Search our News Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/1/2007
  • [02] Παιδεία
  • [03] Κυβέρνηση
  • [04] Βασιλικός θησαυρός
  • [05] ΦΜΑΠ
  • [06] Εφάπαξ
  • [07] Οδηγοί
  • [08] Προσλήψεις
  • [09] Γ. Σανιδάς
  • [10] Κρατισμός
  • [11] ΚΚΕ
  • [12] Σκουπίδια
  • [13] Αυξήσεις
  • [14] Αλέκος Αλαβάνος
  • [15] Κουκουλοφόροι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/1/2007

    Το νέο κύμα πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων που αρχίζει από αύριο, η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου ότι είναι αντισυνταγματική η επιβολή πλαφόν στο εφάπαξ, η κατάργηση του ΦΜΑΠ, που προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας, το εξώδικο του υπουργού Πολιτισμού στον οίκο "Christie's", που παρεμβαίνει στη δημοπράτηση του βασιλικού θησαυρού, καθώς και τα τρία μέτωπα που επιλέγει η κυβέρνηση να περιστείλει ελευθερίες εν ονόματι της δημόσιας τάξης είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εισβολή σε γιάφκες κουκουλοφόρων. "Φωλιές" αντιεξουσιαστών δύο σπίτια στου Ζωγράφου.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Τρία καυτά θέματα ζητούν λύση. Η κυβέρνηση καλείται άμεσα να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εξώδικο για τη ματαίωση της πώλησης πολύτιμων βασιλικών κειμηλίων. Το υπουργείο Πολιτισμού υποστηρίζει ότι τα ιστορικά αντικείμενα εξήχθησαν παράνομα από τη χώρα.

    Η ΑΥΓΗ: Καταγγελία Αλαβάνου στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις υποκλοπές: "Η κυβέρνηση συνεργάζεται με το διεθνές και εγχώριο παρακράτος".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μπλόκο στον τέως από τον Βουλγαράκη. Ζητάει πίσω τα αντικείμενα που πήρε από το Τατόι και βγαίνουν στην δημοπρασία από αγγλικό οίκο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ριζική αλλαγή στη φορολογία της περιουσίας. Προεξοφλούν τη δεύτερη... τετραετία!

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εφάπαξ χωρίς πλαφόν. Απόφαση-βόμβα του ανώτατου ειδικού δικαστηρίου.

    ΕΘΝΟΣ: Λύτρωση για το εφάπαξ. Το ανώτατο ειδικό δικαστήριο ακύρωσε το πλαφόν του Σιούφα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ΣΑΝίΔΑ σωτηρίας από τον ΣΑΝΙΔά ζήτησε ο Δημοσχάκης. Συναντήθηκαν χθες ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μποναμάς σε 30.000 συνταξιούχους. Αντισυνταγματικό το πλαφόν στο εφάπαξ αποφάσισε ανώτατο δικαστήριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φέρτε πίσω τα ασημικά. Εξώδικο Βουλγαράκη στον οίκο "CHRISTIE'S" για τη συλλογή του Γεωργίου Α'.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 3 μέτωπα υποδαυλίζει η κυβέρνηση. Επιχείρηση περιστολής ελευθεριών εν ονόματι της δημόσιας τάξης.

    ΕΣΤΙΑ: Προπύργιο του κρατισμού. Ελλάς: η χειρότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ESPRESSO: Ο mr Βοκτάς ζει μόνο με μία σύνταξη. Πώς έχασε όλη την περιουσία του κι έμεινε στον άσο ο "βασιλιάς του κοτόπουλου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ποιοι είναι αυτοί που βάζουν λουκέτο στα πανεπιστήμια. Δραματική έκκληση των πρυτάνεων των τεσσάρων μεγαλυτέρων ΑΕΙ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Έκρηξη" κινητοποιήσεων από αύριο στον χώρο της Παιδείας. Βαθαίνει η κρίση στην Παιδεία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πλαφόν τέλος για το εφάπαξ. Αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

    Η ΝΙΚΗ: Εκβιασμός Καραμανλή: "Συναίνεση στην Παιδεία ή εκλογές".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΚΕ - Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή: Δωρεάν εμβόλια από το κράτος.

    ΧΩΡΑ: 6.739 θέσεις εργασίας για Δημόσιο και ΔΕΚΟ. Ανοίγουν οι πόρτες για προσλήψεις.

    TRAFFIC NEWS: "Ο... Ρομπέν των παιδιών είναι ο Μικρούτσικος". Ο Γιάννης Χαρίσης δεν ξεχνά τις εμπειρίες του στο "Dream Show".

    City Press: "Παγώνουν" τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.

    Metro: Μάχη κατά των αυξήσεων. Τα κόμιστρα των αστικών μέσων μεταφοράς θα παραμείνουν τα ίδια, δηλώνει ο υπουργός Μ. Λιάπης.

    Metropolis: Σε ποιες περιοχές θα κριθεί η μάχη των σκουπιδιών. Φυλή, Γραμματικό και Κερατέα "βλέπει" το Συμβούλιο της Επικρατείας για την οριστική δημιουργία τριών ΧΥΤΑ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ούτε μία σύλληψη! Η Θεσσαλονίκη στο έλεος κουκουλοφόρων.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Οικόπεδα 340.000 στρ. "δάσους".

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Κοριοί" σε τηλέφωνα δικηγόρων. Νέα υπόθεση τηλεφωνικών υποκλοπών στη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αγώνας για ανάπτυξη. Με καθοριστική ομιλία και διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού.

    [02] Παιδεία

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι " συνεχίζοντας τα μικροκομματικά παιχνίδια στις πλάτες της Ανώτατης Παιδείας, η κυβέρνηση της ΝΔ στρώνει ολοένα και περισσότερο το έδαφος για προσφυγή σε πρόωρες κάλπες την άνοιξη, με πρόσχημα το κύμα των αντιδράσεων που σημειώνεται ενάντια στο νόμο - πλαίσιο για τα ΑΕΙ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "άλλο ένα κύμα πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων αύριο σε όλες τις μεγάλες πόλεις (στην Αθήνα στις 12.00 από τα Προπύλαια), πέντε ημέρες τα πανεπιστήμια κλειστά και από 5 Φεβρουαρίου "λουκέτο" επ΄αόριστον στα ΑΕΙ αν δεν υπαναχωρήσει η κυβέρνηση. Η ηγεσία της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΠΟΣΔΕΠ αποφάσισε να κηρύξει 48ωρη απεργία αύριο και την Πέμπτη και τριήμερη απεργία στις 31 Ιανουαρίου και στις 1 και 2 Φεβρουαρίου και στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν σταματήσει την "επιθετική πολιτική εναντίον του δημόσιου πανεπιστημίου" θα κηρύξει απεργία διαρκείας".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "σε νέα σοβαρή περίοδο κρίσης μπαίνει η ανώτατη εκπαίδευση, από την αντιπαράθεση κυβέρνησης - πανεπιστημιακών και φοιτητών, για την τροποποίηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, το πανεπιστημιακό άσυλο και το νόμο - πλαίσιο για τα ΑΕΙ. Καζάνι που βράζει είναι τα πανεπιστήμια, καθώς οι πανεπιστημιακοί προανήγγειλαν απεργία διαρκείας και οι φοιτητές από την πλευρά τους καταλήψεις, με αποτέλεσμα η εξεταστική να βρίσκεται πλέον στον αέρα".

    [03] Κυβέρνηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "σε τρία μέτωπα επιλέγει η κυβέρνηση ν΄αναπτύξει την επίθεσή της προς την πανεπιστημιακή κοινότητα, η οποία αντιδρά στα σχέδιά της. Το άσυλο και η πρόθεσή της να περιορίσει με αστυνομικά μέτρα τις καταλήψεις σχολών συνδυάζονται με το ζήτημα που ανέκυψε με τη χρήση των καμερών, αλλά και τα επεισόδια που προκαλούνται συχνά τελευταία. Στόχος, η προσπάθεια της κυβέρνησης να υποχρεωθεί η κοινωνία να αποδεχθεί σκληρά μέτρα".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ προσθέτει ότι "τρία καυτά θέματα, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, πρέπει να λυθούν από την κυβέρνηση. Αυτά δεν είναι άλλα από την Παιδεία και το άρθρο "16" , τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους και την αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων που βρίσκουν άσυλο στα Πανεπιστήμια".

    [04] Βασιλικός θησαυρός

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "να αποσυρθούν άμεσα τα αντικείμενα που ανήκαν στο βασιλιά της Ελλάδας Γεώργιο Α' και θα έβγαιναν αύριο σε δημοπρασία, απαιτεί με εξώδικο που απέστειλε στον οίκο Christie's το υπουργείο Πολιτισμού, υποστηρίζοντας ότι τίθεται θέμα παράνομης εξαγωγής τους από τη χώρα. Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, αυτό είναι μόνον η αρχή, καθώς η ελληνική έρευνα για την προέλευση των αντικειμένων συνεχίζεται".

    Σύμφωνα με την Espresso "την τελευταία - κυριολεκτικά στιγμή το υπουργείο Πολιτισμού επιχειρεί να μπλοκάρει τη δημοπρασία του βασιλικού θησαυρού, που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει αύριο στο Λονδίνο. Με εξώδικο που απέστειλε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βουλγαράκης, προς τον οίκο δημοπρασιών Christie's ζητεί να σταματήσει η σχετική διαδικασία, μέχρι να εξακριβωθεί η προέλευση των βασιλικών αντικειμένων. Να σημειωθεί ότι η μεταφορά των αντικειμένων αυτών από το Τατόι στο εξωτερικό πραγματοποιήθηκε το 1991, επί κυβερνήσεως Κ. Μητσοτάκη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "στοπ στην πώληση αντικειμένων ανεκτίμητης αξίας που ανήκαν στην πρώην βασιλική οικογένεια επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση. Με πρωτοβουλία του υπουργού Πολιτισμού Γιώργου Βουλγαράκη εστάλη εξώδικο στον γνωστό οίκο δημοπρασιών Christie's, με το οποίο ζητείται από τους υπεύθυνους να αποσύρουν από τη δημοπρασία της 24ης και 25ης Ιανουαρίου οκτακόσια πενήντα αντικείμενα που φέρονται να ανήκουν στην τέως βασιλική οικογένειας της Ελλάδας και στον Γεώργιο τον Α΄".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "με εξώδικη διαμαρτυρία προς τον οίκο δημοπρασιών "Christie's" το υπουργείο Πολιτισμού παρεμβαίνει δυναμικά στη διαδικασία δημοπράτησης 850 αντικειμένων του Γεωργίου του Α΄, στο Λονδίνο. Ζητεί την απόσυρσή τους από τη δημοπρασία και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την επιστροφή τους στην Ελλάδα, καθώς "αποτελούν μέρος της Ιστορίας του νεότερου ελληνικού κράτους".

    [05] ΦΜΑΠ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "την κατάργηση του ΦΜΑΠ, που σήμερα επιβάλλεται σε 50.000 ιδιοκτήτες - όχι κατ΄ανάγκην τους πλουσιότερους- υπόσχεται για την επόμενη τετραετία ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης. Ταυτοχρόνως προαναγγέλλει την ενοποίηση όλων των φόρων και των τελών που βαρύνουν τα ακίνητα. Ο φόρος παρεπιδημούντων, το τέλος ακίνητης περιουσίας, ακόμη και τα δημοτικά τέλη θα ενοποιηθούν σε έναν και μόνο φόρο. Μιλάει επίσης για ριζική αναθεώρηση της φορολογίας κεφαλαίου, κινητής και ακίνητης".

    [06] Εφάπαξ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει για την απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου που ακύρωσε το πλαφόν στο εφάπαξ: "αντισυνταγματική η ρύθμιση του '92 που έθετε ανώτατο όριο στο εφάπαξ τραπεζών και ΔΕΚΟ. Ποιοι ωφελούνται:Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι των τραπεζών και των ΔΕΚΟ. Σε πρώτη φάση οι συνταξιούχοι τραπεζών θα πάρουν 90.000 ευρώ".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "αναδρομικά από 25.000 ως 70.000 ευρώ για 40.000 συνταξιούχους "έβγαλε" το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, που αποφάσισε αμετάκλητα ότι είναι αντισυνταγματική η επιβολή πλαφόν στο εφάπαξ".

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ "απόφαση - βόμβα του Ανώτατου Ειδικού δικαστηρίου καταργεί το πλαφόν στο εφάπαξ όσων υπαλλήλων ΔΕΚΟ και τραπεζών βγήκαν ή θα βγουν στη σύνταξη. Αυτό σημαίνει 25.000-30.000 ευρώ επιπλέον για κάθε συνταξιούχο, ενώ εφάπαξ χωρίς όριο θα λαμβάνουν όσοι συνταξιοδοτούνται από εδώ και πέρα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "τον δρόμο για την διεκδίκηση αναδρομικών στο εφάπαξ, ανοίγει σε περίπου 30.000 συνταξιούχους ΔΕΚΟ και τραπεζών, η χθεσινή οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου (ΑΕΔ) που κρίνει αντισυνταγματική την επιβολή ανωτάτου ορίου (πλαφόν) στο εφάπαξ που προέβλεπε ο Ν. 2084/92 ("νόμος Σιούφα")".

    [07] Οδηγοί

    Η Traffic News τονίζει ότι "μυαλό δεν βάζουν φαίνεται ορισμένοι, οι οποίοι παρά τους ελέγχους, τα μπλόκα και τα τσουχτερά πρόστιμα εξακολουθούν να οδηγούν χωρίς άδεια οδήγησης. Περισσότερα από επτά χιλιάδες άτομα εντοπίστηκαν να οδηγούν χωρίς το απαραίτητο δίπλωμα μέσα στο 2006 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης".

    [08] Προσλήψεις

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "για 6.739 θέσεις εργασίας ανοίγουν οι πόρτες του δημόσιου τομέα σε υποψηφίους διάφορων ειδικοτήτων σε ολόκληρη τη χώρα. Υπουργεία, ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία, νομαρχίες και δήμου αναμένεται να προκηρύξουν νέες θέσεις εργασίας το πρώτο τρίμηνο του 2007, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιοι από τους διαγωνισμούς, καθώς ξεκίνησαν οι υποβολές αιτήσεων από τους χιλιάδες ενδιαφερομένους".

    [09] Γ. Σανιδάς

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι "δυσαρεστημένοι είναι οι Δικαστικοί Λειτουργοί, γιατί η Αστυνομία δεν προέβη, τις προάλλες, σε συλλήψεις εμπρηστών κουκουλοφόρων. Έτσι, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε σε "απολογία" τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και συζήτησαν το θέμα. Οι δύο άνδρες μίλησαν διεξοδικά για το πρόβλημα των γνωστών-αγνώστων και πώς πρέπει να αντιμετωπισθεί. Ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ παραπονέθηκε πως όταν κάνει συλλήψεις, οι δράστες κουκουλοφόροι δεν δικάζονται, για να πάρει την απάντηση από τον κ. Σανιδά: Πώς να τους δικάσει η Δικαιοσύνη, όταν οι μάρτυρες κατηγορίας αστυνομικοί δεν προσέρχονται να καταθέσουν;"

    [10] Κρατισμός

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι "ο κρατισμός καλά κρατεί. Αυτό προκύπτει από τον Δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας που καταρτίζει κάθε χρόνο το Heritage Foundation σε συνεργασία με την Wall Street Journal, σε 157 κράτη του κόσμου. Στην παγκόσμια κατάταξη, η Ελλάς είναι στην 49η θέση. Στην δε Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ελλάς είναι στην 27η θέση. Δηλαδή στην χειρότερη".

    [11] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "παρέμβαση υπέρ της δωρεάν παροχής από το κράτος όσων εμβολίων είναι, μετά από επιστημονική τεκμηρίωση, αποτελεσματικά για την πρόληψη του πληθυσμού, έκανε χθες το ΚΚΕ στη Βουλή. Το ΚΚΕ κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για τον υπουργό Υγείας, στην οποία τονίζεται ότι τα εμβόλια και οι προληπτικές εξετάσεις κυριολεκτικά σώζουν ζωές, και ερωτά τον αρμόδιο υπουργό "αν σκοπεύει η κυβέρνηση να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα έτσι ώστε, όσα εμβόλια επιστημονικά είναι αποτελεσματικά, να παρέχονται αποκλειστικά δωρεάν από το κράτος, με προγράμματα που θα απευθύνονται σε όλο τον πληθυσμό".

    [12] Σκουπίδια

    Η Metropolis επισημαίνει ότι "Φυλή, Γραμματικό και Κερατέα "βλέπει" το Συμβούλιο της Επικρατείας για την οριστική δημιουργία των τριών ΧΥΤΑ. Σε Μάνδρα και Γραμματικό "κοιτάζουν" οι δήμαρχοι Αθήνας, Πειραιά και Περιστερίου. Τι δηλώνει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ".

    [13] Αυξήσεις

    Η Metro σημειώνει ότι "μηδενικές αυξήσεις για τους επόμενους μήνες του χρόνου στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και των αστικών μέσων μαζικής μεταφοράς υπόσχεται η κυβέρνηση".

    Η City Press προσθέτει ότι "προεκλογική (;) προσπάθεια του υπουργού Μεταφορών κ. Λιάπη να δείξει κοινωνική ευαισθησία χωρίς να έρθει σε ρήξη με επαγγελματικές τάξεις. Παραμένουν ως έχουν για ολόκληρο το 2007 τα εισιτήρια του μετρό, του ΗΣΑΠ, των τρόλεϊ, του προαστιακού, των λεωφορείων της ΕΘΕΛ και του τραμ. Έρχονται αυξήσεις 5% στα υπεραστικά και αστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ από 1η Μαρτίου, έως 7%-9% στα ταξί".

    [14] Αλέκος Αλαβάνος

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "η ΝΔ δεν έκοψε τον ομφάλιο λώρο της με το παρακράτος, συνεργάζεται με το διεθνές παρακράτος που οργανώνει η Ουάσιγκτον και με το εγχώριο παρακράτος. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος μιλώντας χθες στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί των προτάσεων για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές που κατέθεσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ αφενός και το ΚΚΕ αφετέρου, αλλά απορρίφθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής".

    [15] Κουκουλοφόροι

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "γιάφκες αντεξουσιαστών ανακάλυψαν αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψη έξι νεαρών το βράδυ της Κυριακής έξω από το γυμναστήριο Γλυφάδας, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους βόμβες μολότοφ. Αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους στην περιοχή Ζωγράφου βρέθηκαν μαχαίρια, εγχειρίδιο κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών, αυτοσχέδια όπλα και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούν ομάδες αντεξουσιαστών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 23 January 2007 - 22:59:09 UTC