Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παπανδρέου: Σταθερά σε πορεία αλλαγής
  • [02] Ασφάλεια και Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [03] Έτοιμο το Μαρούσι για το 1-1
  • [04] Γ. Παπανδρέου: Ασφαλείς οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας
  • [05] Ανακοινώθηκαν οι υπουργοί της νέας ιρακινής κυβέρνησης
  • [06] Ισοφάρισε σε 1-1 η ΑΕΚ
  • [07] Κούρδοι προειδοποιούν την Τουρκία για τέλος της εκεχειρίας
  • [08] Η φλόγα στη Μελβούρνη
  • [09] Ο πολιτισμός στις προτεραιότητες της κυβέρνησης
  • [10] Έκρηξη στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας

    [01] Ευρωεκλογές

    Παπανδρέου: Σταθερά σε πορεία αλλαγής

    29/5/2004 3:26:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Αποφασισμένος να προχωρήσει στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων που ανέλαβε, προχωρώντας σε όλες τις αλλαγές, εμφανίζεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Ημερησία". Ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι ο ίδιος δεν δίστασε να αναλάβει τη ευθύνη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ όταν όλα έδειχναν ότι οδεύει σε εκλογική ήττα. Εξάλλου, ο κ. Παπανδρέου επιτίθεται με δριμύτητα στην κυβέρνηση, προβλέποντας ότι "πρώτο θύμα της πολιτικής της θα είναι το κοινωνικό κράτος". Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι "η ΝΔ έχει επιλέξει να μην κυβερνά" και "θέλει να περάσει και τις ευρωεκλογές με προεκλογικό λόγο και υποσχέσεις, δημαγωγώντας".

    Έκανε λόγο για κυβερνητικό κενό και καταλόγισε αντιφάσεις και ανακολουθίες

    Όλα τα θέματα η κυβέρνηση τα παραπέμπει στο φθινόπωρο, συνεχίζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπορέσει να "εφαρμόσει ανενόχλητη μια πολιτική σκληρής λιτότητας". Η τακτική της κυβέρνησης, τονίζει ο κ. Παπανδρέου είναι μια τακτική "επιτήδειας ουδετερότητας" και "συνεχίζει να αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ και τον εαυτό της".

    Διαπιστώνει την "ύπαρξη κυβερνητικού κενού" και καταλογίζει στην κυβέρνηση "ανακολουθίες", "αντιφάσεις", ασυνεννοησία", "διγλωσσία" και "διαφωνίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών".

    Ειδική αναφορά κάνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οικονομία, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προκάλεσε την "επιτήρηση της οικονομίας" και στο εξής "θα είναι τα χέρια της δεμένα", καθώς "χάθηκε η όποια ευελιξία υπήρχε στη δημοσιονομική πολιτική της χώρας". Προέβλεψε επιβολή "σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας" από την Επιτροπή, καθώς και "αύξηση φόρων, πάγωμα μισθών, περιορισμό των δημοσίων δαπανών και επενδύσεων". Η απογραφή ήταν μια "ανεύθυνη κίνηση της ΝΔ", σημειώνει.

    Επικριτικός είναι ο κ. Παπανδρέου και στις αναφορές του στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, ιδιαιτέρως μάλιστα στο κυπριακό και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Καταλογίζει στην κυβέρνηση ένα "δειλό ναι" για το σχέδιο Ανάν και ένα "σθεναρό όχι" από όλα τα στελέχη της ΝΔ.

    Αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κ. Παπανδρέου διαπιστώνει "αλλαγή της πάγιας στρατηγικής όλων των ελληνικών κυβερνήσεων" και "διολίσθηση των ελληνοτουρκικών εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου", κάτι το οποίο "ενέχει προφανείς κινδύνους".

    Ο κ. Παπανδρέου "απαιτεί" ενημέρωση από την κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχει αποφασίσει "αλλαγή στρατηγικής σε κρίσιμα εθνικά θέματα". Σημειώνει ότι για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ και όχι από την κυβέρνηση και επισημαίνει ότι μέχρι τώρα, πάγια τακτική όλων των κυβερνήσεων ήταν να ενημερώνουν τουλάχιστον τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες", ήταν το σχόλιο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία ειρήνης για το Ιράκ, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Για το ζήτημα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Παπανδρέου ζητεί από την κυβέρνηση μια πρόταση "ευρύτερης αποδοχής", όπως έγινε με τον κ. Στεφανόπουλο. Σε αντίθετη περίπτωση, αναφέρει, "θα σημαίνει ότι η κυβέρνηση παίζει με τους θεσμούς".

    Για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ

    Μιλώντας για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και τις αντιδράσεις στελεχών του με αφορμή, κυρίως, το ευρωψηφοδέλτιο, ο κ. Παπανδρέου τις απέδωσε στην ανεντιμότητα των στελεχών του Κινήματος να δεχθούν μια πορεία εκτός της "πεπατημένης". Πολλοί, αναφέρει ο κ. Παπανδρέου, περίμεναν πως όταν έφθανε η στιγμή της υλοποίησης όσων είχε υποσχεθεί προεκλογικά, είτε δεν θα τηρούσε τις υποσχέσεις είτε ότι θα τις τηρούσε εν μέρει. Και συνέκρινε τη δική του στάση, της τήρησης των υπεσχημένων, με την αντίστοιχη στάση του κ. Καραμανλή, ο οποίος δεν συγκρότησε κυβέρνηση με ανθρώπους της γενιά του, όπως είχε υποσχεθεί, ενώ το ίδιο έπραξε και με το ευρωψηφοδέλτιο.

    Το επόμενο βήμα ανανέωσης και ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ θα γίνει στο Συνέδριο του φθινοπώρου, όπου το Κίνημα θα κληθεί να συζητήσει και να αποφασίσει για όλα τα κρίσιμα θέματα και μάλιστα να πάρει "αποφάσεις πλειοψηφικές". Εκφράζει τη διαφωνία του με τα στελέχη που υποστηρίζουν ότι οι επιλογές της ηγεσίας του Κινήματος έχουν προοπτική οκταετίας και υπόσχεται ότι "το ΠΑΣΟΚ θα μπει ξανά σε νικηφόρα πορεία".

    [02] Αθήνα 2004

    Ασφάλεια και Ολυμπιακοί Αγώνες

    29/5/2004 7:22:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Όσον αφορά την παρουσία ξένης ένοπλης δύναμης στην Ελλάδα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφων, δήλωσε πως δεν ετέθη, δεν τίθεται και δεν πρόκειται να αντιμετωπιστεί τέτοιο ζήτημα. Ο σχεδιασμός για την Ολυμπιακή Ασφάλεια έχει ολοκληρωθεί και αρχίζει να εφαρμόζεται, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, από την 1η Ιουλίου και το ποσό που δαπανά η Ελλάδα για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αγγίζει το 1 δις ευρώ. Εχει γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τους θωρακίσει από οποιαδήποτε μορφή απειλής αξιοποιώντας σε όλα τα επίπεδα τη διεθνή εμπειρία και τη διεθνή συνεργασία.

    [03] Αθλητισμός

    Έτοιμο το Μαρούσι για το 1-1

    29/5/2004 8:05:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Με τον Πρόδρομο Νικολαϊδη να παραδέχεται ότι η ήττα από τον Παναθηναϊκό τους πείσμωσε και να δίνει το σύνθημα της ισοφάρισης, το Μαρούσι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει αύριο (21.15) στο κλειστό του Αγίου Θωμά την ομάδα του Ομπράντοβιτς, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της (15-0 στο πρωτάθλημα φέτος) , ωστόσο ξέρει ότι έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια ομάδα με ξεχωριστή εμπειρία. Ο "δράκος" επέμεινε για μια ακόμη φορά ότι το "κλειδί" θα είναι να μην χάσουν οι παίκτες του την συγκέντρωσή τους απέναντι στην σκληρή άμυνα των αντιπάλων και να μην εκνευριστούν σε καμία περίπτωση.

    [04] Αθήνα 2004

    Γ. Παπανδρέου: Ασφαλείς οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας

    29/5/2004 8:28:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει ασφαλείς Ολυμπιακούς Αγώνες και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί δήλωσε απόψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στην 44η Σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αρχαία Ολυμπία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ως υπουργός Εξωτερικών για την προώθηση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που βρήκε πρόσφορο έδαφος σε πολλά κράτη.

    [05] Ιράκ

    Ανακοινώθηκαν οι υπουργοί της νέας ιρακινής κυβέρνησης

    29/5/2004 8:32:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Πηγή: ΑΠΕ

    Το Ιρακινό Κυβερνητικό Συμβούλιο, η αμερικανική διοίκηση στο Ιράκ και τα Ηνωμένα Έθνη συμφώνησαν σήμερα για τους υπουργούς της νέας ιρακινής κυβέρνησης, που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας στις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με Ιρακινό αξιωματούχο, ο τεχνοκράτης Θαμίρ Γαντμπάν θα είναι υπουργός Πετρελαίου, ο Κούρδος Χοσιάρ Ζεμπάρι υπουργός Αμυνας και ο επίσης Κούρδος Μπαρχάμ Σάλιχ υπουργός Εξωτερικών. Ο σιίτης Αμπελ Αμπντούλ Μάχντι θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών και ο Σαμίρ Σουμάιντι θα παραμείνει υπουργός Εσωτερικών. Εντούτοις, δεν είναι σίγουρο εάν θα αποδεχτούν όλοι τους διορισμούς τους.

    Στο μόνο αξίωμα που φαίνεται να υπάρχουν διαφωνίες στο συμβούλιο είναι αυτό του προέδρου, ο οποίος θα έχει και δύο αντιπροέδρους, έναν Κούρδο και ένα σιίτη. Ο Αντνάν Πατσάτσι, υπουργός Εξωτερικών της χώρας πριν αναλάβει την εξουσία ο Σαντάμ, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει πρόεδρος του Ιράκ. Όμως οι Κούρδοι και ορισμένοι σιίτες του Κυβερνητικού Συμβουλίου έχουν αντιρρήσεις για την επιλογή του Πατσάτσι και προτείνουν τον σημερινό πρόεδρο του συμβουλίου, Γάζι Γιαουάρ.

    [06] Αθλητισμός

    Ισοφάρισε σε 1-1 η ΑΕΚ

    29/5/2004 8:50:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Η ΑΕΚ επικράτησε 88-77 του Ηρακλή, στο άδειο από φιλάθλους -λόγω της τιμωρίας της - κλειστό των Ανω Λιοσίων και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στη σειρά του μικρού τελικού, στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών. Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων την Τρίτη στο Ιβανώφειο. Κορυφαίος από πλευράς νικητών ο Χατζής με 18 πόντους, ενω από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Διαμαντίδης με 23π.

    [07] Διεθνή

    Κούρδοι προειδοποιούν την Τουρκία για τέλος της εκεχειρίας

    29/5/2004 8:59:00 μμ

    Συντάκτης: Τίνα Βαλαούρα

    Το Κογκρέσο του Λαού του Κουρδιστάν (Κονγκρα-Τζελ), διάδοχος του εκτός νόμου στην Τουρκία Κόμματος των Κούρδων Εργατών (ΡΚΚ), αποφάσισε να θέσει τέλος, αρχής γενομένης από την 1η Ιουνίου, στην εκεχειρία που μονομερώς τηρεί από το 1998, όπως μεταδίδει, μέσω σήμερα της ιστοσελίδας του στο Ιντερνέτ, το φιλοκουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Μεσοποταμία. Το ΡΚΚ είχε προχωρήσει σε εκεχειρία με το τουρκικό κράτος το 1999, μετά τη σύλληψη του ηγέτη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, από τις τουρκικές αρχές. Ο διάδοχος του τώρα προειδοποιεί ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας θα μπουν ξανά στο στόχαστρο. Στο μήνυμα του το Κονγκρα-Τζελ δηλώνει ότι η εκεχειρία στερείται πλέον νοήματος, ειδικά μετά τις "επιχειρήσεις εξολόθρευσης", όπως τις αποκαλεί, εναντίον των μαχητών του κατά τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα συμβουλεύει τους τουρίστες να μην επιλέξουν την Τουρκία για τις διακοπές τους και τους όσους σκέφτονται να επενδύσουν στη χώρα, να το ξανασκεφτούν. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, είναι δύσκολο να πει κανείς πόσο σοβαρή είναι αυτή η απειλή, δεδομένου ότι κατά τους τελευταίους μήνες το ΡΚΚ, υπέστη πολλές διαιρέσεις. Πιστεύεται όμως ότι το Κονγκρα-Τζελ, διαθέτει υπολογίσιμη δύναμη και ότι θέλει να αποκηρύξει τελειωτικά την εκεχειρία.

    [08] Αθήνα 2004

    Η φλόγα στη Μελβούρνη

    29/5/2004 9:52:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Η Μελβούρνη θα είναι άλλη μια πόλη-σταθμός στην πορεία της Ολυμπιακής φλόγας ανά τον κόσμο. Το Σάββατο 5 Ιουνίου, Ελληνισμός και Αυστραλοί θα είναι έτοιμοι να την υποδεχθούν, αφού νωρίτερα (4/6), έχει κάνει μια στάση στην πόλη των προηγούμενων Ολυμπιακών Αγώνων, το Σίδνεϊ. Η φλόγα θα παραδοθεί στον δήμαρχο της Μελβούρνης, Τζο Σο από τον πρώην πρόεδρο της πολιτειακής βουλής, Αλέκο Ανδριανόπουλο. Επόμενος λαμπαδηδρόμος θα είναι ο θρύλος του αυστραλιανού φούτμπολ, Ρον Μπαράσι. Ο κ.Ανδριανόπουλος δήλωσε συγκινημένος και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα έχουν απόλυτη επιτυχία. "Είμαι βαθύτατα συγκινημένος από τη δυνατότητα που μου παρέχεται, ως Ελληνοαυστραλό πολίτη, να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα στην καρδιά της ελληνικής Μελβούρνης. Είμαι βέβαιος ότι οι Αγώνες της Αθήνας θα είναι απόλυτα ασφαλείς και επιτυχημένοι".

    [09] Εσωτερικά

    Ο πολιτισμός στις προτεραιότητες της κυβέρνησης

    29/5/2004 4:05:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ - ΝΕΤ 105,8

    Διαβεβαιώσεις ότι ο πολιτισμός και η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας βρίσκονται στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης έδωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιερά Μονή Δαφνίου ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού Κώστας Καραμανλής. Πρέπει εμπεδωθεί, να γίνει κτήμα όλων, ότι ο Πολιτισμός είναι καίριο μέσο για την προβολή και την ανάπτυξη της χώρας επισήμανε χαρακτηριστικά ,ο κύριος Καραμανλής. Επιθεωρώντας τις εργασίες αναστήλωσης της Μονής που γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό του 1999, τις χαρακτήρισε ως δύσκολη, λεπτή και ευαίσθητη δουλειά, και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα για την ολοκλήρωσή τους.

    Καίριο μέσο προβολής και ανάπτυξης

    "Ως κυβέρνηση και ως υπουργείο Πολιτισμού, έχουμε τάξει τον Πολιτισμό στις πρώτες προτεραιότητες, όχι μόνο διότι είναι ευθύνη όλων μας έναντι της τεράστιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και διότι πρέπει να γίνει κτήμα όλων πως ο Πολιτισμός είναι καίριο μέσο για την χώρα να προβληθεί και να αναπτυχθεί", δήλωσε ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Δαφνίου.

    Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε όλους τους χώρους της Ιεράς Μονής Δαφνίου, ανέβηκε, μέχρι τον θόλο του καθολικού που κοσμεί το μοναδικό ψηφιδωτό του Παντοκράτορα και είπε ότι "οι εργασίες αναστήλωσης είναι μια δύσκολη δουλειά, λεπτή, ευαίσθητη που απαιτεί υψηλή επιστημονική ακρίβεια" και πρόσθεσε ότι "είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποφασιστικότητα".

    Η Ιερά Μονή Δαφνίου χρονολογείται από τα τέλη του 11ου αιώνα και τα ψηφιδωτά της έχουν εντελώς "ελληνικά" χαρακτηριστικά, διαφορετικά της Βυζαντινής τεχνοτροπίας, ενώ αντίστοιχη τεχνοτροπία δεν αναπτύχθηκε ούτε στις εκκλησίες της Κωνσταντινούπολης.

    Το 1891 έγινε αποτοίχιση και ανατοποθέτηση των ψηφιδωτών, ενώ το 1894 ανοικοδομήθηκε μέρος του νάρθηκα που είχε καταστραφεί λόγω σεισμού.

    Το 1950 έγινε η πρώτη συστηματική αποκατάσταση της Ιεράς Μονής υπό την επίβλεψη του διευθυντή Αναστήλωσης Βυζαντινών Μνημείων, Ευσταθίου Στίκα.

    Μοιραίος στάθηκε για την Ιερά Μονή Δαφνίου η οποία περιλαμβάνεται στον Παγκόσμιο Κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την Αττική στις 7 Σεπτεμβρίου 1999. Από τότε η Μονή δεν είναι επισκέψιμη, λόγω των εργασιών αναστήλωσης και αποκατάστασης.

    [10] Εσωτερικά

    Έκρηξη στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας

    29/5/2004 10:11:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ στον τέταρτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, το οποίο ήταν κλειστό εκείνη την ώρα. Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού συλλόγου που βρίσκονται στον 4ο όροφο του Μεγάρου. Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά μια διερχόμενη γυναίκα, από θραύσματα που τινάχτηκαν στο δρόμο. Αυτή την ώρα πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας κάνουν αυτοψία στον χώρο για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια της έκρηξης και περισυλλέγουν υπολείμματα που θα ερευνηθούν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας. Όπως έγινε γνωστό δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την έκρηξη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 29 May 2004 - 20:50:53 UTC