Visit the Athens News Agency (ANA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-08-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/08/2003
  • [02] Tίτλοι εφημερίδων:
  • [03] ''Πόθεν έσχες''-Βουλευτές ΠΑΣΟΚ
  • [04] ΠΑΣΟΚ - Αγροτική πολιτική
  • [05] Τοπική Αυτοδιοίκηση - Αλλαγές
  • [06] ΝΔ-Σύσκεψη για οικονομία
  • [07] ΑΣΕΠ-Διαγωνισμοί-Πλαστές αιτήσεις
  • [08] Δίκη ''17Ν'
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/08/2003
  • [10] Απασχόληση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/08/2003

    Το ''πόθεν έσχες'' και οι αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, η αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, οι αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, η σύσκεψη της ΝΔ για την πορεία της οικονομίας, η δίκη της 17Ν και οι πλαστές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Tίτλοι εφημερίδων:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τα μυστικά για να νομιμοποιήσετε το αυθαίρετό σας. Σε ποιές περιοχές ολοκληρώθηκε η ένταξη στο σχέδιο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μέτωπο 23 βουλευτών ΠΑΣΟΚ κατά Σημίτη. Αρνούνται να καταθέσουν τις δηλώσεις τους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 23 βουλευτές κατά Σημίτη. Ανταρσία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: 23 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ''στηρίζουν'' Καραμανλή. Σεισμός στην κυβέρνηση: ζητούν να ελεγχθούν οι ''κωδικοί'' διοικητών Τραπεζών και Οργανισμών.

    Η ΑΥΓΗ: 23 ''όχι'' στη μεθόδευση Σημίτη. Προμηνύματα αντιδράσεων και για τον εκλογικό νόμο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Διπλασιάζονται οι αγροτικές συντάξεις και ενισχύονται τα χαμηλά εισοδήματα. Αποκαλύπτουμε τα ''χαρτιά'' που θα ανοίξει ο Σημίτης στην ΔΕΘ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Κωδικός: Ανταρσία. Γιατί λένε ''όχι'' 24 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Δημόσια επιστολή προς τον Πρωθυπουργό για το ''πόθεν έσχες''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φτηνό χρήμα για να ξεχρεώσετε κάρτες και δάνεια. Πόσο συμφέρουν τα νέα προϊόντα των τραπεζών.

    ΕΘΝΟΣ: Πλαστές αιτήσεις μπλοκάρουν το ΑΣΕΠ. Δεκάδες χιλιάδες δηλώσεις υποψηφίων με παραποιημένα δικαιολογητικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τάζουν λαγούς με πετραχήλια λόγω εκλογών. Επικοινωνιακές και προεκλογικές ανάγκες τους καλύπτουν, μόνον, με την πολιτική τους οι κυβερνώντες, δηλώνει η ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Διπλή μαχαιριά στον Σημίτη. Από 22 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν ταπεινωμένοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανταρσία 23 βουλευτών κλονίζει τον Σημίτη. ΠΑΣΟΚ: Ακυρώνεται η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για το ''πόθεν έσχες''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 23 αντάρτες αιφνιδιάζουν Σημίτη. Επιστολή: ''Μας προσβάλλει ο έλεγχος. Νόμος για όλους''.

    ΕΣΤΙΑ: Ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ. 23 βουλευτές είπαν ''όχι'' για τους κωδικούς.

    Espresso: Αγριος ξυλοδαρμός γνωστού βιομηχάνου από τη σύζυγό του. Τον έπιασε στο ξενοδοχείο με την ερωμένη του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Θερινή ανταρσία στο ΠΑΣΟΚ. 23 βουλευτές στρέφονται κατά Σημίτη για το ''πόθεν έσχες'', προασπιζόμενοι την αξιοπρέπειά τους και τη Δημοκρατία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διαφωνούν 23 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή τους χρηματιστηριακούς κωδικούς.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μπουρίνι στο ΠΑΣΟΚ για Πόθεν Εσχες. Επιστολή φωτιά από 23 βουλευτές.

    ΝΙΚΗ: Ανταρσία 23 βουλευτών. Δεν θα πληρώσουμε εμείς τους Νεονάκηδες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Υπουργικό Συμβούλιο: Βάλτε χαράτσι στο λαό λέει η κυβέρνηση στους δημάρχους.

    Traffic News: Μπίζνες με το τζετ σετ της Γιάννας και του Θόδωρου. Ολο το παρασκήνιο με τις δραστηριότητες του διάσημου ζευγαριού.

    Η ΧΩΡΑ: Η Βάσω το επόμενο θύμα του Σημίτη. Νέα βόμβα Πάγκαλου ξεσκεπάζει τα σχέδια του Μαξίμου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φουλάραμε κοροϊδία... Κράτος και απεργοί ''στεγνώνουν'' από καύσιμα τη Β. Ελλάδα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ανταρσία 23 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. ''Ελεγχος σε όσους διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα''.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ανταρσία στο κυβερνών κόμμα για το ''πόθεν έσχες''. Μονοκράτορας ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον Σ. Βαλυράκη.

    [03] ''Πόθεν έσχες''-Βουλευτές ΠΑΣΟΚ

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι ''μπουρίνι χτύπησε στο ΠΑΣΟΚ για το Πόθεν Εσχες: είκοσι τρεις βουλευτές υπέγραψαν επιστολή διαμαρτυρίας για τους πρωθυπουργικούς χειρισμούς στην υπόθεση του ελέγχου των χρηματιστηριακών συναλλαγών και ζητούν την επέκταση της έρευνας σε όλα τα πρόσωπα που χειρίζονται δημόσιο χρήμα. Τώρα, στο κυβερνών κόμμα ετοιμάζουν και επιστολή-βόμβα με διαφωνίες για ρυθμίσεις που προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει οτι ''η απόφαση αυτή -λένε- τους θίγει, γιατί θέτει σε αμφιβολία την αξιοπιστία των δηλώσεων ''πόθεν έσχες''. Και ζητούν να γίνει νόμος για να ελεγχθούν όσοι έχουν υπηρετήσει στο Δημόσιο και στην Αυτοδιοίκηση''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι ''ο Πρωθυπουργός ούτε μπορεί ούτε νομιμοποιείται να υποχρεώσει τους βουλευτές του κόμματός του να κάνουν κάτι που δεν προβλέπεται από τον νόμο. Εκτός και αν τους απειλήσει με ομαδική διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ. Οπότε οδηγούμεθα σε εκλογές''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει οτι ''κρίση με απρόβλεπτες πολιτικές συνέπειες στο κυβερνών κόμμα, καθώς ο Θεόδωρος Πάγκαλος και άλλοι 22 βουλευτές, στηρίζοντας ουσιαστικά τις θέσεις Καραμανλή για επέκταση του ''πόθεν έσχες'' σε διοικητές ΔΕΚΟ και Τραπεζών, αμφισβητούν ανοικτά τον Κ. Σημίτη για συγκάλυψη φαινομένων διαφθοράς''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι ''είναι πολύ σοβαρό θέμα οταν 23 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εναντιώνονται σε μία εξαγγελία του πρωθυπουργού. Δικαιώνεται έτσι η ΝΔ που έλαβε νομοθετική πρωτοβουλία''. Με αυτή τη φράση αντέδρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής όταν, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε χθες στη Ρηγίλλης για τη διαφθορά, πληροφορήθηκε την ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι ''η επιστολή των 23 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την οποία, για την ώρα, δήλωσαν οτι συνυπογράφουν και άλλοι δύο, χαρακτηρίζεται ''ανταρσία'' κατά των ''πρωτοβουλιών'' του πρωθυπουργού, τουλάχιστον όσον αφορά το ''πόθεν έσχες'' και τη διαφάνεια του δημόσιου βίου''.

    [04] ΠΑΣΟΚ - Αγροτική πολιτική

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι ''τον διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων και την ενίσχυση των χαμηλών εισοδημάτων θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα, με πληροφορίες της 'Αυριανής' η εισήγηση που δέχθηκε ο πρωθυπουργός απ' τους αρμόδιους υπουργούς προέβλεπε αύξηση 75% των αγροτικών συντάξεων. Τελικά, αποφασίστηκε να γίνει διπλασιασμός προκειμένου να αντιστρέψει το δυσμενές κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον αγροτικό κόσμο για το κυβερνών κόμμα''.

    Σύμφωνα με την Espresso ''η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα και η βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου, αποτελούν βασικούς άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός τα στελέχη του αγροτικού τομέα του κόμματός του, απευθύνοντας πρόσκληση να αναλάβουν δράση, να εξορμήσουν στην περιφέρεια και να προωθήσουν το έργο της κυβέρνησης. Μιλώντας σε ημερίδα του ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο τις μεταρρυθμίσεις στην αγροτική πολιτική ο κ. Σημίτης χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία τη μεταρρύθμιση της ΚΑΠ, ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την πλευρά του κατηγόρησε τη ΝΔ, χαρακτηρίζοντας σπασμωδικές τις προτάσεις της για την αγροτική ανάπτυξη''.

    [05] Τοπική Αυτοδιοίκηση - Αλλαγές

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι ''αλλάζουν όλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το Υπουργικό Συμβούλιο άνοιξε ουσιαστικά τη συζήτηση για την περιφερειακή ανασυγκρότηση της χώρας. Απόφαση της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθούν από το 2004 μητροπολιτικές διοικήσεις σε πέντε μεγάλες περιφέρειες, την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο. Οσο για το ακανθώδες θέμα των χρεών των δήμων, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα δοθούν δάνεια με ευνοϊκούς όρους''.

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι ''μία 'επαναστατική' στους Δήμους - την δεύτερη μετά την εφαρμογή, πριν μερικά χρόνια, του σχεδίου που έμεινε γνωστό ως 'Καποδίστριας' - 'έκρυβε' η χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό, τις 'συμπολιτείες', υποχρεωτικές δηλαδή συνενώσεις αυτόνομων δήμων, εν ήδη συνομοσπονδίας, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων αλλά και την οργάνωση από κοινού της Δημοτικής Αστυνομίας, της αποκομιδής των απορριμμάτων κ.ο.κ.''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ότι ''προαναγγέλλουν συγχωνεύσεις και τη δημιουργία δήμων - γιγάντων, όταν με το σχέδιο 'Καποδίστρια' διαλύθηκαν οι δήμοι και ερημώνει η ύπαιθρος με την κατάργηση των κοινοτήτων. Εκκληση Σημίτης για συγχωνεύσεις, γιατί μόνο έτσι θα απορροφηθούν κοινοτικά κονδύλια''.

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι ''σε ευχολόγια για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης αναλώθηκε ο πρωθυπουργός μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, επέμεινε ότι θα καταργηθεί ο τρόπος που χρηματοδοτούνται οι δήμοι από τον προϋπολογισμό, παρέπεμψε την Αυτοδιοίκηση σε δάνεια για να εξοφλήσει τα χρέη της και ανήγγειλε ότι το φθινόπωρο θα ψηφισθεί νέος κώδικας. Η μόνο συγκεκριμένη αναφορά του Κ. Σημίτη αφορά την εγκαθίδρυση ελέγχου σκοπιμότητας στους δήμους από το Ελεγκτικό Συνέδριο''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι ''Αυτοδιοίκηση ΑΕ, με ταμείο από την τσέπη των εργαζομένων, είναι η κυβερνητική πρόταση που κατέληξε χτες το Υπουργικό Συμβούλιο, συζητώντας το νέο κώδικα δήμων και κοινοτήτων καθώς και τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ζητούμενο, ο τρόπος με τον οποίο η Αυτοδιοίκηση θα μπει ακόμα πιο βαθιά στα νερά της επιχειρηματικότητας, αλλά και του ασφυκτικού ελέγχου από την κυβέρνηση''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''ο πρωθυπουργός, στις δηλώσεις του ανέφερε ότι 'οι δήμοι, επειδή αλλάζουν οι συνθήκες, πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες της εποχής μας, να επιταχύνουν την τοπική ανάπτυξη, να αναλάβουν όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να ανταποκριθούν στον αναβαθμισμένο ρόλο τον οποίο έχουν με βάση το Σύνταγμα και την πολιτική της ΕΕ''.

    [06] ΝΔ-Σύσκεψη για οικονομία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι ''η ανεργία και η ακρίβεια, η σημαντική καθυστέρηση της αξιοποίησης των κονδυλίων του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και η σπατάλη του δημόσιου χρήματος συζητήθηκαν χθες στη Ρηγίλλης, σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλή. Οι εισηγητές μίλησαν για κυβερνητική ανευθυνότητα στο χώρο της οικονομίας, προσθέτοντας οτι η μόνη λύση είναι οι πρόωρες εκλογές''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται οτι ''στη συνεδρίαση επισημάνθηκε οτι η κυβέρνηση δείχνει ανίκανη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας, η οποία και για να καλύψει τα ελλείμματα ''ξεπουλά όσο-όσο την περιουσία του Δημοσίου''.

    Η ΧΩΡΑ υπογραμμίζει οτι ''η χώρα μας βουλιάζει συνεχώς υπό το βάρος της διαφθοράς και της παραοικονομίας και ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια στους δύο αυτούς τομείς, με την κυβέρνηση να εμφανίζεται όχι μόνον ανήμπορη να τους καταπολεμήσει, αλλά ουσιαστικά να ενισχύει με την πολιτική της την έξαρση αυτών των νοσηρών για την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας φαινομένων''.

    [07] ΑΣΕΠ-Διαγωνισμοί-Πλαστές αιτήσεις

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει οτι ''με ψευδή δικαιολογητικά βομβαρδίζουν το ΑΣΕΠ χιλιάδες υποψήφιοι, που δεν έχουν τα τυπικά προσόντα διορισμού υπονομεύοντας στην πράξη τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων και την έγκαιρη κάλυψη των κενών στις υπηρεσίες. Η κατάθεση πλαστών αιτήσεων και δικαιολογητικών παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις απειλώντας την ομαλή διεξαγωγή των διαγωνισμών. Το ΑΣΕΠ είναι έτοιμο να προσφύγει στον εισαγγελέα και να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη τους υποψήφιους που επιθυμούν να ''ψαρέψουν στα θολά νερά'' με την κατάθεση πλαστών τίτλων σπουδών''.

    [08] Δίκη ''17Ν'

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι ''οπερέτα άρχισε πια να γίνεται η μεγάλη δίκη της ''17Ν''. 'Κήρυγμα' 2,5 ωρών και από τον Τζωρτζάτο! Αντί απολογίας διάβαζε αλλοπρόσαλλο 'επαναστατικό' κείμενο, αλλά παραδέχθηκε ότι αυτός έκλεβε μόνο αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες για τις ληστείες!...''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''αποδέχθηκε συμμετοχή στη '17Ν'' (ο Τζωρτζάτος), με βοηθητικό ρόλο, από το 1985 έως το 1991 και αρνήθηκε τις ομολογίες του ως προϊόντα βασανιστηρίων''.

    Η Traffic News αναφέρει ότι ''περιφερειακό ρόλο στη '17Ν'' από το 1985 έως το 1992, ομολόγησε χθες ότι είχε ο Βασίλης Τζωρτζάτος κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος καθήμενος μπροστά στο βήμα του μάρτυρα διάβασε τις χειρόγραφες σημειώσεις του από ένα μπλε τετράδιο. Υποστήριξε ότι λόγω ιδιοσυγκρασίας, δεν μετείχε σε καμία βίαιη ενέργεια της '17Ν'' και τόνισε ότι αποχώρησε οριστικά το 1992, επειδή διαφωνούσε πολιτικά με την οργάνωση''.

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/08/2003 Athens 1/08/03 (ANA)

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Deals στη Σοφοκλέους... ανησυχίες στην αγορά. Κατήγγειλαν το κοινοπρακτικό δάνειο της Seafarm Ionian οι πιστώτριες τράπεζες. Θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τη Σελόντα το αν θα προχωρήσουν σε πτώχευση".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Μήνυμα για νέες θέσεις απασχόλησης. Αισιόδοξοι οι Ελληνες επιχειρηματίες".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Ευφορία στις ΗΠΑ-Σκεπτικισμός στην ΕΕ. Ο ΟΟΣΑ προσγειώνει χαμηλότερα την ευρωπαϊκή ανάπτυξη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Από την έμμεση φορολογία το 60% των δημοσίων εσόδων. Ενώ σε όλες τις προηγμένες χώρες συμβαίνει το αντίθετο".

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [10] Απασχόληση

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "Αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον της οικονομίας και την αύξηση της απασχόλησης εμφανίζεται ο επιχειρηματικός κόσμος στην Ελλάδα. Στη βιομηχανία, τις κατασκευές αλλά και το λιανικό εμπόριο ο δείκτης επιχειρηματικού κλίματος κινήθηκε ανοδικά τον Ιούλιο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 1 August 2003 - 20:50:29 UTC