Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-09-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/9/2006
  • [02] Διαφθορά
  • [03] Αγορά γάλακτος
  • [04] Προσλήψεις
  • [05] Πειραιάς
  • [06] Αθήνα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/9/2006

    Τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαφθοράς κυριαρχούν στα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κόπρος του Αυγεία η Ελλάδα. Πρώτος στόχος της κυβέρνησης η καταπολέμηση της διαφθοράς.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Γκάλοπ της FOCUS δείχνει κόκκινο ντέρμπι στον Πειραιά. Στα ίσια Αγραπίδης 24,2%, Φασούλας 25,6%. Ο "αντάρτης" της ΝΔ Π. Μελάς παίρνει μόνο 3,2%.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 2.282 ευκαιρίες στο δημόσιο. Οι νέες θέσεις και οι ειδικότητες ανά φορέα.

    Η ΑΥΓΗ: Πολιτικές ευθύνες για το κύκλωμα της διαφθοράς. Στελέχη της ΝΔ πρωταγωνιστές του εκβιασμού της ΜΕΒΓΑΛ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τσακίστε τη διαφθορά και διώξτε τα λαμόγια. Αυστηρή προειδοποίηση Καραμανλή σε υπουργούς, διοικητές οργανισμών και ΔΕΚΟ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Συνδικάτο... γαλάζιων κουμπάρων. Ιδού το κράτος της κομπίνας και της αρπαχτής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Καραμανλής προς υπουργούς, για τη διαφθορά: Τσακίστε τους ό,τι χρώμα κι αν έχουν.

    ΕΘΝΟΣ: Αρπακτικά με υψηλές διασυνδέσεις. Κομματάρχης της ΝΔ ο... εκτελωνιστής της μίζας των 2,5 εκ. ευρώ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Βρώμισε... πέρυσι μύρισε... φέτος. Ήξεραν από την Παρασκευή τα περί εκβιασμού της ΜΕΒΓΑΛ και το έβγαλαν προς τα έξω την Δευτέρα για επικοινωνιακούς λόγους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αποκαλύψεις-σοκ για τη μυθική μίζα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Όλοι στη σέντρα... Μήνυμα Καραμανλή για πάταξη της διαφθοράς όπου κι αν βρίσκεται.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κουμπάροι με κουμπαράδες. Γαλάζιες διασυνδέσεις των πρωταγωνιστών του σκανδάλου.

    ΕΣΤΙΑ: Δεν επιτρέπεται να χρηματίζεσθε! Γραπτές συστάσεις προς τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    ESPRESSO: Υποψήφιος με περούκα και γόβες... στιλέτο. "Τρέλανε" τη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής Δούκας που κατεβαίνει με τη Χρύσα Αράπογλου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αλλεπάλληλα κρούσματα διαφθοράς. Άμεση αντίδραση της κυβέρνησης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Βαρύ κατηγορητήριο για τρεις στην υπόθεση ΜΕΒΓΑΛ. Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η συμμορία των γαλάζιων κουμπάρων. Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων.

    Η ΝΙΚΗ: "Γαλάζια φαμίλια". Σύμπλεγμα διαφθοράς στην κυβέρνηση. Παπανδρέου: κρύβεται στα δύσκολα ο Καραμανλής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Συμπαράταξη για την Αθήνα" : Διεκδικούμε την πόλη μας...

    TRAFFIC NEWS: Τι σχεδιάζουν για τον Σκορπιό Αθηνά - Αλβάρο. Ταξίδι- αστραπή στο νησί για το σύζυγο της χρυσής κληρονόμου. Γιατί ήρθε στην Ελλάδα χωρίς την Ωνάση.

    City Press: Πολιτικές κόντρες για τη διαφθορά. Καραμπόλα κουμπάρων στο σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Metro: Μονομαχία για την διαφθορά. Αλληλοκατηγορίες και κόντρες ανάμεσα σε στελέχη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

    Metropolis: Κάτι μυρίζει άσχημα στην αγορά γάλακτος.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κεντρική Μακεδονία. "Κυκλώνας" διαφθοράς.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Τον δρόμο της Δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ. Αποφασισμένη να βάλει... βαθιά το μαχαίρι στη διαφθορά η κυβέρνηση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νέο σκάνδαλο μετά τη μίζα των 2,5 εκατ. ευρώ. Πώς λειτουργεί το παραδικαστικό στη Θεσσαλονίκη. Η "Μακεδονία" αποκαλύπτει το περιεχόμενο των καταθέσεων-"φωτιά".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 16 μονάδες μπροστά ο Καραμανλής από τον Παπανδρέου ως καταλληλότερος πρωθυπουργός λόγω της δυναμικής πολιτικής του.

    [02] Διαφθορά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να αποκαλύψει και να στείλει στη Δικαιοσύνη όλους τους εμπλεκόμενους στις υποθέσεις διαφθοράς όσο ψηλά και να βρίσκονται. Θεωρεί ότι το πολιτικό και κοινωνικό όφελος είναι σημαντικό, "καθώς η αγορά και ο πολίτης θα απαλλαγούν από τα λαμόγια".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι ήταν "πάντα παρών ο εκτελωνιστής Π. Αναγνωστόπουλος. Τώρα με τον πρωθυπουργό στο περίπτερο της Νομαρχία στη ΔΕΘ και χρόνια πριν με τους Έβερτ - Ψωμιάδη".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "έκθετη η κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις των σκανδάλων, επιχειρεί να κρύψει τις πολιτικές ευθύνες της εστιάζουσας στη δικαστική δίωξη των πρωταγωνιστών, οι οποίοι όμως είναι γνωστά στελέχη της ΝΔ- κουμπάρος του Σ. Τσιτουρίδη ο ένας και στενός συνεργάτης του Π. Ψωμιάδη ο άλλος. Η αναγκαία δικαστική διερεύνηση της απόπειρας εκβίασης της ΜΕΒΓΑΛ έχει, ωστόσο, ως ενδεχόμενη επίπτωση να σταματήσει η έρευνα για το καρτέλ των γαλακτοβιομηχανιών, που αγοράζουν από τους παραγωγούς σε χαμηλές τιμές το γάλα και το πουλάνε με μεγάλα περιθώρια κέρδους".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "ποινική δίωξη για τρία αδικήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση εκβίασης της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ, στην οποία εμπλέκεται ο διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ενώπιον του εισαγγελέα Χ. Λακαφόση οδηγήθηκαν χθες ο έμπορος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Παναγιώτης Αδαμόπουλος και ο εκτελωνιστής Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος . Οι τρεις, σύμφωνα με την δικογραφία, φέρονται να ζήτησαν από στελέχη της ΜΕΒΓΑΛ το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να φροντίσουν να μην της επιβληθεί πρόστιμο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από την Επιτροπή Ανταγωνισμού".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι " το παρεμπόριο Δικαίου πρέπει να ξεριζωθεί μια για πάντα από τον δικαστικό χώρο, καθώς δεν είναι αρκετό να τιμωρούνται αμείλικτα τα συμπτώματα διαφθοράς, πρέπει να προλαμβάνονται! Η τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάση Παπαληγούρα αποδεικνύει εμπράκτως και την αδιαπραγμάτευτη βούληση της Πολιτείας να συγκρουσθεί με την διαφθορά, να καταπολεμήσει το κλίμα χαλαρότητας που τα τελευταία χρόνια είχε εισβάλει και στο χώρο της Θεάς Θέμιδος και να αποκαταστήσει το κύρος των δικαστών στη συνείδηση της κοινής γνώμης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "νέες αποκαλύψεις σοκ για τη μίζα των 2,5 εκατ. ευρώ συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Η αστυνομική έρευνα, αλλά και οι μαρτυρίες των θυμάτων του κυκλώματος καταδεικνύουν στο μεγαλείο του το θράσος, τον κυνισμό, αλλά και τον "επαγγελματισμό" του διεφθαρμένου κυκλώματος που βρίσκεται πλέον υπόλογο ενώπιον της Δικαιοσύνης".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι " σε μείζον θέμα εξελίσσεται για την κυβέρνηση η αποκάλυψη του κυκλώματος εκβιαστών που δρούσε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία είχε προβληθεί ως σημαία διαφάνειας της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή. Όμως οι θεματοφύλακες της ανταγωνιστικής αγοράς μετεβλήθησαν σε προστάτες της αισχροκέρδειας και υπερασπιστές των καρτέλ. Το χειρότερο για την κυβέρνηση είναι ότι οι παραπεμπόμενοι για το μέγα σκάνδαλο συνδέονται πολιτικά και κοινωνικά με κορυφαία νεοδημοκρατικά στελέχη".

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS "μηδενική ανοχή σε περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και διαφθοράς στα ασφαλιστικά ταμεία είναι αποφασισμένος να επιδείξει ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, ο οποίος κάλυψε πλήρως το διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "αποφασισμένος να σπάσει το φαύλο κύκλο της "κουμπαριάς - διαφθοράς" εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής μετά τα τελευταία κρούσματα και τις καταγγελίες για μίζες 2,5 εκατομμυρίων ευρώ με πρωταγωνιστές ανώτατους κρατικούς λειτουργούς. Οι εντολές του πρωθυπουργού είναι σαφείς: να φτάσει η έρευνα για την δράση όλων όσοι εμπλέκονται σε κρούσματα διαφθοράς μέχρι τέλους".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "εικόνα "γαλάζιας φαμίλιας" εκπέμπει το κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαφθοράς που αγγίζουν όχι μόνο τον κυβερνητικό μηχανισμό, αλλά και το ίδιο το κόμμα της ΝΔ. Το σύμπλεγμα της γαλάζιας διαφθοράς περιλαμβάνει κουμπαριές, φιλικές σχέσεις, συνεργασίας με στελέχη και τοποθετήσει σε κρατικά αξιώματα, με πρωταγωνιστές το γενικό διευθυντή της Επιτροπής Ανταγωνισμού Π. Αδαμόπουλο, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, τον κατηγορούμενο για εκβιασμό Κ. Κωνσταντινίδη , ο οποίος είναι κουμπάρος και του υπουργού Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη και τον εκτελωνιστή και κομματικό στέλεχος της ΝΔ Π. Αναγνωστόπουλο, ο οποίος είχε διοριστεί σε ΔΣ του ΙΚΑ, ενώ είχε πολιτική συνεργασία και με νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "άστοχη χαρακτηρίζεται από πολλούς πολιτικούς και όχι μόνο κύκλους της χώρας η απόκρυψη του σκανδάλου, με τον εκβιασμό της ΜΕΒΓΑΛ από την Κυβέρνηση. Το θέμα ήταν γνωστό στους Κυβερνητικούς κόλπους, ωστόσο, λεπτομέρειες - και αυτές σε μικρό μέγεθος δόθηκαν μόλις την Δευτέρα. Οπότε κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει τη φράση...Βρώμισε πέρυσι...μύρισε φέτος!".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "η Κυβέρνησις Καραμανλή λοιπόν, οφείλει να αντιμετωπίση το θέμα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Από την στιγμή που αποκαλύπτεται ότι και οι Ανεξάρτητες Αρχές αποτελούν εστία διαφθοράς, πρέπει να επανεξετασθή ο όλος τρόπος λειτουργίας τους. Διότι όταν μια Επιτροπή μπορή να επιβάλλη τέτοια πρόστιμα, οι πειρασμοί είναι μεγάλοι".

    Σύμφωνα με τη METRO Β«βαριά ρίχνουν τη σκιά τους στην πολιτική ζωή του τόπου οι καταγγελίες για διαφθορά, που αποτελούν πλέον επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Όπως όλα δείχνουν, στην πορεία προς την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου, αλλά και παραπέρα, η σκανδαλολογία θα επανέλθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ κατά της κυβερνητικής πλευράς και εκείνη, όπως φαίνεται από τις έως τώρα αντιδράσεις της, να απαντά ότι συνεχίζει τον καθημερινό, ανένδοτο αγώνα για την αντιμετώπιση του φαινομένουΒ».

    Η CITY PRESS γράφει Β«- Σιούφας, Ρουσόπουλος: Διαφάνεια παντού και καμία ανοχή στα φαινόμενα της σήψης. - Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση Καραμανλή έκλεισε τον κύκλο της και δεν μπορεί να χτυπήσει τη διαφθορά. -Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης στο διοικητή του ΙΚΑ για το θέμα της εισφοροδιαφυγής των μεγαλοεργολάβωνΒ».

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι Β«διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων στο γαλάζιο κύκλωμα εκβιασμού της βιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ με μίζα-ρεκόρ 2,5 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν ισχυρότατες διασυνδέσεις αλλά και κουμπαριές στον γαλάζιο κομματικό μηχανισμό. Και οι τρεις ενεχόμενοι στην υπόθεση, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τον υπουργό Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται και άλλες υποθέσεις που χειρίσθηκε τους τελευταίους μήνες η Επιτροπή Ανταγωνισμού με εισηγήσεις για πρόστιμα 150 εκατ. ευρώΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι Β«οι κουμπαριές και η ανάμειξη υψηλόβαθμων γαλάζιων στελεχών στα κρούσματα διαφθοράς που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με κορυφαίο το "δωράκι" των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, προκαλούν αμηχανία στη "νέα διακυβέρνηση"Β».

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι Β«τρία σοβαρά κρούσματα διαφθοράς αποκαλύφθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο: η υπόθεση της ΜΕΒΓΑΛ, οι καταγγελίες για στημένους διαγωνισμούς στις προμήθειες των νοσοκομείων και η δράση κυκλωμάτων στο ΙΚΑ. Η κυβέρνηση, με την άμεση αντίδρασή της, επιβεβαίωσε τη φράση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη ΔΕΘ, περί μηδενικής ανοχής στη διαφθορά. "Δεν συγκαλύπτουμε τίποτε, όσοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς θα πληρώσουν όσο ψηλά και αν βρίσκονται" ήταν το μήνυμα που έστειλαν χθες με δηλώσεις τους πολλοί υπουργοί, οι οποίοι προσέθεταν ότι η διαφορά σε σχέση με τα ανάλογα κρούσματα που σημειώνονταν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ είναι ότι "τίποτε δεν κουκουλώνεται"Β».

    H ESPRESSO αναφέρει ότι Β«στο "απόσπασμα" οδηγεί η κυβέρνηση τις τρεις υποθέσεις διαφθοράς που είδαν το φως της δημοσιότητας, με πρωτοβουλία της, αλλά και λόγω της δημοσιογραφικής έρευνας. Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της Κυβερνητικής Επιτροπής ζήτησε από τους υπουργούς του στα ζητήματα διαφθοράς να μη χαριστούν σε κανέναν, έστω κι αν εμπλέκονται πρόσωπα φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνησηΒ».

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«"καμία ανοχή σε όσους επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τη θέση τους, όσους αποπειραθούν να εκβιάσουν ή να συμμετέχουν σε αδιαφανείς ιστορίες, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, τι ψηφίζουν και τι σχέσεις έχουν", φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς που συμμετείχαν στην Κυβερνητική ΕπιτροπήΒ».

    [03] Αγορά γάλακτος

    Η METROPOLIS σχολιάζει ότι Β«κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται στον κλάδο του γάλακτος. Οι μεγάλοι αγοράζουν φθηνότερα και πωλούν ακριβότερα ακόμη και από το εξωτερικό. Οι παράγοντες του κλάδου καταγγέλλουν "χειραγώγηση" και τελευταία οι αποκαλύψεις πέφτουν βροχήΒ».

    [04] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι Β«1.829 νέες ευκαιρίες σε υπουργεία-οργανισμούς: 934 στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, 230 στο Σύστημα Κοινωνικής Φροντίδας, 92 στην Υγεία, 75 στη ΔΕΣΕ Αττικής, 70 στον ΟΕΕΚ, 55 στην ΕΘΕΛ, 42 στο υπουργείο Εσωτερικών και 31 στην ΚΕΔΒ».

    [05] Πειραιάς

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι Β«σε ντέρμπι θα εξελιχθεί η εκλογική μάχη στον Πειραιά, ανάμεσα στον δήμαρχο Χρήστο Αγραπίδη και τον Παναγιώτη Φασούλα. Γκάλοπ της FOCUS δείχνει ότι ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 24,2% και ο δεύτερος 25,6%. Ετσι οι προβλέψεις ότι ο "εκλεκτός" του ΠΑΣΟΚ, θα είχε άνετη επικράτηση διαψεύδονται. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το χαμηλό ποσοστό που συγκεντρώνει ο "αντάρτης" της Ν.Δ. Π. Μελάς, ο οποίος δεν ξεπερνά το 3,2%Β».

    [06] Αθήνα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι Β«την εκλογική Διακήρυξη - κάλεσμα αγώνα της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα", παρουσίασε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Χαλβατζής. Στόχος του ψηφοδελτίου που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση και την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών είναι η αλλαγή του συσχετισμού δύναμης και η διαμόρφωση μετώπου πάλης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας της Αθήνας που θα ανοίξει το δρόμο για βαθύτερες αλλαγέςΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 13 September 2006 - 19:21:51 UTC