Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 97-11-17

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εκπρόσωπος - Χόλμπρουκ - Κίνκελ
  • [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [03] Πορεία φοιτητών (2)
  • [04] Εκπρόσωπος - Γενικός Εισαγγελέας - Προεδρικές
  • [05] Δελτίο Συναλλάγματος Κεντρικής Τράπεζας
  • [06] Διάβημα ΥΠΕΞ προς Φεϊσέλ
  • [07] Μαρκίδης - δήλωση

  • [01] Εκπρόσωπος - Χόλμπρουκ - Κίνκελ

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ικανοποίηση, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μανώλης Χριστοφίδης για τη μαρτυρία και την επιβεβαίωση του Αμερικανού Προεδρικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ ότι κατά τη συνάντηση του Λήδρα Πάλας ο κ. Ντενκτάς δεσμεύτηε για λύση διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και απάντησε θετικά σε ερώτηση αν οι δυο κοινότητες μπορούν να ζήσουν μαζί.

    Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Χριστοφίδης: "Οι συμφωνίες κορυφής μιλούν για ομόσπονδη δημοκρατία διζωνική, δικοινοτική, μέσα στην οποία τα ανθρώπινα δικαιώματα θα είναι σεβαστά. Η αμερικανική διπλωματία είχε πληροφορήσει ότι η αμερικανική πρωτοβουλία στοχεύει στη δημιουργία ομόσπονδης δημοκρατίας, διζωνικής δικοινοτικής, και αυτή θα επιδιώξει η ομάδα Χόλμπρουκ και σημειώνω με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη δήλωση Χόλμπρουκ ότι αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση."

    Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει αυτά που δήλωσε ο κ. Χόλμπρουκ, ο κ. Χριστοφίδης είπε "σήμερα θα περιοριστώ απλώς στο ότι δεν το διαψεύδω και θα επανέλθω".

    Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Χόλμπρουκ ότι η ΕΕ κάνει "υπερβολικά δύσκολη" τη ζωή της Τουρκίας αναφορικά με τη συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Διάσκεψη και γενικότερα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ο κ. Χριστοφίδης τόνισε ότι "δεν είναι η ΕΕ που κάνει δύσκολη τη θέση της Τουρκίας".

    "Είναι η Τουρκία," πρόσθεσε, "που δυσκολεύει την πορεία της προς την Ευρώπη με την αλαζονεία και τη θρασύτητα που παρουσιάζει εκείνη έναντι της Ευρώπης, πότε παραγνωρίζοντας τις υποδείξεις της Ευρώπης, πότε απειλώντας την Ευρώπη για κάποιες θέσεις που παίρνει ως προς την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και πότε με απαράδεκτες δηλώσεις, όπως για παραδειγμα ότι την Τουρκία δεν την ενδιαφέρει η Ευρώπη γιατί μπορεί να ζήσει και χωρίς την Ευρώπη."

    Παράλληλα επεσήμανε ότι η Τουρκία πρέπει να αντιληφθεί ότι "δεν μπορεί συνέχεια να παίρνει χωρίς να δίνει".

    "Στην πολιτική", επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, "ισχύει το δίνεις και παίρνεις".

    "Η Τουρκία", πρόσθεσε, "έμαθε μόνο να παίρνει και πρέπει αυτή τη συνήθεια να αντιληφθεί ότι είναι καιρός που πρέπει να την αλλάξει, διότι υπάρχουν άλλα δεδομένα".

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε εξάλλου ότι η Ευρώπη κατέστησε απόλυτα σαφές προς την Τουρκία ότι για να υπάρξει πρόοδος στην προοπτική χρειάζεται πρόοδος στην Τουρκία στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο Κουρδικό, στο Κυπριακό και "μάλλον είναι η Τουρκία που πρέπει να προσαρμοστεί προς τα ευρωπαϊκά δεδομένα και προς τα ευρωπαϊκά κριτήρια".

    "Οσον αφορά την προσπάθεια Χόλμπρουκ να προωθήσει την Τουρκία όσο πιο κοντά μπορεί στην Ευρώπη δεν έχουμε καμιά ένσταση", τόνισε κ. Χριστοφίδης, σημειώνοντας ότι "είναι θέματα τα οποία αφορούν την Ευρώπη, η Ευρώπη έχει τον κυρίαρχο λόγο, εκείνη θέτει τις προϋποθέσεις και εκείνη εξετάζει κάθε στιγμή αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για οποιαδήποτε πρόοδο στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας".

    Ο Εκπρόσωπος υπογράμμισε παράλληλα ότι "μας ικανοποιεί ταυτόχρονα το ότι ο κ. Χόλμπρουκ τονίζει συνεχώς ότι θεωρεί χρέος του να προωθήσει και να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου".

    Απαντώντας σε σχόλιο ότι η κυβέρνηση δεν εκφράζει ανησυχία για τις δηλώσεις Χόλμπρουκ, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι "ο κ. Χόλμπρουκ έχει ένα βασικό στόχο ανάμεσα σε άλλους, να προωθήσει την Τουρκία προς την Ευρώπη και θα έχει να επαναλαμβάνει κάθε τόσο κάποιαν επιχειρηματολογία".

    "Αλλά στην προσπάθεια για πρόοδο στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας δεν έχουμε ένσταση", πρόσθεσε.

    "Είμαστε υπέρ", ανέφερε ο κ. Χριστοφίδης, "γιατί θα βοηθήσει ποικιλότροπα πολλούς στόχους και σκοπούς αλλά τηρουμένων των προϋποθέσεων. Και τις προϋποθέσεις τις θέτει η Ευρώπη και μια από αυτές είναι και η ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου".

    Ο κ. Χριστοφίδης τόνισε ακόμη ότι δεν θέλει να υποτιμάται καθ' οιονδήποτε τρόπο ο κατηγορηματικός τρόπος με τον οποίο η Ευρώπη πιέζει προς την Τουρκία "ότι η πρόοδος και η διευκόλυνση της ευρωπαϊκής πορείας της Κύπρου αποτελεί στόχο και σκοπό και προϋπόθεση και προαπαιτούμενο για να υπάρξει πρόοδος στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας".

    Κλάους Κίνκελ

    Απαντώντας σε σχόλιο ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Κλάους Κίνκελ κάνει εντελώς διαφορετικές εκτιμήσεις και δηλώσεις ότι η Κύπρος με άλυτο το Κυπριακό δεν μπαίνει στην ΕΕ, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι "όταν μιλούν οι κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τους όρους που θέτουν για την ευρωπαϊκή προοπτική δεν πρέπει να παραμερίζουμε αυτές τις δηλώσεις, με τις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών μιας μεμονωμένης χώρας μέλους της Ευρώπης".

    Ο κ. Χριστοφίδης σημείωσε εξάλλου ότι "ο Πρόεδρος της κυβέρνησης στην οποία ο κ. Κίνκελ είναι Υπουργός Εξωτερικών δεν συμμερίζεται τις θέσεις του Υπουργού του των Εξωτερικών ως προς αυτό το θέμα".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ) Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           75.65 (-0.11)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   87.30 (-0.14)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     59.84 (-0.22)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 55.43 (+0.18)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  72.66 (-0.08)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                63.10 (+0.22)
        Εμπορικές Εταιρείες                     39.63 (-1.76)
        Αλλες Εταιρείες                         58.63 (+0.48)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛK  652661.150
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΜΑ)

    [03] Πορεία φοιτητών (2)

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ)

    Για πρώτη φορά στην Κύπρο, φοιτητές και μαθητές πραγματοποίησαν πορεία προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου, του Νιόβρη του 1973, κατά της Χούντας στην Ελλάδα.

    Επικεφαλής της πορείας ήταν 12 εκπρόσωποι της γενιάς του Πολυτεχνείου, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο με πρόσκληση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

    Τόσο το Υπουργείο Παιδείας όσο και η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την πορεία, ενώ το Υπουργείο προειδοποίησε με κυρώσεις τους μαθητές που θα συμμετείχαν.

    Η πορεία ξεκίνησε γύρω στις 11 από την Πλατεία Ελευθερίας, πέρασε έξω από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και κατέληξε στην Πρεσβεία των ΗΠΑ, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας και καλιτεχνικό πρόγραμμα.

    Οι φοιτητές ξεκίνησαν γύρω στις 10.30 π.μ. από το χώρο του Πανεπιστημίου και στη συμβολή των λεωφόρων Μακαρίου και Ευαγόρου, ενώθηκαν με άλλους φοιτητές και μαθητές και κατευθύνθηκαν προς το Υπουργείο Παιδείας.

    Φωνάζοντας διάφορα συνθήματα, οι φοιτητές και μαθητές εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για τη στάση του Υπουργείου και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου.

    Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την αμερικανική Πρεσβεία, η οποία φρουρείτο από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ολόκληρο το κτίριο ήταν περιφραγμένο με συρματόπλεγμα.

    Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αστυνομικά μέτρα οι φοιτητές - μαθητές δεν επέδωσαν το ψήφισμά τους σε εκπρόσωπο της αμερικανικής πρεσβείας.

    Οι φοιτητές - μαθητές φώναζαν διάφορα συνθήματα, μεταξύ των οποίων "Ενα - δύο - τρία πολλά Πολυτεχνεία", "Οχι άλλα λόγια και αυτοκριτική, θέλουμε βοήθεια ουσιαστική", "Πολυτεχνείο - Κύπρος, ποτέ πια φασισμός".

    (ΚΥΠΕ/ΚΚ/ΓΠ)

    [04] Εκπρόσωπος - Γενικός Εισαγγελέας - Προεδρικές

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ)

    "Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας είναι ο υπ' αριθμόν έναν ανεξάρτητος αξιωματούχος της πολιτείας και είναι επιθυμία να διαφυλάττεται το ανεξάρτητο του Γενικού Εισαγγελέα από όλους".

    Στην κατηγορηματική αυτή δήλωση προέβη σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μανώλης Χριστοφίδης, κληθείς να πει αν απασχολεί την Κυβέρνηση το γεγονός ότι το όνομα του Γενικού Εισαγγελέα Αλέκου Μαρκίδη εμπλέκεται στις διεργασίες για τις προεδρικές εκλογές.

    Ταυτόχρονα, ο Εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Κληρίδης δεν ασχολείται με το θέμα αυτό.

    "Η υποχρέωση για διαφύλαξη της ανεξαρτησίας του Γενικού Εισαγγελέα βαραίνει και τον ίδιο και τα πολιτικά κόμματα και τους υποψηφίους και όλους τους ενδιαφερομένους", είπε ο κ. Χριστοφίδης.

    Πρόσθεσε ότι "ο Γενικός Εισαγγελέας έχει ψηλό έργο να επιτελέσει στην πολιτεία, που του αναθέτει το Σύνταγμα, και η διαφύλαξη της ανεξαρτησίας του πρέπει να είναι καθήκον όλων".

    Παράλληλα, ο Εκπρόσωπος επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής ο Γενικός Εισαγγελέας δεν έχει πει ότι είναι υποψήφιος και πως έχει δηλώσει ότι ασκεί απλώς τα καθήκοντά του και δεν απασχολείται με οτιδήποτε άλλο.

    Κληθείς να πει αν θα ήθελε ο Γενικός Εισαγγελέας να προβεί σε μια πιο ξεκάθαρη δήλωση ότι δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι δεν έχει επιθυμία να κάμει μια συγκεκριμένη δήλωση ο κ. Μαρκίδης.

    Σε ερώτηση αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το έχει επισημάνει αυτό στον κ. Μαρκίδη, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ασχολείται με το θέμα αυτό".

    "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγνωρίζει στον κάθε πολίτη το δικαίωμα να αποφασίζει για τον τρόπου που θέλει να ασκεί τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι", πρόσθεσε.

    Τέλος, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της αθηναϊκής εφημερίδας "Το Βήμα" ότι ο Πρόεδρος Κληρίδης μπορεί να εκλεγεί με ποοσοστό 52% από τον πρώτο γύρο των εκλογών, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε ότι χαίρεται να ακούει αυτές τις πληροφορίες.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΑ)

    [05] Δελτίο Συναλλάγματος Κεντρικής Τράπεζας

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ)

    1.Σύμφωνα με το δελτίο συναλλάγματος της 17/11/97, κατά το άνοιγμα της αγοράς η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου καθόρισε τις ακόλουθες τιμές συναλλάγματος για πράξεις άμεσης παράδοσης:

    ---------------------------------------------------------------------
                         Τηλεγραφικά εμβάσματα           Επιταγές
                          Πώληση        Αγορά       Πώληση      Αγορά
    ---------------------------------------------------------------------
    Ελληνική Δραχμή      533,7000     535,8300     533,7000    538,4300
    Ευρωπ.Νομ. Μονάδα      1,7174       1,7242       1,7174      1,7282
    Δολάριο ΗΠΑ            1,9582       1,9660       1,9582      1,9700
    Στερλίνα               1,1609       1,1655       1,1609      1,1680
    Γερμ. Μάρκο            3,3982       3,4117       3,3982      3,4157
    ---------------------------------------------------------------------
    

    Στις συναλλαγές με το κοινό μέχρι ΛΚ 10.000, οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόζουν τιμές που να μην είναι χειρότερες από τις πιο πάνω.

    2. Στις 13.20 μ.μ. η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου καθόρισε τις πιο κάτω τιμές που οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές τους πέραν των Λ.Κ. 10.000, αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:

    ---------------------------------------------------------------------
                         Τηλεγραφικά εμβάσματα          Επιταγές
                          Πώληση        Αγορά       Πώληση     Αγορά
    ---------------------------------------------------------------------
    Ελλην. Δραχμή        533,5900      535,7200    533,5900   538,3200
    Ευρωπ. Νομ. Μονάδα     1,7175        1,7243      1,7175     1,7283
    Δολάριο ΗΠΑ            1,9558        1,9636      1,9558     1,9676
    Στερλίνα               1,1580        1,1626      1,1580     1,1651
    Γερμ. Μάρκο            3,4009        3,4145      3,4009     3,4185
    --------------------------------------------------------------------
    

    3. Τιμές συναλλάγματος προθεσμίας

    Οι τιμές για συνάλλαγμα προθεσμίας ήταν ως ακολούθως:

    --------------------------------------------------------------------
                     Δολάρια ΗΠΑ          |            Στερλίνες
    --------------------------------------------------------------------
                   Περιθώρια    |Ημ. Λήξης|     Περιθώρια    |Ημ. Λήξης
                Πώλησης  Αγοράς |         | Πώλησης  Αγοράς  |
    --------------------------------------|------------------------------
    01 Μήνα   0,0090     0,0000 |19.12.97 | 0,0040   0,0010  |19.12.97
    02 Μήνες  0,0130     0,0000 |20.01.98 | 0,0040   0,0020  |20.01.98
    03 Μήνες  0,0170     0,0000 |19.02.98 | 0,0050   0,0030  |19.02.98
    06 Μήνες  0,0280     0,0000 |19.05.98 | 0,0050   0,0070  |19.05.98
    09 Μήνες  0,0380     0,0000 |19.08.98 | 0,0060   0,0110  |19.08.98
    12 Μήνες  0,0490     0,0000 |19.11.98 | 0,0060   0,0160  |19.11.98
    15 Μήνες  0,0630     0,0000 |19.02.99 | 0,0110   0,0190  |19.02.99
    18 Μήνες             0,0000 |19.05.99 |          0,0220  |19.05.99
    21 Μήνες             0,0000 |19.08.99 |          0,0250  |19.08.99
    24 Μήνες             0,0000 |19.11.99 |          0,0280  |19.11.99
    --------------------------------------------------------------------
    

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΜΑ)

    [06] Διάβημα ΥΠΕΞ προς Φεϊσέλ

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ)

    Σε διάβημα για την ενίσχυση του τουρκικού κατοχικού στρατού με έμψυχο και άψυχο υλικό και την επίσκεψη του Τούρκου Αντιπροέδρου, Μπουλέντ Ετζεβίτ, στα κατεχόμενα για την επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους, προέβη σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών προς τον Αναπληρωτή Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Γκουστάβ Φεϊσέλ.

    Το διάβημα έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Γενικού Διευθυντή του ΥΠΕΞ, Αλέκου Σιάμπου, με τον κ. Φεϊσέλ.

    Ο κ. Σιάμπος τόνισε ότι οι νέες αυτές προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και ιδιαίτερα του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ και των περί Κύπρου αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης και του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    (ΚΥΠΕ/ΑΧΡ/ΜΑ)

    [07] Μαρκίδης - δήλωση

    Λευκωσία,Κύπρος,17/11/1997 (ΚΥΠΕ)

    Η απόφαση κατά πόσον θα θέσω ή όχι υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές είναι δική μου και δεν πρόκειται να δεχθώ πιέσεις από οποιονδήποτε, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Αλέκος Μαρκίδης.

    "Πολίτες όλων των πολιτικών τοποθετήσεων με προσέγγισαν και εξακολουθούν να με προσεγγίζουν και εκφράζουν την επιθυμία να προβληματισθώ για συναινετική και συνενωτική υποψηφιότητα για την προεδρία της Δημοκρατίας", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Μαρκίδης.

    "Τη δική μου απόφαση, πότε και τί θέσεις θα πάρω είναι δικό μου θέμα", τόνισε, "θα αποφασίσω αυτόνομα όπως αυτόνομα αποφάσισα και για τις άλλες αποφάσεις της ζωής μου και της καριέρας μου".

    "Συμβουλές, γνώμες και εισηγήσεις από φίλους και μη φίλους για το θέμα αυτό, από οπουδήποτε και αν προέρχονται είναι ευπρόσδεκτες" είπε ο κ. Μαρκίδης, αλλά τόνισε ότι "οι πιέσεις θα πέσουν στο κενό".

    Τέλος, ο κ. Μαρκίδης δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να μπει στον κυκεώνα των δηλώσεων και αντιδηλώσεων, που, όπως ανέφερε, "αναπαράγουν πιέσεις και πολλές φορες δημιουργούν λανθασμένη εικόνα ως προς το τί συμβαίνει στην πραγματικότητα".

    (ΚΥΠΕ/ΜΧ/ΜΑ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Monday, 17 November 1997 - 19:27:00 UTC