Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-10-12

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυβέρνηση - Διαφάνεια
  • [04] Γ. Παπανδρέου
  • [05] Αντικειμενικές Αξίες
  • [06] Συνέντευξη Έβερτ
  • [07] Υπόθεση Κουτμερίδη
  • [08] Δικαιοσύνη
  • [09] Συγκέντρωση ΚΚΕ
  • [10] Οικονομία
  • [11] Τράπεζα της Ελλάδος-Υπεξαίρεση
  • [12] Καύσιμα
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2004
  • [14] Καραμανλής-Κράτος-Ιδιωτική πρωτοβουλία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2004

    Οι θέσεις κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για τα ζητήματα της διαφάνειας ,της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας και της εξεταστικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά προγράμματα ,καθώς και η συνεχιζόμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): "Γέφυρες" για Πρόεδρο κοινής αποδοχής. Τα σενάρια της συναίνεσης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Υπέρ των "νταβατζήδων" ο Γ. Παπανδρέου. Μιλώντας στους δημοσιογράφους χθες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Λευκή σημαία σήκωσε ο Γιώργος. Φοβάται κάλπες και συναινεί για Πρόεδρο και διαφάνεια.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Τι μου είπε ο Καραμανλής. Ο Μιλτ. Έβερτ αποκαλύπτει στην "Α" όλα όσα συζήτησε με τον πρωθυπουργό.

    Η ΑΥΓΗ: Διπλή επίδειξη σκληρότητας. Απόφαση για τον ΕΛΑ - "Κλουβί" για τη "17Ν" στον Κορυδαλλό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Γιώργο διώξτε τον πλαστογράφο βουλευτή. Θύελλα με τις αποκαλύψεις της "Αυριανής" για το πλαστό πτυχίο του Κουτμερίδη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Για όλα φταιει το πετρέλαιο. Προκαλεί αυξήσεις - άλλοθι για λιτότητα. Καλπάζουν οι διεθνείς τιμές - δυσοίωνες προβλέψεις για την οικονομία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επίδομα θέρμανσης μελετάει η κυβέρνηση. Ενίσχυση στους οικονομικά ασθενέστερους μετά το νέο ιστορικό ρεκόρ του πετρελαίου.

    ΕΘΝΟΣ: Καθαρές κουβέντες και πρωθυπουργέ... Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε στο "Μανιφέστο Μπαϊρακτάρη", ρίχνοντας το γάντι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αν υπάρξει σύγκρουση ή όχι Καραμανλή με την διαπλοκή αυτή δεν την αγγίζει καθόλου και το νταβαντούρι βούτυρο... στο ψωμί της Ντόρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Έτσι θα τσακίσουμε τη διαπλοκή. Η οικονομία και ολόκληρη η κοινωνία απαιτούν κανόνες για όλους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις: 2.821 νέες θέσεις σε Δημόσιο-δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κάγκελο ή διαπλοκή; Ξαφνικά συναίνεση για Πρόεδρο και διαφάνεια.

    ΕΣΤΙΑ: Νέα πολιτική στην οικονομία. Αλλάζει ριζικά το πλαίσιο λειτουργίας.

    ESPRESSO: Ο άνθρωπος-κλειδί που αποκάλυψε την κομπίνα στην Τράπεζα. Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς στήθηκε το μεγάλο κόλπο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παπανδρέου: Καραμανλή, προχώρα! Κοινό μέτωπο κατά της διαπλοκής από τις κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μείωση της φορολογίας καταθέσεων ...προανήγγειλε ο Γ. Αλογοσκούφης. Οικονομική εξυγίανση χωρίς φοροεισπρακτικά μέτρα.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ετήσιο χαράτσι με ΑΤΑ στις αντικειμενικές. Θα ακολουθούν τις τιμές της αγοράς.

    Η ΝΙΚΗ: Τα πλοκάμια της διαπλοκής. "Έβγαλαν τα μαχαίρια" οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνεχίζουμε... πιο δυναμικά-αγωνιστικά. Καμιά ανοχή στην ανέχεια της λαϊκής οικογένειας.

    TRAFFIC NEWS: Ο Μουρατίδης σικέ καβγάδες με την Τατιάνα. Οι κόντρες στον αέρα δεν έπεισαν κανέναν.

    Η ΧΩΡΑ: Να επέμβει το Ηθών. Άρχισαν να πλακώνονται οι "νταβατζήδες" για τον έλεγχο των... "βασικών κοριτσιών".

    City Press: Νέο κύμα ακρίβειας εξαιτίας του πετρελαίου.

    METRO: Ανάβει φωτιά στις τιμές το πετρέλαιο. Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για καύσιμα. Φόβοι για έκρηξη τιμών και πληθωρισμού.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 150 νεκροί σε 13 χρόνια! Στο δρόμο "καρμανιόλα" Θεσσαλονίκης-Καβάλας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Όπως είπε χθες ο κ. Καραμανλής, έχουμε: Ισχυρή μεταολυμπιακή Ελλάδα.

    [03] Κυβέρνηση - Διαφάνεια

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "το μαχαίρι στο κόκαλο είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να βάλει στο ζήτημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, ώστε επιτέλους να σπάσει το απόστημα και να αποδειχτούν οι υγιείς δυνάμεις της Οικονομίας. Να δημιουργηθούν κανόνες ενός ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου που θα κλείνει όλα τα παράθυρα που συντηρούν και ανδρώνουν την παθογένεια της διαπλοκής".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "και ξαφνικά έπεσαν οι τόνοι και κυριαρχεί η συναίνεση στα θέματα διαφάνειας και προεδρικής εκλογής. Και το ερώτημα πλέον είναι : Θα παταχθεί άραγε το κάγκελο της διαπλοκής ή η διαπλοκή θα μείνει....κάγκελο;".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "σε σκληρή κόντρα και ανταλλαγή βαρύτατων κατηγοριών επιδίδονται πλέον ανοιχτά οι ισχυροί παράγοντες που αλληλοκατηγορούνται ως διαπλεκόμενοι, ενώ την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιλέγει να πάρει αποστάσεις από την ανοιχτή σύγκρουση και την ονοματολογία και να αφήσει να διαφανεί πως ο πόλεμος κατά της διαπλοκής που ξεκίνησε, μπαίνει σε μια λογική ισορροπιών και συμβιβασμών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι "υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης και επικεφαλής κρατικών Οργανισμών, αναπτύσσουν περίεργες σχέσεις με διαπλεκόμενους, αλλά και με απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου. Κάποιοι εξακολουθούν να δίνουν αναθέσεις δημοσίων έργων και κρατικών προμηθειών σ΄εκείνους που ο πρωθυπουργός αποκαλεί "νταβατζήδες" της Διαπλοκής!...

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ "κονταροχτυπήματα και πόλεμος μέχρι τελικής πτώσεως μεταξύ των "νταβατζήδων" ξέσπασε λίγες εβδομάδες πριν από την κατάθεση του νομοσχεδίου για τον βασικό μέτοχο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ευθύτατες βολές από τα έντυπα του εθνικού εργολάβου, αλλά και το MEGA".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι " η δήμαρχος Αθηναίων παρέμεινε αδιάφορη παρατηρητής. Είναι οξύνους και έμπειρη πολιτικός κι έτσι προτίμησε τον δρόμο της σιωπής. Γνωρίζει καλά ότι μια σύγκρουση με τη διαπλοκή του Καραμανλή θα τον βγάλει τραυματισμένο. Ακόμη κι αν δεν συγκρουσθεί θα εκτεθεί στα μάτια, τόσο των οπαδών της ΝΔ όσο και ολόκληρου του ελληνικού λαού. Η Ντόρα δεν έχει κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες της για την αρχηγία της ΝΔ αλλά και για την πρωθυπουργία".

    [04] Γ. Παπανδρέου

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι "καθαρές κουβέντες από τον πρωθυπουργό ζήτησε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου καταρρίπτοντας "το μανιφέστο του Μπαϊρακτάρη" με ένα αυστηρό μήνυμα προς τον Κ. Καραμανλή: "Δεν θα δεχτώ μια γενικόλογη συζήτηση περί διαπλοκής που από πίσω της κρύβονται αντικρουόμενα συμφέροντα για αλλαγή απλώς των ισορροπιών ή άλλοθι στα άλλα προβλήματα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "σε στιγμή αποκαλυπτηρίων της διαπλοκής με το διάγραμμα της "Κυριακάτικης ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" να αποδίδει στο μέγιστο βαθμό το λαβύρινθο των σχέσεων μεταξύ εργολάβων, ΜΜΕ και προμηθευτών του Δημοσίου και τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή να προαναγγέλλει νέους νόμους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου ήλθε και αυτός αν δηλώσεις πως θα στηρίξει την προσπάθεια ελέγχου του φαινομένου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι "αποκλείει ο Γ. Παπανδρέου το ενδεχόμενο να προκαλέσει εκλογές, αδειάζει πολιτικά Τσοχατζόπουλο-Παπαντωνίου και αφήνει εκτεθειμένους όσους ανεβάζουν τους τόνους κατά της κυβέρνησης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου είναι σαφές: Στο ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές. Γι αυτό είναι έτοιμοι όπως λεει ο πρόεδρός τους να συναινέσουν σε όλα τα πολιτικά θέματα αιχμής, από το φόβο της τρίτης ήττας".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) "ένα βήμα πιο κοντά φαίνεται να έρχονται κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ στο θέμα της προεδρικής εκλογής. Ο Θ. Ρουσόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση με την αντιπολίτευση για το όνομα του νέου προέδρου, ενώ ο Γ. Παπανδρέου αποσύνδεσε την εκλογή από τις Εξεταστικές Επιτροπές και δεν απέκλεισε την υποστήριξη "πολιτικού εν ενεργεία" ακόμη και από το χώρο της κεντροδεξιάς".

    [05] Αντικειμενικές Αξίες

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "χαράτσι με ετήσια αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, ανάλογα με την πορεία των αγοραίων τιμών τους προβλέπει το νέο σύστημα φορολόγησης των ακινήτων που εξετάζει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Το νέο καθεστώς εξετάζεται να εφαρμοστεί μετά τις επικείμενες γενναίες αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, που θα συνδυαστούν με την επιβολή του ΦΠΑ".

    [06] Συνέντευξη Έβερτ

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "ναι στη διερεύνηση του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και στην συναίνεση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι στις πρόωρες εκλογές και στην παραγραφή, και ένα... ίσως για τη διαπλοκή και τα οργανωμένα συμφέροντα είναι οι απαντήσεις του Μιλτιάδη Έβερτ. Σηκώνοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει άγνωστε πτυχές της αμαρτωλής περιόδου για το Χρηματιστήριο, δημοσιοποιεί όλες τις συναλλαγές της περιόδου εκείνης και ζητεί τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υπερβάσεις στα δημόσια έργα, την υπόθεση του ντόπινγκ και τα εξοπλιστικά".

    [07] Υπόθεση Κουτμερίδη

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη ότι ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης ακολουθώντας τα βήματα του περιβόητου Κοσκωτά απέκτησε "μαϊμού" τίτλο σπουδών από την Ρουμανία και στην συνέχεια πέτυχε μετεγγραφή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν έκρυβαν την δυσφορία τους για το γεγονός ότι ένας ακόμη βουλευτής εκθέτει με την συμπεριφορά του το Κίνημα".

    [08] Δικαιοσύνη

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "δύο νέοι κρίκοι στην αλυσίδα του κρατικού αυταρχισμού. Το δικαστήριο καταλόγισε στους τέσσερις κατηγορουμένους για τον ΕΛΑ, που είχαν κριθεί ένοχοι, ποινές πάνω από 1.000 χρόνια και κατά συγχώνευση κάθειρξη 25 ετών, χωρίς αναστολή, παρότι ο ΕΛΑ έχει αυτοδιαλυθεί. Την ίδια ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού εκτίουν την ποινή των ισοβίων τα μέλη της "17Ν" ζώντας μέσα σε δεύτερη φυλακή, σε κελιά-κλουβιά, απομονωμένοι".

    [09] Συγκέντρωση ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι "το μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΚΚΕ το περασμένο Σάββατο πήρε τη δική του πλέον θέση στην ιστορία της ταξικής πάλης της χώρας μας. Και είναι μόνον η αρχή ακόμα".

    [10] Οικονομία

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "μέσω της "ήπιας προσαρμογής" και χωρίς φοροεισπρακτικά μέτρα θα επιτευχθεί ο δραστικός περιορισμός του ελλείμματος και του δημοσίου χρέους, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης χθες, μιλώντας στο συνέδριο της αμερικανικής εφημερίδας International Herald Tribune για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "όσοι κατηγορούν την Κυβέρνηση για αδράνεια, μάλλον δεν έχουν επίγνωση τι σημαίνει φιλελεύθερη πολιτική. Σημαίνει αυτά ακριβώς που εξήγγειλε ο κ. Αλογοσκούφης: Λιγότερο κράτος, λιγότερες δαπάνες, λιγότεροι φόροι, περισσότερα κίνητρα για τον ιδιωτικό τομέα. Και σε εύλογο χρόνο, θα φανούν τα αποτελέσματα.

    [11] Τράπεζα της Ελλάδος-Υπεξαίρεση

    Η Traffic news επισημαίνει ότι "στο στάδιο της εξιχνίασης βρίσκεται η υπόθεση της μεγάλης κλοπής 5,9 εκατ. εύρο από το θησαυροφυλάκιο του υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα. Γύρω στις 3 χθες το απόγευμα κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής μαζί με αξιωματικούς της τοπικής υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας βρήκαν θαμμένο στο χωράφι έξω από την Καλαμάτα ένα δοχείο που χρησιμοποιείται για ελιές, μέσα στο οποίο υπήρχε μέρος των χρημάτων που κλάπηκαν από την τράπεζα".

    Η Espresso ισχυρίζεται ότι "το φιλότιμο ενός... μανάβη ξεσκέπασε το μεγάλο κόλπο με την αρπαγή 5,9 εκατομμυρίων εύρο από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα. Πήγε χθες το πρωί στην Εισαγγελία Καλαμάτας και παρέδωσε ένα σάκο που περιείχε 113.000 εύρο, χρήματα που του έδωσε ο πρώην εργοδότης του προκειμένου να στήσουν μια επιχείρηση εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τη Γερμανία".

    [12] Καύσιμα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι "επίδομα θέρμανσης που θα φτάνει έως 200 εύρο, σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους καθώς και μακροχρόνια άνεργους αναμένεται να χορηγήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης".

    Η METRO τονίζει ότι "περαιτέρω πλήγματα στην ήδη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας επιφέρουν οι συνεχείς ανατιμήσεις του πετρελαίου, οι διεθνείς τιμές του οποίου καταρρίπτουν σε καθημερινή πλέον βάση αλλεπάλληλα ρεκόρ".

    Σύμφωνα με την City Press "το πετρέλαιο θέρμανσης πάνω από 45 λεπτά το λίτρο. Καύσιμα, συγκοινωνίες, ταξί και ένα σωρό προϊόντα και υπηρεσίες ακριβότερα εξαιτίας της ανόδου της τιμής του μαύρου χρυσού. Σοβαρή πίεση δέχεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός σε συνδυασμό με την πιο αυστηρή εισοδηματική πολιτική του 2005".

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι "η κατακόρυφη άνοδος της διεθνούς τιμής του πετρελαίου θέτει σε δοκιμασία τους ήδη αναιμικούς οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ενώ μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για την οικονομία. Όπως εκτιμούν έγκυροι οικονομικοί κύκλοι, αν η ανατίμηση του πετρελαίου συνεχιστεί, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να μετατρέψει την πολιτική της ήπιας προσαρμογής, μη διστάζοντας να πάρει και μέτρα που ουσιαστικά θα σημάνουν λιτότητα για τα νοικοκυριά".

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12/10/2004

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Απεγκλώβισε την οικονομία. Μήνυμα αγωνίας του επιχειρηματικού κόσμου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέα χαριστική ρύθμιση για τους φοροφυγάδες. Τροπολογία στη Βουλή υπέρ των επιχειρήσεων που βαρύνονται με παραβάσεις".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Ανταγωνιστική οικονομία ζητούν οι επιχειρήσεις. Κ. Καραμανλής: "Οι περιστάσεις είναι δύσκολες, είμαστε στο ξεκίνημα νέας πορείας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μάχη κατά διαφθοράς με πολιτική συναίνεση. Νέο πλαίσιο για προμήθειες Δημοσίου - Ενόπλων Δυνάμεων".

    [14] Καραμανλής-Κράτος-Ιδιωτική πρωτοβουλία

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "το όραμά του για ένα κράτος "αυξημένων δυνατοτήτων, τίμιο και αποτελεσματικό, αρωγό και όχι χειραγωγό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας" περιέγραψε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Συμπόσιο της "International Herald Tribune" για την ελληνική οικονομία στη μετα-Ολυμπιακή εποχή".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 12 October 2004 - 21:10:53 UTC