Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-07-21

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γύρισε σπίτι του ο αρχηγός
  • [02] Απεργεί ο Τύπος
  • [03] Συνάντηση Αλογοσκούφη - Βουρλούμη
  • [04] Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός
  • [05] Ξεμούδιασαν...
  • [06] "Φλερτάρει" με Κυρίτση το Μαρούσι
  • [07] Όγδοη η Ελλάδα στο κόμπο
  • [08] Ήττα για την Ξάνθη

    [01] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Γύρισε σπίτι του ο αρχηγός

    21/7/2005 8:19:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 21/7/2005 9:26:05 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, και γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 4.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο αρχηγός της Εθνικής, πήγε αμέσως μετά στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας. Στη συνέχεια πήγε στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, που τον περίμενε μια εκ νέου αποθεωτική υποδοχή και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενο, τη φανέλα με τον Νο 7.

    "Ήρθα στην ομάδα που αγαπάω"

    Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ: "Γιορτάζουμε την επιστροφή του αρχηγού στο σπίτι του. Κάναμε τα πάντα για αυτή τη μεταγραφή που ήταν θέληση της διοίκησης, του ιδού του παίκτη, του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά και του ατζέντη του Κίμωνα Κοκορόγιαννη που έκανε τα πάντα για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς αποκτήσαμε τον καλύτερο παίκτη της πρωταθλήτριας Ευρώπης", ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και συμπλήρωσε: "Τον καλωσορίζομε και του ευχόμαστε υγεία γι αυτόν και την οικογένειά του.

    Αμέσως μετά ήρθε η μεγάλη στιγμή, η στιγμή που όλοι περιμένανε: "Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που με αξίωσε να γυρίσω πίσω, στον ΠΑΟΚ την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν επιθυμία μου να γυρίσω, γιατί αγαπάω αυτή την ομάδα, όπως και αυτή η ομάδα αγαπάει εμένα. ¨Έπραξα συναισθηματικά και γύρισα. Ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα που αγαπάω. Ότι άλλο ακούγεται είναι φήμες. Σας ευχαριστώ όλους και ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που είχε μαζευτεί στο αεροδρόμιο και δεν μπόρεσα να τον χαιρετήσω", τόνισε εμφανώς ο , συγκινημένος ο Θοδωρής Ζαγοράκης και βάζοντας ένα στοπ στα πανηγύρια έδωσε το σύνθημα για δουλειά δηλώνοντας έτοιμος να αρχίσει προετοιμασία και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

    Τέλος, ο εκπρόσωπος του αρχηγού της εθνικής, Κίμωνας Κοκκορόγιανης, σημείωσε: "Η μέρα είναι αφιερωμένη στο Θοδωρή. Εγώ προσπάθησα να υλοποιήσω το όνειρό του. Ηξερα ότι ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Όταν το πήρε απόφαση να έρθει και μου το είπε σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, τον ρώτησα αν είναι σίγουρος ότι θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η σχετική κουβέντα συνεχίστηκε επί μία εβδομάδα. Αφού πέρασαν οι μέρες και συμφώνησα στην επιθυμία του, άρχισα την προσπάθεια για να λύσουμε το συμβόλαιο με την Μπολόνια. Κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο μου έλεγε χαρακτηριστικά ότι είναι μεγάλη ικανοποίηση να είσαι "παόκι". Αυτό που απαιτείται είναι να προστατεύσουν οι φίλαθλοι την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι η κινητήρια δύναμη του".

    Ψηφιακή συνέντευξη Σικαμπάλα

    Εν τω μεταξύ την πρώτη του συνέντευξη από την ημέρα που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ έδωσε μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας ο Αιγύπτιος Σιγκαμπάλα Ο "μικρός Φαραώ" που έχει μαγέψει τους φιλάθλους του "Δικέφαλου", απάντησε σε ερωτήσεις που είχαν υποβάλει οι φαν της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μέσω SMS και του διαδικτύου.

    Στα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης ο νεαρός άσος απάντησε μεταξύ άλλων και στις εξής ερωτήσεις:

    Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ταιριάζει στις προσωπικές σου φιλοδοξίες; Ποιες νομίζεις πως είναι οι προοπτικές σου στο σύλλογο αυτόν;

    Αρχίσαμε την προετοιμασία και από τα πρώτα πράγματα που πρόσεξα είναι ότι υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Νομίζω ότι η ομάδα θα κάνει φέτος ένα άλμα προς τα εμπρός και θα κάνει περήφανο τον κόσμο που τη λατρεύει.

    Ποια θεωρείς πως είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματά σου ως ποδοσφαιριστής?

    Το πλεονέκτημά μου είναι ότι μπορώ να ξεφεύγω ανάμεσα από πολλούς παίκτες και εκεί που χρειάζεται να δουλέψω είναι στο ψηλό παιχνίδι και τις κεφαλιές.

    Ποια πιστεύεις πως είναι η θέση που σου ταιριάζει μέσα στο γήπεδο; Σε ευχαριστεί να σκοράρεις ή να δημιουργείς τις προϋποθέσεις για γκολ σε κάποιον συμπαίκτη σου;

    Μου αρέσει να παίζω πίσω από τους επιθετικούς και να δημιουργώ τις ευκαιρίες για να σκοράρουν. Για μένα η ευχαρίστηση του να σκοράρω είναι ακριβώς ίδια με αυτή του να δημιουργώ.

    Τι θα ήθελες να πεις στους φίλους του ΠΑΟΚ που σε αγκάλιασαν με τόση θέρμη από την πρώτη μέρα που ήρθες στην ομάδα;

    Θέλω να τους ζητήσω να είναι δίπλα μας σε όλες τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές που πιθανόν να έρθουν. Σίγουρα θα δουν καινούρια πράγματα, μιας και χτίζεται μια νέα ομάδα. Προσωπικά θα βοηθήσω όσο μπορώ και αν όλοι είμαστε μια οικογένεια θα οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

    [02] Κοινωνία

    Στο πλευρό της ΓΣΕΕ

    Απεργεί ο Τύπος

    21/7/2005 7:31:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: ΕΣΗΕΑ

    Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου, για την ερχόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ για το νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις. Από το πρωί (6 π.μ.) της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2005 μέχρι το πρωί (6 π.μ.) της Τρίτης 26 Ιουλίου απεργούν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε όλες τις εφημερίδες, οι τεχνικοί τύπου (ΕΤΗΠΤΑ) και οι Λιθογράφοι (ΠΕΛ), ενώ από το πρωί (6 π.μ.) της Τρίτης 26 Ιουλίου 2005 μέχρι το πρωί (6 π.μ.) της Τετάρτης 27 Ιουλίου απεργούν όλοι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης (δημόσιο και ιδιωτικό τομέα), στο ΑΠΕ, στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, στον Περιοδικό Τύπο (ΕΣΠΗΤ), το διοικητικό προσωπικό στις επιχειρήσεις Τύπου (ΕΠΗΕΑ, ΕΠΗΕΘ) και οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Διανομής (ΕΠΠΕΑ). Οι τεχνικοί τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) έχουν στάση εργασίας την Τρίτη 26 Ιουλίου 2005 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Από την απεργία εξαιρούνται μόνο οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις απεργιακές εκδηλώσεις των συνδικάτων κατά το χρόνο πραγματοποίησής τους.

    "Διαμορφώνουν ένα θολό τοπίο"

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής αναφέρεται ότι "αυτή την περίοδο εξελίσσεται μια συνολική επίθεση από την πλευρά της Κυβέρνησης κατά των εργασιακών και ασφαλιστικών κατακτήσεων. Με το επίμαχο νομοσχέδιο στην πραγματικότητα προσφέρεται ένα ακόμη δώρο στην κερδοφορία των επιχειρήσεων, που αφαιρείται από την αμοιβή της εργασίας και τις συντάξεις του συνόλου των εργαζομένων και προστίθεται εργάσιμος χρόνος, καταργώντας έτσι τα ισχύοντα ωράρια".

    Επίσης, το ζήτημα αφορά άμεσα και τον χώρο της Ενημέρωσης, ενώ επιπλέον με το άρθρο 7 του συγκεκριμένου νομοσχεδίου η Κυβέρνηση ευεργετεί ασυνεπείς εργοδότες "ρυθμίζοντας" τις σωρευμένες μεγάλου ύψους οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά Ταμεία του Τύπου (ΤΣΠΕΑΘ, ΤΑΙΣΥΤ, ΕΔΟΕΑΠ, ΤΑΤΤΑ, ΤΣΥΠΘ). Την ίδια στιγμή, οι εργοδότες με ασύδοτο τρόπο καταστρατηγούν συστηματικά συμβατικές τους υποχρεώσεις, που απορρέουν από την εργατική νομοθεσία και τις ΣΣΕ, εξωθώντας εκατοντάδες συναδέλφους μας σε όλη την χώρα στην ανεργία, στην φτώχεια, στην επαγγελματική ανασφάλεια με την στήριξη και ανοχή του Κράτους".

    Ακόμη, οι Ενώσεις καταγγέλλουν την αδράνεια και απουσία των κυβερνητικών και άλλων ελεγκτικών μηχανισμών απέναντι σε αυτού του είδους τις αυθαίρετες και παράνομες συμπεριφορές, οι οποίες διαμορφώνουν ένα θολό τοπίο για να ευδοκιμήσει μια νέα διαπλοκή σε βάρος της ενημέρωσης των πολιτών και της Δημοκρατίας.

    Σχετικά Links: ΕΣΗΕΑ

    [03] Οικονομία

    Αισιόδοξα μηνύματα

    Συνάντηση Αλογοσκούφη - Βουρλούμη

    21/7/2005 8:15:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Η πορεία του ΟΤΕ μέσω του προγράμματος αναδιοργάνωσης, συζητήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφης με τον πρόεδρο του Οργανισμού Παναγιώτη Βουρλούμη. Ο κ. Αλογοσκούφης αναφερόμενος στην εθελουσία εξόδου δήλωσε ότι "η συμφωνία αυτή απέδειξε ότι σε κρίσιμα οικονομικά ζητήματα μπορεί να υπάρξει συναίνεση", ενώ πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης του ΟΤΕ βρίσκεται σε εξέλιξη και δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον του Οργανισμού αλλά και γενικότερα για τις τηλεπικοινωνίες. Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον ΟΤΕ κατηγόρησε τον Υπουργό Οικονομίας ότι "επιχείρησε να κατασκευάσει πανηγυριώτικο κλίμα τεχνητής ευφορίας". Εν τω μεταξύ, "λήξαν" χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης, το θέμα που προέκυψε από το γεγονός ότι δεν είχε ενημερωθεί προσωπικά για την προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Αλογοσκούφη στο Μέγαρο του ΟΤΕ.

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός

    21/7/2005 9:43:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 21/7/2005 9:59:55 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την ήττα με 2-1 από τη Γιάμπλονετς γνώρισε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την εφετινή περίοδο. Ο Τροντ Σόλιντ χρησιμοποίησε όλους σχεδόν τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με τους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να αφομοιώσουν το 4-3-3, το νέο σύστημα με το οποίο καλούνται να αγωνιστούν. Ωστόσο δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος, κυρίως από την αμυντική λειτουργία της ομάδας στο α σαρανταπεντάλεπτο, όταν οι Τσέχοι κατάφεραν να προηγηγθούν με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 26 ο Κλάπκα με κοντινό σουτ και το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Σένκερικ στο 40 με πλασέ. Στο β ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Μάριτς και εκτέλεσε ο Ταραλίδης.

    Οι συνθέσεις:

    Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Γιάννου, Μαυρογενίδη, Ανατολάκη, Κωστούλα, Γεωργάτο, Καφέ, Στολτίδη, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Οκκά και Ριβάλντο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους Ντουγέρογλου, Πάντο, Καψή, Σούρερ, Μπουλούτ, Ταραλίδη, Τουρέ, Μάριτς, Ρέζιτς, Ντακόλ και Κωνσταντίνου.

    [05] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ξεμούδιασαν...

    21/7/2005 8:32:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 21/7/2005 9:27:59 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μια καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα είχαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που μετά από σκληρές προπονήσεις τριών εβδομάδων περίπου, αγωνίσθηκαν με μία ομάδα επίλεκτων του Μπόρμιο, της πόλης που πραγματοποιεί την προετοιμασία του. Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν ταχύτητα οι "πράσινοι", έφτασαν σ ένα άνετο 10-0. Από την έκταση και μόνο του σκορ, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο αγώνας δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς η δυναμικότητα του αντιπάλου, δεν αφήνει περιθώρια για κρίσεις. Ωστόσο για τον Μαλεζάνι, αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετό για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα όσα λένε στις προπονήσεις. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάντζιος 2, Παπαδόπουλος 2, Γκέκας 2, Κονσεϊσάο 1, Ολιζαντέμπε 1, Θεοδωρίδης 1, Γκάντσεφ 1.

    Κονσεϊσάο:"¨Ηρθα για τίτλους"

    Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τους: Γκαλίνοβιτς, Στάθης, Δάρλας, Τζιόλης, Λεοντίου, Σανμαρτεάν, Μάντζιος, Γκάντσεφ, Παπαδόπουλος, Γκούμας, Μόρις.

    Στο β ημίχρονο αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Εμπέντε (60 Σιημτράς), Βύντρα, Σέριτς, Κώτσιος, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Άντριτς, Βόουτερ, Γκονζάλες (60 Θεοδωρίδης), Ολισαντέμπε, Γκέκας.

    Πιο πολύ ενδιαφέρον από το παιχνίδι είχαν οι δηλώσεις που έκανε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο στον τηλεοπτικό σταθμό "STAR", εκφράζοντας την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος, μεταξύ άλλων ανέφερε:

    "Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που έχει πολύ καλό δυναμικό και σπουδαίο κόσμο. Η ομάδα δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Αυτό με κάνει αισιόδοξο και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά τη φετινή χρονιά. Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα μου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλω να κερδίσω και άλλους με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει".

    [06] Μπάσκετ

    "Φλερτάρει" με Κυρίτση το Μαρούσι

    21/7/2005 8:35:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μια πρώτη διερευνητικού χαρακτήρα επαφή, είχε την Πέμπτη η διοίκηση του Αμαρουσίου με τον Αλέξη Κυρίτση. Άλλωστε ήταν αδύνατον να προχωρήσουν περισσότερο οι συζητήσεις, από την στιγμή που ο παίκτης ακόμη δεσμεύεται από τον Άρη και έτσι δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις. Απλά οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ξαναμιλήσουν εάν και εφόσον ο νεαρός γκαρντ μείνει ελεύθερος. Επίσης σε καλό δρόμο είναι η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Καράγκουτη, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του παίκτη:"Υπάρχει κοινή επιθυμία και διάθεση να συνεχίσουμε μαζί. Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να τελειώσουμε".Ταυτόχρονα ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει να μελετάει τις λίστες με τους παίκτες που έχουν προταθεί και ήδη έχει προκρίνει πέντε λύσεις για κάθε θέση ώστε να είναι έτοιμος για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Το απόγευμα το Μαρούσι δίνει στην Γλυφάδα φιλικό με την Εθνική κάτω των 21 που ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Αργεντινής.

    [07] Όγδοη η Ελλάδα στο κόμπο

    21/7/2005 9:28:00 μμ

    Την όγδοη θέση κατέλαβε η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στον τελικό του κόμπο, που έγινε τα ξημερώματα, με βαθμολογία 92.166. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία, που στο Μόντρεαλ κατέβασε για πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση ομάδα κόμπο, η οποία καταχειροκροτήθηκε, το αργυρό η Ιαπωνία και το χάλκινο η Ισπανία. "Είμαστε εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα η Ελευθερία Φτούλη. "Δεν είναι τόσο οι αλλαγές αθλητριών, όσο το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα είναι καινούρια, η προπονήτριά μας, η χορογραφία, τα μαγιό, όλα. Βλέπουμε τους αγώνες μας με άλλο μάτι και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή χτίζουμε το μέλλον του αθλήματος', κατέληξε. Η τελική κατάταξη των δώδεκα ομάδων του τελικού: 1. Ρωσία 99.333, 2. Ιαπωνία 97.833, 3. Ισπανία 97.167, 4. Καναδάς 95.834, 5. ΗΠΑ 95.833, 6. Κίνα 94.667, 7. Ιταλία 93.833, 8. Ελλάδα 92.166, 9. Ουκρανία 91.833, 10. Βραζιλία 89.666, 11. Ελβετία 89.166, 12. Βόρεια Κορέα 87.000.

    [08] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Ήττα για την Ξάνθη

    21/7/2005 9:35:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Την ήττα με 1-0 από την τσέχικη Ξάμεροφ (ομάδα Γ κατηγορίας) γνώρισε σήμερα η Ξάνθη, στο πρώτο φιλικό που έδωσε επί τσέχικου εδάφους. Ωστόσο, ο Γιάννης Ματζουράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ιδιαίτερα στο β ημίχρονο (το γκολ σημειώθηκε στο α μέρος), καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να πειραματιστεί πάνω σε ορισμένα πράγματα, γύρω από την ενδεκάδα και τα συστήματα. Θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά για την Ξάνθη προκειμένου να βγουν και άλλα συμπεράσματα. Το επόμενο έχει οριστεί για το Σάββατο (23/07) και αντίπαλος είναι η Μοστ, ομάδα πρώτης Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στο α ημίχρονο ήταν οι: Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου, Τσικίνιο, Μελισσάς, Σίκοφ, Άντζας, Λάφατα, Κάραμπας, Καζάκης, Τζόουνς, Γιάνσεν. Στο β ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βούλγαρης, Κοντοδήμος, Φλίτσκας, Χαϊκάλης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 21 July 2005 - 20:50:55 UTC