Browse through our Interesting Nodes on Tourism in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-04-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/04/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Εφάπαξ
  • [05] Φορολογικοί έλεγχοι
  • [06] Συμβασιούχοι
  • [07] ΑΕΙ-ΤΕΙ
  • [08] Τουρκική πρόκληση
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] Φορολογικοί έλεγχοι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/04/2004

    Οι διεργασίες ενόψει του δημοψηφίσματος για το Κυπριακό, το θέμα των συμβασιούχων και οι έλεγχοι από την εφορία είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Προσλήψεις στους δήμους χωρίς εξετάσεις. Εποπτικός ο ρόλος του ΑΣΕΠ. Πώς θα εξασφαλίσετε μια θέση σε δημόσιο και αυτοδιοίκηση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Όργιο πιέσεων από ΗΠΑ για την αποδοχή του Σχεδίου Αννάν πριν από την 1η Μαΐου. Προσπαθούν να προωθήσουν και ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το άγνωστο παζάρι για την Κύπρο. Αποκάλυψη: ''Θυσίασαν'' την Καρπασία για να μη βρουν θετικά στο σχέδιο. Οι απόρρητοι διάλογοι Παπαδόπουλου με τους Κύπριους ηγέτες στη Λουκέρνη.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Προσλήψεις 18.700. Οι προθεσμίες, οι διαδικασίες και τα δικαιολογητικά για τις νέες θέσεις εργασίας.

    Η ΑΥΓΗ: Αθήνα και Λευκωσία σιωπούν για την πρόταση του ΑΚΕΛ, για την αναβολή των δημοψηφισμάτων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σε οριστικό διαμελισμό της Κύπρου οδηγεί το ''οχι''. Παπαδόπουλος και Ντενκτάς στηρίζουν παρέα το ''όχι'' για να διατηρήσουν τα ....μαγαζάκια τους!!

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πιέσεις και παρασκήνιο σε Αθήνα και Λευκωσία. Η Άγκυρα απορρίπτει την πρόταση για αναβολή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πανελλαδικές. Τα σημεία- παγίδες σε κάθε μάθημα. Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι των εξετάσεων.

    ΕΘΝΟΣ: Το μεγάλο σταυροδρόμι για Ελλάδα- Κύπρο μετά το ''όχι''. Κυπριακό: Αθήνα και Λευκωσία εξετάζουν το σκηνικό, αλλά και τα σενάρια για την επόμενη μέρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θα πείτε ''ναι'' κι ένα τραγούδι προστάζουν οι ΗΠΑ! Το σχέδιο Αννάν είναι ''το μόνο και το τελευταίο'' δηλώνουν οι ...''φίλοι και σύμμαχοι'' Αμερικανοί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ενιαίο διάταγμα για τους συμβασιούχους. Τί αποκαλύπτει ο υπουργός Εσωτερικών και Αποκέντρωσης Π.Παυλόπουλος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σχέδιο Αννάν. Πιέσεις για ναι, παραιτήσεις για όχι. Κυπριακό: ΗΠΑ και ΕΕ προσπαθούν να αλλάξουν το τοπίο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ναυάγιο και στην αναβολή. Κλονίζει τον Αννάν η προοπτική του ''οχι'' των Ελληνοκυπρίων.

    ΕΣΤΙΑ: Οι λαοί δεν εκβιάζονται. Απάντησις στο τελεσίγραφο της Ουάσιγκτων.

    Espresso: Πάσχα χωρίς τον Νάσο η Κορομηλά. Δύο ημέρες σε μοναστήρι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το κυπριακό ''όχι'' ανησυχεί τον Καραμανλή. Προβληματισμός από την αμερικανική εμμονή, παράθυρο Αννάν για αναβολή δημοψηφισμάτων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου. Δέσμευση να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα διατύπωσαν Αναστασιάδης - Ταλάτ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καταιγίδα πιέσεων και ...εγγυήσεων. Έντονο παρασκήνιο με ΗΠΑ.

    ΝΙΚΗ: Αποκαλύφθηκαν. Οι Τούρκοι λένε ''όχι'' στην αναβολή του δημοψηφίσματος. Ο Γκιουλ....έκλεισε αμέσως το ''παράθυρο'' που επιχείρησε να ανοίξει ο Αννάν.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κάλεσμα αντίθεσης στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Συγκεντρώσεις για το Κυπριακό.

    Traffic News: Κόλαση στο FAME STORY. Βγήκαν τα μαχαίρια. Άγριος τσακωμός της Ιωάννας με την ανιψιά της Μοσχολιού.

    Η ΧΩΡΑ: Τρία κριτήρια για τους συμβασιούχους . Ενιαίο διάταγμα για τη μονιμοποίηση προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών.

    City Press: Σαρωτική η απόρριψη του σχεδίου Αννάν.

    MetroRAMA: Ανοίγει τα χαρτιά της για το σχέδιο η κυβέρνηση, ενώ κλιμακώνονται οι διεθνείς πιέσεις για την αποδοχή του σχεδίου Αννάν.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φοροκυνηγητό. Σαφάρι για ανέλεγκτες υποθέσεις και πλαστά τιμολόγια.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καίγονται οι ΗΠΑ για το ''ΝΑΙ''. Ο Κόφι Αννάν αποδέχεται ''υπό όρους'' την πρόταση του ΑΚΕΛ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, αναγκάζει τον Κόφι Αννάν να δεχθεί αναβολή με τη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων πλευρών.

    [03] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι ''νέα τροπή στις εξελίξεις δίνει η δήλωση του γγ του ΟΗΕ ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής των δημοψηφισμάτων, εάν συμφωνήσουν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''τρεις μέρες μετά την απόφαση της ΚΕ του ΑΚΕΛ για την αναβολή των δημοψηφισμάτων προκειμένου να υπάρξει πληρέστερη και ψυχραιμότερη ενημέρωση των πολιτών επί του σχεδίου Αννάν, η ελληνική κυβέρνηση αλλά και ο πρόεδρος Παπαδόπουλος δεν έχουν υιοθετήσει την πρόταση. Παρ΄ ότι ο γγ του ΟΗΕ Κόφι Αννάν άφησε κάποια δυνατότητα να γίνει αποδεκτή, αν συμφωνήσουν όλες οι πλευρές''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''έντονη κινητικότητα καταγράφεται και αυτή τη βδομάδα στους κόλπους του πολιτικού κόσμου της Κύπρου. Τα δύο μεγάλα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ καθορίζουν οριστικά τις θέσεις τους έναντι του πέμπτου σχεδίου Αννάν, ενώ η πρόταση του ΑΚΕΛ για αναβολή των δημοψηφισμάτων προκαλεί διαφοροποιήσεις στον προγραμματισμό ή τις σκέψεις κομμάτων και κινήσεων''.

    Στο σχόλιό της η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει μεταξύ άλλων ότι ''μπορεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που συνέρχεται αύριο υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να εργαστεί για να αποτραπεί το ναυάγιο της αναβολής σε συνεργασία και με την Τουρκία. Άλλωστε υπάρχει και η δήλωση Καραμανλή και Ερντογάν, ότι οι σχέσεις των δύο χωρών όποια κι αν είναι η εξέλιξη στο Κυπριακό δεν θα διαταραχθούν. Αυτό ενισχύεται και από την υπέρ της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας πάγια και δηλωμένη θέση της Ελλάδας και της Κύπρου. Ιδού πεδίο διαπραγμάτευσης και συνεργασίας''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα, με άγριες πιέσεις τόσο προς την Ελλάδα όσο και την Κύπρο αλλά και με παροχή εγγυήσεων ως προς την εφαρμογή της λύσης που προβλέπει το σχέδιο Αννάν αναπτύσσουν οι Αμερικανοί, προκειμένου να αποσπάσουν έστω και την τελευταία στιγμή το ''ναι'' στο δημοψήφισμα''.

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ''η ελληνική κυβέρνηση, όπως βεβαίωναν χθες διπλωματικές πηγές στην Αθήνα, δεν θα είχε αντίρρηση με μια αναβολή αλλά εξηγούσαν πως κάτι τέτοιο προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα συναινούσε, καθώς η στρατηγική της είναι προσαρμοσμένη σε ένα αποτέλεσμα πριν από την 1η Μαΐου πριν δηλαδή από την οριστικοποίηση ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση''.

    Η City Press ισχυρίζεται ότι ''δυναμική βροντερού ''όχι'' των Ελληνοκυπρίων στο σχέδιο Αννάν δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Το διάγγελμα του προέδρου Παπαδόπουλου έδρασε καταλυτικά και τα κόμματα που στήριξαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας το ''ναι'' βρέθηκαν στην ανάγκη να αναπροσαρμόσουν την τακτική τους''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι ''ο επίτροπος Γκ. Φερχόιγκεν έφερε την πρόταση για να περάσει η Καρπασία υπό ελληνοκυπριακό έλεγχο, αλλά ο Κύπριος πρόεδρος δεν τη συζήτησε καν, παρά τις πιέσεις των άλλων αρχηγών''.

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ''πολιτικοί τριγμοί δημιουργούνται στην Κυπριακή Δημοκρατία μετά την παραίτηση του υπουργού Συγκοινωνιών Κίκη Καζαμία, ο οποίος αποχώρησε από την κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου διαφωνώντας με τον ''τρόπο παρουσίασης, τους λόγους και τα συμπεράσματα του διαγγέλματός του, με το οποίο ανακοίνωσε το "όχι" εναντίον του σχεδίου Αννάν''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι ''τις κινήσεις τους μετά τα δημοψηφίσματα της 24ης Απριλίου στην Κύπρο επεξεργάζονται σε Αθήνα, Άγκυρα και Λευκωσία, εκτιμώντας ότι λιγοστεύουν δραματικά πλέον οι πιθανότητες να ψηφίσουν ''ναι'' οι Ελληνοκύπριοι. Η επόμενη μέρα - εκτός όλων των άλλων παραμέτρων- θα απασχολήσει άλλωστε αύριο και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Αθήνα''.

    Το metroRAMA τονίζει ότι ''στην Αθήνα ,κυριαρχεί προβληματισμός, ενώ ο Κ. Καραμανλής σταθμίζει τις αντιδράσεις που υπάρχουν στην Κύπρο κατά του σχεδίου αλλά και τις πιθανές συνέπειες για τη μεγαλόνησο- και όχι μόνο - από την απόρριψή του. Το στίγμα των προθέσεών του αναμένεται να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι ''η ελληνική πλευρά έδωσε τη μάχη στη Λουκέρνη να αποτρέψει ή έστω να μετριάσει τα τετελεσμένα. Η μάχη δόθηκε με το σωστότερο τρόπο, ανυποχώρητα, αλλά οι ειλημμένες αποφάσεις δεν ανατρέπονται, όσοι ορθοί και να είναι οι χειρισμοί. Στην ανεπιθύμητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μοναδικό αντίδοτο είναι η εθνική ομοψυχία που ευτυχώς όλα πιστοποιούν ότι υπάρχει''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, ''τις πραγματικές διαθέσεις τους επί του σχεδίου Αννάν αποκάλυψαν εμμέσως χθες η τουρκική κυβέρνηση και η ηγεσία του ψευδοκράτους στην Κύπρο. Αφήνοντας να εννοηθεί πως η Άγκυρα δεν επιθυμεί ειλικρινά την αποδοχή του κειμένου του γγ του ΟΗΕ, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία για αναβολή του δημοψηφίσματος στην Κύπρο είναι ''μακράν της καλής θέλησης''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ θεωρεί ''απροκάλυπτη και άκρως ....νταηλίδικη'' τη νέα ''παρέμβαση των ΗΑΠ για την άνευ ουδεμιάς αντιρρήσεως και αναβολής, αποδοχή του τελικού σχεδίου Αννάν από τον κυπριακό λαό''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι ''απροκάλυπτες πιέσεις ασκεί η Ουάσιγκτων για να μεταπεισθή ο ελληνοκυπριακός λαός και να ψηφίση ''ναι '' στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου. Χθες και ενώ ο Κόφι Αννάν άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής των δημοψηφισμάτων, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εν είδει τελεσιγράφου εδήλωνε: ''αυτή η διευθέτηση ή καμμία'' και προειδοποιούσε τον κυπριακό λαό να λάβη υπ΄όψιν τις σοβαρές και ''μη αναστρέψιμες '' συνέπειες του όχι''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ''σε ένα τόσο μεγάλο εθνικό θέμα που αφορά ολόκληρο τον Ελληνισμό, η Ελλάδα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο και όχι οι.... καλαμαράδες της Κύπρου....''

    [04] Εφάπαξ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''με βάση τις αποδοχές της τελευταίας 5ετίας θα υπολογίζεται το εφάπαξ από το Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων. Μέχρι 2.500 ευρώ φτάνει το μπόνους σε συνταξιοδοτούμενους''.

    [05] Φορολογικοί έλεγχοι

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι ''νέα στρατηγική ελέγχων, με έμφαση στην κατάρτιση ετήσιων προγραμμάτων φορολογικών ελέγχων και τον προγραμματισμό του ελεγκτικού έργου από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, αρχής γενομένης από τις ανέλεγκτες χρήσεις, υιοθετεί το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για το 2004''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "επιχείρηση ελέγχου επιχειρήσεων κάθε είδους και μεγέθους, όπως και ελεύθερων επαγγελματιών, με σκοπό τις άμεσες εισπράξεις έχει καταστρωθεί από το υπουργείο Οικονομικών, αφού τα προερχόμενα από ελέγχους έσοδα είναι μειωμένα κατά 6,74% το πρώτο τρίμηνο του 2004. Κύριος στόχος των κρατικών μηχανισμών είναι να κλείσουν όλες οι ανέλεγκτες υποθέσεις των προηγούμενων ετών".

    [06] Συμβασιούχοι

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι ''την αυτόματη μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου ανήγγειλε χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι αυτή τη λύση επέλεξε η κυβέρνηση για να λυθεί το πρόβλημα των συμβασιούχων του δημόσιου τομέα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι ''ενιαίο Προεδρικό Διάταγμα θα καθορίζει τον τρόπο μονιμοποίησης των χιλιάδων συμβασιούχων που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κρατούσαν κατά παρέγκλιση της Κοινοτικής Οδηγίας 70/99 σε ομηρία επί σειρά ετών''.

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι ''υπό καθεστώς απόλυτης διαφάνειας προωθείται το διάταγμα για τη μονιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Η διαδικασία θα γίνει με τρία βασικά κριτήρια, τα οποία αφορούν στο εργασιακό καθεστώς των συμβασιούχων. Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε χθες ότι οι ρυθμίσεις που θα εισαχθούν θα είναι πολύ πιο επιεικείς από τις προηγούμενες, ενώ για το θέμα της μοριοδότησης φαίνεται ότι τελικά θα βρεθεί λύση, εάν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ότι η μετατροπή των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου μπορεί να γίνει και χωρίς μόρια''.

    [07] ΑΕΙ-ΤΕΙ

    Σύμφωνα με την TRAFFIC ''ακόμη πιο αυστηρή σκοπεύει να κάνει την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου έπειτα από το φαινόμενο να μπαίνουν σ΄ αυτά ακόμη και υποψήφιοι που συγκέντρωσαν εξαιρετικά χαμηλές βαθμολογίες. Μέσα στις προθέσεις της κ. Γιαννάκου είναι να ανέβει ο βαθμολογικός πήχης για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάτι το οποίο σημαίνει ουσιαστικά ότι οι υποψήφιοι που δεν πιάνουν τη βάση δεν θα εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ''.

    [08] Τουρκική πρόκληση

    Η ESPRESSO επισημαίνει ότι '''Κρουαζιέρα' έκανε τουρκική τορπιλάκατος στο Αιγαίο! Την ώρα που ο ελληνισμός γιόρταζε τη μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή του, τα 'γεράκια' της Άγκυρας έδειξαν μία ακόμα φορά τις διαθέσεις τους στέλνοντας στα ελληνικά χωρικά ύδατα ένα από τα πολεμικά τους πλοία''.

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Στο "9" οι έλεγχοι. Δειγματοληπτικά για τους επιτηδευματίες. Παράλληλα το υπ. Οικονομικών προχωρεί σε απογραφή των ανέλεγκτων υποθέσεων στα ελεγκτικά κέντρα και τις ΔΟΥ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Οι 5 κατηγορίες υψηλού κινδύνου για την Εφορία. Ποιές επιχειρήσεις θα ελεγχθούν κατά προτεραιότητα για φοροδιαφυγή".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Εντατικοί οι έλεγχοι για αύξηση των εσόδων. Η μείωση των εσόδων "αφυπνίζει" τους ελεγκτικούς μηχανισμούς".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Σαφάρι φοροελέγχων με αρχή τα ΑΦΜ σε 9. Στο μικροσκόπιο και οι εκκρεμείς υποθέσεις".

    [10] Φορολογικοί έλεγχοι

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "δει δη χρημάτων" και το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε σειρά πρωτοβουλιών με στόχο την αύξηση των φορολογικών εσόδων που τους τελευταίους μήνες έχουν υποχωρήσει επικίνδυνα. Η ενεργοποίηση των εισπρακτικών μηχανισμών του υπουργείου θέτει άμεσα τέλος και στις προσδοκίες χαλάρωσης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 14 April 2004 - 19:34:36 UTC