Browse through our Interesting Nodes of Greek Associations & Organizations Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-11-21

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 21/11/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Κυβέρνηση- Αποπομπή Πάγκαλου
  • [03] Χρηματιστήριο
  • [04] Τρελές αγελάδες
  • [05] Εργασιακά
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Χρηματιστήριο

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Ο απόηχος της αποπομπής του Θεόδωρου Πάγκαλου από την κυβέρνηση, η απόφαση των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για τις "τρελές αγελάδες",η απογευματινή λειτουργία δημοσίων υπηρεσιών και η πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τρελά φιλέτα στο Ελληνικό. Χορεύουν οι εργολάβοι στην παραλία.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Συλλήψεις και αυτοκτονίας στην ΕΛ.ΑΣ. Απίστευτη ρεμούλα με τα αυθαίρετα.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Με έφαγαν ξένα κέντρα. Πάγκαλος: η συνέντευξη ήταν η αφορμή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανοίγουν 20 "κλειστά" επαγγέλματα. Αλφα- Αποκάλυψη: πρώτοι στη λίστα απελευθέρωσης γιατροί δικηγόροι μηχανικοί ταξί φορτηγά περίπτερα - φαρμακεία.

    Η ΑΥΓΗ: Οι "15" δεν προστατεύουν τους καταναλωτές. Το Συμβούλιο "έφαγε" τις προτάσεις της ΚΟΜΙΣΙΟΝ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κατάσταση διάλυσης σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Ραγδαίες εξελίξεις σηματοδοτεί η κρίση σε κυβέρνηση - αντιπολίτευση.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αιφνιδίως τριγμοί σε όλα τα κόμματα. Ζωντανεύει η πολιτική ζωή καθώς εμφανίζονται ουσιαστικές διαφορές απόψεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Το 2004 "έφαγε" τον Πάγκαλο. Ολο το παρασκήνιο της αιφνίδιας καρατόμησης.

    ΕΘΝΟΣ: 3 νέες ευκαιρίες σε 3.896 νέους για απασχόληση. Σε ΟΤΕ, Εθνική Αμυνα και Πανεπιστήμια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οκτώ Δεκεμβρίου: Δόξα ή ...γιαούρτωμα! Σε 17 ημέρες η Ιεραρχία αποφασίζει για την έλευση ή όχι του Αιρεσιάρχη Πάπα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Παίζουν με τις συντάξεις. Παιχνίδι εντυπώσεων στις πλάτες των εργαζομένων από τους κυβερνώντες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πακέτο 9.549 νέων θέσεων στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Δεν θα με φθείρουν αυτοί". Σημίτης για όσους διαφωνούν σε εργασιακά και αλλαγές.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Προκαλεί τον Σημίτη ο Ακης. Αποδοκιμάζει δημόσια την αποπομπή Πάγκαλου.

    ΕΣΤΙΑ: Ιδού πώς υπουργοποιεί. Πρωτοφανή τα κριτήρια του πρωθυπουργού.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απαρχή περιπέτειας η αποπομπή Πάγκαλου. Για την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ και προσωπικώς τον κ. Σημίτη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κατατέθηκε το εργασιακό νομοσχέδιο. Τι καθιερώνεται από την 1η Απριλίου του 2001.

    ΤΑ ΝΕΑ: Λόγια, λόγια...και κανένα μέτρο για κρέατα, περιβάλλον. Σε Βρυξέλλες και Χάγη.

    ΝΙΚΗ: Ο Ακης στηρίζει Πάγκαλο. "Τον έφαγαν" τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.

    Νέα Ελλάδα: Εργασιακή έκρηξη. Μέτωπο Πάγκαλου - Πολυζωγόπουλου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ερχεται αντεργατικός μεσαίωνας.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Ο Πάγκαλος έφυγε...η κρίση μένει! Παραδέχονται υπουργοί και στελέχη.

    Η ΧΩΡΑ: Γκρεμίζεται το καθεστώς Σημίτη. Ολοι τον χτυπάνε σαν χταπόδι και του δείχνουν την πόρτα του Μαξίμου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Stop στις σπατάλες. Συγκλίνουν στις διαπιστώσεις τους για την ελληνική οικονομία Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ΟΟΣΑ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε κίνδυνο η ελληνική οικονομία. Κατρακυλά η Σοφοκλέους-Ιπτάμενο το δολάριο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οκτώ στους δέκα έκοψαν το βοδινό. Θεαματική μείωση της κατανάλωσης κρέατος στη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σάλος στην Ευρώπη για τις τρελές αγελάδες.

    [02] Κυβέρνηση- Αποπομπή Πάγκαλου

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "μήνυμα ότι "δεν θα συρθεί στη φθορά, στην οποία θέλουν να τον οδηγήσουν" δια της απραξίας ή των υποχωρήσεων στις διαρθρωτικές αλλαγές, απηύθυνε ο πρωθυπουργός με την αποπομπή Πάγκαλου".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "αιφνίδια απόλυση του κυρίου Πάγκαλου, τελικά δεν ήταν και τόσο αιφνίδια! Και ουσιαστικά δεν είχε καμιά σχέση με το δήθεν θυμό του κ. Σημίτη για μια αιρετική συνέντευξη του πρώην υπουργού. Ο κ. Πάγκαλος απομακρύνθηκε επειδή ετοιμάζονται γενικές και ριζικές ανακατατάξεις στον ευρύτερο χώρο του "2004" και κάποιοι έκριναν ότι έπρεπε να είναι "ομοιογενής" η ομάδα που θα αναλάβει το σύνολο του μεγάλου αυτού έργου!"

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "ο πρωθυπουργός δεν παραδειγμάτισε κανένα με την αποπομπή του Πάγκαλου. Καθώς μεγαλώνουν οι ρωγμές στη γυάλινη οικονομία του "εκσυγχρονισμού", το καθεστώς Σημίτη δέχεται αλλεπάλληλα πλήγματα. Ο Ακης χαρακτηρίζει λυπηρό τον τρόπο που έφυγε ο Πάγκαλος, ενώ ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πολύ ολισθηρό δρόμο και δηλώνει πως περιμένει εξηγήσεις από τον Σημίτη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υπογραμμίζει ότι "ανοίγουν διάπλατα οι "ασκοί του Αιόλου" στο ΠΑΣΟΚ. Η αποπομπή του κ. Θ. Πάγκαλου από την κυβέρνηση δρομολογεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται υπό εκκόλαψη και "πολιτική κίνηση, την οποίαν επεξεργάζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Παναγιώτης Κρητικός".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "με κινηματογραφική ταχύτητα τρέχουν πλέον οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Η αποπομπή του Θεόδωρου Πάγκαλου από την κυβέρνηση όχι μόνο δεν εκτόνωσε την κρίση αλλά, φαίνεται, να συνέβαλε και στην έντασή της: Διάθεση να βγει σε "αντάρτικο" εμφάνισε από χθες ο τέως (πλέον) υπουργός Πολιτισμού, ο οποίος ευτύχησε να βρει στήριξη από τον Ακη Τσοχατζόπουλο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) τονίζει ότι "αγεφύρωτο είναι πλέον το χάσμα στις σχέσεις του πρωθυπουργού και του Θεόδωρου Πάγκαλου, μετά την κατά μέτωπο επίθεση που εξαπέλυσε χθες εναντίον του ο πρώην υπουργός, στη διάρκεια της τελετής παράδοσης στον Ευάγγελο Βενιζέλο".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "μια μόνο ημέρα μετά την απόλυση Πάγκαλου ο Ακης Τσοχατζόπουλος "τσαλάκωσε" με δήλωσή του από τις Βρυξέλλες το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο πρωθυπουργός. Με τη δήλωσή του ο Ακης εκφράζει τη λύπη του για την αποπομπή Πάγκαλου, τονίζοντας τη θετική δραστηριότητα του τέως υπουργού στο υπουργείο του και στην υπόθεση της Ολυμπιάδας".

    [03] Χρηματιστήριο

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "επικίνδυνη μονοτονία έγινε πλέον η πτωτική τάση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Η χθεσινή πτώση, κάτω από τις 3.340 μονάδες του γενικού δείκτη τιμών στη Σοφοκλέους, είχε ως αποτέλεσμα την καταγραφή ενός νέου αρνητικού ρεκόρ δεκαοκταμήνου, καθιστώντας ρεαλιστικές τις εκτιμήσεις των πιο απαισιόδοξων αναλυτών, περί σταδιακής υποχώρησης του ΓΔΤ προς τα επίπεδα των 3.000 μονάδων και ίσως ακόμη χαμηλότερα!!!"

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "κάτω από τις 3.340 μονάδες κατρακύλησε χθες ο Γενικός Δείκτης Τιμών στη Σοφοκλέους, καταγράφοντας νέο αρνητικό ρεκόρ έτους και καθιστώντας ρεαλιστικές τις εκτιμήσεις των πιο απαισιόδοξων αναλυτών, περί σταδιακής υποχώρησης του ΓΔΤ προς τα επίπεδα των 3.000 μονάδων και ίσως ακόμη χαμηλότερα. Οπως υποστηρίζουν παράγοντες της αγοράς, οι πολιτικές εξελίξεις με την αποπομπή του Θ. Πάγκαλου από το υπουργείο Πολιτισμού, που έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την αρνητική ψυχολογία των επενδυτών".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υπογραμμίζει ότι "στα κατώτερα επίπεδα του χρόνου βυθίστηκε χτες ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, που μετά από μια ακόμα πτωτική συνεδρίαση, έκλεισε στις 3.338 μονάδες. Στα ίδια, στα χειρότερα δηλαδή για ολόκληρη τη χρονιά, επίπεδα κινήθηκε και η μεγάλη πλειοψηφία των κλαδικών δεικτών, μια εξέλιξη από την οποία διασώθηκαν μόνο οι δείκτες των τραπεζών και των εταιριών χρηματοδοτικής μίσθωσης".

    Σύμφωνα με το ΚΑΡΦΙ "με τη νέα πτώση του Γενικού Δείκτη και την κατάσταση που διαμορφώνεται στο χρηματιστήριο, "δεν υπάρχουν πλέον εγκλωβισμένοι, υπάρχουν μόνο κατεστραμμένοι", όπως παρατήρησε εύστοχα ένας χρηματιστής".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "το Χρηματιστήριο Αθηνών ολισθαίνει συνεχώς σε κατώτερα επίπεδα, απογοητεύοντας και τους πιο αισιόδοξους. Η υποχώρηση των τιμών διαρκής, έφερε χθες τον γενικό δείκτη σε νέα μεγάλη πτώση της τάξης του 2,16% στις 3.338,02 μονάδες, προκαλώντας δυσφορία και αγανάκτηση στους επενδυτές, που βλέπουν την εσωτερική και διεθνή συγκυρία να παρασύρει τη Σοφοκλέους στα Τάρταρα".

    [04] Τρελές αγελάδες

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "την αποφυγή του κόστους για περισσότερους ελέγχους στα βοοειδή και τη διασφάλιση της τεράστιας βιομηχανίας ζωοτροφών έναντι της προάσπισης της υγείας των καταναλωτών επέλεξαν χθες οι 15 υπουργοί Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, "ψαλιδίζοντας" όχι μόνο τις προσδοκίες των Ευρωπαίων πολιτών που ανέμεναν πιο αποφασιστικά μέτρα, αλλά ακόμη και τις προτάσεις της Κομισιόν".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "διάφορες προτάσεις για το πρόβλημα των "τρελλών αγελάδων" εξέτασαν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Γεωργίας των "15" και οπως όλα δείχνουν είναι εξαιρετικά δύσκολη η υιοθέτηση κοινής γραμμής. ΟΙ υπουργοί Γεωρ4γίας καλούνται να αποφασίσουν αν η διαδικασία ελέγχου που θα αρχίσει τον Ιανουάριο θα αφορά μόνο ένα δείγμα 170.000 επικίνδυνων ζώων (οπως ισχύει σήμερα) ή ένα μεγαλύτερο δείγμα 400.000 ζώων που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου (οπως πρότεινε πρόσφατα η Κτηνιατρική Επιτροπή της ΕΕ) ή αν θα αφορά όλα τα ζώα άνω των δύο χρόνων, σύμφωνα με την πρόταση της Κομισιόν".

    Κατά την ΕΣΤΙΑ "αποκλεισμένο από τις αγροτικές οργανώσεις που ζητούν την επέκταση των ελέγχων για την νόσο των "τρελλών αγελάδων" σε όλα τα ζώα, από κάποια ηλικία και πάνω, αλλά και διχασμένο ως προς τα ληπτέα μέτρα, συνήλθε χθες το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως".

    ΤΑ ΝΕΑ σημειώνουν ότι "σε λόγια και συζητήσεις, χωρίς να υιοθετούν συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, αναλώνονται τόσο οι υπουργοί Γεωργίας των 15 χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης που συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες με θέμα την προστασία των καταναλωτών και τους ελέγχους βοοειδών για τη νόσο των τρελών αγελάδων, όσο και οι υπουργοί Περιβάλλοντος όλων των χωρών του κόσμου που συναντώνται στη Χάγη, χωρίς ωστόσο να συμφωνούν στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "εγγυήσεις από τη Γαλλία ότι θα επιβάλει στις εξαγωγές βοδινού κρέατος τους ίδιους υγειονομικούς ελέγχους με αυτούς που υιοθέτησε πρόσφατα για την ασθένεια των "τρελών αγελάδων" ζήτησε χθες ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα προστασίας του καταναλωτή, Ντέιβιντ Μπριρν, ενώ οι Ευρωπαίοι αναμένουν τις αποφάσεις των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για τις "τρελές αγελάδες".

    [05] Εργασιακά

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) γράφει ότι "από την ερχόμενη Δευτέρα 27η Νοεμβρίου τίθεται σε ισχύ το απογευματινό ωράριο σε μια σειρά δημοσίων υπηρεσιών, οπως είναι η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και τα γραφεία ενημέρωσης των πολιτών για φορολογικά θέματα, που θα δημιουργήσει σε Χολαργό, Μοσχάτο, Περιστέρι και Γλυφάδα το υπουργείο Οικονομικών."

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "την άρνηση των κοινωνικών εταίρων εισπράττει η κυβέρνηση στην "επιχείρηση άσκησης κοινωνικής πολιτικής" με χρήματα εργαζομένων και εργοδοτών, τα οποία προορίζονται για κατάρτιση ανέργων και απασχολουμένων. "Βέτο" στη μετατροπή του ΟΑΕΔ σε ασφαλιστικό ταμείο θέτουν οι κοινωνικοί εταίροι στο υπουργείο Εργασίας, τονίζοντας ότι η πρόωρη συνταξιοδότηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ με πόρους του Λογαριασμού Εργοδοτών και Εργαζόμενων (ΛΑΕΚ) είναι τεχνικά και οικονομικά ανέφικτη".

    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ τονίζει ότι "την ίδια ώρα που η αποπομπή Πάγκαλου από τον πρωθυπουργό προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, όλα δείχνουν ότι στο μέτωπο των εργασιακών σχέσεων επέρχεται η επόμενη έκρηξη για την κυβέρνηση. Τρεις παράγοντες συντελούν σ' αυτό: Πρώτον, η εσπευσμένη κατάθεση του νομοσχέδιου στη Βουλή αύριο, ενώ ο διάλογος συνεχίζεται, με αποτέλεσμα μπαράζ κινητοποιήσεων από εργαζόμενους, ΓΣΕΕ, ιδιαίτερα για το 35ωρο και την αύξηση του ορίου απολύσεων. Δεύτερο, ο άξονας Πάγκαλου-Πολυζωγόπουλου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Τρίτον, η επίκληση της κομματικής πειθαρχίας από Σημίτη, προκειμένου να επιτύχει την ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή".

    Κατά την ΑΘΗΝΑΪΚΗ "τρία χρόνια νωρίτερα θα βγαίνουν πλέον στη σύνταξη οι εργαζόμενοι που έχουν συμπληρώσει 35ετία και 10.500 ένσημα, ενώ με πόρους ειδικού λογαριασμού θα καλύπτονται οι ασφαλιστικές εισφορές των ανέργων, στους οποίους υπολείπονται μέχρι πέντε χρόνια για να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "από 34 άρθρα αποτελείται το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η διάταξη που προβλέπει να συνταξιοδοτούνται στα 55 τους χρόνια όσοι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ συμπληρώνουν τριακονταπενταετία."

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "εκτός νομοσχεδίου κινδυνεύει τελικώς να μείνει η ρύθμιση για τη συνταξιοδότηση εκείνων που συμπληρώνουν 10.500 ένσημα (35 έτη)και είναι 55 ετών (αντί 58 που ισχύει σήμερα) όταν πρόκειται για εργαζομένους σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των οικονομικών εφημερίδων έχουν ως εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ψυχολογία κατάρρευσης! Μέχρι και το 50% προσεγγίζουν οι απώλειες στο ΧΑΑ από το ιστορικό υψηλό του".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Νέες λίστες με τις κινήσεις μεγαλομετόχων. Ποιοί αγόρασαν, ποιοί πούλησαν".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Η αγορά θύμα της πολιτικής κρίσης. Η αποπομπή Πάγκαλου ενδέχεται να ανοίξει νέα μέτωπα".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "7 κοινοπραξίες για τις 7 άδειες σταθερής τηλεφωνίας".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Τιμές Μαρτίου '99. Ωρα αγορών για...επενδυτές. 19 μήνες πίσω πήγε η αγορά".

    [07] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "το δυσμενές διεθνώς κλίμα και η εικόνα δυσκινησίας που παρουσιάζει η κυβέρνηση καθώς και η επιβάρυνση των μακροοικονομικών δεικτών καθιστούν άκρως επιφυλακτικούς τους επενδυτές και ενισχύουν τη χρηματιστηριακή άπνοια".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 21 November 2000 - 14:25:04 UTC