Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-05-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Άρχισαν οι προσφυγές στην ΑΕΚ
  • [02] Συντονισμός πρωτοβουλιών Κυπριακό και Ευρωεκλογές
  • [03] Με τον Καμινάρη τα έβαλε ο ΠΑΟ
  • [04] Στου Ρέντη ο Γιανακόπουλος
  • [05] Επίθεση κατά της κατοικίας του Σιστάνι
  • [06] Observer εναντίον Times "Εμφύλιος" στον βρετανικό Τύπο
  • [07] Δεξίωση προς τιμήν του Σάκη στο Δημαρχείο Και του χρόνου με Σάκη;

    [01] Αθλητισμός

    Άρχισαν οι προσφυγές στην ΑΕΚ

    17/5/2004 7:18:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Τον αναμενόμενο χορό των προσφυγών άνοιξε την Δευτέρα στην ΑΕΚ ο Μιλέν Πέτκοφ. Ο διεθνής Βούλγαρος μέσος, μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Ντέμη Νικολαϊδη πως δε θα μπορέσει να προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ αν δε συμφωνήσουν όλοι οι παίκτες για διακανονισμό των οφειλομένων, κατέθεσε προσφυγή στη FIFA, κατά της ΠΑΕ, ζητώντας δεδουλευμένα, που ανέρχονται στο ποσό των 614 χιλάδων ευρώ. Η κίνηση, που φανερώνει πως δεν συμφωνούν όλοι οι παίκτες με την πρόταση του διεθνή επιθετικού, κάνει πλέον την προσπάθειά του για αγορά της ομάδας ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με πληροφορίες την κίνηση του Πετκόφ θα ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ. Πάντως σήμερα, μέσω του αρχηγού της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, παραδόθηκαν στους ποδοσφαιριστές 30 επιστολές για να απαντήσουν αν συμφωνούν με τις προτάσεις Νικολαΐδη.

    [02] Εσωτερικά

    Συντονισμός πρωτοβουλιών Κυπριακό και Ευρωεκλογές

    17/5/2004 7:12:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Συνάντηση είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με τον πρόεδρο του Κόμματος ΕΔΕΚ της Κύπρου Γιαννάκη Ομήρου, στη Χαριλάου Τρικούπη. Δυο επίμαχα θέματα Κυπριακό και Ευρωεκλογές ήταν στην ατζέντα των δυο πολιτικών. Όσον αφορά το πρώτο συμφώνησαν ότι Αθήνα και Λευκωσία πρέπει να συντονίσουν τις πρωτοβουλίες τους για το Κυπριακό, ώστε να δοθεί μία λύση του προβλήματος. "Για τις προσεχείς ευρωεκλογές με τη σοσιαλιστική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, ήταν και είναι η πιο δραστήρια ομάδα σε ότι αφορά στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού και συνεπώς η ισχυρή παρουσία των σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή είναι προϋπόθεση ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο και στην Ευρώπη για το θέμα αυτό", δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

    "Το "Όχι" του Κυπριακού ελληνισμού"

    Από την άλλη πλευρά, ο κ. Ομήρου επεσήμανε ότι η Κύπρος έχει εισέλθει σε ένα νέο ιστορικό κύκλο μετά την 1η Μαΐου με την ενσωμάτωσή της στην ευρωπαϊκή οικογένεια, προσθέτοντας ότι παρόλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ανεπιθύμητες δυσκολίες και υπαρκτά προβλήματα μετά το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου, η προσπάθειά μας και σ αυτό είναι απόλυτη η συμφωνία των δύο αδελφών σοσιαλιστικών κομμάτων είναι να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτές τις δυσκολίες, δίνοντας το μήνυμα ότι το "Όχι" του Κυπριακού ελληνισμού δεν ήταν σε καμιά περίπτωση "όχι" στην λύση του Κυπριακού προβλήματος.

    "Παραμένουμε σταθεροί και αμετακίνητοι στην επιδίωξη λύσης το συντομότερο δυνατόν, στη βάση κάποιων αλλαγών που θα καθησυχάζουν τις ανασφάλειες και τις επιφυλάξεις του Κυπριακού ελληνισμού σε σχέση με συγκεκριμένες πρόνοιες του σχεδίου Ανάν, το οποίο σε κάθε περίπτωση παραμένει στο προσκήνιο του Κυπριακού προβλήματος", κατέληξε ο πρόεδρος του Κόμματος ΕΔΕΚ της Κύπρου.

    [03] Αθλητισμός

    Με τον Καμινάρη τα έβαλε ο ΠΑΟ

    17/5/2004 7:56:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Με τον διαιτητή Γιάννη Καμινάρη, τα έβαλαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα με την Προοδευτική και παρά το γεγονός ότι είχαν νικήσει. Τα παράπονα εστιάζονται τόσο για τις καθυστερήσεις που κράτησε, όσο και για τα πολλά φάουλ που έδωσε στους γηπεδούχους. Αυτή τη φορά όμως, αντί καταγγελιών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτίμησε να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που διαβεβαίωνε τον Αργύρη Μήτσου ότι η ΕΠΟ φροντίζει για τη διαιτησία. " Μετά τη διαιτησία του κ. Καμινάρη στον αγώνα μας με την Προοδευτική, αισθανόμαστε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους, απόσπασμα της επιστολής του κ. Προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, πρός τον κ. Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 10/02/04. Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά για το καλό του αθλήματος και την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας'', τόνιζει η "πράσινη" ΠΑΕ. Τηνίδια ώρα στον "έβδομο ουρανό" βρίσκεται από χθες ο λυτρωτής του ΠΑΟ Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

    "Μανώλης" ο λυτρωτής

    Ο Νιγηριανός με το πολωνικό διαβατήριο έπαιξε φέτος εφτά όλα κι΄ όλα παιχνίδια, αφού για 4,5 μήνες ήταν τραυματίας, λόγω της εγχείρησης που έκανε στο γόνατό του.

    Ο αγαπημένος "Μανώλης" των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, έπαιξε ενάντια στην Καλλιθέα(4η αγωνιστική), τον Ηρακλή (21η αγωνιστική), το Αιγάλεω (22η αγωνιστική), τον Αρη (25η αγωνιστική), τον Ολυμπιακό (26η αγωνιστική), τον ΠΑΟΚ (27η αγωνιστική) και χθες με την Προοδευτική (29η αγωνιστική).

    Στα παιχνίδια που πέτυχε γκολ ήταν στα δύο τελευταία που έπαιξε, με τον ΠΑΟΚ και την Προοδευτική. Η σύμπτωση στη δική του περίπτωση είναι ότι και στους δύο αγώνες ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με τα γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά των αγώνων, στην Τούμπα στο 93΄και στον Κορυδαλλό στο 89΄.

    Ο πρόεδρος και γιατρός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Μήτσου διαβεβαιώνει πάντως ότι ο ποδοσφαιριστής του χρόνου θα επανέλθει πλήρως και αυτός ήταν και ο λόγος που η ΠΑΕ του ανανέωσε το συμβόλαιο το Φεβρουάριο.

    Το βέβαιο είναι ότι ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε του χρόνου θα παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και όπως λένε οι γιατροί, "θα θυμίσει τον παλιό καλό Ολισαντέμπε, που όλοι γνωρίζανε".

    Μικρή η ζημιά του Χαλκιά

    Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, το πρόβλημα της ημέρας για τον Ιτζάκ Σουμ ακούει στο όνομα του Κώστα Χαλκιά, που χθες υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο παιχνίδι με την Προοδευτική.

    Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο τερματοφύλακας έχει ένα απλό τράβηγμα και όχι θλάση και πως με την κατάλληλη θεραπεία θα κατορθώσει να αγωνιστεί το Σάββατο στον Πύργο, στην αυλαία του πρωταθλήματος.

    Σε διαφορετική περίπτωση τη θέση του θα πάρει και πάλι ο Στέφανος Κοτσώλης, με αναπληρωματικό τον Αλέξανδρο Τζόρβα, αν και το πιθανότερο είναι ο Κώστας Χαλκιάς να αγωνιστεί κανονικά εναντίον του Πανηλειακού, αφού η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή. Άλλα προβλήματα από κάρτες η τραυματισμούς ο Παναθηναϊκός δεν έχει.

    Σε ό,τι αφορά τον Αντώνη Νικοπολίδη, προπονείται κανονικά αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

    Σήμερα προπονήθηκαν μόνον όσοι δεν έπαιξαν κατά της Προοοδευτικής και οι υπόλοιποι έκαναν ένα απλό χαλάρωμα.

    [04] Αθλητισμός

    Στου Ρέντη ο Γιανακόπουλος

    17/5/2004 8:09:00 μμ

    Το κατώφλι των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη πέρασε σήμερα το πρωί ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, καθώς ο διεθνής μέσος πήγε στα παλιά του "λημέρια' και γυμνάστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτό θα κάνει όλη την εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή, που θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα. Μάλιστα είχε ιδιαίτερη συνομιλία και με το Νίκο Αλέφαντο. Πάντως τις τελευταίες μέρες έντονες είναι οι φήμες πως ο Σωκράτης Κόκκαλης σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πάρει πίσω στον Ολυμπιακό, αφού είδε πως η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία να επιστρέψει και το ίδιο επανέλαβε και την Κυριακή το βράδυ, στη Ριζούπολη, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί αυτό, καθώς θα απαιτηθεί ένα αρκετά υψηλό ποσό, για να τον αφήσει η Μπόλτον να φύγει.

    [05] Ιράκ

    Επίθεση κατά της κατοικίας του Σιστάνι

    17/5/2004 8:23:00 μμ

    Στόχος επίθεσης έγινε σήμερα στην ιερή πόλη της Νατζάφ, η κατοικία του μεγάλου Αγιατολάχ αλι Σιστάνι, ενός από τους σημαντικότερους αξιωματούχους των σιιττών στο Ιράκ. "Η κατοικία του μεγάλου Αγιατολάχ έγινε στόχος πυρών σήμερα το πρωί", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος αυτός που δεν θέλησε να κατονομαστεί, ενώ αρνήθηκε να πεί αν αυτά τα πυρά προέρχονταν από ένοπλους οπαδούς του ριζοσπάστη κληρικού Μοκτάντα Σάντρ ή από τις δυνάμεις της Συμμαχίας.

    [06] Αθήνα 2004

    Observer εναντίον Times "Εμφύλιος" στον βρετανικό Τύπο

    17/5/2004 8:26:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Observer -Daily News

    "Τι παιχνίδι παίζει ο Ρούπερτ Μέρντοχ"; Με τον τίτλο αυτό, η δημοσιογράφος Έλενα Σμιθ της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας Observer σχολιάζει το μπαράζ των εμπρηστικών δημοσιευμάτων για την ολυμπιακή ασφάλεια από τους Times του Λονδίνου αλλά και από άλλες εφημερίδες του ομίλου του Ρούπερτ Μέρντοχ. Η δημοσιογράφος, κάνει μία αναδρομή στα "υπερβολικά" επικριτικά για τη χώρα μας δημοσιεύματα και δεν διστάζει να συνδέσει τα συκοφαντικά για την Ελλάδα άρθρα με την υπόθεση των Βρετανών που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές το 2001 με την κατηγορία της κατασκοπείας.Για την υπόθεση αυτή και για τα συκοφαντικά για τη χώρα μας άρθρα των Times, Έλληνες δικηγόροι έχουν προχωρήσει σε αγωγές εναντίον της εφημερίδας.

    "Casus belli" η υπόθεση των Βρετανών;

    Όπως αναφέρει η Έλεν Σμιθ, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, οι Times έχουν δημοσιεύσει περισσότερα άρθρα για τους Αγώνες της Αθήνας από ότι τους δυο τελευταίους μήνες.

    "Στο σύνολο τους, Times και Sun, έχουν δημοσιεύσει την πρώτη βδομάδα του Μαϊου, 45 άρθρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας" τονίζει χαρακτηριστικά και σημειώνει " αυτή τη φορά, όμως, οι Times ξεπέρασαν τα όρια ".

    " Την περασμένη βδομάδα, μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν κλιμάκια της ΔΟΕ και τα θετικά σχόλια τους για την πρόοδο που διαπίστωσαν στα έργα, η εφημερίδα συνέχισε την έντονη κριτική της, με χαρακτηριστικό τον τίτλο " Η Αθήνα θα είναι έτοιμη, αλλά τι θα γίνει με τους δρόμους της ;"

    Σε μία προσπάθεια να ρίξει φως στα αληθινά αίτια που κρύβονται πίσω από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του ομίλου Μέρντοχ στη χώρα μας, η Έλενα Σμιθ, θεωρεί ότι ίσως πίσω από αυτές κρύβεται η υπόθεση με τους Βρετανούς που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές στην Καλαμάτα το 2001 με την κατηγορία της κατασκοπείας.

    Θετικά δημοσιεύματα για την Αθήνα

    Στον αντίποδα του "οργίου" ανθελληνικής προπαγάνδας, δεν είναι και λίγα τα ξένα ενημέρωσης που τηρούν πιο ισορροπημένη στάση.

    Άρθρο των Los Angeles Times, αναφέρει ότι αληθινός κίνδυνος για τους Αμερικανούς αθλητές στην Αθήνα, είναι η ίδια η αμερικανική πολιτική, ενώ στο αθλητικό τμήμα της Νεοϋορκέζικης εφημερίδας Diaily News, γίνεται λόγος για "μύθους περί υποτιθέμενων προβλημάτων στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ".

    "Ήρθε ο καιρός να σταματήσει η επίθεση στην Ολυμπιάδα των Αθηνών λόγω των καθυστερήσεων ως προς την υλοποίηση των έργων και της προβολής ενδεχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης" επισημαίνει ο αρθρογράφος της εφημερίδας και σημειώνει:

    "Οι Αγώνες της Αθήνας, είτε αυτό αρέσει είτε όχι, θα είναι πολύ πιο πολιτισμένοι από αυτούς της Ατλάντα και του Σίδνεϊ "

    Στο άρθρο επισημαίνεται επίσης ότι "θα πρέπει να απολογηθούμε στους Αθηναίους που πιστεύουν ότι μπορούν να αποτίσουν φόρο τιμής στους αρχαίους (προγόνους τους) και να ετοιμάσουν ένα πρώτης τάξεως φεστιβάλ αθλητισμού και πολιτισμού".

    "Εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων"

    Την ίδια ώρα στην Αθήνα, οι αντιδράσεις συνεχίζονται για τη νέα απόπειρα παράνομης εισόδου στο ΟΑΚΑ από Βρετανούς δημοσιογράφους.

    Για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων έκανε λόγο ο Γιώργος Σουφλιάς ενώ στο θέμα επανήλθε με δηλώσεις του στη ΝΕΤ 105, 8 ο υπουργός Δημόσιας Τάξεως

    " Ο καθένας από αυτούς τους δημοσιογράφους μπορεί να εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα για διαφορετικούς λόγους. Δεν θέλω τώρα να το σχολιάσω. Αλλά θα το σχολιάσω μετά τους Αγώνες, προς το παρόν συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση" τόνισε ο κ. Βουλγαράκης και υπογράμμισε

    "Τα μέτρα ασφαλείας λειτουργούν και θα λειτουργούν ακόμα καλύτερα, με την έναρξη της ολυμπιακής θωράκισης"

    Σχετικά Links:

    Δημοσίευμα των Daily News

    Δημοσίευμα Observer

    [07] Διάφορα

    Δεξίωση προς τιμήν του Σάκη στο Δημαρχείο Και του χρόνου με Σάκη;

    17/5/2004 9:59:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/5/2004 11:44:03 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Η πρόταση του έγινεη απάντηση όμως από τον Έλληνα σταρ, δεν δόθηκε. Σε δεξίωση που έγινε στο Δημαρχείο της Αθήνας προς τιμήν του Σάκη Ρουβά και της ελληνικής αποστολής που μας εκπροσώπησε στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision, η Δάφνη Μπόκοτα έκανε μπροστά στις κάμερες πρόταση στο μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή να μας εκπροσωπήσει και του χρόνου στη Eurovision. Ο Σάκης Ρουβάς δεν απήντησε στη συγκεκριμένη πρόταση, αναφέρθηκε ωστόσο στο μεγάλο μάθημα που ήταν για αυτόν η συμμετοχή του στη Eurovision.

    Υποδοχή νικητή

    Μετά τις ευχές, τα συγχαρητήρια της Δημάρχου Αθηναίων Ντόρας Μπακογιάννη, πήρε ο Σάκης Ρουβάς για την έξοχη εμφάνιση του στο φεστιβάλ της Eurovision.

    "Πήγαμε πολύ καλά. Ο Σάκης Ρουβάς κέρδισε τις καρδιές όλων και αυτό είναι που μετράει " τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Από την πλευρά του, ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης, αν και λίγο στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στην πρώτη θέση, χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ως ένα μεγάλο μάθημα που πήρε στη ζωή του.

    "Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος γιατί πήρα ένα πάρα πολύ μεγάλο μάθημα στη ζωή μου. Έμαθα την ομορφιά να σε υποστηρίζει η χώρα σου και όλοι οι Έλληνες. Πήρα απέραντη αγάπη" τόνισε χαρακτηριστικά

    Νωρίτερα, στην αίθουσα του Δημαρχείου Αθηνών, του επιφυλάχτηκε θερμή υποδοχή.

    Δεν ήταν λίγοι οι υπάλληλοι του δημαρχείου που βρίσκονταν εκεί μαζί με τα παιδιά τους, κρατώντας στα χέρια φωτογραφικές μηχανές για να απαθανατίσουν κάποιες στιγμές του Έλληνα καλλιτέχνη.

    Υποδοχή νικητή επεφύλαξαν στο Σάκη Ρουβά και εκατοντάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν την Κυριακή στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής.

    Και εκείνος, όπως πάντα άλλωστε, ανταπέδωσε το θερμό καλωσόρισμα μοιράζοντας χαμόγελα, αγκαλιές και φιλιά.

    Με το "Shake it" τα βάζει ο Αμβρόσιος

    Στο μεταξύ, σκληρή επίθεση κατά του τραγουδιού Shake it, εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

    Σε δελτίο Τύπου της Μητρόπολης, επισημαίνεται ότι παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η αξία του καλλιτέχνη, το τραγούδι που εκπροσώπησε τη χώρα μας ήταν ένα πορνοτράγουδο.

    Ο κ. Αμβρόσιος εκφράζει την βαθύτατη λύπη του για το "εθνικό παραλήρημα, που κρατάει 10 ημέρες και στο οποίο συμμετέχουν όλα τα Μ.Μ.Ε. με κορυφαίο το εθνικό δίκτυο της ΕΡΤ".

    Μέμφεται μάλιστα με την ευκαιρία και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος έδωσε την ευλογία του στον Σάκη Ρουβά.

    Παρακαλεί δε τον τραγουδιστή να αποστείλει μια φανέλα του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, όπως ο ίδιος ο κ. Βαρθολομαίος του ζήτησε.

    Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις Αμβρόσιου, ο Σάκης Ρουβάς δεν θέλησε να τις σχολιάσει.

    "Δεν σχολιάζω, δεν έχω απολύτως τίποτα να πω" δήλωσε κληθείς να σχολιάσει τις θέσεις του Μητροπολίτη, ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης της ΕΡΤ, Τ. Καλημέρης ενώ από την πλευρά της η Δάφνη Μπόκοτα τόνισε "δεν θεωρώ το τραγούδι, πορνοτράγουδο".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 17 May 2004 - 20:50:59 UTC