Visit our Document Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-03-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το προσφυγικό στο επίκεντρο συνάντησης του Δ. Βίτσα με τον πρεσβευτή της Γερμανίας
  • [02] Ο B. Σόιμπλε αντίθετος σε κάθε ελάφρυνση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας
  • [03] Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τη συμφωνία πώλησης του ΟΛΠ στην Cosco
  • [04] Γ. Μπασκόζος: «Μύθος» ότι οι πρόσφυγες αποτελούν υγειονομική βόμβα
  • [05] Αρχίζει στη Θεσσαλονίκη το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ
  • [06] Το πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα στη Σμύρνη
  • [07] Στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο
  • [08] Ειδομένη: Κολλημένοι στη λάσπη και στην ουδέτερη ζώνη 13.000 άνθρωποι
  • [09] Συνάντηση Τσίπρα-Νταβούτογλου στη Σμύρνη
  • [10] Και ο Μάρκιν «ντοπέ», παίρνει διαστάσεις επιδημίας η υπόθεση στη Ρωσία

  • [01] Το προσφυγικό στο επίκεντρο συνάντησης του Δ. Βίτσα με τον πρεσβευτή της Γερμανίας

    Τον πρεσβευτή της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα Πέτερ Σόοφ (Peter Schoof) δέχθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, με αιχμή το προσφυγικό πρόβλημα.

    [02] Ο B. Σόιμπλε αντίθετος σε κάθε ελάφρυνση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι είναι αντίθετος για λόγους αρχής σε κάθε νέα ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, παρότι οι πιστωτές της Ελλάδας έχουν δεχθεί να ανοίξουν τη συζήτηση για το θέμα αυτό.

    "Ειλικρινά, δεν έχω επιχείρημα (υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους) να παρουσιάσω στον γερμανό νομοθέτη, στη γερμανική κοινή γνώμη απέναντι στην οποία έχω υποχρεώσεις για τον προϋπολογισμό", δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

    Χθες, έπειτα από τη συνεδρίαση των 19 υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε για το ελληνικό δημόσιο χρέος: "είχαμε δώσει μια υπόσχεση πριν από πολύ καιρό ότι αν η ελληνική κυβέρνηση εκπλήρωνε τις υποχρεώσεις της, θα κάναμε τα απαραίτητα για να το καταστήσουμε βιώσιμο".

    Ο Σόιμπλε εκτίμησε, εξάλλου, πως η αξιολόγηση των πιστωτών για τις μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε η ελληνική κυβέρνηση θα κλείσει τον Απρίλιο. Οι επικεφαλής των αποστολών των πιστωτών αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσουν την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων, γνωστοποίησε χθες ο Ντάισελμπλουμ.

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χορήγησαν στην Ελλάδα ένα τρίτο πακέτο βοήθειας ύψους 86 δισεκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι με αντάλλαγμα νέα μέτρα λιτότητας προκειμένου να περιοριστεί το δημοσιονομικό έλλειμμα και το χρέος.

    Από την πλευρά του, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) απαιτεί, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, περισσότερη προσπάθεια στο ασφαλιστικό και μια συμφωνία της ευρωζώνης για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

    [03] Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τη συμφωνία πώλησης του ΟΛΠ στην Cosco

    Στην Cosco περνά πλέον και τυπικά το 67% του ΟΛΠ καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε σήμερα τη συμφωνία πώλησης του οργανισμού στην κινεζική εταιρεία κρίνοντας νόμιμες όλες τις διαδικασίες που κινήθηκαν.

    Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η έγκριση του φακέλου από την επιτροπή ανταγωνισμού προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση και να έλθει στη Bουλή.

    Στελέχη της λιμενικής αγοράς σχολιάζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρία ανέφεραν ότι ο Πειραιάς θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου και το γεγονός αυτό θα βοηθήσει την απασχόληση και την οικονομία μετά και τη συγχώνευση της Cosco με την China Shipping.

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται από την πλευρά του και το υπουργείου Ναυτιλίας να προχωρήσει στη δημιουργία σχετικής νομοθετικής ρύθμισης για τη σύσταση Δημόσιας Αρχής Λιμένα, για τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα επιφορτιστεί με την άσκηση της δημόσιας εξουσίας.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι υποχρεωτική και προβλέπεται στη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς.

    [04] Γ. Μπασκόζος: «Μύθος» ότι οι πρόσφυγες αποτελούν υγειονομική βόμβα

    Αλλαγές στην τακτική των υπηρεσιών υγείας, απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος, καθώς, όπως είπε, η Ελλάδα, από χώρα απλής διόδου τώρα μετατρέπεται σε χώρα προσωρινής ή πιο μόνιμης εγκατάστασης και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των 30-40 και ίσως και 60 χιλιάδων ανθρώπων. "Διασφαλίζουμε την παροχή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα σημεία πολύ προσωρινής ή προσωρινής φιλοξενίας, την επιδημιολογική επιτήρηση, την υγιεινή στους χώρους αυτούς και βεβαίως δίνουμε το δικαίωμα με το Παράλληλο Πρόγραμμα που ψηφίστηκε να έχουν και αυτοί οι πληθυσμοί πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας".

    Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «Περιφερειακή Διαβούλευση, Η Υγεία καθ'όλη τη Διαδικασία Υποδοχής, Διατομεακός Διάλογος» που συνδιοργάνωσε το υπουργείο Υγείας με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), ο κ. Μπασκόζος χαρακτήρισε «μύθο», ότι οι πρόσφυγες αποτελούν «υγειονομική βόμβα», υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία υπό την προϋπόθεση ότι θα τους παρασχεθούν οι απαραίτητες υπηρεσίες υγείας και κάνουμε το παν για να τους παρασχεθούν».

    [05] Αρχίζει στη Θεσσαλονίκη το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ

    Το πρώτο...ενήλικο πλέον -το 18ο- φεστιβάλ ντοκιμαντέρ ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Με 186 ταινίες (οι 17 σε παγκόσμιες ή πανευρωπαϊκές πρεμιέρες και οι 73 από αυτές ελληνικές) από 47 χώρες του κόσμου το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ «ζουμάρει» φέτος με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο προσφυγικό ζήτημα που ταλανίζει την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

    «Πρόσφυγες : Απόδραση προς την ελευθερία» είναι ο τίτλος του αφιερώματος στο πλαίσιο του οποίου προγραμματίστηκε (για την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας») δημόσια συζήτηση με τίτλο "Αποτυπώνοντας το προσφυγικό ζήτημα. Μέθοδοι, στόχοι, προκλήσεις και δεοντολογία".

    Ταινίες ντοκιμαντέρ - υποψήφιες για Όσκαρ, ντοκιμαντέρ με μνήμες τους Ολοκαυτώματος που επανέρχονται τραυματικά, ντοκιμαντέρ για ...άλλα ντοκιμαντέρ, για προσωπικότητες - θρύλους του περασμένου αιώνα (από την Τζάνις Τσόπλιν του Γούνστοκ και της γενιάς της ως το «μάτι της Κωνσταντινούπολης», τον διάσημο Τούρκο φωτογράφο Αρά Γκιουλέρ), ντοκιμαντέρ - απολογιστικά για την καταστροφική επέμβαση του ανθρώπου στον πλανήτη, για τη μαζική εξαφάνιση των ειδών, αλλά και των ιδεών συνθέτουν τις ...εικόνες του 21ου αιώνα -του «18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα», που θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαρτίου 2016.

    «Κοντά του» (για τελευταία φορά καθώς προ διμήνου υπέβαλε την παραίτηση του από τη διοργάνωση) θα βρίσκεται ο ιδρυτής και «γεννήτορας» του ο Δημήτρης Ειπίδης.

    «Το φεστιβάλ γεννήθηκε σε μια εποχή που η εναλλακτική ενημέρωση δεν υπήρχε... Σήμερα, αν λάβει κανείς υπόψη του πόσο ελεγχόμενα είναι τα ΜΜΕ, το ντοκιμαντέραν και δεν "προωθείται"από σταρ πρωταγωνιστές, είναι "προϊόν"που γεννήθηκε από την ανάγκη από νέους ανθρώπους που βγαίνουν έξω με μια κάμερα στο χέρι γιατί κάτι έχουν να προτείνουν. Είναι η πρώτη αξία στην ενημέρωση. Ξεπερνά τις εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα...» έλεγε σήμερα εμφανώς συγκινημένος ο υπο-αποχώρηση διευθυντής του φεστιβάλ Δημήτρης Ειπίδης δηλώνοντας ιδιαίτερα περήφανος για το ...παιδί του, που «γεννήθηκε εκ του μηδενός κι έφτασε ενηλικιωνόμενο να είναι γνωστό σ ολόκληρη την Ευρώπη».

    [06] Το πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα στη Σμύρνη

    Με τη Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και κατόπιν, στις 16:30, την τελετή υπογραφής των Συμφωνιών και τις κοινές δηλώσεις στον Τύπο, ξεκινά το πρόγραμμα του 4ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, στη Σμύρνη.

    Στις 18:00, θα διεξαχθεί Ελληνο-τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και, εν συνεχεία, στις 19:00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην τελετή ανακήρυξής του ως Επίτιμου Διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης.

    Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με δείπνο από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης και την Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey. Το δείπνο ξεκινά στις 20:00.

    [07] Στάσεις εργασίας την Πέμπτη σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο

    Σε προειδοποιητικές στάσεις εργασίας προχωρούν μεθαύριο, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και μετρό, από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 π.μ. και από τις 21.00 μέχρι και τη λήξη της βάρδιας.

    Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την υπογραφή νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, "χωρίς προαπαιτούμενα από την πλευρά της διοίκησης".

    Παράλληλα, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση των Δημόσιων Συγκοινωνιών και ο επιβάτης να απολαμβάνει ασφαλείς μεταφορές με φθηνό εισιτήριο".

    [08] Ειδομένη: Κολλημένοι στη λάσπη και στην ουδέτερη ζώνη 13.000 άνθρωποι

    Κολλημένοι στη λάσπη και «κολλημένοι» εδώ και καιρό στην Ειδομένη, εξακολουθούν να παραμένουν περίπου 13.000 άνθρωποι, οι οποίοι βλέπουν μέρα με τη μέρα τις ελπίδες τους να συνεχίσουν το ταξίδι της προσφυγιάς, να εξανεμίζονται. Μάλιστα, η ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ παραμένει από χθες το πρωί κλειστή και κανείς δεν γνωρίζει πότε και υπό ποιες συνθήκες θα αρχίσει ξανά η ροή των προσφύγων.

    Η χθεσινή νεροποντή μετέτρεψε τον καταυλισμό σε έναν απέραντο λασπότοπο και μούσκεψε όλες τις κουβέρτες και τα πράγματα των προσφύγων, οι οποίοι πέρασαν ένα ολόκληρο βράδυ, προσπαθώντας να προστατέψουν τα παιδιά τους από την καταιγίδα.

    Με το πρώτο φως της ημέρας, κουβέρτες και ρούχα απλώθηκαν στον ήλιο και πρόχειρα αναχώματα για να συγκρατήσουν τα νερά σε μια επερχόμενη βροχή, άρχισαν να σκάβονται περιμετρικά των σκηνών. Ταλαιπωρημένοι και με εμφανή τα σημάδια της κούρασης, οι πρόσφυγες ξεκίνησαν την μέρα τους φτιάχνοντας το αγαπημένο τους τσάι σε αυτοσχέδιες εστίες, χρησιμοποιώντας τενεκέδες από κονσέρβες για να βράσουν το νερό.

    Ουρές σχηματίστηκαν και πάλι με την «πρωτοκαθεδρία» να έχει αυτή μπροστά στην Praksis, όπου θα διανέμονταν 18.000 σάντουιτς, δύο για τους ενήλικες και ένα για τα παιδιά, με κασέρι, μαρούλι και αυγό. Ο καταυλισμός, πάλι, «απλώνει» όλο και περισσότερο, με δεκάδες σκηνές να έχουν στηθεί σε παρακείμενα χωράφια, ενώ παρά τις εκκλήσεις των ανθρώπων στις ΜΚΟ, κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει και να μείνει προσωρινά, σε καλύτερες συνθήκες, σε κάποιο κέντρο μετεγκατάστασης. Μόνο κάποιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν αιτήσεις για το πρόγραμμα μετεγκατάστασης, το οποίο όμως απαιτεί προηγουμένως να έχουν κάνει αίτηση για άσυλο.

    [09] Συνάντηση Τσίπρα-Νταβούτογλου στη Σμύρνη

    Η περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών ελληνοτουρκικών σχέσεων, κυρίως στον οικονομικό τομέα, βρίσκεται στο επίκεντρο του 4ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών, που διεξάγεται στη Σμύρνη, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα, συνοδευόμενος από 10 υπουργούς.

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ατζέντα περιλαμβάνει κυρίως ζητήματα σχετικά με τις μεταφορές, το εμπόριο και τον τουρισμό. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να υπάρξει συμφωνία για την ακτοπλοϊκή σύνδεση ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη και την Σμύρνη, καθώς και για την σιδηροδρομική σύνδεση ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη.

    Παράλληλα, γίνεται το Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στο οποίο μετέχουν 36 ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς, κυρίως από τους κλάδους του τουρισμού και των ακινήτων, των τροφίμων και ποτών, των κατασκευών και δομικών υλικών, των μεταφορών και logistics.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της τουρκικής πλευράς, όπως αποτυπώνεται από τις συναντήσεις που έχουν ζητηθεί, όσον αφορά τις εξαγωγές προς τη γείτονα, επικεντρώνεται στα δομικά υλικά, και όσον αφορά τις τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα, στον τουρισμό και τα ακίνητα.

    Το Συμβούλιο γίνεται σε λιγότερο από 24 ώρες από την Σύνοδο ΕΕ -Τουρκίας στις Βρυξέλλες. Αναμένεται, κυρίως οι δύο πρωθυπουργοί να συζητήσουν περαιτέρω θέματα σχετικά με την διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και κυρίως, θα τεθεί από ελληνικής πλευράς το θέμα της εφαρμογής αλλά και της επιτάχυνσης των διαδικασιών επανεισδοχής μεταναστών.

    Στην κυβερνητική αντιπροσωπία βρίσκονται οι υπουργοί:

    1. Γ. Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

    2. Ν. Κοτζιάς , Υπουργός Εξωτερικών

    3. Π. Σκουρλέτης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

    4. Θ. Δρίτσας, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

    5. Ν. Τόσκας, Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

    6. Γ. Μουζάλας, Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

    7. Ε. Κουντουρά, Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού

    8. Ο. Γεροβασίλη, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό και Κυβερνητική Εκπρόσωπος

    9. Γ. Αμανατίδης, Υφυπουργός Εξωτερικών

    10. Δ. Μάρδας, Υφυπουργός Εξωτερικών

    Το πρόγραμμα του πρωθυπουργούστη Σμύρνη

    Με τη Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και κατόπιντην τελετή υπογραφής των Συμφωνιών και τις κοινές δηλώσεις στον Τύπο, ξεκίνησετο πρόγραμμα του 4ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, στη Σμύρνη.

    Στις 18:00, θα διεξαχθεί Ελληνο-τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και, εν συνεχεία, στις 19:00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην τελετή ανακήρυξής του ως Επίτιμου Διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης.

    Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με δείπνο από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης και την Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey. Το δείπνο ξεκινά στις 20:00.

    [10] Και ο Μάρκιν «ντοπέ», παίρνει διαστάσεις επιδημίας η υπόθεση στη Ρωσία

    Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει η υπόθεση με τη χρήση της απαγορευμένης ουσίας meldonium από Ρώσους αθλητές, που ξεκίνησε με την αποκάλυψη της Μαρία Σαράποβα ότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν.

    Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων R-Sport, θετικοί στην ίδια ουσία βρέθηκαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του πατινάζ ταχύτητας Σεμιόν Ελιστράτοφ και Πάβελ Κουλίζνικοφ, ενώ νέα είδηση αφορά τον διεθνή βολεϊμπολίστα της Ντιναμό Μόσχας, Αλεξάντερ Μάρκιν. Την περίπτωση του τελευταίου επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο πρακτορείο ο γενικός γραμματέας της ρωσικής ομοσπονδίας βόλεϊ, Αλεξάντερ Γιαρεμένκο, που ανέφερε ότι η υπόθεση του Μάρκιν θα εξεταστεί από την FIVB στις 19 Απριλίου.

    Στο μεταξύ, σε μία διαφορετική περίπτωση ντόπινγκ στη Ρωσία, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της άρσης βαρών, Αλεξέι Λόβτσεφ, χάνει οριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς ανιχνεύθηκε η απαγορευμένη ουσία Ipamorelin και στο δεύτερο δείγμα του.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 8 March 2016 - 15:32:37 UTC