Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-11-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/11/2006
  • [02] Συμβασιούχοι
  • [03] Προϋπολογισμός
  • [04] Ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών
  • [05] Μισθοδικείο
  • [06] Οικονομία
  • [07] Παραδικαστικό κύκλωμα
  • [08] Εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας
  • [09] Γιορτασμός 17Νοέμβρη
  • [10] Γιαούρτια

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/11/2006

    Το θέμα των συμβασιούχων, η κατάθεση του Προϋπολογισμού 2007 στη Βουλή, οι νέες διώξεις στο παραδικαστικό κύκλωμα και η απόσυρση μεγάλης παρτίδας γιαουρτιών είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ : Συμβασιούχοι: Θα δοθούν όλα τα δεδουλευμένα. Ποιες οι προϋποθέσεις.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Με μπόνους μονιμοποίηση συμβασιούχων. Ποιες λύσεις αναζητεί το υπουργείο Εσωτερικών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Έφριξαν οι εφέτες από το βάθος του παραδικαστικού. Διετάχθη νέος κύκλος ανακρίσεων για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου.

    Η ΑΥΓΗ: Ο εμπαιγμός ξεσηκώνει τους συμβασιούχους. Κινητοποιήσεις σε πολλές πόλεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Παιδικά γιαούρτια με...γυαλιά από τη ΦΑΓΕ. Ασύδοτοι οι βιομήχανοι μετά τα σάπια γαλακτοκομικά, πρωταγωνιστούν σε νέο διατροφικό σκάνδαλο...

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Καταργούνται τα αφορολόγητα αποθεματικά. Τα "δώρα" του προϋπολογισμού.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Παίρνουν τα λεφτά τους οι συμβασιούχοι. Η κυβέρνηση υπέδειξε τον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων.

    ΕΘΝΟΣ: Στο ταμείο και ...σπίτι σας! Ολοκληρώνεται ο εμπαιγμός της κυβέρνησης προς τους συμβασιούχους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μια Ελλάδα "πλατεία Κλαυθμώνος".Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι συμβασιούχοι σε όλη την χώρα, από την αβεβαιότητα για το "αύριο"

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το διάταγμα που καταργεί ΤΕΒΕ - ΤΑΕ- ΤΣΑ. Τι προβλέπει για ασφαλιστικές κλάσεις - εισφορές - παλαιούς και νέους ασφαλισμένους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 6 αλλαγές σε μισθούς, φόρους. Ελαφρύνσεις αλλά με μέτρο στον Προϋπολογισμό που κατατίθεται σήμερα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Όμηροι με...σύμβαση. Η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν για τους συμβασιούχους.

    ΕΣΤΙΑ: Οι στόχοι της Οικονομίας. Εντυπωσιακός ο ρυθμός αναπτύξεως του 2006.

    ESPRESSO: Ροζ ατζέντα ανατινάζει πολιτικούς, μοντέλα και επιχειρηματίες. Υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος ( με το συνδυασμό Σκανδαλίδη) ο "εγκέφαλος".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μισθοδικείο οδεύει προς άδοξο τέλος υπό την γενική κατακραυγή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Άνω κάτω από τους συμβασιούχους. Εντείνονται οι αντιδράσεις.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τα δεδουλευμένα και απολύεστε! Επιμένει στην κοροϊδία η κυβέρνηση.

    Η ΝΙΚΗ: Στους δρόμους οι συμβασιούχοι. Ο Καραμανλής τους γυρίζει την πλάτη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας: Άμεση πολιτική λύση για μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

    TRAFFIC NEWS: Δεν υπάρχουν πλέον αυθεντικά αστέρια. Ο Νίκος Φώσκολος μιλάει στην "t" για όλους και για όλα.

    City Press: Δ. Αβραμόπουλος :4 κινήσεις για ενίσχυση του ΕΣΥ

    Metro: Λύση χωρίς μονιμοποίηση. Κυβέρνηση: Στους δημάρχους η ευθύνη για το θέμα των συμβασιούχων.

    Metropolis: Προϋπολογισμός: το σχέδιο για μισθούς και φορολογία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δικηγόροι κατά εισαγγελέα στη Θεσσαλονίκη για το πανεπιστημιακό άσυλο.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης δηλώνουν άγνοια για την εγκατάσταση εξαερισμού και προσθέτουν:" Θα ξηλώσουμε το φουγάρο της υποθαλάσσιας".

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Στο σχέδιο πόλης εντάσσονται 7.500 στρέμματα. "Ανάσα" για εκατοντάδες οικοπεδούχους στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Προχωρεί η ανάπλαση στη νέα παραλία με ταχείς ρυθμούς.

    [02] Συμβασιούχοι

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "δια της κείμενης νομοθεσίας και συγκεκριμένα του άρθρου 904 του Αστικού Κώδικα δίνει λύση η κυβέρνηση για την πληρωμή των συμβασιούχων, τα εντάλματα των οποίων πάγωσαν με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Την ίδια στιγμή, κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών αποκλείουν κατηγορηματικά οιοδήποτε ενδεχόμενο αφορά στην κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για τη μονιμοποίηση των συγκεκριμένων συμβασιούχων. Η κίνηση αυτή θα ήταν, όπως λένε, αντίθετη προς το Σύνταγμα".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ , "κανονικά θα δοθούν τα δεδουλευμένα σε όσους συμβασιούχους παρείχαν πραγματική εργασία. Κι αυτό ασχέτως αν εμπίπτουν ή όχι στην απόφαση - σταθμό του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που απαγορεύει την εκτέλεση ενταλμάτων μισθοδοσίας σε εποχικούς υπαλλήλους που παρανόμως οι συμβάσεις του μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου. Η πληρωμή τους θα γίνει με βάση την αρχική τους σύμβαση, δηλαδή ορισμένου χρόνου. Σε περίπτωση που κάποιοι συμβασιούχοι που από το "παράθυρο", χωρίς διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, μονιμοποιήθηκαν, διεκδικήσουν στα δικαστήρια την πληρωμή τους με την μαϊμού - σύμβαση, κινδυνεύουν να διωχθούν ποινικά σύμφωνα με το άρθρο 904 του Αστικού Κώδικα περί αδικαιολόγητου πλουτισμού".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "μετατάξεις, πρόσθετο αριθμό κοινωνικών κριτηρίων, περαιτέρω πριμοδότηση που θα ανέρχεται στο 70% και οριστική λύση στο θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων, είναι το πλέγμα των μέτρων που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών για την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος που ανέκυψε με τους συμβασιούχους. Αυτά θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο αποψινό υπουργικό συμβούλιο".

    Η metro σημειώνει ότι " λύση για να πληρωθούν οι συμβασιούχοι, αλλά όχι και να μονιμοποιηθούν, προτείνει η κυβέρνηση, η οποία συμφωνεί με το αίτημα να πληρωθούν τα δεδουλευμένα όσων εργάστηκαν, με δικαστικές αποφάσεις, πέρα από το χρονικό όριο που θέτει το "Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου". Επί της ουσίας η κυβέρνηση παραπέμπει τους συμβασιούχους στους δημάρχους".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "η αδυναμία της κυβέρνησης να δώσει λύση στην περιπέτεια χιλιάδων συμβασιούχων έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα σε όλη τη χώρα. Η κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να αποσείσει τη δική της ευθύνη για την εξέλιξη στο θέμα των συμβασιούχων και κατηγορεί τους δημάρχους ότι διευκόλυναν τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, παραβιάζοντας - όπως υποστηρίζουν κορυφαίοι υπουργοί- τις διατάξεις του ΑΣΕΠ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι " τους προσέλαβαν με βούλα και υπογραφή και τους ...αλυσόδεσαν. Τώρα τους κρατούν ομήρους και η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν με το τεράστιο πρόβλημα των συμβασιούχων, που μέρα με τη μέρα εντείνουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ζητούν λύση. Η άρνηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, να εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής όσων έχουν δικαιωθεί δικαστικά, είναι μόνον η κορυφή του τεράστιου παγόβουνου. Το ζήτημα παραμένει η δικαίωσή τους κατά τα υπεσχημένα προεκλογικά από τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον οι αντιδράσεις των συμβασιούχων σε όλη τη χώρα, μετά την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που "αρνείται" την καταβολή των δεδουλευμένων και κλείνει την πόρτα της μονιμοποίησης ακόμα και σε όσους έχουν στα χέρια τους δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν. Οι συμβασιούχοι, εξοργισμένοι από την πρόσφατη εξέλιξη, αλλά και την ταυτόχρονη απόφαση του Μισθοδικείου για "προκλητικές " αυξήσεις στους μισθούς των δικαστών, δηλώνουν αποφασισμένοι να συγκρουστούν μετωπικά με την κυβέρνηση".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι " η αποκάλυψη της πολιτικής εξαπάτησης που υπέστησαν από τη ΝΔ, η οποία τους υποσχόταν προεκλογικά μονιμοποίηση, βγάζει τους συμβασιούχους στους δρόμους, να πραγματοποιούν καθημερινές κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα".

    Η City Press υποστηρίζει ότι "τα δύο κόμματα εξουσίας, αλλά και οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη διοίκηση συγκεκριμένων δήμων και νομαρχιών, έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τα λάθη όμως του παρελθόντος δεν πρέπει να οδηγούν σε νέα μεγαλύτερα λάθη, με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό κόστος".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "μεγάλες διαστάσεις παίρνουν οι αντιδράσεις των συμβασιούχων σε όλη την Ελλάδα για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που τους κλείνει την πόρτα της μονιμοποίησης και δεν τους δίνει τα δεδουλευμένα μηνών".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "με δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα χιλιάδες συμβασιούχοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα και τις θέσεις τους, μετά την απόφαση - σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Χθες το μεσημέρι, οι συμβασιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Οι διαδηλωτές εργάζονταν σε δήμους και υπηρεσίες της Ανατολικής Αττικής και προανήγγειλαν αιφνιδιαστικές καταλήψεις σε δημόσιες υπηρεσίες της Ανατολικής Αττικής. Εν τω μεταξύ, πολλά αμαξοστάσια δήμων αλλά και δημαρχεία τελούν ήδη υπό κατάληψη".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "σε κινητοποιήσεις κατεβαίνουν οι συμβασιούχοι, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου αλλά και την άρνηση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημά τους. Σήμερα η ΚΕΔΚΕ θα παρουσιάσει τις θέσεις της, με δεδομένο ότι μεγάλος αριθμός συμβασιούχων εργάζεται στους δήμους. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί τετράωρη στάση εργασίας με την κάλυψη της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "την άμεση και χωρίς όρους μετατροπή όλων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων απαιτεί το ΚΚΕ, με Επίκαιρη Ερώτηση, που κατέθεσε χτες στη Βουλή η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τονίζοντας ότι οι χιλιάδες συμβασιούχοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έχουν υποστεί μια πολύχρονη ταλαιπωρία από τη μακροχρόνια πολιτικής της ανασφάλειας και της ανεργίας και τη συνεχιζόμενη ομηρία τους, με ευθύνη τόσο της σημερινής, όσο και της προηγούμενης κυβέρνησης".

    [03] Προϋπολογισμός

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι Β«ουσιαστικές εισοδηματικές ενισχύσεις και φορολογικές ελαφρύνσεις σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους συντάξεων του Δημοσίου, μισθωτούς με δύο προστατευόμενα τέκνα, ενοικιαστές κατοικιών και ανέργους περιλαμβάνει ο Προϋπολογισμός του 2007, τον οποίο ανακοινώνει σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης. Ο νέος Προϋπολογισμός ενσωματώνει 6 σημαντικά μέτρα κοινωνικής και φορολογικής πολιτικής τα οποία θα κοστίσουν πάνω από 1 δισ. ευρώ στα ταμεία του κράτουςΒ».

    Η Metropolis υπογραμμίζει ότι Β«βασικός στόχος του νέου προϋπολογισμού το προσχέδιο του οποίου θα κατατεθεί σήμερα στο Κοινοβούλιο είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης και η προοδευτική μείωση του ελλείμματος, η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής, η εμπέδωση του κλίματος δημοσιονομικής πειθαρχίας και σταθερότητας στην οικονομία, η αύξηση της εξωστρέφειας και η ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχήςΒ».

    ΤΟ ΒΗΜΑ τονίζει ότι Β«τον τελευταίο προ των εκλογών προϋπολογισμό -εφόσον ο Πρωθυπουργός υιοθετήσει την πρόταση για προσφυγή στις κάλπες τον Οκτώβριο- καταθέτει σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας. Ο νέος Προϋπολογισμός προβλέπει την κατάργηση των αφορολόγητων αποθεματικών των επιχειρήσεων που θα συνδυαστεί και με την αύξηση προκαταβολής φόρου, την αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης (καύσιμα, ποτά κ.α.) και την άνοδο των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κατά 25% για να συγκεντρωθούν πρόσθετα έσοδα 3,29 δισ. ευρώΒ».

    [04] Ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι Β«ραγδαίες αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς που διέπει τους ασφαλισμένους στο ΤΕΒΕ και στα Ταμεία Εμπόρων και Αυτοκινητιστών θα επιφέρει η ενοποίησή τους από την 1η Ιανουαρίου του 2007 και η λειτουργία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών. Ωστόσο, όπως έχει επισημάνει ο καθ΄ύλην αρμόδιος υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, "οι συντάξεις του ΤΕΒΕ δεν θα μειωθούν για κανέναν", καθώς θα τροποποιηθεί το Π.Δ. 258/2005Β».

    [05] Μισθοδικείο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι Β«μετά τη γενική κατακραυγή που προκάλεσε η πρόσφατη απόφασή του να χορηγηθούν αναδρομικές αυξήσεις στους δικαστικούς υπαλλήλους, το Μισθοδικείο οδεύει προς την οριστική κατάργησή του. Μετά τη συνάντηση που είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αναστάσιος Παπαληγούρας δήλωσε ότι το πρόβλημα "θα αντιμετωπιστεί μέσα από την αναθεώρηση του Συντάγματος" και παρότρυνε τους δικαστικούς "να μην προβάλλουν υπερβολικές οικονομικές αξιώσεις"Β».

    [06] Οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει ότι Β«είναι αλήθεια ότι στον τομέα της Οικονομίας πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Παρ΄ότι έχουν προωθηθή αρκετές μεταρρυθμίσεις, κάποιες άλλες προσκόπτουν σε αντιστάσεις και καρκινοβατούν. Έτσι, παρά την βούληση του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομίας για ταχύτερους ρυθμούς, αυτοί δεν επιτυγχάνονται πάντοτε, πολλώ μάλλον αφού δεν διαθέτουν ανάλογη βούληση όλοι οι υπουργοίΒ».

    [07] Παραδικαστικό κύκλωμα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι θα υπάρξει: Β«επανεκκίνηση της έρευνας για το Χρηματιστήριο από τη Δικαιοσύνη! Ανοίγει νέος κύκλος ανακρίσεων για τις μετοχές φούσκες με βάση καινούριες κακουργηματικές κατηγορίες. Στο στόχαστρο των εφετών-ειδικών ανακριτών, που κάνουν την έρευνα για τα παραδικαστικά κυκλώματα, μπαίνουν νέα πρόσωπα, δικαστικοί, δικηγόροι, αλλά και επιχειρηματίες που φέρονται να έχουν εμπλακεί στις περισσότερες από τις είκοσι τρεις υποθέσεις που χειρίστηκε ως ανακρίτρια η προφυλακισμένη Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, καθώς και σε χρηματιστηριακά παιχνίδιαΒ».

    [08] Εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας

    Η Espresso γράφει ότι Β«πολιτικοί, επιχειρηματίες και πασίγνωστα μοντέλα στα κιτάπια του 42χρονου διαφημιστή-προαγωγού και υποψήφιου διαμερισματικού σύμβουλου με τον Κώστα Σκανδαλίδη, που συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας. Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος ξεκίνησε πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν υπεύθυνοι εκπομπής έρευνας τηλεοπτικού σταθμού πήγαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας ΑττικήςΒ».

    [09] Γιορτασμός 17Νοέμβρη

    H Traffic News αναφέρει ότι Β«"θωρακίζονται" τα κεντρικά πανεπιστήμια της Αθήνας, εν όψει του εορτασμού της 33ης επετείου του Πολυτεχνείου την ερχόμενη Παρασκευή. Παράλληλα, τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους. Πανεπιστημιακοί και φοιτητές είναι αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν το άσυλο, ώστε να μην υπάρξουν περιθώρια περιορισμού της έννοιάς τουΒ».

    [10] Γιαούρτια

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι Β«μετά τα σάπια γιαούρτια στην αγορά, σειρά έχουν τα επιδόρπια γιαουρτιού Junior, στο περιεχόμενο των οποίων βρέθηκαν κομματάκια κρυστάλλου. Για δεύτερη φορά η ΦΑΓΕ είναι υπόλογη έναντι του καταναλωτικού κοινού αλλά και των ελεγκτικών αρχών, αναδεικνύοντας έτσι την αβεβαιότητα για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που η εταιρία παράγειΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 14 November 2006 - 20:07:53 UTC