Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 00-03-16

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΑ ΓΙΑ ΤΟ +4,53%
  • [02] Ο ΜΙΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΗΣ Ν.ΣΕΡΒΙΑΣ
  • [03] ΞΑΝΘΗ:Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
  • [04] Ε. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ : « ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»
  • [05] ΚΑΡΑΤΖΑΣ: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ Χ.Α.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ
  • [06] ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΟ Χ.Α.Α. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
  • [07] ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • [08] ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
  • [09] ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
  • [10] ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
  • [11] ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ
  • [12] ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
  • [13] ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

  • [01] ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΑΑ ΓΙΑ ΤΟ +4,53%

    Αθήνα, 16 Μαρτίου 2000 (14:56 UTC+2)

    Χαράς ευαγγέλια σήμερα στη Σοφοκλέους, καθώς για δεύτερη συνεχή ημέρα, ο γενικός δείκτης τιμών κατέγραψε κέρδη, μετά από ένα σερί πτωτικών συνεδριάσεων, που προκάλεσαν την αγανάκτηση του επενδυτικού κοινού.

    Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης φάνηκε σήμερα, ήδη από την έναρξη της συνεδρίασης, να επιστρέφει στο δρόμο της ανόδου, για να τερματίσει με εντυπωσιακά κέρδη, της τάξης του 4,53%.

    Ως αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στις 4.759,89 μονάδες, έχοντας "αναρριχηθεί" κατά 207,5 μονάδες σε σχέση με χτες. Πάντως, σχετικά περιορισμένος, στα επίπεδα των 188,1 δισ. δρχ, παρέμεινε ο όγκος των συναλλαγών, αν και θεωρήθηκε ικανοποιητικός, επειδή αφορούσε σχεδόν στο σύνολό του σε αγορές και όχι σε πωλήσεις.

    Τις ευεργετικές επιδράσεις της σημερινής ανόδου δέχτηκαν όλοι οι επιμέρους δείκτες, με τα "χαρτιά" της παράλληλης, των κατασκευαστικών και των διάφορων και εμπορικών επιχειρήσεων να σημειώνουν τα μεγαλύτερα κέρδη.

    Ο δείκτης της παράλληλης αγοράς, που κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα", έκλεισε σε απόσταση αναπνοής από το limit up, με κέρδη 9,75%. Αντίστοιχα, κατά 9,81% ενισχύθηκε ο δείκτης των κατασκευαστικών και κατά 8,62% εκείνος των διάφορων.

    Μεγάλη άνοδο κατέγραψαν επίσης οι δείκτες των εταιριών leasing (+8,02%), των επενδύσεων (+7,06%), των βιομηχανιών (+6,89%), των ασφαλειών (+5,69%), των συμμετοχών (+5,91%) και των τραπεζών (+2,28%). Κατά 8,28% ενισχύθηκε ο δείκτης FTSE/ASE MID 40, ενώ ο FTSE/ASE 20 κατέγραψε κέρδη της τάξης του 2,95%.

    Ωθηση στο ΧΑΑ εκτιμάται ότι έδωσαν σήμερα οι εξαγγελίες για το σχέδιο τεσσάρων παρεμβάσεων σε θεσμικό επίπεδο, που σχεδίασε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, προκειμένου να ορθοποδήσει η Σοφοκλέους.

    Μεταξύ των μέτρων που εξαγγέλθηκαν περιλαμβάνεται η επικείμενη απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος, να επιτρέψει τη δανειοδότηση επιχειρηματιών, που διαθέτουν μειοψηφικό πακέτο, προκειμένου να αγοράσουν μετοχές τους. Επιπλέον, το δεύτερο μέτρο προβλέπει ότι τα ασφαλιστικά ταμεία θα λάβουν το "πράσινο φως", για να αυξήσουν άμεσα το ποσοστό των επενδύσεών τους σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια σε 23% έναντι του ισχύοντος 20%.

    Η τρίτη παρέμβαση στο θεσμικό επίπεδο, που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, προβλέπει "ένεση" ρευστότητας στο χρηματιστήριο, μέσω της αναστολής -για ένα διάστημα- της εισαγωγής νέων εταιριών στο Χρηματιστήριο. Οι εισαγωγές αυτές δέσμευσαν -μόνο στο τελευταία τρίμηνο- περί το 1 τρισ. 800 δισ.εκατ. και θεωρούνται κατά έναν μεγάλο βαθμό υπεύθυνες, για την κακή εξέλιξη του Χρηματιστηρίου στο τελευταίο διάστημα.

    [02] Ο ΜΙΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΗΣ Ν.ΣΕΡΒΙΑΣ

    Τίρανα, 16 Μαρτίου 2000 (14:04 UTC+2)

    Φωτογραφία: Στρατός

    Τους "εξτρεμιστικούς κύκλους" των Αλβανών της νότιας Σερβίας καταδίκασε ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Πασκάλ Μίλο, μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Αμυνας (ΚΕΠΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ), Χαβιέ Σολάνα.

    "Η αλβανική κυβέρνηση καταδικάζει όλες τις ενέργειες των εξτρεμιστικών κύκλων στο Πρέσεβο, που αντί να τους απασχολούν τα αλβανικά συμφέροντα, ενδιαφέρονται περισσότερο για το δικό τους συμφέρον", τόνισε ο Αλβανός υπουργός, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση για τερματισμό της βίας στην περιοχή.

    Ο Πασκάλ Μίλο τόνισε, ακόμη, ότι η αλβανική κυβέρνηση δεν υποστηρίζει κανένα εξτρεμιστικό σημείο στο Κοσσυφοπέδιο, ανεξάρτητου πλευράς και τοποθέτησης, επαναλαμβάνοντας παράλληλα τη δέσμευση της αλβανικής ηγεσίας να εργαστεί για την ομαλοποίηση της κατάστασης στην περιοχή και την αποκατάσταση της ειρήνης.

    Σ.Π.

    [03] ΞΑΝΘΗ:Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

    Αθήνα, 15 Μαρτίου 2000 (23:35 UTC+2)

    Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας.

    Ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος τους κατοίκους των χωριών της μειονότητας στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης που κατά εκατοντάδες κατέκλυσαν τις πλατείες τους προέτρεψε να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία μετά τις προσπάθειες που τα τελευταία χρόνια τους έχουν βγάλει από την απομόνωση και την αφάνεια.

    "Βλέπουμε το δικό σας ρόλο, τη δικιά σας συμμετοχή, τη δικιά σας παρουσία σαν μία σημαντική παρουσία μέσα στην Ελλάδα, που αναδεικνύει ακριβώς αυτή την πολυπολιτισμική διάσταση, την ευρωπαϊκή διάσταση, που τόσο θεωρούμε σημαντική για τα Βαλκάνια", είπε.

    Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας ο κ. Παπανδρέου τη χαρακτήρισε επιθετική πολιτική ειρήνης, συνεργασίας και ασφάλειας για την ευρύτερη πολιτική των Βαλκανίων.

    "Δείχνουμε ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι για την περιοχή, όπου οι μειονότητες όπου και αν βρίσκονται δε θα είναι θύματα των συγκρούσεων, αλλά θα είναι μία δημιουργική παρουσία για κάθε πολιτισμό, για κάθε χώρα, κάτι πάρα πολύ σημαντικό στην ευρωπαϊκή προοπτική που έχουμε όλοι μας", τόνισε.

    [04] Ε. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ : « ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»

    Αθήνα, 16 Μαρτίου 2000 (20:58 UTC+2)

    Ο γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος, πρόεδρος της ομώνυμης εταιρίας, της ΜΕΤΚΑ και της "ΠΑΕ Ηρακλής", μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Φλας" και αναφερόμενος στην πορεία του χρηματιστηρίου Αθηνών, δήλωσε ότι "σε αυτά τα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα ο δείκτης και πάρα πολλές μετοχές, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Δεν είναι θέμα βασικών δεδομένων. Το καλοκαίρι είχαμε θέμα βασικών δεδομένων. Δηλαδή τα δεδομένα πολλών εταιριών, εάν όχι των περισσότερων, ήταν έξω από κάθε λογική. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι πολύ λογικά, με ευρωπαϊκά στάνταρτ. Αρα, τι λείπει; Η ψυχολογία. Εάν είναι κακή η ψυχολογία, τότε θα πέφτει το χρηματιστήριο. Εάν είναι καλή η ψυχολογία, θα

    ανεβαίνει.

    Αυτό που έγινε την Τετάρτη, βοήθησε την ψυχολογία. Δεν άλλαξε κανένα δεδομένο, αλλά βοήθησε την ψυχολογία".

    [05] ΚΑΡΑΤΖΑΣ: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ Χ.Α.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ

    Αλεξανδρούπολη, 16 Μαρτίου 2000 (20:57 UTC+2)

    Σε δηλώσεις που έκανε από την Αλεξανδρούπολη ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Θεόδωρος Καρατζάς, υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να κινείται η Σοφοκλέους μεταξύ ενθουσιασμού και πανικού, αλλά να ισορροπεί εκεί που είναι η αλήθεια των πραγμάτων. Και πρότεινε την αγορά μετοχών για την περίοδο αυτή.

    [06] ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΟ Χ.Α.Α. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

    Αθήνα, 16 Μαρτίου 2000 (20:56 UTC+2)

    Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, συνέχισε να παραμένει και την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, παρά τη θεαματική άνοδο της Σοφοκλέους.

    Ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Βόλο φωτογράφισε τη Ν.Δ., λέγοντας ότι κάποιοι επιχαίρουν όταν πέφτει ο δείκτης και αναρωτήθηκε εάν αυτοί οι κάποιοι θέλουν να χάσει τα χρήματά του ο κόσμος.

    Ο Μιλτιάδης Εβερτ, μιλώντας στο ραδιοσταθμό του "Φλας", επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τόνισε ότι πρέπει να αποδείξει τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον της Ν.Δ. για την πτώση της περασμένης Πέμπτης. "Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός εθνικής άμυνας, κατηγόρησαν τη Ν.Δ. ότι παρενέβη στο χρηματιστήριο για να ρίξει το χρηματιστήριο. Η κατηγορία είναι βαρύτατη και ακόμη δεν έχουνπροσκομιστεί στοιχεία. Αντίθετα, η απόφαση που πάρθηκε είναι να σταματήσουν οι έλεγχοι. Όχι., να συνεχιστούν και αύριο το αργότερο να προσκομίσουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν", είπε ο κ. Εβερτ.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό δήλωσε ότι η καλύτερη πρωτοβουλία για την τόνωση του χρηματιστηρίου, είναι η σιωπή και οι χαμηλοί τόνοι.

    Στο θέμα αναφέρθηκε και ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Μιχάλης Παπαγιαννάκης ο οποίος δήλωσε ότι οι αναφορές σε παρεμβάσεις στο χρηματιστήριο, οδηγούν σε αβάσιμες προσδοκίες ή αναξιοπιστία.

    Τη βεβαιότητά του για τη θετική πορεία του χρηματιστηρίου, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε και τη δική του ερμηνεία για την πτώση του δείκτη. "Το σίγουρο και το απόλυτα βέβαιο, είναι ότι μεσοπρόθεσμα το χρηματιστήριο θα ακολουθήσει και αυτό την άκρως θετική και διεθνώς αναγνωρισμένη ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, διότι αυτά πάνε μαζί και αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία", είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

    Σε άλλο σημείο ο τέως υπουργός, απορρίπτοντας τη θεωρία ότι η πτώση του χρηματιστηρίου ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών αντιπαραθέσεων, εξέφρασε την άποψη ότι η πτώση ήρθε ως σύμπτωμα μιας συνολικής παθογένειας. Και την απέδωσε στη λειτουργία πολλών παραγόντων. "Αυτό που έχει σημασία πάντως, και πρέπει να ξέρουν οι επενδυτές, είναι ότι όσο πάει καλά η οικονομία αυτού του τόπου, θα πάει καλά και το χρηματιστήριο".

    [07] ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

    Παρίσι, 16 Μαρτίου 2000 (20:54 UTC+2)

    Την αύξηση των τριών βασικών της επιτοκίων κατά 0,25%, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα.

    Σε μία σύντομη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η άνοδος αυτή των επιτοκίων, έρχεται ως αποτέλεσμα της αύξησης της τιμής του πετρελαίου, της υποτίμησης του ευρώ και της βελτίωσης της οικονομίας στη ζώνη του ενιαίου νομίσματος.

    Στο μεταξύ, τα ευρωπαίκά χρηματιστήρια, έκλεισαν με σημαντική άνοδο. Η Φραγκφούρτη στο 2,29%, το Παρίσι στο 1,12% και το Λονδίνο στο 1,71%. Στη Νέα Υόρκη ο δείκτης Down Jones παρουσίαζε στις 8 ώρα Ελλάδος άνοδο 3, 16%. Τέλος οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, παρουσίασαν περαιτέρω πτώση, με το αργό πετρέλαιο να φτάνει στα 26,97 δολάρια ανά βαρέλι.

    [08] ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    Αθήνα, 16 Μαρτίου 2000 (20:53 UTC+2)

    Αντιστροφή του κλίματος σήμερα Πέμπτη στη Σοφοκλέους η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στην εξαγγελία των θεσμικών μέτρων που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

    Τη χθεσινή κατήφεια, αντικατέστησαν τα χαμόγελα της αισιοδοξίας που προκάλεσε η εντυπωσιακή άνοδος του δείκτη κατά 4,53%.

    Ήταν μία αναμενόμενη αντίδραση προς τα επάνω, στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Μία συνεδρίαση που ακολούθησε την "περίεργη" συνεδρίαση της Τετάρτης, με το ξεκίνημα στη μεγάλη κάμψη και το εντυπωσιακό φινάλε που είχε και ήρθε σαν συνέχεια της "μαύρης Τρίτης" που ακολούθησε την Καθαρά Δευτέρα.

    Επρόκειτο πράγματι για μία λαμπρή συνεδρίαση. Μπορεί ο τζίρος να ήταν μόνο γύρω στα 190 δις δραχμές, αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι ήρθε μετά την βαριά αρρώστια που έπληξε το χρηματιστήριο.

    Εκείνο που έχει σημασία, είναι ότι την Τετάρτη, περίπου 40 επιχειρηματίες στήριξαν τις δικές τους μετοχές και δεν ήταν μόνο τα κρατικά χαρτοφυλάκια που έδωσαν τον τόνο της ανόδου. Ένα νέο στοιχείο από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, ήταν ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες, υπήρξε και πραγματικό αγοραστικό ενδιαφέρον από μικροεπενδυτές, που είδαν τις τιμές των περισσοτέρων μετοχών να βρίσκονται σε πολύ ελκυστικά επίπεδα. Συνέπεια ήταν να ανεβούν και τα λεγόμενα περιφερειακά χαρτιά, δηλαδή η παράλληλη αγορά, ο κατασκευαστικός τομέας, οι διάφορες εταιρίες, που ήταν οι τρεις κλάδοι που είχαν δεχθεί τα πιο ισχυρά πλήγματα τις τελευταίες εβδομάδες. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα περίπου 120 λεγόμενα "περιφερειακά" χαρτιά, έχουν χάσει το 60%, το 70% έως και το 80% της ονομαστικής τους αξίας από τον μέσο όρο του 1999.

    Κατά τα άλλα, εκείνο που απομένει να δούμε είναι εάν αυτό το καλό κλίμα θα διατηρηθεί και θα συνεχιστεί, εάν θα έχουμε μία-δύο τέτοιες ανοδικές συνεδριάσεις και κυρίως, εάν φτάσει ο δείκτης και οι μετοχές σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, μήπως τότε αρχίσουν τις ρευστοποιήσεις οι λεγόμενοι εγκλωβισμένοι. Και το ζητούμενο είναι εάν εκείνες οι ρευστοποιήσεις απορροφηθούν από την αγορά. Αυτό είναι το ερωτηματικό, αυτό αποτελεί και το κλειδί της Σοφοκλέους μέχρι τις εκλογές.

    [09] ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

    Θεσσαλονίκη, 16 Μαρτίου 2000 (20:51 UTC+2)

    Συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί 1-2 Απριλίου στο νέο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στο Φοίνικα.

    Σήμερα το πρωί έγινε σύσκεψη στους χώρους του γηπέδου, (οι εργασίες για την ολοκλήρωση του μπήκαν στην τελική ευθεία) όπου συζητήθηκε η κατανομή των χώρων στους φιλάθλους των τεσσάρων ομάδων, η προσέλευση και η αποχώρηση τους, η ασφάλεια και ο χώρος στάθμευσης.

    Ετσι λοιπόν αποφασίστηκαν :

    Η διάθεση 1.400 θέσεων σε διαφορετικές κερκίδες του γηπέδου στις αστυνομικές δυνάμεις για λόγους ασφαλείας.

    Ο κεντρικός χώρος στάθμευσης (στην πλατεία Ιωάννη Δεδέογλου), ο οποίος είναι χωρητικότητας 850 αυτοκινήτων να χρησιμοποιηθεί μόνο για τις ανάγκες των επισήμων, των προσκεκλημένων, των δημοσιογράφων και φυσικά των αποστολών των ομάδων που συμμετέχουν και των διαιτητών. Σε όλους αυτούς θα δοθούν ειδικές καρτέλες πάρκινγκ για άμεση πρόσβαση στο χώρο.

    Οι υπόλοιποι που θα έρθουν με αυτοκίνητα τους στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, στο Φοίνικα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρκάρουν στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου, τους οποίους η Εκτελεστική Επιτροπή της διοργάνωσης σκοπεύει να αξιοποιήσει ανάλογα.

    Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοργάνωσης Κώστας Παρίσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Γιάννης Παναγόπουλος, και ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Νικηφόρος Τζατζάκης.

    [10] ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

    Ελευσίνα, 16 Μαρτίου 2000 (20:43 UTC+2)

    Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής κατηγορώντας την ότι καταφεύγει σε πρακτικές που δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα, που ξεφεύγουν από τα όρια της ηθικής τάξης και της νομιμότητας.

    Στην ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας ο κ. Καραμανλής είπε ότι η κυβέρνηση επιστρατεύει ύβρεις, προκλήσεις και μαύρη προπαγάνδα, επιχειρεί να δημιουργήσει όξυνση, πόλωση και φανατισμό, προσπαθεί να εξαπατήσει, να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει μια ολόκληρη κοινωνία.

    "Δεν καταφέρνει τελικά, παρά να επιδεικνύει το φόβο που την κατέλαβε για το ξέσπασμα της οργής των Ελλήνων. Και αυτό το ξέσπασμα, γίνεται μέρα με τη μέρα πιο δυνατό. Απλώνεται παντού. Παραμερίζει την παρακμή, το κατεστημένο, την αλαζονεία", τόνισε.

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στην κρατική τηλεόραση, την οποία χαρακτήρισε παραμάγαζο της Χαριλάου Τρικούπη, είπε ότι οι ειδήσεις της στερούνται αντικειμενικότητας και αμεροληψίας και ότι τα μικρά κόμματα εξαφανίζονται από τα δελτία της.

    Τόνισε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός καταφεύγει σε υβριστικούς υπαινιγμούς εναντίον του και ότι "ο επικεφαλής της ΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας στηρίζει τον πιο φτηνό κιτρινισμό που παράγεται από όργανα ισχυρών οικονομικών συμφερόντων".

    "Στελέχη της κυβέρνησης - ακόμη και ο αρμόδιος υπουργός για τους θεσμούς - εξαπολύουν ύβρεις και συκοφαντικούς ισχυρισμούς εναντίον κορυφαίων παραγόντων του κόμματος μας, καλυπτόμενοι πίσω από τη βουλευτική ασυλία τους. Εφθασαν στο σημείο να δηλώνουν - προκαλώντας την κοινή γνώμη - ότι αποτελούν καθεστώς, αλλά και να υπερηφανεύονται ότι έχουν παντού υπηρεσίες, οι οποίες δουλεύουν για το καθεστώς τους", είπε.

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ. άφησε αιχμές εναντίον της κυβέρνησης για την υπόθεση της Πλατείας Συντάγματος κάνοντας λόγο για εγκυκλίους με τις οποίες καταργούνται οι αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπαγορεύεται στα Δημοτικά Συμβούλια ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν παρά μόνο όπως θέλει το ΠΑΣΟΚ.

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση για κατασπατάληση τεράστιων ποσών και για παραβιάσεις κοινοτικών κανόνων, ενώ αναφερόμενος στις εξελίξεις του Χρηματιστηρίου είπε ότι "πετά λάσπη από τα παράθυρα του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας σε βάρος άλλων, για τα εγκλήματα που η ίδια διέπραξε".

    "Κατέστρεψαν έναν ολόκληρο κόσμο και αντί να απολογούνται κάθονται και φτιάχνουν εξωφρενικά και γελοία σενάρια. Προσποιούνται τώρα ότι βλέπουν εξωοικονομικές παρεμβάσεις και ζητούν να μη γίνονται δηλώσεις. Τους ρωτούμε: Ποιος άλλος μίλησε εκτός από αυτούς; Σε ποιους επιτέλους απευθύνονται;"

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες και η παρεμβάσεις της πασιφανείς, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Χρηματιστήριο θα βρει το δρόμο του αν αφεθεί μακριά από κυβερνητικές παρεμβάσεις.

    Εκανε αναφορά στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Χρηματιστήριο κατά τους τελευταίους μήνες και όχι μόνον κατά τις τελευταίες μέρες και ειδικότερα στην αστάθεια και τη νευρικότητα στην εξέλιξη των χρηματιστηριακών συναλλαγών, στην εξάρτηση της συμπεριφοράς των επενδυτών από φήμες, διαρροές, εκτιμήσεις και υποτιθέμενες "προβλέψεις" που επηρρεάζουν τη στάση τους, χειραγώγηση μετοχών από οργανωμένους επιτήδειους κερδοσκόπους που εκμεταλλεύονται την άγνοια των μικροεπενδυτών και αντλούν υπερκέρδη ακόμη και μέσα στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης.

    Ο κ. Καραμανλής δεσμεύθηκε στην προώθηση αναγκαίων μέτρων για την προστασία των μικροεπενδυτών τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη η ριζική αναδιάταξη του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του Χρηματιστήριου.

    Στα μέτρα που προτείνει και θα εφαρμόσει η Ν.Δ., όπως είπε, συμπεριλαμβάνονται επιτάχυνση των διαδικασιών για την είσοδο εταιριών στο ΧΑΑ, ώστε να επιτευχθεί ρυθμός εισόδου μίας εταιρίας ημερησίως, τροποποίηση του συστήματος αξιολόγησης και έγκρισης των αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου των εισηγμένων εταιριών και αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας σχετικά με τη δυνατότητά τους να πραγματοποιούν μία και μόνο αύξηση ετησίως.

    Επίσης υποσχέθηκε εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας που προβλέπει αυστηρές ποινές σε όσους διασπείρουν φήμες και ψευδείς ειδήσεις για τις εισηγμένες εταιρίες, απαγόρευση παρεμβατικών δηλώσεων κρατικών παραγόντων σχετικά με την πορεία του Χρηματιστηρίου και θεσμοθέτηση διαδικασιών επίσημης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού. αυστηρότερο έλεγχο στη λειτουργία των χρηματιστηριακών εταιριών, των πράξεών τους, και των σχέσεων τους με τους μικροεπενδυτές και αναβάθμιση του εποπτικού και ελεγκτικού ρόλου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

    Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση για την ΟΝΕ και ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να επιτύχει ουσιαστική σύγκλιση της οικονομίας προσθέτοντας ότι η πολιτική δεν είναι λογιστική, αλλά θέλει πρόγραμμα με διορατικότητα.

    Υπογράμμισε ότι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι το ίδιο το κράτος και δεσμεύτηκε για πάταξη της γραφειοκρατίας, συγκρότηση ανεξάρτητων αρχών για τον έλεγχο των συμβάσεων του δημοσίου με τους ιδιώτες και απεξάρτηση του κράτους από την εκάστοτε κυβέρνηση.

    Εκανε λόγο για εφιαλτική απειλή στην ελληνική κοινωνία που είναι όπως είπε η διεύρυνση των κοινωνικών και περιφερειακών ανισοτήτων και η έκρηξη της ανεργίας.

    Για την περιοχή της Ελευσίνας και το Θριάσιο Πεδίο είπε ότι μπορεί να είναι περιοχές, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα κέντρα των πολιτικών αποφάσεων, όμως η ανεργία και εκεί παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις, καθώς καλπάζει στο 25%.

    Τόνισε ότι η Ν.Δ. έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την απασχόληση που προβλέπει αύξηση των ρυθμών οικονομικής ανάπτυξης, αποφασιστική ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προώθηση δέσμης φορολογικών μέτρων για τις επιχειρήσεις που δημιουργούν νέες θέσεις, αύξηση του επιδόματος ανεργίας στο 60% του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη, χρηματοδοτική ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης, διάθεση σημαντικών κονδυλίων για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, θεσμοθέτηση κινήτρων για εθελούσια πρόωρη συνταξιοδότηση, αυστηρό έλεγχο των συνόρων και φραγμό στην παράνομη απασχόληση λαθρομεταναστών και τέλος άμεση ενίσχυση των τομέων της ελληνικής οικονομίας που παρουσιάζουν συγκριτικά πλεονεκτήματα.

    Ανέλυσε ακόμη τους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. για τους τομείς της υγείας, της παιδείας, του περιβάλλοντος και δεσμεύτηκε για εφαρμογή σειράς μέτρων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

    [11] ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

    Ουάσιγκτον, 16 Μαρτίου 2000 (20:24 UTC+2)

    Διαρκώς αυξανόμενη ανησυχία προκαλούν οι εξελίξεις στο Κοσσυφοπέδιο, με τελευταία την χθεσινή κατάσχεση από άνδρες της KFOR, ποσοτήτων όπλων και πυρομαχικών κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων σε βάσεις διοίκησης και αποθήκες όπλων οργανώσεων των Αλβανών της περιοχής.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της KFOR Αμερικανοί στρατιώτες της δύναμης ανακάλυψαν 20 κιβώτια με όπλα και πυρομαχικά και 200 στρατιωτικές στολές, ενώ συνέλαβαν εννέα άτομα σε εφόδους που πραγματοποίησαν κατά μήκος των συνόρων του Κοσσυφοπεδίου με τη νότια Σερβία.

    Εκπρόσωπος της ειρηνευτικής δύναμης ανακοίνωσε πως τουλάχιστον ένα από τα κρησφύγετα που ανακάλυψαν οι άνδρες της KFOR έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας βάσης εξτρεμιστικών στοιχείων που δρουν στο Κόσοβο, τη νότια Σερβία και τα Σκόπια.

    Ανώτατοι Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν πως οι επιχειρήσεις έχουν στόχο να προλάβουν αλβανικές επιθέσεις στη Σερβία και ότι το ΝΑΤΟ δεν σκοπεύει να τους προσφέρει στρατηγική κάλυψη.

    Πάντως, ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ Τζέιμς Ρούμπιν χαρακτήρισε απίθανο το ενδεχόμενο σύγκρουσης των αλβανοφώνων με τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα. Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού πάντως, στις ΗΠΑ η σεναριολογία του Τύπου για το επερχόμενο πολεμικό κλίμα καλά κρατεί.

    Συγκεκριμένα, η εφημερίδα "Ουάσιγκτον Ποστ" προβλέπει σύγκρουση υπό μορφή αντάρτικου μεταξύ εξτρεμιστικών αλβανικών στοιχείων σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, επικαλούμενη ανώτατους αξιωματούχους του αμερικανικού Πενταγώνου.

    Η εφημερίδα γράφει ότι οι αξιωματούχοι προειδοποίησαν ότι αμερικανικά στρατεύματα στο Κόσοβο την άνοιξη μπορεί να πολεμήσουν τους πρώην συμμάχους τους Αλβανούς εθνικιστές αντάρτες, οι οποίοι επανεξοπλίζονται και απειλούν με επιθέσεις εναντίον της Σερβίας από τη διέλευση συνόρων. Πρέπει να σταματήσει αν όχι τότε πρόκειται να οδηγήσει σε σύγκρουση τους Αλβανούς με τη δύναμη KFOR, είπε Αμερικανός αξιωματούχος.

    Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, Αμερικανοί επίσημοι απέτυχαν να πείσουν τους Αλβανούς για υποχωρήσεις, καθώς και ότι ο φόβος εκρηκτικής κατάστασης την άνοιξη είναι διάχυτος και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ανώτατοι αξιωματούχοι φοβούνται ότι οι Αλβανοί θα προελάσουν στη νότια Σερβία που την θεωρούν γη που να μην ανήκει σε κανέναν, ακριβώς απέναντι από εκεί που σταθμεύουν τα αμερικανικά στρατεύματα.

    Ως αυτή τη στιγμή υπάρχουν στα βουνά καλά οπλισμένοι Αλβανοί αντάρτες, ενώ οι Αμερικανοί διοικητές ήδη παίρνουν μέτρα για να αποτρέψουν μια ενδεχόμενη σύγκρουση και το Πεντάγωνο έχει στείλει και έξι αεροπλάνα για την παρακολούθηση των ανταρτών.

    Τέλος, η εφημερίδα δεν επισημαίνει ποιος εξοπλίζει τους φαντάρους αυτούς και πως είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιες επιχειρήσεις με τόση έντονη στρατιωτική παρουσία.

    [12] ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

    Αθήνα, 16 Μαρτίου 2000 (20:23 UTC+2)

    Οι υποψήφιοι του Συνασπισμού σε όλη την Επικράτεια και κατά περιφέρειες είναι οι εξείς:

    1η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Έβρου

    1. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    4. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    5. ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ροδόπης

    1. ΚΙΟΥΠΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    2. ΛΑΦΤΣΗ ΕΛΕΝΗ

    3. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ

    4. ΧΑΣΑΝ ΕΚΡΕΜ

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ξάνθης

    1. ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    2. ΔΕΛΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    4. ΚΕΧΑΓΙΑ ΤΖΕΜΗΛ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Δράμας

    1. ΚΑΒΟΥΡΤΖΙΚΗ - ΠΑΓΚΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

    2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    3. ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

    4. ΤΟΜΠΑΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    ε.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Καβάλας

    1. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

    2. ΚΟΥΚΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    3. ΛΑΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    4. ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    5. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    2η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης

    1. ΒΕΡΒΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    2. ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΒΑΓΙΑ

    3. ΓΚΙΝΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

    4. ΓΚΟΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    5. ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    6. ΘΕΡΜΟΣ ΚΙΜΩΝ

    7. ΚΑΛΛΙΜΠΑΚΑ ΤΑΡΣΙΤΣΑ

    8. ΜΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    9. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΜΙΝΑ

    10. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΚΗΣ

    11. ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

    12. ΣΑΚΕΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

    13. ΤΖΙΚΑΣ ΘΡΑΣΟΣ

    14. ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    15. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    16. ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΕΛΛΗ

    17.

    18.

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Β' Θεσσαλονίκης

    1. ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΛΙΤΣΑ

    2. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ

    4. ΔΡΑΓΑΣ ΑΔΑΜ

    5. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    6. ΜΕΚΕΣΗΣ ΜΑΚΗΣ

    7. ΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    8. ΤΣΑΤΜΑΛΗ ΜΑΡΙΑ

    9.

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Σερρών

    1. ΒΑΚΑΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    2. ΒΕΛΛΙΚΗΣ ΦΙΝΤΙΑΣ

    3. ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΘΕΚΛΑ

    4. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    5. ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΒΟΥΛΑ

    6. ΜΑΚΚΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    7. ΤΣΙΩΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

    8. ΦΩΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

    9. ΧΟΥΛΙΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Χαλκιδικής

    1. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    2. ΚΑΤΖΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΜΠΟΝΑΒΑΣ ΤΑΚΗΣ

    4. ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ε.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Κιλκίς

    1. ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    2. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    3. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ

    4. ΣΠΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    στ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Πέλλας

    1. ΑΚΑΪΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ΧΑΤΗΣΤΡΑΤΙΔΟΥ ΕΥΡΙΑΝΘΗ

    3. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    4. ΣΕΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    5.

    6.

    ζ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ημαθίας

    1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

    2. ΓΚΑΒΑΪΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΔΙΑΚΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

    4. ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    5.

    η.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Πιερίας

    1. ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    2. ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    4. ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    5. ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    3η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Φλώρινας

    1. ΓΚΕΚΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    2. ΚΑΤΡΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Κοζάνης

    1. ΖΑΡΑΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    2. ΚΛΕΙΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    3. ΜΑΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    4. ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

    5. ΤΣΙΚΑΡΔΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

    6.

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Καστοριάς

    1. ΛΙΟΥΖΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    2. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

    3. ΧΑΤΖΗΖΑΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Γρεβενών

    1.

    2.

    4η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΗΠΕΙΡΟΣ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ιωαννίνων

    1. ΔΑΓΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    2. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    3. ΚΡΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    4. ΜΠΡΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    5. ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ

    6. ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Αρτας

    1. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ

    2. ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

    3. ΠΙΣΤΙΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    4. ΤΣΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Θεσπρωτίας

    1. ΚΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    2. ΠΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    3. ΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Πρέβεζας

    1. ΖΑΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    2. ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    3. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

    5η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΘΕΣΣΑΛΙΑ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Λάρισας

    1. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ

    2. ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ-ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑ

    3. ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    4. ΛΟΥΛΕ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΝΙΤΣΑ)

    5. ΜΠΕΤΣΙΜΕΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

    6. ΠΑΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    8. ΣΑΚΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    9. ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

    10.

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Μαγνησίας

    1. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    2. ΚΕΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    3. ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

    4. ΜΟΛΟΧΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    5. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ

    6. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    7. ΦΟΥΣΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    8.

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Τρικάλων

    1. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ

    2. ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3. ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    4. ΣΠΑΘΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    5. ΧΟΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    6. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Καρδίτσας

    1. ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΪΟΣ

    2. ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

    3. ΜΑΚΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

    4. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    5.

    6.

    6η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Κέρκυρας

    1.

    2.

    3.

    4.

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Λευκάδας

    1. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ - ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΕΛΕΝΗ του Ανδρέα

    2. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Πάνου

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Κεφαλληνίας

    1.

    2.

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ζακύνθου

    1.

    2.

    7η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Αιτωλοακαρνανίας

    1. ΒΕΛΩΝΑ ΝΤΙΝΑ

    2. ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    3. ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ-ΠΟΥΛΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

    4. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

    5. ΚΟΠΑΝΕΛΗ ΕΛΕΝΗ

    6. ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    7. ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    8. ΣΑΛΤΑΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    9. ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

    10. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Αχαΐας

    1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ (ΜΑΚΗΣ)

    2. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΑΡΕΤΗ

    4. ΚΑΚΑΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    5. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    6. ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    7. ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    8. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    9. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    10. ΧΑΣΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    11. ΨΥΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

    γ. -Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ηλείας

    1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    2. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

    3. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΛΤΑΡΗ

    4. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    5. ΜΕΓΚΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝ

    6. ΜΠΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

    7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    8. ΧΡΙΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    8η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    α.- Εκλογική Περιφέρεια Νομού Φθιώτιδας

    1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    2. ΑΣΗΜΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

    3. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

    4. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    5. ΤΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    6.

    7.

    8.

    β.- Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ευρυτανίας

    1. ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    2. ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Φωκίδας

    1. ΔΡΑΓΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    2. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    3.

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Βοιωτίας

    1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΖΕΤΑ

    2. ΘΗΒΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3. ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

    4. ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    5.

    ε.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ευβοίας

    1. ΑΛΑΤΑ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ

    2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    3. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    4. ΕΝΩΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    5. ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΥ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ

    6.

    7.

    8.

    9η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΑΤΤΙΚΗ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Α' Αθηνών

    1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    2. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    3. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ

    4. ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΔΑΝΑΗ

    5. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ

    6. ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΥΓΗ

    7. ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

    8. ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

    9. ΚΩΝΣΤΑ ΝΤΙΝΑ

    10. ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    11. ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    12. ΜΠΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    13. ΜΥΛΩΝΑ ΚΑΙΤΗ

    14. ΝΤΑΚΟΥΡΗ ΡΟΗ

    15. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

    16. ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΦΩΤΗΣ

    17. ΣΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

    18. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΧΑΡΗΣ

    19. ΦΕΡΑΤ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

    20. ΦΙΛΙΝΗ ΑΝΝΑ

    21. ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ

    22. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    23. ΧΑΤΖΗΜΠΙΡΟΣ ΚΙΜΩΝ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Β' Αθηνών

    1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

    2. ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΒΙΚΥ

    3. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    4. ΑΝΔΡΙΚΙΔΟΥ-ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    5. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    6. ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    7. ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

    8. ΒΑΡΕΛΑΣ ΤΑΚΗΣ

    9. ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    10. ΒΩΒΟΥ ΣΙΣΣΥ

    11. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

    12. ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    13. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

    14. ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

    15. ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΥ ΔΟΜΝΑ

    16. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    17. ΔΡΕΤΤΑ ΑΘΗΝΑ

    18. ΔΡΕΤΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

    19. ΖΑΝΝΟΥ ΕΛΛΗ

    20. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

    21. ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    22. ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    23. ΚΑΝΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

    24. ΚΑΝΑΚΗ-ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

    25. ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    26. ΚΟΣΥΒΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

    27. ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ

    28. ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

    29. ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΜΑΚΗΣ

    30. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    31. ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    32. ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

    33. ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    34. ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

    35. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    36. ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    37. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΧΑΡΗΣ

    38. ΤΟΛΙΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    39. ΤΟΥΡΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    40. ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    41. ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΒΑΣΙΑ

    42. ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    43.

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Α' Πειραιώς

    1. ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    2. ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

    3. ΑΛΦΙΕΡΗ ΣΤΕΛΛΑ

    4. ΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ

    5. ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙΩΤΗ ΛΙΑΝΑ

    6. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΚΟΣ

    7. ΠΑΤΣΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

    8. ΠΟΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

    9. ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΜΑΝΟΣ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Β' Πειραιώς

    1. ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    2. ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    3. ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    4. ΚΥΛΑΚΟΥ ΚΑΙΤΗ

    5. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    6. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    7. ΧΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

    8.

    9.

    10.

    ε.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Αττικής (Υπόλοιπο)

    1. ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    2. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    4. ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

    5. ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΑΡΙΑ

    6. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    7. ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    8. ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    9. ΣΚΟΥΝΤΡΙΑΝΟΥ ΒΕΡΑ

    10. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

    11. ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    10η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Κορινθίας

    1. ΜΕΛΛΙΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    2. ΠΙΕΡΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3. ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ

    4. ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    5. ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Αργολίδας

    1. ΒΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

    2. ΓΡΑΤΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΜΑΝΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    4. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Αρκαδίας

    1. ΖΟΥΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

    2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    3. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    4. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

    5. ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Μεσσηνίας

    1. ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥΛΑ

    2. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    3. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΓΙΩΤΑ

    4. ΜΩΡΑΚΕΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

    5. ΣΙΨΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    6. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    7. ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

    8. ΧΑΡΙΤΣΗΣ ΒΥΡΩΝ

    ε.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Λακωνίας

    1. ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    2. ΘΩΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

    3. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    4.

    11η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Λέσβου

    1. ΚΑΛΛΙΓΙΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    2. ΜΑΜΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

    3. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    4. ΜΠΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ)

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Χίου

    1. ΚΑΡΑΓΚΟΥΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    2. ΤΑΝΑΪΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    3. ΦΡΑΓΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Σάμου

    1. ΒΛΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    2. ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    12η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Κυκλάδων

    1. ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

    2. ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    3. ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    4. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Δωδεκανήσου

    1. ΑΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    2. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ

    3. ΚΕΛΕΠΕΡΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

    4. ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ

    5. ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    13η Μείζων Εκλογική Περιφέρεια:

    ΚΡΗΤΗ

    α.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Χανίων

    1. ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΛΙΑ)

    2. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    3. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

    4. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    5. ΤΖΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    β.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ρεθύμνης

    1. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

    2. ΚΟΥΤΡΟΥΒΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

    3. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    γ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Ηρακλείου

    1. ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    2. ΓΙΑΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

    3. ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    4. ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    5. ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    6. ΟΥΑΣΕΦ ΜΙΣΕΛ

    7. ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΛΙΚΗ

    8. ΡΕΣΤΙΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    9.

    10.

    δ.-Εκλογική Περιφέρεια Νομού Λασιθίου

    1. ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    2. ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    3.

    [13] ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

    Αθήνα, 16 Μαρτίου 2000 (20:20 UTC+2)

    Οι δώδεκα υποψήφιοι του Συνασπισμού για το ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι:

    1. ΓΛΕΖΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

    2. ΕΛΕΦΑΝΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    3. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΝΕΝΑ

    4. ΔΙΖΗ ΜΑΡΙΝΑ

    5. ΖΑΧΑΡΕΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

    6. ΚΑΡΕΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

    7. ΜΗΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    8. ΜΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

    9. ΠΑΦΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    10. ΣΒΩΛΟΥ ΖΩΗ

    11. ΧΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

    12. ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Thursday, 16 March 2000 - 19:13:43 UTC