Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Σχέσεις Ελλαδικής Εκκλησίας-Οικουμενικού Πατριαρχείου
  • [04] Νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο
  • [05] Τράπεζα Ελλάδος-Οικονομία
  • [06] Ελλάδα- Βρετανία- Γλυπτά Παρθενώνα
  • [07] Προσλήψεις στο δημόσιο
  • [08] Αυθαίρετα
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/10/2003

    Οι σχέσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για την οικονομία και οι σχέσεις Ελλάδας-Μεγάλης Βρετανίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 1.000 θέσεις σε Οργανισμούς- Υπουργεία. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η εγκληματικότητα πνίγει τη χώρα! Ποτέ οι Έλληνες δεν ένιωθαν τόση ανασφάλεια.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ''Φοβάμαι το σχίσμα''. Συνέντευξη -σταθμός του Οικουμενικού Πατριάρχη.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κήρυξε πόλεμο. Πρωτοφανής προσωπική επίθεση Βαρθολομαίου στον Αρχιεπίσκοπο τα μεσάνυχτα από τηλεοράσεως...

    Η ΑΥΓΗ: ''Ψήφο '' από Μπλερ- Πάουελ ...παρακαλεί τώρα η κυβέρνηση! Ο πρωθυπουργός ζήτησε χθες τα Μάρμαρα του Παρθενώνα λόγω εκλογών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Σχίσμα αποφάσισε ο Πατριάρχης. Η εγκληματική σπέκουλα της αντιπολίτευσης και η διπροσωπία της κυβέρνηση αποθράσυναν τον Βαρθολομαίο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέο νομοσχέδιο για τις συντάξεις. Όλες οι ρυθμίσεις για Δημόσιο, ΙΚΑ, Τράπεζες, ΟΓΑ και ΔΕΚΟ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εφάπαξ. Μέχρι και 2.350 ευρώ η αύξηση στους δημόσιους υπαλλήλους.

    ΕΘΝΟΣ: Οι νέοι όροι για τις συντάξεις 3,5 εκ. ασφαλισμένων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με την βούλα των ''γκάλοπς''...οι δολοφόνοι της ''17Ν''. Αιτία...πολέμου, μεταξύ Μαργαρίτη-Γιωτόπουλου, πρόσφατη δημοσκόπηση για την δημοτικότητα των τρομοκρατών ''μας''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εκλιπαρεί τους ξένους για να σωθεί εκλογικά. Πρωτοφανές πολιτικό ατόπημα του Έλληνα πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βοήθεια από τα Μάρμαρα.. Σημίτης: Ζήτησε επιστροφή των γλυπτών...γιατί πλησιάζουν εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 20+1 αλλαγές στο ασφαλιστικό. Αυξήσεις συντάξεως σε ΔΕΚΟ και τράπεζες.

    ΕΣΤΙΑ: Η διένεξις στην Εκκλησία. Ποιοί υποκινούν την διαμάχη Φαναρίου-Αθηνών.

    Espresso: Ποινική δίωξη στον αγαπημένο της Άντζελας! Επιχειρηματίας τον κατηγορεί για απάτη με πολύτιμους λίθους.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οικονομία με πήλινα πόδια. Η Τράπεζα της Ελλάδος χαρακτηρίζει ασταθή την ανάπτυξη, αβέβαιη τη σύγκλιση και ζητεί ενίσχυση της εξωστρέφειας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Παρέμβαση Κ. Σημίτη για τα αυθαίρετα. Επιτροπή για την υπόθεση συγκροτεί η κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κωδικός ''Μάρμαρα'' για τις εκλογές. Μυστικές επιστολές Σημίτη -Μπλερ.

    ΝΙΚΗ: Η ΝΔ απαξιώνει εθνικούς στόχους. Μικροκομματικές επιδιώξεις από Ρηγίλλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιδρομή Αμερικανών πρακτόρων! Έρχονται στην Αθήνα από 20 έως 22 Οκτώβρη.

    Traffic News: Δεν είναι τσούλα η κόρη μου ούτε καμπαρετζού. Ξέσπασε η μάνα της Σοφίας στην traffic.

    Η ΧΩΡΑ: Αγ(ρ)ια κόντρα χωρίς έλεος! Αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ Χριστόδουλου- Βαρθολομαίου.

    City Press:''Ανταρσία'' κερδοσκόπων στις λαϊκές. Δεν δέχθηκαν τον έλεγχο τιμών των αρμοδίων''.

    MetroRAMA: Καμπανάκι για ανεργία, πληθωρισμό, παροχές. Αλλά και θετικές εκτιμήσεις στην έκθεση της ΤτΕ για την οικονομία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ασφαλιστικό: όλο το νομοσχέδιο. Αφορά 2 εκατομμύρια ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 2.141 ευρώ το μήνα κοστίζει η αξιοπρέπεια. Υπολογίζοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα...

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χειμώνας από χθες σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα. Με κύριο χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας.

    [03] Σχέσεις Ελλαδικής Εκκλησίας-Οικουμενικού Πατριαρχείου

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι σε "σχίσμα" οδηγεί την Ελλαδική Εκκλησία ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος ξεπερνώντας κάθε θρασύτητα καλεί τους 35 Ιεράρχες των "Νέων Χωρών" σε ανταρσία. Αυτή την προκλητική για τα χρονικά απόφαση έλαβε χθες ο κ. Βαρθολομαίος στην συνεδρίαση της Συνόδου στο Φανάρι. Μάλιστα ο Οικουμενικός Πατριάρχης, εν όψει της συγκλήσεως της Ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας, πρόκειται να αποστείλει επιστολές στους Μητροπολίτες των "Νέων Χωρών", τους οποίους προειδοποιεί ότι, εάν τολμήσουν να ταχθούν με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο θα το πληρώσουν".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "η συνέντευξη του Οικουμενικού Πατριάρχη ήταν στην ουσία μια κραυγή οργής για όσα συκοφαντικά διοχετεύονται και δημοσιεύονται στις εφημερίδες με μαύρο φόντο. Ήταν μια κραυγή οδύνης για τις φιλοδοξίες που εμφιλοχώρησαν στο σώμα της Εκκλησίας για εκείνους που θυσιάζουν παράδοση 17 αιώνων και πριονίζουν το κλαδί στο οποίο κάθονται η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει οτι "τον πόλεμο και επισήμως στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο κήρυξε τα μεσάνυχτα ο Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Μιλώντας στο Mega στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη κατηγόρησε τον Χριστόδουλο για διγλωσσία καταγγέλλοντας, πως από την ώρα που ενθρονίστηκε στην Αρχιεπισκοπή "εξύφαινε σχέδιο" προσάρτησης στην Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ελλάδος των βορείων μητροπόλεων που ανήκουν στο Πατριαρχείο, "από τον Πηνειό και πάνω".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι "διευρύνεται η οξύτατη διαμάχη των τελευταίων μηνών στην κορυφή της ορθόδοξης Ιεραρχίας. Με χθεσινή εγκύκλιό του ο Οικουμενικός Πατριάρχης καλεί τους μητροπολίτες των Νέων Χωρών να αναλάβουν τις ευθύνες τους και εξαπολύει απειλές για πιθανή τιμωρία τους".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "η δυσάρεστη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Φαναρίου και Αθηνών έχει εκκλησιαστικές, πολιτικές και εθνικές διαστάσεις. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, έχει και υποκινητές. Εμφανείς και αφανείς".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "συνοχή, συνεργασία και ψυχραιμία" ζήτησε ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, Τηλέμαχος Χυτήρης, να επιδείξουν οι εμπλεκόμενοι στην αντιπαράθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την Εκκλησία της Ελλάδος. "Κανείς δεν πρέπει με δηλώσεις να προκαλεί οξύτητα και πόλωση", συμπλήρωσε".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει οτι "με θλίψη παρακολουθεί λαός και κλήρος δύο ύψιστους θεσμούς της Ορθοδοξίας, όπως είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος, σε καθημερινή βάση να ανταλλάσσουν λεκτικές αναφορές και να διχογνωμούν, αντί να προσπαθούν να καθίσουν στο τραπέζι της αγάπης του Θεού και με συνδιαλλαγή και διάλογο να λύσουν τα όποια διλήμματα διχάζουν τον ορθόδοξο ελληνισμό".

    Η Espresso ισχυρίζεται οτι "το γάντι έριξε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. "Προτιμώ την ειρήνη, αλλά αν προκληθεί πόλεμος η φαρέτρα μου είναι γεμάτη", είπε σε συνέντευξή του στο Mega".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει οτι "εάν προκληθώ σε πόλεμο, η φαρέτρα μου είναι γεμάτη", δήλωσε χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος δεν απέκλεισε ακόμη και το ενδεχόμενο σχίσματος".

    Η City Press τονίζει οτι "η αναμέτρηση του Πατριάρχη και του Αρχιεπισκόπου θα έχει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις εντυπωσιακή συνέχεια. Δεν είναι θέμα σύγκρουσης προσωπικοτήτων -κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε κάποιου είδους συνεννόηση- αλλά διεργασιών που έχουν σχέση με τη Νέα Τάξη και βρίσκονται από τα τέλη της δεκαετίας του '80 σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή μας".

    [04] Νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''βελτιώσεις στους όρους συνταξιοδότησης προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας: Αύξηση συντάξεων σε ΔΕΚΟ, τράπεζες, νωρίτερα συντάξεις στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ),''πλασματικό'' χρόνο ασφάλισης στους παλιννοστούντες και ρυθμίσεις για το σύνολο των εργοδοτών που οφείλουν εισφορές. Οι δημ. υπάλληλοι θα πληρώνουν 2% εισφορές στα επιδόματα. Η διάταξη για τη διαδοχική ασφάλιση ''κρατήθηκε'' για να απλοποιηθεί''.

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ''οι κύριες διατάξεις του νέου νομοσχεδίου αφορούν : αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, επέκταση της 37ετίας χωρίς ηλικιακό όριο και στο ΤΕΒΕ, χορήγηση σύνταξης στις διαζευγμένες , αλλαγές στα Ταμεία του Τύπου, ένταξη στο ΙΚΑ 5.000 γιατρών με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση κ.α.''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι ''αλλαγές στα όρια ηλικίας, στο εφάπαξ και τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων. Ειδικές ρυθμίσεις για την εξόφληση των οφειλών. Τακτοποίηση των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ, αλλά και μονιμοποίηση συμβασιούχων. Αυτές είναι οι προβλέψεις του πολυνομοσχεδίου που επεξεργάστηκε το υπουργείο ΕΡγασίας και που αφορά 3,5 εκ. ασφαλισμένους.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''η πολιτικής της κυβέρνησης για την Κοινωνική Ασφάλιση κινείται στην εξής κατεύθυνση: αναπροσαρμογή του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης (στο όνομα της βιωσιμότητάς του) και προσαρμογή του στις αλλαγές που επήλθαν στην αγορά εργασίας (ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων, προώθηση μερικής απασχόλησης). Περιορισμός της χρηματοδότησης του συστήματος από το κράτος και τους εργοδότες και σταδιακή μετάβαση προς ένα σύστημα που θα λειτουργεί σε κεφαλαιοποιητική και ανταποδοτική βάση, οι πόροι του οποίου θα πρέπει να αξιοποιηθούν από το κεφάλαιο για την τόνωση της κεφαλαιαγοράς''.

    [05] Τράπεζα Ελλάδος-Οικονομία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''με διπλωματικό μεν αλλά σαφή τρόπο, η Τράπεζα της Ελλάδος περιέγραψε στην ενδιάμεση έκθεσή της που παρουσίασε χθες ο διοικητής της Ν. Γκαργκάνας τις δυσκολίες οι οποίες αναμένουν την ελληνική οικονομία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναιρώντας κατά τρόπον ευθύ όσα αισιόδοξα προπαγανδίζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης''.

    Το metroRAMA αναφέρει ότι ''στην έκθεση επισημαίνεται οτι αν και η γενική εκτίμηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι θετική ωστόσο η αισθητή απόκλιση του πληθωρισμού από τον κοινοτικό μέσο όρο και το υψηλό ποσοστό ανεργίας αντανακλούν αδυναμίες''.

    H TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι ''σοβαρές αδυναμίες εντοπίζει στην οικονομία η Τράπεζα της Ελλάδος στη σχετική έκθεση για τις νομισματικές εξελίξεις θεωρώντας οτι οι παροχές και οι υψηλές προσδοκίες για τα εισοδηματικά -μισθολογικά επιβαρύνουν το κλίμα''.

    [06] Ελλάδα- Βρετανία- Γλυπτά Παρθενώνα

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι ''και μυστικές επιστολές έχουν ανταλλαγεί μεταξύ Κώστα Σημίτη και Τόνι Μπλερ με στόχο την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα πριν από τις εκλογές του Απριλίου. Επίπονες παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις που αποκαλύφθηκαν τυχαία καθώς μια κάμερα ''υπέκλεψε'' την στιχομυθία των δύο πρωθυπουργών στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, οι εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο ή στις 2 Μαΐου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αρχίσουν στις 13 Αυγούστου. "Άρα" συνέχισε "έχουμε από τώρα μέχρι τις εκλογές 6 μήνες που είναι περισσότερος καιρός απ΄ο,τι το διάστημα από τις εκλογές μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι έχει το θέμα και λέγοντας αυτά δεν εννοούσα τίποτα για την ικανότητα της άλλης πλευράς " είπε ο κ. Σημίτης, υπονοώντας προφανώς αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι ''στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί πολιτικά ο ίδιος αλλά και το κόμμα του ο κ Σημίτης επιχείρησε να εμπλέξει ακόμα και ξένες χώρες καταβαραθρώνοντας ουσιαστικά ένα ιστορικό και δίκαιο αίτημα της Ελλάδας όπως αυτό της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, ''σε πεδίο επένδυσης μικροκομματικών προεκλογικών επιδιώξεων μεταβάλλει η ηγεσία της ΝΔ τον εθνικό στόχο της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα υπονομεύοντας εμμέσως το υπόβαθρο των επιχειρημάτων που θέτει η ελληνική κυβέρνηση προς τη Βρετανία. Αφορμή αποτέλεσε η επανάληψη του αιτήματος από τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη στις Βρυξέλλες σε σύντομη ανεπίσημη συνομιλία του με τον Βρετανό ομόλογό του Τονι Μπλερ''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''στην εξυπηρέτηση προεκλογικών σκοπιμοτήτων υποτάσσει η κυβέρνηση την εξωτερική πολιτική και τη διεκδίκηση των Μαρμάρων του Παρθενώνα . Χθες στο περιθώριο της Διακυβερνητικής στις Βρυξέλλες ο κ. Σημίτης συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από τα κανάλια να ζητεί από τον Μπλερ να μεσολαβήσει να έρθουν τα Ελγίνεια στην Αθήνα διότι ''έχουμε και εκλογές την άνοιξη''. Αργότερα όμως ο πρωθυπουργός δικαιολογήθηκε οτι εννοούσε πως το θέμα της επιστροφής επείγει''.

    [07] Προσλήψεις στο δημόσιο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''εκατοντάδες ευκαιρίες για απασχόληση προσφέρονται το τρέχον διάστημα μέσω των προκηρύξεων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και βάσει των σχετικών εγκρίσεων της αρμόδιας επιτροπής''.

    [08] Αυθαίρετα

    Σύμφωνα με τον ΛΟΓΟ "τη δημιουργία ειδικής ομάδας με αποκλειστική αρμοδιότητα τη διαχείριση των διαδικασιών για τις κατεδαφίσει αυθαιρέτων στην Ανατολική Αττική αποφάσισαν ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες. Αποστολή της επιτροπής αυτής το άμεσο άνοιγμα όλων των φακέλων που αφορούν καταπατήσεις του αιγιαλού, μέσω της προώθησης όλων των υφιστάμενων πρωτοκόλλων κατεδάφισης".

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Κομψές διαφωνίες...Στην έκθεση του Διοικητή της ΤτΕ για την οικονομική πολιτική''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' 12 μνηστήρες (και η Iberia...) για την Ο.Α.''

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Προστατέψτε την οικονομία από τις εκλογές''. Συστάσεις του Διοικητή της ΤτΕ Ν. Γκαργκάνα προς το οικονομικό επιτελείο.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Παρέμβαση στον προϋπολογισμό από την Τράπεζα της Ελλάδος''.


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 17 October 2003 - 16:35:12 UTC