Read the UN Convention on the Rights of the Child (20 November 1989) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-03-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη Σημίτη στην Ιαπωνία
  • [02] Στάσεις εργασίας στην Ολυμπιακή αύριο
  • [03] Επαφές Παπαντωνίου στη Γερμανία
  • [04] Απεργία στους ΟΤΑ
  • [05] Σκανδαλίδης:Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος
  • [06] Στις Βρυξέλλες η κ. Παπανδρέου
  • [07] Ολοκληρώνονται οι εκλογές στους ΔΣΑ σήμερα
  • [08] Στα Τίρανα ο κ. Κακλαμάνης σήμερα
  • [09] Κλειστό το Πανεπιστήμιο Αθηνών από σήμερα
  • [10] Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης
  • [11] Κλιμακώνεται η βία στη Μ. Ανατολή
  • [12] Αιματηρές συγκρούσεις στη Κένυα
  • [13] Φονικός σεισμός στο Αφγανιστάν
  • [14] Ιστορικό βήμα για αυτοδιάθεση στο Κόσοβο
  • [15] Αρχίζει ο διάλογος για το ασφαλιστικό
  • [16] Δώστε βάση στο σχεδιασμό του site σας

    [01] Επίσκεψη Σημίτη στην Ιαπωνία

    4/3/2002 11:31:00 πμ

    Ιδιαίτερα θετική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με τον Ιάπωνα ομόλογο του Γιοσιχίρο Κοιζούμι ,ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ,που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν σε θέματα οικονομικής συνεργασίας και πολιτιστικών ανταλλαγών, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας των δύο χωρών, καταδίκασαν τη διεθνή τρομοκρατία και τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης της διεθνούς βοήθειας προς το Αφγανιστάν.

    Υπογραφή συμφωνιών μεταξύ Ελλαδας-Ιαπωνίας

    Ο κ. Σημίτης αμέσως μετά την συνάντηση τόνισε πως όταν η Ελλάδα αναλάβει την προεδρία της ΕΕ το 2003, θα συμβάλλει ώστε να ενεργοποιηθούν όλες οι συμφωνίες ΕΕ-Ιαπωνία, ενώ ο Ιάπωνας πρωθυπουργός επίσημανε το σημαντικό ρόλο της χώρας μας στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.

    Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν, να εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας έδρας Ιαπωνικής Γλώσσας στο Ελληνικό πανεπιστήμιο και αντίστοιχα έδρα ελληνικής γλώσσας στο Ιαπωνικό, να επανεργοποιηθεί η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Τόκιο, ενώ υπέγραψαν Σχέδιο Δράσης, που προβλέπει την πραγματοποίηση επαφών ανωτάτου επιπέδου σε τακτά χρονικά διαστήματα και την οργάνωση "μήνα της Ιαπωνίας" στην Ελλάδα και "μήνα της Ελλάδος" στην Ιαπωνία, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή προσέγγιση των δύο χωρών.

    Νωρίτερα ο κ. Σημίτης με τη σύζυγο του έγιναν δεκτοί από το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας, ενώ ο κ. Σημίτης συναντήθηκε αργότερα με εκπροσώπους του κοινοβουλευτικού συνδέσμου ελληνοιαπωνικής φιλίας, τον πρόεδρο της Ιαπωνικής Βουλής και τον πρώην πρωθυπουργό Μόρι.

    [02] Στάσεις εργασίας στην Ολυμπιακή αύριο

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 9:45:00 πμ

    Προβλήματα στις πτήσεις της Ολυμπιακής αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο, εφ όσον πραγματοποιηθούν οι στάσεις, που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι της Εταιρείας από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις έξι το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Εντός της ημέρας αναμένεται η δικαστική απόφαση, καθώς η Διοίκηση της Εταιρείας προσέφυγε στα δικαστήρια , ζητώντας να κηρυχθούν οι κινητοποιήσεις παράνομες και καταχρηστικές.

    [03] Επαφές Παπαντωνίου στη Γερμανία

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 11:39:00 πμ

    Επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υπουργός Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου. Ο ελληνας υπουργός θα μιλήσει το βράδυ σε εκδήλωση της Γερμανικής Εταιρείας Εξωτερικής Πολιτικής και θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ λόρδο Ρόμπερτσον, στο περιθώριο της Διάσκεψης του Ασπεν. Αύριο, ο κ. Παπαντωνίου θα έχει συνάντηση με τον ομόλογο του Ρούντολφ Σάρπιν και την πρόεδρο της Γερμανοελληνικής κοινοβουλευτικής ομάδας, κ. Σκαρπέλη.

    [04] Απεργία στους ΟΤΑ

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 10:51:00 πμ

    Νέα 48ωρη απεργία ξεκίνησαν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων και άλλων δήμων του λεκανοπεδίου. Το υπουργείο Εσωτερικών έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ζητώντας να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική. Αυτή την ώρα οι απεργοί ξεκινούν πορεία με απορριματοφόρα από το αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού μέχρι την πλατεία Κουμουνδούρου ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν πεζοί προς το υπουργείο Εσωτερικών.

    [05] Σκανδαλίδης:Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 9:48:00 πμ

    Με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο θα διεξαχθούν οι εκλογές του 2004, τόνισε από το Βόλο ο υπουργός Εσωτερικών Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης, πρόσθεσε επίσης ότι ο διάλογος για το νέο εκλογικό νόμο, που θα δίνει τη δυνατότητα για ευρύτερες συγκλίσεις, θα ξεκινήσει μετά τις δημοτικές εκλογές από μηδενική βάση γιατί αυτό απαιτούν οι ανάγκες του πολιτικού μας συστήματος.

    Ο υπουργός απηύθυνε έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις να θωρακίσουν την αξιοπιστία της πολιτικής ενώ έκανε λόγο για δυνάμεις που είτε επιδιώκουν την ιταλοποίηση της πολιτικής ζωής, είτε αποβλέπουν σε πρόωρες εκλογές.

    Απέκλεισε κάθε συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Αυγή", δήλωσε ότι δεν βλέπει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

    Διάλογο με την Αριστερά, εν όψει των εκλογών του 2004, προτείνει η Βάσω Παπανδρέου σε συνέντευξή της στα ΝΕΑ. Κανένας εκλογικός νόμος δεν μπορεί να είναι εμπόδιο σε μια πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία ούτε να είναι σύμμαχος σε ευκαιριακές συγκολλήσεις, τονίζει η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

    [06] Στις Βρυξέλλες η κ. Παπανδρέου

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2002 9:46:00 πμ

    Με κύριο θέμα τη πρόταση για έγκριση από την ευρωπαϊκή κοινότητα του πρωτοκόλλου του Κιότο για τις κλιματικές αλλαγές συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ στις Βρυξέλλες, όπου τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η υπουργός Ανάπτυξης Βάσω Παπανδρέου. Η επικύρωση του πρωτοκόλλου του Κιότο από το ελληνικό κοινοβούλιο θα γίνει όπως και στις άλλες χώρες μέλη της ΕΕ εντός των επομένων μηνών.

    Στόχος της πολιτικής αυτής δέσμευσης των χωρών μελών της ΕΕ είναι να δοθεί το χρονικό περιθώριο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προχωρήσει στην επικύρωση του πρωτοκόλλου έως τη σύνοδο για τη βιώσιμη ανάπτυξη που θα πραγματοποιηθεί στο Γιοχάνεσμπρουγκ τον Σεπτέμβριο.

    [07] Ολοκληρώνονται οι εκλογές στους ΔΣΑ σήμερα

    4/3/2002 9:32:00 πμ

    Ολοκληρώνεται σήμερα ο δεύτερος γύρος των εκλογών σε περίπου 8 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας. Στην Αθήνα σκληρή μάχη δίνουν οι Αντώνης Ρουπακιώτης και Δημήτρης Παξινός, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμετρόνται οι Ιωάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Γαρούφας. Στον Πειραιά και σύμφωνα με την Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών πρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Πεταλάς με ποσοστό 58,68%, έναντι 41,32% που έλαβε ο αντίπαλός του Βασίλειος Βενέτης.

    [08] Στα Τίρανα ο κ. Κακλαμάνης σήμερα

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2002 9:28:00 πμ

    Στα Τίρανα μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης για να πάρει μέρος στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο κ. Κακλαμάνης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αλβανίας Ρετζέπ Μειντάνι, τον πρωθυπουργό Παντελί Μάικο, τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και με ομολόγους του από χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Την Τετάρτη θα επισκεφθεί τη Δερβίτσανη όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας.

    [09] Κλειστό το Πανεπιστήμιο Αθηνών από σήμερα

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 9:22:00 πμ

    Λουκέτο από σήμερα και για 4 μέρες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος έως και την Παρασκευή, αποφάσισε η Σύγκλητος στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των πανεπιστημιακών για την επίλυση συνταξιοδοτικών και μισθολογικών αιτημάτων τους.

    [10] Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2002 9:31:00 πμ

    Στις ΗΠΑ αναμένεται σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος όπου θα πραγματοποιήσει εξαήμερη επίσκεψη με αφορμή την 80η επέτειο της ελληνικής ορθοδόξου αρχιεπισκοπής Αμερικής. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους στον Λευκό Οίκο μετά από επίσημη πρόσκληση του Αμερικανού προέδρου. Την ίδια ημέρα θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.

    [11] Κλιμακώνεται η βία στη Μ. Ανατολή

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 11:33:00 πμ

    Να εντείνει τη στρατιωτική πίεση στην Παλαιστινιακή Αρχή αποφάσισε η Ισραηλινή κυβέρνηση μετά το κύμα επιθέσεων το Σαββατοκύριακο, που είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν 21 Ισραηλινοί. Η κυβέρνηση Σάρον επιρρίπτει την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτοκτονίας στον Γιάσερ Αραφάτ, παρά το γεγονός ότι ο Παλαιστίνιος ηγέτης είχε καταδικάσει την προχθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ. Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος της Ιερουσαλήμ Εχούντ Ολμερτ κάλεσε τους Ισραηλινούς να είναι έτοιμοι για πόλεμο.

    Νέες μάχες στη Δυτική Οχθη

    Τις πρώτες πρωινές ώρες, ισραηλινά τεθωρακισμένα εισέβαλαν στον προσφυγικό καταυλισμό της Ράφα στην Λωρίδα της Γάζας, ενώ άρματα μάχης εισέβαλαν και στον καταυλισμό της Τζενίν στη Δυτική Οχθη, προκαλώντας σφοδρές ανταλλαγές πυρών με ενόπλους Παλαιστινίους. Ταυτόχρονα μαχητικά ελικόπτερα πολυβολούσαν θέσεις των ενόπλων, προκειμένου, σύμφωνα με τις σχετική ανακοίνωση , να εντοπίσουν παλαιστινίους "τρομοκράτες".

    Από τις επιθέσεις έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της ένοπλης οργάνωσης της Φατάχ Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ-Ακσα, Αμζάντ Φαχούρι.

    Σολάνα: Να αρθούν οι περιορισμοί στον Αραφάτ

    "Οι περιορισμοί των Ισραηλινών προς το κίνημα του Γιάσερ Αραφάτ θα πρέπει να αρθούν, ώστε να καταστεί δυνατόν να παραστεί ο παλαιστίνιος ηγέτης στην σύσκεψη του Αραβικού Συνδέσμου στα τέλη Μαρτίου, όπου θα εξετασθούν οι ειρηνευτικές προστάσεις της Σαουδικής Αραβίας", τόνισε χθες ο ύπατος αντιπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και Ασφάλεια, προσθέτοντας ότι "ο περιορισμός του Αραφάτ μέσα στην πόλη Ραμάλα της Δυτικής Οχθης ήταν ένα σφάλμα... Του προσέδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συνείδηση του λαού του απ΄όσο είχε στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την κατάσταση στο θέατρο των επεισοδίων".

    [12] Αιματηρές συγκρούσεις στη Κένυα

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2002 11:24:00 πμ

    Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην παραγκούπολη Καριομπάνγκι του Ναϊρόμπι, όταν μέλη μιας παράνομης αίρεσης της Κένυας προέβησαν σε αντίποινα για να εκδικηθούν για το θάνατο τριών μελών τους, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τους οποίους επικαλέσθηκε ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός Nation, μέλη της αίρεσης Μουνγκίκι, που προέρχονται από την εθνότητα Κικούγιου, οπλισμένοι με μαχαίρια, ξύλα και σκεπάρνια επιτέθηκαν τη νύχτα σε μπαρ που ανήκουν σε μέλη της εθνότητας Λούο.

    [13] Φονικός σεισμός στο Αφγανιστάν

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2002 11:12:00 πμ

    Περίπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 αγνοούνται σε δυο απομακρυσμένα χωριά του βορείου Αφγανιστάν που επλήγησαν από τον ισχυρό σεισμό που συγκλόνισε χθες την περιοχή προκαλώντας μεγάλες κατολισθήσεις, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Προγράμματος Διατροφής (WFP), του ΟΗΕ.

    Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ο σεισμός ήταν μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε μία περιοχή που εκτείνεται από το Τατζικιστάν ως την Ινδία.

    "Από το σεισμό προκλήθηκαν μεγάλες κατολισθήσεις σε δυο χωριά τα οποία βρίσκονται ανάμεσα σε δυο βουνά", δήλωσε ο εκπρόσωπος του WFP Χαλέντ Μανσούρ, επικαλούμενος τις τοπικές αρχές οι οποίες ζήτησαν τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών.

    [14] Ιστορικό βήμα για αυτοδιάθεση στο Κόσοβο

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2002 9:34:00 πμ

    Ενα μεγάλο βήμα προς την αυτοδιάθεσή του κάνει σήμερα το Κόσοβο, με τον διορισμό προέδρου, πρωθυπουργού και κυβέρνησης από το Κοινοβούλιό του. Η ψηφοφορία ανάμεσα στους 120 βουλευτές του σώματος θα είναι μία τυπική υπόθεση. Την περασμένη εβδομάδα τα κόμματα της αλβανικής πλειοψηφίας στην γιουγκοσλαβική επαρχία, κατόρθωσαν να συμφωνήσουν έπειτα από πολύμηνες διενέξεις και να καταλήξουν στο πώς θα επιμερισθούν οι θέσεις στην κυβέρνηση. Πρόεδρος σύμφωνα με τις συμφωνίες, θα ορισθεί ο Ιμπραχίμ Ρουγκόβα, ενώ την πρωθυπουργία θα αναλάβει ο Μπαϊράμ Ρετζέπι του Δημοκρατικού Κόμματος του Κοσόβου.

    [15] Αρχίζει ο διάλογος για το ασφαλιστικό

    Πηγή: NET 105,8 fm 4/3/2002 10:05:00 πμ

    Με πρόσκληση προς του κοινωνικούς εταίρους, η κυβέρνηση ανοίγει και πάλι το διάλογο για το ασφαλιστικό. Ο υπουργός Εργασίας Δημήτρης Ρέππας πρόκειται να καλέσει σήμερα με επιστολή του, την ΓΣΕΕ και τις εργοδοτικές οργανώσεις για να παρουσιάσει το πλαίσιο αρχών που θα διέπει το διάλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ 105,8, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σειρά κυβερνητικών συσκέψεων, από τις οποίες καθορίστηκε η τελική πρόταση του υπουργείου.

    Σήμερα εξάλλου, αντιπροσωπεία του ΣΥΝ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος Νίκο Κωνσταντόπουλο θα συναντηθεί με το Προεδρείο της ΓΣΕΕ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και στην εισοδηματική πολιτική.

    Δύο προγράμματα για τη δημιουργία 19 χιλιάδων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα με διάρκεια απασχόλησης 18 μήνες αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το υπουργείο Εργασίας.

    [16] Δώστε βάση στο σχεδιασμό του site σας

    Αννίτα Πασχαλινού 4/3/2002 10:59:00 πμ

    Πόσο μπορεί να σας στοιχίσει ο σχεδιασμός του site σας; Σίγουρα πολύ ακριβά, αν δε δώσετε βάση στο σωστό navigation, τη λειτουργικότητα και την εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία. Έρευνα της Abbey National, δείχνει ότι οι κακοσχεδιασμένοι δικτυακοί τόποι, μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στην οικονομική καταστροφή μιας εταιρείας.

    Ναι στην απλότητα όχι στον εντυπωσιασμό

    Όχι, δεν υπερβάλλουμε. Αντίθετα, όπως φαίνεται από την έρευνα, ο χρήστης που είχε μια κακή online εμπειρία, όχι μόνο δεν ξαναεπισκέπτεται το ίδιο site αλλά αρχίζει να αγνοεί όλους τους δικτυακούς τόπους.

    Μια κακή εμπειρία μεταφράζεται σε πολλά από τα παρακάτω:

    Να αργεί να του φορτώσει η σελίδα Να μην μπορεί να εντοπίσει με ευκολία την πληροφορία που τον ενδιαφέρει Να βομβαρδίζεται από διαφημιστκά Να είναι υποχρεωμένος να κάνει registration για να έχει πρόσβαση σε κάποιες υπηρεσίες

    Αντίθετα, οι χρήστες προτιμούν τα sites που έχουν ένα σταθερό look, εύκολο navigation και δεν περιέχουν μεγάλο όγκο πληροφοριών σε μόνο μια σελίδα.

    Το θαύμα των 20 δευτερολέπτων!

    Στην ίδια έρευνα επισημαίνεται ότι οι εταιρείες έχουν στη διάθεση τους μόνο 20 δευτερόλεπτα για να τραβήξουν την προσοχή των πελατών του διαδικτύου.

    Σε αυτό το χρόνο, θα πρέπει να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το φόρτωμα της ιστοσελίδας, έτσι ώστε οι οι χρήστες να μπορούν να αντιληφθούν αν όντως εκεί θα βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει.

    Σύμφωνα με το διευθυντή του τομέα Ε-commerce της Abbey National, ένας χρήστης που είχε κάποτε μια κακή εμπειρία από site είναι αμφίβολο αν στο μέλλον θα χρησιμοποιήσει το Internet για αγορές ή online συναλλαγές.

    Το χειρότερο όμως από όλα είναι ότι θα αρχίσει να διαδίδει στους φίλους του τα " άσχημα νέα" με αποτέλεσμα να αποκτά το site κακή φήμη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 4 March 2002 - 9:55:15 UTC