Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 01-05-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΚΥΣΕΑ.
  • [02] Τσοχατζόπουλος.
  • [03] Διάψευση ΗΠΑ.
  • [04] Στεφανόπουλος-Κροατία.
  • [05] Στον αέρα ο διάλογος για το ασφαλιστικό.
  • [06] Τέλος στα σενάρια για υποχρεωτικό πολιτικό γάμο.
  • [07] Προβληματισμός στη ΝΔ για τη "δημαρχολογία".
  • [08] Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης.
  • [09] ΗΠΑ-Δηλώσεις Γ.Παπανδρέου για την τρομοκρατία.
  • [10] Μικροεπεισόδια στην πορεία φοιτητών και καθηγητών.
  • [11] Απαλλάχθηκε ο 30χρονος που χαστούκισε τον Χριστόδουλο.
  • [12] Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Κ.Σημίτη.
  • [13] Αδειες παραμονής σε μετανάστες.
  • [14] Για τη συμμετοχή τους στο διάλογο για το ασφαλιστικό αποφασίζουν ΓΣΕΕ
  • [15] Φθηνότερη κατα 5,8 δρχ. το λίτρο απο τα μεσάνυχτα η Βενζίνη
  • [16] Επεσε η αυλαία των γενικών εξετάσεων, για τους αποφοίτους παλαιοτέρων
  • [17] Συνάντηση Σημίτη-Σταθόπουλου
  • [18] Ουάσιγκτον- Συνάντηση Παπανδρέου-Τένετ
  • [19] Στο Ζάγκρεμπ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
  • [20] Ληστεία σε τράπεζα-Διέφυγαν οι δύο ένοπλοι
  • [21] Ολυμπιάδα-Συνάντηση Παπαντωνίου-Λαλιώτη
  • [22] ΣΔΟΕ-Ελέγχους για φοροδιαφυγή
  • [23] Προσπάθεια εκφοβισμού σε βάρος Ιεράρχη.
  • [24] Λαθρομετανάστες-Συνελήφθησαν δύο δουλέμποροι
  • [25] Συμβολική κατάληψη στην Ακρόπολη
  • [26] Κηδεύεται το απόγευμα ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Χατζόπουλος

  • [01] ΚΥΣΕΑ.

    24/05/2001 09:08:19

    Ενα τρισεκατομμύριο δραχμές θα εξοικονομηθούν απο τις αμυντικές δαπάνες για την κάλυψη άλλων δημοσιονομικών αναγκών. Την απόφαση αυτή αναμένεται να λάβει στη σημερινή του συνεδρίαση, υπο τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, το ΚΥΣΕΑ. Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων και η ανασυγκρότησή τους.

    [02] Τσοχατζόπουλος.

    24/05/2001 09:08:12

    Αλλαγή στη γραμμή πλεύσης ζητεί απο την κυβέρνηση ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ. Ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει την ανάγκη για επιστροφή στο γνήσιο λόγο του ΠΑΣΟΚ που θα διαπερνάται απο σύγχρονες και κοινωνικά αποδεκτές θέσεις, προτάσεις και λύσεις. Επίσης, καλεί την Τουρκία να συνειδητοποιήσει γρήγορα οτι δεν μπορεί να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή άμυνα, ούτε να έχει ειδική μεταχείριση.

    [03] Διάψευση ΗΠΑ.

    24/05/2001 09:08:05

    Διέψευσαν οι ΗΠΑ με δήλωση του εκροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ οτι στις συνομιλίες που έχει στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, απαιτήθηκε να αστυνομεύεται το ελληνικό έδαφος από αμερικανικές υπηρεσίες.

    [04] Στεφανόπουλος-Κροατία.

    24/05/2001 09:07:58

    Την έντονη ανησυχία του για την "εύθραυστη ισορροπία", που -όπως είπε- υπάρχει σε ορισμένα μέρη της βαλκανικής περιοχής, διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος απο την Κροατία, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη. Επίσης τόνισε ότι ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής αποτελεί ο σεβασμός των αρχών του διεθνούς δικαίου, το απαραβίαστο των διεθνώς αναγνωρισμένων συνορων, η ειρηνική επίλυση των διαφορών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των μειονοτήτων.

    [05] Στον αέρα ο διάλογος για το ασφαλιστικό.

    23/05/2001 21:17:09

    Στον αέρα βρίσκεται ο διάλογος για το ασφαλιστικό, καθώς η ΓΣΕΕ αποφάσισε να μην προσέλθει σε αυτόν, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Η ΓΣΕΕ θα πάει όμως στο πρώτο ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας, την προσεχή Τετάρτη, απλά για να του επιδώσει το κείμενο με τις διεκδικήσεις των συνδικάτων. Επιφυλακτική στάση τηρεί η ΑΔΕΔΥ. Στις 31 Μαϊου συνέρχεται η ολομέλεια της ΓΣΕΕ, για να εκτιμήσει συνολικά την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ασφαλιστικό και προγραμματίζει συναντήσεις με όλα τα κόμματα.

    [06] Τέλος στα σενάρια για υποχρεωτικό πολιτικό γάμο.

    23/05/2001 21:17:03

    Η κυβέρνηση δια στόματος υπουργού Δικαιοσύνης έδωσε οριστικό τέλος

    στη σεναριολογία των τελευταίων ημερών, σχετικά με το ενδεχόμενο καθιέρωσης ως υποχρεωτικού, του πολιτικού γάμου. Το θέμα δεν υπάρχει κάν στην ατζέντα της κυβέρνησης ή του υπουργείου Δικαιοσύνης, δήλωσε ο Μιχάλης Σταθόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Κατά τον υπουργό Δικαιοσύνης, άλλοι υποκινούν το θέμα για να πλήξουν την κυβέρνηση και τον ίδιο.

    [07] Προβληματισμός στη ΝΔ για τη "δημαρχολογία".

    23/05/2001 21:16:56

    Προβληματισμό έχει προκαλέσει στη Ρηγίλλης η "δημαρχολογία" που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες, με δηλώσεις στελεχών του κόμματος, που διατύπωσαν την επιθυμία να λάβουν το χρίσμα για το δήμο της Αθήνας. Κύκλοι της ΝΔ τόνιζαν πως οι πολλές υποψηφιότητες για το δήμο Αθηναίων δημιουργεί πρόβλημα στην τελική επιλογή, αλλά και στην εικόνα της του κόμματος. Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος επανέλαβε και σήμερα ότι θα εξαντλήσει την τετραετία του στο δήμο, εκτός εάν,διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

    [08] Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης.

    23/05/2001 21:16:49

    Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο γραμματέας του κινήματος, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Σκανδαλίδης προέβλεψε μάλιστα πως το ΠΑΣΟΚ θα διαψεύσει όσους πιστεύουν ότι οι επόμενες εβδομάδες και οι επόμενοι μήνες θα είναι μια περίοδος εσωστρέφειας, ηττοπάθειας και εσωτερικών αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων στο κυβερνών κόμμα. Ο κ. Σκανδαλίδης χαρακτήρισε αναγκαία και επιθυμητή την κριτική που ασκούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την εικόνα άμυνας και υποχώρησης που εμφάνισε τον τελευταίο καιρό.

    [09] ΗΠΑ-Δηλώσεις Γ.Παπανδρέου για την τρομοκρατία.

    23/05/2001 21:16:43

    Εκτός πραγματικότητας, χαρακτήρισε από την Ουάσιγκτον ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, τις πληροφορίες ότι οι Αμερικανοί απαιτούν αστυνόμευση του ελληνικού εδάφους από αμερικανικές υπηρεσίες. Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει τα συμπλέγματα της εξάρτησης και συζητά όλα τα θέματα που αφορούν τις συνεργασίες της με άλλες χώρες και έτσι κάνει και με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι το θέμα της τρομοκρατίας είναι μεν υπαρκτό, αλλά αντιμετωπίζεται αφού έχει τεθεί στις εθνικές προτεραιότητες.

    [10] Μικροεπεισόδια στην πορεία φοιτητών και καθηγητών.

    23/05/2001 21:16:36

    Με μικροεπεισόδια σημαδεύτηκε το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν φοιτητές και πανεπιστημιακοί καθηγητές, στο κέντρο της Αθήνας, αντιδρώντας στο νόμο για την αναβάθμιση των ΤΕΙ. Μέλη της ΚΝΕ συνεπλάκησαν με ομάδες φοιτητών για το ποιοί θα τεθούν επικεφαλής της πορείας, ενώ όταν έφτασαν έξω από τη βουλή φωνάζοντας συνθήματα για το ασφαλιστικό και το νομοσχέδιο για την τρομοκρατία, άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και να εκτοξεύουν εναντίον τους αυγά, νεράτζια και μπουκάλια με νερό.

    [11] Απαλλάχθηκε ο 30χρονος που χαστούκισε τον Χριστόδουλο.

    23/05/2001 21:16:29

    Εν μέσω χειροκροτημάτων από τους δεκάδες φίλους του, κληρικών και απλών πιστών που ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο, απαλλάχθηκε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο ο 30χρονος Κωνσταντίνος Πούλιος, που κατηγορούνταν για απρόκλητη έργω εξύβριση, για την επίθεσή του σε βάρος του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, το πρωί της Κυριακής. Οι δικαστές κήρυξαν μη γενόμενη την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του νεαρού, αφού για την παραπομπή του απαιτείται μήνυση του παθόντα. Το δικαστήριο, όπως φαίνεται, έκρινε ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δεν μπορεί να αποδίδεται όταν θύμα της πράξης είναι δημόσιο πρόσωπο.

    [12] Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Κ.Σημίτη.

    23/05/2001 21:16:22

    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ. Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την περιστολή ή την μετακύληση σε άλλη χρονική στιγμή, ορισμένων τμημάτων του εξοπλιστικού προγράμματος των ενόπλων δυνάμεων, προκειμένου τα κανδύλια που αναλογούν σε αυτά, να διατεθούν για την κοινωνική πολιτική. Το θέμα αυτό συζητήθηκε το απόγευμα σε σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Αμύνης, κυρίους Παπαντωνίου και Τσοχατζόπουλο.

    [13] Αδειες παραμονής σε μετανάστες.

    23/05/2001 21:16:13

    Από τις 2 Ιουνίου αρχίζει η εφαρμογή του νόμου 2910, με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα στους μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας να αποκτήσουν άδεια παραμονής. Ο νόμος προβλέπει δύο φάσεις: Η πρώτη είναι η καταγραφή των μεταναστών που ζουν στη χώρα μας παράνομα και ο εφοδιασμός τους με προσωρινή άδεια παραμονής, με την οποία θα μπορούν να εργάζονται χωρίς το φόβο της απέλασης. Η δεύτερη φάση που ξεκινά στις αρχές του 2002, είναι αυτή κατά την οποία οι μετανάστες προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά οριστικοποιούν την παραμονή τους στην Ελλάδα.

    [14] Για τη συμμετοχή τους στο διάλογο για το ασφαλιστικό αποφασίζουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

    23/05/2001 14:48:27

  • Για το ζήτημα της συμμετοχής τους στο διάλογο για το ασφαλιστικό, αποφασίζουν σήμερα οι Εκτελεστικές Επιτροπές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Υπέρ της πραγματοποίησης συνάντησης με τον υπουργό Εργασίας Τάσο Γιαννίτση τάχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΣΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ απορρίπτουν, για λόγους καλού κλίματος, μια κατ`αρχήν συνάντηση με τον υπουργό, αλλά υπογραμμίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει και έναρξη κοινωνικού διαλόγου.

    [15] Φθηνότερη κατα 5,8 δρχ. το λίτρο απο τα μεσάνυχτα η Βενζίνη

    23/05/2001 14:48:20

  • Μειωμένη κατά 5,8 δραχμές το λίτρο θα πωλείται από τα μεσάνυχτα η βενζίνη ύστερα από δυόμισυ μήνες συνεχούς ανόδου της. Αντίθετα το ντίζελ θα πωλείται ακριβότερο κατά περίπου 4,3 δραχμές το λίτρο.

    [16] Επεσε η αυλαία των γενικών εξετάσεων, για τους αποφοίτους παλαιοτέρων ετών

    23/05/2001 14:48:13

  • Με τους υποψηφίους των δύο πρώτων δεσμών, να διαγωνίζονται στη Φυσική, της 3ης στα Λατινικά και της 4ης στα Μαθηματικά, έπεσε σήμερα η αυλαία των γενικών εξετάσεων, για τους απόφοιτους παλαιότερων ετών που διαγωνίστηκαν φέτος για τελευταία φορά με το σύστημα των δεσμών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, το ποσοστό αποχής κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, καθώς περίπου ένας στους 4 υποψήφιους δεν προσήλθε στα εξεταστικά κέντρα, με αποτέλεσμα αυτοί που συμμετείχαν να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Στο μεταξύ συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή, πραγματοποίησαν στην Αθήνα, φοιτητές, καθηγητές και πρυτάνεις, οι οποίοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των ΤΕΙ.

    [17] Συνάντηση Σημίτη-Σταθόπουλου

    23/05/2001 14:48:03

  • Με τον υπουργό Δικαισύνης Μιχάλη Σταθόπουλο, συναντήθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο τακτικών επαφών του με υπουργούς, για την καλύτερη προώθηση του κυβερνητικού έργου. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σταθόπουλος δήλωσε, οτι ο πρωθυπουργός συμφώνησε στις βελτιώσεις που επήλθαν στο νομοσχέδιο για το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία, ενω διευκρίνησε οτι δεν συζητήθηκε το θέμα του πολιτικού γάμου, καθώς δεν υπάρχει στην ατζέντα της κυβέρνησης. Ο υπουργός τόνισε επίσης, οτι το θέμα αυτό, "το υποκινούν εκείνοι που θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση". Το απόγευμα ο κ.Σημίτης θα έχει συνεργασία με τους υπουργούς Αμυνας και Εθνικής Οικονομίας, ενώ νωρίτερα θα συναντηθεί και με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη. Αύριο θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ για να αποφασίσει για το θέμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

    [18] Ουάσιγκτον- Συνάντηση Παπανδρέου-Τένετ

    23/05/2001 14:47:56

  • Θέματα αντιμετώπισης τρομοκρατίας και ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, εξετάστηκαν κατα τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου, με τον αρχηγό της CIA, Τζορτζ Τένετ, στην Ουάσιγκτον. Η αμερικανική πλευρά αναγνώρισε την αυξημένη πολιτική βούληση που επιδεικνύει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, ενω έγινε ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας της διεθνούς συνεργασίας που αναπτύσσεται μεταξύ της χώρας μας και άλλων χωρών.

    [19] Στο Ζάγκρεμπ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

    23/05/2001 14:47:50

  • Οι ελληνοκροατικές σχέσεις και η κατάσταση στα Βαλκάνια θα κυριαρχήσουν στην τριήμερη επίσκεψη, που πραγματοποιεί απο σήμερα στο Ζάγκρεμπ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος. Ο κ.Στεφανόπουλος συνοδεύεται απο αντιπροσωπεία Ελλήνων επιχειρηματιών.

    [20] Ληστεία σε τράπεζα-Διέφυγαν οι δύο ένοπλοι

    23/05/2001 14:47:43

  • Τέσσερα εκατομμύρια δραχμές, άρπαξαν το μεσημέρι δύο ένοπλοι, απο το υποκατάστημα της Eurobank, στο Περιστέρι Αττικής. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

    [21] Ολυμπιάδα-Συνάντηση Παπαντωνίου-Λαλιώτη

    23/05/2001 14:47:36

  • Θέματα σχετικά με τον προϋπολογισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων συζητήθηκαν στη συνάντηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γιάννου Παπαντωνίου και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος είπε ότι προχωρεί το επιχειρησιακό πρόγραμμα για το περιβάλλον. Επίσης ο κ.Λαλιώτης ανέφερε ότι προχωρεί και το θέμα του Εθνικού Κτηματολογίου, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω κάποιων αντιρρήσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    [22] ΣΔΟΕ-Ελέγχους για φοροδιαφυγή

    23/05/2001 14:47:30

  • Εκατό χιλιάδες ελέγχους θα πραγματοποιήσει φέτος το ΣΔΟΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής, η οποία εκτιμάται οτι μόνο σ' ό,τι αφορά τις απώλειες εσόδων απο το ΦΠΑ ανέρχεται σε 1,5 τρισ δρχ. Στο μεταξύ, το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι το 2001 ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας θα είναι πάνω από 4,5%, ενω η ανεργία θα πέσει κάτω απο 10%.

    [23] Προσπάθεια εκφοβισμού σε βάρος Ιεράρχη.

    23/05/2001 14:47:24

  • Αγνωστοι επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν το μητροπολίτη των Παλαιοημερολογιτών Πειραιά και Σαλαμίνας, Γερόντιο Λουδάρο. Οι δράστες έριξαν βενζίνη και έβαλαν φωτιά στην είσοδο της οικίας του στα Ταμπούρια του Πειραιά, ενω σε σημείωμα που άφησαν αναφέρετο: "Σάλπιγξ ανακάλεσε. Εσύ δε θα γλιτώσεις με ένα χαστούκι"!

    [24] Λαθρομετανάστες-Συνελήφθησαν δύο δουλέμποροι

    23/05/2001 14:47:17

  • Φορτωμένο με 88 λαθρομετανάστες, Ιρανικής και Ιρακινής καταγωγής, ήταν το ιστιοφόρο σκάφος "Σπίριτ", που με κυβερνήτη τον 59χρονο Τάσο Μπάρμπα και μηχανικό το Νίκο Μπαλαλά, 50 ετών, εντοπίσθηκε τα ξημερώματα απο Λιμενικούς στη θαλάσσια περιοχή της Κερατέας. Το σκάφος οδηγήθηκε στη Ραφήνα, ενω οι λαθρομετανάστες όσο και οι δύο δουλέμποροι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    [25] Συμβολική κατάληψη στην Ακρόπολη

    23/05/2001 14:47:10

  • Συμβολική κατάληψη στην Ακρόπολη πραγματοποίησαν το πρωί οι έκτακτοι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού. Με πανό, συνθήματα και σφυρίκτρες διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στη μη μονιμοποίησή τους απο το υπουργείο Πολιτισμού.

    [26] Κηδεύεται το απόγευμα ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Χατζόπουλος

    23/05/2001 14:47:03

  • Κηδεύεται το απόγευμα από το πρώτο νεκροταφείο Αθηνών ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Χατζόπουλος, ο οποίος πέθανε προχθές σε ηλικία 62 ετών.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 24 May 2001 - 11:30:42 UTC