Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-01-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/01/2003
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Υπόθεση εκβιασμών
  • [04] Διαμαντούρος-Συνήγορος της Ευρώπης
  • [05] Τρομοκρατία-Ερευνα
  • [06] Κυπριακό
  • [07] Ελληνική προεδρία
  • [08] Δικαιοσύνη
  • [09] Σενάρια εκλογών
  • [10] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [11] Επισφαλή δάνεια

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/01/2003

    Οι καταγγελίες για εκβιασμούς επιχειρηματιών και δωροδοκίες δημοσιογράφων, το Κυπριακό, η εκλογή του κ. Διαμαντούρου στη θέση του συνηγόρου του Ευρωπαίου πολίτη και η προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Προκήρυξη για 25.000 θέσεις εργασίας. Χρηστικός οδηγός για όλους τους δικαιούχους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 150.000 δηλώσεις από το κόσκινο της Εφορίας. Ψάχνουν τους ''λαδωμένους'' δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μας έφαγαν 68 δις. οι εκβιαστές. 1.200 καυτά έγγραφα στα χέρια της οικογένειας Αγγελόπουλου.

    Η ΑΥΓΗ: Εικόνα σήψης και διαπλοκής. Η οικογένεια Αγγελόπουλου, οι δικηγόροι και οι δημοσιογράφοι της. Απαίτηση να μπει βαθιά το νυστέρι της δικαιοσύνης. Διευρύνεται η υπόθεση των εκβιασμών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Η Γιάννα πήγε να λαδώσει με 270.000.000 τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Για να κόψει αποκαλυπτική εκπομπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ποινικές δίκες-εξπρές και χωρίς τον... κατηγορούμενο. Μέτρα-τομές σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τέλος οι αναβολές, δίωξη μόνο ύστερα από έρευνα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εντάξεις-εξπρές μικρών οικισμών στο σχέδιο πόλης. Ετσι ξεκινάει η χάραξη του νέου χωροταξικού χάρτη.

    ΕΘΝΟΣ: Εκτός ορίων πρόκληση Ψωμιάδη. Νυχτερινή έφοδος με μπράβους και απειλές στο σπίτι του Ντέμη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου): Κακαρίσματα ...γεννούν οι... κότες. Ενώ η Δικαιοσύνη άρχισε να διερευνά το θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες, τώρα αποκαλύπτεται το χοντρό παιχνίδι που παίζεται με θύμα τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: ΙΚΑ: Ιδρυμα Κοινωνικής Αναισθησίας. Ενώ προκαλεί τους ασφαλισμένους ο διοικητής, Μ. Νεκτάριος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βόμβα Πετσάλνικου για το σημείωμα. Τρομοκρατία: Ο υπ. Δικαιοσύνης δηλώνει άγνοια και παραπέμπει στις διωκτικές αρχές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οχετός! Ανοίγουν στόματα μετά την αποκάλυψη του πρώτου σημειώματος. Δημόσιες καταγγελίες και υπαινιγμοί για εκβιασμούς και εξαγορές.

    ΕΣΤΙΑ: Καλλιεργείται κλίμα εκλογών. Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζει αιφνιδιασμό.

    Espresso: Ο αθέατος πόλεμος Αγγελόπουλου-Τριανταφυλλόπουλου. Τα καυτά ερωτήματα και όλο το παρασκήνιο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αν ανοίξουν τα στόματα... Επιφανείς επιχειρηματίες κρατούν το ''κλειδί'' της αλήθειας για τους εκβιασμούς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας ...κατέθεσε στον εισαγγελέα για την υπόθεση εκβιασμού επιχειρηματιών ο Θ. Αγγελόπουλος. Στη Βουλή η καταγγελία για τα αποτυπώματα στις προκηρύξεις του ΕΛΑ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εκβιασμοί ΑΕ. Το τέλος της σιωπής. Επιχειρηματίες καταθέτουν στον Εισαγγελέα. Σημειώσεις, κασέτες και ονόματα έδωσε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος.

    ΝΙΚΗ: Απλετο φως για τους εκβιασμούς. Να ξεκαθαριστεί άμεσα η ήρα από τα στάρι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιταχύνει αντιλαϊκά η κυβέρνηση. Ευαγγέλιο οι κατευθύνσεις της Κομισιόν.

    Traffic news: Τι είδα και τι άκουσα στο σπίτι της Γιάννας. Ο Μάκης προκαλεί ρωγμές στο προφίλ της ''Σιδηράς κυρίας''.

    Η ΧΩΡΑ: Βγήκαν τα πιστόλια. Ο Ταρζάν βάζει απόψε φωτιά στο ξέφωτο της ''Ζούγκλας''. Συνταρακτικές αποκαλύψεις για δωροδοκίες και εκβιασμούς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 11.612 θέσεις εργασίας. Οι 296 σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πόθεν έσχες μόνο για 150.000 δημ. υπαλλήλους. Ο κ. Σκανδαλίδης παρουσίασε όλες τις αλλαγές.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΧΡΟ 2008: Η μεγαλύτερη προοπτική της Θεσσαλονίκης.

    [03] Υπόθεση εκβιασμών

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει οτι ''διακόσια εκατομμύρια δολάρια - 68 δις. -ήταν το τίμημα του εκβιασμού που κατέβαλε, συνολικά, η οικογένεια Αγγελόπουλου στην ομάδα των εκβιαστών της τα τελευταία πέντε χρόνια. Οπως αποκαλύπτει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος και της απολύτου εμπιστοσύνης της οικογένειας του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, το αστρονομικό αυτό ποσό θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο σήμερα αν δεν είχε μεσολαβήσει το περασμένο καλοκαίρι η εξάρθρωση της ''17Ν''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι ''μυστική επιχειρήθηκε να κρατηθεί η χθεσινή επίσκεψη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στον εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Φέρεται να κατέθεσε και ορισμένα έγγραφα, για να αποδείξει οτι εκβιάζονταν και άλλοι επιχειρηματίες''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά οτι ''οι αποκαλύψεις, που ξεκίνησαν από τον πρωθυπουργό μόλις πριν από δύο ημέρες, έχουν λάβει τη μορφή καταιγίδας και είναι πασιφανές οτι σκοπό έχουν το ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών και την όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης πενήντα ημέρες πριν από την περιβόητη δίκη των τρομοκρατών και βεβαίως τη δημιουργία κλίματος αποπροσανατολισμού''.

    Η Espresso γράφει οτι ''αποκαλύψεων συνέχεια στην υπόθεση εκβιασμού Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών. Ο Αλέξης Κούφιας, δικηγόρος του ζεύγους Αγγελόπουλου, μιλώντας στην ''Εspresso'' αποκάλυψε οτι ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα στοιχείων, τα οποία πιστοποιούν την ύπαρξη κυκλώματος εκβιαστών και που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Ολα αυτά, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις των εμπλεκομένων, θα αποδείξουν, οπως υποστηρίζει ο κ. Κούγιας, τη συμμετοχή ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας στο κύκλωμα που εξεβίαζε επιφανείς οικονομικούς παράγοντες της χώρας''.

    Η Traffic news ισχυρίζεται οτι ''ως επιτυχημένη απόπειρα απομυθοποίησης της θεωρούμενης ως ''έξωθεν καλής μαρτυρίας'' της προέδρου του ''Αθήνα 2004'' και στην ουσία γκρέμισμα των κοπιωδών αγώνων που έχουν γίνει για τη σημερινή αψεγάδιαστη παρουσία της, θεωρούν έγκυροι πολιτικοί κύκλοι τις τελευταίες καταγγελίες και τις αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε ό,τι αφορά το πρόσωπο της Γιάννας Αγγελοπούλου''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι ''ιδιαίτερα σημαντική για την έρευνα που έχει αρχίσει ο κ. Παπαγγελόπουλος θεωρείται και η κατάθεση που θα δώσει ένας πρώην υπουργός της χούντας που φέρεται να έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο σε μια σειρά εκβιασμών επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών προσώπων. Ο εν λόγω κύριος είχε στην κατοχή του ένα πολύτιμο αρχείο το οποίο περιέγραφε λεπτομερώς τις σχέσεις που είχαν αναπτύξει επιχειρηματίες και σημερινοί εν ενεργεία πολιτικοί με το καθεστώς της επταετίας''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει οτι ''η αποκάλυψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, οτι μετά από ένα γεύμα στο Ψυχικό ο επιχειρηματίας Θ. Αγγελόπουλος του έκοψε μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων δραχμών ''για τα τρέχοντα έξοδα'', και όσα είπε για το πως εξαγοράστηκε η ψήφος Λιβανέζου Αθανάτου άναψαν νέες φωτιές. Ολα τα ξένα κανάλια περιμένουν συνέχεια στην αποψινή ''Ζούγκλα''.

    Η ΑΥΓΗ επισημαίνει οτι ''την αποτρόπαια εικόνα της σήψης και της διαπλοκής αναδίδουν οι αλληλοκατηγορίες στις οποίες έχουν επιδοθεί τα μέλη της οικογένειας των βιομηχάνων Αγγελόπουλων, οι δικηγόροι τους και οι δημοσιογράφοι τους. Το κλίμα αυτό της διαφθοράς και της σήψης επιβάλλει τη δραστήρια και αποτελεσματική παρέμβαση της δικαιοσύνης, ώστε σε βάθος να διερευνηθούν οι καταγγελίες, οι αποκαλύψεις και οι ''αποκαλύψεις''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου) τονίζει οτι ''ιδού λοιπόν που εμφανίζεται σιγά-σιγά, αλλά σταθερά, το... χρυσό αυγό της κότας - εν προκειμένω του φιδιού! Και όλη τη μεγάλη και πραγματική αλήθεια κρύβεται πίσω από την ανεξήγητη (κατ' αρχήν) πρεμούρα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου να ''αποκαλύψει'' ΤΩΡΑ την ιστορία του παιδιού, που, συνεπικουρούντων του Δημ. Αβραμόπουλου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, φυγαδεύτηκε στο Λίβανο''.

    [04] Διαμαντούρος-Συνήγορος της Ευρώπης

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι ''η Ευρώπη απέκτησε χθες τον Ελληνα Διαμεσολαβητή της σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις των 450 εκατομμυρίων κατοίκων της ΕΕ με τις δημόσιες υπηρεσίες και την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία. Η εκλογή του καθηγητή Νικηφόρου Διαμαντούρου στη θέση του Ευρωπαίου Συνηγόρου του Πολίτη, με μεγάλη πλειοψηφία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτελεί σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, ''δικαίωση του ίδιου αλλά και επιβεβαίωση της αναβάθμισης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή και διεθνή πολιτική σκηνή''.

    [05] Τρομοκρατία-Ερευνα

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ''η ενδεχόμενη σύνδεση της τρομοκρατίας και με το χώρο της Ακροδεξιάς, που έχει ερευνηθεί από τις διωκτικές αρχές και τώρα ερευνάται και από τον εισαγγελέα, δίνει νέα πολιτική διάσταση στο θέμα. Τουλάχιστον τρία στοιχεία στην υπόθεση αυτή προκάλεσαν εντύπωση: Τα όσα περί ''17 Νοέμβρη'' ανέφερε ο εκδότης ακροδεξιών εντύπων στο δολοφονηθέντα βιομήχανο, Δ, Αγγελόπουλο, σύμφωνα με το σημείωμά του που είχε αυτές τις μέρες το φως της δημοσιότητας. Η ''αυθόρμητη'' αποκάλυψη του Μιχαλόπουλου το περασμένο καλοκαίρι οτι είχε γνωρίσει το φερόμενο ως αρχηγό της οργάνωσης Αλέξανδρο Γιωτόπουλο. Η δημοσίευση προκήρυξης της οργάνωσης το 1981 στο ακροδεξιό έντυπο ''Νέοι Ανθρωποι'', που εκδίδει ο Μιχαλόπουλος''.

    [06] Κυπριακό

    Τα ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι ''για πρώτη φορά Κληρίδης και Ντενκτάς θα συζητήσουν μεταξύ τους το αναθεωρημένο σχέδιο Αννάν. Η νέα διαπραγματευτική φάση άρχισε χθες με ιδιαίτερη συνάντηση των δύο ανδρών παρουσία του ειδικού συμβούλου των Ηνωμένων Εθνών Αλβαρο ντε Σότο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει οτι "μεγαλώνουν οι πιέσεις από κάθε κατεύθυνση προς τον Ραούφ Ντενκτάς για την αποδοχή του σχεδίου Αννάν. από το Στρασβούργο, μετά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πατ Κοξ, έγινε σαφές οτι η Ευρώπη θέλει τώρα τη συμφωνία για το Κυπριακό".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ εκτιμά οτι "είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος της αμερικανικής διοίκησης τοποθετείται με τόσο μεγάλη σαφήνεια εναντίον του Ντενκτάς, ο οποίος οργάνωσε χθες μάλλον ισχνές διαδηλώσεις στις κατεχόμενες πόλεις της Αμμοχώστου και της Μόρφου υπέρ της πολιτικής του".

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "στη Λευκωσία επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την τροπή που λαμβάνουν τα πράγματα ως προς το ενδεχόμενο επίτευξης λύσης του πολιτικού προβλήματος, τόσο μετά τη διαφαινόμενη αλλαγή στάσης της Αγκυρας, όσο και λόγω των πιέσεων που ασκούν πλέον οι ίδιοι οι Τουρκοκύπριοι στον Ρ.Ντενκτάς και, ιδιαίτερα, μετά την ασυνήθιστη παρέμβαση του κ. Αννάν με αφορμή τα συλλαλητήρια στα κατεχόμενα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται οτι "μία αμφιλεγόμενη κίνηση με προφανή στόχο να απεμπλακεί από τις πιέσεις του ΟΗΕ και των ΗΠΑ έκανε χθες Ο Ντενκτάς,επιχειρώντας να δώσει την εντύπωση ότι η απόφαση για επίλυση του Κυπριακού δεν θα ληφθεί από τον ίδιο αλλά από τους Τουρκοκύπριους, με δημοψήφισμα στα Κατεχόμενα".

    Το ΒΗΜΑ σημειώνει οτι "τα σαφή και σκληρά για την Αγκυρα μηνύματα της διαδήλωσης στην Λευκωσία, γίνονται ευπρόσδεκτα από τους φιλελεύθερους κύκλους που δεν πιστεύουν στα μάτια τους, αφού θεωρούσαν οτι δεν θα δουν ποτέ τη στιγμή αυτή, της δημόσιας αποδοκιμασίας του κ.Ραούφ Ντενκτάς.Τα ίδια μηνύματα ανησυχούν την γραφειοκρατία που συγκεντρώνει τώρα την προσοχή της στη διαχείριση των "παράπλευρων ζημιών"που προκαλεί η λαϊκή έκρηξη της Λευκωσίας".

    [07] Ελληνική προεδρία

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει οτι "η ελληνική κυβέρνηση απέφυγε χθες να σχολιάσει τη συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας για προώθηση θεσμικής μεταρρύθμισης στην Ε.Ε., που μεταξύ άλλων θα προβλέπει την κατάργηση της εκ περιτροπής προεδρίας και την άμεση εκλογή του προέδρου της Επιτροπής από την Ευρωβουλή. Η πρόταση θα απασχολήσει τη συνάντηση του προσεχούς Σαββάτου ανάμεσα στον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "μείζον προτεραιότητα της Ελληνικής Προεδρίας, είναι η επιτάχυνση των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων οι οποίες εντάσσονται στη λογικής της Λισσαβόνας. Οι νέες αντιδραστικές αλλαγές στην αγορά εργασίας είναι προ των πυλών, ενώ η επιβολή αυστηρής "δίαιτας" στον ελληνικό λαό, για την επίτευξη του στόχους της "πραγματικής σύγκλισης "θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το 2015 ,αντί του 2010,όπως είχε δηλώσει προ καιρού, η κυβέρνηση".

    [08] Δικαιοσύνη

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "σημαντικές αλλαγές στην Ποινική Δικονομία, με στόχο την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υπουργός Δικαιοσύνης Φίλιππος Πετσάλνικος".

    [09] Σενάρια εκλογών

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει οτι "η Κυβέρνησις καλλιεργεί εντέχνως κλίμα για την διενέργεια προώρων εκλογών, ίσως και εντός του προσεχούς τετραμήνου. Αφ΄ενός με την καθυστερημένη δημοσιοποίηση της υποθέσεως των εκβιασμών, η οποία εντείνει την σύγχυση της κοινής γνώμης για την "17 Νοέμβρη". Και αφ΄ετέρου με την στρατηγική της στα εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα".

    [10] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Φτάσαμε τους Γιαπωνέζους! Το άγχος και οι ανησυχίες από την Εκθεση της ΕΕ έφεραν την υπερβολή".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Βελούδινη ρύθμιση για τις τράπεζες. Επισφαλή δάνεια".

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Η γραφειοκρατία "φρενάρει" το Γ'ΚΠΣ. Ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν κάνει αίτηση στις Τράπεζες".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Ασφαλιστικό: Συμμόρφωση προς τις ευρωυποδείξεις. Μόνο το ΙΚΑ στο απυρόβλητο".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Μονομαχία στο ταμπλό με φόντο Παράγωγα και Short Selling. Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί η αγορά".

    [11] Επισφαλή δάνεια

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "Χρυσή" τομή στο θέμα της αύξησης των προβλέψεων για τα επισφαλή δάνεια βρήκαν οι τράπεζες και η Τράπεζα της Ελλάδας. Η λύση, ουσιαστικά, δεν θα επηρεάσει την κερδοφορία των τραπεζών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 16 January 2003 - 17:19:16 UTC