Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 02-07-15

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αθήνα, 15 Ιουλίου 2002

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Γεια σας και καλή εβδομάδα.

Θα σας δώσω μόνο το αυριανό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού, επειδή η ενημερωτική συνάντηση θα γίνει το απόγευμα.

Αύριο στις 11 το πρωί, θα έχει συνάντηση με τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Δημόσιας Τάξης, Εθνικής Αμυνας, Πολιτισμού, με θέμα την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα μετέχουν οι κύριοι Χρυσοχοϊδης και Μαλέσιος από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, Παπαντωνίου και Λωτίδης από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, Βενιζέλος, Αλευράς και Καρτάλης Γενικός Γραμματέας από το υπουργείο Πολιτισμού και Γιαννίτσης, υπουργός αναπληρωτής Εξωτερικών.

Στις 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή για το Συντονισμό της Ολυμπιακής Προετοιμασίας (ΔΕΣΟΠ).

Στις 7 το απόγευμα, θα συνεδριάσει το επικοινωνιακό επιτελείο, το άτυπο όργανο κυβέρνησης-κόμματος για τα επικοινωνιακά θέματα.

Παρακαλώ, τις ερωτήσεις σας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Σας διέφυγε ότι σήμερα είναι η επέτειος....

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Δεν μου διέφυγε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Εν πάση περιπτώσει, σήμερα είναι η επέτειος του πραξικοπήματος κατά του Προέδρου Μακαρίου. Δεν ξέρω εάν θέλετε να κάνετε μια δήλωση.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Γνωρίζετε ότι για την επέτειο αυτού του πραξικοπήματος δεν κάνουμε δηλώσεις. Με ενημέρωσαν ότι ιστορικά έτσι γίνεται. Οι δηλώσεις γίνονται για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, της οποίας η επέτειος είναι την επόμενη εβδομάδα. Αρα, δεν μου διέφυγε. Βεβαίως, δεν πρέπει να παραλείψω, εφόσον με ρωτάτε, να θυμίσω ότι η ενέργεια εκείνη καταδικάστηκε από το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Γνωρίζουμε όλοι ότι αυτό το πραξικόπημα άνοιξε το δρόμο για τις τραγικές εξελίξεις που επακολούθησαν. Με αυτή την έννοια, η καταδίκη του που έγινε και τότε από όλο τον πολιτικό κόσμο της Ελλάδας, ισχύει πάντοτε και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Αυτό τα λέει όλα. Η Ελλάδα συνεργάζεται πάντοτε με την Κυπριακή Δημοκρατία και τις πολιτικές ηγεσίες της και τώρα με τον Πρόεδρο Κληρίδη και την κυβέρνηση της Κύπρου, προκειμένου να διεκδικήσουμε την επίλυση του Κυπριακού, στο πλαίσιο των αποφάσεων του ΟΗΕ, πάντοτε με δικαιοσύνη και βιωσιμότητα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Πώς βλέπετε τις εξελίξεις στην Τουρκία; Πιστεύετε ότι θα έχουμε προβλήματα στο Κυπριακό και στην ενταξιακή πορεία της Κύπρου; Αυτή η νέα κυβέρνηση που κυοφορείται υπό τον κ. Τζεμ θα δυσκολέψει ή θα διευκολύνει τα πράγματα, εάν αυτό γίνει;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Παρακολουθούμε με πολλή προσοχή τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γνωρίζετε, όμως, ότι ούτε έχουμε και ούτε θέλουμε να έχουμε την οποιαδήποτε παρέμβαση -και δεν το κάνουμε ποτέ, έστω και με έμμεσο τρόπο- στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας. Εκείνο που εκφράζουμε ως ευχή, πάντοτε, είναι η Τουρκία να συνεχίσει την πορεία της προς την Ευρώπη, αυτή την οποία η ίδια έχει διακηρύξει. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό και για την ίδια την Τουρκία, αλλά και για την Ελλάδα, ως γείτονα χώρα και για την ίδια την Ευρωπαϊκή Ενωση.

ΤΑΚΗΣ: Ο πρώην πρέσβης κ. Νάιλς, με δηλώσεις του στο BBC επανήλθε σε αυτό το γνωστό σενάριο περί στελεχών του ΠΑΚ που έχουν σχέση με τη «17Ν». Πώς το σχολιάζετε αυτό και μάλιστα όταν έρχεται στην επιφάνεια σε μια κρίσιμη και αρκετά φορτισμένη περίοδο;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Πρόκειται για αστειότητες. Βεβαίως, δεν εκτιμώ ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα σοβαρά αυτή την κατάσταση, ούτε μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να ασχοληθεί με κάτι που λέει ένας πρώην λειτουργός -και συνταξιούχος- μιας άλλης χώρας. Θέλω με την ευκαιρία να θυμίσω ότι η επίσημη άποψη των ΗΠΑ έχει εκφραστεί με επανειλημμένες δηλώσεις του πρέσβη κ. Τόμας Μίλερ.

ΙΩΑΝΝΟΥ: Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Νάιλς κάνει δηλώσεις τέτοιου περιεχομένου, μήπως θα έπρεπε η κυβέρνηση να ασχοληθεί, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή έχουμε και χειροπιαστές αποδείξεις, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, από τα στοιχεία που ξέρουμε για τη «17Ν»; Συνεπώς, με βάση τα στοιχεία που έχουμε που πια είναι αποδείξεις και όχι ενδείξεις, μήπως θα έπρεπε να απαντήσουμε, διότι όλα αυτά ξέρετε ότι πλανώνται κατά καιρούς, όλες αυτές οι φήμες;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχουμε απαντήσει σε αυτές τις φήμες που δεν είναι πάντοτε φήμες και σε αυτές τις δηλώσεις που είχαν γίνει κατά καιρούς. Δεν έχει καθόλου αξία να γίνονται από ανθρώπους που δεν εκφράζουν κάτι. Δυστυχώς, μου δίνετε την ευκαιρία να θυμίσω ότι έχουν γίνει και από στελέχη, που εκφράζουν ή που επιθυμούν να εκφράσουν πολιτικές απόψεις στη χώρα μας, ορισμένων πολιτικών κομμάτων. Είναι γνωστό μάλιστα ότι και πρόσφατα ακόμη -ευτυχώς όχι τις τελευταίες ημέρες- υπήρξαν τέτοιες υπαινικτικές δηλώσεις από κάποια στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Νομίζω ότι αυτά δεν είναι μόνο καταδικαστέα, αλλά και θλιβερά πράγματα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι τις τελευταίες ημέρες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αλλάξει τακτική και εμφανίζει μια άλλη εικόνα που δεν απηχεί ή δεν προωθεί τέτοιες απόψεις. Και σε αυτό νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει. Ομως, θέλω να θυμίσω ότι κατά καιρούς αυτά τα πράγματα έχουν ειπωθεί. Φυσικά τα καταδικάζουμε και νομίζω ότι οι ίδιες οι εξελίξεις αποδεικνύουν πόσο έωλα, αυθαίρετα και επικίνδυνα είναι. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να ενοχοποιεί, με τον πιο απαράδεκτο τρόπο, ούτε τον πολιτικό μας χώρο, ούτε τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς, γύρω από τέτοια ζητήματα. Ολο αυτό το σκηνικό που ορισμένοι επιχείρησαν να στήσουν, έχει με τον πιο παταγώδη τρόπο καταρρεύσει. Βεβαίως, δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις δηλώσεις κάποιου συνταξιούχου, ιδιώτη, άλλου κράτους, οι οποίες μόνο με τη λέξη «ανοησίες» μπορούν να αντιμετωπιστούν.

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Σήμερα, δημοσιεύεται η πληροφορία ότι ο καταζητούμενος, αναζητούμενος, τέλος πάντων, κύριος Κουφοντίνας έχει υπηρετήσει στην Αστυνομία και στην ΕΥΠ. Σχετίζεται κατά οιονδήποτε τρόπο ή έχει σχετιστεί στο παρελθόν το εν λόγω πρόσωπο με δημόσια υπηρεσία ασφάλειας της χώρας μας;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Με συγχωρείτε, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά τα σενάρια. Αρνούμαι να τα σχολιάσω. Εάν μπούμε κι εδώ στην παραφιλολογία των ημερών, φοβάμαι ότι θα οδηγηθούμε σε επικίνδυνες ατραπούς. Επομένως, θα παρακαλούσα πολύ να μείνουμε μόνο στην επίσημη και σωστή ενημέρωση που γίνεται από τις αρμόδιες αρχές, κάθε φορά που έχουν κάτι καινούργιο να μας πουν και να μην αφήνουμε τη φαντασία μας να καλπάζει, δυστυχώς, όχι δημιουργικά, δημιουργώντας σενάρια, τα οποία όμως, εν συνεχεία, όταν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μάλλον σύγχυση και προβλήματα προκαλούν, παρά συμβάλλουν στη σοβαρή αντιμετώπιση μιας τέτοιας υπόθεσης, όπως απαιτείται. Η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας είναι ένα θέμα που αφορά όλη την ελληνική κοινωνία, αφορά όλους τους Ελληνες. Το θέμα της ασφάλειας των πολιτών είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Το θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας θα ωφελήσει ιδιαίτερα τη χώρα μας και τη διεθνή εικόνα της. Βεβαίως, θα εμπεδώσει και ένα κλίμα ασφάλειας στους πολίτες και ότι η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο. Γι` αυτό έχουμε όλοι συμφέρον. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε έναν καλό δρόμο. Εχουμε μπει σε μια περίοδο που ελπίζουμε ότι με τη σωστή δουλειά που γίνεται θα οδηγήσει σε πλήρη εξάρθρωση της τρομοκρατίας στην πατρίδα μας. Αλλά, είναι ένα θέμα που χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Εχει δρόμο ακόμη. Το κουβάρι μόλις τώρα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι χρειάζεται μια υπεύθυνη και σοβαρή στάση και όχι ανάπτυξη σεναρίων, παραφιλολογίας και εντυπώσεων. Οχι το εμπόριο θεάματος, που ακόμη ως ένα σημείο, δυστυχώς, παρακολουθούμε σε ορισμένα Μέσα.

ΜΠΟΤΩΝΗΣ: Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση την κατάθεση Ξηρού και τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες και ακούγονται από τα ΜΜΕ;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Είναι δυνατόν, η κυβέρνηση να επιβεβαιώσει κάτι που δεν γνωρίζει; Την κατάθεση Ξηρού, τουλάχιστον στο μέτρο που έχει φθάσει μέχρι αυτή τη στιγμή, τη γνωρίζουν μόνο, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και κανένας άλλος. Οι εισαγγελικές αρχές δεν είναι υποχρεωμένες να ενημερώνουν την κυβέρνηση, όπως γνωρίζετε, τουλάχιστον μέχρι το σημείο εκείνο που θα φθάσουν στην ώρα της έκδοσης των πορισμάτων τους.

ΚΑΡΓΟΥΔΗ: Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Νάιλς θα ήθελα να ρωτήσω. Δεδομένου ότι υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει μια στενή συνεργασία μεταξύ αμερικανικών και ελληνικών αρχών για την τρομοκρατία, έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο κ. Μίλερ έχει απορρίψει τις εκδοχές, τις αιτίες και τις ρίζες της τρομοκρατίας του κ. Νάιλς;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Είναι σαφείς οι δηλώσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τόμας Μίλερ και δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση και παρερμηνεία. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γι` αυτές τις δηλώσεις και επαναλαμβάνω ότι είναι αδύνατο να παρακολουθήσουμε τις ανοησίες που κατά καιρούς λέει ο κ. Νάιλς, με την ιδιότητα βεβαίως του απλού ιδιώτη.

ΑΛΕΞΑΚΗΣ: Το τελευταίο διάστημα και πριν από λίγο σε μια συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε ο Συνασπισμός, εκφράζεται μια ανησυχία κοινωνικών φορέων για την τήρηση της νομιμότητας μέσα από το δίλημμα, ασφάλεια πάνω απ` όλα ή καταδίκη της τρομοκρατίας, δηλαδή κάτι αντίστοιχο που ισχύει και στην Αμερική. Θα ήθελα το σχόλιο της κυβέρνησης, σε σχέση με αυτή την ανησυχία κινήσεων πολιτών για την τήρηση της νομιμότητας, σε σχέση και με τη διαδικασία που τηρείται στο θέμα Ξηρού.

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχουμε διαβεβαιώσει όλους τους ενδιαφερόμενους, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο -το ίδιο κάνω και σήμερα- ότι τηρούνται απόλυτα, σε όλες αυτές τις διαδικασίες, όσα προβλέπονται από το Σύνταγμα, τους νόμους και από τη βαθιά πίστη μας στην έννοια του κράτους Δικαίου. Τηρείται πλήρως η νομοθεσία σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αυτή, αν θέλετε, είναι και η υπεροχή της Δημοκρατίας μας, έναντι τέτοιων λογικών που αναπτύσσονται, είτε από τους τρομοκράτες, είτε από οποιονδήποτε που ουσιαστικά την αμφισβητεί. Η υπεροχή της Δημοκρατίας μας είναι ότι τηρούνται οι νόμοι, οι διατάξεις του Συντάγματός μας και η έννοια του κράτους Δικαίου, κάτι το οποίο ο οποιοσδήποτε τρομοκράτης, με τις πράξεις και τις λογικές του, αμφισβητεί.

ΑΛΕΞΑΚΗΣ: Υπήρξε κάποια εξέλιξη μετά τη συνάντηση με τους εργαζόμενους συναδέλφους του PLANET και του TEMPO;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Τους συνάντησα το πρωί, μαζί με εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το Υπουργείο Τύπου & ΜΜΕ είναι αρμόδιο για τη νομιμότητα στα θέματα της διαφάνειας του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Τους είπα ότι όλες οι χρονικές προθεσμίες, που με συμφωνία της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ δόθηκαν για να βρεθεί λύση, έχουν εξαντληθεί και πρέπει να προχωρήσουμε σε πλήρη και απαρέγκλιτη εφαρμογή του νόμου και των κανονιστικών πράξεων. Ουσιαστικά συμφωνήσαμε σε κάτι τέτοιο. Θα υπάρξει, λοιπόν, επικοινωνία μας με το ΕΣΡ για να δούμε πού βρίσκονται οι έρευνές του. Είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε σε πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου, γύρω από την υπόθεση. Δόθηκαν όλες οι αναγκαίες χρονικές προθεσμίες για την εξεύρεση λύσης, με μεταβίβαση των επιχειρήσεων ή εν πάση περιπτώσει με εισροή κεφαλαίων. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Το Υπουργείο Τύπου δεν μπορεί να συνεχίσει -παρότι αυτό είχε συμφωνηθεί και με τους εργαζόμενους- να δίνει προθεσμίες. Είναι σαφές ότι υπάρχουν νόμοι και θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.

ΙΩΑΝΝΟΥ: Μήπως μπορείτε να μας πείτε, επειδή διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες για τον κ. Κουφοντίνα, αν τον έχει εντοπίσει η Αστυνομία;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να γνωρίζει τι γίνεται με τις επιχειρήσεις και την έρευνα της Αστυνομίας; Και δεν πρέπει να γνωρίζει.

ΜΟΥΡΤΖΗΣ: Μπορείτε να μας πληροφορήσετε, εάν ευσταθεί το ρεπορτάζ ότι ο κ. Διώτης έδωσε στον κ. Ξηρό μια φωτογραφία του φερόμενου ως αρχηγού, η οποία είναι αυτή που σκιαγράφησε η ΕΡΤ σε ρεπορτάζ; Δηλαδή, 63 χρονών, ψηλός 1.90, καθηγητής πανεπιστημίου...

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Εχω τοποθετηθεί ιδιαίτερα σκληρά πάνω σε αυτές τις πρακτικές, όπως ξέρετε, με αποτέλεσμα μερικοί συνάδελφοί σας οι οποίοι συνηθίζουν να διυλίζουν τον κώνωπα και να καταπίνουν την κάμηλο, να έχουν αντιδράσει και να με έχουν κατηγορήσει ότι παρεμβαίνω. Πολύ καλά έπραξα και έκανα τις δηλώσεις και της Παρασκευής και της Δευτέρας και της Τρίτης. Ηταν επιβεβλημένο, διότι πιστεύω ότι τα μηνύματα έχουν δοθεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Εξάλλου, ήταν απόλυτα μέσα στο πλαίσιο των νόμων και της δικαιοδοσίας που υπάρχει. Πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει, πλέον, ότι πρέπει σε αυτά τα ζητήματα να επιδεικνύουμε την αναγκαία και στοιχειώδη σοβαρότητα.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Θα ήθελα ένα σχόλιο για το χθεσινό δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, σύμφωνα με το οποίο η ΙΝΤΡΑΚΟΜ και η Siemens , με εμπιστευτικές προτάσεις τους, ζητούν συμβάσεις που στην ουσία τους επιτρέπουν τον έλεγχο του ΟΤΕ, με μετατάξεις προσωπικού και αλλαγές συστημάτων. Συμφωνεί πολιτικά η κυβέρνηση με μια τέτοια εξέλιξη;

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η κυβέρνηση, στο μέτρο βεβαίως που ασκεί -όχι πια εποπτεία όπως γνωρίζετε- την όποια γενικότερη επιρροή της ως μέτοχος και όχι ως πολιτικός προϊστάμενος ή παρεμβαίνουσα στα θέματα του ΟΤΕ, όπως ειπώθηκε πριν, έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα τη στάση της. Πιστεύω ότι σε αυτά τα ζητήματα υπάρχει και σαφέστατη τοποθέτηση και από τα πιο επίσημα χείλη. Η πρόθεσή μας είναι να συνεχίσει ο ΟΤΕ τη δική του αναπτυξιακή και αυτόνομη πορεία. Δεν υπάρχει τίποτα από όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί, κατά καιρούς. Εμείς θέλουμε έναν ΟΤΕ που θα προχωρήσει με τις δικές του δυνάμεις στην αγορά και στον ευρύτερο χώρο της βαλκανικής. Δεν υπάρχει, από την κυβέρνηση τουλάχιστον, κανένας άλλος σχεδιασμός, έξω από αυτές τις κεντρικές κατευθύνσεις. Μάλιστα, είναι και πρόσφατες οι εξαγγελίες ότι μετά την τελευταία εκχώρηση πακέτου μετοχών που έγινε, δεν θα μπει και θεσμικός επενδυτής στον ΟΤΕ. Αυτή είναι η γενικότερη κυβερνητική άποψη και αποτυπώνει τη θέλησή μας πραγματικά σε αυτό τον τομέα. Για ειδικά θέματα, θα ρωτήσουμε και θα σας απαντήσουμε. Αλλά, η γενική πολιτική κατεύθυνσή μας στον ΟΤΕ είναι αυτή και πιστεύω ότι μας καλύπτει όλους, πάντα με την ιδιότητα του μετόχου βεβαίως, γιατί όπως γνωρίζετε ο ΟΤΕ λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρία.

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Monday, 15 July 2002 - 13:05:14 UTC