Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Πετρέλαιο θέρμανσης
  • [04] Αυτοκτονία Σταθέα
  • [05] Ιδιωτικοποιήσεις
  • [06] ΠΑΣΟΚ
  • [07] Επίσκεψη Πάουελ
  • [08] Δάνεια
  • [09] ΝΔ
  • [10] Διαφθορά
  • [11] Δίκη 17Ν
  • [12] Ελληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [13] Οικονομία
  • [14] Ελληνοτουρκικά
  • [15] Ευρωπαϊκή Ενωση
  • [16] Ελλάδα- μουσουλμανική μειονότητα
  • [17] Κυπριακό
  • [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [19] Ολυμπιακή Αεροπορία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/10/2003

    Ο επικήδειος στη νεκρώσιμη ακολουθία της Ρουμπίνης Σταθέα, η δίκη της 17Ν και οι σχέσεις Ελληνικής Εκκλησίας - Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι μισθοί και όλα τα επιδόματα των νοσοκομειακών γιατρών. Αναλυτικοί πίνακες για κάθε βαθμό.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η τραγωδία των αυθαιρέτων: Καμία καταγγελία... Κανένα όνομα... Κανένα φως... Πολιτικός, χωρίς αποκαλύψεις ο επικήδειος από τον σύζυγο υποψήφιο βουλευτή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αρχισε χορός του Ζαλόγγου για το ΠΑΣΟΚ. Επιχείρηση ''καθαρά χέρια'' στις ακτές όλης της Αττικής.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Ακίνητα: Οι 6 περιοχές που θα φέρουν χρυσάφι. Οι υποβαθμισμένες γειτονιές της Αττικής που έκαναν limit up μέχρι και 164%.

    Η ΑΥΓΗ: ''Δείχνει'' υπουργούς για τα αυθαίρετα και το δράμα. Ο σύζυγος της Ρ. Σταθέα καλεί τον πρωθυπουργό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Δεν θα κάνουν κουμάντο οι Τούρκοι στις Μητροπόλεις μας. Φωνάζει από τον τάφο του ο Σεραφείμ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αναζητείται μεσολαβητής για ειρήνη στην Εκκλησία. Ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος εμμένουν στις θέσεις τους. Το ενδεχόμενο σχίσμα ανησυχεί την κυβέρνηση.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Χίλια ευρώ επίδομα για 50.000 μαθητές και φοιτητές. Πως θα φτάσετε πιο γρήγορα στο ταμείο.

    ΕΘΝΟΣ: Αρχίζει ο πόλεμος για το πετρέλαιο θέρμανσης. Σαφάρι από 70 ομάδες ''Ράμπο'' για λαθραίο και νοθευμένο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αναθεματισμένα απ' τον λαό του Θεού τα ''εξαπτέρυγα'' της κρίσης. Καιρός είναι να σιωπήσουν οι διάφοροι ''πλησίον'', εδώ και στο Φανάρι, που συνδαυλίζουν την αντιπαράθεση Βαρθολομαίου-Χριστόδουλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αποκαλύψεις Αρσένη. Εξωθεσμικά κέντρα καθορίζουν τις αποφάσεις της ΚΕ και του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι υπουργοί τακτοποιούν τα δικά τους παιδιά. Νομοσχέδιο: Μετατάξεις και αποσπάσεις για τους έμπιστους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 7 πληγές κι ένα ''κατηγορώ''. Το χάος της αυθαιρεσίας δείχνει ο Συνήγορος του Πολίτη.

    ΕΣΤΙΑ: Οι ''βαρώνοι'' του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός μάλλον τους ξέχασε.

    Espresso: Το AIDS σαρώνει στην υψηλή κοινωνία. Πολιτικοί, καλλιτέχνες και μπασκετμπολίστες στη λίστα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Αρχίζει μάχη τραπεζών για το ''φιλέτο''. Ολοι οι μεγάλοι όμιλοι επιθυμούν να αποκτήσουν την πελατεία του.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει ''συνήθειες''. Διαφοροποιείται από τις επιλογές Λαλιώτη.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μετανάστης 1 στους 4 ασφαλισμένους ΙΚΑ. Εφθασαν τις 500.000-Οι μισοί είναι Αλβανοί.

    ΝΙΚΗ: Ανοσιουργήματα κατά Πατριάρχη. Ηθικός αυτουργός ο Χριστόδουλος. Ανησυχεί η κυβέρνηση, αλλά δεν παρεμβαίνει στη διαμάχη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Οργιάζει η αυθαιρεσία με τη βούλα της κυβέρνησης. Αποκαλυπτικά στοιχεία.

    Traffic News: Ωρες αγωνίας για τον Ακη. Πανελλήνια συγκίνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης. Τα παιδιά του, η σύντροφός του και οι φίλοι του στο πλευρό του.

    Η ΧΩΡΑ: Δάνεια: Πως θα αποφύγετε τις 10 παγίδες. Παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος για διαφάνεια και καθαρούς όρους.

    City Press: Πάγκαλος: Δεν προλαβαίνει ο Σημίτης. Νέα δυναμική παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

    MetroRAMA: Καταγγέλλει ''πιέσεις'' ο σύζυγος της Σταθέα. Και ζητά παρέμβαση του πρωθυπουργού. Διατάχθηκε ήδη εισαγγελική έρευνα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Οι χρήσεις γης στην Κεντρ. Μακεδονία. Νέο χωροταξικό: Που και τι επιτρέπεται να χτιστεί.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εξαπλώνεται η κόντρα της Εκκλησίας. Εμπρηστικές δηλώσεις από τον Μιλτιάδη Εβερτ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δεν ''καίει'' το πετρέλαιο θέρμανσης φέτος. Από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση.

    [03] Πετρέλαιο θέρμανσης

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''συντονισμένες προσπάθειες για να καθηλωθούν στα περσινά επίπεδα οι τιμές διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, που η διανομή του άρχισε από σήμερα, καταβάλλει το υπουργείο Ανάπτυξης. Κηρύσσει πόλεμο στα λαθραία και νοθευμένα καύσιμα''.

    [04] Αυτοκτονία Σταθέα

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου στην υπόθεση αναστολής κατεδαφίσεων στις οποίες είχε αρμοδιότητα η Ρουμπίνα Σταθέα μελετά η Δικαιοσύνη''.

    Το metroRAMA προσθέτει ότι ''σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η κηδεία της Ρουμπίνας Σταθέα - Τζαβάρα η υπόθεση της οποίας εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη και να προβληματίζει τις αρχές''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι ''τη βαθιά σήψη στην οποία βρίσκονται το πολιτικό μας σύστημα και οι θεσμοί που το στηρίζουν περιέγραψε χθες στον επικήδειο που εκφώνησε ενώπιον του προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη και αρκετών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ο σύζυγος της Ρουμπίνης Σταθέα Παναγιώτης Τζαβάρας''.

    [05] Ιδιωτικοποιήσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι ''πυρετός επικρατεί από χθες στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα μετά την προαναγγελία από τον κ. Νικ. Χριστοδουλάκη, της προκήρυξης διεθνούς διαγωνισμού για την πώληση του 35% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Το ενδιαφέρον αναμένεται μέγα και εκτιμάται πως για την απόκτησή του θα παλέψουν όλοι οι μεγάλοι τραπεζικοί όμιλοι της χώρας, από την Εθνική και την Εμπορική, μέχρι τη Eurobank και την Alpha Bank''.

    [06] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι ''έως το τέλος Νοεμβρίου θα έχουν οριστικοποιηθεί τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων εκλογικών περιφερειών πλην του Επικρατείας και στο πλαίσιο αυτό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των Κ. Λαλιώτη, Αλ. Παπαδόπουλου και Στ. Μπένου και συνεργασιών με πρόσωπα από όμορους χώρους''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι '' ούτε με τον Μπλερ ούτε με τον Σρέντερ...Το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να χαράξει το δικό του δρόμο στο πεδίο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση, ιδεολογικής και πολιτικής σύγχυσης προτάσσοντας από την πλευρά του την ενίσχυση του ''κοινωνικού προσώπου'' του με τη στήριξη του ''κοινωνικού κράτους'' και τις παρεμβάσεις του υπέρ των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων. Αυτό είναι ένα από τα βασικά σημεία - άξονες του ολοκληρωμένου προσχεδίου ''Προγραμματικής Διακήρυξης'' του ΠΑΣΟΚ , το οποίο ήδη βρίσκεται στα χέρια του γραμματέα του κόμματος κ. Μ. Χρυσοχοϊδη''.

    [07] Επίσκεψη Πάουελ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''διαστάσεις πολιτικού και διπλωματικού θρίλερ τείνει να λάβει η ανακοινωθείσα από την ελληνική πλευρά, αλλά μη επιβεβαιούμενη από το Στειτ Ντιπάρτμεντ επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου''.

    [08] Δάνεια

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''δραματικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο του δανεισμού των ελληνικών νοικοκυριών. Θύματα οι περισσότεροι δανειολήπτες αγνοούν βασικούς όρους που περιλαμβάνονται στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων και υποθηκεύουν το μέλλον τους, αλλά και την περιουσία τους. Από την πλευρά της, η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με την κυβέρνηση, με καθυστέρηση αρκετών ετών, προωθούν νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια στις τραπεζικές συναλλαγές , στους όρους των δανείων και των επενδυτικών προϊόντων''.

    [09] ΝΔ

    H ESPRESSO τονίζει ότι '' τις πάγιες θέσεις της ΝΔ στα ''καυτά'' ζητήματα που απασχολούν τους Ευρωπαίους εταίρους μας επανέλαβε ο Κώστας Καραμανλής από τις Βρυξέλλες προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ. Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε και πάλι το θέμα της κοινής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής και υπογράμμισε ότι όλοι οι εταίροι θα πρέπει να μετάσχουν ισότιμα στο κέντρο λήψης των αποφάσεων''.

    [10] Διαφθορά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι '' τα στοιχεία που τρέφουν και συντηρούν το γραφειοκρατικό τέρας της Δημόσιας Διοίκησης τα έχει συγκεντρώσει με τις έρευνές του ο Συνήγορος του Πολίτη και στη σχετική έκθεσή του μιλάει για επτά πληγές του Φαραώ, οι κορυφαίες από τις οποίες είναι η κακοδιοίκηση και η μη τήρηση της νομιμότητας''.

    [11] Δίκη 17Ν

    Η Traffic news αναφέρει οτι "στο δρόμο που χάραξε ο Ιπποκράτης Μυλωνάς -ο οποίος "έσπασε" κάθε ρεκόρ αγόρευσης μιλώντας για έξι ημέρες- φαίνεται πως βαδίζει και ο βασικός συνήγορος υπεράσπισης, τρίτος κατά σειρά, του Βασίλη Τζωρτζάτου, Κώστας Παπαδάκης".

    [12] Ελληνική Εκκλησία - Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει οτι "προβληματισμός επικρατεί σε κυβέρνηση και κόμματα για την κρίση στις σχέσεις ελλαδικής Εκκλησίας και Οικουμενικού Πατριαρχείου".

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ελλαδικής Εκκλησίας και προσωπικά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και στη σκληρή διαμάχη που ξέσπασε με αφορμή το θέμα των Νέων Χωρών επιστρατεύονται μέθοδοι που ξεφεύγουν από κάθε μέτρο για την κατασπίλωση του "αντιπάλου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει οτι "ευθεία επίθεση στο Πρόσωπο του Προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας εξαπολύει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και θα μεταδοθεί απόψε από το MEGA".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "παρά τις προσπάθειες μητροπολιτών ένθεν κακείθεν για την εξεύρεση μιας αποδεκτής και από τις δύο πλευρές λύσης, το χάσμα ανάμεσα σε Βαρθολομαίο και Χριστόδουλο συνεχίζει να βαθαίνει. Τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης όσο και ο Αρχιεπίσκοπος εμμένουν στις θέσεις τους, μη αναγνωρίζοντας ο ένας στον άλλο δικαιοδοσία για τις Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος".

    [13] Οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει οτι "σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε χθες η αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση στη Βουλή του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2004, απ' όπου προκύπτει πως η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά τη δραματική επιδείνωση των δημοσιονομικών στοιχείων κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2003 και παρουσιάζει ένα σκαρίφημα προϋπολογισμού που κινείται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "οι δυσμενέστατες οικονομικές εξελίξεις για το μέσο ελληνικό νοικοκυριό δεν είναι κάτι που επήλθε ξαφνικά, ούτε μέσα σε μία ημέρα ούτε σε λίγους μήνες. Είναι το αποτέλεσμα της εσφαλμένης πολιτικής που ακολούθησε η Κυβέρνησις Σημίτη τα τελευταία χρόνια".

    [14] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ επισημαίνει οτι "επικίνδυνα παιχνίδια παίζει η Τουρκία, προσπαθώντας να ρίξει λάδι στη φωτιά στην ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Θράκης, μόλις μία εβδομάδα πριν από την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Αμντουλάχ Γκιούλ στην Αθήνα".

    Η City Press ισχυρίζεται οτι "εντείνεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, με τα τουρκικά μαχητικά να κάνουν καθημερινά "σουρωτήρι" το Αρχιπέλαγος, φτάνοντας στο ακραίο σημείο να παρενοχλούν ακόμα και πολιτικά αεροσκάφη. Την ίδια ώρα η ελληνική κυβέρνηση και η ΝΔ επιχειρούν φιλοτουρκικά ανοίγματα".

    [15] Ευρωπαϊκή Ενωση

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει οτι "αναχώρησε χθες για τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που γίνεται σήμερα και αύριο. Οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ξεκινούν το απόγευμα και η πρώτη συνεδρίαση θα αφιερωθεί στα θέματα οικονομικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει οτι "μια Σύνοδος Κορυφής με βαριά ατζέντα και λίγες δυνατότητες συνέρχεται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες. Η προώθηση της Διακυβερνητικής είναι το καυτό θέμα, ως προς το οποίο οι αντιθέσεις των εταίρων βρίσκονται σε τέτοιο σημείο απόκλισης, ώστε μείζων φιλοδοξία της Συνόδου να καθίσταται η συμφωνία στο πρόγραμμα εργασίας της Διακυβερνητικής".

    [16] Ελλάδα- μουσουλμανική μειονότητα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ''επιτυχία για την ελληνική διπλωματία χαρακτηρίστηκε η επισήμανση στην έκθεση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης ότι είναι σεβαστά τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα και η απόρριψη της τουρκικής πρότασης να μπορεί η Αγκυρα να εγκαλεί τις ελληνικές αρχές για την κατάσταση των τεμένων σε όλη την Ελλάδα''.

    [17] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει ότι '' νέα αναβολή για μια εβδομάδα, εξασφάλισε η Τουρκία από το Συμβούλιο της Ευρώπης για να απαντήσει εάν θα καταβάλει χωρίς όρους τις αποζημιώσεις που επιδίκασε στην Τιτίνα Λοϊζίδου το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη της ομάδας των 25 αντιπροσώπων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Συμβούλιο της Ευρώπης''.

    [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Απαντες παρόντες!...Σε διεθνή διαγωνισμό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Η Iberia διεκδικεί την Ολυμπιακή. Ποιοι άλλοι μνηστήρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Αλλάζει χέρια το 40% των ελληνικών ξενοδοχείων. Μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες έρχονται τα χειρότερα στον κλάδο''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Η αύξηση του δανεισμού πυροδοτεί το δημόσιο χρέος. Σε συνδυασμό με τη χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής''.

    [19] Ολυμπιακή Αεροπορία

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει ότι "υποψηφιότητα- έκπληξη για το μέλλον των Ολυμπιακών Αερογραμμών υπήρξε χθες με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ισπανική αεροπορική εταιρία Iberia. Ειδικότερα ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής: η ισπανική αεροπορική εταιρία Iberia, ο εφοπλιστής Σταμάτης Ρέστης, η κοινοπραξία Azura ιταλικής προέλευσης, η Chrysler Aviation μέσω του επιχειρηματία Στ. Ράπτη, ο ελληνοαμερικανός κ. Αλεξάκης, ένα αυστραλιανό σχήμα και ο κ. Λασκαρίδης (εφοπλιστής και μέτοχος της Aegean Airlines)".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 16 October 2003 - 21:52:41 UTC