυριακίδη (διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο), ο οποίος προέρχονταν από έναν ακόμη τραυματισμό στον ώμο. Έτσι οι Κροάτες, με κορυφαίο τον Όμρτσεν (31π), εκμεταλλεύτηκαν αυτή την απουσία και με πίεση στο σερβίς κατάφεραν στις λεπτομέρειες να φύγουν αήττητοι από το "Χαλκιοπούλειο".

    Κορυφαίοι Λάππας, Ν. Ρουμελιώτης

    Η ελληνική ομάδα, από την οποία ξεχώρισαν οι Ν. Ρουμελιώτης (18π) και Ηλίας Λάππας (20π) αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αναχώρησε για την Αθήνα. Οι διεθνείς σήμερα θα έχουν ρεπό και θα προπονηθούν ξανά αύριο και την Τετάρτη.

    Στα παιχνίδια που γίνονται στην Άγκυρα, η Ολλανδία σημείωσε τρίτη νίκη, επικρατώντας σήμερα της Ισπανίας με 3-0 σετ, ενώ η γηπεδούχος Τουρκία νίκησε τη Γερμανία με 3-0. Την επόμενη εβδομάδα η Ελλάδα, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της διοργάνωσης θα μεταβεί στο Ρότερνταμ, όπου από 28-30/8 θα συμμετάσχει στο ολλανδικό τουρνουά μαζί με τους "οράνιε", του Γερμανούς και τους Σλοβάκους.

    Ελλάδα (Κώστας Χαριτωνίδης): Προύσαλης 4, Κυριακίδης 5, Ρουμελιώτης Ν. 18, Σμαραγδής 5, Πανταλέων 9, Λάππας 20, Στεφάνου (λ, 68%), Ντονάς, Ανδρεάδης 6, Λιβαθηνός, Ρουμελιώτης Μ. 6, Πέτρογλου

    Κροατία (Ράντε Μάλεβιτς): Όμρτσεν 31, Βούλιν 8, Ζέλιτς 8, Κοβάσεβιτς 18, Τσόσκοβιτς 9, Κρνιτς 3, Μπορίσκεβιτς (λ, 55%), Νόγιτς

    Η βαθμολογία της α' φάσης (σε 3 αγώνες)

    1. Ολλανδία 6 (9-3)

    2. Κροατία 6 (9-3)

    3. Ελλάδα 5 (8-4)

    4. Τουρκία 5 (7-5)

    5. Σλοβακία 4 (4-6)

    6. Ισπανία 3 (5-7)

    7. Γερμανία 3 (3-9)

    8. Εσθονία 3 (2-9)

    Το πρόγραμμα για το τριήμερο 28-30 Ιουλίου:

    3ο τουρνουά (Βαγιαδολίδ, Ισπανία)

    28/7: 18:30: Τουρκία - Κροατία, 21:00: Εσθονία - Ισπανία

    29/7: 17:00: Κροατία - Εσθονία, 19:30: Ισπανία - Τουρκία

    30/7: 12:00: Εσθονία - Τουρκία, 14:30: Ισπανία - Κροατία

    4ο τουρνουά (Ρότερνταμ, Ολλανδία)

    28/7: 17:00: ΕΛΛΑΔΑ - Γερμανία, 20:00: Ολλανδία - Σλοβακία

    29/7: 17:00: Σλοβακία - ΕΛΛΑΔΑ, 20:00: Γερμανία - Ολλανδία

    30/7: 13:00: Σλοβακία - Γερμανία, 15:00: ΕΛΛΑΔΑ - Ολλανδία

    [06] Άτυχοι ο ποδηλάτες μας στο φινάλε

    24/7/2006 10:16:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πίστας έπεσε χθες στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, χωρίς να δώσει τη χαρά της κατάκτησης ενός δεύτερου μεταλλίου για τα ελληνικά χρώματα. Οι διεθνείς μας στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, αφού μετά τις πτώσεις των Γιάννη Μαραβελάκη στον τελικό του αγώνα πόντων των ανδρών και Κώστα Πενταράκη στον τελικό του Κεϊριν εφήβων, ήρθε στο ίδιο αγώνισμα και η αποβολή του Χρήστου Βολικάκη. Στην περίπτωση πάντως του παγκόσμιου πρωταθλητή του αγωνίσματος, οι κριτές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους, καθώς τον απέβαλλαν γιατί άλλαξε πορεία και πάτησε στη μπλέ γραμμή της πίστας. Μοναδική καλή στιγμή για την ελληνική ποδηλασία στη χθεσινή βραδιά η 6η που κατέλαβε η Μαρία Τζουμανίκα μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του σκράτς γυναικών κάτω των 23 ετών. Η Τζουμανίκα αγωνίστηκε και στους τελικούς του κεϊριν γυναικών κάτω των 23 για τις θέσεις 7-9 όπου κατετάγη 9η.

    [07] Ανεβαίνει η Δανιηλίδου

    24/7/2006 10:00:00 πμ

    Συντάκτης: Ηλίας Παπαϊωάννου

    Ανοδική ήταν την προηγούμενη εβδομάδα η πορεία της πρωταθλήτριας του τένις, Λένας Δανιηλίδου στην της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Η πρωταθλήτρια από την Κρήτη, που βρισκότνα στο Νο 70 της σχετικής λίστας των κορυφαίων αθλητριών, με 382,50 βαθμούς σκαρφάλωσε στο Νο 66 της κατάταξης, όπου στην κορυφή φιγουράρει και αυτή την εβδομάδα με 3.692 βαθμούς η Γαλλίδα Αμελί Μορεσμό. Στην αντίστοιχη κατάταξη των ανδρών, ο Κύπριος πρωταθλητής Μάρκος Παγδατής, από το Νο 10 που ήταν το προηγούμενο επταήμερο, υποχώρησε μία θέση και με 1.852 βαθμούς βρέθηκε στο Νο 11. Στην κορυφή της κατάταξης παρέμιενε για ακόμη μια εβδομάδα ο Ελβετός άσος των κορτ Ρότζερ Φέντερερ με 7.260 βαθμούς. Για τα "ελληνικά χρώματα" την καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη διατήρησε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, ο οποίος μολονότι "έπεσε" τέσσερις θέσεις, βρίσκεται στο Νο 160 με 260 βαθμούς. Δύο θέσει όμως υποχώρησε και ο ο Βασίλης Μαζαράκης ο οποίος είναι πλέον στο Νο 190 με 211 βαθμούς.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 24 July 2006 - 8:50:38 UTC