Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-04-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/04/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Χρηματιστήριο
  • [3] Πρόσφυγες
  • [4] Κόσοβο
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Κρίση στο Κόσοβο - Χρηματιστήριο Αθηνών

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, οι ανησυχίες της Ελλάδος για το κύμα προσφύγων, οι εξελίξεις στο Χρηματιστήριο και το χτύπημα της "17Νοέμβρη" στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ρωσική αρμάδα στο Ιόνιο. Ελπίδα ή κίνδυνος μεγάλου πολέμου;

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καθολικώς αντίχριστοι. Θα βομβαρδίσουν πιο άγρια την Μεγάλη Παρασκευή.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Περνούν απο Ελλάδα οι Τούρκοι με το πρόσχημα της ανθρωπιστικής βοήθειας. Κυβέρνηση Νίκολας Μπέρνς.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Αγωνία για τη Βόρειο Ηπειρο. Χιλιάδες Κοσοβάροι πρόσφυγες εγκαθίστανται στις περιοχές της ελληνικής μειονότητας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Πύραυλοι" στη Σοφοκλέους. Ο Πόλεμος ρίχνει το Χρηματιστήριο. Σοβαρές επιπτώσεις θα έχει για την οικονομία η συνέχιση των συγκρούσεων.

    Η ΑΥΓΗ: Ματωμένο Πάσχα. Το ΝΑΤΟ αναγγέλλει άγριο βομβαρδισμό στο Βελιγράδι. Ουάσιγκτον και Βόννη απέρριψαν την πρόταση των θρησκευτικών ηγετών για εκεχειρία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βομβαρδίζουν την ελληνική οικονομία. Οι Νατοϊκοί πύραυλοι χτυπούν Χρηματιστήριο, τουρισμό και επενδύσεις-Στα ύψη και οι τιμές των καυσίμων.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο πόλεμος, οι φήμες και το Χρηματιστήριο. Τυφλοί πύραυλοι στο μέτωπο, μικροπανικός στην Αθήνα. Τα 3 ψέματα και οι 4 αλήθειες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο αντίχριστος έδωσε εντολή να ισοπεδώσουν τη Γιουγκοσλαβία. Αρνείται να σταματήσει τη σφαγή ακόμη και το Πάσχα.

    ΕΘΝΟΣ: Ξαναζεί ο ψυχρός πόλεμος. Οι Ρώσοι κατεβάζουν τον στόλο στη Μεσόγειο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ενοικιάζουν" τη Β. Ηπειρο με Κοσοβάρικο συμβόλαιο. Το επόμενο θύμα των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Αλβανών. Οι πρόσφυγες γίνονται μέτοχοι, άθελά τους, της ανθελληνικής "πυραμίδας".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι ρώσοι στο Αιγαίο. Αποφασιστικό βήμα της "Αρκούδας" σε περιοχές που παίζουν επικίνδυνα οι αμερικάνοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλλάζουν τα σύνορα. Αλυσιδωτές εξελίξεις στα Βαλκάνια με αφετηρία το Κόσοβο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 1941 Χίτλερ 1999 Κλίντον. "Βομβαρδίστε Βελιγράδι". Ούτε το Πάσχα δεν σέβονται.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Φράγμα στην κάθοδο προσφύγων στον αλβανικό Νότο. Εντονο διάβημα Σημίτη στον πρωθυπουργό της Αλβανίας.

    ΕΣΤΙΑ: Σχεδιάζουν τώρα τους νέους χάρτες. Απροκάλυπτη ομολογία του προέδρου Κλίντον.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εκτός ελέγχου η τραγωδία. Βομβαρδίζεται το κέντρο του Βελιγραδίου. Κυριαρχεί ο παραλογισμός των όπλων και το κύμα προσφύγων διογκώνεται.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αρωμα... Βιετνάμ στο Κοσσυφοπέδιο. Σε αδιέξοδο η Βορειοατλαντική Συμμαχία εξαιτίας των επιδρομών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Απειλούν τώρα και με επίθεση απο ξηράς οι Αμερικανοί. Και ανησυχία για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία. Και ρωσικά πολεμικά βγαίνουν στη Μεσόγειο.

    ΝΙΚΗ: Σερβία delentda est. H Pax Amerikana επιτίθεται. Αποφάσιαν τον ανηλεή βομβαρδισμό και του Βελιγραδίου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ φέρνει τον πόλεμο. Κλιμακώνται οι δολοφονικές επιδρομές ενάντι στη Γιουγκοσλαβία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: SOS για την οικονομία. Η κρίση στο Κόσοβο ανησυχεί τον Παπαντωνίου.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Β. Ηπειρος σε κίνδυνο. Κοσοβάροι πρόσφυγες κατευθύνονται σε χωριά της Ν. Αλβανίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τα σύνορα μένουν, τους λαούς αλλάζουν. Θέμα ωρών η άφιξη Κοσοβάρων στην Κακαβιά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αγωνία για τις εξελίξεις. Φλέγονται τα Βαλκάνια. Σε δυσμενή θέση η Ελλάδα.

    [2] Χρηματιστήριο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "σοβαρές επιπτώσεις στη χρηματιστηριακή αγορά της Σοφοκλέους -αλλά και κατ'επέκταση στην εθνική μας οικονομία-δημιουργούν οι κλιμακούμενοι βομβαρδισμοί στη Σερβία. Η χθεσινή μεγάλη πτώση στο Χρηματιστήριο (-3,84%) είναι αποτέλεσμα της έντονης αβεβαιότητας για τις εξελίξεις".

    ΤΟ ΒΗΜΑ αναφέρει οτι "ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαντωνίου παραπονέθηκε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου οτι οι καπνοί απο τις βόμβες που πέφτουν στη Σερβία δεν επέτρεψαν στην ελληνική οικονομία να επωφεληθεί απο τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες, όπως η εξασφάλιση των 9 τρις δρχ στη διάσκεψη του Βερολίνου, η ιδιωτικοποίηση της Ιονικής και η ψήφος της Επιτροπής υπέρ της ένταξης της Ελλάδος στην ΟΝΕ. Αλήθεια πρώτη σε μια ολόκληρη σειρά απο ψέματα και αλήθειες οι οποίες ξεπηδούν αυτές τις ημέρες μέσα απο τον ορυμαγδό του πολέμου, με θύμα (μεταξύ των άλλων..) το ελληνικό χρηματιστήριο: η Σοφοκλέους γνώρισε χθές μια κατακόρυφη πτώση του δείκτη κατά 3,8%. Λίγες ώρες προτού κλείσει το Χρηματιστήριο, η ελληνική αγορά βομβαρδιζόταν απο τις πιο απίθανες φήμες".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "το... ωστικό κύμα απο τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία κτυπά στην καρδιά τη ελληνικής οικονομίας και προ των θυρών βρίσκονται ακόμη και... η ανατίναξη του δρόμου που οδηγεί προς την ΟΝΕ. Παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις και παρεμβάσεις των υπουργών Γιάννου Παπαντωνίου και Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς και του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκά Παπαδήμου, οι αγορές άρχισαν να φοβούνται".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "την εκτίμηση οτι ο πληθωρισμός θα μειωθή στο 2% εντός του προσεχούς θέρους εξέφρασε χθές ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Λ. Παπαδήμος, ενώ επεσήμανε οτι θα απαιτηθή μεγάλη πειθαρχία προκειμένου να αποτραπή ενδεχόμενη αναθέρμανσις των πληθωριστικών πιέσεων μέχρι το τέλος του έτους. Παραλλήλως, προέβλεψε την εμπρόθεσμη εκπλήρωση όλων των κριτηρίων συγκλίσεως για την ένταξη της Ελλάδος στην ΟΝΕ".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν σε βάρος της ελληνικής οικονομίας απο την παράταση για αρκετό διάστημα ακόμη των πολεμικών επιχειρήσεων στη Γιουγκοσλαβία εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου. Παράλληλα, έκανε σαφές οτι στο βαθμό που παραταθεί η κρίση που υπάρξει μαζική είσοδος προσφύγων στην Ελλάδα τότε θα προκληθούν νέες δυσκολίες στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ τονίζει οτι "κλίμα εφησυχασμού και αποσιώπησης των τεράστιων επιπτώσεων που δημιουργούν στη χώρα μας οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ στη γειτονική περιοχή του Κόσοβο, επιχείρησε να καλλιεργήσει χτές ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υποστήριξε οτι οι εξελίξεις στο Κόσοβο δεν επηρεάζουν άμεσα την εθμνική οικονομία της χώρας μας, επειδή οι σχέσεις της Ελλάδας με τη Σερβία είναι πολύ περιορισμένες λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία 7-8 χρόνια".

    [3] Πρόσφυγες

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "ικανοποιημένη φέρεται η ελληνική κυβέρνηση απο τις υποσχέσεις που απέσπασε εκ Τιράνων, σε σχέση με την αποφυγή καθόδου Κοσσοβάρων προσφύγων στη Β. Ηπειρο. Πρόκειται όμως για άνευ ουσίας και πραγματικού αντικειμένου ικανοποίηση, δεδομένο οτι την ίδια ακριβώς ώρα που εδίδοντο οι αλβανικές διαβεβαιώσεις, εκατοντάδες αλβανικά πούλμαν αναχωρούσαν απο την περιοχή της Β. Ηπείρου προς τα σύνορα με την Ν. Γιουγκοσλαβία προκειμένου να μεταφέρουν πρόσφυγες προς το "Νότο".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "σε μέγα πολιτικό θέμα που απειλεί να κλονίσει τα βαλκανικά θεμέλια μετατρέπεται το ανθρωπιστικό δράμα των προσφύγων οι οποίοι εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες το Κοσσυφοπέδιο, παρά τις εντεινόμενες ΝΑΤΟϊκές αεροπορικές επιδρομές χάριν της... προστασίας τους. Η προώθηση κοσοβάρων προσφύγων στον αλβανικό νότο, σε περιοχές όπου ζεί η ελληνική μειονότητα προκαλεί έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση και αγωνία στην κοινή γνώμη".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "έντονη δραστηριότητα αναπτύσσει η Αθήνα με στρατηγικό στόχο να συγκρατήσει τα κύματα προσφύγων στη βόρεια Αλβανία και στην ΠΓΔΜ. Παράλληλα, η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να αποφύγει χειρότερη εμπλοκή που θα προκαλούσε η εγκατάσταση Κοσοβάρων προσφύγων στα χωριά της ελληνικής μειονότητας στη νότια Αλβανία".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων οτι "και ενώ απολύτως προβλέψιμο ήταν πως κύματα προσφύγων του Κοσόβου θα συνέρρεαν στα Σκόπια και την Αλβανία... οι ΝΑΤΟϊκοί συμπεριφέρθηκαν ως ανυποψίαστοι για τις συνέπειες των "ανθρωπιστικών" βομβαρδισμών τους... και τώρα τρίτες χώρες καλούνται να αναλάβουν την επίλυση του προβλήματος. Και ευλόγως η κυβέρνηση της χώρας μας ανησυχεί... ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) τονίζει οτι "η προσωπική ανάμειξη του Ελληνα πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, δίνει απο μόνη της το μέγεθος του ενδιαφέροντος της Αθήνας για το πρόβλημα των προσφύγων. Παράλληλα, όμως η κυβέρνηση προσπαθεί να διασφαλίσει ορισμένες εγγυήσεις, συνεργαζόμενη με τους γείτονές μας που βρίσκονται ασφαλώς σε δυσκολότερη θέση, κυρίως για οικονομικούς λόγους".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "κορυφώνεται η αγωνία για τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν για την ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου απο την ενδεχόμενη εγκατάσταση Κοσοβάρων προσφύγων στον αλβανικό νότο. Οι εξελίξεις στο θέμα αυτό ήταν ραγδαίες καθώς η ομογένεια μέσω της Ομόνοιας απηύθυνε έκκληση για προστασία της μειονότητας και ιδιαίτερα των περιουσιών των ομογενών που είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται οτι "πρόσθετη οικονομική βοήθεια εκτός απο την ανθρωπιστική ύψους 1,5 δις δρχ που προσφέρει ήδη η ελληνική κυβέρνηση απαιτούν τα Τίρανα προκειμένου να σκεφτούν αν θα σταματήσουν την κάθδο Κοσοβάρων προσφύγων στα χωριιά και τις πόλεις της Β. Ηπείρου".

    [4] Κόσοβο

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "εφιαλτική είναι η τροπή που παίρνει η κρίση του Κοσσυφοπεδίου, ύστερα απο τη στρατιωτική παρέμβαση του ΝΑΤΟ. Το ναυάγιο της ρωσικής πρωτοβουλίας δημιουργεί νέα δεδομένα με τη Μόσχα να κατηγορεί ευθέως τις ΗΠΑ οτι επιχειρεί να αλλάξει τα σύνορα στα Βαλκάνια και να αποφασίζει την κάθοδο πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο και στην Αδριατική Θάλασσα".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "οργισμένη η Ρωσία απο την απόρριψη της πρότασης Πριμακόφ, πέρασε χθές απο τη διπλωματία στην στρατιωτική παρουσία που φέρει στην μνήμη μέρες "Ψυχρού Πολέμου". Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας προειδοποίησε: "αν επιδιώξουν να μας μεταχειρισθούν όπως τη Γιουγκοσλαβία θα απαντήσουμε ακόμα και με τη χρήση πυρηνικών όπλων".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι "με τη διεύρυνση και την εντατικοποίηση των βομβαρδισμών στο Κοσσυφοπέδιο και σε όλο το έδαφος της Γιουγκοσλαβίας απάντησε χθές το ΝΑΤΟ στις εκκλήσεις για αναζήτηση ειρηνικής λύσης που απηύθυνε το Οικουμενικό Συμβούλιο των Εκκλησιών απο τη Γενεύη, αλλά και στη συνεχιζόμενη πρωτοβουλία του Βατικανού για απόπειρα πολιτικής συνεννόησης".

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται οτι "οι Αμερικανοί, "πάντοτε υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", αποφάσισαν να καταστρέψουν τη Γιουγκοσλαβία. Ανερυθρίαστα απορρίπτουν κάθε εναλλακτική πρόταση και ετοιμάζονται να "σφυροκοπήσουν" κάθε τετραγωνικό εκατοστό της χώρας "στο όνομα της ειρήνης".

    Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "οι αμερικανοί μεταδίδουν προς πάσα κατεύθυνση οτι οι βομβαρδισμοί θα ενταθούν και θα συνεχισθούν ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές, μη αφήνοτνας αχτίδα διαφυγής σε διπλωματική λύση. Το ΝΑΤΟ επικροτεί, ενισχύει τον εξοπλισμό του, καθώς οι πύραυλοι σώθηκαν απο τις 11 το βράδυ άρχισε να βομβαρδίζει και πάλι στην Πρίστινα, ενώ αργότερα στις 11.30 δεχόταν βόμβες στρατώνας στο κέντρο του Βελιγραδίου. Είχαν προηγηθεί απειλές για βομβαρδισμούς στα υπουργεία Εξωτερικών και Αμύνης και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός οτι η Ατλαντική Συμμαχία συνδέει το τέλος των επιθέσεων με την παύση της σφαγής στο Κόσοβο".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ τονίζει οτι "ένα ακόμη "σενάριο" χερσαίας επέμβασης στο Κοσσυφοπέδιο κλωθογυρίζουν στο μυαλό τους οι εγκέφαλοι της Ατλαντικής Συμμαχίας -με οτι μπορεί να συνεπάγεται τόσο για τη Δύση, όσο και για την ίδια τη Χερσόνησο των Βαλκανίων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "βομβαρδισμοί παντού, ακόμη και στο Βελιγράδι αποφάσισε χθές το ΝΑΤΟ, δηλαδή ο Κλίντον. Οπως τότε, όταν οι ναζί ισοπέδωσαν και το Βελιγράδι και άλλες πόλεις. Ούτε εκεχειρία ανήμερα το Πάσχα, όπως πρότεινε η Ελλάδα δέχθηκαν".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει οτι "με τρομοκρατικής έντασης βομβαρδισμούς εναντίον και στόχων στους οποίους υπάρχουν άμαχοι, οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ επιχειρούν να κάμψουν τη γιουγκοσλαβική αντίσταση και να υποχρεώσουν τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς να αποδεχθεί τη συμφωνία του Ραμπουγιέ".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η κρίση στο Κόσοβο και οι επιπτώσεις στην ελληνική αγορά, οι δηλώσεις Παπαντωνίου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, η έκθεση του διοικητή της ΤτΕ για την νομισματική πολιτική και η πορεία των ιδιωτικοποιήσεων είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Γ. Παπαντωνίου και Λ. Παπαδήμος επισημαίνουν: Επιφυλακή για τον πληθωρισμό''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Παράνοια! - Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει χερσαία επέμβαση - Ρωσικός στόλος στην Αδριατική. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Οι πρόσφυγες στα σύνορα, αναστάτωση στις αγορές - Προσπάθεια της κυβέρνησης για να μείνει η κρίση εκτός των τειχών. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Παπαδήμος-Καρατζάς: Διαφωνίες τακτικής στα θέματα της νομισματικής πολιτικής. ''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ``Ανησυχητική βουτιά 3,8% επιδεινώνει το κλίμα στη Σοφοκλέους - Καθοριστικός παράγων οι εξελίξεις στο Κόσοβο. ''

    [6] Κρίση στο Κόσοβο - Χρηματιστήριο Αθηνών

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ αναφέρει ότι: ``Οι άκαρπες διπλωματικές πρωτοβουλίες του Ρώσου πρωθυπουργού σε συνδυασμό με τους συνεχιζόμενους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς εναντίον σερβικών στόχων εξακολουθούν να δημιουργούν κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας στη χρηματιστηριακή αγορά. Οι φόβοι περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης καθιστά επιφυλακτικούς τους επενδυτές με αποτέλεσμα να ενισχύεται η τάση ρευστοποιήσεων. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 1 April 1999 - 7:49:11 UTC