Check our bulletin board of Hellenic Job Opportunities Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 98-01-09

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 18:36 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 9.1.1998

Η κυβέρνηση έχει καταστρώσει πλήρες σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των κερδοσκόπων και θα κερδίσει τη μάχη της δραχμής, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα που χρειάζονται για τη στήριξη του εθνικού μας νομίσματος, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη παρουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκά Παπαδήμου. Ο κ. Παπαντωνίου υπογράμμισε ότι τα μέτρα που θα ληφθούν για την αντιμετώπιση της χρηματιστηριακής αναταραχής είναι κυρίως νομισματικού χαρακτήρα, είναι τα κλασσικά μέτρα που αναλαμβάνουν οι κυβερνήσεις, όλες οι κυβερνήσεις όλων των χωρών που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν προβλήματα συναλλαγματικής ισοτιμίας και κερδοσκοπίας. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας σημείωσε ότι ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο του 1997 έκλεισε στο 4,7%, βελτίωση τριών μονάδων σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 1996, όταν ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 7,5%. "Είναι η μεγαλύτερη μείωση πληθωρισμού που έχει επιτευχθεί στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος σύγκλισης", είπε ο κ. Παπαντωνίου.

Ένταση επιδιώκει να δημιουργήσει για μία ακόμη φορά η Άγκυρα. Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων "Ανατολή" μετέδωσε ότι το πρωί σκάφος του λιμενικού άνοιξε πυρ κατά τουρκικού αλιευτικού. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες αυτές. Στο μεταξύ άλλους 70 λαθρομετανάστες αποβίβασαν το πρωί Τούρκοι δουλέμποροι στη Σύμη.

Γελοίους χαρακτήρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας τους ισχυρισμούς της Άγκυρας για τον τρόπο που δήθεν αντιμετωπίζει η Ελλάδα τη θρησκευτική μειονότητα της Θράκης. Ο κ. Ρέππας έκανε λόγο για ανιστόρητους ισχυρισμούς του "επιτήδιου ουδέτερου", όπως χαρακτήρισε την Τουρκία, εναντίον μιας χώρας που έδωσε μάχες για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τόνισε δε ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί το θέμα της Θράκης ως αναγκαίο συμπλήρωμα στην πολιτική της έντασης έναντι της Ελλάδας. Ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Υμπέρ Βεντρίν έδωσε σκληρή απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών που επιτίθεται κατά του κ. Πάγκαλου για τον παραλληλισμό της επιχείρησης κατά των Κούρδων με την τακτική του Χίτλερ ενώ επιχειρεί να ανακινήσει εκ νέου θέμα μειονότητας στη Θράκη. Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε απαράδεκτη την αξίωση οικειοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης από την πλευρά της Τουρκίας, που όπως είπε, δε φημίζεται ως ο καλύτερος προστάτης των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων. Ο υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τη Διεθνή Κοινότητα να πάρει θέση για τη γενοκτονία των Κούρδων και το πρόβλημα της μετανάστευσής τους. Εξάλλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, που συναντήθηκε με τον Γεωργιανό ομόλογό του Βασίλ Ναντιμπαϊζε με τον οποίο υπέγραψε συμφωνία αμυντικής συνεργασίας επισήμανε ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να πετύχει μείωση του ελληνικού εναέριου χώρου από τα 10 στα 6 μίλια και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει τίποτα για διαπραγμάτευση στο Αιγαίο με την Τουρκία σε αυτό το επίπεδο. "Πρέπει να κατανοήσει η Τουρκία ότι με τη συμπεριφορά της προκαλεί, δημιουργεί αποσταθεροποίηση της ειρήνης στην περιοχή, παίζει με τη φωτιά", σημείωσε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Με παρέμβαση των ΗΠΑ η Τουρκία ματαίωσε μέρος των ασκήσεων της στο Αιγαίο, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Εξουσία" ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαρκ Γκρόσμαν. Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Γκρόσμαν σημειώνει πως ο καλύτερος τρόπος για να επιλυθεί το θέμα των βραχονησίδων Ιμια είναι η παραπομπή του στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. "Ο στόχος μας για την Ελλάδα και την Τουρκία στο Αιγαίο είναι να έχουν την καλύτερη δυνατή σχέση και αυτό σημαίνει άμεση επικοινωνία, διευθέτηση των προβλημάτων όπου αυτά υπάρχουν και προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων μεταξύ των δύο χωρών", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκρόσμαν. Ως προς τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την απόφαση της Συνόδου Κορυφής στο Λουξεμβούργο υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν την καλύτερη δυνατή σχέση και με την Τουρκία και με την Ελλάδα και συμβουλεύει την Άγκυρα να επικεντρωθεί στις θετικές πτυχές της απόφασης του Λουξεμβούργου και να αντιμετωπίσει τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των σχέσεων με την Ελλάδα και την Κύπρο. Εξέφρασε ακόμα τη θέση των ΗΠΑ να επιτευχθεί η τελωνειακή ένωση Τουρκίας-Ε.Ε. με την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Κύπρου.

Άρχισε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση -με το σύστημα των μορίων- 1088 θέσεων εργασίας, κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού, στα κατά τόπους νοσοκομεία και κέντρα υγείας, αλλά και στο εθνικό τυπογραφείο και στα υπουργεία Υγείας, Πρόνοιας και Εθνικής Άμυνας. Υγειονομικοί επιθεωρητές, λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κλητήρες, καθαριστές, διοικητικοί υπάλληλοι και εργαζόμενοι ειδικευμένοι στην πληροφορική, περιλαμβάνονται μεταξύ των ειδικοτήτων που προκηρύχθηκαν για την πλήρωση των κενών θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, ανάλογα με τις γραμματειακές τους γνώσεις. Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι για τις κατηγορίες πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης πρέπει να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1961-1977, ενώ για τους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα αντίστοιχα όρια τοποθετούνται μεταξύ 1963 και 1977. Για την κατηγορία, τέλος, της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν γεννηθεί μεταξύ 1963 και 1978.

Τον υφυπουργό Αθλητισμού Ανδρέα Φούρα επισκέφτηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερωθεί για την προεργασία που έχει γίνει και αφορά την Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο κ.Παπανδρέου, από την πλευρά του, παρουσίασε το σχέδιο που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Εξωτερικών για την εφαρμογή εκεχειρίας, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και το οποίο θα το παρουσιάσει τη Δευτέρα στον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ, στη Λοζάνη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι στις 14 Ιανουαρίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, θα αποφασιστεί η τελική μορφή που θα έχει το νομοσχέδιο για το 2004. Ακόμη, ανέφερε ότι στις 3 Δεκεμβρίου μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Λάμπη Νικολάου και τον επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του 2004, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει οριστεί, θα παρουσιάσουν τις ελληνικές θέσεις στο Ναγκάνο της Ιαπωνίας, όπου θα διεξαχθούν φέτος οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Αναβλήθηκε για τις 18 Νοεμβρίου η δίκη των είκοσι αγροτών που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συμμετοχής στις κινητοποιήσεις του 1996. Στο μεταξύ, συγκεντρώσεις σε κεντρικές πλατείες της Θεσσαλίας αποφάσισε η πανθεσσαλική συντονιστική επιτροπή από 20 έως 25 Ιανουαρίου. Στις 2 Φεβρουαρίου, αγρότες θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις με τρακτέρ, χωρίς όμως να αποκλείσουν δρόμους.

Τη δυνατότητα διαγραφής τροχαίων κλήσεων, παρουσία του παραβάτη, ώστε να αποφεύγεται η διαμεσολάβηση και ο τερματισμός της παράβασης μόνο από τον αξιωματικό υπηρεσίας, εξετάζει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ., Γιώργου Σούρλα, για την ακύρωση βεβαιωμένων παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Όπως τόνισε ο κ. Ρωμαίος, οι κλήσεις που διαγράφονται φτάνουν γύρω στο 10% και αφορούν κυρίως παραβάσεις στάθμευσης και αυτό το ποσοστό -πρόσθεσε- δεν είναι υπερβολικό διότι ο ΚΟΚ προβλέπει διαδικασία αμφισβήτησης και παραπόνων. Πάντως, ο κ. Σούρλας αμφισβήτησε το ποσοστό αυτό, για το οποίο είπε ότι ανέρχεται σε 30%, ενώ εξέφρασε την απογοήτευση του γιατί τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών κατάντησαν γραφεία διαγραφής κλήσεων και διεκπεραίωσης αιτημάτων στρατιωτών.

Σειρά επισκέψεων σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης και ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές, με σκοπό τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, προγραμματίζει το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης για ολόκληρη τη διάρκεια του 1998. Η αρχή έγινε με επισκέψεις που πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Γεώργιος Λυσαρίδης, σε ακριτικά χωριά και φυλάκια της Μακεδονίας, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μπορεί να χρειάστηκαν 20 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η μελέτη της δυτικής εισόδου Θεσσαλονίκης για να μπει το έργο σε τροχιά υλοποίησης, ωστόσο σήμερα, λίγους μήνες μετά την εγκατάσταση των εργολάβων, η κατασκευή του φαίνεται να προχωρά με ολοένα γρηγορότερους ρυθμούς. Ήδη, ολοκληρώθηκε σχεδόν στο σύνολό της η χρονοβόρα διαδικασία των απαλλοτριώσεων, το κόστος των οποίων ξεπέρασε τα 8 δις δραχμές και καλύφθηκε από εθνικούς πόρους. Σήμερα τα εργοτάξια δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να μη χαθεί ούτε δραχμή από τα ποσά που διατίθενται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας, για το κατασκευαστικό μέρος του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 20 δις δραχμών, συμπεριλαμβανομένου του κόστους των απαλλοτριώσεων. Μάλιστα, στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου για την πορεία υλοποίησης του έργου, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Σοφιανός, εμφανίστηκε βέβαιος για τη συνολική απορρόφηση του διατιθέμενου ποσού μέχρι το τέλος του 1999, που εκπνέει το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης λήστεψαν το απόγευμα άγνωστοι. Κατά τη διάρκεια της ληστείας τραυματίστηκε ένας συνταξιούχος. Ληστεία έγινε και σε τράπεζα του Χαϊδαρίου, στην Αθήνα, από όπου οι ληστές απέσπασαν οκτώ εκατομμύρια δραχμές.

Ελεύθερη θα είναι τις Κυριακές μέχρι τις 31 Μαρτίου η είσοδος για το κοινό στην έκθεση των "Θησαυρών του Αγίου Όρους", την οποία μέχρι τις 4 Ιανουαρίου είχαν επισκεφτεί 507.482 άτομα. Οι νέοι όροι λειτουργίας της έκθεσης καθορίστηκαν μετά από συνεννόηση των διοργανωτών της με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους. Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση θα παραμείνει κλειστή από τις 12 ως τις 18 Ιανουαρίου λόγω εργασιών συντήρησης και επανελέγχου των συστημάτων ασφαλείας, πυρόσβεσης, φύλαξης κλπ.

Η Τουρκία θα συνεχίσει την ίδια πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία σαράντα χρόνια στο Κυπριακό δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τουρκοκυπριακή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της ψευδοβουλής της κατεχόμενης Κύπρου, Χακκί Ατούν. Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι η απόφαση που έλαβε η ΕΕ στο Λουξεμβούργο οδήγησε σε αδιέξοδο τις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού και πρόσθεσε ότι όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στο εξής η στάση της Τουρκίας θα είναι η ίδια με αυτή που ήταν από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα.

Στα πρόθυρα του θανάτου βρίσκονται οι κρατούμενοι των ειδικού τύπου φυλακών του Ερζουρούμ που έχουν συμπληρώσει 50 ημέρες απεργίας πείνας ενώ στις φυλακές του Αϊντίν άλλοι εβδομήντα κρατούμενοι άρχισαν χτες απεργία πείνας. Εκπρόσωποι των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ζαμάν" έκαναν έκκληση στους κρατούμενους να σταματήσουν την απεργία πείνας. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Τουρκίας Ακίν Μπιρντάλ δήλωσε ότι τα αιτήματα των κρατουμένων και φυλακισμένων είναι ανθρωπιστικά και όχι πολιτικά και ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία σχετικά με τα 49 από αυτά ενώ εκκρεμούν άλλα τρία.

Μονοήμερη επίσκεψη στο Μαυροβούνιο θα πραγματοποιήσει στις 12 Ιανουαρίου ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου, Ρόμπερτ Γκέλμπαρτ, στο πλαίσιο της νέας αποστολής που θα ξεκινήσει την Κυριακή στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών του Μαυροβουνίου, ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου θα παραβρεθεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου του Μαυροβουνίου, Μίλο Τζουκάνοβιτς, ενώ θα συναντήσει και τον απερχόμενο πρόεδρο Μόμιρ Μπουλάτοβιτς, καθώς και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια περιλαμβάνει αυτό το Σαββατοκύριακο η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στο Αλεξάνδρειο τον Ηρακλή και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Άρης, θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Παπάγου. Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο στις 5 το απόγευμα, εκτός από παιχνίδι του Πανιωνίου με το Ηράκλειο που θα γίνει στις 6:40 το βράδυ, γιατί μεταφέρθηκε στην ώρα που ήταν προγραμματισμένο το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ηρακλή.

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τελευταία του πρώτου γύρου, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Α' εθνικής κατηγορίας. Ο ΠΑΟΚ, μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα φιλοξενήσει την Κυριακή στην Τούμπα τον Αθηναϊκό, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δύσκολο παιχνίδι έχει ο Ηρακλής, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Αθηνών. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Ναύπλιο τη Βέροια, τυπικά γηπεδούχος, προκειμένου να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στον Πύργο, θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός, για να αντιμετωπίσει τον Πανηλειακό. Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα στη Ξάνθη, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί στις 5 το απόγευμα την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Σπουδαία νίκη με σκορ 10 - 4 πέτυχε στο δεύτερο της παιχνίδι, η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών επί της Ιταλίας, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Περθ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, στο τρίτο της παιχνίδι. Στο μεταξύ, τη δέκατη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα της συγχρονισμένης κολύμβησης που διεξάγεται στο Περθ της Αυστραλίας πήρε το ελληνικό ντουέτο, αποτελούμενο από τις Χριστίνα Θαλασσινίδου και Δέσποινα Θεοδωρίδου. Οι δύο Ελληνίδες, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και συγκέντρωσαν 91,667 βαθμούς. Στις καταδύσεις, στο βατήρα 1 μέτρου, ο Θωμάς Μπίμης κατετάγη 13ος, ενώ ο Νίκος Συρανίδης 23ος.

Βόρειοι μέτριοι άνεμοι και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική Ελλάδα προβλέπεται για αύριο σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα αύριο σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -1 μέχρι 12 βαθμούς , στα δυτικά από 2 μέχρι 17 και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2 μέχρι 12 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Friday, 9 January 1998 - 17:05:15 UTC