Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 05-07-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το μαύρο κουτί θα δώσει την απάντηση για την πτώση του Α-7 Corsair
  • [02] Ο εορτασμός της επετείου της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στην Αθήνα
  • [03] Ανοίγει ο διάλογος για το εργασιακό.Κινητοποιήσεις κατά του νέου ωραρίου των καταστημάτων.
  • [04] Ανακοινώνεται από τη ΔΟΕ η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
  • [05] Σιούφας: Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση για νοικοκυριά και αγρότες.
  • [06] Aρχισε ο διάλογος για το εργασιακό.
  • [07] Aρχίζει στο Εδιμβούργο η σύνοδο κορυφής της G8
  • [08] Αρχισε ο διάλογος για το εργασιακό.
  • [09] Στο Λονδίνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012

  • [01] Το μαύρο κουτί θα δώσει την απάντηση για την πτώση του Α-7 Corsair

    Σε ακτίνα 1.000 μέτρων έχουν εκτιναχθεί τα συντρίμμια του αεροσκάφους τύπου "Α-7 Corsair" που κατέπεσε σε ορεινή περιοχή του όρους Όθρυς μεταξύ των χωριών Ζηλευτό και Μοσχοκαρυά.

    Οι ειδικοί της αεροπορίας εντόπισαν από νωρίς το «μαύρο κουτί» το οποίο αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια πτώσης του αεροσκάφους.

    Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί κάτοικοι της περιοχής είδαν το αεροπλάνο να πετά σε χαμηλή απόσταση από τα σπίτια τους και στο χωριό Γραμμένη, πέρασε οριακά από την κορυφογραμμή λόφου που βρίσκεται ανατολικά του χωριού.

    Ο χειριστής του αεροσκάφους ανθυποσμηναγός Νικόλαος Δανιάς, 27 χρόνων κατέβαλε σημαντική προσπάθεια να απομακρύνει το αεροσκάφος από κατοικημένες περιοχές και το εγκατέλειψε λίγα μόλις μέτρα πριν την πρόσκρουση του στην πλαγιά και την συντριβή του.

    Αυτόπτες μάρτυρες, από το χωρίο Γραμμένη, είδαν το αεροσκάφος να πετά σε πολύ χαμηλό ύψος ενώ αντίθετα ένα δεύτερο πετούσε σε αρκετά μεγάλο ύψος. Πριν ακούσουν τον εκκωφαντικό θόρυβο είδαν το πολεμικό αεροπλάνο να αδειάζει τα καύσιμα του και στη συνέχεια να εκτινάσσετε το κάθισμα του χειριστή και λίγα δευτερόλεπτα μετά να συντρίβεται ακυβέρνητο στην πλάγιά του βουνού. Ένα σύννεφο καπνού ξεπήδησε μετά την έκρηξη, ενώ την ίδια ώρα ο πιλότος με το αλεξίπτωτο του προσγειωνόταν στην κοίτη ρέματος, όπου ο 27χρονος ανθυποσμηναγός περίμενε περισσότερο από μισή ώρα για να φτάσει από την Αγχίαλο ελικόπτερο να τον παραλάβει.

    Το μαχητικό αεροσκάφος πετούσε με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά μαζί με ένα ακόμη, το οποίο μετά την πτώση του πρώτου παρέμεινε στην περιοχή πετώντας πάνω από το σημείο της συντριβής μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο που παρέλαβε τον πιλότο.

    Ο πιλότος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες, όπου οι γιατροί δεν διαπίστωσαν να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό και από εκεί μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝΑ. Ειδικοί εμπειρογνώμονες της αεροπορίας που έφτασαν στο δυσπρόσιτο σημείο της συντριβής, λίγο πριν το μεσημέρι, ξεκίνησαν την περισυλλογή των τμημάτων της ατράκτου και του υπολοίπου αεροσκάφους για να συντάξουν το πόρισμα για τα αίτια της πτώσης

    Ο σχηματισμός των δύο αεροσκαφών είχαν απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης στον Αραξο και όπως ανακοινώθηκε πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση. Ο χειριστής ανθυποσμηναγός Νικόλαος Δανιάς έχει στο ενεργητικό του 370 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 70 ώρες είναι στα βομβαρδιστικά Α-7 Corsair.

    [02] Ο εορτασμός της επετείου της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στην Αθήνα

    Στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τσάρλς Ρις, γιορτάστηκε χθές το βράδυ, η επέτειος της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Παρόντες πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας, ο προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας και πολλά μέλη του διπλωματικού σώματος.

    "Ζήτω η ανεξαρτησία της Αμερικής, ζήτω η Ελλάδα, γενέθλια γη της Δημοκρατίας", τόνισε σε ολιγόλεπτη ομιλία του ο Αμερικανός πρέσβης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, λέγοντας ότι "οι ΗΠΑ, από την ανεξαρτησία τους μέχρι σήμερα και σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι το Ιράκ και το Αφγανιστάν, προασπίζονται την ελευθερία και τη δημοκρατία".

    Στη δεξίωση ήταν παρόντες, η πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης, ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Μπασιάκος, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Γιάπης καθώς και οι υφυπουργοί Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και Παναγιώτης Σκανδαλάκης. Παρόντες ήταν, επίσης, οι πρώην υπουργοί Νίκος Χριστοδουλάκης και Γιάννος Παπαντωνίου, ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, ο αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Ν.Ντούβας και ο πρόεδρος του ΣΑΕ Αντριου Αθενς.

    [03] Ανοίγει ο διάλογος για το εργασιακό.Κινητοποιήσεις κατά του νέου ωραρίου των καταστημάτων.

    Αλλο ένα μέτωπο με τους κοινωνικούς φορείς -μετά το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων και το ωράριο των καταστημάτων- ανοίγει η κυβέρνηση με την προώθηση αλλαγών στο υφιστάμενο καθεστώς των εργασιακών σχέσεων.

    Ο υπουργός Απασχόλησης, Πάνος Παναγιωτόπουλος ,θα συναντηθεί σήμερα με τους εκπροσώπους των εμπόρων και αύριο με το ΣΕΒ και τη Συνομοσπονδία των Επαγγελματοβιοτεχνών,στο πλαίσιο του διαλόγου που ξεκινά για μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις.

    Χθες ο κ. Παναγιωτόπουλος έστειλε επιστολή-πρόσκληση σε όλους τους φορείς, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα συνάντηση του υπουργού με τη ΓΣΕΕ.

    Παράλληλα τις αμέσως επόμενες ημέρες κατατίθεται στη Βουλή και το νομοσχέδιο για τη διεύρυνση του ωραρίου των καταστημάτων. Με κλείσιμο των καταστημάτων, πορείες, ακόμη και αποκλεισμούς μεγάλων οδικών αρτηριών, κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους κατά του νέου ωραρίου οι έμποροι στην επαρχία, ενώ σήμερα η Γενική Συνομοσπονδία Eπαγγελματιών Bιοτεχνών και Eμπόρων Eλλάδος (ΓΣEBEE) οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Aθήνα.

    Σε αυτή θα συμμετέχουν και οι εμποροϋπάλληλοι με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Kλαυθμώνος και στη συνεχεία πορεία προς στη Bουλή.

    Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι, καθώς η εκτελεστική γραμματεία της ΟΤΟΕ αποφάσισε να προκηρύξει δίωρη στάση εργασίας σε όλα τα καταστήματα των τραπεζών που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, από τις 13:15 έως τη λήξη του ωραρίου στις 15:15.

    [04] Ανακοινώνεται από τη ΔΟΕ η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

    Στην τελική ευθεία εισήλθε πλέον η διαδικασία επιλογής της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 καθώς τα 115 μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ψηφίζουν σήμερα το μεσημέρι στην Σιγκαπούρη ,δίχως πάντως να υπάρχουν μέχρι στιγμής ασφαλή προγνωστικά.

    Οι υποστηρικτές των πέντε υποψηφίων πόλεων-του Λονδίνου,του Παρισιού,της Νέας Υόρκης,της Μαδρίτης και της Μόσχας- δίνουν αυτές τις ώρες την ύστατη μάχη πριν οι "αθάνατοι" της ΔΟΕ αποσυρθούν για την ψηφοφορία. Μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 14.30 (ώρα Ελλάδος) οπότε και ο πρόεδρος της ΔΟΕ,Ζακ Ρογκ θα ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας πόλης.

    Οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών,της Γαλλίας και της Ρωσίας κάλεσαν το πρωί τα μέλη της ΔΟΕ να ψηφίσουν υπέρ των υποψηφίων πόλεών τους αντίστοιχα. Ο γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη, μιλώντας στη διάρκεια της 45λεπτης παρουσίσσης της υποψηφιότητας του Παρισιού τόνισε ότι " η ελπίδα της Γαλλίας και η δική μου είναι να οργανώσουμε τους Αγώνες. Η Γαλλία είναι ενωμένη. Ολος ο πληθυσμός θέλει να υποδεχτεί τους αθλητές από όλον τον κόσμο".

    Ο Σιράκ υποσχέθηκε τη διοργάνωση μιας Ολυμπιάδας ,γεμάτης καινοτομίες , που θα "κοιτάζει προς τα εμπρός ,με σεβασμό στο περιβάλλον."Μπορείτε να εμπιστευθείτε τη Γαλλία,μπορείτε να μας επιστευθείτε " τόνισε ο Σιράκ απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΔΟΕ.

    "Η Γαλλία του Πιέρ ντε Κουμπερτέν είναι έτοιμη να υποδεχτεί την Ολυμπιακή φλόγα " τόνισε ο γάλλος πρόεδρος .

    Ενώ ο Σιράκ εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στη σύνοδο της ΔΟΕ,ο αμερικανός πρόεδρος Μπους προτίμησε να εκφράσει την υποστήριξή του προς την υποψηφιότητα της Νέας Υόρκης μέσω ενός βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκαν και τα πλεονεκτήματα της αμερικανικής μεγαλούπολης. Ο πρόεδρος Μπους διαβεβαίωσε τη ΔΟΕ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζουν πλήρως την υποψηφιότητα της Νέας Υόρκης. Στο ίδιο βίντεο εμφανίστηκε και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον για να υποστηρίξει την Νέα Υόρκη,ενώ η σύζυγός του ,γερουσιαστής Χίλαρι Κλίντον που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη ανέλαβε προσωπικά να πείσει τα μέλη της ΔΟΕ. "Οι Νεοϋορκέζοι είναι ενθουσιασμένοι με την προοπτική ανάληψης των Αγώνων καθώς αγαπούν τον αθλητισμό" τόνισε η Χίλαρι Κλίντον. Στο φίλμ της υποψηφιότητας της Νέας Υόρκης που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ εμφανίστηκαν επίσης οι ηθοποιοί Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Μέριλ Στριπ και ο Μπιλι Κρίσταλ,όπως επίσης και ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραπ για να στηρίξουν την πόλη τους.

    Στην 45λεπτη παρουσίαση της υποψηφιότητας της Μόσχας μετείχε -μέσω βίντεο- και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν που-μιλώντας για πρώτη φορά αγγλικά- διαβεβαίωσε τους "αθανάτους" ότι η Μόσχα "είναι τέλεια εξοπλισμένη για τους αγώνες".

    Οι ψηφοφορίες αναμένεται να αρχίσουν στις 12.45(ώρα Ελλάδος) και σύμφωνα με τους αναλυτές θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις γύροι.

    Οι περισότεροι αναλυτές θεωρούν ότι φαβορί είναι το Παρίσι ,αλλά δεν αποκλείουν και την έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

    [05] Σιούφας: Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση για νοικοκυριά και αγρότες.

    Δεν θα επιβαρυνθούν τα νοικοκυριά και οι αγρότες από την εξομοίωση του φόρου του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο ενημέρωσε για το ενεργειακό ζήτημα και για τις προωθούμενες αλλαγές του υπουργείου του.

    Ο κ.Σιούφας ανέφερε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία και υπογράμμισε ότι με τις ρυθμίσεις αυτές δίνεται ένα καίριο πλήγμα στην εστία διαφθοράς στο πετρέλαιο. Χαρακτήρισε το σύστημα αυτό τίμιο και απλό, και ανέφερε ότι θα υπάρξει άμεσος τρόπος επιστροφής των χρημάτων στους καταναλωτές.

    Ηδη, όπως είπε, σε συνεργασία με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, θα δοθεί λύση στο θέμα αυτό ως τα τέλη Ιουλίου.

    [06] Aρχισε ο διάλογος για το εργασιακό.

    Ξεκίνησε το πρωί ο διάλογος για το νέο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων που προωθεί το υπουργείο Απασχόλησης.

    Ο υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με το προεδρείο της Ενωσης των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και εξέτασαν τους σχεδιασμούς του υπουργείου για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας αλλά και τη μείωση των αμοιβών των υπερωριών.

    Αύριο, ο κ.Παναγιωτόπουλος, θα συναντηθεί διαδοχικά για το ίδιο θέμα με τους εκπροσώπους των βιομηχάνων και των επαγγελματοβιοτεχνών.

    Στο μεταξύ για τη Δευτέρα ορίστηκε η συνάντηση του υπουργού με τη ΓΣΕΕ καθώς η πρώτη αντίδραση της συνομοσπονδίας ήταν η δήλωση εκπροσώπων της ότι δεν είναι διατεθειμένη η εργατική πλευρά να προχωρήσει σε διάλογο με αντικείμενο τις εργασιακές σχέσεις.

    Αύριο κατατίθεται από τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα, προς συζήτηση και ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

    Την αντίθεσή τους όμως έχουν εκφράσει οι εμποροϋπάλληλοι οι οποίοι έχουν κηρύξει σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία. Από την πλευρά τους οι έμποροι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή. Στην κινητοποίηση αυτή μετέχει και η ΟΤΟΕ με δίωρη στάση εργασίας από τη μία το μεσημέρι ως το τέλος της βάρδιας.

    [07] Aρχίζει στο Εδιμβούργο η σύνοδο κορυφής της G8

    Ο βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ έφτασε σήμερα το πρωί στο Εδιμβούργο για τη σύνοδο κορυφής των Οκτώ ισχυρότερων κρατών του κόσμου, αφού παρέμεινε δύο ημέρες στη Σιγκαπούρη για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του Λονδίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

    Ο Μπλερ θα υποδεχτεί τους 7 ηγέτες των υπολοίπων χωρών μελών του G8 που αναμένονται εντός της ημέρας στην πρωτεύουσα της Σκωτίας.

    Η σύνοδος κορυφής του G8 θα ξεκινήσει με επίσημο δείπνο που θα παραθέσει η βασίλισσα Ελισάβετ. Η σύνοδος θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο σε πολυτελές ξενοδοχείο στο θέρετρο του Γκλένιγκλς,70 χιλιόμετρα βόρεια του Εδιμβούργου.

    Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να οργανώσουν σήμερα μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά του G8 στους δρόμους του Εδιμβούργου. Το πρωί ξέσπασαν μάλιστα βίαια επεισόδια στην πόλη του Στίρλινγκ,25 χιλιόμετρα από το Γκλένιγκλς,όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να πορευτούν προς την περιοχή όπου θα διεξαχθεί η σύνοδος των Οκτώ.

    Η αστυνομία επιχείρησε να εμποδίσει τους διαδηλωτές που εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια.

    Οι εκδηλώσεις κατά του G8 θα κορυφωθούν το βράδυ της Παρασκευής με μεγάλη συναυλία στο Εδιμβούργο.

    [08] Αρχισε ο διάλογος για το εργασιακό.

    Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρών επιχειρήσεων αλλά και εργασία σε ένα ασφαλές και σωστό περιβάλλον για τους εργαζόμενους είναι ο στόχος του διαλόγου για τη μεταβολή του εργασιακού καθεστώτος που ισχύει σήμερα, ανέφερε ο υπουργός Απασχόλησης Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Ελλάδος.

    Ο υπουργός αφού ανέφερε ότι ο νόμος για το εργασιακό που είχε ψηφιστεί επί υπουργίας του κ.Τάσου Γιαννίτση απέτυχε υποστήριξε ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος ώστε να υπάρξει νομοθετική προσαρμογή στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

    Αύριο, ο κ.Παναγιωτόπουλος, θα συναντηθεί διαδοχικά για το ίδιο θέμα με τους εκπροσώπους των βιομηχάνων και των επαγγελματοβιοτεχνών.

    Στο μεταξύ για τη Δευτέρα ορίστηκε η συνάντηση του υπουργού με τη ΓΣΕΕ καθώς η πρώτη αντίδραση της συνομοσπονδίας ήταν η δήλωση εκπροσώπων της ότι δεν είναι διατεθειμένη η εργατική πλευρά να προχωρήσει σε διάλογο με αντικείμενο τις εργασιακές σχέσεις.

    Στο μεταξύ αύριο κατατίθεται από τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα, προς συζήτηση και ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

    Την αντίθεσή τους όμως έχουν εκφράσει οι εμποροϋπάλληλοι οι οποίοι έχουν κηρύξει σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία. Οι έμποροι και οι εμποροϋπάλληλοι πραγματοποίησαν το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή. Στην κινητοποίηση αυτή συμμετείχε και η ΟΤΟΕ με δίωρη στάση εργασίας από τη μία το μεσημέρι ως το τέλος της βάρδιας. Ανάλογη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη.

    [09] Στο Λονδίνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2012

    Το Λονδίνο είναι η πόλη, την οποία επέλεξαν τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε πριν από λίγο στη Σιγκαπούρη ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ.

    Οι άλλες τέσσερις πόλεις που διεκδικούσαν τους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν η Μαδρίτη (Ισπανία), η Μόσχα (Ρωσία), η Νέα Υόρκη (Ηνωμένες Πολιτείες) και το Παρίσι (Γαλλία).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 6 July 2005 - 12:54:52 UTC