Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 07-06-06

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην Γκαλερί της Ελληνικής Πρεσβείας
  • [02] Αρχίζει η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των Οκτώ
  • [03] Τηλεμαχία και των προεδρικών υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος
  • [04] 30 μήνες φυλάκιση στον Σκούτερ Λίμπυ
  • [05] Κρόκερ: Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στο Ιράκ αν αποσυρθούν οι Αμερικανικές δυνάμεις
  • [06] Σφυγμομέτρηση: Δυσαρεστημένοι οι Αμερικανοί από Ιράκ, αλλά και επιδόσεις Κογκρέσου
  • [07] Παραδόθηκε και ο 4ος ύποπτος για το τρομοκρατικό σχέδιο στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης
  • [08] Ψήφος στο Ευρωκοινοβούλιο επί έκθεσης για την ΠΓΔΜ

  • [01] Στην Γκαλερί της Ελληνικής Πρεσβείας

    Γιώργος Μπίστης

    Ουάσιγκτον

    06-06-2007

    Κεφαλή της Αφροδίτης

    Τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν η Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη ήρθε στη Ουάσιγκτον για να εγκαινιάσει το νεόχτιστο μέγαρο της Ελληνικής Πρεσβείας, που καμαρώνει αγέρωχα στην περίφημη Λεωφόρο Μασαχουσέτης, την αντίστοιχη της Αθηναϊκής Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στην Αμερικανική πρωτεύουσα, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε στο υπόγειο του λαμπρού οικοδομήματος μια πλούσια καλλιτεχνική έκθεση, η οποία διοργανώθηκε για να γιορταστεί το μεγάλο γεγονός. Στα πλαίσιά της προβλήθηκαν τότε διαλεχτά ζωγραφικά και φωτογραφικά έργα δύο καλλιτεχνών της διασποράς, του γεννημένου στην Αμερική Σταμάτη Ξενάκη και του Ιωάννη Ντελατόλα από τη Νέα Υόρκη, εμπνευσμένα από την Οδύσσεια. Το θέμα της έκθεσης το είχε διαλέξει ο ίδιος προσωπικά ο Πρέσβης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πού είδε το καινούργιο κτίριο σαν μια Ιθάκη του Ελληνικού διπλωματικού κόσμου.

    Χρυσό σκουλαρίκι με τη Νίκη στο άρμα της

    Έκτοτε η ίδια αίθουσα έχει φιλοξενήσει κι άλλες αξιόλογες εκθέσεις όπως, λόγου χάριν, εκείνη που διοργάνωσε το Εβραϊκό Μουσείο της Αθήνας, με τίτλο Κρυμμένα Παιδιά στην Ελλάδα της Κατοχής, για να μας θυμίσει με φωτογραφίες, ημερολόγια, γράμματα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα αυθεντικά ντοκουμέντα την ιστορία μιας ντουζίνας εβραιόπαιδων που γλίτωσαν το Ολοκαύτωμα χάρις στην βοήθεια ευσπλαχνικών Ελλήνων Χριστιανών, οι οποίοι τα έκρυψαν στα σπίτια τους και τα προστάτευσαν από τους Ναζί με κίνδυνο της δικής τους ζωής.

    Προτομή του Ομήρου

    Ο εκθεσιακός χώρος της Ελληνικής Πρεσβείας έχει επίσης αγκαλιάσει κι άλλων ειδών εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα η διάλεξη που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο ιστορικός της Τέχνης Aaron J. Paul, από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ο οποίος μίλησε για τις παραστάσεις που μας άφησαν καλλιτέχνες της αρχαιότητας πάνω σε αμφορείς και άλλα σκεύη της εποχής τους, εμπνευσμένες από την Μυθολογία και την καθημερινή ζωή στην κλασσική Ελλάδα. Λεπτομέρειες από τη διάλεξη του Paul, που έγινε με πρωτοβουλία της Francoise Mallias, συζύγου του Πρέσβη, περιλαμβάνονται σε ξεχωριστό ρεπορτάζ με τίτλο Ο Μύθος στα αγγεία των μπουτίκ της αρχαιότητας.

    Γυναικεία φιγούρα σε σχήμα καμπάνας

    Σήμερα στην ιδιότυπη αυτή γκαλερί της Ελληνικής Πρεσβείας ο επισκέπτης θαμπώνεται από την ομορφιά και το μεγαλείο γνωστών κλασσικών θησαυρών της τέχνης, που δεσπόζουνε πάνω σε άριστης ποιότητας φωτογραφίες, μεγάλων διαστάσεων οι οποίες επιτρέπουνε να παρατηρηθούν όλες οι λεπτομέρειες των περίφημων έργων. Οι φωτογραφίες απεικονίζουνε Αρχαία Ελληνικά Αριστουργήματα από τη συλλογή του Μουσείου Καλών Τεχνών της Βοστόνης. Η έκθεση των φωτογραφιών βρίσκεται υπό την αιγίδα του Μιχάλη Δουκάκη, άλλοτε Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, που το 1988 έγραψε ιστορία ως ο πρώτος ομογενής ο οποίος αναδείχτηκε υποψήφιος ενός εκ των δύο μεγάλων κομμάτων της χώρας για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Χορηγοί της έκθεσης είναι η Pamela και ο Nicholas Lazares.

    Σφίγγα απο διακόσμηση τάφου

    Στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που έγινε με μεγάλη επιτυχία πριν λίγες ημέρες, μίλησε η καθηγήτρια Christine Kondoleon, Έφορος της Συλλογής Έργων Ελληνικής και Ρωμαϊκής Τέχνης του Μουσείου Καλών Τεχνών της Βοστόνης και εκπρόσωπος των μεγάλων ομογενών ευεργετών του Μουσείου, George και Margo Behrakis. Η Συλλογή Έργων Ελληνικής και Ρωμαϊκής Τέχνης για την οποία μιλάμε θεωρείται ως η σπουδαιότερη του είδους της στην περιοχή της Νέας Αγγλίας, όπως ονομάζεται το ακραίο Βορειοανατολικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα κομμάτια της καλύπτουν μια ευρύτατη περίοδο που ξεκινά από την αρχαιότητα και καταλήγει στην Βυζαντινή εποχή.

    Αθηνά η Παρθένος

    Από άποψη ποιότητας και ποικιλίας έργων η συλλογή δεν υστερεί έναντι καμιάς άλλης στην Αμερική, με μόνη εξαίρεση την αντίστοιχη και διεθνώς γνωστή συλλογή του Μητροπολιτικού Μουσείου Νέας Υόρκης. Η καθηγητής Kondoleon διηγήθηκε στο κοινό ανέκδοτες ιστορίες που σχετίζονται με την συλλογή, η οποία άρχισε να συγκροτείται το 1872, με ένα κομμάτι που προήλθε από την Κύπρο, κι έφτασε σήμερα να αριθμεί περίπου 20 χιλιάδες έργα. Σε αυτά περιλαμβάνεται και η θεωρούμενη ως η καλύτερη που υπάρχει, σε οποιοδήποτε μουσείο της Αμερικής, συλλογή αρχαίων νομισμάτων.

    Μερικά από τα έργα που τράβηξαν την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης ήταν μια μαρμάρινη Προτομή του Ομήρου, που χρονολογείται στα τέλη της Ελληνιστικής Εποχής, η Κεφαλή της Αφροδίτης, που φτιάχτηκε από μάρμαρο της Πάρου γύρω στα 330πΧ και βρέθηκε σε ανασκαφές που έγιναν στην Αθήνα κάπου ανάμεσα στην Ελληνική και την Ρωμαϊκή Αγορά, το μπρούτζινο άγαλμα του Ερμή του Κρυοφόρου, από την Αρχαϊκή περίοδο του 500πΧ και το άγαλμα της Αθηνάς της Παρθένου που φιλοτεχνήθηκε πάνω σε ένα εκπληκτικό Πεντελικό μάρμαρο την ίδια περίπου εποχή.

    Ερμής ο Κρυοφόρος

    Άλλα κομμάτια που κέντρισαν την περιέργεια των επισκεπτών ήταν ή μαρμάρινη Σφίγγα που κοσμούσε κάποιο τάφο της αρχαιότητας, ένα Πελοποννησιακής προέλευσης χρυσό σκουλαρίκι του 4ουπΧ αιώνα, που δείχνει την Νίκη με το άρμα της, μια κεραμική γυναικεία φιγούρα σε σχήμα καμπάνας από την Γεωμετρική περίοδο γύρω στα 700πΧ, και ένα βάζο από ασβεστόλιθο που υπολογίζεται ότι φτιάχτηκε στην Μινωική εποχή γύρω στα 2300πΧ.

    Οι εκθέσεις και οι διαλέξεις που τακτικά παρουσιάζονται στο καινούργιο μέγαρο της Ελληνικής Πρεσβείας κάνουνε την ομογένεια περήφανη για την καταγωγή της και παράλληλα προβάλουνε την συναρπαστική ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας στο ευρύ Αμερικανικό κοινό.

    Βάζο απο ασβεστόλιθο

    Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως ο Πρέσβης Αλέξανδρος Μαλλιάς, με την ενεργό συμβολή μιας γερής ομάδας συνεργατών του που ασχολούνται με την εθνική κουλτούρα, όπως η Ζωή Κοσμίδου, ο Γιώργος Χουλιάρας και η Κόνυ Μουρτουπάλα για να αναφέρουμε μερικούς, αν και σίγουρα πίσω από αυτούς συνδράμουν και πολλοί άλλοι, έχει μετατρέψει ένα άψυχο υπόγειο χώρο της Ελληνικής Πρεσβείας σε αληθινό Πολιτιστικό Κέντρο γεμάτο ζωή και φρεσκάδα.

    [02] Αρχίζει η σύνοδος κορυφής της Ομάδας των Οκτώ

    06-06-2007

    Αρχίζει σήμερα στο Γερμανικό θέρετρο Χαϊλίγκενταμ, η ετήσια σύνοδος κορυφής της Ομάδας των 8, εν μέσω έντασης στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, έχει θέσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστεί στο θέμα των ποσοστών μείωσης των εκπομπών βλαβερών αερίων από μέρους των άλλων μελών της Ομάδας των 8. Επίσης οι 8 ηγέτες θα συζητήσουν το θέμα της διαγραφής του χρέους χωρών της Αφρικής. Ορισμένοι αναλυτές δηλώνουν ότι η Ομάδα των 8 δεν έχει υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στους Αφρικανούς κατά την σύνοδο της πριν 2 χρόνια.

    Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής κατά την φετινή σύνοδο θα αποσπάσει η διαμάχη ΗΠΑ-Ρωσίας κυρίως λόγω του σχεδίου της Ουάσιγκτον να αναπτύξει αντιπυραυλικό αμυντικό σύστημα στην ανατολική Ευρώπη.

    Κατά την επίσκεψη του στη Πράγα τη Τρίτη, ο πρόεδρος Μπούς δήλωσε ότι πρόκειται για αποκλειστικά αμυντικό σύστημα και τόνισε ότι η Ρωσία δεν αποτελεί εχθρό της Αμερικής. Αλλά κατηγόρησε τη Μόσχα ότι υπαναχωρεί στις υπεσχημένες μεταρρυθμίσεις με επίκεντρο τον πολίτη. Εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, διέψευσε τις καταγγελίες του κ. Μπούς χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία δημοκρατική χώρα που σέβεται τις διεθνώς αναγνωρισμένες αξίες.

    [03] Τηλεμαχία και των προεδρικών υποψηφίων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος

    06-06-2007

    Οι 10 προεδρικοί υποψήφιοι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος συμμετείχαν τη Τρίτη σε τηλεοπτική αναμέτρηση στην πολιτεία Νιού Χάμσιρ. Πληθώρα θεμάτων εγέρθηκαν κατά την τηλεμαχία, από το πόλεμο στο Ιράκ μέχρι το μεταναστευτικό.

    Ο γερουσιαστής, Σαμ Μπράουνμπακ, χρησιμοποίησε την τηλεοπτική αναμέτρηση για να εγείρει το θέμα τις τριχοτόμησης του Ιράκ, λέγοντας ότι θα υποβάλλει σήμερα νομοσχέδιο στη Γερουσία για την διαίρεση του Ιράκ σε τρεις περιοχές που θα ελέγχονται από τους Σουνίτες, τους Σιίτες και του Κούρδους. Από τη πλευρά του ο γερουσιαστής, Τζον Μακέιν, ζήτησε απ' τους Αμερικανούς να δώσουν στην τρέχουσα στρατηγική στο Ιράκ χρόνο να επιτύχει και επεσήμανε ότι γνωρίζει την αγανάκτηση των Αμερικανών με την έλλειψη προόδου στο Ιράκ, αλλά προειδοποίησε ότι ο εχθρός θα ακολουθήσει τους Αμερικανούς στρατιώτες αν αποτύχουν.

    Οι 10 προεδρικοί υποψήφιοι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος αναφέρθηκαν επίσης στο πακέτο μεταρρυθμίσεων σε θέματα μετανάστευσης που υποστηρίζεται απ' τον Λευκό Οίκο. Ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης, Μιτ Ρόμνυ, επέκρινε το προτεινόμενο νομοσχέδιο λέγοντας ότι επιτρέπει άδικα σε παράνομους μετανάστες να παραμείνουν στη χώρα.

    [04] 30 μήνες φυλάκιση στον Σκούτερ Λίμπυ

    06-06-2007

    Λιούις "Σκούτερ" Λίμπυ

    Ποινή φυλάκισης 30 μηνών επεβλήθη σε βάρος του Λούις 'Σκούτερ' Λίμπυ, του πρώην προσωπάρχη του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι, για ψευδορκία και παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης στην υπόθεση διερεύνησης της διαρροής του ονόματος της πράκτορα της CIA, Βάλερυ Πλέιμ. Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ουάσιγκτον επέβαλε επίσης στον κ. Λίμπυ πρόστιμο 250 χιλιάδων δολαρίων.

    Ανακοινωθέν του γραφείου του Αμερικανού αντιπροέδρου εκφράζει την βαθιά λύπη του κ. Τσέινι γι' αυτή 'την τραγωδία', όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και επισημαίνει ότι ο κ. Λίμπυ έχει υπηρετήσει τη χώρα του ακούραστα και έχει επιδείξει αφοσίωση στην προστασία των Αμερικανικών συμφερόντων. Μέσω της εκπροσώπου του ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κ. Μπούς δεν σκοπεύει να αναμειχθεί στην υπόθεση τη στιγμή που εκκρεμεί έφεση.

    [05] Κρόκερ: Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στο Ιράκ αν αποσυρθούν οι Αμερικανικές δυνάμεις

    06-06-2007

    Ράιαν Κρόκερ

    Ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Ιράκ, Ράϊαν Κρόκερ, δήλωσε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο αν οι ΗΠΑ αποσυρθούν απ' τη χώρα. Σε συνέντευξη του για το δημόσιο ραδιόφωνο στις ΗΠΑ, ο κ. Κρόκερ δήλωσε ότι στην περίπτωση της Αμερικανικής απόσυρσης θα πρέπει να εξεταστεί αν η Αλ Κάιντα θα αναλάβει την εξουσία στο Ιράκ και τι θα σημάνει αυτό για την ασφάλεια στη περιοχή. Αμερικανοί αξιωματούχοι θα πρέπει να εξετάσουν το πως η πλήρης κατάρρευση της ασφάλειας θα επηρεάσει γειτονικές προς το Ιράκ χώρες, όπως το Ιράν, η Τουρκία και οι Αραβικές χώρες, επεσήμανε ο κ. Κρόκερ.

    Στο μεταξύ, βομβιστής αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο σκότωσε τουλάχιστον 15 άτομα και τραυμάτισε περίπου 13 σε αγορά της Φαλούτζα, τη Τρίτη και ο Αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι ένας ακόμη στρατιώτης σκοτώθηκε όταν η περίπολος του δέχτηκε επίθεση νότια της Βαγδάτης.

    [06] Σφυγμομέτρηση: Δυσαρεστημένοι οι Αμερικανοί από Ιράκ, αλλά και επιδόσεις Κογκρέσου

    06-06-2007

    Νέα δημοσκόπηση στις ΗΠΑ δείχνει ότι όλο και περισσότεροι Αμερικανοί εκφράζουν δυσαρέσκεια για τον πόλεμο στο Ιράκ, αλλά και για τις επιδόσεις του ελεγχόμενου απ' τους Δημοκρατικούς Κογκρέσου.

    Η σφυγμομέτρηση της εφημερίδας Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC, δείχνει ότι το 61% των ερωτηθέντων, νέο ποσοστό ρεκόρ, διαφωνούν με τον πόλεμο στο Ιράκ. Επίσης το 53%, άλλο ένα ποσοστό ρεκόρ, δηλώνει ότι ο πόλεμος δεν συντελεί στην μακροπρόθεσμη ασφάλεια των ΗΠΑ και ένα 55% ζητά μείωση των Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στο Ιράκ.

    Παράλληλα έχει αρχίσει να περιορίζεται και η υποστήριξη των Αμερικανών προς την πλειοψηφία των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο, με ένα ποσοστό 39% να δηλώνει ότι εγκρίνει τις επιδόσεις της νομοθετικής εξουσίας. Το αντίστοιχο ποσοστό τον Απρίλιο ήταν 44%. Η δημοτικότητα του προέδρου Μπούς παραμένει στα ίδια επίπεδα, δηλαδή στο 35%.

    [07] Παραδόθηκε και ο 4ος ύποπτος για το τρομοκρατικό σχέδιο στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

    06-06-2007

    Αμπντέλ Νούρ

    Οι αρχές της Τρινιντάντ ανακοίνωσαν ότι και ο τέταρτος ύποπτος για το τρομοκρατικό σχέδιο ανατίναξης του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης, παραδόθηκε στο Πόρτ-ο-Σπέϊν της Τρινιντάντ. Πρόκειται για τον Αμπντέλ Νούρ απ' την Γουιάνα που ήταν ο μόνος ύποπτος που δεν είχε συλληφθεί μέχρι τώρα.

    Οι αρχές δηλώνουν ότι οι 4 ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένου και πρώην υπαλλήλου του αεροδρομίου, σχεδίαζαν να ανατινάξουν τις τεράστιες δεξαμενές καυσίμων των εγκαταστάσεων του αερολιμένα JFK. Τρεις απ' τους υπόπτους κατάγονται απ' την Γουιάνα και ο τέταρτος απ' την Τρινιντάντ, ενώ ο πρώην υπάλληλος του αεροδρομίου είναι Αμερικανός πολίτης.

    Εμπειρογνώμονες δηλώνουν ότι αν υλοποιούνταν το τρομοκρατικό σχέδιο, θα καταστρεφόταν ολόκληρο το αεροδρόμιο. Πάντως οι αρχές δηλώνουν ότι το σχέδιο βρισκόταν ακόμη στα αρχικά του στάδια και δεν αποτελούσε άμεσο κίνδυνο για τους πολίτες.

    [08] Ψήφος στο Ευρωκοινοβούλιο επί έκθεσης για την ΠΓΔΜ

    Μαίρη Παραπονιάρη

    Λουξεμβούργο

    06-06-2007

    κ. Μέγιερ

    Και νέα ένταση στο θέμα της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, καθώς στην Επιτροπή Eξωτερικών Yποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψηφίσθηκε, με μεγάλη πλειοψηφία μάλιστα( 58 ψήφοι υπέρ και 4 κατά), το κείμενο της έκθεσης του Ολλανδού Ευρωβουλευτή, κ. Μέγιερ, που υποστηρίζει ότι κάθε κράτος έχει δικαίωμα να επιλέγει το όνομά του. Όπως σημείωσε ο Έλληνας Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Μπεγλίτης, που την καταψήφισε, η έκθεση ζητά απο τις κυβερνήσεις των κρατών μελών και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αναγνωριστούν τα λεγόμενα "Μακεδονικά" διαβατήρια.

    Η έκθεση αποτελεί πλέον ένα αρνητικό προηγούμενο και για τις διαδικασίες που βρίσκονται εν εξελίξει για το θέμα της προσχώρησης της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ και με ποιο όνομα, αλλά και για τις σχέσεις των Σκοπίων με την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς στις 14 Ιουνίου υπάρχει η σύσκεψη με την Επιτροπή Σταθεροποίησης και Σύνδεσης στις Βρυξέλλες και τον Ιούλιο θα υποβληθεί η έκθεση της κυβέρνησης των Σκοπίων για τα επιτεύγματα των τελευταίων μηνών σε διάφορους τομείς, προκειμένου τον Νοέμβριο να υπάρξει θετική έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ώστε η χώρα να πάρει ημερομηνία για έναρξη διαπραγματεύσεων προκειμένου να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Η Αθήνα αντέδρασε στο ψήφισμα της έκθεσης του Ευρωκοινοβουλίου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ρουσόπουλος δήλωσε οτι αυτού του είδους οι αποφάσεις δεν είναι δεσμευτικές για τα κράτη μέλη, υποβιβάζοντας έτσι την σημασία της έκθεσης.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Thursday, 7 June 2007 - 1:18:27 UTC