Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-06-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/6/2004
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Ευρωεκλογές - ΝΔ
  • [04] Ευρωεκλογές - ΠΑΣΟΚ
  • [05] Ευρωεκλογές - ΚΚΕ
  • [06] ΣΥΝ- Αλλαγή ηγεσίας
  • [07] Πανωτόκια
  • [08] Αθήνα- Ακρίβεια
  • [09] Δημόσιο - Γραφειοκρατία
  • [10] Προσλήψεις
  • [11] Αυθαίρετα
  • [12] Άδειες μισθωτών

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/6/2004

    Η ανάλυση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών , η ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στους νέους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας , οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ και η ανακοίνωση αποχώρησης του Νίκου Κωνσταντόπουλου από την ηγεσία του Συνασπισμού είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Βάσεις. Πτώση σε 3 κατευθύνσεις. Πληρέστερη η εικόνα των γραπτών. Που θα κυμανθούν τα μόρια εισαγωγής στις δημοφιλείς σχολές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Άδειες νέο καθεστώς. Το πλήρες κείμενο της τροπολογίας για τους μισθωτούς. Πόσες μέρες και τι επίδομα δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πρώτο πακέτο για τους πολύτεκνους. Ο Καραμανλής εκπληρώνει το χρέος του μετά το ρεκόρ εμπιστοσύνης της Κυριακής.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: 17.884 προσλήψεις μέσα στο καλοκαίρι. Οι προκηρύξεις, οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες.

    Η ΑΥΓΗ: 1,7 εκατομμύρια ψήφους έχασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Η αλήθεια για την αποχή της Κυριακής.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τολμηρή πρωτοβουλία Βενιζέλου για την σωτηρία του ΠΑΣΟΚ. Είπε όλη την αλήθεια για την εκλογική συντριβή και απαίτησε ριζικές, πολιτικές και οργανωτικές αλλαγές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οδηγίες Καραμανλή για οικονομικά μέτρα. Ο πρωθυπουργός έδωσε χθες εντολές στους υπουργούς του.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ποιοι απαλλάσσονται από το φόρο μεταβίβασης ακινήτων. Οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στη νέα εγκύκλιο.

    ΕΘΝΟΣ: Καλούν τον Γιώργο να ανοίξει τα χαρτιά του. Επόμενη μέρα: Μετά το -9% της Κυριακής το ΠΑΣΟΚ αναζητά επειγόντως το στίγμα της νέας πορείας του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σαράντα βάρκες στο γιαλό ο Γιώργος βλέπει....σαράντα δυο. Καθώς δεν συνειδητοποίησε το μέγεθος της Ήττας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Η εγκύκλιος για την πάταξη της γραφειοκρατίας. Αποζημιώσεις στους πολίτες όταν ζημιώνονται με υπαιτιότητα του κράτους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλλάζει ταχύτητα η κυβέρνηση. Καραμανλής: Εντολή για γενναίες μεταρρυθμίσεις με κοινωνική ευθύνη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μετασεισμοί σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ. Γκρίνιες, συντροφικά μαχαιρώματα, παραίτηση.

    ΕΣΤΙΑ: Η καθίζησις του ΠΑΣΟΚ. Οι πραγματικές διαστάσεις της προχθεσινής ήττας.

    ESPRESSO: Προσοχή κυκλοφορούν Επικίνδυνα ψεύτικα αντηλιακά. Σε συσκευασίες γνωστών εταιριών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απελευθερωμένος ο Καραμανλής. Για τομές, μεταρρυθμίσεις- Η Ευρώπη σε αναζήτηση. Το ΠΑΣΟΚ σε κρίση διαρκείας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τέλος Ιουνίου η ρύθμιση για τα πανωτόκια. Στην ευθεία για την Βουλή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στο "τοπ 50" της ακρίβειας η Αθήνα. Λόγω ευρώ και 2004.

    Η ΝΙΚΗ: Δεν πήρε το μήνυμα. Ο Παπανδρέου οχυρώνεται πίσω από το 34%. Το ΠΑΣΟΚ υπέστη τη μεγαλύτερη εκλογική ήττα στην ιστορία του, από τη Νέα Δημοκρατία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΚΕ:Μπροστά! Με νέα δύναμη για τη συσπείρωση λαϊκών ριζοσπαστικών δυνάμεων.

    TRAFFIC NEWS: Φλερτάρει ο ALPHA με τη Δήμητρα. Πρόταση για εβδομαδιαία εκπομπή. Η ιδέα είναι του Λάκη Λαζόπουλου.

    Η ΧΩΡΑ: Αυθαίρετα. Με εκπτώσεις έως 80% και πολλές δόσεις τα πρόστιμα. Σημαντικές διευκολύνσεις στους ιδιοκτήτες με νέα υπουργική απόφαση.

    City Press: Ακριβή μου Αθήνα. Στις πενήντα πιο ακριβές πόλεις του κόσμου κατατάσσει την πρωτεύουσα έκθεση διεθνούς εταιρίας συμβούλων.

    Μetro: Ρύθμιση για τα πανωτόκια μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Προτεραιότητα για την κυβέρνηση και η κατάργηση της γραφειοκρατίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Έχει αγώνα αύριο..."Πυρετός" για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νέος θρίαμβος Καραμανλή. Στις ευρωεκλογές.

    [03] Ευρωεκλογές - ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "νέους ρυθμούς διακυβέρνησης εγκαινιάζει ο Κ. Καραμανλής μετά την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη ΝΔ . Στόχος η προώθηση αποτελεσματικών λύσεων στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα και οι μεταρρυθμίσεις με κοινωνική ευθύνη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "η συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με ένα πρωτοφανές για ευρωεκλογές ποσοστό και με διπλασιασμό της διαφοράς από το δεύτερο και κλυδωνιζόμενο πια ΠΑΣΟΚ, απελευθερώνει τον πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή για την εφαρμογή του προγράμματός του, χωρίς τους συνήθεις υπολογισμούς του πολιτικού κόστους. Ήδη οι πρώτες κινήσεις του πρωθυπουργού δείχνουν διάθεση επιτάχυνσης και εντατικοποίησης της προετοιμασίας για τις απαιτούμενες τομές και μεταρρυθμίσεις που θα ακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι " σε νομοσχέδιο -"σκούπα" θα συμπεριληφθούν οι πρώτες αποφάσεις της κυβέρνησης για την οικονομία που αφορούν τη ρύθμιση των πανωτοκίων, τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο και την κατάργηση του συστήματος ελέγχων της Εφορίας το γνωστό "point system". Αυτά αποφασίστηκαν χθες σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού".

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS , " η ρητή επιβεβαίωση της λαϊκής εντολής της 7ης Μαρτίου και η σαφής επιβράβευση των Ελλήνων πολιτών για το κυβερνητικό έργο των πρώτων ημερών διακυβέρνησης ήταν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Ο Κώστας Καραμανλής και η παράταξη της ΝΔ είναι οι μεγάλοι νικητές και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης , καθώς αναδεικνύονται ως οι μοναδικοί κυρίαρχοι της πολιτικής ζωής της χώρας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι " οδηγίες προς ναυτιλλόμενους μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας, άφατης ικανοποίησης και αισιοδοξίας έδωσε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στους νέους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα απέστειλε σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις αναφορικά με το ήθος και ύφος στην άσκηση εξουσίας από όλα τα κυβερνητικά στελέχη".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) σημειώνει ότι "...σήμερα, πλέον, φυσάει άλλος άνεμος στην πολιτική ζωή της χώρας και το αντιλαμβάνονται αυτό οι Έλληνες. Ξέρουν πως ο Καραμανλής είναι πολιτικός των έργων και όχι των λόγων, όπως και ο αείμνηστος εθνάρχης. Ήταν υποδειγματική η σεμνότητα και η σοβαρότητα με την οποία ο ίδιος υποδέχτηκε το προχθεσινό θριαμβευτικό αποτέλεσμα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι " ευχαριστώ" με παροχές θα πει στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την αυξημένη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του στις ευρωεκλογές της Κυριακής. Το πρώτο πακέτο Καραμανλή θα περιέχει μέτρα- ανάσα για τους πολύτεκνους, τους αγρότες και τους δανειολήπτες. Όπως αποκάλυψε προχθές το βράδυ στον ALPHA ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νικ. Κακλαμάνης, η κυβέρνηση ήδη επεξεργάζεται δέσμη μέτρων για τις πολύτεκνες οικογένειες".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι " το κυβερνών κόμμα σε σχέση με τις εκλογές του Μαρτίου πήρε 748.166 λιγότερες ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ πήρε 938.993 ψήφους λιγότερες. Δηλαδή την Κυριακή δεν πήγε να ψηφίσου περίπου ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους της ΝΔ και ένας στους τρεις του κόμματος του Γ. Παπανδρέου. Πρόκειται για εντυπωσιακούς αριθμούς , που στέλνουν μήνυμα αποστασιοποίησης, ακόμη και κριτικής προς την πολιτική και τη συμπεριφορά της κυβέρνησης Καραμανλής και της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    [04] Ευρωεκλογές - ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ καλούν τον Γ. Παπανδρέου να ανοίξει τα χαρτιά του και να δώσει το στίγμα για τη νέα πορεία του Κινήματος. Ζωτικής σημασίας θέματα θεωρούνται η διαμόρφωση της πολιτικής φυσιογνωμίας του κόμματος, η οργανωτική αποκρυστάλλωσή του και ο καθορισμός της ηγετικής του ομάδας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι " η φτώχεια φέρνει γκρίνια και στην πολιτική. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών προκαλούν μετασεισμούς σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ με κορύφωση, ως τώρα, την απόφαση του Ν. Κωνσταντόπουλου να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΝ στο συνέδριο του Νοεμβρίου. Στο ΠΑΣΟΚ παρά τη φαινομενική ικανοποίηση για το 34,03% όλοι είναι μουδιασμένοι και ζητούν ταχεία ανασυγκρότηση του Κινήματος. "Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή" ανταπαντά ο Γ. Παπανδρέου στις άμεσες και έμμεσες επικρίσεις στελεχών που αναζητούν τις αιτίες που οδήγησαν στην αύξηση της διαφοράς από τη Ν. Δημοκρατία. Η μεγάλη αποχή θεωρείται μία".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι " δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, ως ένα βαθμό, το μεγάλο ποσοστό αποχής στις ευρωεκλογές εξηγείται από την απογοήτευση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ....πολλοί από τους οποίους διάλεξαν αυτόν τον τρόπο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον τρόπο που πολιτεύεται το κόμμα μετά τις εκλογές...Και την επιθυμία τους για ουσιαστικές αλλαγές προσώπων και πολιτικών".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, " τολμηρές πρωτοβουλίες για την σωτηρία της Δημοκρατικής Παράταξης αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος απαίτησε ριζικές ιδεολογικές πολιτικές και οργανωτικές αλλαγές ως απαραίτητη προϋπόθεση για να συνέλθει το ΠΑΣΟΚ από την βαθιά κρίση, ενώ παράλληλα είπε όλη την αλήθεια για την εκλογική συντριβή".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά ότι " παρ΄όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν όλων των βαθμίδων τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να δικαιολογήσουν την συντριπτική ήττα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ακόμα σε αμηχανία μη συνειδητοποιώντας το μέγεθός της".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι " παρά το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ υπέστη ουσιαστικά στις προχθεσινές ευρωεκλογές τη μεγαλύτερη ήττα του ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έλαβε ούτε τη φορά αυτή το μήνυμα των ψηφοφόρων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης".

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι "είναι φανερό ότι η Κεντροαριστερά υπέστη ευρύτερη καθίζηση κυρίως λόγω της αδυναμίας του ΠΑΣΟΚ να καρπωθή έστω και τμήμα των ψήφων του ΔΗΚΚΙ. Αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο συμπέρασμα των προχθεσινών ευρωεκλογών. Όλο και περισσότεροι Έλληνες αποκηρύσσουν τον σοσιαλισμό και στρέφονται προς τον φιλελευθερισμό".

    [05] Ευρωεκλογές - ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "Το εκλογικό αποτέλεσμα που συγκέντρωσε το ΚΚΕ περικλείει μεγαλύτερη δυναμική από αυτήν που εκφράστηκε σε ψήφους και ποσοστά. Πολλοί περισσότεροι από πριν κατανοούν ότι η αντίθεση του ΚΚΕ προς την ΕΕ, τα συνθήματα της ανυπακοής και απειθαρχίας, της αποδέσμευσης, ισοδυναμούν με θέσεις και αιτήματα πάλης για τη δημιουργία προϋποθέσεων υπέρ μιας Ευρώπης των λαϊκών δικαιωμάτων, της ειρήνης, υπέρ της Ευρώπης το σοσιαλισμού".

    [06] ΣΥΝ- Αλλαγή ηγεσίας

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών της Κυριακής, είχαν άμεσες συνέπειες στον Συνασπισμό, καθώς ο πρόεδρος του Νίκος Κωνσταντόπουλος ανακοίνωση χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, την απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΝ."

    Η ESPRESSO σημειώνει ότι "Καζάνι που βράζει είναι το ΠΑΣΟΚ καθώς τα στελέχη του κάνουν την αποτίμηση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών της Κυριακής και προσπαθούν να χωνέψουν τη δεύτερη κατά σειρά εκλογική ήττα μέσα σε λίγους μήνες".

    "Η πιο ηχηρή βόμβα που έσκασε μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήταν στον Συνασπισμό. Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, φανερά απογοητευμένος από τις επιδόσεις του κόμματός του, που κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να εκλέξει έναν ευρωβουλευτή, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μη θέσεις και πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία."

    [07] Πανωτόκια

    ΤΟ Metro γράφει ότι "Οριστικό τέλος στο πολυσυζητημένο θέμα των "πανωτοκίων" είναι αποφασισμένη να βάλει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η κυβέρνηση. Το θέμα συζήτησαν χθες ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, και ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφης. Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομίας, αποφασίστηκε να ανασταλούν μέχρι το τέλος του μήνα όλοι οι πλειστηριασμοί που βρίσκονται σε εξέλιξη."

    [08] Αθήνα- Ακρίβεια

    Η City Press γράφει ότι "Εκτός ελέγχου βρίσκεται η ακρίβεια στην Αθήνα, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της και ρίχνει την ανταγωνιστικότητα του τουρισμού της. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της εταιρείας "Mercer Human Resource Consulting", στη διάρκεια του τελευταίου δωδεκάμηνου, το κόστος στέγασης, διατροφής, ένδυσης, μεταφορών και άλλων δαπανών που σχετίζονται με την καθημερινότητα εκτοξεύτηκε στην πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στις πενήντα ακριβότερες πόλεις του κόσμου".

    [09] Δημόσιο - Γραφειοκρατία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "Οριστικά τέλος στις καθυστερήσεις διεκπεραίωσης υποθέσεων που αφορούν τις καθημερινές συναλλαγές των πολιτών με τον δημόσιο τομέα, βάζει η ερμηνευτική εγκύκλιος στο νόμο 3242/2004 την οποία εξέδωσε, χθες, το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης."

    [10] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "Σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την πρόσληψη εντός του επόμενου μήνα 17.884 υπαλλήλων στο Δημόσιο, τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει προχωρήσει η κυβέρνηση. Πρόκειται για προσλήψεις μέσω διαγωνισμών το ΑΣΕΠ, αλλά και για προσωπικό υπό το καθεστώς της μερικής απασχόλησης."

    [11] Αυθαίρετα

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "Ανοίγει ο δρόμος για την ομαλή αποπληρωμή των προστίμων ανέγερσης και διατήρησης αυθαιρέτων. Στη νέα υπουργική απόφαση που τίθεται σε ισχύ προβλέπονται μεγάλες εκπτώσεις από 50% έως και 80% για όσους υπαχθούν στη συγκεκριμένη ρύθμιση, καθώς και παράταση δόσεων έως και 36 μήνες στην απόδοση της οφειλής. Ιδιαίτερα ευνοϊκό το πλαίσιο για τους πολύτεκνους και τους παλιννοστούντες, ενώ όσοι δεν καταβάλουν 3 συνεχόμενες δόσεις εκπίπτουν του ευεργετήματος της χαριστικής ρύθμισης."

    [12] Άδειες μισθωτών

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "Μικτό σύστημα ετήσιων αδειών καθιερώνεται για τους μισθωτούς. Με νέα νομοθετική ρύθμιση (τροπολογία) που κατατίθεται στη Βουλή μέσα στην εβδομάδα (ίσως και σήμερα) η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας καταργεί τις στρεβλώσεις που είχε εισαγάγει στο σύστημα αδειών η προηγούμενη κυβέρνηση με το άρθρο 13 του νόμου 3227/04."
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 16 June 2004 - 7:37:43 UTC