Read the Schengen Convention (19 June 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-01-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/01/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνική προεδρία-Συναντήσεις
  • [04] Ελλάδα-Τρομοκρατία-ΗΠΑ
  • [05] Ελληνοτουρκικά
  • [06] Τρομοκρατία-Ερευνες
  • [07] Ορια συνταξιοδότησης
  • [08] Εκβιασμοί-Καταγγελίες
  • [09] Κυπριακό
  • [10] Τουρκία-Στρατιωτικοί εξοπλισμοί
  • [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [12] Σύγκλιση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/01/2003

    Οι πληροφορίες για επικείμενες συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή στον ΕΛΑ, η διερεύνηση των καταγγελιών για εκβιασμούς επιχειρηματιών, οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ και το Κυπριακό, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 4 αλλαγές στον συντελεστή δόμησης. Στο ΣτΕ το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος. Τι ποσοστά προβλέπονται σε κάθε περίπτωση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Βόρβορος! Εσπασε το απόστημα των εκβιασμών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εκβιασμοί χωρίς... αστέρι. Οι εισαγγελείς αποσυνδέουν τη ''17 Νοέμβρη''.

    Η ΑΥΓΗ: Ο πόλεμος του Ιράκ στην Αθήνα. Χθες συναντήσεις Σημίτη με Σολάνα και Ρόμπερτσον.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Η Πινό κάρφωσε την 17Ν στη Ριανκούρ. Το έκανε για να εκδικηθεί τον Γιωτόπουλο που την είχε κοπανήσει από το σπίτι με μία πιτσιρίκα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ανθρωπος του Πούτιν πιέζει τον Σαντάμ. Απεσταλμένος από τη Μόσχα έφθασε χθες στη Βαγδάτη. Υστατες προσπάθειες αποτροπής του πολέμου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τίτλοι ιδιοκτησίας στα καταπατημένα. Ποιές περιοχές αφορά η ρύθμιση.

    ΕΘΝΟΣ: Σφίγγουν τα λουριά στα δάνεια οι τράπεζες. Τι αλλάζει για στεγαστικά-καταναλωτικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου): Σχέδιο με... ''δόλια'' έμπνευση και πολλούς αποδέκτες. Το θέμα είναι πως θα μείνουν αθέατοι οι ιδρυτές της 17Ν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Υπουλο χτύπημα από τους Αμερικανούς. Μετά τα συγχαρητήρια για τη σύλληψη της ''17 Νοέμβρη'' διαβλέπουν κίνδυνο τρομοκρατικών ενεργειών στην Ελλάδα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πόλεμος συμφερόντων και στο βάθος... 17Ν. Τρομοκρατία: Κυβέρνηση, επιχειρηματίες και η διαπλοκή με τους εκβιαστές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ονόματα σε πολιορκία. Οχετός: Φωτογραφίζονται από τις πρώτες καταθέσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Αύριο γενέθλια: 7 χρόνια Σημίτης. Εξελέγη Πρωθυπουργός στις 18 Ιανουαρίου 1996.

    Espresso: Ντέμης και Βανδή δεν κοιμήθηκαν σπίτι τους. Φοβούνται ακόμα και για τη ζωή τους. Ποιός έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να τους πάρει από τη Φιλοθέη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στο έλεος μπράβων και εκβιαστών. Η χώρα βυθίζεται στον βούρκο της ανομίας και της καθυστέρησης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Δεν γνωρίζω τίποτα... Νέα τροπή στην υπόθεση των εκβιασμών. Αρνείται οτι υπέπεσε θύμα εκβιασμών ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Γραμμή SOS μαρτύρων-Εισαγγελέα. Διευρύνεται ο κύκλος των καταθέσεων.

    ΝΙΚΗ: Το μαχαίρι στο κόκαλο για τους εκβιασμούς. Πολιτική βούληση για κάθαρση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Να δυναμώσει παντού η πολιτική δράση όλων των κομμουνιστών. Μπροστά στις εξελίξεις.

    Traffic news: Δέσποινα Βανδή: Υποφέρω με το δράμα του Ντέμη.

    Η ΧΩΡΑ: Συνταγές Σημίτη για λάσπη και εντυπώσεις. Στο καζάνι του Μαξίμου ''ψήνεται'' η κοινωνική αναταραχή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Στο έλεος των μαφιόζων. Εκπληκτη η κοινή γνώμη από τις καταγγελίες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ποιά υγεία; Εκρηξη χρεών στα νοσοκομεία. Στοιχεία του ΠΟΥ φέρνουν την Ελλάδα τελευταία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καθολική η αντίδραση στην Ελλάδα για το άβατο. Το προπύργιο της Ορθοδοξίας θέλουν να καταλύσουν οι Ευρωπαίοι.

    [03] Ελληνική προεδρία-Συναντήσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά οτι ''στο ρυθμό του Ιράκ και των πιθανών επιχειρήσεων είναι από χθες η Αθήνα και η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς το όλο θέμα βρέθηκε ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων που είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, λόρδο Ρόμπερτσον και στη συνέχεια με τον ύπατο εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την Εξωτερική και Αμυντική Πολιτική, Χαβιέ Σολάνα''.

    [04] Ελλάδα-Τρομοκρατία-ΗΠΑ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "την έντονη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης εξέφρασε χθες στον κ. Τόμας Μίλερ ο κ. Γιώργος Παπανδρέου για το νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν την Ελλάδα ως τόπο προορισμού, λόγω πιθανής τρομοκρατικής ενέργειας, παρά το γεγονός οτι έχουν συλληφθεί ύποπτοι για τη 17Ν. Ο Αμερικανός πρέσβης δεσμεύθηκε να διερευνήσει το θέμα".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει οτι ''απίστευτες προκλήσεις σε βάρος της χώρας μας συνεχίζουν να διατυπώνουν οι ΗΠΑ, με πρόσχημα την τρομοκρατία, παρά το γεγονός οτι η αμερικανική κυβέρνηση έχει συγχαρεί την ελληνική για την εξάρθρωση της ''17 Νοέμβρη''. Τελευταίο κρούσμα η ταξιδιωτική οδηγία, την οποία εξέδωσαν οι ΗΠΑ για τους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι ''ουσιαστικά με την ενέργεια αυτή πλήττει τον Τουρισμό και την Οικονομία, ενώ επιχειρεί να εκβιάσει την Ελλάδα ως προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο θέμα των πολεμικών ενεργειών στο Ιράκ. Οι Αμερικανοί αντί να κοιτάξουν τι γίνεται με την αμερικανική επικράτεια, η οποία αποτελεί πρώτο στόχο για όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις της υφηλίου και είναι ξέφραγο αμπέλι, ως αποδεικνύουν οι συλλήψεις υπόπτων για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, διαβλέπουν και πάλι τρομοκρατικούς κινδύνους στην Ελλάδα. Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης της χώρας επανέρχεται στο προσκήνιο''.

    [05] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι ''νέο ρεκόρ παραβιάσεων αναμένεται να έχουμε το 2003 αν συνεχίσουν οι Τούρκοι με τους ρυθμούς αυτούς να εισέρχονται στον εναέριο χώρο μας. Χθες πραγματοποίησαν τον υψηλότερο αριθμό της χρονιάς αυτής, φθάνοντας τις δεκαεννέα. Χρειάστηκε να γίνουν αερομαχίες ακόμα και ανατολικά της Ρόδου προκειμένου να αναχαιτιστούν. Συνολικά παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας 34 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, από τα οποία τα οκτώ ήταν οπλισμένα''.

    [06] Τρομοκρατία-Ερευνες

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι ''με τη σύλληψη πέντε υπόπτων για συμμετοχή στη ''μητέρα'' των τρομοκρατικών οργανώσεων, τον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα, το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου ανοίγει η Αντιτρομοκρατική, επιχειρησιακά, το δεύτερο κεφάλαιο πάταξης του τρομοκρατικού φαινομένου, που απασχόλησε τη χώρα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Σύμφωνα με ανώτερη πηγή της ΕΛΑΣ, που δεν διέψευσε τις πληροφορίες, κάποιοι από τους πέντε υπόπτους, που τους τελευταίους μήνες βρίσκονται κάτω από στενή παρακολούθηση, είναι γνωστά ονόματα και έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και τα ΜΜΕ, αφού τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στα αρχεία της Στάζι''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι ''στο ''μικροσκόπιο'' των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους ξαναμπαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες τα βιβλιάρια καταθέσεων της 17 Νοέμβρη, ώστε να εξεταστεί εάν, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, ανεξάρτητες από τις ληστείες που διέπραξαν τα μέλη της, έγινε μεταφορά μεγάλων χρηματικών ποσών, που αποτέλεσαν ενδεχομένως προϊόν εκβιασμού''.

    Η ΧΩΡΑ τονίζει οτι ''ένα ''μαγειρείο λάσπης'' φαίνεται οτι έχει στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την υψηλή επίβλεψη του πρωθυπουργού και με άμεσο στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, που θα μπορέσουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη εν όψει κυρίως της μεγάλης δίκης της 17Ν. Μέρος αυτού του σχεδίου, που επιβεβαιώνεται πλέον καθημερινά, είναι η επιλεκτική υποβάθμιση των δημοσιογράφων και η γενικευμένη δαιμονοποίηση του κλάδου που θα κληθεί να καλύψει τη μεγαλύτερη δίκη από την εποχή της Μεταπολίτευσης, σε καθεστώς πλήρους περιορισμού, με μόνη δικαιολογία τη μη μετατροπή της διαδικασίας σε τηλεοπτικό θέαμα''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι ''το ερωτικό πάθος της Μαρί Πινό για τον Αλέκο Γιωτόπουλο παρ' ολίγο να'χε αποβεί αιτία για να συλληφθούν τον Μάρτη του 1992 οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη. Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες της Αυριανής η γυναίκα που στις 26 Μαρτίου 1992 τηλεφώνησε στον Αρχηγό της αστυνομίας οτι την επομένη ημέρα θα γινόταν δοκιμαστική επιχείρηση με στόχο την εκτέλεση σημαντικών δικαστικών λειτουργών, ήταν η σύντροφος του Γιωτόπουλου!!! Εκείνη την εποχή, ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν ερωτευμένος με μία νεαρή κοπέλα -τα στοιχεία της οποίας έχει ανακαλύψει η αστυνομία - και είχε εγκαταλείψει την Πινό''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου) αναφέρει οτι ''την πλεκτάνη κατά Μιχαλόπουλου θα ακολουθήσουν επιθέσεις εναντίον στελεχών της ΝΔ και τεχνητή αντιπαράθεση με την Δεξιά προκειμένου να επιτευχθεί πολιτικός ''συμψηφισμός'' εν όψει της δίκης των τρομοκρατών''.

    [07] Ορια συνταξιοδότησης

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ ''τη διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται να υπάρξει στην Ελλάδα αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση έδωσε χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Ρέππας. Οι προσπάθειες του υπουργείου αναμένεται να επικεντρωθούν στον περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός όσων αποχωρούν από την εργασία τους ανάμεσα στα 55 και τα 64 έτη. Ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί με τον περιορισμό των πρόωρων συντάξεων και την παροχή κινήτρων για την παραμονή των εργαζομένων στην ενεργό δράση''.

    [08] Εκβιασμοί-Καταγγελίες

    Το ΒΗΜΑ υπογραμμίζει οτι ''νέα στοιχεία για εκβιασμούς και εις βάρος μελών της οικογένειας Λάτση παρέδωσε χθες ο αρμόδιος για την τρομοκρατία εισαγγελέας κ. Ι. Διώτης στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Σωτ. Μπάγια. Τα νέα ντοκουμέντα που προέκυψαν από την άτυπη έρευνα την οποία διεξήγαγε το καλοκαίρι ο κ. Διώτης δίνουν νέα ώθηση στην υπόθεση, καθώς διευρύνουν τον κύκλο των εμπλεκομένων και σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις στην έρευνα για τους εκβιαστές''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι ''τον ''δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων'' επιχειρεί να βάλει ο εισαγγελέας Δ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος γίνεται αποδέκτης καταγγελιών για ηχηρά ονόματα, που λειτουργούσαν ως κοινοί εκβιαστές. Επιπλέον φως αναμένεται από τη νέα κατάθεση του Θ. Αγγελόπουλου, καθώς ήδη έχουν ''φωτογραφηθεί'' τουλάχιστον 4 άτομα από τον χώρο του Τύπου που φέρονται να συμμετείχαν στο κύκλωμα''.

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν οτι ''επιχειρηματίες θύματα εκβιαστών προσφεύγουν στον εισαγγελέα να καταγγείλουν την εις βάρος τους εγκληματική δραστηριότητα κυκλωμάτων, τα οποία τους αποσπούσαν τεράστια χρηματικά ποσά με την απειλή ή μη της 17Ν. Εκτός από τους οικονομικούς παράγοντες που έχουν ήδη λάβει κλήση να εξεταστούν ως μάρτυρες, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ζητούν αυτοβούλως, ακόμα και τηλεφωνικώς, να καταθέσουν, ενώ τα στοιχεία της δικογραφίας τεκμηριώνουν πλέον την παράνομη δράση των υπόπτων''.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Espesso "απειλές κατά της ζωής του δεχόταν ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ακόμα και μετά τη σύλληψή του Σ. Ξηρού, ενώ οι αρμόδιοι εισαγγελείς λένε οτι οι εκβιαστές δεν έχουν σχέση με την "17Ν". Παράλληλα ο Αργύρης Σαλιαρέλης καταγγέλλει στην "Espresso" οτι άλλοι δύο επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, είχαν εκβιαστεί από τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "μακραίνει ο κατάλογος των εκβιαστών, καθώς η εισαγγελική έρευνα αποκαλύπτει την εμπλοκή και άλλων προσώπων που σχετίζονται με τον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, που κατέθεσε χτες, δήλωσε πως δεν είχε πέσει θύμα εκβιασμού, αλλά και δεν είχε ενημερωθεί για την υπόθεση από κανένα μέλος της οικογένειας Αγγελοπούλου, καθώς το όνομα του αναφερόταν σε ιδιόχειρο σημείωμα του Δημητρίου Αγγελόπουλου, ως στόχος της 17Ν. Σήμερα καταθέτουν στον εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλο οι επιχειρηματίες Νίκος και Κυριάκος Μαμιδάκης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί η Μαριάννα Λάτση".

    Η ΕΣΤΙΑ σε άρθρο της τονίζει μεταξύ άλλων οτι "γενική απαίτησις είναι σε μία τέτοια υπόθεση να μην επικρατεί η σημερινή πλήρης σύγχυσις. Οχι μόνο για τις καταγγελίες ή τις πληροφορίες που καθ` οιονδήποτε τρόπο φθάνουν στη δημοσιότητα, αλλά και για τις ίδιες τις πράξεις και ενέργειες του Κράτους από την στιγμή που πήρε στα χέρια του τα επίμαχα στοιχεία ο Πρωθυπουργός".

    [09] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "κλιμακώνεται η πίεση από "διαμεσολαβητές" και "απεσταλμένους" για την προώθηση της διαδικασίας με στόχο την υιοθέτηση του "σχεδίου Αννάν" μέχρι τις 28 Φλεβάρη".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει οτι "την "καθαρή εντύπωση του" οτι η τουρκική πλευρά υποστηρίζει τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου μετέφερε στον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλβαρο ντε Σότο, κατά την διάρκεια συνομιλιών που είχαν νωρίς χθες από απόγευμα στην Αθήνα".

    [10] Τουρκία-Στρατιωτικοί εξοπλισμοί

    Η Traffic news γράφει οτι "η Αμερικανική Τράπεζα Εισαγωγών-Εξαγωγών αναμένεται σήμερα να υποστηρίξει τη χορήγηση δανείου ύψους 324 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά οκτώ ελικοπτέρων Seahawk s-70Β και έξι Black Hawk UH-60 της εταιρίας Σικόρσκι. Η αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού αναμένεται οτι θα αποτελέσει τμήμα ενός ευρύτερου πακέτου βοηθείας προς την Τουρκία που μπορεί να αγγίξει έως και τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια, με σκοπό να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις από έναν πόλεμοι με το Ιράκ".

    [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Σε 20 χρόνια η σύγκλιση! Σύμφωνα με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Δεν υπάρχει κίνδυνος από τα μετοχοδάνεια. Διαφωνία Ν. Γκαργκάνα-Ν. Χριστοδουλάκη για τη σύγκλιση''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Παρέμβαση Γκαργκάνα για την οικονομία. Προσοχή στα ελλείμματα-Ευελιξία στην αγορά εργασίας''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Οι κυβερνήσεις κρατούν κρυφό το δημόσιο χρέος. Αποκαλυπτικός ο κ. Γκαργκάνας στη Βουλή''.

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [12] Σύγκλιση

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι ''Ρυθμό ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια κατά πολύ υψηλότερο του προβλεπόμενου από το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης 3,8% σε μέσο όρο ζητεί η Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να επιτευχθεί η πραγματική σύγκλιση''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 17 January 2003 - 17:17:53 UTC