Find out about The HR-Net Group Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 97-02-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: "Greek Press & Information Office, Ottawa Canada" <grnewsca@sympatico.ca>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/02/1997


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [3] Διεύρυνση ΝΑΤΟ
  • [4] Κυπριακό
  • [5] Τουρκία - ΕΕ
  • [6] Ελλάδα - Ισραήλ
  • [7] Εξοπλισμοί
  • [8] Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου
  • [9] Ελλάδα - Βαλκάνια
  • [10] Ελλάδα - ΠΓΔΜ
  • [11] Ιράν - Ελλάδα
  • [12] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [13] Ισοζύγιο τρεχ. συναλλαγών

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αθήνα, Ελλάδα, 19/02/1997 (ΑΠΕ)

    Η έκρηξη σε αυτοκίνητο οικογένειας αστυνομικού στην Κρήτη, οι διεργασίες στη Νέα Δημοκρατία, οι προτάσεις Σολάνα για τα ελληνοτουρκικά και η τροποποίηση της επίμαχης τροπολογίας για τα αποθεματικά είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ο... Θεός να βάλει το χέρι του στη Νέα Δημοκρατία".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ασύδοτη μαφία προκαλεί, χτυπάει, εκδικείται".

    Η ΑΥΓΗ: "Δισεκατομμύρια για χάρισμα όχι όμως για την παιδεία. Εντονες αντιδράσεις στη Βουλή για σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Γυρίζουν πίσω οι ανυπότακτοι. Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τη θητεία".

    ΕΘΝΟΣ: "Τα νέα δάνεια για στέγη".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Σημίτης ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής ετοιμάζει κείμενο για τα κακώς κείμενα".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Καρναβάλι το ΠΑΣΟΚ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Γιατί χτύπησε η μαφία".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Συμφωνούν για λύση Κωστάκη 29 βουλευτές της ΝΔ".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: "Με στημένο πόρισμα για Φλοίσβο άρχισε η επιχείρηση συγκάλυψης. Βάσω καρφώνει Λαλιώτη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ελληνο-ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό".

    Ο ΛΟΓΟΣ: "TAXIS στην εφορία. Σημαντικοί μηχανισμοί για να περιοριστεί η φοροδιαφυγή".

    ΤΑ ΝΕΑ: "Απειλή το οργανωμένο έγκλημα. Μαφιόζικη επίθεση στο Ηράκλειο'.'

    ΝΙΚΗ: "Χάρισαν 2 δις στον Κουρή".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ραντεβού αγώνα εκπαιδευτικών-γονιών- μαθητών".

    [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "ταχείες διαδικασίες για την εγκατάσταση "κόκκινης γραμμής" Αθήνας-Αγκυρας προωθεί ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Χ. Σολάνα, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η πρόταση του υπουργού Εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλου για τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού πρόληψης κρίσεων. Ο Χ. Σολάνα σε συνάντηση που είχε με τον Ελληνα υφυπουργό Γιάννο Κρανιδιώτη στο περιθώριο της Συνόδου, τον διαβεβαίωσε οτι πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία του περί τηλεφωνικής σύνδεσης Ελλάδας-ΝΑΤΟ και Τουρκίας-ΝΑΤΟ. Μια γραμμή μέσω της οποίας το ΝΑΤΟ θα προσφέρει τις καλές υπηρεσίες του σε περιόδους κρίσεων των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τις κοινοτικές χώρες μελετά το ενδεχόμενο αναβαθμίσεως των σχέσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση υπο προϋποθέσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη μείωση της εντάσεως στις σχέσεις Αθηνών και Αγκύρας, αναφέρουν καλώς πληροφορημένες πηγές. Στην ίδια κατεύθυνση συγκλίνουν και οι προσπάθειες της Ουάσιγκτον. Η αναβάθμιση θα μπορούσε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να αφορά στην περαιτέρω αύξηση των οικονομικών παροχών προς την Αγκυρα πέραν των κονδυλίων της συμφωνίας τελωνειακής ενώσεως, καθώς και τη συμμετοχή της Τουρκίας σε επιτροπές της Κοινότητος. Οι προϋποθέσεις απο την άλλη πλευρά, θα αφορούν πέρα απο την αποδοχή του περιεχομένου της δηλώσεως του Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου, τη δρομολόγηση διαδικασίας αμβλύνσεως των ελληνοτουρκικών διαφορών - Χάγη κλπ- και ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού".

    "Την ετοιμότητα της Ελλάδας να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση της Τουρκίας υπογράμμισε, όπως γράφει η ΑΥΡΙΑΝΗ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος απο τη Βόννη, όπου ολοκλήρωσε χθες την επίσημη επίσκεψή του. Ο κ. Τσοχατζόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: "η αποσταθεροποίηση που επιβάλλει η επεκτατική και επιθετική πολιτική της Τουρκίας, θέτοντας σε αμφισβήτηση το status quo τα σύνορα και κηρύσσοντας περιοχές σε "γκρίζες ζώνες" συνιστά θέμα ευρωπαϊκής ασφάλειας. Σε διμερές επίπεδο είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την αντιπαράθεση με την Τουρκία αλλά το πρόβλημα είναι και γενικότερο πρόβλημα ευρωπαϊκής ασφάλειας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει οτι ο κ. Τσοχατζόπουλος "δέχθηκε την αποδοχή μέρους των 'μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης' μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας τονίζοντας όμως οτι αυτά είναι μόνο ένα ενδιάμεσο μέτρο. Θα πρέπει να ακολουθήσει διεθνής πίεση προς την Τουρκία ώστε αυτή να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο αλλά και το απαραβίαστο των συνόρων. Στοιχείο των "μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης" είναι και το 'κόκκινο τηλέφωνο' αλλά και τα ραντάρ τα οποία μεταδίδουν απο την 6η Φεβρουαρίου εικόνα του Αιγαίου στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ της Νάπολης".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "σε αμερικανική παρέμβαση οφείλεται η χρονική μετάθεση κατά δυόμισι ώρες της προγραμματισμένης για σήμερα περιορισμένης κλίμακας αεροναυτικής ασκήσεως "ΟΡΜΗ" στην περιοχή της Χίου για να μην συμπέσει χρονικά (για ένα δίωρο περίπου) με ανάλογη άσκηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων".

    [3] Διεύρυνση ΝΑΤΟ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "η Τουρκία επανέλαβε χτες, στην έκτακτη υπουργική σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, την απειλή οτι θα θέσει "βέτο" στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς, αν δεν ενταχθεί άμεσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά οι ΗΠΑ, ενώ το πρωί προειδοποίησαν αυστηρά την Κομισιόν και την Κοινότητα να λάβουν υπόψη την τουρκική απειλή, το απόγευμα στο ΝΑΤΟ κατέστησαν σαφές οτι δε θα δεχθούν "παρεκκλίσεις" των 'εταίρων' στο θέμα της διεύρυνσης και των σχέσεων με τη Ρωσία".

    [4] Κυπριακό

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "νέο πακέτο συνολικής πρότασης για την επίλυση του Κυπριακού έδωσε στον υπουργό Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλο ο Γερμανός ομόλογός του Φόλκερ Ρίε κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες και προχθές στη γερμανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι προτάσεις της γερμανικής κυβέρνησης αποτελούν ένα συνολικό σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού σε μια νέα βάση, σχέδιο το οποίο έχει τη σύμφωνη γνώμη και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Τα ακριβή σημεία της γερμανικής πρότασης δεν έχουν γίνει γνωστά, σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες, βρήκαν τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κατ'αρχήν σύμφωνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι το βασικό πλαίσιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η γερμανική πρόταση στρατιωτικά είναι το ΝΑΤΟ και πολιτικά ο ΟΗΕ".

    Κατά την ΑΥΓΗ, "ευνοϊκή για την πορεία του Κυπριακού θα είναι η τρέχουσα χρονιά κατά την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, που χθες επισκέφθηκε το προεδρείο της Κομισιόν στις Βρυξέλλες. Η Μαντλίν Ολμπράϊτ στη συνάντηση της με τους Ζάκ Σαντέρ και Χάνς Βάν ντε Μπρούκ είπε οτι πέρσι οι εξελίξεις ήταν ευνοϊκές, ενώ σήμερα υπάρχει επιδείνωση διαφόρων προβλημάτων, γύρω απο την πορεία των συζητήσεων για το Κυπριακό. Η Βρετανίδα ευρωβουλευτής Πολίν Γκρίν που μίλησε σε συγκέντρωση Τούρκων και Τουρκοκύπριων δημοσιογράφων στο Λονδίνο, επανέλαβε πως δεν θα ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ αν πρώτα δεν υλοποιήσει τις υποσχέσεις της για το Κυπριακό, το Κουρδικό, τον εκδημοκρατισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα".

    [5] Τουρκία - ΕΕ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "έντονες πιέσεις στους κοινοτικούς εταίρους μας για την αναβάθμιση της ενταξιακής σχέσης της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση, ασκούν ευθέως πλέον οι ΗΠΑ, ενθαρρύνοντας την Αγκυρα, η οποία συνέδεσε εκ νέου χθές τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ μ'αυτήν της Κοινότητας".

    [6] Ελλάδα - Ισραήλ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "κοινές ελληνο-ισραηλινές ναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο και στο Κρητικό πέλαγος θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι, για πρώτη φορά με τη συμμετοχή πλοίων επιφανείας και υποβρυχίων. Ο Ελληνας πρέσβης στο Τέλ Αβιβ Σωτήρης Βαρουξάκης, μιλώντας στην έγκυρη αμερικανική επιθεώρηση "DEFENSE NEWS" τονίζει οτι οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο και αποκαλύπτει οτι το Ισραήλ και η Ελλάδα βρίσκονται σε τροχιά ενεργοποίησης του Μνημονίου Στρατηγικής Συνεργασίας του 1994, με έμφαση στους τομείς της πολεμικής βιομηχανίας και των ναυτικών ασκήσεων".

    [7] Εξοπλισμοί

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "μπλόκο" σε επιλεγμένα εξοπλιστικά προγράμματα Ελλάδας και Τουρκίας επιχειρούν ΗΠΑ και Γερμανία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή, με τρόπο όμως που εξισώνει θύτη και θύμα. Στις συνομιλίες των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας - Γερμανίας στη Βόννη παρόντων των υπουργών Αμύνης των δύο χωρών με δήλωση του Γερμανού υπουργού το"Λέοπαρντ 2" για το οποίο έχει εκδηλωθεί ελληνικό ενδιαφέρον, "δεν είναι διαθέσιμο για την Ελλάδα και την Τουρκία". Την ίδια ώρα στην Αθήνα αμερικανοί αξιωματούχοι που είχαν έρθει για να παρουσιάσουν σήμερα σε ειδική εκδήλωση το αμερικανικής κατασκευής τάνκς "Μ1 Αμπραάμ" ειδοποίησαν το ΓΕΣ οτι η επίδειξη αναβάλλεται!".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, "με σκεπτικισμό αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο αγοράς μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-15 Eagle οι επιτελείς της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας και εκπροσώπων της κατασκευάστριας εταιρίας κατέληξε σε αδιέξοδο".

    [8] Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου

    "Κανείς ατομικά, είτε στο ΠΑΣΟΚ, είτε στην οικογένεια, είτε οπουδήποτε αλλού, δεν μπορεί να είναι ιδιοκτήτης της πολιτικής κληρονομιάς Ανδρέα Παπανδρέου", δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου. Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Παπανδρέου στέλνει μήνυμα προς τους υπουργούς Εξωτερικών της Μεγ. Βρετανίας και των ΗΠΑ που πρόσφατα προέβλεψαν σοβαρή πιθανότητα ελληνοτουρκικού πολέμου, "να είναι προσεκτικές οι δηλώσεις τους, γιατί αν παρερμηνευθούν μπορεί να αποτελέσουν σπινθήρες ανάφλεξης" και "αντί να βοηθήσουν να συμβάλουν σε μια αύξηση της έντασης". Και παράλληλα - ο υπουργός τονίζει αναφερόμενος πάντα στη στάση των 'συμμάχων' μας οτι "όταν εξισούται το θύμα με τον θύτη, αυτό δημιουργεί περισσότερες προϋποθέσεις για θερμά επεισόδια".

    [9] Ελλάδα - Βαλκάνια

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "την ελληνική πρόταση για τη σύγκληση εσπευσμένης συνάντησης το Μάρτιο στην Αθήνα ή τη Σόφια - όπου θα εξετασθούν τρόποι βοήθειας στη Βουλγαρία και στην Αλβανία- ανέπτυξε ο διευθυντής Βαλκανικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ Δημ. Κυπραίος σε συνάντηση Βαλκανίων αξιωματούχων στη Σόφια. Η ελληνική πρόταση εντάσσεται στα πλαίσια της "πρωτοβουλίας για τη σταθερότητα και την καλή γειτονία στη νοτιοανατολική Ευρώπη". Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, δεν αποκλείεται Ελληνας κυβερνητικός παράγοντας να επισκεφθεί τη Σόφια εντός της εβδομάδας προκειμένου να ενημερώσει τη βουλγαρική κυβέρνηση για τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας".

    "Οι ΗΠΑ είχαν αποδοθεί σε μια διαρκή και έντονη προσπάθεια διείσδυσης των Βαλκανικών κρατών, προωθώντας μια πολιτική ασφάλειας μέσω των φιλικών τους κυβερνήσεων σε αντίθεση με τους ισχυρούς της Ευρωπαϊκής Ενωση, οι οποίοι επιδιώκουν πρώτα την οικονομική διείσδυση, εκτιμώντας οτι φυσικό επακόλουθό της θα είναι και η αύξηση της πολιτικής επιρροής, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αποστολάκη", αναφέρει ο ΛΟΓΟΣ. "Κατά τον κ. Αποστολάκη οι ΗΠΑ αποστασιοποιούνται βαθμιαία απο τον πρόεδρο Μπερίσα ενώ στην ΠΓΔΜ μονοπωλούν σχεδόν τις εξελίξεις και αναζητούν διάδοχο του Γκλιγκόροφ στην πολιτική σκηνή. Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη στο κέντρο στρατηγικού σχεδιασμού ΗΠΑ και Ευρώπης είναι τα μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και οι δρόμοι μεταφοράς τους της ευρύτερης περιοχής που περικλείεται μεταξύ της Ανατολικής Μεσογείου, της Βαλκανικής, της Μέσης Ανατολής και των παρευξεινίων χωρών".

    [10] Ελλάδα - ΠΓΔΜ

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "τον όρο "Μακεδονία του Βαρδάρη" εισαγάγει στην κοινή γνώμη της ΠΓΔΜ ο Σέρβος ηγέτης του κόμματος Αναγέννησης Βούκ Ντάσκοβιτς σε συνέντευξή του προς τη "Νόβα Μακεντόνια " των Σκοπίων. Παράλληλα κάνει λόγο για "πολλούς" που "μετά τη διάλυση της Ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας είδαν την ευκαιρία να μοιράσουν" την εν λόγω χώρα. Η συμμαχία της ΠΓΔΜ με τη Σερβία κατά τον Ντράσκοβιτς "αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση" της κυριαρχίας του "μακεδονικού" κράτους και " της Εθνικής του ταυτότητας".

    [11] Ιράν - Ελλάδα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "την πρόθεση του Ιράν να μεσολαβήσει εφόσον του ζητηθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επανέλαβε ο Ιρανός αντιπρόεδρος Χ. Χαμπίμπι, ο οποίος συναντήθηκε χθες στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη".

    [12] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΑΘήνα, Ελλάδα, 19/02/1997 (ΑΠΕ)

    Η αύξηση του ελλείμματος τρεχ. συναλλαγών στο 10μηνο του 1996, οι εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των αποθεματικών των ταμείων και η νέα άνοδος του δολαρίου έναντι της δραχμής είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Ανησυχητικά μηνύματα από το ισοζύγιο πληρωμών. Ξεπερνά τα 4 δισ. δολ. στο 10μηνο του '96".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ευνοϊκές συνθήκες για δανεισμό. Οι πιστωτικοί φορείς του εξωτερικού βλέπουν θετικά την ελληνική αγορά".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Τι κρύβει η μάχη για τα ταμεία. 'Μήλον της έριδος' τα αποθεματικά ύψους 2,7 τρισ".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Μεταθέσεις κονδυλίων σε έργα που προχωρούν. Σοβαρός ο κίνδυνος να μείνουν αναπορρόφητα κεφάλαια".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πιο χαλαρή αγορά εργασίας επιδιώκει τώρα η Κομισιόν. Υπό την πίεση του διεθνούς ανταγωνισμού προς τους 15".

    [13] Ισοζύγιο τρεχ. συναλλαγών

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι "σε επίπεδα πάνω από 4 δισ. δολάρια κινήθηκε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών, το 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 1996, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τραπέζης της Ελλάδος. Η διεύρυνση του ελλείμματος οφείλεται στην αύξηση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου και στη μείωση του πλεονάσματος των αδήλων συναλλαγών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.02b run on Wednesday, 19 February 1997 - 15:47:32 UTC