Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-03-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/03/2003
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Δίκη 17Ν
  • [04] ΕΕ-Ιράκ-Πόλεμος
  • [05] Κυπριακό
  • [06] Ιράκ - Πόλεμος
  • [07] Ελλάδα - Ιράκ - Πόλεμος
  • [08] OIΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [09] ΣΕΒ-Μέτρα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/03/2003

    Ο πόλεμος στο Ιράκ, η στάση της ΕΕ, οι αντιδράσεις για τις διαφαινόμενες προθέσεις της Τουρκίας να εισβάλει στο βόρειο Ιράκ, το Κυπριακό και η δίκη της 17Ν, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Θηριωδία. Το Ιράκ στις φλόγες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Μακελειό στη Βαγδάτη. Πύραυλοι έπεσαν μέσα σε εμπορικό παζάρι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ''Βελούδινο'' πραξικόπημα στην Τουρκία. Οι στρατηγοί έβαλαν τον Ερντογάν στη γωνία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Η πιο μαύρη μέρα. Αστυνομικοί συνέλαβαν νομπελίστες ειρήνης έξω από το Λευκό Οίκο. Σενάρια φρίκης από Περσία, Ινδία, Πακιστάν για γενικευμένη εμπλοκή.

    Η ΑΥΓΗ: Ανακωχή τώρα για να σωθούν οι άμαχοι. Ενώ οι Αμερικανοί δολοφόνησαν δεκάδες στην αγορά της Βαγδάτης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Νέα αθλιότητα: Τεμαχίζουν το Ιράκ και το εκχωρούν σε πολυεθνικές συμφερόντων του Τζορτζ Μπους. Εκτός μοιρασιάς Ελληνες, Γερμανοί και Γάλλοι.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το δράμα των αμάχων. Ο πόλεμος έφθασε στις πόλεις, μπαίνει στα σπίτια. Ο Σαντάμ Χουσεΐν ελπίζει σε ένα νέο Βιετνάμ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι όροι δόμησης σε 21 δήμους γύρω από την Αττική Οδό. Μια νέα πόλη δημιουργείται από την Ελευσίνα μέχρι το αεροδρόμιο των Σπάτων.

    ΕΘΝΟΣ: Ηλεκτρονικός μεσαίωνας. Με υπερσύγχρονα όπλα, αιματοχυσία, αλλά και λιμό σχεδιάζουν οι Αμερικανοί την κατάληψη της Βαγδάτης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αυτές οι βόμβες ''γονιμοποιούν'' ανθρωποβόμβες. Στο όνομα του απελευθερωτικού τους αγώνα για τον λαό του Ιράκ οι Αγγλοαμερικανοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ χθες 40 αμάχους-Ορκίστηκαν εκδίκηση οι Ιρακινοί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το οπλοστάσιο του Σαντάμ. Τι όπλα θα χρησιμοποιήσουν οι Ιρακινοί στρατηγοί κατά την πολιορκία της Βαγδάτης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κόλαση. Βαγδάτη: Εκατόμβη αθώων θυμάτων στην αγορά από 2 αμερικανικούς πυραύλους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δολοφόνοι! Μακελειό αμάχων με πυραύλους σε αγορά της Βαγδάτης. Αντεπίθεση Ιρακινών και αλεξιπτωτιστών ΗΠΑ.

    ΕΣΤΙΑ: Ν. Παπανδρέου: Η αιτία του πολέμου. Στόχος των ΗΠΑ η Σαουδική Αραβία.

    Espresso: Το σχέδιο επιστημονικής φαντασίας για τη σύλληψη του Σαντάμ. Τι ετοιμάζουν οι Αμερικανοί σύμφωνα με αγγλική εφημερίδα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ολεθρος και σκληρές μάχες. Δεκάδες οι άμαχοι νεκροί σε αγορά της Βαγδάτης - Μαίνεται ο πόλεμος στα μέτωπα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στόχος οι άμαχοι. Η φρίκη χτύπησε την αγορά της Βαγδάτης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Είδα το έγκλημα στην αγορά της Βαγδάτης. Ο Γ.Ε. Διακογιάννης έζησε τη φρίκη του βομβαρδισμού.

    ΝΙΚΗ: Φονιάδες των αμάχων. Παγκόσμια κατακραυγή για το έγκλημα.

    POST: Κρεματόριο. Αναβιώνουν στη Βαγδάτη οι σκοτεινές ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ατμόσφαιρα και σκηνές Γ' Ράιχ στη Μέση Ανατολή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δολοφόνοι λαών! Σφαγή αμάχων στην αγορά της Βαγδάτης.

    Traffic News: Φουντώνει το ζωντανό σεξ στα παιχνίδια της TV.

    Η ΧΩΡΑ: Βουλιάζει ο τουρισμός μας. Αδεια θα είναι τα νησιά το Πάσχα και το καλοκαίρι. Αγωνία από τις χιλιάδες ακυρώσεις λόγω του πολέμου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Δολοφονία. Ανθρωπιστικός συναγερμός από διεθνείς οργανώσεις για τους αμάχους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μπούμεραγκ. Οξύνονται οι αντιθέσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΗΠΑ-Αγγλία και ΣΙΑ: ''Σταυροφόροι'' ενός τρομερού καιρού.

    [03] Δίκη 17Ν

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι ''σε μάρτυρα-κλειδί για τα αιματηρά έργα και ημέρες της ''17 Νοέμβρη'' αναδεικνύεται ο Πάτροκλος Τσελέντης, προκαλώντας την... έκρηξη του πρώην συντρόφου του Χριστόδουλου Ξηρού! Με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του, ο άλλοτε ''δεινός εκτελεστής'', όπως τον αποκαλούσαν τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, ''καίει'' τους συγκατηγορουμένους του, την ίδια ώρα που οι αυτόπτες μάρτυρες δολοφονικών και βομβιστικών ''χτυπημάτων'' δεν έρχονται στο δικαστήριο από φόβο για τη ζωή τους''.

    Η Espresso αναφέρει ότι ''το πρώτο ρήγμα στις τάξεις της ''17Ν'' εμφανίσθηκε έντονα χθες. Ο Πάτροκλος Τσελέντης παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου τη συμμετοχή του σε δύο τρομοκρατικές ενέργειες, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα ονόματα των συνεργών του, προκαλώντας την οργή τους, ιδιαίτερα του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος τον χαρακτήρισε αναξιόπιστο''.

    [04] ΕΕ-Ιράκ-Πόλεμος

    Το ΒΗΜΑ εκτιμά ότι ''ένα νέο δίλημμα καλείται να αντιμετωπίσει η ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση μετά την πρωτοβουλία τεσσάρων χωρών (Βελγίου, Γερμανίας, Γαλλίας και Λουξεμβούργου) για την κοινή εξωτερική πολιτική και άμυνα. Ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις επόμενες κινήσεις του αλλά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ''Βήματος'', θα προσπαθήσει να μεταβάλει τη μορφή της συγκεκριμένης διάσκεψης και από τετραμερής να εξελιχθεί ίσως σε έκτακτη σύνοδο κορυφής''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''η Αθήνα φλερτάρει με την ιδέα συμμετοχής της χώρας μας σε ένα σχήμα ενισχυμένης αμυντικής και πολιτικής συνεργασίας μεταξύ συγκεκριμένων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα αποτελούσε ένα είδος ''σκληρού'' πυρήνα στην μεταπολεμική και εν πολλοίς διαιρεμένη Ευρώπη. Στην παρούσα φάση πάντως η κυβέρνηση, επικαλούμενη την ουδετερότητα της ασκούμενης προεδρίας, δεν θα συμμετάσχει στην προσδιορισθείσα για τις 29 Απριλίου τριμερή συνάντηση Γαλλίας, Γερμανίας και Βελγίου με αντικείμενο την εξέταση των δυνατοτήτων στενότερης συνεργασίας των χωρών αυτών στον στρατιωτικό τομέα. Οπως αναφέρουν πληροφορίες η κυβέρνηση δεν θέλει να σπεύσει να τοποθετηθεί πρώτη, αλλά είναι φανερό ότι κινείται προς αυτή την κατεύθυνση''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σε άρθρο της ισχυρίζεται ότι ''η ΚΕΠΑ αποτελεί ελληνικό αίτημα παλαιόθεν (για τους δικούς μας λόγους που έχουν σχέση με την Τουρκία και όχι με τα πετρέλαια του Ιράκ). Μπορεί τελικά αυτή η κρίση να βγει προς όφελος της Ελλάδας, αρκεί βέβαια να αποφασίσουν οι Ευρωπαίοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Θα το κάνουν; Είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί σύντομα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι ''παρά τις διαφωνίες η ΕΕ αποτελεί την πιο σημαντική δυνατότητα να αποφύγουμε έναν μονοπολικό κόσμο όπου μια υπερδύναμη έχει την αποκλειστική ευθύνη της κοινωνίας και του κόσμου, δήλωσε την Τετάρτη ο Κ. Σημίτης ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη συνολικής ενίσχυσης της Ενωσης, καθώς και του κεντρικού ρόλου των Ηνωμένων Εθνών στο μεταπολεμικό Ιράκ''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει ότι ''για μία ακόμη φορά πάντως, ο κ. Σημίτης δεν στάθηκε δυνατόν να αποκρύψει τις σαφώς διαφοροποιημένες θέσεις και απόψεις που επικρατούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση και που καταδεικνύουν το διχαστικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της''.

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει ότι ''η εισβολή της Τουρκίας στο κουρδικό βόρειο Ιράκ θα επηρεάσει αρνητικά το περιεχόμενο της έκθεσης που θα υποβάλει η Κομισιόν στα τέλη του 2004 για την έναρξη ή όχι των διαπραγματεύσεων ένταξης αυτής της χώρας στην Κοινότητα''.

    [05] Κυπριακό

    Η Traffic news τονίζει ότι ''δείγμα των προθέσεών του για τη στάση που προτίθεται από εδώ και εφεξής να τηρήσει στο θέμα του Κυπριακού έδωσε προχθές το βράδυ το καθεστώς του Ραούφ Ντενκτάς. Οι Αρχές του ψευδοκράτους προβαίνοντας το βράδυ της Τρίτης σε ομαδικές συλλήψεις Τουρκοκυπρίων που αντιτίθενται στην αδιάλλακτη γραμμή του Ραούφ Ντενκτάς, προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος μεταξύ των Τουρκοκυπρίων για λύση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Αννάν''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι ''νέο ραντεβού στον ΟΗΕ για την επίλυση του Κυπριακού προβλέπει ο αρμόδιος για τη διεύρυνση Γερμανός επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν μετά τη λήξη του πολέμου στο Ιράκ και πριν από το τέλος του 2004, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι η στάση της κυβέρνησης της Αγκυρας θα έχει επίπτωση στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας''.

    [06] Ιράκ - Πόλεμος

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''παγκόσμια κατακραυγή προκάλεσε το έγκλημα πολέμου που διέπραξαν χθες το μεσημέρι οι Αμερικάνοι, εξαπολύοντας δύο πυραύλους Κρουζ εναντίον πολυσύχναστης αγοράς στη Βαγδάτη''.

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ ''την ώρα που η χθεσινή τραγωδία του βομβαρδισμού της αγοράς της Βαγδάτης συγκλονίζει τον κόσμο, οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους από 30.000 άνδρες στον Περσικό Κόλπο για ενισχύσεις. Περνώντας στην αντεπίθεση, η Προεδρική Φρουρά του Σαντάμ κινείται με 1.000 τεθωρακισμένα (άρματα μάχης και μεταφοράς προσωπικού) προς την κατεύθυνση των αμερικανικών στρατευμάτων. Στόχος των ιρακινών δυνάμεων να ανακόψουν την πορεία των Αμερικανών από τη Νασιρίγια και την Νατζάφ, προς τη Βαγδάτη''.

    Το ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι ''με πολυαίμακτη πολιορκία, με τη στέρηση από τον πληθυσμό των στοιχειωδών μέσων επιβίωσης, αλλά και με τη χρησιμοποίηση όπλων της πιο εξελιγμένης ηλεκτρονικής τεχνολογίας, τα 'γεράκια' του αμερικανικού Πενταγώνου σχεδιάζουν την κατάληψη της πρωτεύουσας του Ιράκ, Βαγδάτης''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι ''οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι σφοδρές μάχες στο Κεντρικό Ιράκ, που έχουν προκαλέσει εκατοντάδες θύματα, δυσχεραίνουν την προέλαση των συμμαχικών στρατευμάτων στη Βαγδάτη, όπου θα κριθεί η κατάληξη του πολέμου. Πληροφορίες από το Πεντάγωνο κάνουν λόγο για αλλαγή των στρατιωτικών σχεδίων όσον αφορά τις χερσαίες επιχειρήσεις''.

    Η POST υποστηρίζει ότι ''τη χρήση μικρών πυρηνικών όπλων προκειμένου να καταληφθεί η Βαγδάτη πρότεινε στον πρόεδρο Μπους ο υπουργός Αμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ κατά τη διάρκεια κλειστής συνεδρίασης που έγινε στο Πεντάγωνο, απόντος του υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ ο οποίος θα απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως είχε κάνει και πριν από την επέμβαση στο Ιράκ''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι ''φόβους για ...'τυφλά χτυπήματα' και από τα δύο αντιμαχόμενα μέρη στο Ιράκ, τα οποία θα οδηγήσουν σε αιματοκύλισμα με απρόβλεπτες συνέπειες, εκφράζουν επιτελείς του ΝΑΤΟ και στελέχη του ελληνικού Πενταγώνου''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ''ένας ακόμη ανηλεής πόλεμος βρίσκεται τούτη την ώρα σε εξέλιξη, με αφορμή τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν... Αυτός αφορά στην περίφημη 'ανοικοδόμηση' του πληγωμένου από κάθε άποψη Ιράκ. Στην μοιρασιά, κατ΄ ουσίαν, των καρπών που τελικώς θ΄αποφέρουν τα αμερικανοβρετανικά χτυπήματα. Στις οικονομικές προοπτικές που διανοίγονται δια των όπλων στην ευρύτερη περιοχή''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υπογραμμίζει ότι ''το αντιπολεμικό μέτωπο θεριεύει και φουντώνει σε κάθε γωνιά της Γης, δίνοντας καθημερινό μαχητικό 'παρών', αφυπνώντας συνειδήσεις, από το Καράκας έως τη Σεούλ''.

    [07] Ελλάδα - Ιράκ - Πόλεμος

    Κατά τον ΛΟΓΟ "ο πόλεμος που μαίνεται επί μια εβδομάδα στο Ιράκ, 'μεταφέρεται' σήμερα στη ... Βουλή των Ελλήνων. Η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, θα επικεντρωθεί, βεβαίως, όχι τόσο σε αυτόν καθ΄εαυτόν τον πόλεμο, αλλά περισσότερο στις οικονομικές του παρενέργειες στη χώρα μας, καθώς και στη νέα γεωπολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, περιοχή η οποία ποικιλοτρόπως αφορά την ελληνική εξωτερική πολιτική, λόγω της εμπλοκής της Τουρκίας και όχι μόνο...".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "για πρώτη φορά ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε 'μονομερή' την αμερικανοβρετανική επέμβαση στο Ιράκ και τάχθηκε 'στο στρατόπεδο εκείνων των χωρών που αγωνίζονται ενάντια σε μονομερείς στρατιωτικές επεμβάσεις".

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "η Ελλάς, είτε ως Προεδρία είτε ως απλό μέλος, δεν μπορεί να παρέμβη σε μείζονος σημασίας διεθνή θέματα. Επομένως η σημερινή συζήτησις επιβάλλεται να επικεντρωθή στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλη η χώρα μας για να αντιμετωπίση την δεινή οικονομική θέση της, την οποία ο πόλεμος καθιστά ακόμη δυσχερέστερη".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "η ελληνική στρατιωτική ηγεσία εκτιμά ότι οι Τούρκοι στρατηγοί είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν με κάθε μέσο τη δημιουργία κουρδικού κράτους και παράλληλα να επωφεληθούν από το μοίρασμα των λαφύρων έπειτα από το τέλος του πολέμου. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, χθεσινή απόρρητη ενημέρωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας έκανε λόγο για δύναμη 13.000 - 17.000 ανδρών οργανωμένη σε 5 διοικήσεις σε επίπεδο ταξιαρχίας που έχει ήδη διεισδύσει στο Βόρειο Ιράκ, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Αγκυρας αλλά δεν είναι γνωστό σε τι βάθος έχει καταλάβει θέσεις".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "στην τραγικότερη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών περιέρχεται ο τουρισμός στην Ελλάδα. Ηδη οι ακυρώσεις πτήσεων και κρατήσεων είναι μαζικές, ενώ απανωτά είναι τα λουκέτα σε μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες".

    [08] OIΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    ΕΞΠΡΕΣ:''Ο πόλεμος δεν είναι άλλοθι. Επανέρχεται ο ΣΕΒ στην ανάγκη άμεσης προώθησης διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''ΔΝΤ: Σε κίνδυνο η διεθνής οικονομία. Δεν αποκλείεται το σενάριο της ύφεσης''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Περίπατος σε... αμμοθύελλες. Οι Ιρακινοί αντιστέκονται-Συνεχείς αλλαγές στα πολεμικά σχέδια''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Μέτρα διαρθρωτικά και όχι πανικού λόγω Ιράκ ζητάει ο ΣΕΒ. Τρία μηνύματα της βιομηχανίας προς την κυβέρνηση''.

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [09] ΣΕΒ-Μέτρα

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι ''οικονομική πολιτική για τη μεσοπρόθεσμη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, είναι ό,τι χρειάζεται σήμερα η χώρα και όχι αποσπασματικά μέτρα, μόνο για την αντιμετώπιση της κρίσης στο Ιράκ, τονίζει η ηγεσία του ΣΕΒ''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 27 March 2003 - 20:10:25 UTC