Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-10-16

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/10/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κόμματα- Εκλογές Αυτοδιοίκησης
  • [04] Τρομοκρατία
  • [05] Αυθαίρετα
  • [06] Ελληνοτουρκικά
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Αρχιεπίσκοπος-Εκλογές-Αυτοδιοίκηση
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Οικονομική πολιτική

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/10/2002

    Η στρατηγική υποψηφίων και κομμάτων ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών της Αυτοδιοίκησης, οι ερμηνείες της χθεσινής συνάντησης Αρχιεπισκόπου με Τσανάκη και Βεζυργιάννη, οι εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):3 ''κλειδιά'' για νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. ''Χρυσή συνταγή'' από το ΥΠΕΧΩΔΕ με μεταφορά συντελεστή δόμησης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Κυβέρνηση με 172 έδρες η ΝΔ! Αν οι εκλογές ήταν βουλευτικές...

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μήνυμα Χριστόδουλου. Καταλυτική παρέμβαση υπέρ εκείνων που στήριξαν την Εκκλησία.

    Η ΑΥΓΗ:Γονυκλισίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον Χριστόδουλο. Του αναγνωρίζουν πολιτικό - εκλογικό ρόλο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ:Αθλια σκευωρία με στόχο τον Αρχιεπίσκοπο. Εκθέτουν τον Χριστόδουλο τα χαλκεία της Ρηγίλλης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Ικέτις η Ρηγίλλης στον Αρχιεπίσκοπο. Προτού βγουν τα μαχαίρια ''επιστρατεύονται'' τα λιβανιστήρια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Μήνυμα Ακη για την ήττα του ΠΑΣΟΚ! Αρχισε η γκρίνια μετά τη συντριβή.

    ΕΘΝΟΣ:Ξαφνική εμπλοκή Χριστόδουλου-Μητσοτάκη. Ταραχή και σπασμωδικές κινήσεις στον χώρο της ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Εδωσε το ''χρίσμα'' σε Τσανάκη και Βεζυργιάννη!Ενώ ο Γ. Τζαννετάκος διατηρεί τις κοσμικές εφεδρείες του, ο Αρχιεπίσκοπος...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Ακης: Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ. Οχι στην κυβέρνηση από τα κόμματα της Αριστεράς για τον β΄γύρο των εκλογών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:Τα 4 κλειδιά της ΝΔ για το δεύτερο γύρο. Εκλογές: Πώς θα ολοκληρωθεί η νίκη της πρώτης Κυριακής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:''Σώσον ημάς''. ''Απεταξάμεθα τον Τζαννετάκο''. Γονυπετείς στον Χριστόδουλο εν όψει β΄γύρου.

    ΕΣΤΙΑ:Αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα. Ποιούς περιέχουν τα δημοτολόγια.

    Espresso:Τι κρύβεται πίσω από την εξέγερση στις φυλακές. Το παρασκήνιο και οι εξελίξεις.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Το παζάρι του β' γύρου. Σιωπηλή συνεννόηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ και ΝΔ-ΚΚΕ.

    Ο ΛΟΓΟΣ:Νέος κύκλος με συμπληρωματικές απολογίες. Ο Ζερβομπεάκος ξανά στον Κορυδαλλό.

    ΤΑ ΝΕΑ:Ξυρίζουν τώρα τον Τζαννετάκο. Ολοι εναντίον όλων στη ΝΔ. Εχρισαν επιδιαιτητή τον Χριστόδουλο.

    ΝΙΚΗ:Νίπτει τας χείρας του ο Χριστόδουλος. ''Ευλογεί'' τον Καρατζαφέρη Off the Record.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Λαϊκή συμπαράταξη χειραφέτηση και απεγκλωβισμός δυνάμεων. Ανάγκη να ενταθεί η δράση με συγκεκριμένους στόχους.

    Τraffic News:Ο Σάββας θα ξεσκεπάσει τα ''αφεντικά'' της 17Ν! Ολο το προσκήνιο της συγκλονιστικής συνέντευξης της Ισπανίδας στον Κώστα Χαρδαβέλλα.

    Η ΧΩΡΑ:Ναι, υπάρχουν υψηλά πρόσωπα στη 17Ν. Η Αλίθια επιβεβαιώνει την ύπαρξη παρακράτους σε συνέντευξή της στον Κώστα Χαρδαβέλλα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Πως ψήφισε η Θεσσαλονίκη. Τι πήραν κατά περιοχή οι υποψήφιοι δήμαρχοι και νομάρχες.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Η παγίδα στην οποία έπεσε η ΝΔ...Επιδημία κριτικής κατά πάντων στη Ρηγίλλης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Τώρα όλοι ''παίζουν'' με τους νικητές. Παπαγεωργόπουλος-Ψωμιάδης τα πρόσωπα των ημερών.

    [03] Κόμματα- Εκλογές Αυτοδιοίκησης

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''το ''πράσινο φως '' για ψήφο στους αριστερούς υποψηφίους, όπου αυτοί είναι αντιμέτωποι με κυβερνητικούς συνδυασμούς έδωσε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ κ. Β. Μεϊμαράκης. Η ΝΔ στοχεύει σε μια θριαμβευτική εμφάνιση στο β΄γύρο. Βασική προϋπόθεση η συσπείρωση των δυνάμεων της παράταξης''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι '' παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις μεταξύ των κομμάτων εξελίσσονται τις τελευταίες ημέρες εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους της Αριστεράς κατά πρώτο λόγο του Συνασπισμού και δευτερευόντως του ΔΗΚΚΙ και του ΚΚΕ. Την ίδια στιγμή η ΝΔ επιζητεί και αυτή την αριστερή ψήφο, κυρίως του ΚΚΕ, τόσο στην υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιά όσο και σε κρίσιμους δήμους όπως της Πάτρας, της Νέας Σμύρνης, του Περιστερίου και του Ιλίου. Από την πλευρά του , και το ΚΚΕ προσβλέπει στη νεοδημοκρατική ψήφο, όπου αντιπαρατίθεται με το ΠΑΣΟΚ''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ''ηφαίστειο που βράζει θυμίζει η ΝΔ και όπως όλα δείχνουν την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ θ΄αρχίσει να χύνει τη λάβα του. Μετά τη διαφαινόμενη ήττα του ψηφοδελτίου του Γ. Τζαννετάκου για την υπερνομαρχία Αθήνας και Πειραιά οι προϋποθέσεις για να μετατραπεί η ΝΔ σε πεδίο έντονων εσωκομματικών αντιπαραθέσεων είναι δεδομένες και καταγράφτηκαν χθες με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι ''ταραχή έχει καταλάβει τη ΝΔ τέσσερις μέρες πριν από το δεύτερο γύρο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Ο εκνευρισμός οφείλεται στο αποτέλεσμα που έδωσαν οι κάλπες για την υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς. Στην υπόθεση ενεπλάκησαν ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος που έδωσε ''άφεση αμαρτιών'' στους υποψήφιους πλην του Γ. Τζαννετάκου και ο Κ. Μητσοτάκης που επιφυλάχτηκε να ασκήσει κριτική τη Δευτέρα''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''στη γραμμή του ''αντικυβερνητικού μπλοκ'' θα κινηθεί η ΝΔ στο β΄γύρο των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών εκτιμώντας ότι έξω από κομματικές γραμμές θα εκφραστεί στις κάλπες της Κυριακής η μεγάλη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''η ηγεσία της ΝΔ παρά την κριτική που δέχεται από το εσωτερικό της ότι η τακτική της ''πόλωσης'' και της ''μετωπικής σύγκρουσης ''με την κυβέρνηση δε βοηθά στα ανοίγματα προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΟΣΚ εμμένει στην τακτική του ''αντικυβερνητικού μετώπου'', προσβλέποντας κυρίως στις ψήφους ''από τα αριστερά''. Την ίδια στιγμή, εξετάζεται η κάθε νομαρχία ξεχωριστά προκειμένου να αντιμετωπιστούν και προβλήματα με τους ''αντάρτες'' ενώ διακηρυγμένος περίπου στόχος είναι να κερδίσει τουλάχιστον 30 νομαρχίες ώστε να κυριαρχήσει και στον πόλεμο των εντυπώσεων''.

    Η Traffic News τονίζει ότι ''το ''αυτογκόλ'' που φαίνεται να έβαλαν στη Ρηγίλλης με την επιλογή Τζαννετάκου έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Πολλά από τα στελέχη ζητούν αν ληφθούν άμεσα αποφάσεις και κινητοποιήσεις από τον Κώστα Καραμανλή ώστε στο β γύρο των εκλογών να συσπειρωθούν οι οπαδοί του κόμματος και πάντως να ''αποσυρθεί'' διακριτικά - έστω την τελευταία στιγμή- ο Γιάννης Τζαννετάκος από τις πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις''.

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ,''το ΠΑΣΟΚ κατά τρόπο ανενδοίαστο κατασκευάζει έναν πλαστό κίνδυνο που επισείει με κύριο στόχο να εκβιάση ψήφους αριστερών ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο των εκλογών, την προσεχή Κυριακή. Ο κίνδυνος της ''ακροδεξιάς '' είναι πλαστός''.

    [04] Τρομοκρατία

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι ''ανοίγει ο κύκλος των συμπληρωματικών απολογιών για την υπόθεση της ''17Ν'' καθώς ο εφέτης ανακριτής Λεωνίδας Ζερβομπεάκος αναμένεται εντός της εβδομάδας να λάβει συμπληρωματικές απολογίες από τους Κωνσταντίνο Τέλιο, Πάτροκλο Τσελέντη και Νίκο Παπαναστασίου''.

    Η Espresso υποστηρίζει οτι ''με βαριές κατηγορίες θα καθίσει στο σκαμνί η Αγγελική Σωτηροπούλου, αφού διώκεται πλέον για τη συμμετοχή της στις δολοφονίες του Στίβεν Σόντερς, του Θάνου Αξαρλιάν, καθώς και στη βομβιστική επίθεση στον Πειραιά όπου τραυματίστηκε ο Σάββας Ξηρός''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει οτι ''η σύντροφος του αγιογράφου τρομοκράτη Αλίθια Ρομέρο σε συνέντευξή της στον Κ. Χαρδαβέλλα μετέφερε την απειλή του Σάββα Ξηρού οτι στη δίκη του θα αποκαλύψει τα υψηλά πρόσωπα που πλαισιώνουν και στηρίζουν τη ''17Ν''. ''Θα γίνει χαλασμός στη δίκη'', είπε. Ανάλογες αποκαλύψεις έκανε και ο παπα-Τριαντάφυλλος. Υποστήριξε οτι ο γιος του του έχει πει οτι ''είναι μπλεγμένοι μεγάλα ονόματα και πολιτικοί''.

    [05] Αυθαίρετα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά οτι ''συνταγή για... τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων, και μάλιστα με έκπτωση που μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να αγγίξει και το 70%, ετοίμασε προ ημερών το ΥΠΕΧΩΔΕ''.

    [06] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι ''τα προβλήματα στη συνεργασία της Ελλάδας και της Τουρκίας για την επανεισδοχή των λαθρομεταναστών και η μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων της Αγκυρας, που προβλέπονται στη σχετική συμφωνία, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος σήμερα στην τουρκική πρωτεύουσα. Οπως ανακοινώθηκε χθες από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, πολυμελής αντιπροσωπεία από ανώτερα στελέχη των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, μεταβαίνουν στην Τουρκία, προκειμένου να συζητήσουν με τους αρμόδιους εκπροσώπους της Τουρκίας''.

    [07] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται οτι ''της ικανοποίησης για την πρόσφατη θετική ως προς τα ενταξιακά της Κύπρου έκθεση της Κομισιόν, υπερισχύει σταδιακά στην Κύπρο έντονη ανησυχία περί του ουσιώδους θέματος που άπτεται της ''λύσης'' στο λεγόμενο πολιτικό πρόβλημα του Νησιού - ανησυχία που υφίστατο μήνες πριν και τώρα εντείνεται''.

    [08] Αρχιεπίσκοπος-Εκλογές-Αυτοδιοίκηση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει οτι ''ήταν 12 χθες το μεσημέρι οταν χτύπησε το κινητό του υποψήφιου νομάρχη Αθηνών Θάνου Βεζυργιάννη. Ηταν ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, επίσκοπος Σαλώνων κ. Θεολόγος. Τον πληροφόρησε οτι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Χριστόδουλος επιθυμεί να συναντήσει τον ίδιο και την υποψήφια νομάρχη Μαίρη Τσανάκη στην Αρχιεπισκοπή. Η συζήτηση που επακολούθησε ήταν εποικοδομητική και όπως φάνηκε ο Αρχιεπίσκοπος με την πρωτοβουλία που ανέλαβε, έστειλε ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα: Ο γέγονε, γέγονε''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι " κορυφαία στελέχη τη ΝΔ και βουλευτές δεν κρύβουν την οργή τους για τους εμπνευστές του σχεδίου προσέγγισης του Αρχιεπισκόπου την τελευταία στιγμή. Αλλοι βουλευτές της ΝΔ οι οποίο και στην περίοδο των ταυτοτήτων είχαν πάρει αποστάσεις από την Εκκλησία τόνιζαν με έμφαση ότι η ηγετική ομάδα της ΝΔ με τη χθεσινή της κίνηση όρισε ουσιαστικά μόνιμο επιδιαιτητή των πολιτικών της πραγμάτων τον Αρχιεπίσκοπο ενώ ταυτόχρονα ανέδειξε λίγες ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο το τεράστιο πρόβλημα των σχέσεων του κ. Γιάννη Τζαννετάκου με την Εκκλησία".

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι ''μορφή ανεστραμμένης πυραμίδας έλαβε από χθες ο συνδυασμός ''Ελεύθερη Αυτοδιοίκηση τώρα''. Οι υποψήφιοι νομάρχες κ. Αθ. Βεζυργιάννης και κυρία Μαρία Τσανάκη παρέκαμψαν τον -κατά τα λοιπά επικεφαλής τους - κ. Ι. Τζαννετάκο και τη αιτήσει τους συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο. Ως απεσταλμένοι της Ρηγίλλης έσπευσαν οι δύο υποψήφιοι να διατυπώσουν ταπεινοφρόνως τα παράπονά τους και να λάβουν ως ανταμοιβή δήλωση για τη ''φιλική και αγαπητική'' σχέση τους με την Εκκλησία''.

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει οτι ''επανήλθε ο Αρχιεπίσκοπος διεκδικώντας το ρόλο του ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων με την ωμή παρέμβασή του, δίνοντας την 'ευλογία' του στον Γιώργο Καρατζαφέρη και εκφράζοντας την άποψη πως τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζουν οι 'καλοί χριστιανοί' ενώ τα περί ακροδεξιάς είναι 'κατασκευάσματα του Τύπου'''.

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι ''η ΝΔ, μετά το αρχικό 'πάγωμα' για την αρχιεπισκοπική εύνοια προς τον Γ. Καρατζαφέρη, κατέβαλε χθες φιλότιμες προσπάθειες να περιορίσει, κατά το δυνατόν, το μέγεθος της επερχόμενης ήττας στη μεγαλύτερη νομαρχία της χώρας, στέλνοντας τους δύο 'νομιμόφρονες' υποψηφίους στην Αρχιεπισκοπή και αφήνοντας στο περιθώριο τον, θεωρούμενο ως 'κόκκινο πανί' για την εκκλησιαστική ηγεσία, υποψήφιο υπερ-νομάρχη''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι ''εκθέτουν τον Αρχιεπίσκοπο τα χαλκεία της Ρηγίλλης. Το βρώμικο παιχνίδι που εξυφαίνετο στην Ρηγίλλης στόχευε στην δημιουργία νεφών στις σχέσεις του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη. Οι επιτελείς της ΝΔ τρόμαξαν από το τεράστιο ποσοστό που απέσπασε ο συνδυασμός του ανεξάρτητου βουλευτή στην πρώτη Κυριακή των εκλογών για την υπερνομαρχία Αθήνας-Πειραιά''.

    Σύμφωνα με τη ΒΡΑΔΥΝΗ ''μια κίνηση και μια δήλωση του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου, πέραν του δέοντος πολιτική, αφενός έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ αυτού και της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την επιλογή Τζαννετάκου, αλλά δημιούργησαν νέα σύγχυση, και αφετέρου φαίνεται πως έβαλαν κάποια πράγματα στη θέση τους, την στιγμή που η κυβερνητική προπαγάνδα προετοίμαζε την 'αξιοποίησή τους'''.

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Προληπτική στήριξη... Ο διοικητής της ΤΕ διαψεύδει τα περί ασθενούς βάσης των ελληνικών τραπεζών".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Ράλι στις αγορές προκαλούν τα κέρδη κολοσσών. Πρώτο αισιόδοξο μήνυμα τα αποτελέσματα 9μηνου των CITIGRUP, GENERAL MOTORS και PHILIPS".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Πήρε το μήνυμα για "ειδικές" παροχές. Διορθωτικές κινήσεις στην οικονομική πολιτική. Κριτήρια η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και το βάρος στις αγροτικές περιοχές".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Εκ του πονηρού" το σενάριο για πρόβλημα στις τράπεζες. Ν. Γκαργκάνας: Ανυπόστατα τα περί ασθενούς βάσης".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Μπλόφα της UBS έβαλε "φρένο" στη Σοφοκλέους. Ενώ στα ξένα χρηματιστήρια "άνοιγαν σαμπάνιες".

    [10] Οικονομική πολιτική

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει οτι "η κάλυψη των κοινωνικών ανισοτήτων χωρίς να ενδώσει κανείς σε ολοκληρωμένο πακέτο παροχών που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα πλεονάσματα του προϋπολογισμού αποτελεί τη βασική αρχή της οικονομικής πολιτικής, που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση μετά τις δημοτικές εκλογές. Το περίγραμμα της πολιτικής αυτής εξετάστηκε διεξοδικά κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ν. Χριστοδουλάκη με τον Πρωθυπουργό και διεφάνη σαφώς από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος τόνισε οτι από τη Δευτέρα η κυβέρνηση θα μελετήσει τις διορθωτικές της κινήσεις".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 16 October 2002 - 14:45:32 UTC