Visit our archive of News, Documents, Maps & Position Papers on the Imia Issue (1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-01-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δηλώσεις Δημ. Κουτσούμπα για την κατάσταση στην Κεφαλονιά
  • [02] Αλ. Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διερευνηθεί όλη η αλήθεια για το Μνημόνιο
  • [03] «Πρόσκληση συνενοχής» χαρακτηρίζει ο Ν. Βούτσης, τα σενάρια μεγάλου συνασπισμού
  • [04] Αντίδραση Μ. Γλέζου για παρερμηνείες στα όσα ανέφερε περί συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
  • [05] Ριζική αναδιάρθρωση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας
  • [06] Νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές για τις συντάξεις του Δημοσίου
  • [07] Εν μέσω έντασης συνεχίζεται η δίκη για την υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης
  • [08] Προειδοποιήσεις για νέα «φούσκα» στα δάνεια στις ΗΠΑ
  • [09] Κ. Χατζηδάκης: Βελτίωση παροχής ρευστότητας στις επιχειρήσεις
  • [10] Ανακάμπτει η τουρκική λίρα μετά την αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας
  • [11] Αυξήθηκαν κατά 1,8 δισ. ευρώ οι καταθέσεις το 2013
  • [12] Μειώθηκε ο τραπεζικός δανεισμός στον ιδιωτικό τομέα της Ευρωζώνης
  • [13] Η εκπρόσωπος του Μ. Σουμάχερ αρνείται ότι οι γιατροί έχουν ξεκινήσει διαδικασία για να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα
  • [14] Η Γερμανία είναι ισχυρή μονο εφόσον η Ευρώπη είναι ισχυρή, επανέλαβε η Α. Μέρκελ

  • [01] Δηλώσεις Δημ. Κουτσούμπα για την κατάσταση στην Κεφαλονιά

    «Το ΚΚΕ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να δοθεί άμεση προτεραιότητα στην αποκατάσταση σχολείων, δημόσιων κτιρίων, στη διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών για τη διαβίωση των τροφίμων των γηροκομείων Ληξουρίου και Αργοστολίου, να δοθεί προτεραιότητα στα σπίτια όσων έχουν χαρακτηριστεί ακατάλληλα, να γίνει άμεση ανέγερση εργατικών κατοικιών, γηροκομείου και σχολείων στην Παλική. Αποκατάσταση όλων των υποδομών στο οδικό και τα υπόλοιπα δίκτυα», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

    [02] Αλ. Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να διερευνηθεί όλη η αλήθεια για το Μνημόνιο

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί και επιδιώκει να χυθεί άπλετο φως στο ντροπιαστικό παρασκήνιο των Μνημονίων καθώς και να τεκμηριωθεί, για ακόμα μία φορά, η απόλυτη χρεοκοπία της μνημονιακής πολιτικής», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα των δύο συνεισηγητών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που εξετάζουν τον ρόλο και τη λειτουργία της τρόικας στα κράτη- μέλη τα οποία βρίσκονται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. «Το Ευρωκοινοβούλιο, ο πιο δημοκρατικός ευρωπαϊκός θεσμός έκανε το βήμα που η Ελληνική Βουλή δεν τόλμησε να κάνει, με ευθύνη φυσικά της κυβερνητικής πλειοψηφίας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με δική της ευθύνη καθυστέρησε να έρθει η Επιτροπή στην Ελλάδα, ενώ απέρριψε και το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ «για ουσιαστική συζήτηση σε βάθος ανάμεσα στους συνεισηγητές και τις εμπλεκόμενες κοινοβουλευτικές επιτροπές, σε πλήρη σύνθεση».

    [03] «Πρόσκληση συνενοχής» χαρακτηρίζει ο Ν. Βούτσης, τα σενάρια μεγάλου συνασπισμού

    Με κατηγορηματικό τρόπο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, απέρριψε το σενάριο να συμμετέχει το κόμμα του σε έναν μεγάλο συνασπισμό κάνοντας λόγο για «ψεύτικο δίλημμα» και «πρόσκληση συνενοχής». Με αφορμή την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για την πώληση του 66% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ, ο κ. Βούτσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πρόσκληση του μεγάλου συνασπισμού στην Ελλάδα που κάνετε μέσα από τις χειραγωγούμενες ειδήσεις των ΜΜΕ, είναι σαφέστατα πρόσκληση συνενοχής στον νεοφιλελεύθερο μονόδρομο που εφαρμόζετε και οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση. Μας καλείτε σε λογική συμπαιγνίας. Την απάντηση τη δίνει ο ελληνικός λαός. Την Πομπηία -που οδηγείτε τα πράγματα- θα τη χρεωθείτε μόνοι σας και όχι οι δυνάμεις που αγωνίζονται για να ξαναστηθεί στα πόδια της η χώρα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα διλήμματα των δελτίων ειδήσεων των 8».

    [04] Αντίδραση Μ. Γλέζου για παρερμηνείες στα όσα ανέφερε περί συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

    Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου προκάλεσαν ερμηνείες που δόθηκαν στην αναφορά του, από το βήμα της Βουλής, για τα σενάρια περί συγκυβέρνησης του κόμματός του με τη ΝΔ. Σε γραπτή δήλωση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών, στην οποία ο κ. Γλέζος είναι ηγετικό στέλεχος, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη Βουλή με το οποίο ειρωνεύεται ο Μανώλης Γλέζος την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να το μετατρέπουν σε δήθεν πρόταση συνεργασίας. 'Η είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία - συνεπώς επικίνδυνοι - ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας».

    Διαβάστε επίσης: «Πρόσκληση συνενοχής» χαρακτηρίζει ο Ν. Βούτσης, τα σενάρια μεγάλου συνασπισμού

    [05] Ριζική αναδιάρθρωση Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας

    Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τη ριζική αναδιάρθρωση του Υπουργείου, της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ). Την παρουσίαση του νέου νομοσχεδίου έκαναν σήμερα ο υπουργός Νίκος Δένδιας και οι επιτελείς όλων των υπηρεσιών. Ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «επανάσταση» στο θέμα της αστυνόμευσης και της εξυπηρέτησης του πολίτη το νομοσχέδιο, το οποίο, όπως είπε, περιλαμβάνει μεγάλες καινοτομίες και στηρίζεται στην αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών, την κατάργηση της γραφειοκρατίας, την εξοικονόμηση δαπανών και την ψηφιοποίηση με βάση τη νέα τεχνολογία για να γίνουν πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές όλες οι υπηρεσίες. Στις βασικές του γραμμές το νομοσχέδιο προβλέπει την αποδέσμευση του υπουργείου από την Αστυνομία, που θα είναι πλέον ένας καθαρά πολιτικός οργανισμός με συνδετικό κρίκο μια γενική διεύθυνση.

    [06] Νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές για τις συντάξεις του Δημοσίου

    Τις νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές που αφορούν στη συντάξεις του δημοσίου παρουσίασαν με ανακοίνωσή τους ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, Χαράλαμπος Τσαβδάρης.

    Συγκεκριμένα, έχει τεθεί σε λειτουργία η διαδικτυακή πύλη (portal) με στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και τη προώθηση της αναγκαίας διαφάνειας. Μέσω του portal, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες έχουν ήδη τη δυνατότητα υπολογισμού της σύνταξής τους και, από την 1η Ιανουαρίου 2013, παρακολούθησης της πορείας της αίτησης συνταξιοδότησής τους.

    Ακόμη, έχει τεθεί σε λειτουργία, από την 1η Ιανουαρίου 2014, σχετική εφαρμογή και πλέον διατίθενται ηλεκτρονικά τα ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων του Δημοσίου, από τη διαδικτυακή πύλη.

    Η ηλεκτρονική ενημέρωση γίνεται είτε μέσω του εν λόγω portal είτε από τον γενικό ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr).

    [07] Εν μέσω έντασης συνεχίζεται η δίκη για την υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης

    Εν μέσω έντασης συνεχίζεται ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

    Κατά την 5η μέρη της ακροαματικής διαδικασίας εξετάζεται η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά από την υπεράσπιση του πρώην γενικού γραμματέα Μιχάλη Λεμούσια.

    Ο συνήγορος του Μ. Λεμούσια, γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε εναντίον της οικονομικής επιθεωρήτριας, η οποία διενήργησε τον διαχειριστικό οικονομικό έλεγχο στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Την κατηγόρησε ότι ενήργησε μεροληπτικά σε βάρος του τέως δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου και του πρώην γενικού γραμματέα του Δήμου, συνεργαζόμενη απολύτως με τον πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη και τον δικηγόρο του. «Περιορίσατε την έρευνά σας μόνο στα όσα σας υπέδειξαν αυτοί οι δύο» είπε ο Αλ. Κούγιας.

    [08] Προειδοποιήσεις για νέα «φούσκα» στα δάνεια στις ΗΠΑ

    Μία αμερικανική αρχή η οποία είναι συναρμόδια για την εποπτεία των τραπεζών (Office of the Comptroller of the Currency, OCC) προειδοποίησε για τους κινδύνους που αναλαμβάνουν από κοινού πιστωτικά ιδρύματα με εναλλακτικούς διαχειριστές κεφαλαίων με τη σύναψη επικίνδυνων συναλλαγών και την παράκαμψη υφιστάμενων κανόνων. Η προειδοποίηση της Αρχής έγινε, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για πιθανή «φούσκα» στα μη διαβαθμισμένα δάνεια (junk rated loans) σε επιχειρήσεις. Η τραπεζική Αρχή έχει ήδη ζητήσει από τις τράπεζες να αποφεύγουν τη χορήγηση μερικών από τα πιο επικίνδυνα μη διαβαθμισμένα δάνεια σε εταιρείες, αλλά ανησυχεί ότι οι τράπεζες μπορεί να συνεχίσουν να κάνουν αυτές τις συναλλαγές, μοιραζόμενες κάποιους κινδύνους με τους διαχειριστές κεφαλαίων. «Δεν βλέπουμε κανένα όφελος για τις τράπεζες, εάν συνεργάζονται με τους διαχειριστές κεφαλαίων ή σκιώδεις τράπεζες για να παρακάμψουν τις ρυθμίσεις και να συνεχίσουν να πλημμυρίζουν την αγορά με αδύναμες συμφωνίες», δήλωσε στο Ρόιτερ ο πρώτος αναπληρωτής Επόπτης για την παρακολούθηση των μεγάλων τραπεζών Μάρτιν Πφίνσγκραφ.

    [09] Κ. Χατζηδάκης: Βελτίωση παροχής ρευστότητας στις επιχειρήσεις

    Βελτίωση της χρηματοδότησης επιχειρήσεων μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων των τραπεζών παρατηρείται το δίμηνο Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2013. Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το τέλος συνάντησης με τη διοίκηση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης. Όπως είπε ο υπουργός, η αύξηση που παρατηρείται είναι της τάξης του 28% ενώ με τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν, αλλά και με τα νέα που μπαίνουν σταδιακά στην αγορά, αναμένεται περαιτέρω βελτίωση. Τα δάνεια με επιδότηση επιτοκίου στα τέλη Ιουνίου 2013 ήταν της τάξης των 100 με 150 εκατ. ευρώ, στο τέλος Δεκεμβρίου υπολογίζεται ότι έφτασαν περίπου στο 1,2 δισ. ευρώ και στο τέλος Μαρτίου προβλέπεται ότι θα έχουν φτάσει στα 2 δισ. ευρώ. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Γιώργος Ζανιάς, ανέφερε ότι η αύξηση του 28% δείχνει δυναμική βελτίωση της ρευστότητας.

    [10] Ανακάμπτει η τουρκική λίρα μετά την αύξηση των επιτοκίων της Κεντρικής Τράπεζας

    H επιθετική απόφαση της Τουρκικής Κεντρικής Τράπεζας για την αύξηση των επιτοκίων έχει αποκαταστήσει μέρος από τις απώλειες της τουρκικής λίρας (TL) των τελευταίων ημερών και έχει δημιουργήσει γενικότερη ευφορία στην αγορά στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και σε άλλες μεγάλες αγορές του κόσμου. Παρά τις δημόσιες νουθεσίες του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, που ζητούσε από την Τράπεζα να μην αυξήσει τα επιτόκια για να μην επηρεάσει την οικονομική ανάπτυξη, η Τράπεζα ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα ότι διπλασιάζει τα επιτόκια από 4,5% σε 10% για τα ρέπος, και ανάλογες αυξήσεις για όλα τα άλλα επιτόκια, (overnight επιτόκια δανεισμού στο 12% από 7,75% και τα επιτόκια χορηγήσεων στο 8% από 3,5%). Η τουρκική λίρα ήδη ενισχύεται κατά 3% σε σχέση με το δολάριο ανακτώντας σημαντικό μέρος της αξίας που έχασε τον τελευταίο χρόνο. Η απόφαση της Τράπεζας είχε επιπτώσεις σε όλες τις αγορές παγκοσμίως γιατί συνδυάστηκε και με ανάλογες κινήσεις δημοσιονομικής προσαρμογής που έγιναν σε άλλες αγορές αναδυόμενες αγορές, όπως στην Ινδία.

    [11] Αυξήθηκαν κατά 1,8 δισ. ευρώ οι καταθέσεις το 2013

    Mε αύξηση των καταθέσεων έκλεισε το 2013. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος οι καταθέσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων στις τράπεζες αυξήθηκαν το Δεκέμβριο σε 163,2 δισ. ευρώ από 161,042 δισ. ευρώ που ήταν τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο). Σε ετήσια βάση το 2013 έκλεισε με αύξηση των καταθέσεων κατά 1,8 δισ. ευρώ (161,4 δισ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2012).

    [12] Μειώθηκε ο τραπεζικός δανεισμός στον ιδιωτικό τομέα της Ευρωζώνης

    Η αύξηση της προσφοράς χρήματος στην Ευρωζώνη επιβραδύνθηκε απότομα τον Δεκέμβριο και ο τραπεζικός δανεισμός στον ιδιωτικό τομέα συνέχισε να μειώνεται, θέτοντας υπό πίεση την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναλάβει δράση για να αντιμετωπίσει την απειλή του αποπληθωρισμού. Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΚΤ δείχνουν ότι η προσφορά χρήματος Μ3 - που αποτελεί έναν γενικότερο δείκτη της ρευστότητας στην οικονομία - αυξήθηκε με ετήσιο ρυθμό 1% από 1,5% τον Νοέμβριο. Τα τραπεζικά δάνεια στον ιδιωτικό τομέα μειώθηκαν κατά 2,3% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2012, όσο είχαν μειωθεί και τον Νοέμβριο. Με τον πληθωρισμό της Ευρωζώνης να κινείται πολύ χαμηλότερα από τον στόχο της - 0,8% τον Δεκέμβριο έναντι στόχου λίγο κάτω από το 2% -, η ΕΚΤ τόνισε με έμφαση το τελευταίο διάστημα την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει στη λήψη μέτρων, εφόσον αυξηθεί ο κίνδυνος του αποπληθωρισμού ή τα επιτόκια στην αγορά χρήματος απειλήσουν την εύθραυστη ανάκαμψη της περιοχής. Η ΕΚΤ έχει μειώσει τα επιτόκια σε επίπεδο - ρεκόρ (σ.σ.: το βασικό επιτόκιό της ανέρχεται σε 0,25%), έχει χορηγήσει πρόσθετη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα και ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων, αλλά τα μέτρα αυτά δεν ήταν ικανά να ξεμπλοκάρουν τον δανεισμό προς την πραγματική οικονομία.

    [13] Η εκπρόσωπος του Μ. Σουμάχερ αρνείται ότι οι γιατροί έχουν ξεκινήσει διαδικασία για να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα

    Η εκπρόσωπος του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλας 1 Μίχαελ Σουμάχερ απέφυγε σήμερα να σχολιάσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι γιατροί που τον παρακολουθούν στη Γαλλία έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα, ένα μήνα μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις.

    «Τονίζω και πάλι ότι οποιαδήποτε δήλωση που αφορά την υγεία του Μίχαελ και δεν προέρχεται από τους θεράποντες γιατρούς ή τη μάνατζέρ του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εικασία» ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter η Σαμπίνε Κεμ.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα,της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «L'Equipe»που επικαλείται νοσοκομειακές πηγές, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής "αντιδρά θετικά" στη θεραπεία.

    [14] Η Γερμανία είναι ισχυρή μονο εφόσον η Ευρώπη είναι ισχυρή, επανέλαβε η Α. Μέρκελ

    «Μακροπρόθεσμα η Γερμανία θα είναι ισχυρή μόνο εφόσον είναι η Ευρώπη ισχυρή», επανέλαβε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ στην διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεών της νωρίτερα σήμερα στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη για εμβάθυνση της οικονομικής και της νομισματικής ένωσης, ενώ προειδοποίησε για τον κίνδυνο από την «απατηλή ηρεμία» που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Ευρώπη και επανέφερε το θέμα της ανάληψης ευθύνης των επενδύσεων από τους ίδιους επενδυτές και όχι από τους φορολογούμενους. «Η Γερμανία είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης και άγκυρα σταθερότητας στην Ευρώπη και συνεισφέρει ουσιαστικά στην υπέρβαση της κρίσης. Πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας και της ψηφιακής ανάπτυξης», τόνισε η κυρία Μέρκελ και αναφέρθηκε επανειλημμένα στην ανάγκη ο άνθρωπος να τεθεί στο επίκεντρο όλων των πολιτικών, όλων των αποφάσεων. «Η απαίτηση της Ευρώπης πρέπει να είναι να βγει από την κρίση ισχυρότερη από ό,τι ήταν πριν από την κρίση», συνέχισε η Καγκελάριος, η οποία δήλωσε ότι η κρίση βρίσκεται μεν υπό έλεγχο, αλλά δεν έχει ξεπεραστεί μόνιμα.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 29 January 2014 - 13:30:28 UTC