Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-12-10

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρέιντζερς
  • [02] Δωρεά οργάνων Χάρισε ζωή ο 22χρονος
  • [03] Πολλαπλά ισόβια Βαριές ποινές για τη "17Ν"
  • [04] Τυφλά χτυπήματα Αμερικανών
  • [05] Απόφαση του προσωρινού Κυβερνητικού Συμβουλίου Ειδικό δικαστήριο για το
  • [06] Συνομιλίες Ισραήλ-Αιγύπτου στη Γενεύη Νέα ειρηνευτική πρωτοβουλία για
  • [07] Σε ακτή της Λακωνίας Σύλληψη λαθρομεταναστών
  • [08] Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις Συνεχίζουν την απεργία οι

    [01] Champions League

    Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρέιντζερς

    (9/12/2003 11:46:00 μμ)

    Συντάκτης: Μπέττυ ΣαβούρδουΠηγή: ΑΠΕ

    Κι όμως, ο φετινός "χλωμός" Παναθηναϊκός έχει ακόμα κάτι από την ευρωπαϊκή του λάμψη. Οι "πράσινοι", πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησαν απόψε στο "Αϊμπροξ" 3-1 τη Ρέιντζερς, στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, και εξασφάλισαν την τρίτη θέση του 5ου ομίλου , που τους επιτρέπει να συνεχίσουν την φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία στο Κύπελλο UEFA. Τα γκολ για το "τριφύλλι" πέτυχαν ο Ζουτάουτας στο 32΄, ο Μπασινάς στο 62΄ και ο Κωνσταντίνου στο 80΄, ενώ οι Σκωτσέζοι είχαν προηγηθεί στο 28΄ με τον Μολς.

    Ο Μολς άνοιξε το σκορ

    Ο Γιτζάκ Σουμ παρέταξε την ομάδα του με τον Μίλτο Σαπάνη στη θέση του Γιαν Μικάελσεν, που υπέστη τράβηγμα και έμεινε στον πάγκο, και με μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν απομονωμένος και θα περίμενε κάποια μπαλιά-τρύπα του Σανμαρτεάν για να φανεί επικίνδυνος για την εστία του Κλος. Αυτό όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι, γνωρίζοντας ότι η ισοπαλία τους αρκούσε για να συνεχίσουν στο Κύπελλο UEFA, δεν έκαναν το λάθος να ανοιχτούν και να αφήσουν διαδρόμους για τους "πράσινους".

    Η Ρέιντζερς διατήρησε την εδαφική υπεροχή και ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε. Ήταν το 28ο λεπτό, όταν ο Μπολ σέντραρε από αριστερά και ο Μολς νίκησε στον αέρα την "πράσινη" άμυνα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Πάνω όμως που φαινόταν ότι η αποστολή της ελληνικής ομάδας γινόταν πολύ δύσκολη (και εμφανίζονταν σημάδια αποδιοργάνωσης), ήρθε η άμεση απάντηση από τον Ζουτάουτας. Ο Λιθουανός, με δυνατό συρτό σουτ στο 32΄ μετά από πάσα του Μινχ, έφερε το ματς "στα ίσα".

    Η ισοφάριση άλλαξε τα δεδομένα και δημιούργησε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στην ίδια τακτική και κατάφερε να κρατήσει στους Σκωτσέζους μακριά από τα καρέ του Νικοπολίδη ως τη λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να δείχνει ικανός να απειλήσει από την πλευρά του για ένα δεύτερο γκολ.

    Το "τριφύλλι" ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Ζοέλ Επαλέ στη θέση του (και πάλι αρνητικού) Σανμαρτεάν. Με την είσοδο του Καμερουνέζου, ο Παναθηναϊκός άρχισε να πιέζει περισσότερο στο χώρο του κέντρου και έφτασε κοντά στο 2-1 στο 53΄, όταν ο Σαπάνης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε όμως αποκρούστηκε από τον Κλος. Έξι λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Επαλέ, ο Κωνσταντίνου γύρισε όμορφα έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε έναν "κεραυνό", που όμως σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλος.

    "Σώθηκε η παρτίδα"

    Η τρίτη ήταν και η... φαρμακερή για τον Παναθηναϊκό. Ήταν το 62΄, όταν ο Μπασινάς από περίπου 35 μέτρα είδε ελεύθερο χώρο μπροστά του, σούταρε με δύναμη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας στην ελληνική ομάδα προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση στο UEFA.

    Η ομάδα του Αλεξ ΜακΛις ήταν πλέον υποχρεωμένη να ανοιχτεί, όμως δεν το έκανε με ορθό τρόπο. Οι βεβιασμένες ενέργειες των γηπεδούχων ήταν "βούτυρο στο ψωμί" για την άμυνα του Παναθηναϊκού που άντεξε στην πίεση όσο χρειαζόταν. Μέχρι το 80΄ δηλαδή, όταν ο Επαλέ έκανε μία ακόμη εντυπωσιακή κούρσα και έβγαλε εξαιρετικά στον Κωνσταντίνου, "σπάζοντας" το τεχνητό οφσάιντ των γηπεδούχων. Ο Κύπριος προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα τον Κλος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

    Εν κατακλείδι, ο μέτριος φετινός Παναθηναϊκός κατάφερε, έστω και την... δωδέκατη ώρα, να σώσει την παρτίδα και θα συνεχίσει στο UEFA, κλείνοντας παράλληλα σε μεγάλο βαθμό τις "πληγές" που του άνοιξε η ισοπαλία του Σαββάτου με τον Ακράτητο.

    Διαιτητής: Χέρμπερτ Φάντελ (Γερμανία) Κίτρινες: Σανμαρτέαν, Μινχ, Ρίκσεν

    Οι συνθέσεις : ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Κλος, Ρίκσεν, Μπεργκ, Κιζανισβίλι (66΄ Βανόλι), Μπολ, Ρος (84΄ Ντάφι), Μπερκ (70΄ Οστενσταντ), Χιουζ, Καπούσο, Λόβενκραντς, Μολς ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Μόρις, Σεϊταρίδης, Μινχ, Γκούμας, Ζουτάουτας, Μπασινάς, Σανμαρτεάν (46΄ Επαλέ), Σαπάνης (79΄ Βλάοβιτς), Κωνσταντίνου

    [02] Εσωτερικά

    Δωρεά οργάνων Χάρισε ζωή ο 22χρονος

    (10/12/2003 8:49:00 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας δίνει με τον θάνατο του ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης, ύστερα από την απόφαση των γονέων του να δωρίσουν ζωτικά όργανα του παιδιού τους και αφού διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι ο 22χρονος ήταν κλινικά νεκρός μετά από τον τραυματισμό του στο κεφάλι την περασμένη Παρασκευή από πυροβολισμό ανδρών των ειδικών δυνάμεων στο δρόμο Ανωγείων-Ηρακλείου. Ειδικά κλιμάκια γιατρών, που έφτασαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο από την Αθήνα, το Μιλάνο και τη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν στη λήψη ζωτικών οργάνων μετά από τετράωρη διαδικασία.

    Το μεσημέρι η κηδεία του

    Η διαδικασία για την αφαίρεση οργάνων του ξεκίνησε από ομάδα χειρουργών αργά τη νύχτα και ολοκληρώθηκε στις 4 τα ξημερώματα . Η καρδιά του νεαρού μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας, ενώ οι νεφροί και το ήπαρ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και αναμένεται να μεταμοσχευτούν. Αν και είχε ανακοινωθεί ότι και οι πνεύμονες του άτυχου Μαραγκάκη θα δίνονταν σε νοσοκομείο του εξωτερικού και μάλιστα για το σκοπό αυτό είχαν έλθει δυο γιατροί από το Μιλάνο, τελικά αυτό δεν έγινε κατορθωτό.

    Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει στις 2 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγία Βαρβάρα Καμινίων Ηρακλείου.

    Εν τω μεταξύ προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους οι τρεις αστυνομικοί που τον πυροβόλησαν.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Δωρεά οργάνων του 22χρονου Μαραγκάκη

    [03] 17Ν

    Πολλαπλά ισόβια Βαριές ποινές για τη "17Ν"

    (10/12/2003 10:15:00 πμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Τις πρώτες ποινές ισοβίου καθείρξεως, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χρήστος Λάμπρου. Ο εισαγγελέας πρότεινε για το Δημήτρη Κουφοντίνα την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού φρουρού της τράπεζας Πετραλώνων, Χρήστου Μάτη και δις ισόβια κάθειρξη για τη διπλή δολοφονία των Νίκου Μομφεράτου και του οδηγού του, Παναγιώτη Ρουσέτη. Την ίδια ποινή για τις υποθέσεις αυτές πρότεινε και για τον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο. Δις ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση Μάτη πρότεινε και για τον Βασίλειο Τζωρτζάτο. Για τον Πάτροκλο Τσελέντη πρότεινε 12 χρόνια για την υπόθεση Μάτη και από 12 χρόνια για τις ανθρωποκτονίες Μομφεράτου-Ρουσέτη. Η αγόρευση του εισαγγελέα επί των ποινών συνεχίζεται.

    Ο εισαγγελέας πρότεινε ...

    Για τις βασικές κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης οπλοκατοχής και προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών, ο εισαγγελέας πρότεινε καθείρξεις ανάλογα με το ποιες βαρύνουν τον καθένα:

    Δημήτρης Κουφοντίνας : 10 χρόνια, 15 χρόνια και 15 χρόνια. Σάββας Ξηρός: τις ίδιες ποινές. Χριστόδουλος Ξηρός: 10 χρόνια, και 15 χρόνια. Βασίλης Τζωρτζάτος: 10 και 15 χρόνια. Βασίλης Ξηρός: 7 χρόνια Διονύσης Γεωργιάδης: 7 χρόνια Νίκος Παπαναστασίου : 10 χρόνια Κώστας Καρατσώλης: 7 και 12 χρόνια Ηρακλής Κωστάρης: 10 και 15 χρόνια Θωμάς Σερίφης: 6 και 10 χρόνια Παύλος Σερίφης: 10 χρόνια Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: 10, 15 και 15 χρόνια. Επιπλέον, για την υπόθεση της δολοφονίας του Ρόμπερτ Τσάντ, φυσικός αυτουργός της οποίας φέρεται ο αποθανών Γιάννης Σκανδάλης, στο Δημήτρη Κουφοντίνα κάθειρξη 15 ετών, στον Χριστόδουλο Ξηρό κάθειρξη 18 ετών και στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο κάθειρξη 18 ετών.

    Φορτισμένο κλίμα

    "Η 17Ν υπήρξε ένα βαθύτατα φασιστικό μόρφωμα με σταλινική νοοτροπία"

    Χρήστος Λάμπρου, εισαγγελέας Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

    Νωρίτερα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Μιχάλης Μαργαρίτης όπου εκδικάζεται η υπόθεση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, διέκοψε το πρωί, για λίγα λεπτά, τη συνεδρίαση, προκειμένου να αποφορτιστεί το κλίμα, καθώς προκλήθηκαν εντονότατες αντιδράσεις κατηγορουμένων στη διάρκεια της εισήγησης του εισαγγελέα έδρας, Χρήστου Λάμπρου.

    Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Χρήστος Λάμπρου δήλωσε οι κατηγορούμενοι σκότωναν για να πλουτίσουν. "Η 17Ν υπήρξε ένα βαθύτατα φασιστικό μόρφωμα με σταλινική νοοτροπία".

    Η φράση αυτή του εισαγγελέα προκάλεσε, την εντονότατη αντίδραση του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος φώναξε "ποιοι είναι οι φασίστες φαίνονται".

    Αμέσως αντέδρασε και ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος απέδωσε στον εισαγγελικό λειτουργό ότι ονειρεύεται την 21η Απριλίου. Ο κ. Λάμπρου του απάντησε πως εκείνος και η "17 Νοέμβρη" ονειρεύονται την 21η Απριλίου.

    Η ένταση πυροδοτήθηκε περισσότερο, όταν ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος φώναξε στον εισαγγελικό λειτουργό "είσαι χούντα", για να λάβει την απάντηση από τον κ. Λάμπρου "χούντα είσαι εσύ".

    Καθώς ο κ. Λάμπρου συνέχιζε την εισήγησή του, επαναλαμβάνοντας τα περί "φασιστικού μορφώματος", ο Δημήτρης Κουφοντίνας σηκώθηκε όρθιος και χειρονομώντας έντονα φώναξε πως "αυτό δε μπορούμε να το ανεχθούμε".

    Την ίδια στιγμή και άλλοι κατηγορούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και ο κ. Μαργαρίτης, κλείνοντάς τους τα μικρόφωνα, διέκοψε τη διαδικασία.

    Ο συνήγορος Ιωάννης Σταμουλης τόνισε ότι "εάν ο κ Λάμπρου δεν σταματήσει τις διακηρύξεις του και να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την δικονομική τάξη, η υπεράσπιση θα αποχωρήσει εν σώματι".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Απόφαση-σταθμός

    Επίλογος για την ιστορική δίκη

    [04] Διεθνή

    Τυφλά χτυπήματα Αμερικανών

    (10/12/2003 10:25:00 πμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Έξι παιδιά σκοτώθηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν στη διάρκεια αμερικανικής αεροπορικής επιδρομής το περασμένο Σαββατοκύριακο, παραδέχτηκε σήμερα εκπρόσωπος των αμερικανικών δυνάμεων στην Καμπούλ. Ο αμερικανικός στρατός είχε παραδεχτεί τον θάνατο άλλων εννιά παιδιών σε άλλη επιχείρηση το Σαββατοκύριακο.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Σκοτώθηκαν παιδιά από αμερικανικό 'λάθος'

    Αφγανιστάν: 'Εκρηξη στο κέντρο της Κανταχάρ

    [05] Ιράκ

    Απόφαση του προσωρινού Κυβερνητικού Συμβουλίου Ειδικό δικαστήριο για το καθεστώς Σαντάμ

    (10/12/2003 10:31:00 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Το προσωρινό Κυβερνητικό Συμβούλιο του Ιράκ αποφάσισε τη συγκρότηση ειδικού δικαστηρίου που θα εξετάσει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που κατηγορείται ότι διέπραξε το καθεστώς Σαντάμ Χουσεΐν, δήλωσε ο Μουάφακ αλ Ρουμπάι, μέλος του Συμβουλίου στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το Ειδικό Δικαστήριο αναμένεται να αναλάβει επισήμως σήμερα τα καθήκοντά του, αν και θα περάσει καιρός πριν αποφασιστεί η διεξαγωγή της πρώτης δίκης.

    Αμερικανικές πηγές ανέφεραν ότι οι δίκες των κατηγορουμένων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρώην στελεχών του καθεστώτος Σαντάμ θα πραγματοποιηθούν στο Ιράκ, από Ιρακινούς δικαστές, αλλά θα πάρουν μέρος ως παρατηρητές και ξένοι δικαστές. Από τους 55 καταζητούμενους από τις αμερικανικές δυνάμεις πρώην ηγέτες του Ιράκ, 40 έχουν συλληφθεί ή σκοτωθεί.

    [06] Διεθνή

    Συνομιλίες Ισραήλ-Αιγύπτου στη Γενεύη Νέα ειρηνευτική πρωτοβουλία για Μεσανατολικό

    (10/12/2003 11:02:00 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Συνομιλίες θα έχουν σήμερα στη Γενεύη ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Σιλβάν Σαλόμ με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ προκειμένου να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αναβιώσει ο "οδικός χάρτης". Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Αριέλ Σαρόν προσανατολίζεται στη λήψη μονομερών μέτρων προκειμένου να τερματιστεί το πολύχρονο αδιέξοδο με τους Παλαιστινίους.

    Αναθέρμανση των σχέσεων Ισραήλ-Αιγύπτου

    Συνεργάτης του Σαλόμ δήλωσε πως το Ισραήλ θα ζητήσει από την Αίγυπτο να επιστρέψει ο πρεσβευτής της, τον οποίο το Κάιρο είχε αποσύρει το 2000 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την βίαιη καταστολή της παλαιστινιακής εξέγερσης.

    Τόσο η Αίγυπτος, όσο κι οι ΗΠΑ, που αποτελούν τον κύριο υποστηρικτή του ''οδικού χάρτη'', διαφωνούν με τη μονομερή απόφαση του Σαρόν να απομακρύνει ορισμένους εβραϊκούς οικισμούς από τα Κατεχόμενα, δημιουργώντας και παγιώνοντας ντε φάκτο νέα σύνορα γύρω από τον αμφιλεγόμενο φράκτη ασφαλείας, αποσπώντας ζωτικά εδάφη για τη βιωσιμότητα ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους. Σε αυτήν την περίπτωση το παλαιστινιακό κράτος θα αποτελείται από αποκομμένα καντόνια, αντίθετα από τις επιθυμίες του λαού του.

    Η Αίγυπτος επιθυμεί το Ισραήλ να παραχωρήσει όλα τα κατεχόμενα εδάφη στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας στους Παλαιστινίους για τη δημιουργία ενός ανεξαρτήτου κράτους τους, έτσι ώστε να δοθεί τέλος στη χρόνια αντιπαράθεση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ έχει απορρίψει αυτό το ενδεχόμενο για λόγους ασφαλείας. Σε ανακοινωθέν του το ισραηλινό ΥΠΕΞ τόνισε πως οι συνομιλίες ''σηματοδοτούν μία αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ Αιγύπτου και Ισραήλ''. Η Αίγυπτος ήταν η πρώτη αραβική χώρα που συνήψε ειρηνευτική συνθήκη, το 1979, με το εβραϊκο κράτος και ακολούθησε το 1994 η Ιορδανία.

    Σημειώνεται ότι ο ''οδικός χάρτης'', που έχει στόχο την ειρήνευση με τους Παλαιστινίους, έχει μείνει ανενεργός λόγω της βίας και της αδιαλλαξίας των δύο πλευρών, όσον αφορά ακανθώδη ζητήματα, όπως τα σύνορα.

    [07] Εσωτερικά

    Σε ακτή της Λακωνίας Σύλληψη λαθρομεταναστών

    (10/12/2003 11:30:00 πμ)

    Σαράντα εφτά λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ από άνδρες του λιμενικού στην περιοχή Βαθύ Αυλάκι και συγκεκριμένα στην παραλία Βλυχάδας Λακωνίας. Οι αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στην ακτή από ιστιοφόρο σκάφος μήκους περίπου 20 25 μέτρων (αγνώστων λοιπών στοιχείων), προερχόμενοι από τις τουρκικές ακτές.

    [08] Εσωτερικά

    Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις Συνεχίζουν την απεργία οι συνοδοί-φροντιστές

    (10/12/2003 11:37:00 πμ)

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Για δέκατη τρίτη ημέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιπτάμενοι συνοδοί φροντιστές, ωστόσο οι πτήσεις της Ολυμπιακής πραγματοποιούνται και σήμερα χωρίς ακυρώσεις. Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας, την οποία οι ιπτάμενοι συνοδοί- φροντιστές παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η απόφαση της θα τους επηρεάσει.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Νέες 48ωρες απεργίες αποφάσισαν οι ιπτάμενοι συνοδοί-φροντιστές


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 10 December 2003 - 9:51:22 UTC