Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-04-26

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/04/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Συνέντευξη Τζαννετάκη
  • [05] Ιός μυοκαρδίτιδας
  • [06] Δηλώσεις Φλωράκη - Αντιδράσεις
  • [07] ΠΑΣΟΚ
  • [08] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [09] Απασχόληση - Μέτρα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/04/2002

    Οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ στη ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα Ολυμπιακά Ακίνητα, τα αποτελέσματα της επίσκεψης Παπανδρέου-Τζεμ στη Μέση Ανατολή, οι αντιδράσεις από τις δηλώσεις Φλωράκη και η εξέλιξη των κρουσμάτων από ιώσεις, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τέλος στα έκτακτα μέτρα. Εκθετη η κυβέρνηση για τον αδικαιολόγητο πανικό που έσπειρε.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δημόσιο: Ελεύ-θερες οι προσλήψεις. Ενώ απολύουν χιλιάδες συμβασιούχους.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ: Ετοιμάζονται για εκλογές με... χιλιάδες προσλήψεις. Ανταρσία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Νευρική κρίση στη Χ. Τρικουπη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αριστερός υπουργός στην κυβέρνηση της ΝΔ. Αποκλειστική συνέντευξη του Τζαννή Τζαννετάκη.

    Η ΑΥΓΗ: Φυγόκεντρες τάσεις στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Διαρροές και διαμάχη για τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Θύελλα για τη νέα προδοσία Φλωράκη. Το ΚΚΕ τα έκανε πάλι πλακάκια με τη Δεξιά.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αλλαγές στην αγορά εργασίας - στροφή στη μερική απασχόληση. Η απόφαση χθες στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβου-λίου-διαφώνησε ο Ακης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο πυρετός ήταν... δέκατα. Πως η Ελλάδα θεραπεύθηκε από τον ιό του... πανικού.

    ΕΘΝΟΣ: Ποιοί και πως διορίζονται σε Δημόσιο-Οργανισμούς. Το νομοσχέδιο για το νέο σύστημα προσλήψεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αλλα του είπε την νύκτα το... μαξιλάρι του. Δεν πρόκανε να ξημερώσει και ο Χαρ. Φλωράκης ανακαλεί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τρίζει συθέμελα το ΠΑΣΟΚ. Συμ-πτώματα αποσύνθεσης στο κυβερνών κόμμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αγεφύρωτο χάσμα κυβέρνησης-βουλευτών. Βουλή: Οι ''ανταρσίες'' στην ψηφοφορία για τα ''Ολυμπιακά Ακίνητα'' προάγγελος εξελίξεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα εισιτήρια για το Δημόσιο. Προσλήψεις: Το νομοσχέδιο με όλες τις αλλαγές.

    ΕΣΤΙΑ: Η επιστήμη του πανικού. Ο ιός, τα ''γκάλλοπ'' και ο αποπροσανατολισμός.

    Espresso: Βρήκαμε άντρο των σατανιστών στην Αθήνα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μείωση κερδών από 45% ως 65% στις Τράπεζες. Αποτυπώνονται οι δυσκολίες της νέας εποχής.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ο ιός φεύγει ο πανικός μένει... Σε φθίνουσα πορεία ο αριθμός των κρουσμάτων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Με... ρουσφέτια προσλήψεις στα ΑΕΙ. Μόνιμοι 2.038 από το παράθυρο.

    ΝΙΚΗ: Το ντοκτορά εισιτήριο για το Δημόσιο. Αλλάζουν τα κριτήρια για τις προσλήψεις.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητική προπαγάνδα. Εν-ορχηστρωμένη επίθεση με στόχο την ενίσχυση πλαστών διλημμάτων.

    Traffic news: Σκότωσε νοσοκόμο ο ιός φονιάς. Κατέρρευσε μέσα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας.

    Η ΧΩΡΑ: Πολιτικά νεκρός! Ημέρες ενός άλλου ''Ωνασείου'' για τον Σημίτη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Βράζει το ΠΑΣΟΚ. ''Ανταρσία'' βουλευτών του στην ψηφοφορία για τα ''Ολυμπιακά Ακίνητα''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Βάσανο η καθημερινότητα για τους Θεσσαλονικείς. Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του ΑΠΘ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Καταστροφή για τον τουρισμό η ιολογία.

    [03] Κυπριακό

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ''με λουτρό αίματος και ''νέα Παλαιστίνη'' σε περίπτωση που προχωρήσει η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, πριν από τη λύση του Κυπριακού, απειλεί ο Ραούφ Ντενκτάς. Οι απειλές του κατοχικού ηγέτη εκτοξεύτηκαν, μάλιστα, σε ευρωπαϊκό έδαφος -γεγονός που ερμηνεύεται ως προσπάθεια εκβιασμού της ΕΕ- και σε περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι απευθείας συνομιλίες για λύση του Κυπριακού''.

    [04] Συνέντευξη Τζαννετάκη

    Υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας της ΝΔ με την Αριστερά και την αξιοποίηση προσωπικοτήτων της σε μια κυβέρνηση της ΝΔ, ακόμη και αν έχει διασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές, τάσσεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογών της ΝΔ Τζαννής Τζαννετάκης, σε συνέντευξή του στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. Επίσης, αναφέρει οτι στις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές η ΝΔ θα υποστηρίξει υποψηφίους της Αριστεράς χωρίς ανταλλάγματα. Αναφερόμενος στις προσδοκίες της ΝΔ για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, τονίζει οτι δεν υπάρχει πήχυς και τάσσεται ενάντια στη λήψη πειθαρχικών μέτρων σε τυχόν ''αντάρτες'' στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    [05] Ιός μυοκαρδίτιδας

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει οτι ''ο αποτε-λεσματικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπί-στηκαν τα κρούσματα ιογενούς μυοκαρδίτιδας το τελευταίο διάστημα δείχνουν τη δυνατότητα των φορέων δημόσιας υγείας, τόνισε χθες ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην ''Ε''. Τον πανικό που δημιουργήθηκε, ο υπουργός τον απέδωσε στην ευαισθησία του κόσμου για τα θέματα υγείας του, στη μη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, στην υπερβάλλουσα δημοσιότητα και στην έλλειψη εμπιστοσύνης στις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας μας. Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε και για τους ανεύθυνους, που τρέχουν από κανάλι σε κανάλι και, στο βωμό της πρόσκαιρης προβολής τους, τρομοκρατούν τον κόσμο. Για τον τουρισμό μας, τέλος, ο υπουργός υποστήριξε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα και βέβαια δεν τίθεται θέμα ταξιδιωτικής οδηγίας από καμία χώρα''.

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά οτι ''σε φθίνουσα πορεία φαίνεται οτι βρίσκεται ο αριθμός των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, καθώς χθες καταγράφηκαν λιγότερα περιστα-τικά (μόλις πέντε), σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες''.

    Η Traffic news γράφει ότι ''ταξιδιωτικές οδηγίες εξέδωσαν Σερβία και Γερμανία. Ματαιώνονται εκδρομές σε Ρόδο, Κύπρο, Κρήτη. Σε απόγνωση οι πράκτορες. Οι ξενοδόχοι αντεπιτίθενται. Εκλεισε η Βουλή''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται ότι ''ισχυρό πλήγμα στην εθνική οικονομία από τον φονικό ιό! Οι μεγαλύτερες επιπτώσεις σημειώνονται στον τουρισμό μας. Τα ταξιδιωτικά γραφεία και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τρέμουν την επόμενη μέρα, Ενώ ο κόσμος αποφεύγει τις κλειστές αίθουσες των θεάτρων, των κινηματογράφων και των κέντρων διασκέδασης''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''με αποκλεισμό από τον παγκόσμιο ''τουριστικό χάρτη'' απειλείται η χώρα μας ύστερα από την κυβερνη-τική ασυνεννοησία και τις βεβιασμένες κινήσεις για τον χειρισμό της κατάστασης που δια-μορφώθηκε μετά την εμφάνιση του επικίνδυνου ιού της γρίπης''.

    [06] Δηλώσεις Φλωράκη - Αντιδράσεις

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι ''ξεχειλίζει το κύμα της λαϊκής οργής κατά του επίτιμου προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη που στο τέλος του πολιτικού του βίου εξελίσσεται σε ''σπόνσορα'' της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κώστα Καραμανλή''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι ''την ικανοποίησή τους για τη χρονική στιγμή που έγινε η δήλωση Φλωράκη - λίγο πριν από τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές και αμέσως μετά τα αποτε-λέσματα των εκλογών της Γαλλίας - προσπα-θούσαν στην κυριολεξία να κρύψουν χθες τα στελέχη της Ρηγίλλης, τηρώντας εξαιρετικά χαμηλούς τόνους. Η δήλωση του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ προκάλεσε πολιτική θύελλα καθώς λειτουργεί ως ανάχωμα στην προσπά-θεια του ΠΑΣΟΚ να ταυτίσει τις εξελίξεις στη Γαλλία με την ελληνική πραγματικότητα ενεργο-ποιώντας τα αντιδεξιά χαρακτηριστικά της ελληνικής κοινωνίας''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει οτι ''η στρατηγική ταύτιση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ έχει οδηγήσει τα προπαγανδιστικά επιτελεία του πρώτου να αναζητούν επιστροφή της αντιπαράθεσης σε ξεπερασμένα και πλαστά διλήμματα του τύπου ''Δεξιά-Αντιδεξιά'', ταυτόχρονα με την αναζήτηση κεντροαριστερών σωσιβίων. Προκλητικά εμφανίστηκαν χθες πολλά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δίνοντας ουσιαστικά ''αέρα στα πανιά'' της ΝΔ, Ενώ βρήκαν ''συμμάχους'' την ηγεσία του ΣΥΝ και άλλους ''πρώην''.

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ''την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος και κατόπιν ισχυροτάτων πιέσεων από την ηγεσία του Περισσού ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ σύντροφος Χαρίλαος Φλωράκης αναγκάστηκε να ''πάρει πίσω'' χθες το μεσημέρι τη δήλωση που είχε κάνει το βράδυ της Τετάρτης στην εκδήλωση του ''Ιδρύματος Καραμανλή'' οτι ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής είναι 100% ο αυριανός πρωθ-υπουργός της Ελλάδας''.

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει οτι ''το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τη βεβαιότητα Φλωράκη για νίκη του Κ. Καραμανλή στις εκλογές επανα-φέροντας το κλίμα του 1989 και κατηγορώντας το ΚΚΕ για συνεργασία με τη ΝΔ. ''Οσοι ασχολούνται με ομφαλοσκοπήσεις και οιωνοσκοπήσεις δεν προσφέρουν'', εκτίμησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι ''ο κ. Φλωράκης από την πλευρά του ακριβώς τους όποιους φόβους των ομοφρόνων του ήθελε να διαλύση προειδοποιώντας για το νέο ''δίλημμα-παγίδα'' που ορθώνει τώρα το ΠΑΣΟΚ. Και ο πανικός που κατέλαβε το κυβερνών κόμμα αποδεικνύει οτι εκείνο πρωτίστως αντιλαμβάνεται οτι στον πολιτικό χώρο στον οποίο οι δυο πλευρές απευθύνθηκαν, ο δικός του πολιτικός λόγος δυσπιστία προκαλεί, Ενώ ο λόγος του κ. Φλωράκη είναι πολύ περισσότερο πειστικός''.

    Ελληνοτουρκική πρωτοβουλία -Μεσανα-τολικό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) τονίζει ότι "σε αποφασιστικής σημασίας 'βήμα ειρήνης' προχώρησαν χθες οι Γιώργος Παπανδρέου και Ισμαήλ Τζεμ στη Μέση Ανατολή. Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, συναντή-θηκαν αρχικά το πρωί στο αρχηγείο της Ραμάλα με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Γιάσερ Αραφάτ, ο οποίος συνοδευόταν από τον συνεργάτη του Ναμπίλ Αμπού Ρουντέινα. Ο Παλαιστίνιος ηγέτης ανέφερε ότι η παλαιστινιακή πλευρά εκτιμά την ελληνο-τουρκική πρωτοβουλία και εξέφρασε την ελπίδα να την εκτιμήσει και η άλλη πλευρά".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "αν οι ελπίδες του Γιώργου Παπανδρέου, ότι σε 2-3 ημέρες θα 'λευτερωθεί' ο ιστορικός Ναός της Γέννησης στη Βηθλεέμ, δικαιωθούν, τότε η κοινή ειρηνευτική αποστολή με τον Ισμαήλ Τζεμ ίσως να έχει σημειώσει ένα θετικό βήμα".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "στην επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο Ναό της Γέννησης στη Βηθλεέμ έχει εστιαστεί η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου και του Ισμαήλ Τζεμ πέρα από το συμβολικό χαρακτήρα της. Το πρόβλημα στον ναό συζητήθηκε από τους δύο υπουργούς Εξωτερικών και με τον Γιάσερ Αραφάτ και με τους Αριέλ Σαρόν και Σιμόν Πέρες. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο υπουργοί έπεισαν τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να επιτρέψει στον Παλαιστίνιο διαπραγματευτή να μεταβεί στο Τελ Αβίβ χθες το βράδυ για συνομιλίες με τους υπουργούς Εξωτερικών επ' αυτού του προβλήματος".

    Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ αναφέρει ότι "σχεδόν από το ‘σημείο μηδέν' και όχι στον παρόντα χρόνο μπορεί να ξεκινήσει και πάλι η πολιτική διαβούλευση για την επίλυση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τα συμπεράσματα των μελών της ελληνοτουρκικής αποστολής που συνόδευσε τους υπουργούς Εξωτερικών Παπανδρέου και Τζεμ κατά τις συναντήσεις τους με τον πρόεδρο Αραφάτ και τον πρωθυπουργό Σαρόν".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "πώς θα πείσει η ελληνική εξωτερική πολιτική για τη συνεχώς επικαλούμενη 'κοινοτική αλληλεγγύη', όταν η ίδια ουσιαστικά τη διασπάει με αυτόνομη κοινή πρωτοβουλία με τρίτη χώρα, που χρονικά συμπίπτει και με αντίστοιχη πρωτοβουλία της ΕΕ; Πώς θα πείσει η ελληνική εξωτερική πολιτική τους εταίρους και συμμάχους της για την απρόσκοπτη ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και για τα θέματά της με την Τουρκία, όταν η ίδια παίρνει την πρωτοβουλία μιας κοινής προσπάθειες με τη χώρα αυτή, για εσωκομμα-τική κατανάλωση;".

    [07] ΠΑΣΟΚ

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "σε ... Λερναία Υδρα τείνουν να μετεξελιχθούν τα προβλήματα για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ. Για κάθε ... λύση που επινοεί ή σχεδιάζει το κυβερνητικό επιτελείο εμφανίζονται καθημερινά και νέα προβλήματα, σε σημείο που να μοιάζει αδύνατος ο έλεγχος της κατάστασης".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "ένα ακόμη κρούσμα πολιτικής 'ανταρσίας', που πιστοποιεί το έλλειμμα συνοχής στους κόλπους της Κοινοβου-λευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκδηλώθηκε χθες στη Βουλή κατά την ψηφοφορία για την 'Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ' που θα διαχειρίζεται τα ολυμπιακά έργα μετά την τέλεση των Αγώνων του 2004".

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι "οι προσπάθειες αναστήλω-σης του προφίλ του Κ. Σημίτη χαντακώθηκαν πριν καλά-καλά ξεκινήσουν. Ολοι πλέον εκτιμούν ότι ο Κ. Σημίτης όχι μόνον έχει χάσει τον έλεγχο, αλλά θα πρέπει να θεωρείται πολιτικά νεκρός, χωρίς ελπίδα ανάστασης".

    H ESPRESSO υποστηρίζει ότι "έντονο παρα-σκήνιο, άγριες κόντρες, απειλές και πιέσεις προηγήθηκαν της κρίσιμης για το κυβερνών κόμμα ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας, η οποία θα διαχειριστεί τα Ολυμπιακά Ακίνητα μετά τους αγώνες του 2004. Τελικά, η επίμαχη διάταξη που προκάλεσε εκρήξεις στη Βουλή, υπερψηφίστηκε με 141 ψήφους υπέρ, 132 κατά, ενώ ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Στέλιος Παπαθεμελής, ψήφισε 'παρών'".

    [08] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Δεν υπάρχουν περιθώρια. Σε κρίσιμη φάση βρίσκεται η υλοποίηση του Γ' ΚΠΣ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μειώνονται οι φόροι σε εργασία-κέρδη. Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τις κατευθύνσεις της φορολογικής μεταρ-ρύθμισης".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Και ανταγωνισμός στη... μείωση των κερδών. Ασχημη η εικόνα των περισσοτέρων τραπεζών στο τρίμηνο".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Δυσοίωνες προβλέψεις απ' έξω και από μέσα. Με συγχορδία συστάσεων από ΟΟΣΑ και ΙΟΒΕ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Νέα δέσμη μέτρων για την απασχόληση. Θα διατεθούν κονδύλια 750 δις. δρχ".

    [09] Απασχόληση - Μέτρα

    Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ γράφει οτι "Η κυβέρνηση αναγκάζεται να αναλάβει πρωτοβουλίες, καταρτίζοντας εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Περίπου 2,2 δις. ευρώ (750 δις. δρχ) θα διατεθούν για την τόνωση της απασχόλησης, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την επαγγελματική κατάρτιση ανέργων, Ενώ παράλληλα προσ-φέρονται κίνητρα σε επιχειρήσεις για προσλή-ψεις προσωπικού".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 26 April 2002 - 14:35:25 UTC