Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-07-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/7/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική
  • [04] Βρετανία-Τρομοκρατία
  • [05] Βουλή-Αντιπαράθεση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/7/2005

    Η καταστροφική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθηναϊκού Τύπου. Άλλα βασικά θέματα είναι η ψήφιση των επίμαχων άρθρων του νομοσχεδίου για το εργασιακό και τα κυβερνητικά μέτρα για την πάταξη του λαθρεμπορίου στα καύσιμα.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Εφιάλτης. Κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, χάθηκαν περιουσίες, κάηκαν χιλιάδες στρέμματα. Ο ανθρώπινος πόνος σε όλο του το μεγαλείο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κόλαση η Ανατ. Αττική. Εμπρησμοί και... 10 μποφόρ έκαψαν τα πάντα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Κόλαση. Κάηκαν σπίτια, κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Στον τόπο της συμφοράς ο πρωθυπουργός.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στην πρώτη γραμμή πυρός ο Πρωθυπουργός.

    Η ΑΥΓΗ: Τα αποκαΐδια της δασοκτόνου πολιτικής. Εμπρησμός χθες στη Βορειοανατολική Αττική.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Για πυροσβέστες και πυροσβεστικά δεν υπάρχουν χρήματα. Λεφτά για έργα βιτρίνας που τα τρώνε οι κλεφτοεργολάβοι υπάρχουν πάντοτε όσα θέλετε.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το σχέδιο του εμπρησμού. Έργο ανθρώπινου δόλου η χθεσινή καταστροφή στην Ανατολική Αττική. Τρεις εστίες και "παιχνίδι" με τους πυροσβέστες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Έγκλημα εκ προμελέτης. Χτύπησαν με οργανωμένο σχέδιο οι εμπρηστές.

    ΕΘΝΟΣ: Έγκλημα. Ολιγωρία από την κρατική μηχανή μπροστά στο οργανωμένο σχέδιο των εμπρηστών. Στάχτη δεκάδες σπίτια σε Ραφήνα, Καλλιτεχνούπολη. Οι πυροσβέστες είχαν προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ανεξέλεγκτα μέτωπα πυρκαγιάς σε κατοικημένες περιοχές της Ραφήνας, του Νέου Βουτζά, της Καλλιτεχνούπολης, στο Μάτι, στο Ντράφι και η Αττική εις τον δια πυρας θάνατον.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Άγρια κόντρα στη Βουλή. Σκληρή γλώσσα του υπουργού Απασχόλησης προς τον Απ. Κακλαμάνη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο έλεος εμπρηστών. Ανατολική Αττική: "Χτύπησαν" σε πέντε σημεία με σύμμαχο τους ανέμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Συμφορά. Κόλαση φωτιάς πυρπόλησε την περιοχή της Ραφήνας και έκαψε πολλά σπίτια.

    ΕΣΤΙΑ: Γιατί καίγονται τα ελληνικά δάση. Η χθεσινή καταστροφή στην Ανατολική Αττική.

    ESPRESSO: Η Ραφήνα στις φλόγες. Έφυγε ανήσυχος να δει τα παιδιά του. Η αγωνία του Καραμανλή για τη Νατάσα και τα δίδυμα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Είχε δάση κάποτε η Αττική. Στις φλόγες παραδόθηκαν χιλιάδες στρέμματα πρασίνου στα ανατολικά του νομού - Καταστροφές κατοικιών - Καταγγελίες για έργο εμπρηστών - Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι οι καμένες εκτάσεις είναι άμεσα αναδασωτέες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Έγκλημα στην Ανατολική Αττική. Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μπωφόρ οργής για το νέο έγκλημα. Οι εμπρηστές επέστρεψαν στην Πεντέλη.

    Η ΝΙΚΗ: Έργο εμπρηστών. Έγκλημα εκ προμελέτης στην Ανατολική Αττική.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Τόνι Μπλερ: Κυνηγός αθώων κεφαλών.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πύρινο έγκλημα εκ προμελέτης. Μεγάλη πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική.

    TRAFFIC NEWS: Στο έλεος της φωτιάς και το σπίτι του Ρουβά. Βιβλική καταστροφή στην Αττική.

    Η ΧΩΡΑ: Κόλαση η Αττική. Για εμπρησμό μιλούν φορείς και κάτοικοι των καμένων περιοχών.

    City Press: Οικολογική καταστροφή στην Ανατολική Αττική. Σε εμπρηστές αποδίδονται οι μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες.

    METRO: Έγκλημα εμπρηστών. Άμεση αναδάσωση στη ΒΑ Αττική διέταξε ο πρωθυπουργός.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Σήμα κινδύνου για πυρκαγιές σε Χαλκιδική, Καβάλα, Θάσο, Θράκη.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Οι εμπρηστές "έπιασαν" δουλειά. Επί ποδός η Β. Ελλάδα λόγω των ισχυρών ανέμων ύστερα από την καταστροφική φωτιά στην Αττική.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με κυβερνητική απόφαση πετρέλαιο χωρίς επιβάρυνση για τους καταναλωτές.

    [03] Πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "τη μεγαλύτερη καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών προκάλεσε η χθεσινή πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, καθώς έως αργά το βράδυ δυνάμεις της Πυροσβεστικής επικουρούμενες από συνεργεία των οργανισμών αυτοδιοίκησης προσπαθούσαν να αναχαιτίσουν τα δύο μεγάλα μέτωπα πυρός και φαίνεται ότι τα κατάφεραν. Η ταυτόχρονη εμφάνιση πολλαπλών πύρινων εστιών σε δύο διαφορετικές περιοχές γύρω από την πολύπαθη Πεντέλη, από τις 10:45 έως και τις 13.25 οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έργο εμπρηστών".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "στην πρώτη γραμμή του πυρός βρέθηκε από την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά ο Κώστας Καραμανλής. Με τον τρόπο αυτό απέδειξε ότι ο κρατικός συναγερμός για την αντιμετώπιση της λαίλαπας είναι "κάθετος" και φτάνει μέχρι τον πρωθυπουργό. Και όχι άδικα, καθώς συντελέστηκε "οργανωμένο έγκλημα" στη Ραφήνα, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "στο στόχαστρο τρομοκρατών και η Ελλάδα. Ίσως όχι της Αλ Κάιντα, αλλά το πιθανότερο των τρομο-εμπρηστών οικοπεδοφάδων, είτε εκείνων που αποσκοπούν στην εσωτερική αποσταθεροποίηση της χώρας. Αντίστοιχο με το χθεσινό καταστροφικό μπαράζ πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, είχε να σημειωθεί -με τόσο μεγάλη ένταση μάλιστα- εδώ και περίπου επτά χρόνια. Εκδηλώθηκε δε στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης, η οποία επί δεκαετίες δέχεται τρομερές οικιστικές πιέσεις και κατ' επανάληψη έχει πληγεί από μεγάλες πυρκαγιές".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι "στάχτη έγιναν πάνω από 60 σπίτια, 14 άνθρωποι με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο, βρέθηκαν μπιτόνια βενζίνης και στουπιά, 80 υδροφόρα, εκατοντάδες πυροσβέστες και στρατιώτες, 6 ελικόπτερα, 8 πυροσβεστικά αεροπλάνα κλπ στην επιχείρηση κατάσβεσης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι "στάχτη, πόνο και οργή άφησε πίσω της η πυρκαγιά στη νοτιοανατολική Αττική. Δεκατέσσερις οι τραυματίες. Δεκάδες καμένα σπίτια και χιλιάδες στέμματα δάσους αποτεφρωμένα συμπληρώνουν το μέγεθος της καταστροφής. Μηδαμινά τα μέτρα που είχαν ληφθεί από κατοίκους και καθ' ύλην αρμοδίους. Η συνήθης επωδός κατοίκων και κάποιων αρμοδίων: Εμπρησμός".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, όταν έφτασαν στον αρχικό τόπο της πυρκαγιάς οι πυροσβεστικές δυνάμεις, υπήρχαν τρεις διαφορετικές εστίες σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου η μία από την άλλη, ενώ μέσα σε ένα τέταρτο είχαν ξεσπάσει συνολικά εννέα εστίες".

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "οι εμπρηστές στο σχέδιό τους υπολόγισαν ακόμη και πώς θα παραπλανήσουν τους πυροσβέστες. Έβαλαν φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία της Ανατολικής Αττικής: πρώτα στην Αγία Τριάδα και στην Αγία Κυριακή και μετά στον Νέο Βουτζά. Και κατάφεραν να κάνουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις να μην ξέρουν σε ποια περιοχή να δώσουν προτεραιότητα. Τη μάχη με τη φωτιά έκαναν ακόμη πιο άνιση οι ισχυροί άνεμοι και τα ξερόχορτα που δεν είχαν απομακρυνθεί".

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζεται ότι "ξεχειλίζει η οργή για την επιστροφή των εμπρηστών στην Πεντέλη, αλλά περισσεύουν και οι βαριές καταγγελίες για ολιγωρία του μηχανισμού πυρόσβεσης, όπως και για μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στην Πυροσβεστική".

    Η Espresso υπογραμμίζει ότι "μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό των ανθρώπων που έσπειραν τον τρόμο και μετέτρεψαν σε κόλαση την Ανατολική Αττική, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές".

    Σύμφωνα με την City Press "καταστράφηκαν πνεύμονες πρασίνου στην ανατολική Αττική, η οποία έχει μπει σε φάση δυναμικής οικιστικής ανάπτυξης λόγω και των μεγάλων έργων υποδομής. Οι κυβερνητικές αποφάσεις για νομιμοποίηση και... ηλεκτροδότηση 15.000 αυθαιρέτων στην Αττική πρόσφεραν νέα κίνητρα στους εμπρηστές".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "μία από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές των τελευταίων ετών ξέσπασε χθες στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, ξεκινώντας από τη Ραφήνα και κατακαίγοντας, εξ΄ αιτίας των ισχυρών ανέμων, μια τεράστια έκταση με πυκνή πευκόφυτη βλάστηση αλλά και σπίτια στις περιοχές της Ραφήνας, του Νέου Βουτζά, της Καλλιτεχνούπολης, του Πικερμίου, της Λούτσας, καθώς και άλλους οικισμούς της Ανατολικής Αττικής".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "την άμεση αποζημίωση των πληγέντων από την καταστροφική φωτιά, ανακοίνωσε ο Κώστας Καραμανλής χθες το βράδυ, όπου παραδέχθηκε ότι η πυρκαγιά που έκαψε το δάσος στη Ραφήνα και στις γύρω περιοχές ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού. Ο πρωθυπουργός μέχρι αργά χθες το βράδυ, ήταν στο συντονιστικό κέντρο, όπου έκανε και τις παραπάνω δηλώσεις. Μάλιστα, έδωσε εντολή στις υπηρεσίες της νομαρχίας να γίνει άμεση καταγραφή της συμφοράς στην Ανατολική Αττική".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "από την Αττική άρχισε το νέο σχέδιο αποτεφρώσεως των αναπνευστικών πνευμόνων της χώρας. Δαντική κόλαση, θύμιζαν χθες περιοχές σχεδόν όλης της Ανατολικής Αττικής, αρχής γενομένης από την Ραφήνα όπου και βρίσκεται η Πρωθυπουργική κατοικία. Το καταχθόνιο καταστροφικό σχέδιο βοήθησαν και οι βόρειοι άνεμοι".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών ήταν σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι δύο μεγάλες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες, στις έντεκα το πρωί και στη μία το μεσημέρι, στη Ραφήνα και στο Νέο Βουτζά. Οι σύγχρονοι "Νέρωνες" επέλεξαν την πιο δύσκολη ημέρα, με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς, και έθεσαν σε λειτουργία το καταστροφικό τους σχέδιο".

    Η ΝΙΚΗ σχολιάζει ότι "στο έλεος των εμπρηστών και των οικοπεδοφάγων βρέθηκαν χθες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, όπως αποδείχθηκε, κτύπησαν δημιουργώντας πολλαπλές και παράλληλες εστίες καταστρέφοντας τεράστιες δασικές εκτάσεις και καίγοντας δεκάδες κατοικίες".

    Η METRO σημειώνει ότι "την υπογραφή εμπρηστών φέρει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στη Βορειοανατολική Αττική. Τα πολλά μέτωπα της πυρκαγιάς, η στιγμή που αυτή εκδηλώθηκε, αλλά και σειρά άλλων στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές Αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής αλλά και ο κόπος και ο ιδρώτας των ιδιοκτητών χάθηκαν μέσα σε μερικά λεπτά της ώρας. Ωστόσο κάτοικοι και φορείς των πληγέντων περιοχών κάνουν λόγο για εμπρησμό και μόνο ΕΜΠΡΗΣΜΟ!".

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει ότι "πίσω από τους άγνωστους εμπρηστές είναι φανερό ότι κρύβονται ισχυρά συμφέροντα, που προωθούν την οικοπεδοποίηση δασικών εκτάσεων στην Ανατολική Αττική. Και ενθαρρύνονται από την πολιτική των κυβερνήσεων, που υιοθετούν και προωθούν τέτοιες "προσδοκίες", όπως φάνηκε από τον δασοκτόνο νόμο".

    Κατά τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ " η νέα αυτή μεγάλη καταστροφή οφείλεται στην πολιτική των κυβερνήσεων, τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ, που οπλίζει τα χέρια των εμπρηστών, των καταπατητών και των οικοπεδοφάγων. Μια πολιτική, που συνδέεται με την καταστροφική αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος, το δασοκτόνο νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και εφαρμόζει η ΝΔ, και προβλέπει τον αποχαρακτηρισμό χιλιάδων στρεμμάτων δασών και δασικών εκτάσεων, τις ασύδοτες επεκτάσεις των σχεδίων πόλης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους ίδιους τους καταπατητές, την απογύμνωση των δασοπυροσβεστικών υπηρεσιών".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται ότι "το κακό θα είχε περιοριστεί στο ελάχιστο αν η Κυβέρνηση αυτού του τόπου δεν περιοριζόταν σε απλές εθιμοτυπικές επισκέψεις στο κέντρο συντονισμού της Πυροσβεστικής, αλλά βοηθούσε στον σωστό εξοπλισμό της και δεν ξόδευε αφειδώς χρήματα σε έργα βιτρίνας από συγκεκριμένους εργολάβους".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ "τα αίτια της χθεσινής πυρκαϊάς που κατέκαυσε τεράστιες εκτάσεις στην Ανατολική Αττική δεν έχουν ακόμη διευκρινησθή. Ομως το βέβαιο είναι ότι με ορθολογικώτερο πλαίσιο για τα δάση, οι πυρκαϊές θα ήταν πολύ λιγώτερες. Αφ΄ ενός διότι δεν θα υπήρχαν κίνητρα εμπρησμού και αφ΄ ετέρου διότι θα ελάμβαναν μέτρα προστασίας του δάσους και οι ιδιώτες. Κάποιες πυρκαϊές είναι αναπόφευκτες, οποιοδήποτε μέτρο και αν ληφθή. Κάποιες άλλες όμως, ασφαλώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν".

    Η Traffic News υπογραμμίζει ότι "στον κλοιό της πύρινης κόλασης βρέθηκαν δεκάδες καλλιτέχνες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι... αφού η περιοχή που χτυπήθηκε περισσότερο από τη φωτιά είναι η περιοχή της Ραφήνας που ονομάζεται Καλλιτεχνούπολη, όνομα που το πήρε εξαιτίας των ανθρώπων του θεάματος που επέλεξαν την περιοχή για μόνιμη ή για εξοχική κατοικία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι " 'στο κόκκινο' βρίσκονται 15 νομοί της χώρας, καθώς, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου, ενδέχεται να εκδηλωθούν πυρκαγιές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς εμφανίζουν οι Νομοί Αττικής, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Βοιωτίας, Αργολίδας, Κυκλάδων, Χίου, Σάμου, Λέσβου, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου και νήσου Σαμοθράκης".

    [04] Βρετανία-Τρομοκρατία

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 υποστηρίζει ότι "οι βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο της τελευταίας εβδομάδας για άλλη μια φορά έχουν εκθέσει την αδυναμία της βρετανικής πρωτεύουσας να αμυνθεί απέναντι στην τυφλή τρομοκρατία. Οι εκρηκτικές συσκευές που τοποθετήθηκαν σε τρία υπόγεια τρένα και σε ένα λεωφορείο ευτυχώς δεν εξερράγησαν γιατί σκοπό είχαν και πάλι να βάψουν με αθώο αίμα τους δρόμους, τις πλατείες και το υπόγειο δίκτυο του Λονδίνου".

    [05] Βουλή-Αντιπαράθεση

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "άγρια κόντρα στη Βουλή μεταξύ υπουργού Απασχόλησης και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και Απόστολου Κακλαμάνη. Σε έντονο ύφος απάντησε ο υπουργός Απασχόλησης: "Σας θυμίζω ότι ήταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που είχαν αφήσει χήρες χωρίς σύνταξη, σας θυμίζω ότι ήταν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που γέμισαν τα θησαυροφυλάκια εθνικών προμηθευτών...", είπε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για "ψευδοσοσιαλισμό".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 29 July 2005 - 21:44:37 UTC