Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-07-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/07/2003
  • [02] Tίτλοι εφημερίδων:
  • [03] Πόθεν Εσχες
  • [04] Τιμές αγοράς
  • [05] Σχέσεις Πατριαρχείου-Εκκλησίας της Ελλάδος
  • [06] Φεστιβάλ Νεολαίας Σοσιαλιστικής Διεθνούς
  • [07] Αυθαίρετα
  • [08] Προσλήψεις
  • [09] Δίκη ''17Ν''
  • [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/07/2003
  • [11] Ιδιωτικοποιήσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/07/2003

    Η κατάσταση στην αγορά και οι προσπάθειες ελέγχου από την κυβέρνηση, το "πόθεν έσχες" και οι σχετικές αντιδράσεις, η ομιλία του πρωθυπουργού στο Φεστιβάλ της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στα Καμένα Βούρλα, οι σχέσεις Πατριαρχείου-Εκκλησίας της Ελλάδος, η δίκη της 17Ν, οι προϋποθέσεις νομιμοποίησης αυθαιρέτων και οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Tίτλοι εφημερίδων:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 17 αλλαγές στις οικοδομικές άδειες. Σεπτέμβριο το πακέτο μέτρων για τα αυθαίρετα. Σώμα ''Ράμπο'' θα πραγματοποιεί ελέγχους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ''Βόμβες'' Κακλαμάνη κατά Σημίτη! Απ. Κακλαμάνης: Οχι στους παράλογους ''νεωτερισμούς'' του εκλογικού νόμου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πάγος από Κακλαμάνη στον εκλογικό νόμο. Ο πρόεδρος της Βουλής ''αδειάζει'' τον πρωθυπουργό. Τους 20 έφθασαν οι βουλευτές που αντιδρούν.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: 2.384 προσλήψεις. Σε υπουργεία, νοσοκομεία, δήμους και νομαρχίες μέσα στο καλοκαίρι. Δημόσιο: Οι νέοι διαγωνισμοί και οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

    Η ΑΥΓΗ: Αμόκ ιδιωτικοποιήσεων το φθινόπωρο. Σε ξένους το 20% της ΕΥΔΑΠ. Σειρά παίρνουν Εθνική και Εμπορική.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Οργή για την πρόκληση. Αγανάκτησαν οι Ιεράρχες όταν ανέγνωσαν την επιστολή Βαρθολομαίου.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Διώξεις για αισχροκέρδεια. Στον Εισαγγελέα 30 πωλητές λαϊκών αγορών. Επεκτείνονται στις τουριστικές περιοχές οι έλεγχοι για υπερβολικές τιμές.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δουλειά σε 90.000 ανέργους με επιδοτούμενες θέσεις εργασίας. Με το πακέτο κοινωνικής ένταξης.

    ΕΘΝΟΣ: 1.176 θέσεις σε νομαρχίες για 112 ειδικότητες ΑΕΙ-ΤΕΙ. Οι τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τους έψαλε τον... Απόστολο για το ''πόθεν έσχες''. Δρακόντειες νομοθετικές αλλαγές στα ''πόθεν έσχες'' Υπουργών, Βουλευτών και διοικητών οργανισμών και ΔΕΚΟ, συνέστησε ο Απόστολος Κακλαμάνης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Απειλούν με αντάρτικο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Για να ματαιώσουν τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις: 3.436 θέσεις στο Δημόσιο. Οι προκηρύξεις για δήμους, ΔΕΚΟ, υπουργεία, νοσοκομεία. Οι νέες εγκρίσεις για υπηρεσίες και Οργανισμούς

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κλίντον κατά Μπους. Επιστολή στον παραιτηθέντα σύμβουλο της πρεσβείας Μπ. Κίσλινγκ.

    ΕΣΤΙΑ: Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Πρόεδρος της Βουλής προειδοποιεί τον Πρωθυπουργό.

    Espresso: Γλίτωσε στο παρά πέντε τη σύλληψη για πορνεία. Παίκτρια του Big Brother. Πως χάλασε το σχέδιο της Αστυνομίας.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επικίνδυνες οι παροχές. Αυστηρή προειδοποίηση προς κυβέρνηση και κόμματα μέσα από την ενδιάμεση έκθεση της Τραπέζης Ελλάδος.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Φωτιά'' τα καύσιμα. Με πλαφόν απειλεί το υπουργείο Ανάπτυξης

    ΤΑ ΝΕΑ: Κοκτέιλ φυτοφαρμάκων στο πιάτο μας. Βρήκαν και απαγορευμένες τοξικές ουσίες.

    ΝΙΚΗ: Πραγματική σύγκλιση την 4ετία 2004-2008. Τα σχέδια της κυβέρνησης για ανάπτυξη-επενδύσεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Θα πληρώνουμε το νερό για χρυσάφι με το ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ. Ανακοινώσεις Χριστοδουλάκη.

    Traffic News: Μάχη για δύο καλλονές στο πρωινό του MEGA. Αλέκα Καμηλά ή Εβελίνα Παπαντωνίου στο πλευρό του Αρναούτογλου.

    Η ΧΩΡΑ: Τι αλλάζει στα πρόστιμα και στις άδειες οικοδομών. Προεκλογικές ρυθμίσεις της Βάσως για τα αυθαίρετα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στη φυλακή του... Ιντερνετ. Εξαρτημένοι χιλιάδες χρήστες και στην Ελλάδα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νέος γύρος ''αποκρατικοποιήσεων''. Σιωπή Χριστοδουλάκη για Εθνική-Εμπορική.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δώστε πίσω στους δήμους τα 800 εκ. ευρώ. Δεσμεύτηκε ο Καραμανλής για καταβολή των πόρων.

    [03] Πόθεν Εσχες

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει οτι "αμήχανα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις διαφοροποιήσεις του προέδρου της Βουλής Απ. Κακλαμάνη τόσο σε βασικές διατάξεις της υπό διαμόρφωση κυβερνητικής πρότασης για νέο εκλογικό νόμο όσο και του "πόθεν έσχες" των βουλευτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαπας περιορίστηκε να δηλώσει οτι οι παρεμβάσεις του προέδρου της Βουλής αποτελούν συμβολή στο διάλογο για τη διαφάνεια στο πολιτικό σύστημα και για έναν καλύτερο εκλογικό νόμο, ενώ υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης, μετά τη συνάντησή του με τον Ν. Κωνσταντόπουλο, απέφυγε να απαντήσει".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι ''σε δημόσια διαφωνία με τον Πρωθυπουργό, προχώρησε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής. Σε συνέντευξή του στα ''Νέα'' ο κ. Κακλαμάνης ετάχθη εναντίον του εκλογικού νόμου σε ό,τι αφορά την ''διπλή κάλπη'' και την καθιέρωση βουλευτών ''δύο ταχυτήτων'', και ουσιαστικώς απέρριψε τα ημίμετρα Σημίτη για το ''πόθεν έσχες'' των πολιτικών''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι ''σκληρές'' νομοθετικές αλλαγές στα ''πόθεν έσχες'' υπουργών, βουλευτών, διοικητών οργανισμών και ΔΕΚΟ συστήνει με συνέντευξή του στα ''Νέα'' ο πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος εκφράζει τη διαφωνία του για τρία σημεία του εκλογικού νόμου που αφορούν στις λίστες, τη διπλή κάλπη και τους βουλευτές δύο ταχυτήτων''.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ''ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου από τις σοβαρές διαφωνίες που εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης στο προτεινόμενο σχέδιο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Κινδυνεύει, έτσι, να αναιρεθεί εν τη γενέσει της και επί της ουσίας η σχετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης''.

    [04] Τιμές αγοράς

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι ''πλούσια σε φυτοφάρμακα είναι τα οπωροκηπευτικά. Φράουλες, σταφύλια, ροδάκινα, αχλάδια, αγγούρια είναι προϊόντα στα οποία συχνότερα εντοπίζονται υπολείμματα φυτοφαρμάκων, μερικά από τα οποία είναι τοξικά. Μάλιστα σε 13 επιχειρήσεις, παραγωγούς, εισαγωγείς και εμπόρους το υπουργείο Γεωργίας επέβαλε πρόστιμα που φθάνουν και τις 20.000 για παράνομη εμπορία και χρήση απαγορευμένων φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, σε τρόφιμα εγχώρια και εισαγόμενα''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι ''η απειλή του πληθωρισμού είναιπερισσότερο αισθητή, καθώς η κερδοσκοπία ωθεί προς τα πάνω τις τιμές πολλών προϊόντων στις τουριστικές περιοχές. Σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Οικονομικών, η ακρίβεια παρατηρείται κυρίως στα είδη διατροφής και στα αλκοολούχα ποτά με αύξηση τιμών περίπου 9%, ενώ ο πληθωρισμός κινείται γύρω στο 3,8%. Οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα επιβαρύνουν τον γενικό δείκτη κατά 1,66 μονάδες. Ο κ. Χριστοδουλάκης άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί το μέτρο των ενδεικτικών τιμών (χρησιμοποιείται σήμερα μόνο στα νερά) σε όλα τα προϊόντα που πωλούνται στις τουριστικές περιοχές''.

    Το ΒΗΜΑ γράφει οτι ''με διώξεις και ομαδικές παραπομπές στον εισαγγελέα, αλλά και με την απειλή επιβολής ενδεικτικών ή ανωτάτων τιμών σε μια σειρά προϊόντων, επιχειρεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το εντεινόμενο κύμα αισχροκέρδειας που πλήττει ιδιαίτερα τις τουριστικές περιοχές''.

    [05] Σχέσεις Πατριαρχείου-Εκκλησίας της Ελλάδος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει οτι ''την έντονη οργή της Ελλαδικής Εκκλησίας προκαλεί επιστολή που απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με αντικείμενο την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και στην οποία διατυπώνεται η πρωτοφανής απαίτηση για αποστολή καταλόγου με τα ονόματα των υποψηφίων''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται οτι ''ακονίζουν τα μαχαίρια'' Οικουμενικό Πατριαρχείο και Εκκλησία της Ελλάδος συνεχίζοντας μια ''οικογενειακή'' διένεξη που κρατά δεκάδες χρόνια και αφορά στο καθεστώς διοίκησης των μητροπόλεων των Νέων Χωρών''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υπογραμμίζει οτι ''εάν επιδώσουμε τη λίστα των υποψηφίων διαδόχων για την μητρόπολη Θεσσαλονίκης στο Φανάρι προς έγκριση, όπως ζητά ο Πατριάρχης και αναφέρεται στην ποτέ μέχρι σήμερα τηρηθείσα Πατριαρχική Πράξη, είναι σαν να ανακαλείται η Αυτοκεφαλία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης να ανατρέπει τις αποφάσεις της'', έλεγε στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου αμέσως μετά τη σύσκεψη''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει οτι ''την αυστηρή τήρηση τριών όρων της Πατριαρχικής Πράξης του 1928, με την οποία παραχωρήθηκαν επιτροπικώς οι Μητροπόλεις των λεγομένων Νέων Χωρών, ζητεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος''.

    [06] Φεστιβάλ Νεολαίας Σοσιαλιστικής Διεθνούς

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ''την υπεροχή του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού έναντι της παραδοσιακής Αριστεράς και της Δεξιάς προσπάθησε να αναδείξει ο Κώστας Σημίτης κατά τη χθεσινή ομιλία του στο Φεστιβάλ της Διεθνούς Ενωσης Σοσιαλιστικών Νεολαιών, στα Καμένα Βούρλα''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι ''τη διττή φύση του σύγχρονου κόσμου ανακάλυψε ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης, ο οποίος μιλώντας χτες βράδυ στο φεστιβάλ νεολαιών που διοργανώνει η Νεολαία ΠΑΣΟΚ στα Καμένα Βούρλα περιέγραψε αρκετά καλά μάλλον τη φύση του καπιταλισμού, τις αντιφάσεις, τις ανισότητες και τις καταστροφές που προκαλεί, πλην όμως δήλωσε άγνοια για τον ένοχο και διαπίστωσε πως όσοι αντιπαλεύουν τα φαινόμενα που περιέγραψε και τις αιτίες τους 'αρνούνται την πραγματικότητα' και 'οδηγούνται στην περιθωριοποίηση', όπως, κατά τη γνώμη του, πράττει η κομμουνιστική Αριστερά''.

    H Traffic News ισχυρίζεται ότι ''μια μεγάλη διαδήλωση έκαναν στα Καμμένα Βούρλα, οι διοργανωτές του Φεστιβάλ της Νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μάλιστα η διαδήλωσή τους προκάλεσε την έκπληξη των κατοίκων, αλλά και των λουόμενων, αφού η έκταση των διαδηλωτών απλωνόταν από το κάμπινγκ του ΕΟΤ στο δημαρχείο της πόλης,μέσω της παραλιακής λεωφόρου''.

    [07] Αυθαίρετα

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''για τον Σεπτέμβριο, όπως φαίνεται, μετατίθεται το πακέτο των μέτρων για τα αυθαίρετα κτίσματα, τα πρόστιμα και τις άδειες οικοδομών, ώστε να συμπέσει με τις άλλες προεκλογικές εξαγγελίες που ετοιμάζει ο Σημίτης. Η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου ανακοίνωσε χθες ότι σ΄αυτό το πακέτο μέτρων συνδυάζονται η αλλαγή της διαδικασίας έκδοσης των οικοδομικών αδειών και η διαφοροποίηση των προστίμων για αυθαίρετα κτίσματα, που κατηγοριοποιούνται και διαμορφώνονται με συνεκτίμηση κοινωνικών κριτηρίων. Η ομηρεία πάντως της 'νομιμοποίησης' θα συνεχιστεί για ευνόητους προεκλογικούς λόγους''.

    [08] Προσλήψεις

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι ''με την προκήρυξη 1.176 μονίμων θέσεων οι Νομαρχίες αναδείχνονται πρωταγωνιστές στις προσλήψεις αυτή την εβδομάδα. Οι 1.176 θέσεις κατανέμονται ως εξής: στις υγειονομικές υπηρεσίες 288 θέσεις για πτυχιούχους ΤΕΙ. Επίσης μόνιμο προσωπικό θα προσληφθεί στις έδρες των Νομαρχιών και οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για 192 θέσεις κατηγορίας ΤΕΙ. Νέα προκήρυξη με 696 θέσεις για πτυχιούχους ΑΕΙ βρίσκεται στη διαδικασία της έκδοσης από το ΑΣΕΠ''.

    [09] Δίκη ''17Ν''

    Σύμφωνα με την ESPRESSO ότι ''τον διευθυντή της Εντατικής του 'Ευαγγελισμού' κ. Χαράλαμπο Ρούσο κατήγγειλε στη σύντομη γραπτή απολογία του ο Σάββας Ξηρός ως κύριο υπεύθυνο των 'βασανιστηρίων' του, καθώς και τους Αμερικανούς πράκτορες που συνεργάζονταν μαζί του τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι ''ας μείνω σε όλη μου τη ζωή στη φυλακή. Δεν με ενδιαφέρει. Δε θα κάνω καμιά συναλλαγή. Δε θα δελεάσετε με ... καραμελίτσες'! Με 'γλυκίσματα' για παιδιά ταύτισε ο ... σκληρός αγιογράφος τις ευνοϊκές διατάξεις του αντιτρομοκρατικού νόμου, προσπερνώντας 'ελαφρά τη καρδία' την έκκληση του εισαγγελέα Χρήστου Λάμπρου, που τον προέτρεψε στην αρχική του θέση και να μιλήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα μέλη και τη δράση της '17 Νοέμβρη'. Ο Σάββας Ξηρός αρνούμενος να απολογηθεί, αποχώρησε ξανά από τη δικαστική αίθουσα καθώς οι εφέτες απέρριψαν την ένστασή του για ακύρωση των προανακριτικών του καταθέσεων, για τις οποίες ισχυρίζεται ότι είναι 'προϊόν σωματικών και ψυχολογικών βασανιστηρίων'''.

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι ''το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε τελικά την ένσταση που υπέβαλε ο Σάββας Ξηρός για την ακύρωση των προανακριτικών και ανακριτικών ομολογιών του''.

    Κατά την ΒΡΑΔΥΝΗ ''απορρίφθηκε το αίτημα. 'Τετρακόσια' τα είχε ο Σάββας. Πρόωρες καταδίκες σήμανε η νομιμοποίηση της ομολογίας Ξηρού''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''ο εισαγγελέας, στη δίκη για τη '17 Νοέμβρη', ο οποίος σηκώθηκε και υποκλίθηκε στο 'μεγαλείο της ψυχής' του Σάββα Ξηρού, τον κάλεσε να μην αλλάξει στάση και να μην αναιρέσει όσα κατέθεσε πέρυσι''.

    [10] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/07/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Προεκλογική προσαρμογή... Οικονομικά μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα από τον Ν. Χριστοδουλάκη".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Απόφαση-τομή για ΔΕΚΟ και τράπεζες. Κινήσεις για στρατηγικές συμμαχίες".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Ποιοί "παίζουν" στις πλάτες των επενδυτών. Απίθανα σενάρια για τις εξελίξεις στις Τράπεζες-Ασαφείς δηλώσεις Χριστοδουλάκη".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Το Χ.Α. ξεκινάει σαφάρι προσέλκυσης εταιρειών. Στο στόχαστρο επιχειρήσεις με υψηλούς τζίρους και μεγάλα κέρδη".

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [11] Ιδιωτικοποιήσεις

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "Ανοίγει ο δρόμος με την ΕΥΔΑΠ. Στρατηγικός εταίρος με 20,3%. Ν. Χριστοδουλάκης: Στόχος μας, η μείωση της κρατικής συμμετοχής στην Εθνική. Η απόφαση, "όταν έρθει η ώρα". Αυτοτελής η πορεία ιδιωτικοποίησης της Γενικής. Σε κρίσιμη καμπή οι διαπραγματεύσεις για συγχώνευση της Αττικής με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 29 July 2003 - 19:58:41 UTC